Google Translate

miercuri, 23 martie 2011

Sa mai zici ca nu sintem o natie de tampiti, handicapati..!!

Vineri seara, un mail pe adresa redacţiei gândul. "M-am enervat!" - semnat
Cecilia Ioana Manoliu, doctorand în Ştiinţe Politice la Universitatea din Tsukuba.
Scrisoarea electronică suna aşa:
"m-am enervat cand m-am uitat la televiziunile din ţară:
Japonia iad nuclear
1. universitatea m-a intrebat ce fac, ambasada nu
2. japonezii m-au intrebat ce fac, ambasada nu
3. Administratorul blocului a venit imdeiat dupa cutremur sa vada ce face blocul, nu casalui. Nu m-a lasat in strada si mi-a dat un nou apartament in aceeasi zi
4. Ai nostri se bat pe zahar fara cutremur. aici dupa cutremur, tsunami si centrala nucleara avariata nu se bate nimeni pe nimic
5. Romanii cauta iod sa se vindece de presupuse radiatii, japonezii se duc la munca
Miercuri scolile erau deschise
Romanii dezbat daca luna o sa ne cada în cap , japonezii caută supravietuitori de 7 zile in continuu si la adaposturile pentru refugiatii din zonele afectate au anuntat ca au mai multivoluntari decat e nevoie

Ce iad in Japonia asta "
Cecilia Ioana Manoliu,
doctorand în Ştiinţe Politice la Universitatea din Tsukuba

Câteva minute mai târziu am vorbit cu tânăra doctorandă, care ne-a explicat mai pe larg motivul supărării ei - imaginea care li se prezintă românilor despre tragedia japonezilor este distorsionată, pur senzaţionalistă, la ani lumină distanţă de percepţia pe care japonezii înşişi o au faţă de drama prin care trec. Dar cel mai mult a enervat-o pe Cecilia Manoliu imaginea românilor omorându-se pentru un kilogram de zahăr gratuit, în ziua în care "japonezii ei" îşi trăiau cu demnitare suferinţa, făcând bilanţul victimelor la o săptămână după cutremur şi tsunami. A urmat interviul pe care gândul vi-l prezintă în continuare.

"Nimeni nu s-a bătut pe zahăr aici, deşi am trecut printr-un cutremur cu 300 de replici, tsunami şi o centrală nucleară avariată. În materie de civilizaţie, Japonia nu a fost dată înapoi nici măcar cu o zi". CITEŞTE MAI MULT: IMAGINI DIN ROMÂNIA REALĂ. Mii de români s-au călcat în picioare pentru un kilogram de zahăr la promoţie - VIDEO

Cecilia Ioana Manoliu este doctorand în Ştiinţe Politice la Universitatea din Tsukuba. Trăieşte în Japonia de trei ani, a trecut prin cutremurul de nouă grade, a văzut de aproape ce înseamnă un tsunami, iar în oraşul ei sunt găzduiţi acum cetăţeni din Fukushima, oraş unde centrala atomică se confruntă cu probleme grave.

În centrul în care cetăţenii din Fukushima sunt cazaţi nu mai sunt locuri. Nu pentru refugiaţi, ci pentru voluntari. Situaţia este aceeaşi în toată Japonia. Autorităţile îi anunţă pe voluntari că sunt destui şi nu mai au cu ce să ajute.

Şcolile s-au redeschis, oamenii merg în continuare la muncă. Chiar şi aşa, Cecilia află, urmărind mass-media româneşti, că în Japonia "Apocalipsa" este în curs de desfăşurare, iar viaţa pe care ea o vede reluându-şi cursul este prezentată ca un "iad".
"Din punctul meu de vedere şi privind din zona în care mă aflu eu, nu e nicidecum un iad. Sigur nu este o situaţie normală, dar iadul e departe. Eu sunt într-un oraş din (prefectura n.r.) Ibaraki. Găsesc mâncare, am apă, lumină, gaz. Nu se găseşte benzină, pentru că e redirecţionată către maşinile de salvare în zonele afectate. De fapt se găseşte într-o oarecare măsură, dar e raţionalizată, cam 10 litri",
 povesteşte Cecilia pentru gândul.

Sa mai zici ca nu sintem o natie de tampiti, handicapati..!!
Poate nu toti oamenii obisnuiti, de pe strada, dar presa cel putin e jale..., cu toti jurnalistii de carton, din reteve-uri facute din bani spalati.., pupincuristi in stare sa vanda pe toata lumea, inclusiv familia.., ca sa castige audienta.
Din pacate manipuleaza mult..
Cozi pt iod in farmacii..!! Stocuri epuizate, cresterea vanzarilor cu 100%... si pt ce???
Pt ca vrajitoarele, horoscoapele au ajuns sa ne conduca, parapsihologii sint cei care ne conduc mintile...! Cade luna peste noi si sint cutremure cand prezic ei...
Vai de noi!!
Oana

17 comentarii:

 1. Perfect adevarat, la noi nimic nu este normal si asta pentru ca valoarea si valorile sunt aruncate la cos, suntem condusi de ospatari numiti ministrii, soferi numiti directori si asa mai departe, pe de o parte ne meritam soarta pe de alta e greu sa patrunzi prin munca si cu sudoarea fruntii prin mocirla societatii "democratice" cladita la noi de douazeci si ceva de ani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum acţionează "vânătorii de promoţii" în momentul deschiderii unui nou centru comercial:

  TÂRGOVIŞTE: Câteva sute de oameni s-au înghesuit vineri, pe 18 martie, într-un centru comercial care oferea o promoţie la zahăr: 6 kilograme cu doar 15 lei. Încă de la prima oră a dimineţii, în faţa magazinului se formase o coadă imensă, iar în momentul în care s-a deschis, oamenii s-au călcat în picioare şi au dărâmat uşa de la intrare. În urma vânzărilor foarte mari, managerii hipermarketului au hotărât ca ziua de vineri să devină ziua reducerilor. Pe 25 martie, uleiul se va vinde la superpreţ.

  HUNEDOARA (VULCAN): Aceeaşi ofertă la zahăr a produs buluceală şi în Vulcan. Atraşi de preţurile reduse, hunedorenii au luat cu asalt supermarketul din oraş: oamenii s-au împins, s-au îmbrâncit, au călcat pe sacoşe, au înjurat şi au dat din coate ca să ajungă mai repede la raft, apoi s-au băgat în faţă la casă.

  DROBETA TURNU SEVERIN: Cora Romania a deschis vineri un nou hipermarket, al şaselea ca mărime din România, respectiv al treilea din provincie. Cu această ocazie, circa 350 de persoane s-au călcat în picioare şi aproape s-au luat la bătaie pentru a beneficia de promoţiile zilei. Unii au venit cu noaptea în cap să prindă un loc în faţă şi nu au ţinut cont ce cumpără: carne, brânză, legume, electrocasnice. După mai ture prin magazine, ei au ieşit cu cărucioarele încărcate cu produse. Angajaţii hipermarketului au făcut faţă cu greu avalanşei de clienţi.

  http://www.gandul.info/news/imagini-din-romania-reala-mii-de-romani-s-au-calcat-in-picioare-pentru-un-kilogram-de-zahar-la-promotie-video-8074871

  RăspundețiȘtergere
 3. IAŞI:Inaugurarea unui magazin de bricolaj i-a pus pe jar pe ieşeni: valul de reduceri a fost luat cu asalt de peste 2.000 de cumpărători: coşurile şi cărucioarele nu au fost suficiente pentru miile de cumpărători, veniţi să prindă câteva produse la preţ redus. Rafturile cu marfă au fost pur şi simplu escaladate, nici nu a mai contat ce şi-au pus în cărucioare, câtă vreme au ajuns cu acestea pline la casa de marcat. Bormaşinile la superpreţ au fost la mare căutare, dar printre clienţii gălăgioşi au fost şi unii care nu doreau decât să facă un tur al magazinului.

  La români, până şi "dragostea trece prin stomac"

  Românii figurează într-un top al ţărilor vulnerabile la înfometare, conform unui raport întocmit în 2010 de Nomura, o companie japoneză specializată în studii de piaţă, cu o vechime de peste un secol. Conform acesteia, românii importă anual mâncare de peste 1 miliard de euro, deşi au venituri foarte mici. "E o frustrare pe care nu şi-o pot negocia", afirmă Daniela Gheorghe. "La mijloc e o problemă de educaţie, dar şi de disperare: românilor le este teamă că o să moară de foame, pentru că au fost privaţi de mâncare în comunism şi nu au depăşit încă etapa", adaugă aceasta.
  Psihologul Alfred Dumitrescu spune că la mijloc e vorba de "un individualism de supravieţuire" manifestat la extrem în cazul românilor, care nu au reuşit la mai bine de 20 de ani de la Revoluţie să dobândească un spirit comunitar unii faţă de ceilalţi. "Noi funcţionăm în cele mai multe situaţii instinctiv. Aceste îmbulzeli reflectă în fond adaptarea la cerinţele momentului, dorinţa de a ajunge la produs, în detrimentul respectării unor reguli de conduită care ar putea avea efecte pozitive pe termen lung asupra comunităţii", conchide acesta

  http://www.gandul.info/news/imagini-din-romania-reala-mii-de-romani-s-au-calcat-in-picioare-pentru-un-kilogram-de-zahar-la-promotie-video-8074871

  RăspundețiȘtergere
 4. VOX POP: De la pamperşii la preţ redus la nostalgia simbolurilor comuniste.

  • "Avem cultul umplerii cămării cu de toate, doar ca să fie acolo. De aia stau românii la coadă, pentru că în mentalul colectiv zace teama că vin vremuri grele. Şi eu mă împing, dau coate dacă e nevoie, ultima oară m-am călcat pe tenişi cu nişte mămici la o promoţie la pamperşi". (Dorin P., informatician, 27 de ani)

  • "Acum câteva zile am stat împreună cu nişte colege de la facultate la o coadă de mai bine de 100 de persoane pentru o cană termoizolantă. În plus, dacă părinţii mei stăteau la coadă, înainte de revoluţie pentru jumate de pâine, 1 kil de lapte şi oleacă de unt rânced pe care mai dădeau şi bani, eu de ce nu aş sta, la rându-mi la coadă pentru ceva ce un producător îmi oferă la promoţie, în ediţe limitată ori la jumate de preţ. Şi aşa că stau la coadă în supermarket, îngrămădită în cel din faţa mea, împinsă de cel din spate, prinsă între cărucioare de supermarket arhipline. Pentru că ai noştri concetăţeni cumpără la greu" (Ioana S., studentă, 21 de ani)

  • "Antreprenorii din România au mirosit bine comportamentul şi structura psihologică a consumatorului român de promoţii bine semnalizate în culori calde, de obicei cu galben şi roşu, care mie unuia nu-mi amintesc decât de cromatica României socialiste, de secera şi ciocanul care simbolizează uniunea dintre muncitorimea din marile uzine şi muncitorimea din agricultură" (Mihai R., 64 de ani, pensionar, fost cadru didactic).

  România ocupă un loc fruntaş în privinţa riscurilor generate de preţul alimentelor, potrivit Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii. Potrivit raportului citat, aproape două treimi din familiile din România (65 procente) direcţionează întregul venit lunar către produse alimentare. Mai mult, 31 procente din români nu nu reuşesc nici măcar să acopere strictul necesar cu salariile pe o luna, în timp ce doar 19 procente reuşesc să mai cumpere şi altceva decât produse de bază.

  http://www.gandul.info/news/imagini-din-romania-reala-mii-de-romani-s-au-calcat-in-picioare-pentru-un-kilogram-de-zahar-la-promotie-video-8074871

  RăspundețiȘtergere
 5. "Vanatori de promotii" vom ajunge cu totii pana la urma.

  RăspundețiȘtergere
 6. PS Si asta din cauza nivelului de trai din ce in ce mai ridicat

  RăspundețiȘtergere
 7. Un turist american viziteaza Bucurestiul, cand de-odata simte nevoia sa se usureze. Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra pe o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se descheie la fermoar. Inca inainte de-a "incepe" simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist fioros.
  - Scuza-ma domnule - spune politistul – este interzis in locuri publice.
  Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste un WC.
  -Te voi ajuta - zice politistul - vino dupa mine.
  Il conduce apoi pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii mai ca nu-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci. Politistul ii indica unul dintre copaci si-i spune:
  - Nici o problema, poti sa rezolvi problema aici.
  Americanul presteaza, respira usurat si-l intreaba pe politist:
  - Spune-mi, asta-i ceea ce se cheama "Amabilitatea Romaneasca"?
  - Nu - raspunde politistul - noi numim asta Palatul Cotroce

  RăspundețiȘtergere
 8. Băsescu: I-am spus premierului că vor pierde majoritatea. Văd că aşteaptă s-o piardă, şi el şi PDL.

  Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că i-a comunicat premierului că majoritatea se va pierde, dovadă fiind ce s-a întâmplat la Senat, el precizând că probabil în curând acelaşi lucru se va întâmpla la Camera Deputaţilor.

  După demisia senatorului Vasile Nistor din PDL, grupul parlamentar democrat-liberal a rămas cu 49 de membri. UDMR are 9 senatori, iar grupul mixt 10 membri.

  Astfel, grupurile parlamentare care susţin Guvernul au împreună 68 de membri, în timp de opoziţia numără 69 de senatori

  RăspundețiȘtergere
 9. tigri2 spunea...

  Gura targului vorbeste ca pentru toti care au facut cerere de recalculare pana la sfarsitul lui dec.2010 deciziile vor veni pana pe 31 martie 2011,iar plata din aprilie va fi cea noua ,diferentele +- pentru ian,feb,mart. se vor da [lua]incepand cu aprilie 2012.Cei ce nu au facut cerere vor primi pe masura ce vor fi regl.Celor ce au iesit la pensie conform L 164 si li s-a calculat pensia dupa ultimele venituri s-ar putea sa le ramana la fel ,sau s-ar putea sa le scadain functie de cat de "umflata " a reiesit aceasta.tigri2
  23 martie 2011, 20:38

  RăspundețiȘtergere
 10. eu cred ca pina nu se va aproba ogu 1/2011 in camera deputatilor nu se va trimite nici o decizie de revizuire.a primit cineva pina acuma?

  RăspundețiȘtergere
 11. @all
  Am reusit sa intru in posesia acestui document de importanta exceptionala(pe surse)
  Scrisoarea lui Csibi Barna din Tara Motilor

  Salutări de la Abrud

  „Draghe mama, se ştii că io estem bine, lucrez aicea la Abrud, la Ţara Moţilor, nu la Ţara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am şi nişte dungi pe gât, m-a strâns de la cravata. Şi mai am o mina în gips, che mi-am prins-o la uşa de la casa unde stau, care nu are geamuri. În rest e bine.
  Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneşte. Am invaţat imnul la ei „Treiasche duhul lui Iancu”. L-am invaţat pe tot. Greu. Foarte greu. Mi-au spus colegii de birou să ştiu la imn pe de rost şi noaptea ca pe Tatăl nostru. Nu ştiu cine e tatăl la ei, dar am inveţat la imn tot. O se îl chint şi la ţie chind ajung acase la Harghita… Dache mai ajung…
  Am inveţat şi alt chintec, e obligatoriu dimineaţa aicea la ei, „Iancule mare”. Plecut la mine se chintem cu toţii la masa, chind bem palinka. Mult palinka bem noi. De prune. Şi io şi ei. Şi chintem şi inveţem romaneşte. Ei pe mine, mai ales.
  Place la mine la Abrud. Mai ales che de trei zile poci minca mai bine. Che nu mai am doi dinţi. I-am pierdut undeva. Chind am chezut pe scaun de la birou. Birou mic. Am martori, che mai ierau acolo Nelu, Avram, Todor, Mihai, Radu şi popa din Abrud. Care a citit din Biblia şi avea şi o luminare. Che era intuneric. Popa nu o dat. Nu, iel nu. Iel spunea la ei „nu la fatza che se vede, la oase”. Es am luat apoi scaunul in dintzi. Şi Toma era la birou şi avea un furciu la iel. Simpaticus ember. Ascuţit furciu. Il plimba pe la ochii la mine.
  Bun popa asta cu io. Citit Biblia pentru mine. Chind am deschis ochii o zis che nu mai trebe la luminare. Dar nu o arunche, che cine ştie.
  Draghe mama, in rest e bine. M-am obişnuit aicea, cum zicea vecinul Onofrei, ca magarul. Nu ştiu al cui e magarul. „Apa, paie şi bataie”. Mai am cinci luni şi jumetate şi vin acase, mama. Repede trece.
  Dupe ce am ieşit de la urgenţe a fost mai bine la mine. Nu dureau toate oasele. De la reumatism, zicea medicu. La munte e mai frig. Treiasche Avram Iancu! (Aşe tre se strig de trei ori pe zi).
  Avram Iancu prieten la mine e.

  Pusilok,
  Csibi

  RăspundețiȘtergere
 12. @neacsu
  sper sa nu-mi ceri sa deconspir autorul(sau sa indic sursa-ca tare iti mai place sa te bagi in seama)Aluzie la Sarkozy!

  RăspundețiȘtergere
 13. Hi Hi!
  Iei in masina o autostopista, o fata tanara si frumoasa.
  Brusc, fata lesina in masina si o duci la spital.
  Acest lucru este stresant.
  Dar la spital, medicii iti spun ca ea este insarcinata si te felicita
  ca vei fi tatic. Le spui ca nu tu esti tatal, dar fata sustine ca tu esti!
  Aceasta situatie devine foarte stresanta.
  Asadar...ceri un test ADN sa demonstrezi ca nu tu esti tatal.
  La finalul testelor, doctorul iti spune ca esti infertil si cel mai probabil
  asa te-ai nascut.
  Esti extrem de stresat, dar totusi te simti usurat.
  Pe drumul spre casa te gandesti la cei 3 copii ai tai.
  ASTA DA STRES!!!!  -... şi știi, Ilenuta, în compunerea "Cum mi-am petrecut vara" nu era necesar sa desenzi și pozițiile!  Pentru a nu părea disponibila de la prima întâlnire, domnișoara a mâncat banana cu lingura.  Un bărbat întreabă de o doamna ce vârsta are. Ea flirteaza:
  - Ghiciți! Va dau un indiciu - fiica mea merge la grădiniţă ...
  - Lucrează educatoare?  Domnule director,
  Avand in vedere ca sunt singura angajata din firma care nu v-a dat in judecata pentru hartuire sexuala, va dau in judecata pentru discriminare.
  Cu stima, Florica.  - Alo, politia? Veniți urgent, cineva încearcă sa ma viole...le...le ..la ...la ...Ok...Nu mai veniți!  În Germania a avut loc festivalul de bere. Cele mai multe beri au fost băute de locuitorul orașului Caracal I.Popescu, care a urmărit festivalul la televizor ..  Directorul grădinii zoologice este întrebat de un vizitator:
  - De ce tigrul asta pare nenatural şi se c..ă tot timpul?
  - Înțelegeți, tigru este bolnav și am îmbrăcat paznicul intr-o piele de tigru.
  - Şi de ce se c..ă ?
  - Pai al doilea tigru din cușcă este adevarat.  Un locotenent, după ce a băut aproape toată noaptea, n-a reușit sa se trezească dimineața. Suna telefonul. O voce plăcută de femeie: "D-le locotenent, doriți sex prin telefon?
  - Bineînţeles!
  - Aveti legătura cu comandantul unităţii.  Bula merge la doctor:
  - Doctore, sotia mea mi-e infidela. In fiecare seara merge la bar, agata barbati, dupa care se culca cu toti cei care-i ofera de baut. Sunt disperat! Ce trebuie sa fac???
  - Mai intai calmeaza-te ... acum spune-mi exact, despre ce bar e vorba???

  RăspundețiȘtergere
 14. Măi dar slabă mişcarea...Ce dracu aveţi sau n-aveţi? Hai treceţi la comentarii că altfel vă ia Benga! Stop cu plantatul barabulelor că de duminică vine iar zăpada! Încercaţi mai târziu cu castraveţi...

  RăspundețiȘtergere
 15. Bravo akordeoane, asta ne-a salvat de-a lungul timpului, umorul. Pentru ras sunt bancurile tale, din pacate de ras sunt toti cei care conduc aceasta tara.

  RăspundețiȘtergere
 16. i:Cum a fost fabricata pentru prima oara sarma?
  R:Un scotian si un evreu au zarit pe strada o moneda de un penny.

  McGregor moare. Vaduva ridica o piatra funerara cu inscriptia:
  "Odihneste-te in pace!"
  Apoi afla ca decedatul si-a lasat toata averea bisericii. Drept care pune sa se graveze inca un rand:
  "Pana vin la tine"!

  Toate capetele din bar s-au intors cand o masina s-a auzit dand coltul cu un scrasnet ingrozitor, urcand pe trotuar, ricosand intr-un zid si oprindu-se intr-un felinar.
  Peste cateva secunde soferu (care era scotian) intra in bar clatinandu-si trupul insangerat, dupa care se prabusi pe podea si lesina.
  -Repede, dati-i un pahar cu apa, striga o tanara!
  Scotianul isi ridica capul plin de rani si bangui:
  -Cat de tare trebuie sa ma nenorocesc ca sa capat si eu un pahar cu scotch.

  Samuel, evreul, se duce la Banca Israeliana.
  - Buna ziua, Samuel, il saluta respectuos angajatul bancii.
  - Buna ziua. Am venit sa solicit un credit de 1 dolar.
  - 1 dolar? Dar, Samuel, iti retarg aceasta suma din oricare cont de-al tau, fara nici o problema.
  - Nu, eu vreau un credit de 1 dolar, suma pe care o rambursez intr-o luna. Daca nu-mi dai creditul, Samuel retrage de la voi toti banii, toate bijuteriile, retag totul.
  - Dar, Samuel... Bine, daca vrei acest credit, ti-l dam. Uite hartiile pe care trebuie sa le semnezi.
  - Care este dobanda?
  - 3% pe luna.
  - OK, dar vreau sa-mi las BMW-ul garantie.
  - Nu, Samuel, nu este nevoie. Conturile pe care le ai sunt garantia suficienta.
  - Daca nu-mi luati drept garantie BMW-ul, eu retrag toti banii de la voi, toate investitiile, bijuteriile, tot.
  - OK, Samuel, puteti lasa BMW-ul personal drept garantie, timp de 30 de zile, in parcarea subterana a Bancii.
  - Perfect!
  Samuel se duce fericit acasa si-i spune sotiei sale:
  - Ruth, Ruth, putem pleca linistiti in concediu, am facut rost de parcare cu 1,03 $ o luna intreaga!

  Un evreu merge la macelarie:
  - Dati-mi un kg din pestele acela.
  - Dar acela nu e peste, e carne de porc.
  - Eu nu te-am intrebat cum se numeste pestele acela!

  Itic il intreaba pe rabin:
  - E adevarat ca in anul 2000 va fi un razboi mare si sfirsitul lumii?
  - Nuuuu-i adevarat! in anul 2000 va fi o continua lupta pentru pace! Va exista o singura tara, URSS. Capitala va fi la Washington si va fi condusa de doi chinezi: Itac si Sloim!".

  RăspundețiȘtergere
 17. Vineri, 25 03 2011.
  Sute de oameni s-au calcat in picioare vineri dimineata la intrarea intr-un supermarket din Vaslui pentru ca, la o sticla de ulei cumparata, magazinul le-a oferit inca una, gratuita. E criza, oamenii n-au bani, sunt probleme, ni se explica deseori. Romanii se imbrancesc pentru orice, fie ca este vorba de o promotie la un magazin, apa sfintita de la biserica ori cele doua sarmale oferite de primarie la Ziua Nationala.

  Vaslui: "De la ora 4 stau aici. Uleiul este foarte scump si din aceasta cauza sunt nevoita sa stau la rand. Cand am venit eu erau deja oameni la rand", a afirmat o pensionara, citata de Agerpres. Angajatii magazinului au apelat la serviciile unei firme de paza pentru a evita un scandal, dar cu toate acestea vasluienii s-au calcat in picioare in momentul in care s-a deschis supermarketul.

  Zilele trecute, sute de persoane din Targoviste au daramat usa de la intrare a unui supermarket din municipiu, pentru a beneficia de o promotie la zahar oferita de magazin.(....)
  Japonezii ofera in aceste zile o proba de respect reciproc: acum, au si ei necazuri, n-au ce pune pe masa si stau la coada - pe unu-doi kilometri - pentru a intra la supermarket (dupa cutremur, lipseste pana si banala apa!). Fara a se lovi, injura, fara ca fortele de ordine sa intervina!
  http://www.agenda.ro/news/news/40612/si-romanii-si-japonezii-stau-la-coada-care-i-diferenta.html

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite