Pagini de larg interes! Click here:

joi, 3 septembrie 2015

Klaus Iohannis si Prima Doamna, azi, au scapat cu bine. O noua amanare, intr-un proces pierdut in prima instanta! Ehee... ce face averea din om!


Nouă amânare în procesul în care Klaus Iohannis
se judecă pentru dreptul de proprietate asupra unui imobil. 

Judecătorii de la Curtea de Apel Braşov au dat o nouă amânare în dosarul în care preşedinte Klaus Iohannis şi familia sa se judecă pentru dreptul de proprietate asupra unuia dintre imobilele sale. În primă instanță, Klaus și Carmen Iohannis au pierdut deja proprietatea și au făcut recurs.

Un nou termen în procesul în care soţii Iohannis sunt acuzaţi că au intrat în posesia unei case pe care au închiriat-o unei bănci de renume din ţară a fost fixat pentru luna octombrie.

Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut deja procesul în primă instanţă, iar acum se judecă, la Curtea de Apel Braşov, recursul depus de cei doi, alături de alţi pârâţi din dosar.

Potrivit unei anchete Rise Project, cea mai "productivă" proprietate a familiei Iohannis pare să aibă şi cele mai mari probleme cu legea. Suma care i-a revenit lui Klaus Iohannis în ultimii 14 ani, din închiriere unui spaţiu comercial în centrul Sibiului unei mari bănci din România se ridică la 320.000 de euro, scriu jurnaliştii de la Rise Project.

Povestea legăturii dintre Iohannis şi această proprietate începe în 1991. Atunci, Carmen Iohannis şi mama ei sunt trecute în testamentul unui vârstnic, Nicolae Baştea, alături de nepotul bătrânului. Cele două femei primesc jumătate dintr-o casă, iar nepotul, Ion Baştea, cealaltă jumătate.

Cum imobilele erau naţionalizate, la finalul anilor 90, familiile Iohannis şi Baştea încep procesele cu statul. La procese, scriu cei de la Riseproject, cele două familii prezintă acte în care scrie că bătrânul decedat era nepotul de drept al celui de la care statul român a confiscat casele în perioada comunistă.

Adeverinţele au fost eliberate de secretarul comunei Porumbacu de Jos, iar secretarul, acuzat că a emis documente false, a fost condamnat, la un moment dat, la un an de închisoare cu suspendare, potrivit România TV.

În 1999, Klaus Iohannis cumpără de la Ioan Baştea jumătate din casa în care se află şi spaţiul comercial închiriat băncii. Jurnaliştii de la Riseproject scriu că Iohannis a plătit 50 de milioane de lei vechi, adică 3.200 de dolari, pentru partea lui de casă.

În plus, Albin Marinescu, un jurnalist din Sibiu, merge mai departe cu acuzaţiile.

"Primul contract de închiriere cu banca Raiffeissen nu a fost declarat la Fisc. Eu am avut o informaţie de la o sursă de-a mea de la Fisc Sibiu. Am facut o cerere spre directorul Administraţiei Financiare şi mi-a răspuns un trepăduş de acolo, fără semnătura directorului şi fără ştampilă, că aceste informaţii sunt confidenţiale", a declarat Albin Marinescu exclusiv la România TV.

În timp ce veniturile din contractele cu instituţia bancară umpleau conturile familiei Iohannis, procesele se derulau cu multe amânări.

Pe de o parte, cele două familii au cerut instanţei să anuleze contractele prin care cumpărătorii apartamentelor din cele două cădiri naţionalizate devin proprietari, de cealaltă parte locuitorii acestor apartamente au cerut anularea moştenirii pe motiv că actele prezentate de moştenitori sunt false.

Pe 18 iunie 2015, după 16 ani de judecată, instanţa decide anularea dreptului de proprietate deţinut de Carmen Iohannis, mama ei - Georgeta Lăzuca - şi Ioan Baştea asupra casei de pe Strada Gheorghe Magheru.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Iohannis. Anchetă presă: Preşedintele a încasat mai mulţi bani din CHIRII decât a declarat.

Celălalt dosar, în care se judecă dreptul lui Klaus Iohannis de a fi coproprietarul spaţiului comercial închiriat băncii, are termen pe 3 septembrie la Curtea de Apel Braşov, scrie Rise Project.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/noua-amanare-in-procesul-in-care-klaus-iohannis-se-judeca-pentru-dreptul-de-proprietate-asupra-unui-imobil_242495.html#ixzz3kgPUwmJo
-------------------------------------------------------------

5 comentarii:

  1. Sa-mi trag....
    Pai nu voi/noi/ei/ele il votaram pe sas, ca-i cel mai tare, ca-i cel mai corect, ca-i cel mai neamt, ca-i cel mai gospodar si ca e salvarea noast ?
    Ar hi fost chear culmea ca sa hie treaba-treaba !
    Nu nineaca, pana nu ne alegem noi, cu manurile proprii, frun derbedeu de asta, care s-a ocupat numa cu manareli politico-cetatenesti o viata intreaga, nu ne lasam !
    Buei, pai conu Bese von Nana e copchil mic, de grupa pregatitoare zero, pe langa asta !
    Baremi, Bas, s-a ocupat cu traficul de blugi si ciunga, in tinerete, iar cand a intrat in veata politica n-avea bani nici macar sa-si tunda suvita aia rebela ! Abia dupe s-a haiducit !
    16 ani un proces ? Amanari si stramutari ?
    Buei, Mafia siciliana ar treboi sa vina sa ia cursuri de master, aciulea la noi si sa se inscrie la doctorate pe teme de astea !

    Ura, traeasca conducerea, in frunte cu primul si cu prima !

    RăspundețiȘtergere
  2. CSM cere măsuri urgente pentru recuperarea prejudiciilor cu sentinţe definitive.
    ----------------------
    Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a cerut ieri Parlamentului, printr-o scrisoare a Secţiei pentru judecători, să urgenteze procedurile pentru adoptarea Legii privind Agenţia pentru recupera­rea prejudiciilor constatate prin hotărâri judecătoreşti.

    ”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, cu observaţii, Raportul Inspecţiei Judiciare privind respectarea dispoziţiilor legale referitoare la modalitatea de instrumentare a cauzelor, precum şi din perspectiva practicii judiciare a instanţelor judecătoreşti sub aspectul măsurilor dispuse pentru recuperarea prejudiciilor în dosarele penale având ca obiect anumite categorii de infracţiuni – spălare de bani, evaziune fiscală, contrabandă şi infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene”, se arată în comunicatul CSM.

    Prejudiciile înregistrate în aceste cauze se situează între limita minimă de aproximativ 7.000 lei şi limita maximă de peste 300.000.000 euro, în dosarele de recurs şi recurs în casaţie valoarea totală a despăgubirilor civile fiind de 100.500 euro şi 52.927.756 lei.

    http://www.curierulnational.ro/Actualitate/2015-09-04/CSM+cere+masuri+urgente+pentru+recuperarea+prejudiciilor+cu+sentinte+definitive

    RăspundețiȘtergere
  3. 4 sectembre 1940:

    Generalul Ion Antonescu devine prim-ministru al României. În ziua următoare Constituția va fi suspendată iar Antonescu va fi investit "cu depline puteri pentru conducerea statului român"

    4 sectembre 2015

    Președintele Klaus Iohannis l-a decorat, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, pe prof. univ. dr. Ștefan Walter Hell, laureat al premiului Nobel pentru Chimie, cu Ordinul Național ''Steaua României'' în grad de Mare Cruce


    joi, 4 sectembre 2014/MHdintzi onlain

    Rusine, rusine, rusine! Cu pâra, la Înalta Poartă! Blaga şi Iohannis au scris lui Juncker şi lui Daul că nominalizarea Corinei Creţu este ilegală. UPDATE. CORINA CREŢU COMISAR EUROPEAN. Felicitari, CORINA CREŢU !
    ==================================
    Ozo sep, ozo sep,
    Unde-i svabu sa-l intzep !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pese: nu comentez, ca nu-i frumos. In special captura de pe uikilinchi, cu Maresalul Antonescu !

    Ura, traeasca conducerea.

    RăspundețiȘtergere
  5. 9 ani! De 9 ani, o scoala din sectorul cel mai bogat al Capitalei Romaniei se afla in reabilitare, elevii chinuindu-se sa invete in conditii improprii intr-o alta scoala, care ii gazduieste "provizoriu". Lucrarile de reabilitare se desfasoara in cadrul unui program BEI, prin care a fost pus la dispozitie un milion de euro.

    Situatia scandaloasa a fost semnalata public de mai multe ori, fara niciun succes insa. In aceasta primavara, deputatul Ovidiu Ioan Dumitru i-a cerut oficial ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, sa explice in scris de ce nu s-au incheiat nici pana in prezent lucrarile de reabilitare a scolii generale nr. 173 "Eugen Barbu" , lucrari incepute la 1 iulie 2006 si din cauza carora cladirea nu este functionala.

    ==========================================
    Astea sunt adevaratele succesuri ale Romanistanului !
    Lindicuri de otostrazi, de cativa km, construite mai greu decat Marele Zid Chinezesc, care se surpa, de la o zi la alta !
    Scoli darapanate, din secolul 19, de pe urma carora se sifoneaza milioane de firfirei, iar cand se termina sifonul, se termina si renovarile !
    Lindicuri de tronsoane noi de metrou, care treboiau sa hie gata de cand haul, insa nici vorba sa treaca metroul prin Drumul Taberei in urmatorii jde ani !

    Aciulea, in colonia ASTA, nimic si niciodata nu se va termina la termenul prevazut si stabilit.
    Dar absolut nimic, nici un bloc de locuinte, nici un gard, nici o strada cu un singur sens, nici un parc, nici o scoala, absolut nimic !
    Poate, sa zic asea, frun mol sa hie dat in fonctiune la timp, ca sa aibe romulanii unde sa crepe in ei fast fud, la Mec si Chi Ef Si !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!