Pagini de larg interes! Click here:

joi, 21 noiembrie 2024

Plângere penală împotriva Avocatului Poporului, Renate Weber


 

Plângere penală împotriva Renatei Weber - Abuz în serviciu, mandat nelegal de cinci luni la Avocatul Poporului


Federația Națională a Sindicatelor Polițiștilor „Vlad Țepeș“, Sindicatul Polițiștilor Dolj și Sindicatul Polițiștilor Oltpol au depus o plângere penală împotriva Avocatului Poporului, Renate Weber, pe care o acuză de abuz în serviciu. Demersul sindicatelor vine după ce Avocatul Poporului a contestat la Curtea Constituțională legea privind pensiile militare de stat, o inițiativă legislativă menită să corecteze inechități în modul de calcul al soldei de funcție și de grad al pensionarilor militari.

Mandatul Renatei Weber a expirat

Sindicaliștii o acuză pe Renate Weber că a semnat sesizarea deși nu se afla în localitate. Mai mult, mandatul acesteia expirase de câteva luni, iar rămânerea sa în funcție ar contravine inclusiv unor decizii CCR.

„Precizăm că sesizarea Avocatului Poporului a fost semnată personal de Renate Weber, în condițiile în care aceasta se afla în altă localitate în concediu de odihnă, nu avea drept de semnătură, mandatul acesteia expirase la 26.06.2024, iar sesizarea de neconstituționalitate în regim de urgență a fost depusă tardiv (trebuia formulată în 48 de ore de la adoptare, adică la 6 noiembrie 2024)”, se arată în plângerea penală.

Acuză o intervenție contrară intereselor pensionarilor militari

În plângerea adresată Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Alex Florin Florența, reprezentanții sindicatelor susțin că Renate Weber a acționat „cu intenție directă“ pentru a „crea o situație nefavorabilă“ pensionarilor militari. Potrivit acestora, Avocatul Poporului și-a depășit atribuțiile, blocând promulgarea legii care ar fi adus beneficii acestei categorii socio-profesionale.

„Astfel, cu intenție directă, proiectului de lege mai sus menționat i-a fost întrerupt cursul spre promulgare de către Președintele României și implicit punerea în aplicare. Avocatul Poporului a urmărit cu bună știință, contrar atribuțiilor sale de serviciu, crearea unor pagube materiale prin neactualizarea soldelor de funcție și de grad și o vătămare a drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice ce fac parte din categoria pensionarilor militari“, se arată în document.

Sindicaliștii afirmă că mandatul Avocatului Poporului este limitat la protejarea drepturilor cetățenilor și nu permite intervenții care să agraveze situația unor categorii de persoane. „Indiferent de existența unor carențe evidente sau precaritatea unui proiect de lege promovat de legislativ, Avocatului Poporului nu îi stă în atribuțiile prevăzute de lege să promoveze obiecții de neconstituționalitate și implicit să atace un proiect de lege ce ar aduce beneficii cetățenilor. În această situație s-ar transforma în Avocatul Împotriva Poporului“, acuză sindicatele.

Obiecțiile de constituționalitate ridicate de Renate Weber

Pe 7 noiembrie, Renate Weber a sesizat Curtea Constituțională cu privire la legea privind pensiile militare de stat, adoptată recent de Parlament. Printre motivele invocate de Avocatul Poporului se numără nerespectarea principiului egalității în drepturi și imposibilitatea aprobării unor cheltuieli bugetare fără indicarea sursei de finanțare.

Acest demers a stârnit nemulțumirea sindicatelor din poliție, care consideră că Avocatul Poporului a acționat contrar scopului instituției.

Sindicatele susțin că legea contestată de Avocatul Poporului ar fi remediat dezechilibre existente în calculul pensiilor militare, beneficiind astfel de sprijin din partea pensionarilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.

SURSA:  https://www.stiripesurse.ro/plangere-penala-impotriva-renatei-weber-abuz-in-serviciu-mandat-nelegal-de-cinci-luni-la-avocatul_3497583.html

marți, 19 noiembrie 2024

👉Situație explozivă! România, carne de tun?!? 👉Ultimă oră: Putin a aprobat doctrina nucleară a Rusiei. 👉'Dedicație' pentru Ucraina și indirect România

 

Situație explozivă! România, carne de tun?!? Ultimă oră: Putin a aprobat doctrina nucleară a Rusiei. 'Dedicație' pentru Ucraina și indirect România

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret de aprobare a Fundamentelor politicii de stat a Federației Ruse în domeniul descurajării nucleare.
"Aceste fundamente sunt un document de planificare strategică în domeniul apărării și reflectă opiniile oficiale cu privire la esența descurajării nucleare, determină pericolele militare și amenințările de neutralizare care descurajează nuclear, principiile descurajării nucleare, precum și condițiile pentru tranziția Federației Ruse la utilizarea armelor nucleare", se arată în document.
Decretul notează că descurajarea garantată a unui potențial inamic de la agresiune împotriva Federației Ruse și (sau) a aliaților săi este una dintre cele mai mari priorități ale statului
"Descurajarea agresiunii este asigurată de întreaga putere militară a Federației Ruse, inclusiv de armele nucleare", se spune în document.
"Federația Rusă consideră armele nucleare ca un mijloc de descurajare, a cărui utilizare este o măsură extremă și forțată, și depune toate eforturile necesare pentru a reduce amenințarea nucleară și a preveni agravarea relațiilor interstatale care pot provoca conflicte militare, inclusiv nucleare", se arată în decretul semnat de Putin.
Politica de stat în domeniul descurajării nucleare, subliniază documentul, este de natură defensivă, menită să mențină potențialul forțelor nucleare la un nivel suficient pentru a asigura descurajarea nucleară și garantează protecția suveranității și integrității teritoriale a statului, descurajând un potențial inamic de la agresiune împotriva Federației Ruse și (sau) a aliaților săi.
În plus, în cazul unui conflict militar, acest lucru va preveni escaladarea ostilităților și încetarea acestora în condiții acceptabile pentru Federația Rusă și (sau) aliații săi.
Agresiune în ansamblu
Agresiunea oricărui stat din coaliția militară împotriva Rusiei și/sau a aliaților săi este considerată agresiune a coaliției în ansamblu, conform Fundamentelor politicii de stat a Federației Ruse în domeniul descurajării nucleare.
În plus, potrivit documentului, "agresiunea împotriva Federației Ruse și (sau) a aliaților săi de către orice stat non-nuclear cu participarea sau sprijinul unui stat nuclear este considerată un atac comun al acestora".
Despre coalițiile militare
Agresiunea oricărui stat din coaliția militară împotriva Rusiei și/sau a aliaților săi este considerată agresiune a coaliției în ansamblu, conform Fundamentelor politicii de stat a Federației Ruse în domeniul descurajării nucleare.
În plus, potrivit documentului, "agresiunea împotriva Federației Ruse și (sau) a aliaților săi de către orice stat non-nuclear cu participarea sau sprijinul unui stat nuclear este considerată un atac comun al acestora".
Crearea sau extinderea coalițiilor militare existente care își aduc infrastructura militară mai aproape de teritoriul Rusiei poate deveni o amenințare împotriva căreia se aplică descurajarea nucleară, conform Fundamentelor politicii de stat a Federației Ruse.
Potrivit documentului, "crearea de noi coaliții militare sau extinderea coalițiilor militare existente (blocuri și alianțe), care să ducă la apropierea infrastructurii lor militare la granițele Federației Ruse" este un pericol care "în funcție de schimbările situației militaro-politice și strategice, se poate transforma într-o amenințare militară la adresa Federației Ruse și pentru a cărei neutralizare se desfășoară descurajarea nucleară".
În plus, astfel de amenințări includ "planificarea și desfășurarea de exerciții militare la scară largă de către un potențial inamic în apropierea granițelor Federației Ruse".
De asemenea, se raportează că Rusia își rezervă dreptul de a folosi arme nucleare ca răspuns la agresiunea împotriva sa sau a Belarusului prin utilizarea armelor convenționale care amenință în mod critic suveranitatea.
Răspunsul la atacurile cu drone și rachete
Rusia poate folosi arme nucleare dacă primește informații fiabile despre decolarea masivă a armelor militare de atac spațial, inclusiv UAV-uri, și trecerea frontierei Federației Ruse.
Potrivit documentului, condiția care determină posibilitatea utilizării de către Rusia a armelor nucleare este, printre altele, "primirea de informații fiabile despre lansarea masivă (decolare) a armelor de atac aerospațial (aeronave strategice și tactice, rachete de croazieră, aeronave fără pilot, hipersonice și alte aeronave) și trecerea frontierei de stat a Federației Ruse".
În plus, Federația Rusă poate folosi arme nucleare în cazul unor informații despre lansarea de rachete balistice care atacă teritoriul Rusiei sau aliații săi.
Punctul care ar putea viza inclusiv România
----------------------------------
România sprijină Ucraina în lupta cu Rusia, iar un punct din doctrina rusă ar putea viza direct țara noastră.
De asemenea, se notează că descurajarea nucleară "se desfășoară și în relația cu statele care furnizează teritoriul, spațiul aerian și (sau) maritim și resursele controlate de acestea pentru pregătirea și punerea în aplicare a agresiunii împotriva Federației Ruse".
Adăposturi anti-bombă pregătite de Rusia
Cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA din 5 noiembrie, Putin ordonase modificări ale doctrinei nucleare pentru a menţiona că orice atac convenţional asupra Rusiei ajutat de o putere nucleară ar putea fi considerat un atac comun asupra Rusiei.
Separat, institutul de cercetare al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că Rusia a început producţia în masă de adăposturi mobile antibombă care pot proteja împotriva unei varietăţi de ameninţări provocate de om şi de dezastre naturale, între care radiaţiile şi undele de şoc.
Adăpostul "KUB-M" arată ca un container de transport armat. Poate oferi o anumită protecţie împotriva radiaţiilor, schijelor, resturilor şi incendiilor şi poate fi desfăşurat în vastul permafrost nordic al Rusiei, potrivit institutului de stat.
O unitate standard poate găzdui 54 de oameni, dar pot fi adăugate module suplimentare, a spus institutul.
Războiul din Ucraina intră în ceea ce unii oficiali spun că ar putea fi faza finală - cea mai periculoasă - pe măsură ce forţele Moscovei avansează cu cel mai rapid ritm din primele săptămâni ale conflictului din 2022, iar Occidentul încearcă să susţină Ucraina, relatează Agerpres.
Institutul rus nu a făcut nicio legătură între această decizie şi vreo criză actuală, deşi anunţul a venit exact în momentul în care administraţia preşedintelui american Joe Biden a fost de acord să permită Ucrainei să lanseze rachete americane cu rază lungă de acţiune în adâncul teritoriului Rusiei.
Kremlinul a declarat luni că Rusia va răspunde la ceea ce a numit o decizie nesăbuită a administraţiei Biden şi a avertizat că această decizie va atrage Statele Unite direct în conflict.
Numeroase instituții media au scris pe 17 noiembrie, citând surse, că președintele american Joe Biden a permis Ucrainei să folosească rachete ATACMS pentru a ataca adânc în Rusia. New York Times a notat că inițial rachetele ar trebui să fie folosite împotriva trupelor Rusiei și RPDC din regiunea Kursk. Ziarul francez Le Figaro a raportat că Franța și Marea Britanie, la rândul lor, au permis Ucrainei să lovească Rusia folosind rachete cu rază lungă de acțiune SCALP și Storm Shadow. „Rachetele vor vorbi de la sine. Cu siguranță", a fost reacția președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la aceste speculații.
 
SURSA: https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-putin-a-aprobat-doctrina-nucleara-a-rusiei-dedicatie-pentru-ucraina-si-indirect-roman_3496651.html

sâmbătă, 16 noiembrie 2024

Ursula von der Leyen, acuzată că evită transparența în scandalul SMS-urilor către șeful Pfizer

 

Afacerea vaccinurilor anti-COVID, la Tribunalul UE. Ursula von der Leyen, acuzată că evită transparența în scandalul SMS-urilor către șeful Pfizer

Tribunalul Uniunii Europene, cu sediul la Luxemburg, a audiat vineri pledoariile în cazul schimburilor de SMS-uri între preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedintele-director general (CEO) al concernului farmaceutic american Pfizer, Albert Bourla.
Potrivit AFP, Comisia Europeană a fost somată să dea explicaţii în faţa Tribunalului UE în urma unei plângeri a cotidianului New York Times, care ceruse, fără succes, să aibă acces la aceste SMS-uri, al căror conţinut este în continuare secret.
Explicațiile Comisiei Europene
Vineri, Comisia a reafirmat că nu dispune de SMS-urile schimbate în timpul crizei COVID între Ursula von der Leyen şi Albert Bourla, şi a dat asigurări că aceste mesaje scrise nu intrau în cadrul unei negocieri privind achiziţia de vaccinuri.
Comisia, căreia i-a fost deja imputată lipsa de transparenţă în acest dosar, a afirmat încă din 2022 că SMS-urile nu au fost păstrate.
'Preşedinta (Comisiei, Ursula von der Leyen) nu a negociat condiţiile contractului prin SMS' cu Albert Bourla, a declarat avocatul Miguel Buron Perez pentru a apăra atitudinea executivului UE.
'Au existat schimburi prin SMS pentru a organiza schimburi verbale. Nu negociem in extenso prin SMS', a mai spus el.
Avocatul a citat un exemplu de mesaj: 'Iată ce poate să fi spus Albert Bourla: "Trebuie să vorbim. OK. La 6H00 CET'''.
El a mai spus că serviciile Comisiei solicitate să găsească aceste mesaje din 2022 s-au adresat cabinetului lui von der Leyen, dar fără a avea câştig de cauză. 'Cabinetul a răspuns că nu a reuşit să găsească aceste documente'.
'Comisia Europeană nu a negat niciodată că au existat interacţiuni între Ursula von der Leyen şi Albert Bourla. Lipseşte legătura între aceste mesaje şi discuţia privind acordurile referitoare la vaccinuri', a insistat Miguel Buron Perez.
Avocata NYT critică poziția Comisiei
Audierea pledoariilor a prilejuit schimburi animate, avocata publicaţiei americane acuzând Comisia că 'a încălcat principiile de bună administrare şi de comunicare' neglijând importanţa acelor SMS-uri.
'Acest caz ridică o întrebare foarte importantă: pot responsabilii să scape de transparenţa publică comunicând prin SMS?', a întrebat avocata Bondine Kloostra.
Dezvăluirea de către cotidianul american în 2021 a existenţei unor schimburi de SMS-uri între Albert Bourla şi preşedinta Comisie Europene a suscitat o vie polemică. Concernul farmaceutic american era la acea dată cel mai mare furnizor de vaccinuri anti-COVID comandate de Uniunea Europeană.
New York Times a cerut ca, în numele libertăţii de a informa, să aibă acces la SMS-urile schimbate între von der Leyen şi Bourla, însă solicitarea i-a fost refuzată, ceea ce a determinat cotidianul să sesizeze justiţia UE.
New York Times se sprijină în demersul său pe un regulament european din 2001 referitor la accesul public la documentele celor trei mari instituţii ale UE (Comisie, Consiliu şi Parlament).
Decizia tribunalului UE nu va fi anunţată mai devreme de câteva săptămâni sau chiar luni.
Chestiunea achiziţiei de vaccinuri anti-COVID de către Bruxelles face obiectul mai multor proceduri, în Belgia şi în faţa justiţiei UE.
La 17 iulie, tribunalul UE, sesizat de o plângere venită mai ales de la un grup de eurodeputaţi, a scos în evidenţă o lipsă de transparenţă din partea Comisiei în special în ce priveşte problema riscului de conflict de interese între echipele de negociatori ale Comisiei şi laboratoarele farmaceutice.
Aceste vaccinuri au fost cumpărate în mari cantităţi în 2020 şi 2021, în cadrul unor achiziţii grupate negociate de Comisia Europeană în numele celor 27 de state membre. Mai mult de jumătate din doze au fost cumpărate sau rezervate de la parteneriatul americano-german Pfizer/BioNTech, deşi agenţia europeană de reglementare a omologat şi vaccinurile altor cinci producători.
Schimbul de SMS-uri între şefa Comisiei şi CEO-ul Pfizer a suscitat o controversă chiar în interiorul instituţiilor de la Bruxelles. În vara lui 2022, mediatoarea UE a considerat 'problematic' refuzul Comisiei de a transmite presei SMS-urile în cauză.
Drept răspuns, Comisia a declarat că acest tip de documente 'efemere' nu este păstrat, spre deosebire de altele, şi că cercetările pentru găsirea lor nu au avut succes.
 
https://www.stiripesurse.ro/afacerea-vaccinurilor-anti-covid-la-tribunalul-ue-ursula-von-der-leyen-acuzata-ca-evita-transparenta-in-scandalul-sms-urilor-catre-seful-pfizer_3493887.html

joi, 14 noiembrie 2024

Calculator actualizare pensii militare_2024. ZI ISTORICĂ, În distinsa Aulă a Hacademiei MH


Eroul de neegalat, Apevilă – alias ‘coilinelul elefant’ Hathi, APV_rz : Calculator_actualizare_pensii_militare_2024_v01.xls, *TABELU LU APE* - ZI ISTORICĂ - În distinsa Aulă a Hacademiei MH

Col. Hathi13 noiembrie 2024 la 22:20

Vă salut,
În distinsa Aulă a Hacademiei MH, vă rog să-mi permiteți să vă prezint, în premieră mondială😁 CALCULATORUL DE ILUZII😃 sau, ca să-l citez pe domnul Moș Alecu, "dac-o fi să fie... deși e greu de crezut".
În continuare vă propun un calculator pentru pensii militare, pornind de la ipoteza și speranța că pensiile militare de stat se vor actualiza în acest an.
Linkul de descărcare este următorul (dați click pe Calculator_actualizare_pensii_militare_2024_v01.xls):

Calculator_actualizare_pensii_militare_2024_v01.xls

Deoarece a fost sporit nivelul de securitate pentru Google Drive, când se va încerca descărcarea fișierului "Calculator_actualizare_pensii_militare_2024_v01.xls", va apărea un mesaj de avertizare "Google Drive nu poate scana acest fișier pentru detectarea virușilor." (Google Drive can't scan this file for viruses.) și va trebui să apăsați butonul "Descarcă oricum" (Download anyway). Acest mesaj de avertizare apare deoarece fișierul a fost protejat la eventualele modificări accidentale ale formulelor de calcul.

Programul pe care urmează să-l descărcați a fost testat pe mai multe versiuni de Microsoft Office, LibreOffice și OpenOffice, funcționând fără probleme.
La prima deschidere a fișierului, în funcție de programul cu care-l deschideți, s-ar putea să se deschidă în modul "PROTECTED VIEW" și, ca să puteți introduce datele cerute, va trebui să apăsați butonul "Enable Editing" (se află în partea de sus a ecranului).
În cadrul foilor de calcul, textele scrise cu albastru au atașată o legătură (hyperlink) spre o altă foaie de calcul sau spre o pagină de internet.

Cu respect,
Col. Hathi

P.S. NIMENI nu poate garanta în acest moment cum se va face "actualizarea" sau dacă se va face și când.

Răspundeți

Răspunsuri

  1. https://4.bp.blogspot.com/-aBdCbIr-tH0/ZzFVqyvRQrI/AAAAAAAAYp4/kvLAKL7QYzAziHofBgRZ4TzL15yL7Cx3QCK4BGAYYCw/s35/th.jpeg

akord13 noiembrie 2024 la 22:47

Garantez eu exact ca MaCiuca ,cand a spus:"cea mai sfanta si bla, ...onoare ...militar bla bla" Se accepta "garantia"?🙃

anonim13 noiembrie 2024 la 22:51

Mulțumim Apevilă!!!👍🍻🥂🍾👏

  1. · 

Mulțumim Apevilă!!!👍🍻🥂🍾👏

  1. https://4.bp.blogspot.com/-W2WTc9JAYK0/ZjcyX9azXJI/AAAAAAAAAGU/AfCYsRWQRe0VNr2k66kqhPhasUtxkzzjgCK4BGAYYCw/s35/col_Hathi.jpg

Col. Hathi13 noiembrie 2024 la 22:51

@akord 13 noiembrie 2024 la 22:47
De la dumneavoastră, se acceptă😃

  1. https://4.bp.blogspot.com/-W2WTc9JAYK0/ZjcyX9azXJI/AAAAAAAAAGU/AfCYsRWQRe0VNr2k66kqhPhasUtxkzzjgCK4BGAYYCw/s35/col_Hathi.jpg

Col. Hathi13 noiembrie 2024 la 22:53

@ anonim 13 noiembrie 2024 la 22:51
Să fie primit!🍻🥂🍾

  1. https://resources.blogblog.com/img/blank.gif

pmt13 noiembrie 2024 la 23:14

Mi-e rău !
Să vine Smurdu !
Slava Ape !

  1. https://4.bp.blogspot.com/-aBdCbIr-tH0/ZzFVqyvRQrI/AAAAAAAAYp4/kvLAKL7QYzAziHofBgRZ4TzL15yL7Cx3QCK4BGAYYCw/s35/th.jpeg

akord13 noiembrie 2024 la 23:31

🐘
🫡

Răspundeți

·  https://2.bp.blogspot.com/-VJLPQsMj4ug/ZjDh9GhbK2I/AAAAAAAAAII/N6b4WjlgTvMjOiRW_Hc_d7PHY7JXnR1lACK4BGAYYCw/s35/APV_rz.jpg

APV_rz13 noiembrie 2024 la 23:27

@pmt 13 noiembrie 2024 la 23:14
🍻
P.S. Pe bătrânul colonel Hathi l-am trimis la odihnă😃

Răspundeți

Răspunsuri

  1. https://resources.blogblog.com/img/blank.gif

Anonim13 noiembrie 2024 la 23:51

Parcă tot mai frumos sună Apevilă decât coilinelul elefant 🐘 Hathi, din Cartea Junglei a lu' Kipling 😁😂

  1. https://2.bp.blogspot.com/-VJLPQsMj4ug/ZjDh9GhbK2I/AAAAAAAAAII/N6b4WjlgTvMjOiRW_Hc_d7PHY7JXnR1lACK4BGAYYCw/s35/APV_rz.jpg

APV_rz14 noiembrie 2024 la 00:10


@ Anonim 13 noiembrie 2024 la 23:51
Niciunul dintre cele două personaje nu și-a propus "să fie plăcut"😃
Fiecare are rolul lui.
Col. Hathi e, de obicei, sobru și se ocupă de lucruri importante.
APV_rz e câteodată slobod la gură și la tastatură😁
Lucrul cel mai important care-i caracterizează pe amândoi e că nu-și trădează camarazii spre deosebire de mulți foști și actuali purtători de haine și însemne militare.

………………………………………………

pmt14 noiembrie 2024 la 00:13

Bro camaraz, c-o hi coilinelu Haiti, c-o hi ac.dr.anjiner Ape, sau cum s-o vrea, tresă recunoaștem că e Meseriaș, cu M mare de tipar !
Un mare câștig pentru Aola Hacademică !

Stai să vez numa până nu dă fro unul sfoară în țară că în Hacademie s-a publicat ultimul studiu științific, nominalizat la Premiul Nobăl pentru Penzii-2025 și să vez cum se trezește tătă tilicărimea acestei țărișoare greu încercate ! Doo zile nu mai dorm bășânoșîî !
În sfârșit, o să-i dea și lu Nea Basculă fără virgulă ! Și mai sunt câțva zbuciumaț d-ăștia, care musai musai vroiau să vadă cât le-o bagă, da habar n-aveau ce și cum să adune și să scadă !
Stai să vez de amu întrebări: da acolo ce bag, da eo n-am punctul *o*, da pe aia de unde o iau, da la mine nu există rândul ăla, da de ce mie mi-a dat cu radical și alea alea !
Față de cum am calcolat eo, dupe modelul MOȘ KOAIE SFRIJITE ot Dolhasca, e p-aproape !
Slava !

Pesea: nu m-aș mira să-l aud pe fro unul că lui i-a dat cu minus !!!
Doamne feri !

Răspundeți

Răspunsuri

  1. https://resources.blogblog.com/img/blank.gif

pmt14 noiembrie 2024 la 00:14

Pesea: am așa o presâmțâre că armata de rezervă dăjea scormonește dupe decizii, ca să le bage pe casetele galbânii !

  1. https://2.bp.blogspot.com/-VJLPQsMj4ug/ZjDh9GhbK2I/AAAAAAAAAII/N6b4WjlgTvMjOiRW_Hc_d7PHY7JXnR1lACK4BGAYYCw/s35/APV_rz.jpg

APV_rz14 noiembrie 2024 la 00:24


@ pmt 14 noiembrie 2024 la 00:14
😁😁😁
Recunosc că la chestia cu scormonitul după decizii nu m-am gândit 😃
Programul a fost trimis pentru publicare și pe celelalte bloguri dar "macină" moderarea.
Față de algoritmul publicat de domnul Moș Alecu n-ar trebui să fie diferență foarte mare. Programul calculează exact coeficietul de funcție și ia în calcul gradațiile. Oricum, pe partea din dreapta tabelului am încercat să condensez pașii făcuți de program și câteva explicații.
Dacă și visele ni le vor fura politrucii, cu ce mai rămânem ?

 Felicitări  APV_rz 

alias Col. Hathi !!! Felicitări susținătorilor și special comentatorilor, de unde vine toată seva/puterea Hacademiei MH. Ave!