Pagini de larg interes! Click here:

duminică, 29 iunie 2014

Prezidentiabilul PMP, Cristian Diaconescu, desfiinteaza... PDL


In mod evident, astazi viata politica romanesca se simplifica fara a se limpezi. Doua partide din spectrul de dreapta isi autodistrug identitatea, iar unul dintre acestea accepta ca valoarea sa politica efectiva – simbolistica si chiar semantica este zero; PNL+PDL=PNL – aceasta simpla socoteala de scoala primara ne arata ca PNL + PDL = PNL, daca si numai daca acceptam toti ca PDL = 0.
 
Iesind insa putin din realitate matematica, PDL face un gest care in cifre absolute va produce o divizare si mai accentuata a spectrului de dreapta – daca numai 8 (opt) organizatii PDL din tara isi doresc fuziunea cu PNL prin disparitia fizica a PDL, atunci este natural ca restul, sau marea majoritate a organizatiilor din fostul partid al lui Traian Basescu sa se orienteze catre formatiunea care reprezinta mai fidel crezul lor politic si optica lor de a face politica in Romania.
 
Folosesc acest prilej pentru a le spune acestor oameni ca ii asteptam in randurile Partidului Miscarea Populara si ca experienta lor politica le este public recunoscuta aici si le va fi valorizata intr-o constructie noua si moderna.
 
Pentru aceia care vor alege insa calea disolutiei intr-un partid cu care nu au nimic in comun, imi pare sincer rau – vor fi cei veniti “dupa stabilirea regulilor”, mult dupa cristalizarea ierarhiilor in PNL si prea tarziu pentru a mai reprezenta ceva acolo. Ei vor trebui sa evolueze politic incercand sa isi conserve o oarecare identitate de grup care, asa cum s-a mai demonstrat in istoria PNL, face pur si simplu imposibila omogenizarea structurii, imposibila evolutia unitara si de aici imposibila eficienta intr-o competitie politica. Si acestora le spun ca locul lor este in alta parte si ca atunci cand vor constientiza ca au urmat o indicatie toxica si distructiva pot sa ni se alature, insa, asa cum am spus mai devreme, este foarte important momentul la care decizi sa te alaturi celor care la greu au ramas impreuna.
 
Acestea sunt deocamdata, si repet, deocamdata, observatiile pe care doresc sa le fac cu privire la amanetul politic pe care conducerea PDL l-a decis astazi cu suportul a mai putin de un sfert din numarul total de organizatii judetene ale acestui partid.
 
Va spun toate acestea nu in calitate de candidat la presedintie din partea PMP ci ca fost coleg de guvern cu multi oameni tineri si talentati care nu merita sa piarda si sa se compromita politic.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--

"La multi ani" sarbatoritilor, de
Sfintii Apostoli Petru si Pavel
P.S.: Un gand special si urari de bine, de ziua lor, fostilor mei colegi!
 ------------------------
Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 i...unie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor.

Sfantul Apostol Petru - fiul lui Iona si fratele Apostolului Andrei, s-a nascut in Betsaida Galileei. Numele sau iudeu era Simon, insa Mantuitorul il va numi Chifa (piatra). Dupa o pescuire minunata pe lacul Ghenizaret, este chemat sa devina pescar de oameni. Marturiseste in numele apostolior dumnezeirea lui Hristos, dar se si leapada de Hristos cand El este prins spre a fi rastignit. Dupa Inaltarea Domnului, Petru ia cuvantul in adunarea ucenicilor si aleg ca apostol pe Matia in locul lui Iuda. In ziua Cincizecimii, dupa predica Sfantului Apostol Petru, se boteaza trei mii de persoane.

Sfantul Apostol Petru a propovaduit in Ierusalim, Iudeea, Samaria, Asia Mica pana in Babilon si in ultima parte a vietii, la Roma. Sfantul Petru a murit rastignit pe cruce, cu capul in jos, in anul 67, pe 29 iunie.

Sfantul Apostol Pavel era originar din Tarsul Ciliciei, din neamul Veniamin. Sfantul Pavel a fost elevul invatatului Gamaliel. Pavel locuia in Tars si lupta impotriva crestinilor. Sfantul Apostol Pavel a participat la uciderea arhidiaconului Stefan. Pe calea Damascului i se arata Hristos intr-o lumina orbitoare si il mustra: "Saule, Saule de ce ma prigonesti?”. Se converteste si primeste botezul de la Anania, episcopul Damascului. Sfantul Apostol Pavel a pornit in trei mari calatorii misionare si a scris 14 epistole care se gasesc in Sfanta Scriptura. A fost decapitat din porunca imparatului Nero, in anul 67.

Din cauza faptului ca Sfintii Apostoli Petru si Pavel au fost in temnita pentru ca L-au marturisit pe Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu, au devenit ocrotitori ai sistemului penitenciar din Romania. Ei sunt ocrotitori ai celor lipsiti de libertate si din cauza faptului ca cei ajunsi in penitenciare sunt persoane care au gresit fata de Dumnezeu, precum au gresit si ei: Petru S-a lepadat de Hristos, iar Pavel i-a prigonit pe crestini. Sursa: http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-apostoli-petru-pavel-119925.html
---------------------------------------------------
Admin,Romania Megalitica - http://romaniamegalitica.blogspot.ro/
 

7 comentarii:

  1. A fost vandut PDL la lichidare?
    [Chiar daca este asa, sa nu uitati, romani!
    PDL-istii, de frica tragerii la raspundere din toamna, cauta protectie!
    PDL a fost nenorocirea tarii, a poporului obidit de soarta, invins de hoti si tradatori!]
    ---------------------------------------------------------------------------
    Pot intelege logica de partid care l-a determinat pe Klaus Iohannis sa spuna ca numele viitorului partid, rezultat din fuziunea liberalilor cu democrat liberalii, va fi PNL si are mandat sa anunte acest lucru. Desi de-abia ales presedinte al partidului, din lipsa de alte optiuni viabile, dl Iohannis este deja in corzi.

    Prea putin experimentat in politica mare, intrat de prea putin timp in PNL pentru a fi cu adevarat asimilat, talonat de Crin Antonescu, care nu pare deloc "sa fi muritu', doar un pic s-a hodihnitu' ", confruntat cu contestari si chiar demisii, dl Iohannis a incercat sa isi inceapa mandatul cu un mesaj de forta, unificator, linistitor pentru liberali.

    Dar in ecuatia fuziunii cu PDL cred ca a comis o eroare grava. Primul care a sanctionat sever aceasta declaratie a fost prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu: "Dl Iohannis a anuntat ca e mandatat sa informeze Congresul PNL cum ca noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi... PNL. Doresc sa il anunt pe dl Iohannis ca nu stiu ce mandat are, dar al meu nu. Acest lucru trebuia negociat la momentul potrivit in Comisia bipartita de negociere PDL-PNL. Aceasta maniera de a purta discutiile este incorecta. S-a stabilit ca orice chestiune se va discuta si negocia institutional in comisie. Nu e corect sa aflam de la televizor lucruri care se doresc a ne fi impuse.".

    Au urmat reactiile lui Emil Boc, Cezar Preda si Ioan Oltean.

    Sigur ca numele partidului, in sine, nu e un capat de tara. La o adica, cred ca el poate fi negociat. Problema este atitudinea pe care o transmite dl Iohannis si, implicit, PNL. Atitudinea unui partid dominator, gata sa inghita PDL, nu sa fuzioneze cu el, impunand absolut toate conditiile, de la nume, sigla si prezidentiabil, la orice. Liberalii imi dau astfel de inteles ca nu vor un partid nou, ci un PNL expandat.

    Ceea ce nu ar fi neaparat o problema daca liberalii nu ar avea trecutul recent pe care il au: vara lui 2012, participarea supusa, umila chiar, la guvernarea de stanga Ponta, girarea fara mari obiectii a tuturor masurilor acesteia.

    Daca in ecuatia fuziunii, PNL dicteaza autoritar numele, sigla si prezidentiabilul, dupa aceea ce va impune? O noua vara 2012? Alti ministri penali? Alt razboi cu DNA? Vad ca dl Antonescu ar vrea la Cotroceni. Fuziunea aceasta este menita doar sa sporeasca sansele celui care a fost unul dintre actorii principali ai verii lui 2012? Adica o smecherie ieftina?

    Aici e marele pericol. Asta cred ca e capcana pe care o ascunde atitudinea de acum a PNL. Arata ca PNL vrea doar sa faca un salt cantitativ prin inghitirea PDL, nu unul calitativ prin despinderea de trecutul problematic si intrarea pe linie noua.
    -va continua-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Straniu este ca dl Blaga tace. Crin Antonescu nu crede "ca dl Klaus Iohannis ar fi facut acest anunt fara ceva in spate". A consimtit asadar dl Blaga la capitularea PDL si i-a dat mandat lui Klaus Iohannis? Sau dl Iohannis a plusat cu riscul de a arunca in aer fuziunea? Vasile Blaga nu a explicat.

      Liderul real al PDL a parut sambata Catalin Predoiu. Din fericire, as spune, pentru ca atasamentul fostului ministru al Justitiei la valorile statului de drept este, cred, indiscutabil.

      Dar ramane de vazut ce va face restul partidului. Mi se pare ca exista un mare risc ca pana la urma PDL sa fie vandut la lichidare de o echipa care joaca pe mize foarte mici.

      Vasile Blaga poate fi fericit ca scapa de grija relansarii PDL pentru care nu pare a avea viziune. Domnii Flaca, Scripcaru si Hava pot fi fericiti sa isi asigure pozitii de putere in viitoarea constructie. Adriean Videanu vrea din nou Primaria Capitalei.

      In fata acestor mize mici, extrem de importante insa in plan personal, marile principii, marile obiective nu au nicio valoare.

      Este tacerea dlui Blaga dovada ca aceste concesii au fost facute? Ca PDL a fost vandut la pret mic?

      E drept sa spunem ca, daca Traian Basescu nu rupea dreapta cu un PMP breloc pentru Elena Udrea, pozitia PDL ar fi fost in acest moment cu mult mai solida si riscul acestei vanzari la lichidare ar fi fost cu mult mai mic.

      Asadar, PNL a aratat in acest moment cam cum vede lucrurile. Mingea e in terenul PDL. Vand tot?

      http://www.ziare.com/pdl/pnl/a-fost-vandut-pdl-la-lichidare-1308262

      Ștergere
  2. Şase deputaţi liberali, între care şi Gerea,
    îşi anunţă demisia din partid şi se alătură lui Tăriceanu.
    --------------------------------------
    Şase deputaţi liberali, între care Andrei Gerea, şi-au anunţat, duminică, demisia din PNL şi trecerea la formaţiunea pe care o va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu, aceştia declarând pentru Mediafax că sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PDL şi de modul în care s-a desfăşurat congresul partidului.

    Cei şase deputaţi care demisionează din PNL sunt: Andrei Gerea, Nicu Marcu, Viorel Teodorescu, Sorin Teju, Viorel Palaşcă şi Nicolae Alexandri. De asemenea, a anunţat că părăseşte PNL şi Bogdan Nica, fost secretar regional al PNL pentru regiunea Sud-Muntenia.

    Deputatul liberal de Argeş Andrei Gerea a declarat, duminică, pentru Mediafax, că va demisiona din PNL în urma congresului acestui partid, pe motiv că PNL fuzionează ”cu partidul care şi-a bătut joc de români”, el spunând că prin această fuziune ”liberalismul a fost aruncat la coş”.

    ”Am decis să demisionez din Partidul Naţional Liberal după mai bine de 24 de ani, pentru că, odată cu congresul de ieri, partidul în care m-am înscris eu a încetat să mai existe. Partidul Naţional Liberal, aşa cum îl ştim cu toţii, nu mai este din cauza faptului că s-a hotărât fuziunea cu Partidul Democrat Liberal. Dacă ar fi fost o simplă fuziune, cum au mai fost şi altele în istoria de după 1990, nu aş fi văzut nicio problemă, dar vorbim aici de o fuziune cu acel partid care a dus România într-un punct extrem de jos. Se fuzionează cu partidul care şi-a bătut joc de români şi de România, cu partidul care a călcat în picioare valorile democraţiei, instituţiile statului şi în ultimă fază votul a 7,4 milioane de români. Oamenii care au făcut toate aceste lucruri încă sunt în conducerea Partidului Democrat Liberal şi, din păcate, am avut ieri şi surpriza neplăcută de a-i vedea râzând la Congresul PNL. Veniseră în vizită sau în inspecţie, nu ştiu cum să zic. Eu nu pot să stau în acelaşi partid cu aceşti oameni care au batjocorit pensionari, profesori, medici, oameni bolnavi, să ne aducem aminte cum ajunseseră să moară oamenii la porţile spitalelor şi aşa mai departe”, a declarat, duminică, deputatul Andrei Gerea.

    De asemenea, el acuză modul în care s-a desfăşurat Congresul PNL.

    ”Cooperativa a funcţionat şi s-a mers până acolo încât delegaţiile la acest congres au fost făcute pe sprânceană. Am exemplul Argeşului, dar înţeleg din discuţiile cu colegii mei că şi în alte judeţe a fost aceeaşi situaţie, adică toţi cei care au dat semne că nu ar fi de acord cu fuziunea cu partidul Democrat liberal nu au fost delegaţi”, a mai spus deputatul de Argeş.
    -va continua-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei Gerea a precizat că se va alătura partidului pe care îl va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu şi că va susţine candidatura acestuia pentru preşedinţia României.

      Deputatul de Bacău Nicu Marcu şi-a anunţat şi el demisia din PNL.

      ”Am intrat în politică pentru că am crezut în abordarea pe a promovat-o USL, formula de guvernare social-liberală, în care chiar cred pentru că sunt profesor de economie. Dacă lucrurile s-au întors aşa, nu am ce să caut în altă direcţie”, a declarat deputatul Nicu Marcu, duminică, pentru MEDIAFAX, precizând că nu a participat la congresul PNL.

      Marcu a mai spus că se va implica în înfiinţarea noului partid promovat de Călin Popescu Tăriceanu.

      ”Eu cred în el, pentru că are o istorie de 25 de ani în Partidul Liberal şi a şi demonstrat că poate să facă ceva. A fost în structura guvernamentală până la nivel de premier şi s-a dovedit că ţara patru ani de zile a funcţionat foarte bine”, a adăugat deputatul.

      Şi deputatul de Giurgiu Viorel Teodorescu a confirmat că va părăsi PNL, nemulţumit de fuziunea cu PDL, şi se va înscrie în partidul pe care îl va înfiinîa Tăriceanu.

      ”Am fost nevoit să trec la un nou partid liberal, am fost, sunt şi voi rămâne liberal, pentru a urmări aceste deziderate, să scăpăm de acel PDL, acea guvernare, acel preşedinte, care nu au adus nimic bun României. Încercăm să construim ceva astfel încât populaţiei să-i fie bine. Dacă se va pune problema suspendării (lui Traian Băsescu - n.r.) noi vom vota pentru suspendare, dacă nu, la finalul mandatului”, a afirmat Teodorescu.

      La rândul său, deputatul de Prahova Sorin Teju a declarat corespondentului Mediafax că va demisiona din PNL şi se va alătura lui Călin Popescu Tăriceanu.

      ”Vreau să continui promovarea ideologiei în care cred şi care mă reprezintă, ideologia liberală. Cu toate acestea, nu pot ignora votul pe care l-am primit din partea electoratului. Am fost candidat USL şi consider că nu pot nedreptăţi un segment considerabil de cetăţeni care au crezut în mine, nu-i pot nedreptăţi pe oamenii care mi-au fost alături. Aşa că îmi anunţ intenţia de a demisiona din PNL din cauza incompatibilităţii dintre interesele partidului şi interesele oamenilor din colegiul pe care îl reprezint. Voi continua să militez pentru doctrina liberală fiindu-i alături lui Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Teju.
      -va continua-

      Ștergere
    2. Deputatul liberal de Mehedinţi Viorel Palaşcă a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că intenţionează şi el să demisioneze din PNL şi să se înscrie în partidul pe care îl va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu, fiind nemulţumit de proiectul fuziunii PNL-PDL.

      ”Îmi menţin poziţia de a fi împotriva fuziunii PNL-PDL, datorită votului primit în 2012, care a fost unul împotriva PDL. Nu înţeleg raţiunea pentru care se face această fuziune. Consider că nu va duce la o întărire a PNL şi a identităţii PNL, iar în aceste condiţii iau în calcul să plec din partid. Soluţia cea mai bună pentru România în momentul de faţă este ca preşedintele României să fie Călin Popescu Tăriceanu pentru că este un om cu o vastă experienţă politică”, a spus Viorel Palaşcă.

      El a precizat că va face anunţul plecării sale din PNL săptămâna viitoare şi că se va afla lângă Tăriceanu în demersurile acestuia de înfiinţare a unui nou partid liberal.

      Totodată, şi-a anunţat plecarea din PNL şi deputatul liberal de Prahova Nicolae Alexandri, fost secretar al PNL Prahova şi fost preşedinte al PNL Ploieşti până în urmă cu câteva zile, când întreaga conducere a filialei municipale a fost dizolvată.

      ”Faptul că Congresul a validat ieşirea PNL din ALDE şi intrarea în PPE, precum şi faptul că după cum aţi văzut în ceea ce priveşte păstrarea denumirii, identităţii, ducerea mai departe a adevăratului PNL nu s-a realizat, am decis să părăsesc Partidul Naţional Liberal în zilele următoare. Mă voi alătura demersului de păstrare a identităţii liberalismului”, a declarat Nicolae Alexandri pentru corespondentul Mediafax.

      Bogdan Nica, fost secretar regional al PNL pentru regiunea Sud-Muntenia, a anunţat şi el că va demisiona din PNL.

      ”Nu cred că mai are rost să rămân într-un partid care deja şi-a schimbat complet direcţia. Aşa că în cel mai scurt timp voi demisiona şi voi contribui alături de alţi colegi la construirea unui alt partid liberal în România”, a declarat, duminică, pentru Mediafax, Bogdan Nica, care în 19 iunie a demisionat din toate funcţiile din partid, acuzând mascarada din PNL.

      Acesta a precizat că la baza deciziei sale de a pleca din PNL stau mai multe motive.

      ”Motivele care m-au determinat să iau această decizie sunt mai multe. Este vorba despre modul în care de ceva timp încoace se iau deciziile în acest partid, modul în care s-a votat, cu bileţele, lipsa totală de democraţie, direcţia unde se duce acest partid, nu neapărat prin fuziunea cu PDL-ul, discursul băsist pe care-l au cei care acum câteva luni de zile aveau cu totul şi cu totul alte poziţii, răsucirile repetate. Am asistat şi la revenirea revenirii lui Crin Antonescu… Toate acestea sunt lucruri pe care electoratul le va taxa şi totuşi când eşti în politică trebuie să te îndrepţi către electorat şi nu către anumite vedete vremelnice ale politicii”, a mai spus Bogdan Nica.

      De asemenea, contactat de Mediafax, senatorul Daniel Barbu a precizat că se află într-o ”perioadă de reflecţie” pentru câteva zile, pentru a se decide dacă îşi va prezenta sau nu demisia din PNL.

      Potrivit unor surse liberale, alţi câţiva parlamentari PNL ar urma să părăsească partidul în perioada următoare.

      Sâmbătă, a anunţat că demisionează din PNL deputatul Graţiela Gavrilescu, ea reclamând că la Congres ”s-a votat după cum era aranjat şi bileţele au circulat” şi precizând că se va alătura partidului liberal pe care îl va fonda Călin Popescu Tăriceanu.

      Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, printr-un comunicat, că va inţia imediat procedurile pentru înfiinţarea unui nou partid liberal şi strângerea de semntări pentru înscrierea candidaturii sale la prezidenţiale.

      http://adevarul.ro/news/politica/Sase-deputati-liberali-gerea-isi-anunta-demisia-partid-alatura-tariceanu-1_53afe1230d133766a8fd530d/index.html

      Ștergere
  3. Mircea Diaconu îi dă cu flit lui Iohannis.
    --------------------
    Noul președinte al PNL, Klaus Iohannis, a anunțat, imediat după ce a fost ales, că toți cei care au plecat, din varii motive din PNL, au șansa să se întoarcă. Europarlamentarul ales, Mircea Diaconu, susține că nu ia în calcul sub nicio formă revenirea în PNL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cameron: România, Bulgaria şi Polonia riscă să rămână FĂRĂ PROTECŢIE în faţa Rusiei
    ".............

    "Unele persoane strică reputaţia UE pentru că spun un lucru în public şi altul în discuţii private. V-o spun direct, veţi regreta această decizie. Marea Britanie are o problemă cu domnul Juncker din cauza vederilor federaliste ale acestuia. El nu înseamnă nimic pentru cetăţenii Marii Britanii. Ei nu îl cunosc. Cum ar putea să îl ştie dacă nu a făcut niciodată campanie acolo?! De data asta, este problema noastră. Dar, data viitoare, va fi a dumneavoastră. Oricine de la această masă care se opune puternic instituirii postului de preşedinte al UE va fi prins în cursă. Prin cedarea puterilor de apărare a intereselor naţionale, şi dumneavoastră veţi rămâne fără putere de acţiune", i-a avertizat Cameron pe liderii statelor europene.

    Potrivit Mail on Sunday, premierul britanic a trecut apoi la fiecare ţară, explicând care ar fi efectele cu care acestea s-ar putea confrunta dacă Junker va deveni preşedinte al Comisiei Europene. Referindu-se la Letonia, Lituania şi Estonia, Cameron a precizat: "Protecţia noastră pentru aceste ţări este garantată în prezent, dar un alt preşedinte (al Comisiei Europene - n.red) ar putea fi de altă părere...".

    Adresându-se liderilor Poloniei, României şi Bulgariei, Cameron a avertizat: "Am pus interesele dumneavoastră înaintea celor ale Rusiei, dar ce se va întâmpla dacă acest candidat pentru postul de preşedinte al CE se va gândi că acordurile comerciale cu Rusia sunt mai importante?".

    "Iar Grecia a rămas în zona euro, dar dacă viitorul preşedinte va vrea să o scoată (din uniunea monetară - n.red)? Vor ajunge într-o situaţie limită", a continuat Cameron.

    În final, David Cameron a avertizat şefii de stat şi de guvern că nu respectă idealurile democratice pe care a fost construită Uniunea Europeană. "Principiul fundamental al UE este că liderii statelor membre au dreptul să decidă în astfel de chestiuni. Prin desemnarea domnului Juncker preşedinte, asistăm la un pas înapoi în această privinţă. Comisia Europeană devine creaţia Parlamentului European", a încheiat premierul britanic.

    Jean-Claude Juncker a fost desemnat vineri de şefii de stat şi de guvern ai ţărilor membre UE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Desemnarea lui Juncker a primit 26 de voturi pentru şi două împotrivă (Marea Britanie şi Ungaria) în Consiliul European. Junker, candidatul Partidului Popular European pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, va trebui să primească şi aprobarea Parlamentului European. Votul în PE este programat la jumătatea lunii iulie, iar Junker va trebui să primească cel puţin 376 de voturi pentru din totalul de 751. Juncker, în vârstă de 59 de ani, fost premier luxemburghez şi fost preşedinte al Eurogrupului, este adeptul unei viziuni federaliste faţă de proiectul Uniunii Europene.

    "Este o zi tristă pentru Europa; există riscul diminuării atribuţiilor guvernelor naţionale", a reacţionat vineri, la conferinţa de presă organizată după summit, premierul britanic David Cameron. "Le-am transmis liderilor europeni că ar putea regreta toată viaţa această nominalizare", a insistat Cameron, care consideră că Junker este "persoana greşită" pentru funcţia de preşedinte al CE. Premierul conservator britanic a promis organizarea în 2017 a unui referendum pe tema relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană..."
    ----------------------
    http://www.antena3.ro/externe/cameron-romania-bulgaria-si-polonia-risca-sa-ramana-fara-protectie-in-fata-rusiei-258866.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!