Google Translate

Dictionar WebDex online

vineri, 30 martie 2018

Rusia bagă frica în puterile lumii: Noua rachetă testată de Moscova poate distruge continentul american și care nu poate fi detectată de niciun scut / VIDEO


 


Putin: New hypersonic Sarmat ICBM capable of overcoming missile defense systems

Rusia a efectuat un al doilea test reuşit cu cea mai nouă rachetă balistică intercontinentală (ICBM) Sarmat, a anunţat Ministerul Apărării rus, într-un comunicat, citat vineri de Xinhua şi RIA Novosti.

Testul cu această rachetă intercontinentală grea a avut loc pe cosmodromul Pleseţk din nordul Rusiei, armata declarând că experimentul a confirmat caracteristicile sale în stadiul de prelansare şi în prima etapă a zborului.

Citește și: ULTIMA ORĂ Rusia a anunțat replica pentru SUA: EXPULZEAZĂ zeci de diplomați americani și le ÎNCHIDE consulatul

Ministerul Apărării rus a lansat şi o înregistrare video cu acest test al rachetei Sarmat pe contul său pe social media.

Prima lansare a acestei rachete a avut loc la sfârşitul lunii decembrie anul trecut.

Racheta Sarmat urmează să înlocuiască în viitorul apropiat ICBM R-36M2 'Voevoda' (SS-18 Satan, conform codificării NATO), care se apropie de sfârşitul duratei sale de exploatare.

În discursul său despre starea naţiunii, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat la 1 martie că Rusia a început să testeze racheta Sarmat care are practic 'o rază de acţiune fără limită' şi poate străpunge orice scut antirachetă, anunță Agerpres.

Această rachetă nu poate fi detectată de niciun sistem de apărare existent, susţine Moscova. Conform specialiştilor, cu o rază de acţiune de 11.000 de km, Sarmat poate transporta până la 10 ogive nucleare capabile să şteargă de pe faţa pământului o metropolă întreagă.

 Sursa: https://www.stiripesurse.ro/rusia-baga-frica-in-puterile-lumii-noua-racheta-testata-de-moscova-poate-distruge-continentul-ameri_1257578.html

Un comentariu:

  1. Nu există rachetă balistică intercontinentală nedetectabilă. Este vorba de posibilitatea mai mică de interceptare a acestor rachete le viteze hipersonice. Ce nebun ar lansa o rachetă cu focoase multiple pentru da distruge zece orașe mari ale inamicului? Este clar că după un astfel de gest puțin probabil statul respectiv ar fi complet anihilat de celelalte puteri nucleare iar cel care ar fi apăsat pe buton ar fi ucis după asta chiar de proprii oameni.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite