Pagini de larg interes! Click here:

miercuri, 2 octombrie 2024

Vom căuta cu disperare PACEA.../dar va fi prea târziu!...

 

Vom căuta cu disperare PACEA.../dar va fi prea târziu!... Război total între Rusia și SUA? Moscova: 'Suntem pregătiți în toate sensurile!'

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat Occidentul săptămâna trecută că Rusia ar putea utiliza arma nucleară dacă ar fi lovită cu rachete convenţionale şi că Moscova ar considera orice atac asupra sa susţinut de o putere nucleară drept un atac comun.
Rusia trebuie să se pregătească pentru o confruntare lungă cu SUA şi a trimis avertismente în mod repetat Washingtonului cu privire la criza din relaţiile dintre cele două state, a declarat marţi ministrul adjunct de externe Serghei Riabkov, citat de Reuters.
  • Context: Războiul ce durează de doi ani şi jumătate în Ucraina a provocat cea mai gravă confruntare între Rusia şi Occident de la criza rachetelor din Cuba în 1962 - considerată a fi momentul când cele două superputeri din perioada Războiului Rece s-au aflat cel mai aproape de un război nuclear, punctează Agerpres. Conflictul din Ucraina intră în ceea ce oficialii ruşi spun că este cea mai periculoasă fază de până acum. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski cere insistent de luni de zile aliaţilor Kievului să permită Ucrainei să lanseze rachete occidentale cu rază lungă de acţiune asupra unor ţinte situate în profunzimea teritoriului rus pentru a limita capacitatea Moscovei de a lansa atacuri.
Riabkov, care supervizează controlul armelor şi relaţiile cu Washingtonul în Ministerul rus de Externe, a declarat că Moscova nu îşi face iluzii în privinţa relaţiilor bilaterale ruso-americane, având în vedere "consensul bipartizan antirusesc" din Statele Unite ale Americii.
"Trebuie să ne pregătim pentru o confruntare pe termen lung cu această ţară. Suntem pregătiţi pentru aceasta în toate sensurile", a afirmat Riabkov, citat de agenţia oficială de presă RIA Novosti.
"Transmitem toate semnalele de avertizare adversarului nostru, astfel încât acesta să nu ne subestimeze determinarea noastră", a spus ministrul rus adjunct de externe.
 
SURSA: https://www.stiripesurse.ro/razboi-total-intre-rusia-si-sua-moscova-suntem-pregatiti-in-toate-sensurile_3449607.html

135 de comentarii:

  1. Dacă mai adăugăm la asta conflictul din Orientul mijlociu și starea latentă a celui din Marea Chinei de Sud, avem Apocalipsa perfectă.
    Idioți de genul Zdreanță sau Ciobârlanul care se bucură ca la un joc pe PC când mai apare câte - un conflict ca ăsta, ar trebui jugăniți să nu se mai înmulțească.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate le-o baga Riabkov martalogilor pârsi.

    RăspundețiȘtergere
  3. " ceausistul15:17
    Mai kakanare,nu ti-am facut eu un calcul aproximativ cam cum sta treaba cu sumele ce ne-ar reveni pentru grad si fonctie ,ce tot intrebi pe la kufureaza boy,stii ca securanul ala vrea sa ne trimita pe cai laturalnice si sa ne descurajeze."

    Desigur că căcănarul e Petrea Țiuzăr muci pe kept, cel ca oaia de deștept 😂, iar expeditorul e... Viurel Kiș 😂

    RăspundețiȘtergere
  4. Zdreanță, ai plimbat baba? Atunci vin' de ne fă laba

    RăspundețiȘtergere
  5. Paraziți deșteptarea!Nicio șansă,dorm ca porci!

    RăspundețiȘtergere
  6. Zdreanță, scoala ba și du-te de plimba baba!

    RăspundețiȘtergere
  7. Militarii din Batalionul 96 Geniu „Cetatea București” au desfășurat, la finalul săptămânii trecute, mai multe exerciții în poligonul de la Coada Izvorului, care au recreat condiții similare celor de pe câmpul de luptă.
    Și rezerviștii voluntari, aflați la cursul de inițiere, au executat trageri alături de militarii Batalionului 96 Geniu „Cetatea București”.
    ✍ Marcel Vișa
    📸 Cristi Dobre
    sursa: Forţele Terestre Române
    #mapn #ArmataRomaniei #ForteleTerestreRomane #Bg10Ge #Instruire #trageri #distrugeri #militari #forter

    https://www.facebook.com/share/p/EwepGXuogX4AE1jE/

    RăspundețiȘtergere
  8. Martalogii pârsi sa bage la bostan!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciuca Nasirianul e axat asea pe principii.
    Seamănă cu Popândăii Maro din Axa Raului.

    https://m.ziare.com/alegeri-prezidentiale-2024/nicolae-ciuca-functie-premier-1897723

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In schimb recunoaște când greșește.
      Nu se poate spune același lucru despre martalogii pârsi.

      Ștergere
  10. Buna de dimineața!
    Sunt tot eu, Sabrina.
    Vreau să mulțumesc domnilor ,,martalogi parsi" pentru ajutorul pe care mi l-au dat în depistarea numitului reddog.
    I-am livrat întreaga cantitate de muie.
    A înghițit totul ca pelikanul și acum sta și rumega ca vaca.😁
    Vă mulțumesc că ați apelat la serviciile mele și pe viitor daca retardatul mai solicită ajutoare sau solde compensatorii, puteți conta pe mine.😁

    RăspundețiȘtergere
  11. Petrică cel cu puța mică și cu creier de furnică a avut coledzi când a tras el cu alică
    în pulimea fără frică "cămărazi dă cămărazi"
    https://www.facebook.com/share/v/To5VzWJ3z5rwK8Sc/
    😁😥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Martalogii Pârsi cunoscuți și ca Mormanarii Discriminați acum vreo 20 de ani executau misiuni de numărare a mormanelor

      Ștergere
  12. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟑 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Rusia încorporează tinerii între 18 și 30 de ani din regiunile ucrainene ocupate. Ucraina s-a retras din orașul Vuhledar din regiunea Doneț. Raport ONU: 529 civili ucraineni uciși în ultimele trei luni. Zelenski cere din nou țărilor vecine NATO să doboare dronele rusești de la graniță
    ☑️ Războiul Israel-Hamas-Hezbollah. Biden îndeamnă Israelul să nu atace facilitățile nucleare iraniene ca răspuns la barajul de peste 180 de rachete de marți. Israelul a crescut ritmul ofensivei din Liban, 8 militari au murit, 30 răniți. În Gaza, Israelul a pierdut peste 700 de militari. Israelul l-a ucis pe ginerele lui Nasrallah, într-un raid aerian la Damasc
    ☑️ Terminalul de gaz de la Alexandroupolis este în sfârșit operațional. Va asigura aprovizionarea cu gaze către mai multe țări din Europa de Est, inclusiv România
    ☑️ Ungaria se opune propunerii UE de a trimite consilieri militari în Ucraina
    ☑️ Parlamentul României a votat crearea unui centru de instruire pentru marinarii ucraineni
    ☑️ Amenințări cu arma într-o patiserie din Cluj. Patru bărbați au fost reținuți de polițiști
    ☑️ Cum am putea ajunge iar la tăieri de salarii si pensii. Expert român din Elveția: „Situația seamănă izbitor cu ce era în Grecia”

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-3-octombrie-2024-1-55614

    RăspundețiȘtergere
  13. Martalogii pârsi sa bage la bostan!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba reddoaga,
      Nu știu ce plm face Bachidea asta dar pe surse s-a aflat că Ciulacu i-a bagt-o lu ma-ta cu vârf și îndesat.
      Cică ,,duce" baba că-i vioaie!😁

      Ștergere
  14. Zdreanță, ai plimbat baba bă?
    Atunci, hai de ia o clanță 🖕

    RăspundețiȘtergere
  15. Israelul a atacat baza siriană Khmeimim, unde sunt și militari ruși. Ținta a fost un avion iranian

    https://monitorulapararii.ro/israelul-a-atacat-baza-aeriana-khmeimim-din-siria-unde-sunt-dislocati-si-militari-rusi-1-55615

    RăspundețiȘtergere
  16. Daci chel, mic, prostovan și urât ești. ..Ca o poolă de -o belești

    RăspundețiȘtergere
  17. Petrea, Petrea unde ești? Vino iute și cu Zdreanță șacalul coyotele, poola tu să ne -o belești. Dar să ne-o beliți toată pân' o fi actualizată 😜😂🖕

    RăspundețiȘtergere
  18. Calendar Ortodox
    3 octombrie

    Sf. Sfințit Mc. Dionisie Areopagitul; Sf. Mc. Teoctist

    https://tinyurl.com/5n7bedcd

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.cancan.ro/pensiile-care-ar-putea-fi-recalculate-proiectul-se-dezbate-in-parlament-21078291

    Luați de - aciulea că -i caldă, iar pentru prostovanii de Petrea și cu Zdreanță da - le - am clanță, au și sâmburi de cireșe 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea. Petrea, domnu' jenaral Roman Nae, cel care ți -a fost coleg și șef, te -a rugat să ne lingi pe coaie

      Ștergere


    2. :
      Pensiile militare ar putea fi recalculate. Rezerviștii militari au fost chemați în Parlament, unde se dezbate proiectul prin care pensiile acestora ar putea fi reactualizate în funcție de solda primită de militarii activi cu același grad. Acest lucru ar aduce o majorare a veniturilor pentru cei care au făcut parte din sistemul militar.


      După haosul general cu recalcularea pensiilor, acum veniturile militarilor retrași din activitate ar putea să fie recalculate, potrivit unui proiect PNL. Rezerviștii au fost chemați la Parlament pentru a dezbate proiectul de lege ce îi vizează. Ce măsuri se pot lua?


      (CITEȘTE ȘI: PENSIONARII CARE VOR PRIMI BANI ÎN PLUS. SENATUL A ADOPTAT O INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ NOUĂ)

      Pensiile militare ar putea fi recalculate
      Așa cum spuneam, pensiile militare ar putea fi recalculate. Rezerviștii militari au fost chemați în Parlament, unde se dezbate proiectul prin care pensiile acestora ar putea fi reactualizate în funcție de solda primită de militarii activi cu același grad.



      Asta înseamnă o majorare a veniturilor pentru cei care au făcut parte din sistemul militar. Rezerviștii au fost chemați în Parlament, unde are loc dezbaterea alături de președinta comisiei de apărare din Senatul României, Nicoleta Pauliuc, pentru a fi modificată legea pensiilor, astfel încât militarii să nu mai piardă la pensie.

      Ei bine, modificarea ar trebui să vină în senul în care pensiile militarilor să fie recalculate în funcție de solda de grad a militarilor activi. Practic, dacă un general are un salariu atunci când iese la pensie, această pensie să rămână în raport cu salariul pe care un general în activitate îl are. Sunt câteva propuneri care au venit din partea ministerului apărării naționale, cu care rezerviștii nu sunt de acord însă.

      „Pensiile militarilor vor fi recalculate în funcţie de solda primită de militarii activi cu acelaşi grad, conform unui proiect de lege iniţiat de parlamentari ai PNL. Astfel, se vor elimina inechităţile dintre rezerviştii care s-au pensionat în ani diferiţi şi au parte de venituri calculate diferit, conform legislaţiei care era în vigoare în acel moment”, transmite PNL.


      Proiectul promovează echitatea între pensionarii militari cu acelaşi grad şi aduce dreptate celor care au avut venituri calculate în defavoarea lor.

      Ștergere
    3. Hai PNL.....nu te lasa Don GURAN...
      Votul sa fie cu voi ...sic!!

      Ștergere
  20. Bă Petrică Alică puță mică, of Doamne ce nătărău ești!😂 Păi n-ai citit link-ul/lindik -ul pe care l-am postat mai sus? 😂
    Oricum, o să ți -o vezi actualizată, când o să ți -o mai vezi sculată 😂😂🖕😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea. Bă Petrică, rectific: O să ți -o vezi actualizată în jos, și -atunci o s-o iei în dos 😂😂😂🖕

      Ștergere
  21. Buey Petrea, ce mai fac orckranienii tăi? Am auzit că o cam iau ca Zdreanță sub coadă.😂 Câștigă în fiecare zi câte 3 km pătrați 😂

    RăspundețiȘtergere
  22. Pfuai ce hazna a ajuns bloaga lu' Cufureață junior, mai ceva c-a lu' Petrea serjant Bulă 😂. Duceți - vă gușterilor pe o bloagă mai serioasă, ca a lu' Moș Kaliku ot Dolhasca căca -i-am cu toții basca, ori a lu' Nea Cașu, beli - i- ați iepurașu 😂

    RăspundețiȘtergere
  23. Petrea, Cezar, Napulion, Tăunul3 octombrie 2024 la 14:54

    https://flux24.ro/experti-in-washington-post-greseala-ucraineana-care-a-dat-liber-rusilor-in-donbas/

    Că tot vorbim de război, numai ciobârlanii useriști mai cred în victoria orckranienilor hoholi .

    RăspundețiȘtergere
  24. Fiind tânăr și neliniștit când am luat mormanele de compensatorii cărate cu Dacia break arcuri suplimentare,i-am footoot pe femei și lominițe,deh,minte zbuciumată propun să ne mai dea odată căci mi-a venit mintea în parametri și promit să-i cheltui chibzuit!

    RăspundețiȘtergere
  25. 😅🤣😂
    Eu spre rusinea si mîndria mea..i.am băut si i.am pisat pe gard
    Astept urmatoarea transa in "ieuro" si promit ca am sa fak precum nemernicul de Ifrim
    NB
    Guran si Paulina merg mai departe!
    Daogaru si MApN..pa
    Dezbaterea in plen pe 20.10 .2024

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da bă ciubene, așteaptă...
      Parcă acum o săptămână erai cu Markel Ciordaku 😂😂😂

      Ștergere
  26. Bă frate, fără-al pune la socoteală pe Zdreanță da -i-am clanță, Petrea Alică puță mică cum poate fi atât de naiv?
    Băă, nu e bani, țara e în căcat din cauza datoriilor, iar voi visați Luna și stelele de pe cer. Deoarece nu există producție internă și export pentru echilibrarea balanței de plăți, dar există 1.5 milioane de bugetari și multe alte putori care freacă poola la stat, țara asta e-n căcat . Deși ești producător și exportator de energie, o plătești cel mai scump din căcatul ăsta de UE. Unii visează pensii militare decente , ca a celor ce trec acum în rezervă, dar uită că ăștia mai noi au avut alte legi ale salarizării , iar cei vechi au venit ultimii la colivă,datorită porkanului de Ciucă . Așteptați, așteptați, că tot în brațe -o s-o luați 😜🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea. Bașca ce le mai dăm orckranienilor pe gratis, lu -i-ar Benga să -,i ia de putori și nenorociți

      Ștergere
  27. Petrea , ciubârlane, dacă tot ești așa de revoluționar cu pensiile, propune să se ia de la grași, alde MăCiucă și să se împartă la sărmani ca alde tine, CIfrim, io etc . în cadrul aceluiași buget alocat pensiilor 😜🖕

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca se ia de la martalogii pârsi vor fi bani si pentru camarazii cu pensii mici.

    RăspundețiȘtergere
  29. Daniel Popescu
    ·
    S-a finalizat întâlnirea de la Senat de astăzi cu d-na Pauliuc Nicoleta și d-l Fenechiu Cătălin Daniel, cu participarea reprezentanții asociațiilor de rezerviști din MApN, MAI, SPP, SIE, SRI, ANP, Forum – ROMIL, AORR, SCMD, SNPPC și veterani.
    La început am primit propunerea MApN de modificare a statutelor cadrelor militare, al polițiștilor și al polițiștilor de penitenciare și în format fizic, spre consultare și preluare a unor aspecte utile pentru completarea proiectului aflat acum pe rolul Parlamentului.
    D-na Pauliuc ne-a prezentat faptul că proiectul propus inițial de dumnealor cu privire actualizarea soldei de grad și de funcție trebuia depus la Camera Deputaților, nu la Senat, conform observațiilor primite pe traseul de avizare, aspect care nu va întârzia procedura de aprobare.
    Am primit și Proiectul inițial care era deja completat cu aproape toate observațiile noastre în urma întâlnirii cu dl deputat Leoreanu Laurențiu din ziua protestului și a adreselor anterioare.
    D-l Fenechiu ne-a prezentat traseul proiectului cu completările care urmau să fie făcute astăzi la întâlnire sau transmise până luni dimineață, astfel ca actul normativ să fie aprobat conform angajamentelor luate.
    Încă înainte de intrarea în Senat s-a format o opinie de respingere a proiectului MApN care introduce o serie de dezavantaje, poziție susținută în plen în mod profesionist de către dl gl Năstase C-tin – fost șef al Direcției Financiar Contabile din MApN și participant la negocierile de aderare la NATO, susținut de majoritatea participanților.
    La ultima formă a proiectul, au mai fost aduse următoarele modificări/completări:
    - La art. 59/1 s-a introdus sintagma .... din sistemul administrației penitenciare, aspect transmis și în adresa de înaintare precum și o prevedere pentru pensiile plafonate (....prin excepție de la prevederile art. 60);
    - La art. 59/2 sintagma ...recalculează pensiile militare aflate în plată s-a înlocuit cu ... actualizează pensiile militare de stat în plată.
    S-a mai transmis faptul că protestul amplu din data de 25 octombrie din Piața Victoriei nu va mai avea loc dacă actul normativ este aprobat până atunci.
    Au fost prezente și televiziuni, la ieșirea din sală fiind luate și poziții ale unor participanți.
    ================
    sursa; https://www.facebook.com/groups/601710453316699

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil e de bine,dar cum întotdeauna apare un dar,este emanatia PNL iar PSDul dacă nu este de akord,nu trece!Astfel pililicii vor spune:Vedeți,noi am vrut da' scârbile-alea de pizdici s-au pus pavăză!Așa își dau la gioale politicienii pe spinarea noastră!

      Ștergere
    2. PSD - A DECLARAT COLACU, VREA SA CONTINUE GUVERNAREA CU PNL
      DECI VA VOTA!

      Ștergere
  30. Zdreanță, scoate baba la aer bă

    RăspundețiȘtergere
  31. referitor la naivitate si prostie,e foarte simplu
    Alica puta mica zis Petrica =2 x cifrim

    RăspundețiȘtergere
  32. aveam de ales intre doua >Asta si una mai noua cu o ora si tot cu hartman.Dar marga nitu a fost "decisiva"😄
    https://youtu.be/w3PJK5dLnf0

    RăspundețiȘtergere
  33. hai c-a inceput misto inca din prima secunda🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  34. Da incepe bine dar s-a fasait usor,usor pe parcurs

    RăspundețiȘtergere
  35. Cam așa e și la martalogii pârsi.

    https://m.ziare.com/bancul-zilei/problema-pacient-1897791

    RăspundețiȘtergere
  36. Calendar Ortodox, 4 octombrie

    Sf. Sfințit Mucenic Ierotei, episcopul Atenei;

    https://tinyurl.com/28rzrjbv

    RăspundețiȘtergere
  37. O aeronavă C-130 Hercules, din dotarea Forțelor Aeriene Române, a efectuat astăzi joi, 3 octombrie, un zbor umanitar, în cadrul unei misiuni de repatriere din Liban a unui grup de 69 de persoane aflate în situații vulnerabile, cetățeni români și membri de familie de gradul I, majoritatea femei, copii, cazuri medicale, persoane aflate în zona de risc maxim.

    ➡️Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian către Liban, în jurul orei 8.00 și a aterizat la Otopeni în jurul orei 17.45.
    Misiunea s-a executat la solicitarea ministrului afacerilor externe, în contextul deteriorării accentuate a situației de Securitate din Orientul Mijlociu și a riscurilor confirmate pentru integritatea fizică a cetățenilor români care și-au semnalat prezența în Republica Libaneză.

    Foto: Viorel Bucur
    #ForțeleAerieneRomâne #Baza90TransportAerian #mapn #pilot

    https://www.facebook.com/share/p/dEtUVnapxZjd95pR/

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa muncesti ca un sclav, sa poruncesti ca un rege, sa creezi ca un zeu
    Constantin Brancusi

    RăspundețiȘtergere
  39. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟒 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Sistemul PATRIOT românesc a ajuns în Ucraina. Rusia a atacat Ucraina cu 105 drone, 78 au fost doborâte. Ucraina a atacat Rusia cu 113 drone. O asistentă a fost condamnată în Rusia la 8 ani închisoare deoarece a criticat invazia Ucrainei pe o rețea de socializare
    ☑️ Războiul Israel-Hamas-Hezbollah. Israelul a bombardat buncărul din Beirut al noului șef Hezbollah, Hashem Safieddine, este neclară starea lui actuală. România, Grecia, Canada și-au repatriat cetățenii din Beirut. Conform MAE, 1.500 de persoane cu cetățenie română trăiesc în Liban
    ☑️ 130.000 de moldoveni au fost mituiți cu bani din Rusia, în septembrie, pentru a influența alegerile prezidențiale și a compromite referendumul din 20 octombrie
    ☑️ Serviciile de informații occidentale colaborează cu talibanii pe care-i ajută să lupte eficient cu teroriștii din Stat Islamic Khorasan
    ☑️ Liderul nord-coreean Kim Jong Un a amenințat că va distruge Coreea de Sud cu arme nucleare dacă este provocat
    ☑️ Premierul Marii Britanii a fost criticat după ce a cedat suveranitatea Arhipeleagului Chagos către Mauritius, un aliat al Chinei
    ☑️ Peste 300 de percheziţii, după ce o firmă din afara ţării ar fi vândut online arme şi muniţie, livrate prin firme de curierat
    ☑️ Premierul Marcel Ciolacu, în vizită oficială la Chişinău, preşedintele Iohannis participă la Sommet-ul Francofoniei, în Franţa
    ☑️ Ciolacu: Aproape 70 de copii, femei, bătrâni şi bolnavi au fost repatriaţi din Liban, cu o aeronavă militară
    ☑️ Portavionul de drone construit la Galați prinde contur. Joi a avut loc ceremonia de începere a debitării și punere a chilei pentru Nava Multifuncțională a Marinei Portugheze

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-4-octombrie-2024-1-55623

    RăspundețiȘtergere
  40. Neața și hai noroc, axa Petrea ciobârlanul - Zdreanță să ne -o ia la toți în ceok!

    RăspundețiȘtergere
  41. Zdreanță,
    Plimba baba ba, plimba baba!
    Plimb-o in pas vioi,...te-n guriță de pițigoi!🖕

    RăspundețiȘtergere
  42. Zdreanță, plimbă baba și după aia vino de ne fă laba

    RăspundețiȘtergere
  43. https://www.libertatea.ro/stiri/cat-a-cheltuit-klaus-iohannis-deplasari-externe-costat-deplasari-iohannis-5035169

    Auzi bă frate. 25 de milioane de euro!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cezărel, vino de ne pupă - n kel 😜!

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru informații suplimentare, trag o fugă și pe Feisbuci, Petrea, împreună cu potaia de krici să ne - apuci

    RăspundețiȘtergere
  46. Martalogii pârsi când aud de 25 de milioane de euro își imaginează mormane mari.
    Că și ei au luat mormane cândva.
    Na, amintirile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moromet, Zdreanță să ne -o sugă - ncet4 octombrie 2024 la 11:45

      Daci chel, mic, prostovan și urât ești...ca o poolă de -o belești

      Ștergere
  47. Lu' Nea Cașu, Petrea și cu Zdreanță să îi sugă iepurașu'4 octombrie 2024 la 11:35

    https://in-cuiul-catarii.info/2024/10/04/proiectul-jianu-explicatii-si-combinatii-21277

    Mda, Nea Cașu le zice el destul de bine. Trebuie totuși să -l corectez: nu -i Povestea lu' Ionică și Lupul, ci Povestea lu' Petrică Alică puță mică și lupul.
    Pesea. Petrică Alică puță mică, lupula mea îi place de proteza ta 😜🖕

    RăspundețiȘtergere
  48. Ăștia ca alde Petrea ciobârlanul, în retragere și c- un picior în groapă, sau pușcăretele de Zdreanță cel fără de urmași, ar trebui să se mulțumească numai cu o indemnizație fixă pentru azil. Nimic mai mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce indemnizație pt. azil ?
      Azilul e scump.
      Sigur nu-i ajunge pensia pentru a acoperi cheltuielile. Și cum urmași nu are (nu exista curlangii cu urmași)...boschetar scrie pe el.😁

      Ștergere
  49. Ițic și cu Ștrulă4 octombrie 2024 la 12:03

    https://www.stiripesurse.ro/sua-anunta-ca-nu-vor-intercepta-rachete-si-drone-deasupra-ucrainei-asa-cum-o-fac-deasupra-israelului-vorbim-despre-doua-peisaje-foarte-diferite_3452259.html

    Auzi bă Petrea ciubenul? 😂😜🖕

    RăspundețiȘtergere
  50. Și dacă totuși le-o baga Kelemen Hunor martalogilor pârsi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.national.ro/politica/raketii-ucrainei-au-transformat-portul-constanta-intr-un-hub-pentru-drogurile-cartelurilor-sud-americane-837319.html/
      Zdreanță, azi ce -ai tras pe nas? Că la ceok ți -o tragem noi 😂😜🖕

      Ștergere
    2. Lasă ba Zdreanță, nu te agita.
      Cu siguranță lu ma-ta i-o mai baga Ciulacu cel puțin odată de la 1 ianuarie 2025.🖕

      Ștergere
  51. Bună zioa ?
    Îi bună o pulă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: n-am optservat, ne-a băgat-o cunva ? Că eo nu simțesc nimic...

      Ștergere
  52. Bă camaraz, da cum ajunsăi am fo dezbrăcat la curul gol-goluț, de crezui că o pun de-o huța-huța !
    Ciuciu. Toate efectele, inclusiv valiza de alearmă, or intrat la sac, pentru distrujere prin incendiere. Cică să nu am fro sonocomială d-aia nașpa, adusă de prin Semeceu. Doo zile stau la izolator, numa la câcăstor am voie să mă duc !
    Și eo care credeam c-am pus-o de-un umeri-craci !
    Ioi, doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pentru nosocomiale ai fo' dezbrăcat,nici pentru 'uța cu pooța,ci pentru mașinuțe (păduchi)!Trebuia hoasca sa te lase și chilug numa' așe preventiv!Deci n-ai crepat,da' asistentele le-ai pipăit?

      Ștergere
  53. Don jenaral Mojiu, da îț schimbă și hidraulica de pe oțel pe cupru?

    RăspundețiȘtergere
  54. Pentagon: NATO nu va intercepta drone şi rachete ruseşti deasupra Ucrainei, în apropiere de România şi Polonia

    https://monitorulapararii.ro/pentagon-nato-nu-va-intercepta-drone-si-rachete-rusesti-deasupra-ucrainei-in-apropiere-de-romania-si-polonia-1-55625

    RăspundețiȘtergere
  55. Martalogii pârsi sa bage la bostan!

    RăspundețiȘtergere
  56. Markel Ciordaku și cu Niku Limbricu4 octombrie 2024 la 15:10

    Bă leat, gata, v-ați trezit din euforia actualizării? 😜. Ciordaku Markel o să vă dea gaura de la covrigel, iar Nicu Purcicu la fel. "Case closed".
    Numai Petrică Alică puță mică și cu Azorică o vor avea actualizată cum e puța de furnică 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu când vă spui să ascuțiți tornocoapele râdeți,da' nu-i râsu' vostru!

      Ștergere
    2. Martalogii pârsi mai bine pregătesc niste vaselina.
      In caz că le-o baga toată.

      Ștergere
    3. Zdreanță,
      Am înțeles că ma-ta a folosit păcură când i-a bagt-o ciulacu.
      Na, vaselina-i scumpă!😁

      Ștergere
  57. ifrim4 octombrie 2024 la 14:16
    Am pipăit o pulă ! Ce să mai pipăi ! Poate doar cearceaful, ca să văz dacă nu m-am pișat în pat !

    RăspundețiȘtergere
  58. Bă camaraz, am citit pe blogurili astea paltenere cum și-au recalcolat dăjea unii penziile, de vor avea niște coantomuri amețitoare ! Cu noile SF din nuș ce anexă 6 și cu noile SG, de te apucă amețeala ! Văzui că la un sărăcan de ăsta, de-i zice Nea Basculă, i-a ieșit penzia de fro 3 ori mai mare ! Toți calcolează și alea alea, de te apucă amețeala !
    Bă uamini buni, eo crecă deținem recordul absolut la densitatea de prostovani/mp !
    Sau poate nu sunt eo pe felie și urmează kiar să ne-o bagă !

    RăspundețiȘtergere
  59. https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de-teatru-in-cazul-pensionarilor-romani-prinsi-cu-bijuterii-de-650000-pe-aeroport-cei-doi-sunt-adriean-videanu-si-sotia-sa_3452707.html

    Aici sunt banii voștri 😂🤮

    RăspundețiȘtergere
  60. Zdreanță coteiul4 octombrie 2024 la 19:50

    https://www.cancan.ro/lovitura-grea-pentru-o-anumita-categorie-de-pensionari-nicolae-ciuca-anunt-de-ultima-ora-21079185

    Ei, v-ați liniștit? Petrea, vin' la Mandea ca să -ți dau actualizare, cea care bălăngăne între picioare

    RăspundețiȘtergere
  61. Petrea ce zici mă?Dă-le dreak de SG,SF nu stăm noi in loc de niște amarâți de bani,zi cât mai au ucrainienii ce lupta pe teritoriul rusesc pân' la Moskva?Nu ne-ai mai ținut la curent cu situația la zi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂 orckranienii ciobârlanului au ajuns deja la Strâmtoarea Bering, dar s-au rătăcit în zonă.

      Ștergere
  62. Martalogii pârsi au uitat cine a atacat în conflictul Rusia-Ucraina.
    Na, au o vârstă.
    Parca rușii erau în trei zile la Kiev.
    Ucrainenii stau binișor, au o apărare avansata pe teritoriul inamicului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și asta privind așa obiectiv.
      Nu sunt fan Zdrelea.
      Din partea mea își pot rupe capetele la greu reciproc. 😁

      Ștergere
    2. Bă puricos nătărău, vezi cum a început în 2014 conflictul din Donbass, da -ți -aș cu poola pe la nas

      Ștergere
    3. Ba pitigoiule,
      Mare parte din cei care comentează sau au comentat pe aici au in jur de 60 de ani (akord, Ifrim, Nikk,...). Eu sunt mai mic decât tine cu un an.
      O ,,vârstă" are ma-ta!
      Așa că du-te și plimba baba ba, plimba baba!🖕

      Ștergere
  63. Cezar orckranianu4 octombrie 2024 la 21:58

    Ai plimbat baba bă Zdreanță? Atunci vin' să -ți dăm o clanță 🖕 înainte de culcare, doar deschide ceoku mare

    RăspundețiȘtergere
  64. Se pare că iar s-a umflat arpacașul in martalogii pârsi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță + Petrea ciobârlanul, nu uitați la ora doo să ne pupați pe oo și să ne curățați burlanul

      Ștergere
  65. Mia-mi plași a lucraaaa,io lucru și sâmbătaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  66. "Arbeit macht frei" (Munca te face liber) este un proverb german. A devenit foarte cunoscut fiindcă a fost folosit ca lozincă afișată în Germania nazistă la intrările lagărelelor de concentrare și exterminare germane, inclusiv a celui de la Auschwitz (Oświęcim, Polonia). El își are originea în Fenomenologia spiritului a lui Hegel și se referă la faptul că omul se eliberează prin muncă, devenind astfel stăpânul naturii și liber de ea. Este parte a conceptului eticii protestante a muncii.

    RăspundețiȘtergere
  67. Martalogilor pârsi le place sa lucreze cu mormanele.
    Ei spun ca mormanele te fac liber.

    RăspundețiȘtergere
  68. 5 Octombrie 1930 - 10 porunci ale poporului Român dintr-un ziar din 5 Octombrie 1930.

    https://glasul.info/2020/08/19/10-porunci-ale-poporului-roman-dintr-un-ziar-din-5-octombrie-1930/

    RăspundețiȘtergere
  69. Pe surse s-a aflat că Zdreanță și-a băgat unghia in gat că pițigoiu de oftica și frustrare că nu a luat și el mormane când a ieșit la pensie.😁
    După ce i-a pupat in kur pe Moș Alecu si Cufuretz, acum se gudura le lângă Ifrim și pmt.
    Ce-mi place la ăștia doi este că nu-l baga in seama și-l ignora total pe pițigoi. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nevoie!
      Am fanele mele de pe aici care urmăresc cu sufletul la gura ce postez.

      Ștergere
    2. Cezar orckranianu5 octombrie 2024 la 10:14

      Zdreanță, plimbă baba și după aia fă - ne laba

      Ștergere
    3. @ zdreanță,
      Care fani/fane, bai pitigoiule ?
      Zi-ni-le și nouă că sa le dam mwie, că ne-am cam plictisit sa ți-o tragem numai ție.😁

      Ștergere
    4. Pai astea, micutele anonime. 🤣

      Ștergere
  70. Se pare că Axa pwlii s-a dus pe pwla.😁
    Dl. Cezar și-a luat mâinile de pe limbricul de puscarete și a migrat pe alte bloguri unde reddog nu are acces deși i-a pupat in kur pe patronii acestora.
    Pițigoiul a rămas și la comanda și port-drapel și ce plm ii mai trece lui prin cap.
    Acu ce sa zic ?
    Pițigoiul trebuie să vadă partea plina a paharului. Nu mai împarte mwia cu domnul Cezar și și-o ia singur.🖕🖕🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      Pelikane, plimba baba ba, plimba baba!
      Poți să iei și drapelul cu tine!😂🤣😂

      Ștergere
    2. N-am baba.
      De asta ziceam de vârsta dar unii batman batman.
      Gandirea ii tradeaza. 😁

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Da ma-ta ce-i, bay, pelikane ?
      Pe ea s-o plimbi ba idiotule!😁

      Ștergere
    5. Eventual o pot plimba pe ma-ta daca insisti.

      Ștergere
    6. Imposibil, pelikane!
      Mama e decedata dar ma-ta am înțeles că la peste 85 de ani e încă vioaie!
      Așa ca...plimba baba, pitigoiule!😁

      Ștergere
    7. Cu atât mai mult.
      Cineva care are mama decedată ar trebui sa vorbească cu respect despre alte mame.
      Dar unii sunt labe triste si nici nu realizează ca isi dau muie singuri. 🤣

      Ștergere
    8. Tu ai adus-o în discuție pe ma-ta pe aici așa că ia-ti-o și taci!🖕

      Ștergere
    9. Zat să-i zici lu ma-ta!

      Ștergere
    10. Mars in pwzda ma-tii și cântă la alta masă!🖕

      Ștergere
  71. Bă Reddoagă, bă Sobaka, în palma ta facem kk😂🖕

    RăspundețiȘtergere
  72. ceausistul09:51
    Rahatul ala de Falcoi ,un infumurat ,dobitoc,ot TM,cum esti si tu a refuzat sistematic sa ne ajute,isi merita soarta.
    =====================================
    Așa Kișu Viurică, dă-i lui Petrea o muie mică!

    RăspundețiȘtergere
  73. Zdreanță, ai plimbat baba? Atunci treci și fă - ne laba

    RăspundețiȘtergere
  74. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YtiZvcKT7Lo&t=741s&fbclid=IwY2xjawFuJgdleHRuA2FlbQIxMAABHRXuAbI3yn9t0ew4hSiaQ9SQwuBscL87_In5y6zp9-RN42ymTsFOZvC6jQ_aem__BuuTF43ZcukLocJou9Khw
    ------------------------------------------------------------------
    De la minutul 16:15, Ciordaku Markel spune că se cam cacă pe actualizarea lui Zdreanță și Cezărel, capete de bostănel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pe ale noastre?
      Martalogii pârsi și-au greșit cariera.
      Puteau fi clovni la circ. 🤣

      Ștergere
    2. Zdreanță, plimbă baba și ia clanță

      Ștergere
  75. Petrea, Zdreanță, unde v-ați ascuns măi tată? Haide de veniți îndată să v-o dăm actualizată, acum când o avem sculată

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!