Google Translate

miercuri, 12 septembrie 2018

Ce gândește un nou-născut...




Ce gândește un nou-născut. Am râs cu lacrimi. Citește până la final!



Atunci când un copil mic plânge, uneori, e greu de înțeles ce nu-i place. Mamele împreună cu rudele,vin cu diferite soluții. Copilul însă plânge…Şi totul e pentru că adulții nu înțeleg limba copiilor. 

“Ce oameni nebuni mă înconjoară. De douăzeci de zile vorbim în limbi diferite!
Ieri, de exemplu, am făcut pipi, spatele îmi era umed. Noaptea. Îi strig că nu mă simt confortabil, iar ei..nu înțeleg! În loc să-mi ofere un scutec uscat, mi-au împins o suzetă în gură.
De la ea nu mă simt mai uscat. Bineînțeles că am scuipat-o. Le explic mai departe despre pantalonii umezi. Ei nu înțeleg…

Am făcut pipi!!! – le strig eu. Inutil.
Şi ce-i cu faţa asta somnoroasă? Ce fel de “Probabil vrea să mănânce?” Vreau scutec uscat!!!
Poate vorbesc prea încet? Trebuie să încerc mai tare. A-a-a-a!!! Deja trei feţe somnoroase sunt în jurul meu. Încearcă să înțeleagă.

Cu siguranță sunt arabi sau mongoli. Le spun clar, în română, schimbați-mi scutecul! Iar ei din nou mi-au pus suzeta în gură…Voi creşte mare, le voi spune tot ce cred despre ei…

Oh! S-a găsit unul inteligent. Spune că trebuie verificat scutecul. Hai, mai repede, atingeți-l veți rămâne șocați! Da, am avut dreptate.

Brrr…e frig, îmbrăcați-mă mai repede. Hei, oameni, voi ce priviți acolo? Ah..mă admirați? Ok. Totuși într-un scutec cald e atât de bine.

Aş vrea să mănânc ceva. Vreau să mănânc!!! Cum adică “A făcut pipi din nou?” Nu am cu ce. Repet pe silabe cu voce tare – “Nu am cu ce!”

Stai, stai, nu scoate scutecul, de abia m-am încălzit. Eşti surprinsă? E gol?
Din nou s-a găsit una inteligentă care spune: “Poate vrea mâncare?” Bravo femeie inteligentă!
Mmm ce delicios e…Mă trage somnul. Să ațipesc un pic? Dă-mi suzeta. Su-ze-ta!!!

Ohh, chiar şi cei mai nepricepuți au înțeles. Oamenii cresc şi asta e plăcut. Mâine mă voi trezi şi voi continua cu educația lor.
Hrrr….

Ce gandeste un bebelus la botez! O sa razi cu lacrimi. Povestea este geniala!


Ora 14.00. Multa lume in casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de servet verde legat de gat, cam ca babetica mea, dar mai ingust. Arata caraghios, am ras de el. Bietul tata, crede ca rad de fapt cu el. Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e in legatura cu mine. Ia sa stau treaz. Nu, mama, nu vreau sa dorm si nici sa mananc. Voi imi pregatiti ceva.

Ora 15.00. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, rad. Din cand in cand se apleaca si ma gadila. Asta-i un obicei tampit – ce, ne cunoastem? Pe voi va gadila necunoscutii in dormitor? Ia sa plang nitel, poate ma ia mama-n brate si scap. Deci trag aer in piept, deschid gura si…

Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa fi dormit, nu? ca acuma m-au trezit. Ce mitocani. Ba, dormeam, da? Ce ma trambalati atata? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu pe ce lume esti? Lasa-ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer in piept.

Ora 16.15. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca asta vrea omu’ sambata dupa-amiaza pe la patru, sa se dea cu masina? Si acum ne si intoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere. Asta mi se pare o prostie – ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut? Nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti? Vreau aaa-caaa-saaaa, la mine-n paaaat!

Ora 16.30. Oooo, ce de luminite-n camera asta! Si ce tavan inalt! Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au ferestre, nici n-ai ce sa speri. Uite-i si pe tipii astia, umbla-n rochii aurii cu maneci negre, doi barbosi. Na, ca unul a pus mana pe mine – ia gheara, ba naspetule, ce-i cu manierele astea?

Ora 16.40. Canta – sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe langa astia. Aloouu, ma blues brothers, mai incet ca nu ma mai aud gandind! Ma tine-n brate o tanti, habar n-am cine e aia, rag de mama focului, e cam multa lume in spate, e si o oala mare in stanga, o masa. Cred ca astia vor sa ma manance. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cat mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!

Ora 16.50. Urlu in continuare. Pan-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, in loc sa ma scape din beleaua asta ingrozitoare (in care tot ea m-a bagat, daca e sa ma gandesc), a vent sa-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-ma de-aici, nu-i vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare. Nu m-as fi asteptat la asa ceva tocmai din partea ei.

Niciodata sa nu pui aceste nume copiilor tai, la botez

Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot in spatele barbosilor stau. Aia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea ii aproba cu gesturi stranii. In oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e vreun morcov si niscaiva pastarnac inauntru, dar n-am nicio-ndoiala. Cred ca ma fac ciorba. Am incurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit, dar nu ma las – cineva trebuie sa ma salveze si pe mine. Cineva, oricine, ajutor!

Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma pacalesti.
Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe. Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar imi conserv puterile magice. Cand or vrea sa m-arunce-n oala, o sa-mi iau zborul si-o sa le dau cu tifla din turla. Roadeti-va unghiile, na, canibalilor.

Ora 17.15. Gata, pan-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am incercat. Acum m-a luat barbosul nr. 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor, acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba, stai asa.

Ora 17.15. WHOA! S-a razgandit, uite-l ca ma scoate. Stai sa tip.
Ora 17.15. Nu, iar ma baga-n oala. Ma, nebunule, termina!
Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma inece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma desteptule, tu respiri cumva prin alte gauri?
Ora 17.15. Daca mai face asta inca o data, pe bune daca nu fac si eu ceva pe el. Macar atat. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce inapoiati. De prosoape n-ati auzit?

Ora 17.20. Credeam c-am scapat, ca s-au indurat… M-au luat de la oloi, m-au imbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea ala m-au livrat si ala merge cu barbosii intr-o camera secreta. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba. Unde duceti voi copiii mici, ma nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi astia-s clar vorbiti intre ei.. Las’ ca scap eu si va dau pe mana Politiei!

Ora 17.25. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gat droguri cu lingurita. Se-nvarte tot, ma tin de barbie sa-nghit. Am reusit sa scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta, pezevenghiul. In schimb, fraierul care ma tine strans in brate e incepator. Acum are o amintire de la mine, pe rever.
Ora 17.30. Dhhroglgul ala isssi mmfaseee emfectul. Mmmmhhhmmm. Mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii ca m-am luptat ca un barbat si-am fost invins miseleste. Adio, si sa va stau in gat.

Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, intreg… Nu stiu cum am scapat, dar inca un botez nu mai suport. Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamana viitoare.
Femeie, ia scoate sutienul si fa-te-ncoa. N-am uitat ca m-ai tradat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.
------------------------------------
 Circula pe net.... 


-----------------------------------------
Cititi si aici: 


Dialog între doi gemeni nenăscuţi. Ora de meditatie. Reflectii... asupra vietii si a mortii. UPDATE. 

27 de comentarii:

  1. La multi ani Art. si R. A.A.!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bebelușii au un sistem al lor de comunicare. Când s-au născut nepoții mei, gemeni, mă gândeam ce complicat va fi atunci când unul va plânge, căci îl va antrena și pe celălalt. Plângăciosul a fost nepoțelul, ca orice bărbat, iar fetița nu prea plângea. Când începea să plângă nepotul mă uitam la nepoțică, dacă rămâne impasibilă era clar că nepotul plângea doar pentru impresie artistica. Dacă întorcea capul spere el sau se încrunta și ea ori începea să plângă știam că are o problemă care-l deranjează. Chestia asta funcționa și invers doar că nepoțica nu prea plângea de amorul artei ci doar când o deranja ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...sunt fantastice aceste subiecte...
      Efectiv, psihicul uman și tot ce tine de om/viata...ma fascinează!

      Ștergere
    2. Uăii Nea Bozea, apăruși și niatali din negura vremii ? Crezui dreaq c-ai ramas lipit pe Romania Șpagalitică, unde ai o asistență deosebit de selecta... :)

      Ștergere
    3. Pese: si ai grije sa nu te fascinezi prea tare, ca risti sa te uz la pempărș...
      Ioi, Doamne feri, Vasile, păi la cine mai merg eo cu Plugușioru de Burculion, bre !

      Ștergere
  3. La Molț Ani tutulor tilicarilor din specialitatea Scafandri, care ș-or serbat zioa pe-tâi octombre, la Mangalea-n port ! Desi o specialitate militara destul de tanara, băeții ăștea are sânge-n puță, precum si cei de la VM, Av, Pst samd ! Bine, acu sa nu se inteleaga ca samd-eul de mai sus ii include si pe ăia din armele si specialitatile alea destinate impingerii aerului cu keptul, o viata intreaga, pe holurile umeurilor de toate categoriile, incepand de la B-eu si pana la Em o suta !
    Buei nea Karadenize de la Sens, or dat si ei o meslină, o scobitoare, colo șea la Hanul Piratilor, colț cu Casa Harmății, ori a plouat a dreaq pe data de-ntâi prin Mangalia...

    RăspundețiȘtergere
  4. La inceput a fost Cuvântul...
    Apoi a fost Ordonanța 7
    Si, uite asa, dupa un macel care a trimis acasa mii si mii de cadre militare, in care s-a investit o gramada de resurse, acusica se pune la cale modificarea Legii 80, astfel incat, unora, sa li se permita ramanerea in activitate pana la 65 de ani ! Cu aprobare conducatorului institutiei, adica a ministrului !
    Buei, voi steț sanatosi la cap ? Ce dracu sa mai caute pe la serviciu un bășinos de asta, de vreo 60 de ani, care deja pute a mort ? Si care, ma rog, ar fi armele si specialitatile alea militare, la care incadrarea este deficitară ? Alea pe care le-ati umplut de pițipoance si beizadele, activate la apelul bocancilor, pe la 40-45 de ani si mai mult ?
    Buei, stem nebuni ! Ne-am decimat resursa ani la rand, am macelarit intregul sistem, iar acum ne plangem ca nu mai avem tilicari care sa se dea cu tancul pe ogoarele patriei ! Insa, pentru anumite specialitati, de taiat frunza la caini, concomitent cu belitul pulii la urs si impinsul aerului cu keptul prin comandamente, cica s-ar putea ramane in activitate pana la 65 de ani ! Pfoaaa, aț belit belingherul voi ăștia mai tineri ! O sa mai prindeți funcții o pulă pentru avansare ! Da, da, iera unul pe vremuri, prin CIT, de vreo 63 de ani, in urma caruia puțea a hoit, un fel de jeneralul nemuriciu, care cica ierea foarte valoros, insa la primul foc de arma tras la Răscoluția din 89 s-a baricadat in birou, de n-a mai iesit o saptamana de acolea !
    Doamne feri, auzi, 65 de ani, cand, majoritatea tilicarilor la aceasta vârsta isi pregatesc pantofii cu gaurele pentru ingropaciune !
    Adevarat OTAN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: gata, tre sa fug cu potaia la caca-pișu, dupa care tre sa-mi pregatesc treningul si ciocatele, pentru Referendu de sambata si dominica !
      Merg sa votez ca sa se lejifereze casatoria dintre un barbat si-o capră ! Adica, ce-i aia casatoria intre soti, bre, n-asa ?

      Ștergere
  5. Buna dimigreața și hop, hop, hop !
    Ca să vă taie greața, trebo s-o luaț la ceock !
    Asa cum ii sta bine unei institutii intemeiata intre doi soți. Ca de ezemplu, ca sa inteleaga tot tilicarul cracanato-basinos (nu se exclud nici țâțoasele fleșcaito-zbârcite), eo fiind sotul care administreaza muiuț, iar Domnu Corleone, ori Cezar Bulă, ori Viurel Hurzicel ar hi soții primitori de bunăciuni !
    Pfoa, ce emoții am pentru referend...

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi e ziua prifesorului ! La Mulți Ani tutulor prifesorilor de pretutindeni ! Inclusiv celor din scolile de top ale patriei, cu cacastorile in spatele terenului de sport-colț cu imașul comunal, care si-o fura cu mândrie patriotica de la elevii din clasele IX-XII, de le merg fulgii !
    Si, sa nu-i uitam nici pe prifesorii tilicari, in special pe formatorii de menegeri docenți purtatori de porthartă, la absolvire, ori pe dottore-plagiattore de prin Unapurile patriei, care scot doctori in securitate națională, mondială si interstelară, pe banda rulanta !
    Traiasca conducerea !

    RăspundețiȘtergere
  7. Moaaaaa, da ce-am mai votat, sa-mi trag sexul peste koae ! Asa-i cand te skarkini la hemoroizi, fara sa te manance ! Doara, daca bine ne gandim, viata in Romanistan decurgea normal, cu bunele si cu relele ei de zi cu zi, barbatii isi mai luau muierile cand la umeri-craci, cand de-a capra, poponarii isi vedeau de gaoazele lor, lesbienele de limbile lor, adica, cum s-ar zice, ierea o armonie generala. Pana au inceput unii, atatati de pochi, sa urle ca fomelia traditionala e in pericol de moarte si, daca nu schimbam iute constitutia, riscam sa ne metamorfozam total din Romanica, in Gaozaria !
    Mai e cazul sa amintim ca, si de acum incolo, viata va decurge la fel, ca si pana acum, cu bunele si cu relele ei ? Noooo.
    Mai e cazul sa va spun ce se putea rezolva cu zecile alea de milioane de euro, aruncate pe apa sambetei ? Noooo.
    Ura, traiasca conducerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Suceava pe primul loc la referend, cu numarul cel mai mare de alegatori care s-au prezentat la vot ! Ceea ce era si de asteptat, de la judetul cu cele mai multe manastiri, biserici, catedrale, chilii, troite, bisericute, clopotnite, etc samd, populate pana la supraplin cu jde pochi, calugari, dascali, maici si alti taici, care tare s-au mai temut ca ne cotropaiesc homalaii si raman ei fara materie prima la sfanta slujba a cununiei, ori a botezului, de unde sa le mai pice si lor cate ceva !
      Bravo ba, traiasca conducerea !
      Ii vazurati pe politrucii aia imbacsiti, de-au pus-o de-o plenara cu activul prin nus care biserica, de stateau ei cu cururile in scaune, cu spatele la altar ?
      Ba degeneratilor, asta-i ca si cum un tilicar care primeste onorul de la zgarda de onoare, s-ar intoarce cu curul la garda drapelului, in loc sa-l salute !

      Ștergere
    2. Pese: Nea Bozile, primiti cu sfanta muie ? Ca indata vin si sarbatorile de iarna si venim cu capra la niatale, de Burculion !
      Ioi, doamne feri, cum mai trece ei anisiorii !

      Ștergere
  8. 9 octombrie - Ziua Resurselor Umane


    La 9 octombrie 1862, prin Înaltul Decret al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în cadrul Ministerului de Război, a luat fiinţă, "I-a Direcţie Personal şi Operaţii Militare", organizată pe două "diviziuni", din care ulterior au evoluat structurile de personal/resurse umane din Armata României.
    ==================================================
    La Multi Ani tutulor tilicarilor de prin structurile de cadre !
    Inclusiv lu contratorpiloru Tiberilă Frățiu, ăla de zbiera ca un scapete la teveu despre erga omnes, atunci cand zguvernarea lu Găbuțu ne-a futat la penzii, de-am vazut numa acru in fata okilor !
    Ma rog, mai putin tilicarii alde Viurel Masokel MăKiș, prințu Hurzicenilor, carora dupa ce le-a bagat in baza de calcul ci CV ciucalatei MOCCA, li s-au dublat penziile !
    Moaaaa, cand imi aduc aminte ce tari ierea ei cadristii, de nici n-aveai curajul sa treci prin fata biroului cadre neinsotit !
    Astia te aloca la drepturi, astia iți dadea gradatiile, astia te trimetea la scoala, astia iti dadea gradele, insignele, decoratiile si diplomele, astia iti dadea țidula de la comandant cu 3 zile de bulău la țambalul garnizoanei, astia te saltau in functii, astia iti dadeau SM , ori o muie mare, astia te scotea la penzie...pfoaaa !

    RăspundețiȘtergere
  9. La Multi Ani tutulor Paraschivelor, de ziua lor !
    ====================================================
    Pe 14 octombrie este interzis să calci, să cosi, să faci mâncare, sa dai la buci sau alte treburi în gospodărie, dacă vrei să eviţi durerile de cap, de koae şi cele oculare. Conform unei credinţe străvechi, printre bucatele mâncate sau date de pomană nu trebuie să se numere şi cele cu cruce, nucile, castraveţii sau pepenele roşu. În schimb, e bine să se împartă celor sărmani must şi vin nou, dar şi pâine sau lipie.

    RăspundețiȘtergere
  10. La Multi Ani de zioa lor tutulor care se intitoleaza LUCA !
    ==================
    Calendar ortodox 18 octombrie. Sfântul Luca
    Sfântul Evanghelist Luca este prăznuit în fiecare an pe 18 octombrie. Unul dintre cei mai mari evangheliști se trage din Antiohia Siriei cei mari, fiind un doctor foarte priceput, fiind de asemenea, un zugrav excelent. Istoria spune că Apostolul Luca l-a întâlnit Sfântul Apostol Pavel și, datorită faptului că îl găsește pe Hristos, părăsește viață obișnuită pe care o ducea, și urmează calea sufletească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: De ziua Sfântului Luca nu este bine să te cerți, să înjuri sau să blestemi, pentru că aceste lucruri se vor întoarce împotriva ta. In aceasta zi este bine sa dai la buci. Se zice ca cei ce vor bucifăli in aceasta zi, vor avea ștromeleagul invârtoșat tot anul.

      Ștergere
  11. Buey, se mai tine referendu ala cu intemeierea fomiliei si, respectiv, datu la buci ?
    Ca stau cu pantofii cu gaurele pregatiti de-o luna, ici sea la usa, de mi s-au prefuit si sireturile !

    RăspundețiȘtergere
  12. La Multi Ani tutulor tilicarilor din arma VM, care-si serbeaza muine ziua ! Tilicari dintr-o bucata, razboinici adevarati, cu fetele aspre si gaoazele batucite, nu cacaciosi ca alde scapetii de pe la relatii publice, ori psiho-coco si alte specialitati de astea cu ifose de bengozenie !
    Asteptam cu infrigurare sa serbatorim si ziua pitipoancelor militare, chemate in activitate intr-o joi spre vineri !

    RăspundețiȘtergere
  13. S-au implinit 8 ani de la ușkeala la locul cu verdețuri vecinice a poetulu Adrian Paunescu ! Un munte de talent si de cultura ! Din pacate valorile ne pleaca si ne raman scapeții, ăia de alearga debusolați pe-o scenă, de se dau cap in cap si zic ca fac teatru !
    Amin !
    Traiasca conducerea, traiasca DrumTel ! Ura.

    RăspundețiȘtergere
  14. La Multi Ani tutulor tilicarilor cracanati si in activitate care se intituleaza Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, samd !

    Si, biansiur, in mos special lu Găbuțu, care, in perioada 2010-2013, ne-a cam belit prepuțu, impreuna cu doamna Lupul de la defece si piticul utecilă Tiberilă Frățiu, ăla de zbiera, ca un scapete, pe toate televiziunile, Erga Omnes, Ergaaaa Omneeees !

    Ura, traiasca condușerea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: buei, care-n pula me arunci cu valize si geamantane de la promotie pe ogoarele patriei ?

      Ștergere
  15. Tot muine, cam pe la gustare, cica e si Ziua Inzestrarii Armatei ! Nu prea am idei la ce se refera, pentru ca dăjea se exista o zi a intendentei, care se ocupa cu inzestrarea cu kiloti-izmene, precum si o zi a logisticii, care se ocupa cu dă toate ce inseamna inzestrare, din competenta structurilor de profil din subordinea Mestemeului ! Daca e vorba de inzestrarile din curtea departamentului de armamente...
    Traiasca conducerea, traiasca sefii ! Ura !
    La Multi ani tilicarilor de Ziua Inzestrarii !

    RăspundețiȘtergere
  16. La Multi Ani tutulor tilicarilor din arma artilerie terestra ! Oameni adevarati, cu coaiele cat o galeata de la atata stat cu gheoleaua in brate ! Pacat ca sunt pe cale de disparitie, ca si alte arme dealtfel, cacum ar hi spre exemplu cavaleria cracanata !
    Oricum, acesti bravi ostasi au traditii de traditii, inca de pe vremea cand s-a inventat gheoleaua. Stiti voi, filmul ala cu Amza, Sergiu, Colea, Ilarion etc,de pe timpul lu Misu Babanu, cand dadeau cu bombardeaua dupe dosmani, de le sareau maselele !
    Ura, traiasca si conducerea !

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe saitul Sindicatului Cadrelor Militare Dezordonate (fost Sindicatul Colonelului Mircea Dogaru), gasiti publicata forma actuala a Ordinului comun de aplicare a legislatiei militare privind recalcularea si actualizarea pensiilor militare (pe baza OUG-urilor care au desfiintat, practic, Legea 223/2015) !
    Mai pe scurt este vorba despre procedurile de administrarea muiei, in forma institutionalizata !
    Buey, care zda ma-tii arunci cu valize pe ogoarele patriei ? Re-at ai dreaq de infractori care v-ati cocotat in fruntea statelor (paralel si perpendicular, manca-mi-ati imunoglobina sa mi-o mancati) !

    http://sindicatulcmd.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  18. La Multi Ani tutulor tilicarilor de Ziua Transporturilor Militare, fosta candva ziua ceferistilor militari, disparuti in istorie precum sarjele de cavalerie !
    Pe vremuri, cand ieream si eo tilicar de razboi, de plecam cu tot rejimentul in aplicatii nesfarsite, de uitam pana si gustul dulce-amarui al pizdii, baietii astia de la arma Cefere se ocupau de tot ce inseamna imbarcare-debarcare pe tren. Nimic nu mai ramanea in rejiment, decat tilicarii de la cazarmare, care dadeau bordurile cu var cat timp trageam noi cu bombardeaua si inca fro cativa rapciugosi care aveau grija de cai, de porcii de la gheaze si de scroafele la popota cadre.
    Cinste lor, care or mai fi daca mai exista asa ceva prin armata !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri