Pagini de larg interes! Click here:

vineri, 9 decembrie 2011

Boc versus BNR. Presedintele Băsescu a hotărât. Boc se face ca nu stie. Oricum, pe noi nu ne intreabă nimeni


S-a intors lumea pe dos: Romania va imprumuta FMI?
Ce s-a decis la summitul UE de la Bruxelles? Statele UE din afara zonei euro ar trebui sa contribuie, prin bancile centrale, cu 50 miliarde euro la imprumuturile pe care UE vrea sa le acorde FMI pentru combaterea crizei. Ce face Romania - tara care are miliarde de euro datorie la FMI, ce face BNR? Premierul Emil Boc sustine Romania nu va fi obligata sa cotizeze la acest fond de salvare.


Dintre masurile cu efect imediat, liderii UE vor
- consolidarea de urgenta a Fondului European de Stabilitate Financiara,
- devansarea infiintarii Mecanismului European de Stabilitate pana la jumatatea anului viitor,
- finantarea corespunzatoare a celor doua mecanisme pentru a asigura derularea programelor de urgenta,
- invitarea statelor UE si a comunitatii internationale sa acorde imprumuturi de urgenta catre FMI pentru a asigura capacitatea de interventie a creditorului de la Washington.


Printre masurile convenite la reuniunea la care a participat si presedintele Traian Basescu se numara suplimentarea resurselor financiare ale FMI cu 200 miliarde euro de catre statele UE: trei sferturi din suma dau tarile din zona euro, un sfert - statele UE din afara zonei euro, precizeaza Mediafax. Statele membre au la dispozitie 10 zile pentru a confirma participarea la acest efort.

Cele mai importante masuri de guvernanta fiscala vor fi incluse intr-un tratat semnat de statele din zona euro, la care vor subscrie si sase tari non-euro, printre care si Romania.


 Emil Boc: tarile care sunt intr-un acord cu FMI nu contribuie la acest fond suplimentar
Romania nu va fi obligata sa contribuie la capitalizarea FMI, sustine premierul Emil Boc.
"Din datele pe care le am la acest moment, concluzia este ca tarile care sunt intr-un acord cu FMI nu contribuie la acest fond suplimentar, dar vom astepta concluziile UE pentru a vedea daca se mentine acest punct de vedere",
a spus premierul Emil Boc la postul public de radio. Trebuie amintit ca Romania a imprumutat 12,95 miliarde de euro de la FMI, in cadrul unui pachet total de 19,95 miliarde de euro convenit cu FMI, UE, Banca Mondiala si BERD.

El a aratat ca in lipsa unei unanimitati a celor 27 state membre UE pentru amendarea rapida a Protocolului 12 al Tratatului UE, procedura care nu ar mai fi necesitat acordul parlamentelor, urmatoarea solutie care se contureaza este un acord interguvernamental al statelor din zona euro, la care sa poata participa voluntar si tari din zona non-euro, acord care sa fie ratificat pana in primavara anului viitor. Acest acord va impune regula unui deficit maxim 3% din PIB si a unei datorii publice de cel mult 60%, cu mecanisme automate de conformare si sanctionare.


BNR il contrazice pe premier: e un pret care trebuie platit!

"Cred ca ideea de baza este de a mari capacitatea de imprumut a fondului. Pana la aceasta decizie, Fondul avea disponibile circa 285 miliarde de euro bani buni de imprumutat.

Cred ca cu aceasta decizie s-a crescut capcaitatea de imprumut a fondului, fond care are si capacitatea de multiplicare mult mai mare. El poate sa imprumute si de la guverne terte bani si sa-i imprumute la cele care au nevoie.

Faptul ca Romania va contribui si ea cu o catime mica la aceasta suma este un pret care trebuie platit pentru ca de acum incolo trebuie sa ne obisnuim ca beneficiile vin la pachet si cu pretul",
apreciaza economistul-sef al BNR, Valentin Lazea.
Sursa:


Liderii UE au ajuns la un acord pentru a scoate Europa din criza

Liderii UE au ajuns, in noaptea de joi spre vineri, la summitul la Bruxelles, la un acord pentru consolidarea disciplinei bugetare, convenit de cele 17 state membre ale zonei euro, carora li se vor alatura alte sase tari care nu folosesc moneda comuna, intre care si Romania. Mai este insa mult pentru "a grava in piatra" acordul: numai cand va exista un consens asupra continutului, liderii vor vorbi despre forma juridica.


Discutiile s-au finalizat la ora 5 dimineata, ora Bruxelles-ului (6 ora Romaniei), in prima zi a reuniunii extraordinare care are drept scopt salvarea zonei euro de la dezastru.

Romania si Bulgaria merg alaturi de zona euro
Dupa mai bine de zece ore de negocieri, 17 state membre UE au acceptat sa semneze acest acord, Romania facand parte din cele 6 tari care nu fac parte din zona euro, dar care au acceptat sa adere la noul tratat, relateaza Financial Times.

Cele 6 tari care s-au alaturat zonei euro sunt: Bulgaria, Danemarca, Polonia, Letonia, Lituania si Romania.


Dealtfel, presedintele Traian Basescu declarase:
"Romania nu poate accepta o Uniune Europeana cu doua categorii de state. Romania vrea sa participe la deciziile cu privire la zona euro pentru ca orice decizie sau orice lipsa a unei decizii cu privire la zona euro afecteaza viata de zi cu zi a cetatenilor romani".
Nu a semnat acordul Marea Britanie, Liderii din Ungaria, Cehia si Suedia au declarat ca trebuie sa-si consulte parlamentele.

Pactul bugetar, acceptat de principiu,
mai sunt inca multe de facut pana la a fi transpus in practica

"Problema risca sa fie forma: cum se adopta aceste dispozitii, ce schimbari de tratate, ce perimetru? Aici, este o alta poveste, problemele nu au fost depasite", a precizat o sursa. "Pactul bugetar" convenit de UE reia global propunerile franco-germane si pe cele ale lui Herman Van Rompuy si ale presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Fiecare stat din zona euro va trebui sa adopte o "noua regula bugetara" la "nivel constitutional sau echivalent", care sa afirme ca bugetul national "trebuie in principiu sa fie la echilibru", precizeaza Mediafax. Comisia Europeana va trebui sa defineasca principiile acestei "reguli de aur". Curtea de Justitie va avea autoritate pentru a verifica transpunerea acestei reguli la nivel national.

"Vom construi o uniune bugetara pentru euro, care va fi in acelasi timp o uniune de stabilitate", a adaugat cancelarul german Angela Merkel. "Am afirmat intotdeauna ca ar trebui ca cele 17 state din zona euro sa isi recastige credibilitatea si cred ca prin aceasta decizie de astazi, euro va putea si va face acest lucru", a apreciat cancelarul german.

De ce nu toti 27?
Britanicii au cerut exonerarea de anumite reglementari financiare, Sarkozy le-a taiat-o: problemele lumii provin din asemenea suprimari ale disciplinei

"Am fi preferat un acord al celor 27 (de state membre), dar acest lucru nu a fost posibil avand in vedere pozitia prietenilor nostri britanici", a declarat presedintele francez Nicolas Sarkozy.

"Pentru a accepta o reforma a tratatelor in 27, (premierul britanic) David Cameron a cerut, ceea ce noi am considerat cu totii ca fiind inacceptabil, un protocol in tratate care sa permita exonerarea Marii Britanii de la un anumit numar de reglementari cu privire la serviciile financiare", explica Sarkozy. "Ceea ce nu am putut accepta, pentru ca noi consideram, dimpotriva, ca problemele lumii provin partial din aceasta suprimare financiara", a continuat seful statului francez.


David Cameron: nu este in interesul Marii Britanii sa ia parte la modificare!
"Le dorim (statelor din zona euro - n.red.) numai bine, deoarece toata lumea trebuie sa-si rezolve problemele si toti avem nevoie de crestere economica", a declarat premierul britanic David Cameron, citat de BBC News.
"Dar, in cele din urma, am hotarat ca nu este in interesul Marii Britanii sa ia parte la modificare",
a adaugat acesta.

Summitul UE, marcat de cateva esecuri, are totusi si realizari:

- Liderii europeni nu au reusit vineri dimineata sa ajunga la un acord privind o modificare a Tratatului UE pentru toate cele 27 de state membre, pentru a reforma zona euro, si exploreaza in prezent optiunea unui acord limitat numai la tarile Uniunii monetare.

- Statele din zona euro nu au reusit sa ajunga la un acord, vineri, pentru emiterea, chiar si intr-un viitor indepartat, a euroobligatiunilor pentru mutualizarea datoriilor, a declarat presedintele UE Herman Van Rompuy, dupa o noapte de tratative. "Speram sa reluam discutiile pe acest subiect atunci cand va trece furtuna", a afirmat el. Euroobligatiunile sau eurobondurile sunt considerate de numerosi economisti ca una dintre singurele masuri care ar putea sa calmeze pietele, insa Germania, si mai nou, Franta, se opun emiterii lor.


- Statele din zona euro intentioneaza sa furnizeze FMI 200 de miliarde de euro, a declarat vineri presedintele francez Nicolas Sarkozy, banii urmand sa fie folositi pentru sustinerea tarilor cu probleme din Uniunea monetara.

- Uniunea Europeana intentioneaza sa amane pana in martie 2012 o decizie privind acordarea statutului de candidat Serbiei. In vederea deschiderii negocierilor de aderare cu Muntenegru in iunie 2012, UE le cere reprezentantilor sai sa "examineze progresele acestei tari in implementarea reformelor".

- Croatia a semnat vineri la Bruxelles tratatul care ii va permite sa devina in iulie 2013 cel de-al 28-lea stat al Uniunii Europene, dupa ce documentul va fi aprobat de populatie printr-un referendum si dupa ce va fi ratificat de cele 27 de state membre
Sursa:
http://agenda.ro/news/news/49685/liderii-ue-au-ajuns-la-un-acord-pentru-a-scoate-europa-din-criza-l-video.html

Boc versus BNR.
Presedintele Băsescu a hotărât. Boc se face ca nu stie.
Nu a semnat acordul Marea Britanie!
Liderii din Ungaria, Cehia si Suedia,
au declarat ca trebuie sa-si consulte parlamentele.
Oricum, pe noi nu ne intreabă nimeni!
Admin
==============

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri la Bruxelles, că ţările care au acord cu FMI nu trebuie să participe la capitalizarea Fondului, şeful statului precizând că, deşi "nu ţipăm" că vrem să dăm bani, România ar fi capabilă să participe, nefiind "o ţară neputincioasă".
Declaraţiile preşedintelui:
• Nicio ţară, cât timp este în deificit, nu-şi reduce dependenţa de împrumuturi. Ţinta este un semnal că statele au înţeles că nu mai pot asigura prosperitatea cetăţenilor din bani împrumutaţi. Va veni o vreme dificilă pentru că banii împrumutaţi trebuie daţi înapoi. România n-are o datorie mare, dar nici nu e mică. Avem o mare parte din datorie pe termen scurt. Trebuie să rotim continuu banii ca să plătim datoriile. Avem o şansă uriaşă, datorită realităţilor în care trăim, să recuperăm mai repede decalajele.

• O să încerc să organizez o întâlnire cu partidele, să le prezint ce ar urma. Partidele ar putea spune că nu vor acest acord de guvernanţă fiscală. România va merge în acest acord interguvernamental. Ne este uşor să întrăm în acest program, spre deosebire de alte state care nu au făcut exerciţiul reducerii cheltuielilor bugetare. România a înţeles înaintea multor state criza datoriilor suverane şi a reacţionat înainte.

• Chiar dacă Olanda îşi menţine poziţia referitoare la Schengen, toate intervenţiile au fost împotriva poziţiei ei. Inclusiv preşedintele Comisiei a spus că singura care nu respectă tratatul este Olanda. Este un abuz al Olandei. România are Albiţa, Olanda are Rotterdam. Nu Albiţa este poarta de intrare a ţigărilor, a alcoolului, a drogurilor de contrabandă, şi nu România, din neputinţă a legalizat prostituţia şi consumul de droguri, România încă luptă cu ele.

• România n-ar fi incapabilă să participe, pentru că sunt diverse moduri de a participa la Fond. Nu vreau să gândiţi că România este incapabilă să participe la un efort comun. Am putea să fim solidari dacă este nevoie, cu condiţia să se aibă în vedere că nu avem un buget excedentar care să ne permită să facem cadouri.

• Mecanismul european de stabilitate, care a fost creat provizoriu, va funcţiona în paralel cu facilitatea până în 2013.

• Toate statele trebuie să aibă pregătite mecanisme de corecţie a deficitelor. În momentul în care statul membru al acordului constată că riscă să iasă din deficitul structural de 0,5% sau să intre în zona de deficit excesiv trebuie să aibă un program dinainte stabilit de reducere a deficitului.

• Statele membre se obligă să transmită Comisiei Europene proiectul de împrumuturi pentru anul următor, pentru a se face analiza dacă ţara are capcitatea de a rămâne în parametrii bugetari conveniţi. Statele membre care se află în procedură de deficit excesiv trebuie să trimită programele de ajustare structurală care să ducă la revenirea în parametrii de deficit la care statul s-a angajat. S-a stabilit automatism pentru sancţiuni pentru statele care realizează deficit de peste 3%.

• Statele din zona euro şi cele care aderă la acest acord sunt obligate să includă în legislaţia naţională a angajamentului pentru un buget naţional echilibrat şi în surplus, ceea ce înseamnă că deficitul structural anual nu trebuie să depăşească 0,5% din PIB. Dacă România trebuie să plătească la pilonul de pensii private 1% din PIB, acest procent este o plată temporară care nu se ia în consideraţie în deficitul structural. Marea problemă este că acestea trebuie introduse în Constituţia statelor membre cât mai repede. România nu are un act normativ echivalent cu Constituţia.

• În situaţia în care Marea Britanie îşi modifică poziţia nu se abandonează ideea modificării tratatului. Actul de bază este acordul interguvernamental. Cert este că lucrurile se vor derula cu viteză foarte mare. Există six-pack-ul care vizează guvernanţa economică, dar acest acord introduce câteva elemente care nu sunt cuprinse nici în pachetul de şase reglementări nici în pactul Euro-plus.

• România şi-a manifestat intenţia de a fi parte a acestui proces. Până la sfârşitul acestei luni experţii din statele membre euro şi non-euro trebuie să producă un acord, care va trebui semnat până cel târziu la sfârşitul lunii martie de toate statele care vor să intre în acest acord. Încă şase state ne-membre ale zonei euro şi-au manifestat intenţia de a participa la acord. Probabil se va ajunge la un moment dat la 26 de state.

• România are derogare de la introducerea monedei euro până la îndeplinirea parametrilor.

• A fost stabilit un acord de guvernanţă fiscală. Acordul interguvernamental este deschis oricărui stat membru, indiferent dacă se află în zona euro sau în afara ei. Noi suntem extrem de dependenţi economic de orice se întâmplă în zona euro. Economia noastră este extrem de dependentă de bănci din zona euro, iar exporturile sunt extrem de dependente de ce se întâmplă în statele zonei euro.
Sursa: Medifax.ro ; Băsescu: Acordul interguvernamental este deschis oricărui stat membru. Ţările cu acord cu FMI nu trebuie să participe la facilitatea pentru Fond, deşi puteam




Este vadit, este clar!
Nu stii ce sa mai crezi!
Vom trai si vom vedea, ce si cum!
Admin

88 de comentarii:

  1. Ne-a ciuruit! Pe langa asta, Ceausescu era copil in fasa. Un presedinte, un guvern, o banca nationala care URASC POPORUL. Altceva, ce-ar mai fi de spus?

    RăspundețiȘtergere
  2. Altii (vezi ex. Grecia), au consumat in nestire, au trait cu totii pe picior mare, iar ACUM, noi si altii ca noi, trebuie sa le platim "oalele sparte"! Nu avem bani de salarii, pensii, ajutoare pentru cei cu dizabilitati, dar AVEM sa platim unora HUZURUL!
    Daca nu am dreptate, rog sa fiu contrazis!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci, cam pe intelesul meu, dam bani la FMI ca sa ne imprumute cu banii nostrii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma, da ce liniste-i pe blog in seara asta... Cezarele, Corleoane, Neacsule, Stelica Pulica, Big Brother, Ica St. O, plutonul de anonimi, unde sunteti? Aaaa... Cred ca faceti baita... una rece ca a lui basescu de Ziua Nationala... Da mai degraba cred ca e un dus marca base.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca la acest articol nu posteaza nimeni.
    Sunt 4 stafii (anonimi) deja dar aia/ala sunt invizibili/de nebagat in seama
    N-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine sa mai stai de vorba..
    Sper sa fi ramas macar patria....ca de HONOR nici vorba

    RăspundețiȘtergere
  6. ....zice anonimul:
    "plutonul de anonimi, unde sunteti?"
    geoana e geniu pe langa asta hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar ai aparut bai tristule?

    RăspundețiȘtergere
  8. Corleoane, eu sunt MARELE ANONIM, cel care vegheaza "zi de zi si ceas cu... cuc" ca sa nu va dati prea tare in stamba. Asa ca, ciocu mic si mars la dus(rece).

    RăspundețiȘtergere
  9. "Fostul şef al Statului Major General al Armatei Române, generalul în rezervă Eugen Bădălan, deputat PDL de Brăila, s-a autosuspendat, astăzi, din partid, pentru a nu prejudicia imaginea PDL-ului prin condamnarea de 4 ani cu suspendare în cazul "Tofan"."
    adevarul.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. vedeti dom'le ca badalan "are honor":):)!!ha,ha
    s-a autosuspendat.....mai,mai

    RăspundețiȘtergere
  11. Modificarea Constitutiei se face prin REFERENDUM deci formularea "Oricum, pe noi nu ne intreabă nimeni" este valabila doar pentru cei care isi pling soarta pe forum si injura la greu fara sa inteleaga de ce o fac.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ei uite va plingeati degeaba. A aparut si Stelian Rugulorcolytus rugulosus!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Stelian P.,
    Te inseli! Iata ce spune D-l Presedinte:
    ==========
    • O să încerc să organizez o întâlnire cu partidele, să le prezint ce ar urma. Partidele ar putea spune că nu vor acest acord de guvernanţă fiscală. România va merge în acest acord interguvernamental.
    ==========
    Ce intelegi tu de aici?
    De ce mai cheama partidele??
    Iar daca PARTIDELE nu conteaza, "noi" (populimea), crezi ca avem alta soarta???

    RăspundețiȘtergere
  14. Stelian p-ulea nu prea mai are glas...
    Se pare ca "baietii" nu i-au dat la pensie atit cit a cerut (nici ei nu-s prosti de tot ... daca-i dadeau cit a cerut ... el trecea la ceilalti , ca sa mai primeasca si de la ei ...) . Asa ca "baietii" il platesc numai pentru cit "presteaza" ... nu-i asigura o "renta viagera" ...
    Ce sa-i faci , stelian p-ulea ... asta-i viata ... acum trebuie sa lingi numai la astia ... daca mai vrei sa primesti cite ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  15. @Anonim 10 decembrie 2011, 10:00
    Presedintele are nevoie de acceptul partidelor deoarece revizuirea Constitutiei se aproba intr-o prima etapa in parlament unde sunt necesare "o majoritate de cel puţin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere" ori nimeni nu detine aceasta majoritate. Fara acceptul tuturor partidelor proiectul nu trece la vot.
    Asta este motivul ca cheama partidele la discutii. "Populimea" isi spune ulterior cuvintul la referendum si are si ea un cuvint greu de spus. Cine ti-a spus ca partidele nu conteaza, mai ales in situatia asta ?

    RăspundețiȘtergere
  16. PS
    Daca partidele nu isi dau acordul si propunerea nu trece la vot ROMANIA nu va participa la acest acord (sau cum o sa se numeasca, deoarece el inca nici nu exista in forma finala) cu consecintele de rigoare.

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Da ma lesi''.

    ,, O să încerc să organizez o întâlnire cu partidele, să le prezint ce ar urma. Partidele ar putea spune că nu vor acest acord de guvernanţă fiscală.
    România va merge în acest acord interguvernamental.''

    Se va revizui ,caracteristic acestei perioade ,,glorioase'',cu ajutorul fraudetei ANASTASE,prin ordonanta de urgenta,asumarea raspunderii,
    ori prin hotarire a consiliului local Urziceni !

    RăspundețiȘtergere
  18. @Anonim 10 decembrie 2011, 10:44
    Nu prea mai am glas deoarece mi-a ordonat sotia sa plec dupa piine si eu sunt disciplinat, chiar si in rezerva.
    Vad ca esti mai informat decit mine asa ca spune-mi si mie cit am la pensie ca inca nu mi-a venit nici Decizia, nici scrisoarea cetateanului Oprea, nici steaua pe care o astept de la dictator, nici.....

    RăspundețiȘtergere
  19. @STALI
    Daca nu intelegi ce inseamna 2/3 din numarul membrilor (nu din numarul celor prezenti) si ce mai poate face Anastase in situatia asta, roaga un pusti care a terminat 4 (patru) clase sa-ti explice el.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu conteaza ce inteleg eu.
    Conteaza ,,vointa politica'' a puterii.
    Nu stii cine este ,,puterea''?

    RăspundețiȘtergere
  21. @STALI
    In situatia asta "vointa puterii" nu valoreaza nici doi bani. Cum reuseste puterea sa convinga 2/3 din senatori existenti in senat(unde majoritatea e la limita) sa voteze pentru ? Daca USL-ul voteaza la vedere cum mai scoate puterea 2/3 ? La fel se intimpla si la deputati unde nici mama lui Anastase nu poate scoate 2/3 fara votul USL-ului.
    Hai sa lasam glumele ca din pacate mai sunt si alti oameni care ne citesc si isi schimba parerea despre noi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.
    Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.
    Englezul – vin nou in pahar nou.
    Finlandezul a scos musca si a baut vinul.
    Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
    Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
    Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
    Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.
    Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
    Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
    Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale.
    "Italianul" de Coooorleone/Hakordelu/hartzapelu a prins musca de gat si a zis: – Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!

    RăspundețiȘtergere
  23. @14:01
    ce "tare" esti!!;ca fularul ud
    Bancul in sine e bun,dar aluzia e prosteasca... e caracteristic anonimilor.Si mai ai pretentii@14:01?Mai bine te chema mierlici hi,hi!
    Baaa ce nume are si toarsu' ala si cum vorbesteeee ca un badaran.Auzi exprimare de tov.
    "Cetatene" bla,bla.El cica e jjjmecher. Ala e mai prost si decat "prevede legea"
    N-ai cu cine dom'le... n-ai cu cine sa mai schimbi o vorba
    Si uite asa ne "invartim" intre "ceapisti anonimi" si mierlici

    RăspundețiȘtergere
  24. Fara suparare, bun bancul!
    Biata musca ... Ce de patanii ...
    Iar finalul... este apoteotic!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Don Corleone ,
    Bine le mai zici si talica!
    Alt'dat' "erati" mai multi cu "glumili"!
    Eheee.... ce vremuri..... ce "oamini"!

    RăspundețiȘtergere
  26. balbaitul ala de mierlici(ca l-am mai ascultat odata) "face toti banii" la prostie
    Dupa ce-i scade lui cebeleasu'(ca asa zice) ramane muritor de foame.Asa zice maimutzoiu!!
    Eu va spun ca ramane "muritor de foame" cu aprox 3700 lei/net(ca calculai),dupa ce l-au saracit banditii aia cu 800.
    urmariti!tipul e durereeeee!!!
    http://www.plano10.com/2011/12/daca-nu-l-ati-vazut-pe-colr-mierlici-pe.html
    Daca si anonimii sunt "mierlici" e mishto.In sfarsit avem cu cine "discuta"

    RăspundețiȘtergere
  27. Cate" medicamente" ii trebuie lu asta???
    rudotelul sef

    RăspundețiȘtergere
  28. @stelian P
    mierlici (hi,hi) se potriveste la fix cu daogaru....poate "aranjezi" la dep.PR(hi,hi),ca in rest tipu' e "cu vaca"Hai ca stiu ca ai pile.Rezolva-l de un post ceva, macar 2000 de lei ca 'moare de foame' tolomacul.

    RăspundețiȘtergere
  29. il mai f,,,te si grija de buget:)

    RăspundețiȘtergere
  30. NOUA ORDINE EUROPEANĂ. Ce POATE să facă ROMÂNIA? Analistul Financial Times, Wolfgang Munchau: Criza este mult mai gravă, UE SE VA RUPE cu siguranţă

    RăspundețiȘtergere
  31. don cooorleoane mai bine ti-ai spune don Calliphoridae, ori don Drosophila melanogaster! Hi, hi, hi.......!

    RăspundețiȘtergere
  32. UE SE VA RUPE cu siguranţă ...
    Asa zic si IO. O mier...leste cat de curand!
    Pacat de noi, c-am platit si platim vagoane de bani! Iar de primit, am primit ...'UE !!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mei, mei sunteti rai! Lasat-i pe astia doi pecialisti multilateral dezvoltati ai nostri Don Quijote-curdeleu si Cetzarush-Sancho Panza sa adopte ai ei acolo la ei in cartier, moneda "tzoi"...

    RăspundețiȘtergere
  34. @Don Corleone
    L-as rezolva dar spaga e prea mare si nu merita. Lasa-l sa moara pe banii lui.

    RăspundețiȘtergere
  35. Verdict german: Dacia Logan este CEA MAI PROASTĂ MAŞINĂ din clasa ei

    RăspundețiȘtergere
  36. @DC.N-ai cu cine ,colega n-ai cu cine......adica astia toti sunt mierlici!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Se pune de un nou sindicat_Sind.Mierlicilor!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  38. @CEZAR
    Ave CEZAR !, era sa nu te recunosc cu poza asta. Vreau si eu in sindicatul ala, dar primesc numai domni care se "exprimeaza" cu hirtia in fata ? Inseamna ca ar trebui sa mai invat.

    RăspundețiȘtergere
  39. @czar
    Nu toti,nu toti...da' si aia(1) care sunt.....sunt cu "varf si indesat" hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  40. @CEZAR
    Te rog sa-i transmiti lui Plano (eu nu am voie acolo ca sunt basist) ca am ris cu lacrimi de "colonelul" ala din film. Mai are asa colonei, ca ridica prestigiul armatei cu ei ?

    RăspundețiȘtergere
  41. @stelian P
    aveti grija ca la ei se vorbeste cu"cetatene"(si cotizatia pe 5 ani in avans)."Asa zis-a" Galca!
    mierlic rivulutionaru

    RăspundețiȘtergere
  42. @stelian P
    Io i-am zis lu'plano sa"mai bage d'astia" ca am ras cu lacrimi.
    Da sterge copia asta a lu' bombonel tot ce prinde.
    Pe plano daca nu il lauzi, imediat ii fuge degetul pe tasta "delete"Ceasca era "mic copil" la cenzura fata de nea plano.Si daca zici ceva de "micul titulescu" chiar ai pus-o....
    Uite de asta n-am eu "lant la bicicleta"nu mai pot de grija lu'plano zis "reclama"
    Da cel mai mishto e pe infoM.Mai rau ca-n cocina!!
    blogul scmd e bun bunut, putrezeste incetisor hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  43. @Don Corleone
    Le dau cotizatia si pe 5 ani da vreau sa stiu pe ce ? Imi garanteaza "pensie NATO" sau "pensie Tratatul de la Varsovia" ?

    @Admin
    Azi e simbata, e voie cu glume sau trec la Plano ca acolo nu e voie de loc ?

    RăspundețiȘtergere
  44. gata ca ma suna PA pe skype.Ne mai "auzim"TB sa dau "raportul"

    RăspundețiȘtergere
  45. @stelian P
    da-le tu banii,ca asta conteaza.Pe urma...prafu' si pulbera"

    RăspundețiȘtergere
  46. Steliane p-ule de la 10 decembrie 2011, 12:52 :
    de ce minciunesti lumea ... pai , pe la Infomondo spuneai ca probabil iti creste pensia cu citeva sute de lei ... iar aici te tot plingi ca nu stii nimic ...
    Si acum , pe bune , daca nu ti-au dat nimic din cele aratate de tine ... de ce ii tot lingi peste tot ?

    RăspundețiȘtergere
  47. @Anonim 10 decembrie 2011, 17:42
    Intre "probabil ca imi creste" si "inca nu mi-a venit nici Decizia" unde vezi tu minciuna ? "Probabil", e dupa calculele unui fost sef serviciu financiar, tabelele de pe net nu ma intereseaza deoarece au greseli, iar faptul ca nu mi-a venit Decizia e o realitate, deci nu stiu cit am.
    Pe bune, pina nu vad ca imi scade pensia de ce as injura, doar asa, preventiv ?
    Cel putin deocamdata de ce sa nu demonstrez ca militarii sunt oameni civilizati chiar daca unii inteleg prin asta ca "ling" ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Bine Steliane linghishpirule, ai un bonus de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  49. @19:23
    cine ar vrea un bonus de la..."nimeni"(anonim)
    ca doar atat esti,indiferent cat ai fi de incapatanat.Nimeni ai fost,esti,si vei ramane...asta ti-e soarta!
    Bonusul cu care te lauzi e de fapt un 0(zero)
    Cum ti-am mai spus.Vorbesti ca sa n-adormi si esti si "demn" ca anonim.Un adevarat MIERLICI!
    as putea sa-ti apreciez incapatanarea dar e prea multa prostie in a fi incapatanat.
    Du-te la dogaru mierliciule si muriti incet acolo
    semnat
    ranciog

    RăspundețiȘtergere
  50. astia cu L164 chiar sunt prosti?
    o fi fost abrogata?? ca maniacii vad ca o tin "in viata" cu limbile" linghishpir
    @stelian P
    O sa li se faca limbile ca la mâţe de aspre hi,hi
    Am niste comment-uri de idioti de pe infoM ca o sa va cruciti cand vedeti cat sunt unii de ingramaditi(fara ghilimele)

    RăspundețiȘtergere
  51. semnat merluciu'....pardon mierliciu sau mierlitu' de la A3
    Cred ca ar fi mai bun ca dogaru ca e mai prost.Alegeti-l!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Bei borta leului de la 21,25, Cavaler al tristei figuri, stai jos ca oricum maninci kko. Parerile "emanate" de un betzivan bolnav psihic n-au nicio valoare. Iar ti-ai luat rudotelul cu rachiu de sfecla ?
    UVE

    RăspundețiȘtergere
  53. @ano=kkt 21:30
    Parerile anonimilor sunt "foooarte importante"...ca doar de aia sunt anonimi
    "maninci" nu se mai scrie asa de ani de zile tov-ule.Esti obosit rau de atata comunism.

    RăspundețiȘtergere
  54. @ano=kkt21:30
    Da da tov. cu 4 clase asa este se scrie "nicio"
    Asa ai scris si procesele verbale la BOB partid.
    Dar cui ii pasa daca tu erai "scula" partidului
    Te bagau aia peste tot si acum iti lipseste gustul??
    bine ca avea si partidul o "scula" ca tine
    Ciomu

    RăspundețiȘtergere
  55. cetatene esti magar....aaaa....ăăăăă...
    noul vostru sef
    Mierlici

    RăspundețiȘtergere
  56. Mierlici ....
    Nume predestinat....
    Va ramane de pomina....
    Interesant ca Dogaru nu si l-a asumat!
    Cum nici Merlici n-a zis nica, ar fi o explicatie!

    RăspundețiȘtergere
  57. "Etimologic, termenul “paranoia” deriva din limba greaca si inseamna "para" = alaturi , "noia" = judecata.
    Paranoia se dezvolta pe terenul unei predispozitii constitutionale in care egocentrismul si inadaptabilitatea sunt trasaturi innascute servind ca premise si explicatie pentru intreaga structura deliranta.
    Bolnavii au urmatoarele trasaturi: inadaptabilitate, hipertrofia eu-lui, eroare de rationament si suspiciozitate.

    Cum se manifesta ?

    In cele mai multe cazuri este vorba de persoane cu un comportament apparent normal, bine orientate si capabile sa-si realizeze scopurile propuse. Structura morbida pare sa apara tocmai pe linia obiectivelor si scopurilor personale. Aceste scopuri nu sunt insa in concordanta cu posibilitatile reale ale subiectilor, cu situatia lor sociala sau cu raporturile lor cu cei din jur. Structura personalitatii lor este caracterizata prin rigiditate, orgoliu, neincredere, egocentrism. Pe acest fond, orice traire emotionala sau dorinta nerealizata focalizeaza nejustificat intreaga lor activitate in scopul satisfacerii acestor dorinte. Orice piedica este interpretata ca o nedreptate, ca ostilitate.
    Unii ajung sa creada ca au de indeplinit misiuni importante, altii ca sunt iubiti de persoane distinse sau ca sunt inselati.
    Pacientii devin impenetrabili, nu receptioneaza si nu retin din realitate decat acele evenimente care se potrivesc cu interpretarile lor. Astfel se creeaza sistemul delirant, caracterizat prin premise false si impenetrabilitatea la critica. Cele mai fecvente premise false sunt furnizate de interpretari si intuitii deliranteale prezentului sau ale trecutului sub forma iluziilor de memorie. Raspunsul bolnavilor la atitudinea potrivnica pe care o iau cei din jur fata de comportamanetul lor patologic determina inadaptarea lor progresiva si recurgerea la actiuni antisociale. Bolnavii nu pot intelege neconcordanta ideilor lor cu ale celorlalti si ajung sa se considere persecutati, urmariti, inselati."
    Mai copii din descrierea bolii de mai sus, cred ca il recunoasteti sigur pe blondelul negru de frac-miu! Ce tratament sa-i fac mai ales ca si bea de se tine de stilpii de la iluminatul stradal?

    RăspundețiȘtergere
  58. @22:30
    E cazul sa chemam SMURD-ul, sau pe cei de la "baietii veseli"?

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu,e cazul sa-l felicitam pe "verzitura"@22:30 ca a invatat copy/paste din Dex.Macar atat!!
    Saracul daca n-are copy/paste nici lingura nu stie s-o duca la gura.
    xerox si minolta

    RăspundețiȘtergere
  60. Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat sâmbătă la Poiana Braşov că în prezent nu se pune problema ca România să contribuie cu fonduri la salvarea altor ţări.
    ==============================
    "România a luat împrumut în situaţii critice de la FMI şi UE şi trebuie să ne manifestăm şi drepturile şi obligaţiile. În momentul de faţă nu se pune problema ca România să contribuie cu fonduri la salvarea altor ţări, dar sigur nu este exclus. Să vedem în continuare ce decizii se vor lua, dar România trebuie să se manifeste ca o ţară cu drepturi depline şi obligaţii în UE", a precizat ministrul Finanţelor.
    ==============
    Nenea Ministru, ai dreptate, ACUM:
    ...nu se pune problema ca România să contribuie cu fonduri la salvarea altor ţări, dar sigur nu este exclus. GARANTAT: ... nu este exclus!
    Asta a HOTARAT si Presedintele, la summit!

    RăspundețiȘtergere
  61. IMAS: Traian Băsescu s-a prăbușit în sondaje.
    ====================
    De la izbucnirea crizei, institutele de sondare au devenit cam zgîrcite cu publicarea datelor, deși sondaje se fac non-stop, iar o rubrică anume a dispărut, practic, complet: cea care prezintă popularitatea președintelui în exercițiu, scrie inpolitics.ro.

    Explicația acestui fenomen a fost furnizată miercuri seara de către reputatul sociolog Alin Teodorescu, în emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV. Potrivit lui Teodorescu, din ziua de 26 mai, anul trecut, cînd președintele a ieșit la rampă anunțînd măsurile dure anti-criză, pînă la sfîrșitul aceleiași luni, Băsescu s-a prăbușit sub 10%, fără a reuși găsirea soluției miraculoase pentru revenire.

    ”Până atunci, Traian Băsescu avea în jur de 40%, poate de 10 ani, a avut fluctuaţii, normal, de măsurare, dar avea 40-50%, era imbatabil în încrederea publicului. În 10 mai 2010 a ieşit la televiziune seara şi a spus: tai, tai salariile cu 25%, tai pensiile cu 15%. După trei săptămâni am văzut cea mai mare cădere pe care am înregistrat-o noi vreodată unei personalităţi politice. Niciodată n-am văzut aşa ceva - de la 40% încredere şi 35% intenţie de vot pentru PD-L. Traian Băsescu a ajuns la vreo 7, într-o lună, în trei săptămâni. Groaznic, prăbuşire pur şi simplu. Şi PD-L sub 10%, dacă-mi aduc bine aminte” a spus sociologul.

    Potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda ziarului Adevărul, în luna octombrie, preşedintele Traian Băsescu era cotat cu 9.3%, iar premierul Emil Boc cu 8,7%. În luna iulie, Băsescu stătea ceva mai bine, fiind creditat cu 11,7%. În iunie avea însă doar 10,6%.

    RăspundețiȘtergere
  62. Alooo, iata DECIZIA Americii:
    =============================
    Republicanii propun retragerea a 100 de miliarde de dolari puşi de SUA la dispoziţia FMI
    ==================
    Senatori republicani din Statele Unite au introdus vineri o propunere de lege în vederea suprimării celor 100 de miliarde de dolari pe care Washingtonul i-a pus la dispoziţia Fondului Monetar Internaţioonal (FMI) pentru a creşte resursele acestuia.

    "A forţa contribuabilii să salveze state providenţiale burtoase din Europa este nerezonabil şi imoral", a afirmat într-un comunicat unul dintre cei 26 de senatori care susţin propunerea, Tom Coburn.
    =================
    Mei, mei, mei ...
    Ai dreak de americani!
    Pai sa nu faca ei ca "noi/Basescu"?!?
    Auzi, auzi: "A forţa contribuabilii să salveze state providenţiale burtoase din Europa este nerezonabil şi imoral" !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Gata s-a dus dreacului si UE. Basescu in nimicnicia lui de vierme se crede important precum musca la arat din fabula cu aceeasi nume. Vin vremuri grele oameni buni...Daca tarile mari din UE au economie si pot stringe cureaua, noi suntem in curul gol si eventual putem sa ne stringem latul din jurul gitului.

    RăspundețiȘtergere
  64. O zi buna, tuturor!
    Celor preocupati de viata politica, social-economica, va spun "pe repede inainte": STATI APROAPE! Situatia este diferita de cum o prezinta mass-media din Romania. Mult diferita! Cine doreste ADEVARUL, un pic rabdare si tutun!
    Cred ca NU trebuie sa ne lasam manipulati, chiar daca dezinformarea, cu sprijin mediatic, vine de la cel mai inalt nivel!

    RăspundețiȘtergere
  65. CIVIS ZICE:Chestia e in fond, foarte simpla si pe noi, romanii ar trebui sa ne bucure. Ce nu e clar ? Tarile aflate pe muchia prapastiei sau sarace ca Romania au de castigat, cel bogate si puternice (ca Germania) de pierdut in avoarea primelor. Fiindca toti participantii la creditor (FMI) vor contribui in raport cu coeficientul cu care participa acolo. Pentru "filologi", cei care au acolo o participatie mai mare, vor contribui procentual cu mai mult, in folosul tuturor. Nu e fair-play pentru cei bogati, da' e salvator pentru saraci. Pe termen lung e salvator si pentru cei bogati, fiindca formula asta adoptata acuma este liantul UE si implicit, a euro. In cazul in care bancile private care au expunere mare pe Grecia, adica au cumparat titluri de stat de acolo in prostie, cum este Societe Generale (vreo 167 miliarde euro), dar si Erste dadeau faliment, sau isi retrageau capitalul de la BRD si respectiv BCR, am fi ramas cu CEC Bank si Transilvania care ar fi trebuit sa imprumute guvernul, persoanele juridice si private - ceea ce le-ar fi fost practic imposibil, fiindca o banca traieste si functie de raportul dintre debite si credite, ori de unde atata debit la cele doua banci romanesti ? Asta ar fi insemant distrugerea brumei de economie pe care o mai are RO si posibil, foarte rapid, intrarea in incapacitate de plata a tarii. Ori intr-un astfel de caz, gestionarea anarhiei, nu doar in RO, ar fi costat mai mult tarile bogate din UE participante la fondul FMI. In fine, solutia adoptata a fost pragmatica si benefica pe termen scut si mediu pentru tarile sarace din UE, iar pe termen mai lung chiar si pentru cele bogate, chiar daca in imediat ar parea ca pierd in avoarea sudicilor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Băsescu şi iadul

    Basescu face atac de cord si moare. Ajunge in iad, unde diavolul il astepta.

    "Nu stiu cum sa procedez, spune diavolul. Te am pe lista, dar nu mai am nici un loc liber.

    Uite cum facem. Am trei insi care nu au fost chiar asa de rai.

    Unul dintre ei ar putea sa plece sus, iar tu ii vei lua locul. Am sa te las pe tine sa decizi pe cine lasi sa plece, ca sa-ti alegi ce loc vrei."

    Traian se gandeste ca e chiar bine ca poate sa aleaga, asa ca este de acord cu planul.

    Diavolul deschide prima usa, iar inauntru, intr-un bazin mare cu smoala, Ceausescu se tot scufunda in smoala, apoi revenea la suprafata, mai tinea o cuvantare, iar se scufunda. Asta era pedeapsa lui.
    "Nu!" spune Traian. "Ma tem ca nu stiu sa inot prea bine, asa ca nu as rezista sa fac asta toata ziua."

    In camera urmatoare se afla Paunescu, cu un baros in mana, spargea piatra.
    "Nu, am o problema cu coloana, de la ridicat nivelul de trai al romanilor. Daca ar fi sa sparg piatra toata ziua, mi s-ar rupe coloana pur si simplu."

    In camera urmatoare, sa vezi si sa nu crezi, Bill Clinton era rastignit pe un birou, iar Monica Lewinski, aplecata peste el, facea ce stim cu totii ca stie ea sa faca.
    Traian priveste, fara sa-si creada ochilor, apoi spune: "Da, cred ca as putea sa fac asta."

    Diavolul zambeste, apoi spune: "In regula, Monica, poti sa pleci."

    Tzatz Ileana Cosinzeana

    RăspundețiȘtergere
  67. CEZAR spunea...
    CIVIS ZICE: .......
    ==============
    CIVIS bate campii, CEZARE!
    Analize de handicapati, dar in folosul celor PUTERNICI din UE! Problemele sunt altele!
    Mult mai grave si profund diferite!

    RăspundețiȘtergere
  68. Bei asta de-ti zici Cezar, Legionar, TNT, Bonaparte, Taunu si alte lighioane, de unde ai mai scos si prostiile astea? Tu ai gindit inainte de a le posta? Bine-nteles ca nu, ca doar esti renumit pentru...Mei teligentule niciodata capitalismul nu-ti va da ceva fara sa recupereze inzecit valoarea acelui "ceva" ca altfel n-ar fi un sistem bazat pe profit. Tu chiar crezi ca Ro conteaza in calculele europene mai ales in contextul actual? Ma faci sa rid...Ia spune-ne mei "analistu" lui peshte, ce economie mai are RO si dupa aia vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  69. Avant la lettre!
    Iti dau spre exemplificare si meditatie doar o singura problema din cate se pun: la summit, cei care au "semnat", au fost de acord cu "incredintarea catre UE" a unei parti din SUVERANITATEA lor nationala! Asta inseamna, cu alte cuvinte, ca "au renuntat" la una dintre cele mai importante valori, inscrisa in CONSTITUIILE fiecarei tari: SUVERANITATEA!
    Apoi, "unii" si-au dat seama de ce au facut, ca si-au depasit grav COMPETENTA, si au pus problema ... SCHIMBARII CONSTITUTIEI!
    Ei, ce zici? Seamana cu ce spune ... CIVIS?!!?

    RăspundețiȘtergere
  70. Vom vedea a zis....orbul!!!
    @ Anonimul dastept- nu era greu sa observi ca nu-mi apartine comentariul!
    Ai tu alte idei mai bune..dasteptule!!

    RăspundețiȘtergere
  71. Iti mai "zic" o problema, iar restul mai taziu: JOCUL obscen de inteligent (obscen pentru tarile UE, inteligent pentru ei), facut de US !!
    In ce a constat? Tu ai idee?? Hai sa vedem...

    RăspundețiȘtergere
  72. Admin, asa cum era de asteptat est imposibil ca romanul nu se priceapa din nascare la politica si fotbal. Ehe, he...tara asta nu mai are nimic in proprietate si unii vorbesc de CIVIS. Cetzarushule stiai ca 60% din exporturile actuale ale Ro sunt cele ale "Dacia"? Te-ai gindit cumva (desi nu cred ca ai aceasta capacitate) ce s-ar intimpla daca RENAULT si-ar propune ca NOKIA s-o tunda de-aici?
    Ti-am tot urmarit postarile pe ifom. cu privire la F16SH de care vad ca esti indragostit. Tu nu poti sa vezi mai mult de blidul cu mincare pe care-l ai in fata! Mei pecialistule tu stiai ca SAAB ar fi venit cu contracte de offset 100%. Asta ar fi insemnat poate retehnologizarea uzinei de avioane de la Craioava si de ce nu, producerea de autocamioane la Brasov. S-ar fi creat niste noi locuri de munca in tara asta si nu in Israel unde amerlocii ar fi "surescitat" hirburile de F16.

    RăspundețiȘtergere
  73. @ Admin- o luam pe rand: SUA este CONCURENT din TOATE punctele de vedere pentru SUE !!Mai trebuie sa adaug ceva in plus ? Eu cred ca nu !!(Stiu ca dasteptul de anonim nu va pricepe nimic,dar ce vina am eu?)
    @ Anonim- ai o logica rudimentara!
    Stii ca modelul de Gripen este ultimul din categoria lui, pe care SAAB il mai produce? Normal in loc sa-si topeasca linia de productie ti-o da tie sa te pricopseasca...nu ma astept sa intelegi ceva!!
    Din punct de vedere strategic si militar ,situatia este si mai clara-nu pentru tine ,desigur!!
    Cand vei decola sa-ti aperi teritoriul, dupa tine e normal sa ceri asistenta de TOATE felurile la SAAB !!!! BA TU CHIAR ESTI PROST CACI INCEPI SA MA ENERVEZI!!!

    RăspundețiȘtergere
  74. Cezare stai jos: esti tolomac!
    PS. ca tot vorbea un anonim mai devreme ca le stim pe toate...Cum poate un infanterist ca tine sa-si dea cu presupusul in aviatie? Vezi, du-te de te culca. Poate-ti revii putin si ne povestesti din viata ta de shoshoi si cum racneai "URAAAA!" la boscheti.

    RăspundețiȘtergere
  75. Mei, mei ce aveti cu Czar? Lasati-l in pace! El saracul nu face altceva decit sa confirme proverbul ala cu "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul".

    RăspundețiȘtergere
  76. @ Anonimi DISTINSI(lepre puturoase) Nu ma comparati pe mine cu ..voi!!!(orice cetatean a fost si este liber sa citeasca!( Nu este cazul vostru !! mei mei ce tolomaci-ignoranti!!! )Czar

    RăspundețiȘtergere
  77. Sir Basil Henry Liddell Hart (31 October 1895 – 29 January 1970), usually known before his knighthood as Captain B. H. Liddell Hart, was an English soldier, military historian and leading inter-war theorist.
    Dupa cum vedeti ...gradul conteaza mai putin!! Czar

    RăspundețiȘtergere
  78. Cezare dar povesti cu baronul Munchausen ai citit?

    RăspundețiȘtergere
  79. Ce-ai patit Czare? Ti s-a defec(t)at cumva singurul neuron pe care il mai aveai?

    RăspundețiȘtergere
  80. V-a cazut bretonul in..ochi??!! Al dracului Cezar asta trebuie sa recunoastem!Daca-i fertil, vreau sa-mi faqca un copil! Ce zici ..hombre??!!

    RăspundețiȘtergere
  81. Nu...cica Cezar vrea sa-i ia locul lui basescu in bancul postat mai sus. Hi,hi, hi1

    RăspundețiȘtergere
  82. Nene admin de la 12.35 bine zis ... "analiza de handicapati" ... dar incomplet ... trebuia sa continui cu "si pentru handicapati ca ..."

    RăspundețiȘtergere
  83. Locul e ocupat de pretinul lui -Hakordelu!! hi,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  84. Bei Curleoane, mai lasa-l ba pe Clinton in pace! I-ai bagat atita aer in instalatie incit i s-a indreptat si cocoasha bietului om...

    RăspundețiȘtergere
  85. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI UN URGENT DE ÎMPRUMUT, O ÎMPRUMUT PENTRU ÎNCEPEȚI O NOUĂ LINIE DE AFACERI SAU DE A PLĂTIȚI DEZVOLTAREA CONTACTAȚI-NE ACUM.

    Sunt dl. Mario calos, împrumut Service Creditor, suntem o companie de credite legitime, înregistrate și garantate și acordăm împrumuturi persoanelor fizice,
    companii, instituții guvernamentale, biserici și organizații de afaceri și oameni de toate felurile. Aveți nevoie de un împrumut pentru orice scop?
    Sunteți într-o problemă financiară? Aveți nevoie de o soluție financiară? Serviciul finance.loancredits este soluția pentru toate problemele dvs. financiare,
      împrumuturile noastre sunt ușor și rapid. Contactați-ne astăzi pentru acest împrumut pe care îl doriți, putem aranja orice împrumut care să se potrivească bugetului dvs., la o rată a dobânzii de numai 3%.
      Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin e-mail: finance.loancredits@gmail.com sau prin: finance.loancredits@yahoomail.com

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!