Pagini de larg interes! Click here:

joi, 20 decembrie 2012

Azi despre PPDD. Partidul lui Dan Diaconescu a trimis în Parlament 68 de parlamentari, 47 de deputaţi şi 21 de senatori.


Partidul lui Dan Diaconescu a trimis în Parlament 68 de parlamentari, 47 de deputaţi şi 21 de senatori. Jumătate din oastea senzaţională a lui Diaconescu este compusă din traseişti politici la al doilea sau al treilea partid. Din cei 68 de parlamentari 34 au migrat de la alte partide. Nouă dintre ei au trecut direct de la PDL la PPDD, şapte de la PSD şi trei de la PNL. Opt dintre parlamentarii PPDD au trecut pe la mai multe partide, însă mulţi dintre ei au în comun un stagiu de pregătire la UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Alţi şase parlamentari provin de la partide precum PNŢCD, PIN, PNG sau PRM.
 
De asemenea, PPDD intră în Parlament şi cu un contingent de politicieni cercetaţi sau trimişi în judecată de procurori. Printr ei se numără Monica Iacob Ridzi, Antonie Solomon sau Gigi Neţoiu.
 
Fără Dan Diaconescu, creatorul partidului care a ratat intrarea în Parlament, membrii PPDD se pot lăuda că au un campion al traseismului: Tudor Ciuhodaru.


Haralambie Voichiţoiu- Foto: Facebook.com

Pepedediştii proveniţi de la PSD

Şapte din cei 68 de membri PPDD provin din rezerva de cadre a PSD. Ei au trecut direct de la PSD la PPDD. Ruxandra Jipa, soţia fostului judecător ICCJ Cristian Jipa, este unul din cei mai cunoscuţi parlamentari PPDD, care a fost membru PSD.

1. Andrei Răzvan Condurăţeanu a obţinut la redistribuire un mandat de deputat. Andrei Răzvan Condurăţeanu este fiul otevistului Florin Condurăţeanu şi a candidat în Colegiul 3 Constanţa. Răzvan Condurăţeanu a fost membru PSD şi consilier ministerial al lui Marian Sârbu.
2. Maria Dragomir este preşedintele PPDD Călăraşi unde a şi câştigat un mandat de deputat. La începutului anului a plecat din PSD. Presa locală a relatat că este o apropiată a Oanei Niculescu Mizil iubita lui Marian Vanghelie. În declaraţia de avere scrie că deţine aproape 100 de hectare de teren, două imobile, mai multe utilaje agricole, un credit de 40.000 lei şi acţiuni la două companii private.

3. Liliana Ciobanu este consilier judeţean din partea PPDD şi a câştigat un mandat de deputat în colegiul 3 Giurgiu. Liliana Ciobanu a reprezentat însă, până în acest an, PSD în CJ. Potrivit declaraţiei de avere, deţine două terenuri, două imobile, şase maşini, bijuterii de 10.000 euro, dar şi că are de returnat un credit de 500.000 euro. Anul trecut a avut venituri de 50.000 lei.
4. Haralambie Voichiţoiu este şeful PPDD Hunedoara şi a câştigat un mandat de senator în colegiul 1 din judeţ. Voichiţoiu a fost până în 2011 şeful organizaţiei PSD, dar a fost exclus de din partid în urma unui scandal intern. În declaraţia de avere menţionează că a împrumutat două firme cu peste 700.000 lei, dar şi că a avut venituri de peste 128.000 lei în ultimul an.
5. Teiu Păunescu se reîntoarce în Parlament după o pauză de 16 ani, el fiind senator FSN în perioada 1990 - 1992 şi senator PSDR în legislatura 1992 - 1996. Anul acesta, senatorul PPDD a candidat pentru şefia Consiliului Judeţean Olt, unde s-a clasat pe locul al doilea, ocupând până în prezent funcţia de consilier judeţean. Potrivit declaraţiei de avere, noul senator deţin 170 de hectare de teren agricol, trei autoturisme Logan, un apartament şi o casă în Slatina. De asemenea, este acţionar la cinci societăţi.
6. Deputata PPDD de Olt Adam Luminiţa - Pachel a încercat să acceadă la funcţia de parlamentar şi în 2008, dar nu a avut la fel de mult succes sub culorile PRM. Ea şi-a încercat norocul şi la alegerile europarlamentare din 2009, tot fără să aibă sorţi de izbândă. De profesie avocat, deputata este o apropiată a fostului peremist, Lucian Bolcaş, care actualmente este membru PSD.
7. Florina Jipa a câştigat un mandat de senator în Bucureşti din partea PPDD. Este la al patrulea mandat de parlamentar. A trecut de la PRM la PSD, iar pe finalul mandatului de deputat în acest an a migrat la PPDD. Florina Jipa este soţia fostului judecător ICCJ Cristian Jipa care este cercetat de DNA într-un dosar disjuns din dorsarul de coruţie a lui Cătălin Voicu. În declaraţia de avere Jipa spune că deţine un imobil şi două maşini.

Pepededişiti proveniţi de la PNL
PNL are în PPDD un mic grup de parlamentari, doar trei care au plecat din partidului lui Crin Antonescu la formaţiunea creată de Dan Diaconescu.
1. Ioan Melinte a obţinut un loc de deputat la Bacău în colegiul 5. Melinte a fost director al Agenţiei de Plăţi în Agricultură (APIA) Bacău şi membru PNL. În declaraţia de avere, Melinte spune că deţine aproape 100 de hectare de teren în Bacău. Melinte şi soţia lui deţin 3 case şi au în conturi aproape 70.000 euro. Proaspătul deputat arată că a câştigat în ultimul an 165.000 lei din activităţi agricole şi este asociat în patru companii private.
2. Tot în Botoşani, Corneliu Popescu a obţinut prin redistribuire un mandat de senator. Corneliu Popescu a trecut de la PNL la PPDD doar cu câteva săptămâni înainte de depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. În guvernarea Tăriceanu, Popescu a deţinut funcţia de director al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol.


Romeo Nicoară Foto:Mediafax

3. Romeo Florin Nicoară a fost ales deputat în colegiul 20 Bucureşti. În legislatura precedentă a fost senator de Teleorman din partea PNL. Deţine trei terenuri extravilane. Are o datorie de 35.400 euro la o bancă şi a câştigat ca senator 52 044 lei.

Pepededişiti proveniţi de la PDL
Alături de cunoscuţii Daniel Oajdea şi Monica Iacob Ridzi, în PPDD se mai regăsesesc şi alţi şapte parlamentari care au trecut direct de la PDL la PPDD. Majoritatea sunt foşti consilieri locali care au activat în PDL. Printre foştii pedelişti se numără şi un poliţist care a fost cercetat pentru trafic cu maşini furate.
1. Monica Iacob Ridzi a fost membru PDL timp de 15 ani (1997-2012). În octombrie 2012 Ridzi şi-a dat demisia din PDL şi s-a înscris în PPDD, iar la alegerile parlamentare a câştigat un mandat de deputat în colegiul Colegiul 5 - Petroşani-Petrila-Aninoasa. Ridzi este judecată pentru corupţie.
2. Daniel Oajdea va fi deputat de Iaşi pentru colegiul 9. Daniel Vasile Oajdea a fost exclus din PDL în noiembrie 2011, după ce a dat declaraţii dure împotriva Guvernului Boc. Ulterior, s-a înscris în partidului lui Dan Diaconescu. Oajdea a candidat şi la alegerile locale pentru primăria Iaşului, dar fără succes.


Daniel Oajdea

3. Ioan Hulea este deputat în colegiul 3 Bihor. La alegerile locale a obţinut un post de consilier judeţean to pe lista PPDD. Hulea a fost vicepreşedinte al PDL Bihor. În declaraţia de avere spune că are un teren, două imobile şi venituri de aproape 80.000 lei. De asemenea, deţine o companie de consultanţă şi a declarat un contract cu Primăria Vadu Crişului de 2800 euro.
4. Ioan Moldovan a câştigat un mandat de deputat în colegiul 7 din Cluj. Moldovan a fost viceprimar al municipiului Câmpia Turzii în perioada 2008-2012 şi membru al PDL. La alegerile locale a candidat independent pentru funcţia de primar, dar fără succes. În declaraţia de avere spune că deţine două terenuri, două imobile şi că este consultant tehnic în cadrul unei companii private.
5. Mihai Tararache a câştigat un mandat de deputat la redistribuire în colegiul 1 din Constanţa. Înainte să intre în PPDD, Tararache a fost membru al PDL, chiar secretar general al organizaţie de tineret. În declaraţia de avere menţionează un imobil, o maşină şi acţiuni la două companii private.
6. Ştefan Stoica este senator PPDD în colegiul 1 Ialomiţa. A fost membru PDL. Stoica este medic de familie la Perieţi şi preşedinte al Patronatului Naţional al Medicilor de Familie - Filiala Ialomiţa. A fost consilier local la Perieţi din partea PDL. În declaraţia de avere scrie că are în proprietate două imobile, un automobil, bijuterii în valoare de 25.00 euro, o sabie veche şi un goblen de valoare. Doctorul spune că are un credit de 40.000 lei şi că a avut venituri de 110.000 lei în ultimul an.

7. Ionel Agrigoroaie este deputat în colegiul 9 Iaşi. A fost consilier local din partea PDL, partid din care a fost exclus. În declaraţa de avere spune că care patru terenuri şi o casă cu o suprafaţă de 980 metri pătraţi. Proaspătul deputat mai spune că are 256 de stupi de albine, dar şi credite de 540.00 euro. Presa locală a relatat că deţine trei companii care activau în domeniul confecţiilor.
8. Adrian Diaconu este preşedinte PPDD Timiş şi acum a obţinut un loc de deputat în colegiul 8 din judeţ. Diaconu a mai activat în politică în cadrul PDL Timiş. Este fost poliţist şi presa a relatat că a fost trimis în judecată pentru trafic cu maşini furate. În declaraţia de avere menţionează că deţine un teren, o casă, două maşini şi 47.000 euro în conturi. Diaconu mai menţionează că este asociat la o companie privată.
9. Noul deputat PPDD de Olt, Niculescu Dumitrescu, a fost în timpul guvernării PDL consilier judeţean şi director al Agenţiei Agricole şi APIA Olt. El a deţinut această funcţie aproximativ trei ani, anul acesta preferând să candideze însă sub culorile partidului lui Dan Diaconescu.

Pepededişiti traseişti de carieră: Chiuhodaru campionul traseismului din PPDD



Opt dintre cei 64 de parlamentari ai lui Dan Diaconescu au trecut pe la mai multe partide. Şase din cei opt au trecut pe la UNPR-ul lui Gabriel Oprea care tocmai a revenit în PSD. Campionul celor opt este Tudor Ciuhodaru care a trecut pe la numai puţin de cinci partide.
1. Tudor Chiuhodaru a întrat în parlament la redistribuire într-un colegiu din Iaşi. Ciuhodaru este la al doilea mandat de parlamentar. În 2008 a candidat şi a câştigat un mandat de senator din partea PSD. În 2011, Chiuhodaru a primit din partea Alianţei pentru România Curată premiul pentru traseism. Chiuhodaru a trecut pe la PSD, UNPR, PC, iar UNPR, dupa ce anterior cochetase şi cu PDL.
2. Liliana Mincă a devenit deputat la redistribuire în colegiul 3 Botoşani. În cariera politică a trecut pe la Partidul Conservator şi UNPR-ul lui Gabriel Oprea.
3. Antonie Solomon a devenit senator PPDD în urma procesului de redistribuire. Profilul lui Solomon este cel al unui traseist politic, trecând de la PSD la PDL, apoi la UNPR, iar acum este senator din partea PPDD.
4. Gigi Neţoiu a câştigat şi el un mandat de deputat la redistribuire în Dolj. Neţoiu a fost condamnat în dosarul transferurilor la 3 ani cu suspendare alături de alte şapte nume grele din lumea fotbalului. Neţoiu a fost membru PSD, apoi a trecut la UNPR, iar anul acesta s-a înscris în PPDD. Gabriel Oprea, a fost naş de cununie la nunta fiului lui Gigi Neţoiu, fost acţionar la Dinamo.



5. Eugen Chebac, fost preşedinte CJ Galaţi 2008-2012 din partea PSD, a câştigat un mandat de deputat la redistribuire. Chebac a migrat în ultimul an de la PSD la UNPR şi recent la PPDD pe listele căruia a intrat în Parlament.
6. Răzvan Rotaru a obţinut un loc de deputat în judeţul Gorj la redistribuire. Rotaru a fost votat de 28,32% dintre alegători. Răzvan Rotaru este inginer minier. Presa locală a relatat că a activat în cadrul PDL, apoi anul acesta a trecut la UNPR şi mai apoi la PPDD.
7. Iulian Cristache a câştigat prin redistribuire un mandat de senator în Dâmboviţa pe lista PPDD. Cristache a fost până anul acesta membru PDL. Presa a arătat că proapătul senator a mai activat în PRM, dar şi în PDL. Este consilier local în oraşul Ştefăneşti. Originar din Călăraşi, în vârstă de 58 de an. În declaraţia de avere, Cristache spune că deţine două terenuri, două imobile, două maşini, bijuterii de 15.000 de euro. Cristache spune că are în conturi aproape 600.000 lei. Iulian Cristache deţine două companii care activează în domeniul confecţiilor.
8. Liviu Codîrlă a obţinut un mandat de deputat în Tulcea în numele PPDD. Codrilă este la al patrulea partid şi la al doilea mandat de deputat. A intrat în politică în 2002 ca membru al partidului Noua Democraţie, apoi a migrat la PRM din partea căruia a candidat în 2004 şi a obţinut un mandat de deputat. A migrat apoi la PDL şi acum la PPDD. În declaraţia de avere spune că deţine două terenuri, o casă şi că este asociat în cadrul a două companii private.

Pepededişiti proveniţi din PIN, PNŢCD, PNG sau PC
1. Cristian Dănuţ Mihai a câştigat un mandat de senator în colegiul 2 Brăila. În anii 2000 a fost membru PRM şi a candidat pentru funcţia de primar al Brăilei. A ajuns consilier municipal în 2004. Acum Dănuţ Mihai este preşedintele PPDD Brăila.
2. Mihai Deaconu, este consilier local în Curtea de Argeş şi a fost ales deputat în colegiul Mioveni din judeţul Argeş. Mihai Deaconu este profesor şi până în 2004 a fost membru PNŢCD. În declaraţia de avere spune că deţine patru terenuri, două imobile, două maşini. Profesorul Deaconu arătă că are de returnat un credit de 130.000 lei.
3. Miron Smarandache a fost ales deputat în judeţul Neamţ. Timp de 3 ani a fost membru al Partidului Conservator fondat de Dan Voiculescu. A condus filiala judeţeană a PC. În CV-ul oficial spune că este de profesie economis şi că acum administrează o societate comercială. În declaraţia de avere spune că deţine cinci terenuri, două imobile, două maşini. Smarandache a declarat că are un cont în bancă în care a depus 2,5 milioane lei adică peste 500.000 euro. În ultimul an spune că că a câştigat 168.000 lei din dobânzi şi că este acţionar unui la o companie privată.

4. Marius Coste a câştigat un loc de senator într-un colegiu din Braşov. A mai activat în cadrul UNPR şi a condus filiala locală din Codlea. În declaraţia de avere spune că are un apartament, tablouri de 16.000 euro, 25.000 lei în conturi şi a împrumutat o rudă cu 35.000 euro. Coste spune că are de plătit un credit de 60.000 euro. Coste este directorul sucursalei Alianz Tiriac din Braşov şi acţionar la o companie privată.
5. Fost preşedinte al organizaţiei locale a PIN, Tănase Răzvan Ionuţ, a refuzat să treacă la UNPR şi a ales partidul lui Dan Diaconescu. În vară, Tănase a câştigat Primăria din Boldeşti Scăeni, la care trebuie să renunţe acum pentru a-şi lua în primire mandatul de parlamentar.


Gabriela Anghel, Foto: facebook.com

6. Profesoară în mediul rural, Anghel Gabriela - Lola a ajuns în Parlament din partea PPDD după ce a trecut şi pe la partidul condus de Gigi Becali - PNG-CD. Ea este membră în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti. Ea deţine bijuterii în valoare de 25.000 de euro, are trei credite în valoare de 70.000 de euro, este asociată la două firme, are un apartament din 2004, plus o casă din 2007.

Pepededişiti la primul partid
Jumătate din cei 64 de parlamentari PPDD par să fie la primul mandat. Având în vedere că foarte puţini dintre ei au CV-uri oficiale este greu de determinat dacă ei au mai făcut parte din alte partide sau dacă au simpatii pentru unul sau altul dintre partidele mai vechi. Câţiva dintre cei 34 de proaspeţi politicieni PPDD sunt afacerişti locali.

1. George Cornel Comşa a prins un loc de deputat în colegiul 4 Alba. George Cornel Comşa este fostul consilier al lui Radu Duda şi consilier al Casei Regale. Comşa l-a consiliat şi pe Sorin Oprescu în campania electorală din 2008 când acesta a câştigat primul mandat de primar.
2. Nicolae Marin, primarul comunei Pechea din Galaţi, a câştigat un mandat de senator din partea PPDD.
3. Realizatorul OTV Tudor Barbu a intrat în Parlament într-un colegiu de senator din Gorj. În declaraţia de avere spune că este director în cadrul OTV. Barbu menţionează că deţine o casă de 210 metri pătraţi şi bijuterii de 25.000 euro.
4. Mihai Aurelian, candidat al PPDD la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Diaspora, căruia îi sunt arondate ţările europene ca Italia, Spania, Franţa, a furnizat surpriza alegerilor din Diaspora, ieşind înaintea mult mai cunoscuţilor Victor Socaciu de la USL şi William Brânză de la ARD.
5. Maria Grecea a obţinut un loc de deputat în colegiul 3 din Braşov. Maria Grecea este consilier local în consiliul local Codlea din partea PPDD. Maria Grecea are 38 de ani şi este de profesie inginer. În declaraţia de avere menţionează că are patru terenuri, două imobileşi trei maşini. Maria Grecea mai spune că este asociată în trei societăţi comerciale şi membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Codlea.


Maria Grecea, Foto: facebook.com

6. Ion Şcheau a câştigat un mandat de deputat în colegiul 3 Arad. Este la primul partid. Presa locală spune despre Şcheau că este un om de afaceri local. Potrivit CV-ului său oficial este trader profesionist, jurist şi analist economic. În declaraţia de avere spune că are două terenuri, trei imobile, o maşină, bijuterii de 28.000 euro. Şcheau mai spune că este acţionar în cadrul a două companii private.
7. Dalca Stefan este consilier judeţean în CJ Arad. Dalca este inginer mecanic şi spune că a profesat ca revizor de trenuri. În declaraţia de avere spune că deţine un teren, două imobile, un credit de 89.000 euro. Dalca este secretar executiv al PPDD Arad.
8. Ioana Jenica Dumitru are 42 de ani şi a câştigat la redistribuire un mandat de deputat în Argeş. Ioana Jenica Dumitru este consilier local în oraşul Ştefăneşti. Presa locală susţine că Ioana are afaceri în domeniu viticol. În declaraţia de avere spune că are două terenuri, o casă, două maşini, 30.000 lei în conturi şi este asociatul unic al unei companii private.
9. Marcel Bujor este consilier local PPDD în Bacău iar acum a obţinut un mandat de senator în colegiul 4. Marcel Bujor este directorul unui hotel din oraşul Bacău. A intrat în PPDD în martie iar anul acesta a candidat la locale obţinând un post de consilier local. În declaraţia de avere scrie că are un teren, un apartament, o maşină şi 10.000 lei în conturi.

10. Măriora Nistor este consilier judeţean în CJ Brăila şi a câştigat un mandat de deputat în colegiul 3 din judeţ. Este şefa organizaţiei de femei din judeţ şi spune că deţine trei terenuri care insumează peste 350.000 metri pătraţi, trei imobile, bijuterii de 25.000 euro şi este asociata unei companii de construcţii.
11. Constantin Popa consilier local în Buzău a câştigat un mandat de senator pentru PPDD. Popa este descris de presa locală drept un om de afaceri. În declaraţia de avere spune că deţine cinci terenuri, şase apartamente, o Dacia din 1990. De asemenea, are de plătit credite de aproape 80.000 euro. În ultimul an spune că a avut venituri de aproape 200.000 lei şi că este asociat la două companii private.
12. Dan Aurel Ioniţă, consilier în Consiliul Local Ploieşti, a reuşit în urma redistribuirii să obţină un mandat de senator în Prahova, deşi s-a clasat pe locul al treilea în colegiul în care a candidat. Ioniţă a depus declaraţii de avere care nu coincid şi în care sunt diferenţe majore, deşi documentele sunt completate şi depuse la un interval de doar trei luni.
13. Cristian George Sefer a obţinut mandatul de deputat în Colegiul 6 zona Sighişoara prin redistribuire, după ce se clasase pe locul al patrulea, cu 16,26 la sută din voturi. Sefer, în vârstă de 42 de ani, a scris în declaraţiile de avere şi de interese că este manager la SC Sefer Trading SRL Bucureşti, unde deţine 50 la sută din părţile sociale, şi că are un autoturism cumpărat în 2004. Toate celelalte rubrici, inclusiv cele legate de veniturile obţinute în anul precedent, sunt necompletate.
14. Ioan Purec a câştigat un mandat de senator în Caras-Severin. În declaraţia de avere scrie că este pensionar.
15. Valentin Blănariu este deputat de Caraş-Severin, în colegiul 1. La alegerile locale a obţinut un mandat de consilier local în cadrul CL Reşiţa. Presa locală spune că Blănariu deţine o pensiune şi o brutărie. În declaraţia de avere spune că deţine un apartament, bijuterii de câteva mii de euro şi că în ultimul an a câştigat împreună cu soţia sa 96.000 lei. Blănariu este asociat la tre companii private.
16. Marian Vasiliev a câştigat un mandat de senator în colegiul 2 din Constanţa. În perioada 1996 - 2000 a fost primar al oraşului Murfatlar. Presa a mai relatat că a muncit în cadrul Crucii Roşii.
17. Radu Mihai Popa este liderul interimar al PPDD Dâmboviţa şi a câştigat un mandat de deputat în colegiul 4 din judeţ. În declaraţia de avere Popa spune că are un contract ce consultanţă cu Ministerul Justiţiei.
18. Niculina Mocioi a câştigat un loc de deputat în colegiul 5 Gorj. Are 32 de ani şi a fost până să se înscrie în PPDD jurnalist la ziarul Pandurul. În declaraţia de interese scrie că deţine un apartament, are un credit de 36.000 euro şi venituri de peste 18.000 lei în ultimul an. Niculina mai declară şi acţiuni la două companii private dar şi trei contracte cu instituţii ale statului.
19. Mario Caloianu a câştigat un mandat de deputat într-un colegiu din Ialomiţa. Caloianu spune în declaraţia de avere că nu deţine nici un imobil sau terenuri dar că are o fimă de construcţii.


Mario Caloianu, Foto: Facebook.com

20. Viorel Blăjuţ a fost învestit cu un mandat de deputat în Iaşi. În declaraţia de avere scrie că deţine, două terenuri, două imobile şi o maşină. Deputatul a împrumutat firma la care este acţionar cu 1,1 milioane lei, iar această firmă valoarează peste 4,6 milioane lei. Blăjuţ mai declară şi credite de peste 325.000 lei.
21. Ştefan Burlacu este deputat de Ilfov. În declaraţia de avere menţionează că deţine şapte terenuri, două imobile, două maşini şi o datorie la bancă de 54.000 euro.
22. Nuţu Fonta este deputat de Maramureş. Are 49 de ani şi în declaraţia de avere spune că este administratorul unei societăţi comerciale. Fonta mai declară că deţine un teren, trei imobile şi este unicul asociat al unei companii care ar valora 5 milioane de euro.
23. Fostul şef al Poliţiei Rutiere Neamţ, Constantin Moisii, a fost ales deputat în judeţul Neamţ. Fostul poliţist, acum pensionar, menţionează în declaraţia de avere că are în proprietate un teren, trei imobile şi două maşini. Moisii mai declară că are în conturi 100.000 lei. La venituri obţinute din pensie fostul poliţist spune că a primit împreună cu soţia nu mai puţin de 600.000 lei.
24. Iacob Puşcaş senator pe colegiul 1 Sibiu. În vârstă de 34 de ani, Iacob Puşcaş a absolvit Facultatea de Inginerie, Secţia Calculatoare, în anul 2000, iar Facultatea de Teologie "Andrei Şaguna" din Sibiu a terminat-o în anul 2006.
25. Vasilica Steliana Miron a câştigat un mandat de sentor în Suceava. Are 35 de ani şi este de profesie avocat. În declaraţia de avere spune că deţine două terenuri, o casă, două maşini, bijuterii de 40.000 euro şi că a câştigat din avocatură 40.000 lei.
26. Cezar Cioată este inginer de profesie şi a obţinut un mandat de deputat într-un colegiu din Suceava. În declaraţia de avere spune că deţine două terenuri, două imobile şi trei maşini.

27. Florinel Dumitrescu a câştigat la redistribuire un mandat de senator în Teleorman.
28. Alin Bucur este fiul fostului patron al echipe de fotbal Gloria Buzău, Costel Bucur. Alin Bucur a obţinut un mandat de deputat în Teleorman. Presa a relatat că Alin Bucur şi tatăl său au afaceri în domeniul energiei.
29. Iovescu Ioan a obţinut un mandat de senator într-un colegiu din Timiş.
30. Florinel Butnaru este preşedintele PPDD Vâlcea şi a câştigat un mandat de senator. Florinel Butnaru a fost director al ARR Vâlcea, iar presa locală a relatat că pe numele său au fost depuse mai multe plângeri penale. În declaraţia de avere spune că deţine un teren, o casă, două maşini şi câteva zeci de mii de lei în conturi.
31. Marian Ion Cristinel a fost ales deputat într-un colegiu din Vâlcea. În declaraţia de avere spune că deţine două terenuri, două case, o maşină şi un credit de 75.000 euro. Cristinel mai spune şi că este angajat al Agenţiei Naţionale de Sport.
32. Neagu Murgu este preşedintele PPDD Vrancea şi a obţinut un mandat de deputat în Vrancea. Presa locală scrie că este fost ofiţer de armată şi directorul unei companii de asigurări. În declaraţia de avere scrie că nu are nici terenuri, case sau maşini ci doar două credite de 35.000 lei şi 18.000 euro.
33. Ioan Ovidiu Dumitru a obţinut un mandat de deputat în colegiul şase Bucureşti. În declaraţia de avere spune că deţine cinci terenuri, patru imobile, o maşină, aproximativ 2 milioane de lei în conturi. Dumitru mai spune şi că este asociat în cadrul a şapte companii private.
34. Daniel Fenechiu, avocatul care l-a consiliat pe Dan Diaconescu în cadrul privatizării Oltchim, a prins un loc de deputat în colegiul 19 din Bucureşti. În declaraţia de avere, Daniel Fenechiu spune că are patru apartamente, o maşină, 15.000 euro în conturi şi un credit de 27.000 euro. Din avocatură spune că a câştigat 253.000 lei.

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine
Sursa:

32 de comentarii:

  1. adminu a primit ordin de discreditare a PPDD.
    De parca ar mai fi necesar.
    Hai adminu schimba foaia ca pierdem timpul

    RăspundețiȘtergere
  2. Marile proiecte de infrastructură ale USL: Canalul Dunăre-Bucureşti şi autostrada Bucureşti-Ploieşti-Braşov

    RăspundețiȘtergere


  3. Premierul Victor Ponta şi-a exprimat credinţa că anul 2013 va fi unul mai bun decât a fost 2012.

    Principalele proiecte de infrastructură din programul de guvernare al USL:

    Domeniul rutier

    Autostrada Bucureşti‐Ploieşti‐Brasov (tronsonul Comarnic‐Brasov).
    Autostrada Sibiu – Râmnicu-Vâlcea

    Domeniul feroviar

    Linie de cale ferată de mare viteză pe Coridorul IV Pan-european (Arad – Timisoara – Caransebeş – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat/Bucureşti)
    Reabilitarea liniei de cale ferată de pe Coridorul IV Pan-european Braşov – Simeria
    Reabilitarea liniei de cale ferată de pe Coridorul IV Pan-european Frontieră – Curtici – Simeria

    Domeniul naval

    Extinderea digului de larg în Portul Constanţa
    Canalul Dunăre ‐ Bucureşti (parteneriat public ‐ privat).
    Reabilitarea infrastructurii pe canalul Dunăre – Marea Neagră

    Domeniul informaţii de interes public

    Sistemul Informatic Integrat de Cadastru şi Publicitate Imobiliară
    Sistemul Informatic Integrat de Acces Electronic la Justiţie


    Guvernul îşi propune să reducă în următorii patru ani Taxa pe Valoarea Adăugată (TVA) de la 24% la 19%, nivelul de dinainte de majorarea aplicată la 1 iulie 2010 de guvernarea Boc, se arată în programul de guvernare al USL.

    USL vrea să schimbe legea Minelor

    ”Revizuirea cadrului legislativ, în domeniul sectorului minier, în vederea perfectionarii acestuia prin: reanalizarea si implementarea unui cadru de reglementare previzibil, care sa sporeasca atractivitatea pentru potentialii investitori privati in sectorul minier; elaborarea si aprobarea strategiei industriei miniere. Ultima strategie din industria miniera a expirat in 2010 toate masurile luate pina in prezent in sector sunt lipsite de o evaluare corecta a implicatiilor induse in economie; modificarea şi completarea Legii Minelor 85/2003 pentru a se preciza modalitatea de reconcesionare a perimetrelor miniere inchise, simplificarea procedurilor administrative de acordare a licentelor si permiselor miniere, actualizarea redeventelor miniere si a taxelor de explorare/exploatare, etc; revizuirea cadrului legislativ şi a reglementărilor specifice procesului de închidere a minelor, reconstrucţia ecologică şi monitorizarea postînchidere a zonelor afectate; constituirea sistemului national de monitorizare a depozitelor de deseuri miniere; armonizarea cadrului legislativ conex Legii Minelor, cu noile prevederi, etc”, se prevede în programul de guvernare al USL.

    Proiectul USL de schimbare a mineritului ar putea însemna o nouă şansă pentru zonele în care mineritul este principala arteră economică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tembeli mai sunteti !
    Maine, pe vremea asta, fi-vom de mult in gaura neagra a apocalipticului !

    Nea Vasile, nu vrei sa ne intalnim, ca sa "pasim" amandoi in intunericul absolut ?

    Daca esti de acord, nu vin cu mana-n cur ! Il iau si pe domn Marin Neacsu, din halta Craiova !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Am, mai intai si la inceput, sa te salut!
      Apai, ia meri repede pe Megalitica, vezi NOUTATEA absoluta, si
      vino fuga s-o comentuiesti aciulea, pe-ntelesu' nost! Buey, sunt dezamagit! Credeam "ca caru', numa' la Ploiesti se-ntoarce!" Dar cum bine vad,au invatat Lectia si altii! Buey,si dac-or nimeri-o?

      Ștergere
    2. Stai usior ! Nu dispera, ca le rezolvam pe toate! Intre futaiul pe care-l iau de la baba, cu piftia, bradul, cumparaturile stil du-te -hai, ce mai stai, spalatul cratitelor, plimbatul javrei, etc., mai evadez si p-aciulea !

      Cum se culca harca, cum citesc tot !

      Ștergere
  5. Buey adminu, chiar asea oameni de urati avem noi, in parlamentul rromanes ?
    De unde dreq scoti pozele, bre, cu uribanii astia !

    RăspundețiȘtergere
  6. Curdelonul si-a tras poza de hitler , boul de cetzarush bate cimpii , steli p-ulea tace ca porcul in cutia de pantofi !... Unde-i motanelul cacacios ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prostane poza e a lu' crin....cat de prost poti fi.

      Ștergere
  7. Adio ! La mine, in sectoru' 5, a lu Vanghele care este, deja se intra in borta neagra a apocalipticului !
    Inainte de a crapa vreau sa marturisesc ca, mai mult decat babornita-mi, cel mai puternic l-am si il eobesc pe domn Neacsiu !
    Adio pretini !
    Deja ma cuprinde !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia era asa de liber azi dimineata, pe la 7.30, in intersectie la 13 Septembrie cu Sebastian?

      Ștergere
  8. Tara de prostani !
    Hoti, betivani si pupincuristi !

    Auzi, cica "autoritatile au intervenit " !
    Au intervenit o pula "autoritatile" si " oamenii legii" !
    Au intervenit idiotii aia, obligati sa munceasca 24 din 24 si sa le inghete cacatul in cur, la "mansa" utilajelor de acusica juma de secol !

    Autoritatile o fut cu curul in fotolii !

    Popor rromanes: muye !

    Ciocolom sepi !

    Pute a scandal ! Comunisto-liberal !

    RăspundețiȘtergere
  9. @PMT -zice ,, Tara de prostani !
    Hoti, betivani si pupincuristi !"
    Bai scarba dracului ,astia iti platesc tie pensia aia grasa !!
    Plozii tai nu COTRIBUIE la fondul de pensii pt. ca sunt slugi la straini ! CACANARE AI TUPEU!!

    RăspundețiȘtergere
  10. PMT, mi-e dor la mine de o mooie de la tine! Dar fii atent aici potaie, ca mai intai sa-ti razi cu brishca brinza de pe coaie! Si maciuca de-ti mai functioneaza sa ti-o speli toata, sa nu cumva sa puta a balega de vaca!

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci PMT =VACA ??!! Eu credeam ca-i BOU!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. UAI CE NINJE SI CEZAR PE BURLAN NE LINJE

    RăspundețiȘtergere
  13. Lecția de limbă română. Profesorul întreabă.
    - Ion, ce este deznadejdea?
    - Deznadejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în fața ta merge o fată frumoasă, iar cînd să te apropii de ea, apare un autobuz și ea pleacă.
    - Bine, bravo Ionele.
    - Vasile, ce este deznadejdea?
    - Deznadejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în fața ta merge un băiat frumos, iar cînd să te apropii de el, apare un autobuz și el pleacă.
    - Hmmm...
    - Bulă, ce este deznadejdea?
    - Deznadejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile si nu se vede nici un autobuz.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buey, io va zic buna dimineata ca cine stie daca maine mai apuc.
    Traiesc totusi cu speranta ca voi apuca sa va spun noapte buna.Asta ar insemna ca am scapat de Hapocaliptica.Iar dac-o fi sa intru in „absolut”, neaparat as vrea sa fiu in acelasi vartej cu Zoo si cu Noo.

    P.S. Cezăruică, ce faci azi pe la doauă????

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa sugi .....Nuuu azi nu ti-o dau !
    America s-a dus......pe -ula!! Nu mai este !

    RăspundețiȘtergere
  16. Neatza buna la ZOO + 9! Cezarele nu uita de oua!

    RăspundețiȘtergere
  17. CEZAR21 decembrie 2012, 09:29
    O NOUA UNITATEA DE MASURARE A PROSTIEI A ....APARUT !
    1. CANTITATEA DE PRODUSE ACHIZITIONATE PENTRU SUPRAVIETUIRE = DIRECT PROPORTIONALA CU PROSTIA PE CARE O POSEDA INDIVIDUL!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai de capul vostru de rasuflati !
    Nici de-o apocaliptica ca lumea nu sunteti in stare s-o puneti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR20 decembrie 2012, 19:17

      PMT, mi-e dor la mine de o mooie de la tine! Dar fii atent aici potaie, ca mai intai sa-ti razi cu brishca brinza de pe coaie! Si maciuca de-ti mai functioneaza sa ti-o speli toata, sa nu cumva sa puta a balega de vaca!

      Ștergere
  19. ,,Ma intreb, noi, astia mai lenesi....mergem in Rai sau vine cineva dupa noi? ''

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey, ce e cu linistea asta?
    Chiar asteptati Hapocalipsa?
    Sau stergeti geamuri,aspirati, umpleti sarmale, faceti carnati?
    Muey, nu e de bine cu atata liniste.Ceva muyosag asea, vorba lui Tov. PMT, o buza, ceva acolea sa simtim ca traim.Inca.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buey, care pula mea te tot ei de mine, ca nu prea am timp acusica !
    Ma fute baba la curul gol ! Cica-mi da cu leptopul in cap !
    Imi vin niste nepoti acasa, de la dracu-n praznic, unde acu abia-i trecut de niezu' noptii, si tre sa fie totul gata: brad, cadouri, cozonaci, sarmale, pula-n cur si tot ce mai trebo !
    Zici ca a capiat babornita !
    Iar de anul nou, dupa ce se tireaza astia inapoi, incepe din nou balamucul, ca plecam noi la hailalti, care-s ceva mai aproape, p-aciulea prin spatiul Sengen !

    Na, ce sa facem si noi, ca sa-i raspund domnului Anonim 20 decembrie 2012, 18:46, care m-a bestelit cu manie proletara ca plozii mei nu vor sa fie slugile statului rromanes, pe salarii de cacat si au ales sa traiasca, sa locuiasca si sa munceasca pe bani foarte buni, tocmai la dracu-n praznic !

    Gata, fug la treaba, ca mi-o fur !

    O zi buna si voua !

    RăspundețiȘtergere
  22. Eote ca nu ma lasa doamna Cobuz sa traiesc in armonie cu baba !
    Saru-mana ! Toata lumea stieee- Elena-i meserieee !
    De aia, de aia ! Numa pana "apare" militienii, la Prosper, ca sa "fluiere" si-i gata balamucul in trafic !

    Spor la sarmale !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!