Pagini de larg interes! Click here:

duminică, 17 noiembrie 2013

De ce mi-a fost teama... NU scapam! Stapanii lumii, popoarelor indobitocite, la adăpostul unor AVERI personale fabuloase, vor sa impuna o Noua Ordine Mondiala. Se anunță "încetarea contractului social dintre stat și cetățeni". Urmeaza... Adio pensii, ajutoare etc. Fiecare... pe cont propriu!

 
Regele Olandei: Modelul social european postbelic a murit - Adio pensii, concedii plătite, servicii medicale și venit disponibil.

"Din cauza evoluțiilor sociale, precum globalizarea și îmbătrânirea populației, piața noastră a muncii și serviciile publice nu mai sunt potrivite pentru necesitățile timpurilor noastre. Statul clasic al bunăstării din a doua jumătate a secolului XX evoluează încet dar sigur către "o societate participativă", în care se așteaptă ca cetățenii să aibă grijă de ei înșiși sau sa creeze soluții la nivelul societății civile pentru probleme precum pensiile", a declarat marți regele Willem-Alexander al Olandei, citind în fața parlamnentului de la Haga prezentarea făcută de guvern pentru noul buget.
"Reformele necesare iau timp și reclamă perseverență", a spus regele, "dar ele vor fi baza pentru crearea de locuri de muncă și pentru restabilirea încrederii". Regele Olandei a mai spus că în această perioadă oamenii se așteaptă ”și vor să ia propriile lor decizii, să-și organizeze propriile vieți și să aibă grijă unii de ceilalți”.

”Tuturor celor care pot li se cere să-și asume responsabilitatea pentru propria viață și pentru cea a persoanelor apropiate”, a anunțat guvernul olandez, prin vocea regelui Willem-Alexander.
Societatea participativă imaginată de guvernul Olandei a început deja să se creioneze în realitatea de zi cu zi: beneficii sociale precum ajutoarele de șomaj, subsidiile pentru sănătate au fost tot mai mult reduse în ultimii zece ani.

Vârsta de pensionare a fost ridicată la 67 de ani și se așteaptă ca pragul sa crească. Regele a mai declarat că servicii sociale precum îngrijirea bătrânilor, ajutoarele pentru șomeri și serviciile dedicate tineretului vor fi transferate în sarcina autorităţilor locale, astfel încât costurile să fie stabilite în funcție de realitățile economico-sociale ale fiecărei regiuni.

"Financial Times" caracterizează discursul regelui drept cel mai abrupt anunț făcut până acum în Europa cu privire la încheirea unei epoci. Oricât ar fi pus acest discurs pe seama calculelor politice interne din Olanda, unde coaliția dintre liberali și laburiști aflată la putere încearcă să nu se discrediteze total și să prezinte austeritatea drept o necesitate istorică, discursul regelui poate marca începutul unui drum pentru întreaga Europa, un drum care nu va mai duce niciodată către prosperitatea pe care statele UE au cunoscut-o înainte de 2008.

”Ei vorbesc despre o societate participativă. Aceasta înseamnă, de fapt, că fiecare e pe cont propriu”, spune Arnoud Boot, profesor de economie la Universitatea din Amsterdam. ”În întregul discurs nu am auzit macar o dată cuvântul ’vârstnic’. Singura dată când regele l-a pronunţat a fost cu referire la mama sa”, spune liderul partidului pensionarilor din Olanda, 50-Plus.

Ceea ce un cap încoronat a transmis uneia dintre cele mai bogate națiuni din Europa nu este oare valabil și pentru statele mult mai putin dezvoltate ale Uniunii? De altfel, regele Olandei nu este primul care anunță încetarea contractului social dintre stat și cetățeni. A făcut-o în urmă cu doi ani președintele Băncii Centrale Europene, care, într-un interviu pentru "Wall Street Journal", anunța că ”Modelul social european este mort”. Acest model pe care Europa şi-a bazat prosperitatea după Al Doilea Război Mondial a dispărut (“has gone”), considera Mario Draghi, amintind de formula economistului german Rudi Dornbusch: “Europenii sunt atât de bogaţi încât îşi pot permite să plătească oamenii ca să nu muncească”.

Politicienii nu îşi permit să piardă electorat făcând asemenea declarații. Sarcina acestor anunțuri dure le revine bancherilor centrali. Este și cazul României, unde guvernatorul Mugur Isărescu anunță, printre rânduri, un viitor similar și pentru țara noastră. La fel și al său consilier Adrian Vasilescu, care arată deseori că modul de viață al românilor din urmă cu cinci ani nu va mai reveni pentru actualele generații.

Vârsta de aur a Europei postbelice s-a încheiat, ne transmit liderii europeni.

Ceea ce în urmă cu doar câteva generații reprezenta un imens progres (asigurările de șomaj obligatorii introduse în perioada interbelică, pensiile introduse în aceeași perioadă, alături de alocațiile familiale, accesul gratuit la servicii medicale și chiar de apariția Ministerelor Sănătății, concediile plătite care au dus la nașterea de facto a turismului) nu mai este pus acum sub semnul întrebării, ci de-a dreptul anulat.

Treptat, liderii naţionali şi cei de la Bruxelles încearcă să pregătească cetățenii pentru o reîntoarcere la ”normalitatea secolului XIX”, cea în care o gospodărie din înaintatele țări occidentale cheltuiau mare parte din venit pe hrană, băutură și tutun, cu o proporție şi mai mare în țările mediteraneene.
"După 1945, elementul definitoriu al relației a devenit păienjenișul de beneficii sociale și strategii economice prin care statul își servea supușii-nu invers”, scria istoricul britanic Tony Judt. "Acum însă suntem pregătiți pentru a ne întoarce către realitatea secolului XIX, când relația dintre cetățean și stat era un compromis variabil între nevoile militare și revendicările politice, iar obligaţia străveche de a-şi apăra glia contrabalansa, pentru cetățenii deveniți suverani, drepturile moderne.”

Noile realități sunt mult mai periculoase decât par. Ele implică nu numai securitatea societală, ci și națională. ”Pentru prima dată după Al Doilea Război Mondial, contractul social european este pe cale de a se rupe. Dacă această problemă nu va fi abordată și dacă elitele nu reușesc să-și reconcilieze interesele cu cele ale alegătorilor, fundamentele politice ale UE se vor eroda”, arată o analiză Stratfor dedicată surprinzătorului mesaj regal din Olanda.

Aceeași analiză arată că este ceasul al 12-lea pentru ca guvernele europene să mai poată decide între deschiderea dezbaterii pentru formarea unei federații europene sau continuarea actualei expectative, în speranța că economia UE își va reveni fără modificari politice majore. La fel, alegătorilor europeni li se picură în ureche că Europa se va putea întoarce la nivelul ante-criză fără reforme semnificative.
Olanda, o națiune de negustori și navigatori, legată comercial pe uscat de Germania și pe mare de Marea Britanie și care știe că în situații delicate inacțiunea este cea mai proastă politică, este prima care deschide dezbaterea despre schimbarea radicală a UE, dar și a modului de viață a sute de milioane de oameni.

Alegerile europene din 2014 sunt considerate un pas decisiv către o nouă Europă, cu partidele conservatoare asumându-şi rolul de factor al schimbării, dar uitând însă că cei zece ani ai Comisiei Barroso nu au însemnat decât sacrificarea modelului social european și folosirea acestuia din urmă pentru realizarea unei pieței unice incapabile să facă față unei crize.

Sursa: cotidianul.ro
http://www.cotidianul.ro/regele-olandei-modelul-social-european-postbelic-a-murit-222715/
=================================================================
================================================
====================================

 
REGULI DOAR PENTRU 24 DE ORE
 
Aglomeraţie, nervi întinşi, ore întregi de aşteptare, formulare peste formulare! Aceasta a fost atmosfera, vineri noaptea, în toate vămile României, aflate la graniţa Uniunii Europene. Românii şi sârbii care au dorit să intre în ţara noastră pe la Porţile de Fier au simţit pe pielea lor consecinţele. Cozile uriaşe i-au făcut pe cei de la Direcţia Vămilor să dea înapoi după numai o zi: măsurile de control au fost, temporar, eliminate.
 
 
=================================
==============================================
=============================================================

58 de comentarii:

  1. Lasa ca-i bine ! Romanistanul deja a trecut la infaptuirea maretelor idealuri europene: pula servicii medicale, iar acusica pula si pensii !

    ”Tuturor celor care pot li se cere să-și asume responsabilitatea pentru propria viață și pentru cea a persoanelor apropiate”, zice guvernul olandez, prin muia lui Uili Sandu cel Viteaz !

    Tarziu, bre, tarziu ! Aciulea in colonia Romanistan s-a trecut de mult pe principiul Cine poate, oase roade, cine nu nici coaie moale !

    Adica cine are sange in instalation, isi poate permite de-o palma de teren, de 300 de ha, cu credit preferential, cine nu, ciocu mic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa.....
      Suna dreaku goarna. Nu mai e de stat si taiat frunza la maidanezi! Trezeste-i pe adormiti.

      Ștergere
    2. Pese: numa sa nu dea dreaq in astia din mUE si sa inchida granitele, concomitensan cu returnarea, forevar, a hoardelor de tigani nomazi, ce-or umplut Senghenul !
      Ca ne-am ars la lingurica !

      Ștergere
  2. Voi vă luaţi după homalăul ăsta olandez? Ete ce bine seamănă cu Cezar maimuţa! Ba aduce niţel şi cu Robort zugravul dacă-i pui o bască pe tărtăcuţă...

    RăspundețiȘtergere
  3. De n-or sa planga puletii istia tineri, ce-or mai ramane prin Romanistan, dupa Stalin si poporul rus-libertate ne-or adus...
    Numa am sa zambesc pe supt mustata, de colea de la Ghencea 3, din locul vesnic cu verdeata !
    Si-am sa-i fac cu ochiul lu Nea Ceasca, vecinul de alee !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pîn" la ormă tot la comunismul multilateral dezvoltat se va ajunge. Cum a zis Einstein de-al 3-lea răzbel mondial.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' de-un sclavagism ,,luminat'' ce zici?

    RăspundețiȘtergere

  6. Te-ai saturat? Si noi! E timpul sa luam atitudine! Află mai multe!



    ' În următorii zece ani, ne aşteaptă o puternică instabilitate politică şi tehnologică', a estimat expertul rus, explicând că un grup de experţi de la Universitatea de Stat din Moscova a analizat ciclurile economice şi nivelul agresiunii militare în lume în ultimii 200 de ani şi au ajuns la concluzia că războaiele mondiale şi ciclurile economice se sincronizează. Ţările care nu vor reuşi să treacă de la al cincilea la al şaselea ciclu tehnologic vor rămâne în urmă cu 50 de ani.

    Ciclul anterior de recesiune a coincis cu anii 80, perioada în care s-a pus capăt războiului rece.

    RăspundețiȘtergere

  7. Ciclurile lungi ale lui Kondratieff presupun o fază de expansiune economică care conduce în mod inevitabil la necesitatea de schimbare a societăţii. Dar posibilităţile de schimbare socială rămân în urma necesităţilor economice, astfel încât dezvoltarea trece într-o fază descendentă în care efectele crizei şi dificultăţile în plan material impun reconstruirea relaţiilor economice şi de altă natură, de cele mai multe ori prin conflicte mondiale.

    Cu toate acestea, aşa după cum a menţionat expertul rus, este imposibil de prevăzut dacă următorul conflict mondial va fi un 'război rece' sau un conflict militar deschis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Primul război mondial a durat patru ani - de la 28 iulie 1914 până la 11 noiembrie 1918. În urma războiului şi-au încetat existenţa patru imperii: rus, austro-ungar, otoman şi german (deşi Republica de la Weimar a continuat să-şi spună imperiul german). Ţările participante au înregistrat pierderi de ordinul a peste 10 milioane de militari ucişi, aproximativ 12 milioane de civili morţi şi circa 55 milioane de răniţi.

    Al Doilea Război Mondial (1 septembrie 1939-2 septembrie 1945) a fost cel mai mare conflict armat din istoria omenirii, în care au fost implicate 61 de ţări existente în acel moment (80% din populaţia de pe glob). Luptele s-au dat pe trei continente şi în apele a patru oceane. Este singurul conflict în care a fost utilizată arma nucleară.

    Al treilea război mondial este un conflict militar global ipotetic. În secolul al XX-lea, iniţiatorii potenţiali ar fi putut să fie URSS şi SUA.

    Sursa: Agerpres
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/180299.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Bătaia este între socialism si capitalsm . Obama si democratii incearca sa instaureze ceva similar.
    In Romania cei care se fac ca muncesc sunt depasiti ca numar de pensionari si asistati sociali.
    Societatea socialista inceputa de suiedezi si preluata de guvernele din vestul europei a dat faliment.
    Este necesar o intoarcere la capitalism cu bune si rele.
    4 milioane de romani muncesc pe bune afara. Forta de munca si creierul a plecat. Sunt bine inteles
    Exceptii ca Cezar si cei ca el. Ave Cezar un om cult si adevarat ! Numai labareala este pe gratis.....pentru rest trebuie muncit pe bune.
    Urmatoarea revolutie din Romania trebuie sa duca la instaurarea capitalismului sau la disparitie.
    Ce a dus Revolutia si sistemul social . 5-6 mii de oameni care au tot. In rest salarii pentru fomisti si
    Pensii de mizerie.
    Laba trebuie inlocuita cu futaiul pe bune.
    Inchei cu ......Ave Cezar ....caci urmsii Romei s-au mutat cu adevarat la Roma !
    R.H .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey RH+/dement adica,
      Lasa buey, ca alta este reteta. Muncitorii, taranii, intelectualii, tot neamu asta de adormiti, sa puna mana pe sapa si lopata, iar apoi, trosc la cap astora de-au furat si praduit tara! Vezi ce simplu e? Ca inca s-or mai gasi cativa cinstiti p'aciulea sa ne conduca dupa aia!

      Ștergere
    2. Muei zugravule, mai vrei par pentru bidinea?
      Uite cine vorbeste de munca. Tu esti ca "musca la arat". Ai noroc de nevasta-ta ca te intretine, keag batrin.

      Ștergere
    3. Robortel, in primul rind trebuie pusi la munca proletcultistii de mina a 7-a, gen Kkpievici s.a. Dupa aia mai vorbim.
      Vezi, nu te-am bagat la a 7-a mina...Cu putina perseverenta cred ca ai fi un foarte bun zugrav - ca postul de instalator, suflator in teava e ocupat de Cezar maimuca.

      Ștergere
  10. Sunt trei sisteme Capitalism.....Socialism ....si sistemul Mafiot autohton.
    El provine din Ceausim unind securistii si comunistii cu mediul interlop
    si clanurile tiganesti. Si urmasii lor. Singura solutie este agatatul de felinare.
    Vezi 56 Budapesta la fel va fi la Bucuresti. Desi eu personal sunt impotriva
    oricarei forme de violenta cu exceptia MPT si unor Anonimi periculosi.
    R.H

    RăspundețiȘtergere
  11. Am fost zugrav si spalator de vase. 10 anisori....apoi m-m saturat.
    RH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Robort ai fost mai ceva la meserii decit Abe Lincoln. Totusi vezi pe unde calci. Sa nu aluneci cumva pe vreun rahat.

      Ștergere
  12. M-am gandit in fiecare an la sinucidere. SUA este o tara dura.....si e pe nasoale.
    Dar am renuntat spre disperarea Anonimilor puturosi lipsiti de coaie si curaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ştim Robert şi te înţelegem! De aia ai ajuns aici la Secţia 9, că ai probleme cu avansul motorului şi îţi bat tacheţii. Lasă că te rezolva domn" doctor PMT/TMP! Te urcă pe rampă şi-ţi reglează culbutotii cu 2 cărămizi...

      Ștergere
  13. Surse de pe piaţa bancară afirmă că preşedintele CEC Bank are un pachet salarial de circa 100.000 de lei pe lună, fiind mai bine plătit chiar decât şefi de mari bănci private.

    Radu Graţian Gheţea are 64 de ani şi este unul dintre veteranii sistemului bancar românesc.

    Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a afirmat că a fost sunat de către preşedintele Traian Băsescu, în urmă cu două-trei săptămâni, care l-a rugat ca Radu Gheţea să NU fie schimbat de la conducerea Casei de Economii şi Consemnaţiuni (CEC) Bank, fără a motiva această intervenţie.

    Declaraţia a fost făcută miercuri seară la Guvern, în contextul în care Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi.

    Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, că preşedintele CEC, Radu Gheţea, va fi schimbat din funcţie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vânzări anterioare, bani din Parlamentul European, cadou, nu putem explica, dar mezina familiei Băsescu, Elena, se poate lăuda cu o nouă achiziţie.

      De departe una dintre cele mai spectaculoase apariţii din lumea mondenă, Elena Băsescu s-a obişnuit cu statutul de vedetă şi nu s-a prezentat niciodată fără să fie pregătită.

      De altfel, autoturismul este o adevărată carte de vizită în rândul românilor înstăriţi şi Elena Băsescu a avut întotdeauna standarde înalte.

      Dacă la frumoasa vârstă de 25 de ani, Elena Băsescu îşi cumpăra un Range Rover Sport Edition, cu 80.000 de euro cash, "banii jos", acum, fiica preşedintelui se poate lăuda cu un Mercedes ML 350 Bluetec, în valoare de circa 100.000 de euro.

      De altfel, chiar şi la Bruxelles, Elena Băsescu îşi păstrează un statut frumos şi se deplasează cu un Mercedes CLK în valoare de 60.000 de euro.

      http://www.antena3.ro/politica/punctul-de-intalnire-elena-basescu-are-o-noua-limuzina-235049.html

      Ștergere
  14. Cu tot respectul pentru conducerea statului Romania este condusa de criminali notorii.
    Amintesc de uciderea procurorului Panait de catre Primul Ministru Viorel.
    Apoi basescu a dat foc la 40 de vase in portul Rouen si a falsificat probele.
    De Voiculescu nu mai amintesc. Speranta nu moare niciodata.....cu unele exceptii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Spranta nu moare niciodata ?
    R.H

    RăspundețiȘtergere
  16. Basescu merita pe deplin scaunul electric. Este o parere pe care am expusa de
    nenumarate ori. Robert Horvath Deva blog.

    RăspundețiȘtergere
  17. Singura sansa sunt nebunii ca mine. Cu normalii care aleg si realeg securiristi,coministi, utecisti,
    M-am lamurit. Labareala pe fata.
    RH

    RăspundețiȘtergere
  18. Mneata-Greata !

    Uai, ce obosit sunt, toata noaptea m-am uitat la capodopera aia cinematografica, semnata Robert Horty Delacur.
    Pana si hoasca mi-o luat-o razna, cica musai vrea sa-l intalneasca pe artist si sa-i ia un otograf ! Cica de la Titanic incoace, n-o mai plans asea de mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o prezentare a filmului. Oboseala provine de la laba.....si urmarile
      ei.

      Ștergere
  19. Nici nu deschisei bine teveul, ca si dadui cu muia de stirile cele mai proaspete din Romanistan: haite intregi de buni cetateni prinsi la contrabanda cu tigari, alte hoarde de cetateni model facand trafic cu brazi de craciun, furati !
    Pai cu ce dreaq sa se mai ocupe si romanasii prin tara iasta. Toata suflarea, de la kiorul statului, la sireacul satului, este pusa pe furtisaguri, spagi, hotii, ciupeli, devalizari, trafic, contrabanda, evaziuni, tunuri, mici atentii....

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Analiza corecta. Talent si simtul realitatii. O laba la timpul ei poate ajuta circovolutiunile
    unui creier ce parea in putrefactie irecuperabila.
    R.H

    RăspundețiȘtergere
  21. "Ponta: Gheţea nu va mai fi preşedinte CEC, îl susţin total pe Chiţoiu în verificarea activităţii lui"!
    Mare spekereala ca n=o sa mai hie asta presedinte !
    Le jeo son fe ! Creditul preferential s-a dat, afacerea s-a incheiat !
    Plus ca o sa ia mosneagul si fro 10-15 compensatorii, in cuantum de fro juma de meleon de ieuro, dupe care URA si la gara !
    Mozoleala tipic romaneasca. LA STAT se poate orice !

    RăspundețiȘtergere
  22. RH+...ii raza de lumina si intelepciune !
    De peste Ocean situatia se vede ,,mai clar "
    Ave RH+....lumineaza -i pe labagii care infesteaza acest blog numit eufemistic ,,perete de WC!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti Gaura Neagra si cu par, care absoarbe totul!

      Ștergere
    2. asai domn cezar ca bine leo zici . ca colonei astia care nu stiu sa foloseasca limba romana ca colonelul cu potaia, nici nu are cauta pe blogul mata-le ca acolo numai unul ca noi si ca domnu er has trebue sa scrie

      Ștergere
  23. Traiasca si infloreasca, in frunte cu !
    -=======================
    Guvernul a publicat vineri dupa amiaza Ordonanta prin care majoreaza semnificativ impozitarea aplicata contribuabililor: urca accizele, impune impozitul pe constructii, cresc redeventele si se reformuleaza notiunea de microintreprindere
    de Dan Popa HotNews.ro
    Luni, 18 noiembrie 2013, 7:35 Economie | Finanţe & Bănci

    E oficial. Guvernul a publicat vineri dupa amiaza in Monitorul Oficial Ordonanta prin care se aduc de anul viitor modificari foarte importante activitatii financiar- contabile si impozitelor datorate de romani. Schimbarile intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014, acestea majorand semnificativ impozitarea aplicata contribuabililor.

    Cu privire la accize:
    Este fara indoiala cea mai mare majorare dintre impozitele aflate in sfera ordonantei.
    Pentru benzina cu plumb, acciza se majoreaza la 637,91 euro / tona, de la 547 euro / tona. Procent majorare = 16,6%.
    Acciza la benzina fara plumb se majoreaza la 557,91 euro / tona de la 467 euro / tona. Procent majorare = 19,4%.
    Pentru motorina, acciza se majoreaza la 473,85 euro / tona de la 391 euro / tona. Procent majorare = 21,2%.
    Nu este aceasta singura majorare pentru accize, toate celelalte accize aplicate la alte produse se vor majora, datorita schimbarii modului de calcul a cursului de schimb.
    Accizele se calculeaza la cursul de schimb din prima zi a lunii Octombrie din anul anterior anului precedent, publicat in Jurnalul Oficial al Comunitatii Europene.

    Noutatea este ca daca acest curs este mai mic in anul curent decat cel existent in anul anterior, atunci acesta din urma se actualizeaza cu rata inflatiei, calculata la luna septembrie.
    Pentru anul 2014, ordonanta a stabilit un indice de crestere a preturilor de 104,77%, calculat la luna septembrie 2013 fata de septembrie 2012.
    Ce curs de schimb este valabil pentru accize in anul 2014? In anul 2013 cursul de schimb pentru accize este de 4,5223 lei/Eur. In anul 2014, cursul de schimb este 4,5223 (curs octombrie 2012) x 104,77% (indice inflaţie 2013) = 4,7380 lei/Eur.
    ===============================

    Dupa privatizarile de succesuri ale Oltchimicului si Cefere marfuri, dupa relansarea economiei si crearea celor peste 500 de mii de noi locuri de munca, dupa dreptate pana la capat si scoaterea economiei negre la suptprafata, lista marilor realizari continua !

    RăspundețiȘtergere
  24. Uai, ia-n sa merg oleaca cu poty, la caca-pisu !
    Ca se tot freaca printre picerele zbarcitei, ca sa ma dea in gat ca ma fac ca ploua !
    Acusica urla hoscaita !

    RăspundețiȘtergere
  25. Iulius Cezar a fost o personaliate extrem de contraversats ca si amicul Cezar.
    Primul a fost adevaratul creiator al Imperiului Roman cel de al doilea a fost creatorul blogului
    cu acelasi nume. Un blog care dovedeste ca si militarii sunt inteligenti si culti.
    Nu niste jagardele lindicariste si onaniste. Traiasca falusul Roman. Ave Cezar !
    R.H.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, hai...Ia bidineaua si la munca, nu la belit sula pe NET toata ziulica. Vezi nu uita sa iei si un trafalet ca sa mi-o belesti incet.

      Ștergere
    2. Sugi pula si cu curul si cu gura. Scuzati limbajul usor deocheat.

      Ștergere
    3. CEZAREL SI RH TRISTUL CARE-O FACE PE-A MUISTUL
      LE SPUN MAMA: HOP, HOP, HOP
      SI LE-O DAU LA CIOK, CIOK, CIOK

      Ștergere
  26. De la ce vi se trage? Mitilic, mitilic?

    RăspundețiȘtergere
  27. CEZAR CU AI LUI AMICI
    SA NE PUPE INTRE....

    RăspundețiȘtergere
  28. Anda Mo - Iubirea mea ,
    Nu te fut !
    Nici de-mi dai tot aurul din Rosia !

    RăspundețiȘtergere
  29. Voi ati beut rachiu de cacareze ! Negre.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu militari care nici nu stiu sa injure ca lumea, sau repeta rime de gradinita grupa mica...
    nu se poate castiga un razboi.......nici o pensie ca lumea. Adevarul trebuie spus cu orice
    pret.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonimii reprezinta un partulet modest pe linga bomba atomica. Ghiciti la cine ma refer.
    Are nume de imparat roman........

    RăspundețiȘtergere
  32. Spre deosebire de Anonimi, Cezar a invatat sa intrebuinteze hartia higienica din copilarie.
    Acest amanunt a-i acorda un avantaj in viata si cariera. De altfel Anonimii nici nu au bani de
    asa ceva. Intrebuinteaza dupa nevoi, frunze, ziare etc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Asta nu-i spital de nebuni, ii o nebunie de spital!
    Nebunii sunt animale, iar animalele nu-s sanatoase la cap.
    IoI !

    RăspundețiȘtergere
  34. CITITI BOMBA BOMBELOR ....PE BLOGUL PERSONAL

    IOANA BASESCU RACOLATA DE SERVICIUL SECRET CUBANEZ
    O LOVITURA FATALA PENTRU REGIMUL BASESCU !

    Serviciul american a interceptat........

    RăspundețiȘtergere
  35. CITITI LA CEZAR.....ARTICOLUL COMPLET. MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti dam mooie si sa-ti batem urechile alea de magar(ule) in cuiue!!!!

      Ștergere
  36. Fratele meu zugrav, să-mi sugi sula tu şi Cezar măi baiete, dar s-o sugi pe îndelete!!! Haa, ha, ha, Obama cînd va citi ce-ai scris aciulea se va kk în gura ta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. NB la ZOO + 9!!! Pe la 2, echipa Cezar maimuca + RH zugravul sa ne-mbeleasca la oaua!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Invidia ucide.
    Cezar este diferit........ Citeste Carti.
    Se pare in mediile lumpene aceast
    obicei
    este un pacat de neierat

    RăspundețiȘtergere
  39. Un Anonim intra intr-un bar, se aseaza la o masa si striga:
    - Ospatar, un rom aici.
    Ospatarul:
    - Te-am vazut da-te dracu!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!