Pagini de larg interes! Click here:

vineri, 9 mai 2014

De ce politica dambovitean/romaneasca este curva nationala? Iata un argument, la Mehedinti! Mihai Stănişoară de la PDL... reevaluat... la PNL. Mult succes, prieteni!

 
STĂNIȘOARĂ , SPINUL DIN COASTA PNL
 
Chiar daca Stanisoara a trecut la PNL Crin Antonescu nu si-a schimbat opinia despre el! Presedintele PNL a declarat intr-o conferinta de presa ca isi mentine declaratiile din 2012 la adresa lui Mihai Stanisoara despre care spunea ca i-a furat, i-a mintit si i-a batjocorit pe mehedinteni. Crin Antonescu a mai precizat si ca a fost o decizie foarte grea aceea de a-l primi pe Mihai Stanisoara in randul liberalilor carora de-a lungul timpului le-a facut doar rau.
 
Sursa:
 
 
============================================
======================================================
======================================================================
 
 
Antonescu
„STĂNIŞOARĂ, UN CÂŞTIG PENTRU PNL”
 
Mihai Stănişoară este un câştig pentru Partidul Naţional Liberal!
Prezent în Mehedinţi, Antonescu a vorbit  despre cât de important este Mihai Stănişoară pentru partid şi pentru organizaţia de aici.
Preşedintele Partidului Naţional Liberal a ţinut să precizeze că un om de echipă, aşa cum este Stănişoară reprezintă un mare plus pentru dreapta românească.
 
Sursa:
 
 
======================================
===================================================
======================================================================

2 comentarii:

  1. ,,In pat cu dusmanul''..

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se-ndoAie de Sulisoara, sau Stanisoara, Patatopievici, Neamtu, Salam si Branza(Wiliam Branza). Sa-ncapa Jiaga- jiaga, editie ordinara!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!