Google Translate

miercuri, 16 noiembrie 2011

SCMD. Un urias scandal, e putin spus


Niemöller pastor evanghelist, în timpul primului rãzboi mondial, comandant de submarin.
Iatã ce mãrturiseşte:
„Când a venit Gestapoul sã-i aresteze pe comunişti, nu am spus nimic cã nu eram comunist.
Când a venit sã-i aresteze pe evrei, nu am spus nimic cã nu eram evreu.
Când au venit sã-i aresteze pe catolici, nu am spus nimic cã nu eram catolic.
Când au venit sã mã aresteze pe mine (1937) nu a mai fost nimeni care sã mã apere.”


"marți, 15 noiembrie 2011
CUM POTI FI DEZGUSTAT DE ACTIUNILE PROPRIILOR COLEGI

Am incercat, pana acum, sa analizez problematica activitaii si actiunile concrete ale SCMD functie de prevederile legale, ale Statutului si ROF( si cel in proiect pana la CNR si mai ales din perspectiva celui aprobat de CNR).

Am incercat sa nu raspund permanentelor insinuari ale unor colegi “superdotati intelectual si din punct de vedere al experientei” in arta conducerii, referitoare la actiunile membrilor Departamentului Organizare ca singuri cunoscatori ai “mersului pe jos”, ca singuri inventatori ai “gaurii de la covrig”.

Dar toate au o limita.

Si limita a fost atinsa cand acesti ….. nici nu stiu cum sa-i denumesc pentru ca jignesc coala de hartie, si-au permis ca , sub acoperirea de “alesi” ( nu prea se stie de cine si cum) sa desconsidere munca unui colectiv de oameni care au pus suflet in tot ce au facut pentru ca sindicatul sa constituie un adevarat factor de stabilitate , credibilitate si incredere in reusita si nu o structura secreta care sa dezinformeze si sa minta
proprii membri .

Acesti neica …. si-au permis si isi permit, in continuare, ca pe holurile sediului central al SCMD (si nu numai) sa afirme ca eu, col(r) Tudor Marian, actionez pentru destabilizarea SCMD prin constituirea Consiliului de Coordonare la nivelul mun. Bucuresti, structura care, vezi Doamne, ar fi platforma de creare a unui partid politic.

Doresc sa le comunic acestor “binevoitori”, ca trebuie sa –si faca analize psiho dar, sa nu mearga singuri ci sa-i ia si pe cei pe care ii slujesc si care ii manipuleaza si ii prostesc.

Daca o sa continue pe aceasta linie ii anunt ca am la dispozitie o multitudine de posibilitati de ai deconspira, de a arata membrilor sindicatului adevarata lor fata, dar si pe a stapanilor lor.

Curios pentru mine ramane si faptul ca , tacit, sunt sprijiniti ( acoperiti) si au ajuns sa formeze o “gasca” ce lupta prosteste sa creeze si sa mentina o stare de haos la nivelul conducerii sindicatului ( si nu numai).

Nu vreau sa intru (deocamdata) in amanunte care ar deranja si tocurile de la usile sediului sindicatului dar, doresc sa fie cunoscut faptul ca, incepand cu 7 noiembrie a.c. membri Departamentului Organizare , implicit eu ca sef al departamentului, dupa prezentarea analizei activitatii departamentului, ne-am retras din acest department asigurand posibilitatea intrarii in stare de normalitate a sindicatului.

Consider aceasta actiune ca un gest just , impus de existenta ROF, aprobat de CNR si intrat in functiune incepand cu 3 noiembrie a.c., de aparitia unor structuri noi care ne obliga la restructurare si nu in ultimul rand ca pe un gest de onoare manifestat , pana acum, de Comisia de Cenzori si de Departamentul Organizare.

Sper ca am fost inteles de membrii sindicatului care actioneaza pentru binele sindicatului fiind sigur ca supercarcotasii vor fi zapaciti de cap si vor interpreta in sens stict personal cele spuse ,uitand ca, interesul general primeaza.
Col(r) Marian Tudor"


Am citit această scrisoare a domnului Tudor şi primul gand m-a dus la BD renumita Brigada a lui Toma Caragiu, şi replica lui Dem Rădulescu „Ia să vedem ce avem noi aici” , întărită de Jean Constantin „ Da , chiar aşa, ce avem noi aici ? "

Păi ce să avem , avem un băiat deştept cum spunea bunicu, Moş Corniţă ale Buturoagă, sau un băiat deşteptat, cum spun eu, nepotul lui.

Domnul Tudor a căzut în dizgraţia tătucului care şi-a pus echipa de zgomote să îl muşte. Domnul Tudor şi Marian a devenit periculos şi incomod pentru tătucu. De când ? Nu de azi, nu de ieri . Primele semnale de îngrijorare au venit pentru El Comandante, de când cu organizarea mitingului din 25 Octombrie 2010, când toată lumea a lăudat organizarea activităţii de către sectoarele din Bucureşti sub îndrumarea domnului Tudor şi a colegilor de la sectorul 6. Atunci s-a aprins primul beculeţ şi laudele primite de organizatori nu au fost pe placul tătucului, pentru că nu se pomenea numele dânsului ci al altora. Atunci a realizat prima oară ce pericol înseamnă un băiat deştept.

Timpul a trecut, dorinţa de afirmare a tătucului nu putea fi completă fără a folosi cât putea pe cei ce ştiau ce şi cum în problema organizării. Şi uite aşa domnul Tudor se vede şef departament organizare, apoi membru în Comitetul Director, dar neoficial, (un fel de ministru fără portofoliu, atâta vreme cât nu a fost ales şi confirmat de CNR apoi vicepreşedinte (tot fără portofoliu) dar pus pe manşeta blogului, aşa cât să îi mângâie orgoliul. Bineînţeles, nefiind pe statul de organizare oficial, nu putea fi nici pe statul de plată, aşa că făcea o grămadă de muncă patriotică pentru tătucu, în timp ce alţii, purtători şi manevrieri de documente de pe un birou pe altul, informatori, se regăseau cu numele pe statele de plată.

Bun aşa. Iniţial lucrurile au mers bine, intenţiile celor doi se pupau, chiar şi intenţiile vizavi de partidele politice. Asta se întâmpla pe vremea când Tătuca vizita foarte des un anumit post TV şi aştepta cu coada întinsă covrigii lui Felix. Când covrigii au întârziat să apară, s-a reorientat spre o sculă minusculă cu pretenţie de partid european condus de un alt istoric dornic de publicitate. Pupat Piaţa Universităţii, căci cu o petală fără pistil nu poţi sădi o grădină. Şi uite aşa s-a dat liber (dar aşa pe şest, prin filiale, fără a se vehicula nume mari din conducere, discuţiilor cu USL. Ba, tătucu a participat şi la Craiova la tentativa de semnare a acordului cu USL, celebra şedinţă în care un „element reacţionar” a conturbat şi deturnat şedinţa încercând să afle ce garanţii oferă pentru ambele părţi, un protocol care nu implică nici o decizie sau semnătură la nivel naţional, nici un act semnat între persoanele juridice ale semnatarilor. Atunci , ca să liniştească temerile,Tătucu s-a grăbit să dea asigurări că sunt discuţii la nivel Naţional şi acest acord va fi semnat şi la vârf. Remember tati ? Bull sheet! Sau pe româneşte, oha !

Văzând, realizând, că politicienii nu au nici un gând serios cu sindicatul militarilor ( şi mai ales cu domnia sa ) decât aşa ca masă de manevră, ( cel puţin asta e concluzia la care a ajuns Tătucu după 60 de ani de viaţă şi câteva încercări de apropiere de vârfuri) a întors spatele oricăror implicări, chiar si celor de minim bun simţ, discuţiilor de orice natură, cerând şi supuşilor să se ţină departe de orice contacte iar dacă o fac să o facă pe cont propriu, ca persoane private, nu ca filiale. Numai că indicaţia era doar o simplă recomandare, aşa amical, neavând suficiente gloanţe să încerce mai mult.

Vine Conferinţa Naţionala a Reprezentanţilor amânată de CD până la sfintele calende aproape, până a fost sigur că atmosfera îi e favorabilă şi îşi va putea impune punctele de vedere, dar mai ales, până oamenii vor realiza că trece anul şi încă nu au ROPF ul aprobat, deci vor fi forţaţi să îl voteze până la urmă aşa cum li se băga sub nas. Manevra a ţinut, după o zi de discuţii , nervi, stress, certuri, ca să scape de corvoadă, şefii de filială s-au lăsat păgubaşi şi ( ajutaţi şi de echipa de zgomote care a manevrat prin pauze cu informaţii pe sub mână făcând din cei care aveau alte puncte de vedere decât CD urmaşi ai răposatului Osama ) au dat girul unui ROF care reprezintă cea mai proastă şi mai antidemocratică formă din toate câte au fost vehiculate. Caşa e în tenis. Şi cum Ziua a doua a fost continuată cu discuţii sterile , al doilea subiect important pe care trebuia să îl adopte CNR , Bugetul , a picat şi a fost încredinţat CD spre rezolvare, dând astfel puteri depline celor verificaţi de comisia de control financiar, să îşi stabilească bugetele după bunul plac. Bine lucrat, fraţi sindicalişti, banii voştri sunt pe mâini bune dormiţi liniştiţi.

Întors acasă, domnul Tudor ( ca şi celelalte filiale ) se confruntă tot mai des cu absurdităţile, ambiţiile şi lipsa de pricepere a unei conduceri care de doi ani tot bagă pe gâtul filialelor hotărâri şi decizii aiurea, fără a consulta pe cineva. Şi uite aşa, ajunge la ideea ( pusă în practică de fapt de olteni cu mult timp înainte ) de a se uni şi a constitui un consiliu în încercarea de a găsi puncte de sprijin şi de a putea prin forţa argumentelor, a unor puncte de vedere comune să contrabalanseze şi stopeze impunerea unor măsuri cel puţin nerealiste.
Aşa a apărut Consiliul de coordonare a filialelor din Bucureşti.

Aici s-a rupt căruţa. Asta este cu mult mai mult decât poate să accepte tătuca , pentru că asta înseamnă mai mult decât un punct de vedere răzleţ, asta este opoziţie pe faţă, opoziţie care se poate extinde, exemplu lor poate fi urmat şi de alţii şi atunci s-a dus dictatura FCMD. Primul pas a fost făcut. A dat drumul echipei de zgomote, şi au apărut zvonurile că domnul Tudor destabilizează, vrea să preia şefia SCMD, că ocupă 3 funcţii, de artist, regizor şi senator, adică şef de filială, şef de departament şi vicepreşedinte (fără portofoliul, cum am spus), că vrea să intre în politică şi vrea să transforme filiala şi consiliul în filiale de partid, ca e văr cu Saddam Hussein, că a ajutat la înlăturarea lui Mubarak, ce să mai spun , criminal de război şi nimic altceva. Mai ales că nu luase nici o măsură împotriva altui criminal, domnul Icleanu.
Welcome to Club mister Tudor.

Ce va urma? Păi următorul pas este scoaterea domnului Tudor de pa banda din dreapta a blogului SCMD. Apoi aplicarea celebrului articol din prea uşor şi inconştient aprobatul ROF, cel prin care se dă dreptul CD să schimbe conducerile filialelor.

Ce nu ştie, sau uită Tătucu este faptul că în ciuda acelui articol, conducerile filialelor au fost alese, nu numite şi numai adunările generale pot decide. Şi dacă domnia sa crede că va pute să întoarcă o organizaţie împotriva colegului lor, preşedintelui filialei, îşi face iluzii. Nu ar fi exclus să se trezească huiduit mai abitir ca Băse la Iaşi.
O avea curaj să rişte ?

Şi să ţină aproape tătucu, mai sunt scrisori ale unor preşedinţi de filială, care încă nu au ieşit pe bloguri. Dacă vrea să le vadă publicate, să continue alergarea.


WELCOME MISTER TUDOR !
by Marin Neacsu


Comentariile, va apartin!
Admin

104 comentarii:

  1. Ca un comentariu despre ce se intampla la nivel central in SCMD as fi vrut sa postez o poza unei flori numita Amorphophallus Titanum sau un fel de penis fara forma urias care miroase tare urat, a cadavru..dar cred ca este de prisos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate bune, dar ce spune Tudorica, seamana a santaj.Cum adica, daca se va scula pe multi va popi, dar pana acuma sau pana atunci, ce face ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ano 14:18
    Las ca stie el ce face.Te..... grija pe tine sau vrei sa "preintampini"?
    @filip
    Bun coment-ul cu amorpfo... si comparatia cu.... care puteeeeee!!de trazneste.

    RăspundețiȘtergere
  4. ANO 14.49
    Ia de cieste"Daca o sa continue pe aceasta linie ii anunt ca am la dispozitie o multitudine de posibilitati de ai deconspira, de a arata membrilor sindicatului adevarata lor fata, dar si pe a stapanilor lor." Tie a ce iti suna asta? Nu e un fel de santaj? Pai Tudorel, ori spune ce are de spus pentru ca nu e bine ceea ce se intampla, ori spune numai daca nu e lasat in pace si atunci nu e nici o diferenta intre el si cei pe care ii invinuieste. Ce zici nea Tudore, esti popa sau hot?

    RăspundețiȘtergere
  5. ROBERT HORVATH : VA ROG RESPECTUOS ....SCHIMBATI COMANDANTUL SUPREM !

    Printre institutiile cele mai afectate de procesele de restructurare succesive din ultimele doua decenii, se numara si Ministerul Apararii Nationale de la Bucuresti, conform declaratiilor actualului ministru, Gabrie Oprea, incepand cu anul 1990, efectivele armatei romane reducandu-se cu peste 70%. Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, citat de mass-media de la Bucuresti, a declarat recent ca personalul armatei romane s-a redus din 1990 de patru ori. ”Incepand cu anul 1990, armata Romaniei s-a aflat intr-un proces continuu de restructurare, efectivele reducandu-se cu aproximativ 70%, de la 320.000 la aproximativ 80.000. Aceasta reducere de aproape patru ori a personalului a facut ca MApN sa fie singura institutie publica din Romania care a realizat o restructurare atat de semnificativa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Regret!
    Regret ca nu suntem decit o masa de manevra. Nici macar trupe de manevra! Am mai spus/scris odata "ne meritam soarta!" LIDERUL este(ar trebui sa fie) CEL CARE CHIAR este in masura sa renunte la orice ar putea impiedica indeplinirea scopului si a obiectivelor MISIUNII. Atunci cand iti asumi aceasta responsabilitate nu mai exista nimic altceva decat binele grupului/organizatiei. Si iti asumi toate responsabilitatile si ai curajul raspunderii si faci orice efort pentru a nu uza vreodata de " am fost invins de sistem".
    Componentii organelor de conducere ale SCMD = LIDERSHIP ?!
    "Invata sa te cunosti ca sa ii poti conduce pe altii! Invata sa asculti pentru ca altii sa te urmeze!”
    " A conduce si a-ti depasi stress-ul personal care vine odata cu procesul de conducere, necesita DISCIPLINA INTERIOARA. A CONDUCE inseamna a-ti dezvolta capacitatea de a te gestiona singur, de a-ti administra cu intelepciune si de a pune in interesul altora propriile resurse psihice si fizice".
    Restul este "vanare de vant"!

    RăspundețiȘtergere
  7. O PORCARIE NU SE MAI TERMINA??!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sindicat al militarilor, eu te-am facut, eu te distrug. Acesta este mottoul lui Dogaru.Vae victis!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cashule fa-ti draq odata sindicatul ala ca sa ne inscriem in el! Vrei cumva o pila la chiorul natiunii pentru asata? Da nu ne-ai povestit cum fu la UNAP...Hai conformeaza-te dorintei vulgului si executa-i dorintele! Ce tot o circoteshti atita?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mei mai dati un brinci la comentarii! Nu vedeti ca s-a intepenit contorul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa da "colaborare"


    Pe infoM apare la ora respectiva

    Lt Col Dumitru Rinciog says:
    Noiembrie 16, 2011 at 1:32 am
    Domnule Raul Dancuta,
    Daca tineti la adevar, asa cum sta bine oricarui jurnalist, atunci publicati si articolul semnat de col Dogaru, pe acest subiect, postat pe pagina principala a blogului SCMD.
    Cu stima si urari de succes,


    Dupa numai cateva ore d'nul Dancuta "se executa" si posteaza materialul respectiv pe site-ul infomondo,bineinteles doar in cateva fragmente si bine periat de injurii.Aveti link-ul mai jos
    http://militar.infomondo.ro/

    Urmarea???E taree!!Imediat pe blogul scmd central apare "vestea" ca si infoM combate :
    Va redau titlul,"InfoMondo Militar despre noua ofensiva a Puterii impotriva SCMD, declansata la 14.11.2011"
    dupa care din nou link-ul te trimite la infoM

    Si uite asa arunca d-nul ranciog cu milogeala la infom si cu lauda la dogaru si le-nvarteste pana le ameteste
    In rest am "toata stima" pentru acest comportament manipulator
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  12. Cele intamplate Col(r) Marian Tudor
    sunt atat de "neanchipuit" acum cateva luni,
    incat AZI, vazand cele intamplate, ramai blocat!
    Inclusiv comentatorii de pe aici!
    Nu stiu ce trebuie sa se intample ... "altele", pentru a reactiona si SCMD!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sedeti linistiti, baieti, ca va creste tensiunea si, la varsta asta, poate fi fatal...
    Nu va impacientati, nu se dezintegreaza SCMD din cauza Col Tudor.
    Este si el om si mai greseste. Se vede ca a obosit un pic, dar isi va reveni!...

    POPA MIRCEA

    RăspundețiȘtergere
  14. @POPA MIRCEA
    Ai dreptate. Sa vezi dupa ce vin deciziile citi o sa oboseasca dar aia nu-si mai revin. Bocetele dar si amenintarile la adresa celor care nu isi platesc cotizatia sunt doar un semnal.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cum domnu Popa Mirecea, atitudinea lui Tudor e o greseala ? Si eu care ma speriasem degeaba. Asa domnule,care va sa zica a gresit. Asa da, acuma il recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Starea de normalitate in CD al SCMD este "anormalul", scandalul cu orice chip!
    Inclusiv de natura celor "care ar deranja si tocurile de la usile sediului sindicatului".
    Ar fi interesant sa stim, mai ales ca toti cei plecati, au facut referire la lucruri grave, pe care nu au dorit sa le dezvaluie public.
    Nimic nu ma mai mira, dar nici pe scmd-isti!

    RăspundețiȘtergere
  17. Spune si asta ceva .Toti cei care ies se plang ca nu mai [pot sa suporte .... ce ? Nu inteleg ce dezvaluiri deosebite au si de ce nu spun daca se dau ciresi. Ce to ameninta ca o sa spuna ei ca o sa faca , o sa dreaga ? Abureli sau santaj. Una din doua. Ori nu au nimic , ori se dau rotunzi ca sa isi ascunda slabiciunile si faptul ca nu au cazut la pace. Sunt buni de politicieni toti. Stau mersi bine si se ling pe degete la borcanul cu miere si cand se imputineaza mierea se trezeste cinste in ei. Tudor parca acuma 10 zile l-a judecat pe Icleanu pentru aceleasi chestii de care e invinuit el acuma. Ori e prost ori mincinos daca in decurs de o saptamana este bagat in aceeasi oala cu cel pe care l-a infierat cu manie proletara.Sa ne lase impace toti cu chestii de astea, gen lasa ca stiu eu ce stiu si daca spun, se darama stalpul portii. Oamenii fara caracter procedeaza asa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Singurii care au avut coloana au fost Winzer, cu Zapor,Neacsu si Pricop parca de la Bacau . Ceilalti abureli de doi bani . Lasa ca stiu eu, lasa ca spun eu, lasa ca dreg eu , sunt amenintari santajiste ca sa capete ceva si nimic mai mult. Ce loialitate ? Fata de cine ? Adica Dogaru te face albie de porci, te face tradator, destabilizator , mincinos, vanzator si vandut, iar tu taci din loialitate? Pai cui vind ei castraveti cu chestii din astea? Daca il acoperi pe unul care te inseala, si face pres cu tine asta nu se numeste loialitate ci complicitate, lasitate sau prostie, iar daca il si ameninti se numeste santaj.Asta e si nimic altcev. Tudor sa nu se mai laude ca a fost mare comandant de osti daca Dogaru spala cu el pe holurile sindicatului, iar el schelalaie pe la tocurile usilor.
    Tot eu

    RăspundețiȘtergere
  19. @ano 14:27 ,
    Cred ca ai dreptate! Cand cheltuiesti discretionar foarte multi bani, orice este posibil! Iar unora, dedulciti, nu le convine una, alta ...! Asa e si la case mai mari!

    RăspundețiȘtergere
  20. @ano 14:27si14:45 si......ai facut cumva caractizarea @elena???Cum dreak,..se potriveste perfect

    RăspundețiȘtergere
  21. Pe un oarecare blog elena spune pt Stelian P:
    Am aflat ca peste cateva zile e ziua ta.Sper ca dai de baut.
    Asa da doamna insetata:):)
    Bietul Stelian n-are nici o vina."D-na" ii cere de baut.Ce mishto!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ati ramas aceeasi nepriceputi,neajutorati si lipsiti de orizont.Nu inteleg de ce va mai apara Dogaru!La cum ganditi nu va va meritati pensii,eventual ceva maruntis.Ce ati produs inafara de scandal?Pupati - l pe domnul Burcu ca va gazduieste.Sindicatul merge oricum si fara voi.Stiti povestea cu ...javra,dar voi sunteti mai multi,dar nu suficienti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pt conformitate!!

    Elena spunea...
    17 noiembrie 2011, 09:15
    @Stelian P
    Raspunsuri restante
    ...."Vedeti ca peste cateva zile e ziua dvs (asa mi-a spus fostul dvs. coleg). Sper ca dati de baut."

    RăspundețiȘtergere
  24. Cind cineva iti spune
    ,,trebuie sa dai de baut''
    nu inseamna ca este ,,insetat''.Inseamna ca te-a bagat in seama.Nemeritat,poate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Doi oameni o urasc pe Elena atat de tare incat sa o urmareasca pe toate blogurile Cezar si corleone .Care din ei o musca din nou de popou ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Pei cine sa fie altul decit Cezar Curlionezu?
    Curliontzatul

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim spunea:
    Ia sa vedem , daca am inteles bine
    Tudorller, a fost păstor pe vremea cand se infiinta sindicatul, dar a devenit capitan de departament pe timpul lui Doghitler.
    Si spune cam asa:
    Cand au venit Dogarienii si au muscat-o pe Ana, nu am spus nimic, ca nu eram femeie.
    Cand au lovit in Zapor, nu am spus nimic, ca aveam zavor.
    Cand au lovit in Neacsu, am votat pentru, ca asa votau toti.
    Cand au lovit in Icleanu, i-am dat la o parte si am dat numai eu.
    Acuma cand Dogarienii au sarit la mine, ma uit ca prostu, ca nu sare nimeni sa ma apere.

    RăspundețiȘtergere
  28. Elena?
    Care Elena?
    D-na consilier PNL pe probleme militare?
    Mai, mai, mai! Fraieri mai pot fi unii!

    RăspundețiȘtergere
  29. Se spune ca Tudor ar vrea sefia SCMD si, se vede, ca o cam ia peste bot peste tot, pentru ca inca nu s-a descotorosit de obiceiurile lui de "comandant". La Alba Iulia incepuse sa se dea comandant dar a fost degraba pus la colt de cei din sala. La fel pateste si pe la Bucuresti.
    Si baiatul asta are acum refulari si nu stie cum sa faca pentru a arata lumii ce mare comandant este el.

    comandantul de grupa

    RăspundețiȘtergere
  30. Tudorele mama,
    Un sfat: cea mai buna arma, este atacul!
    Daca ai ceva de spus, spune acum!
    Maine esti ... muci!

    RăspundețiȘtergere
  31. MAI USOR, BURCULE, NU TE REPEZI CU OISTEA IN GARD!
    UNDE VEZI TU SCANDALUL URIAS?
    TUDOR ASTA ESTE UN PURICE CARE VREA SA-SI UMFLE MUSCHII!...
    UN ASTFEL DE INS NU ARE CE CAUTA IN FRUNTEA SCMD - IN CALITATE DE VICEPRESEDINTE SE COMPORTA CA UN IRESPONSABIL. ORICUM, NE-A ARATAT CA ESTE UN OM MIC DE CARACTER. SE VEDE CA PENTRU EL SCMD-UL NU CONTEAZA SI VREA DOAR UN OS DE ROS - ACESTA ESTE IDEALUL LUI.

    TEOFAN

    RăspundețiȘtergere
  32. Hopaaa ....
    Vicepresedinte SCMD ?
    Acum nu este bun? Doar un purice?
    Un iresponsabil fara caracter?
    Pai cine l-a pus acolo? IO? Noi?
    Teofane, nu ne face pe noi raspunzatori!
    Nu sunt avocatul nimanui, dar imi dau cu parerea! Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cezar nu musca pe nimeni de ..cur! Eventual de nas!! Czar

    RăspundețiȘtergere
  34. Da,e un delicat.
    Nu musca,pupa !(poala popii)

    RăspundețiȘtergere
  35. Au inceput copii din echipa de zgomote sa se dea la Tudor.Dupa ce au stat fara glas 24 de ore, au primit indicatii sa iasa la gard. De unde cunosc eu filmul asta ?

    RăspundețiȘtergere
  36. HAMsiaucigasa spunea...
    Cind cineva iti spune
    ,,trebuie sa dai de baut''
    nu inseamna ca este ,,insetat''.Inseamna ca te-a bagat in seama.Nemeritat,poate.


    @Hamsia SINUcigasa
    Elena cere de baut ca doar e o doamna Nuu!!
    Chiar ai creier de hamsie!!!Daca ai!
    Da ai bea cot la cot cu madama??
    Nasol fraiere ca te "baga sub masa"

    RăspundețiȘtergere
  37. a se citi: "doamna"
    Elena spunea...
    17 noiembrie 2011, 09:15
    @Stelian P
    Raspunsuri restante
    ...."Vedeti ca peste cateva zile e ziua dvs (asa mi-a spus fostul dvs. coleg). Sper ca dati de baut."
    semnat elena:)

    RăspundețiȘtergere
  38. Cashule, ţi-am spus şi Io şi ceilalţi să laşi dracului halatul de apv-ist şi tilifonu-că ne iradiezi şi facem "rac"! Ce-i aşa de greu de-nţeles, sau vorbim somaleza lui Cezăruş? Nu ne-ai răspuns la întrebările cu UNAP, sau ţi-e greu să ne prezinţi din escrocheriile fabricii de doctori şi "masteri" într-ale ştiiţelor "militare" unde ai lucrat. Hai niţel curaj să ne luminezi şi pe noi prostimea cum se fabricau doftorii în "arte militare" şi cum stupeau ei pe degete ca să dea tente "operaţiunilor militare". Ehei Cshule, tu nu l-ai prins pe Teclu sau Tutoveanu...da asta-i altă poveste! Aşteptăm (eventual şi în roman foileton), "din tainele celor care nu cuvîntă" pe acest subiect.
    Şi ca să nu uit: Dogaretele mîine semnează un protocol cu USL undeva în nordul patriei; ce să-i transmit din partea vostră?

    RăspundețiȘtergere
  39. @teofan(raspopit vanzator si de tara si de neam)

    crezi ca daca scrii cu majuscule esti mai convingator??
    si rh si topgun scriu la fel.luati-va de mana!!

    RăspundețiȘtergere
  40. erata
    ati luat-o in mana hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  41. @anonim20:58
    Esti ,,manga''.Si nu din bautura.
    Sub masa esti tu (in dreptul incrucisatorului).

    RăspundețiȘtergere
  42. am scris intentionat "hi hi"

    RăspundețiȘtergere
  43. @hamsiasinucigasa
    mars in scmd la pomana!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Anonim 21.04
    1.Halatul nu il las jos, asa cum nu las nimic din ce incep. Daca altii si-au dat uniformele pe o sticla de tuuica eu inca o pastrez numai asa sa moara Oprea de necaz.
    2. Eu nu am avut nici o lagatura cu fabrica de doctori a UNAp. Dupa cum ai citit (daca ai citit) am lucrat la CRP care se subordona Statului Major General pana prin 2004. Asa ca nu imi arunca mie in carca -din lipsa de altceva- tot ce au facut altii. Sper ca acuma sa nu incepi sa ma invinuiesti de toare relele comise de Popescu, Badalan sau mai stiu eu care Sef am MStM. Mai ia o pauza.
    3. Dogaru nu va semna nimic. Eventual participa, mai face un apel la " prostii" care nu sunt inscrisi in sindicat, la civilii care se uita ca vitetii la poarta noua la militari si se mai lauda cu 300 de procese castigate din 20000 si cu specialistii pe care ii are el in sindicat si ii pierde pe drum. Cam asta .
    Apropo, l-am prins si pe Tutoveanu prin academie, prin 80.Te-au marcart chiar asa de tare inspectiile de dimineata pe memancate, ca vad ca esti tot constipat.

    RăspundețiȘtergere
  45. Da Cashule, m-au marcat în "sens" pozitiv! Spune şi tu, nu era să frumos să vezi în front de la general şi pînă la ultimul soldat din corpul de gardă făcînd revista de front? Nu era plăcut ca piticul şi locţiitorul(ii), Popescu, Orban să măsoare cu creionul lungimea părului? Nu era frumos că dacă erai în neregulă, de la general la soldat să ţi se aplice aceeaşi pedeapsă? Atunci Cashule ştiai că-i democraţie...şi nu numai pt. dulăi!
    PS. Lasă dracului uniforma că acu după noua lege de te face civil "eşti în penal", precum şi tilifonu! Ţie nu ţi-e aşa un pic de viaţa colegilor pe care o (i)radiezi?

    RăspundețiȘtergere
  46. @22:01
    deci e clar!!ESTI DILIU!!
    PS Nu poti fi platit.Cei platiti sunt normali!!

    RăspundețiȘtergere
  47. @22:01
    desigur telefonu' lu' cashu e penal:)
    Nu ti-am zis ca esti DILIU??
    rudotel

    RăspundețiȘtergere
  48. Anonim 22.01
    Exagerezi. Fii mai indulgent. Ceva ceva este real in ce spune. Nici atunci nu era egalitate intre general si soldat, doar ca atunci exista cate un nesimtit care punea pe acelasi rand colonelul si soldatul si ii freca pe toti la fel ca sa dea ideea de "egalitate" .Asta intelegeau unii prin egalitate si uite ca a prins samburi. Acuma nu mai vezi asa ceva pentru ca nu mai intereseaza pe nimeni nici cum se imbraca militarii, nici cum fac instructie, nici cum vin si nici cum pleaca de la serviciu. Din cauza asta colegului suparat pe uniforma i se pare ca nu mai e egalitate intre militari. Dar lasa ca il linisteste Basescu imediat ca face el egalitate in toate si in drepturi furate si in pensii si in bataie de joc. Si uite asa, se va ajunge la vremurile pe care le deplange amicul cand toti vom fi egali, uniformizati fara uniforme, de la maturator la savant, de la cel cu tata'n gura pan'la al cu barba sura. Egalitate vrea, egalitate va avea.

    RăspundețiȘtergere
  49. Băi ăsta de la 22.05 cu 3 clase (cît avea CFR-călători pe vremuri): Diliu eşti tu şi cu obrazul gros cît şoricul scroafei lui Stelin P, că n-ai trăit în vremurile în care se făcea armată şi armată pe bune! Poate-ai fi vreun marţafoi din ăla făcut ofiţer la ff-din care făcea Cashu et.co. de la UNAP după 89 mari strategi...Că vorba aceea a lui Eminescu..."fii noştri la Parij învaţă..."
    N-ai cu cine, n-ai cu cine domle...

    RăspundețiȘtergere
  50. Ano 22.01.
    Esti dus rau tete. Tu te-ai uitat sa vezi ce ai scris ? Asta ti-a placut tie inainte impiedicatule, ca erau pusi pe acelasi rand coloneii cu soldatii ? Asta te bucura pe tine frustratule, ca ii vedeai langa tine pe cei mai mari in grad ? Vai de mintea ta.

    RăspundețiȘtergere
  51. Anus Tete dus esti tu impiedicatule! Aplicarea justitiei-chiar si a celei stipulate in regulamentele militare nu trebuie sa tina seama de grade, pacaliciule! Ai gresit, ai platit maimutzoiule! Daca nu-ti convine acest sistem care se aplica pe la altii-cit de cit, atunci "Ia de la basescu"!

    RăspundețiȘtergere
  52. Ce Justitie bai musca fara cap ? Amestecarea gradelor si umilirea lor la gramada tie ti s-a parut justitie? Du-te dupa tatucul Stalin relicva comunista ce esti. Eu nu am spus ca ce face basescu e bine dar nici ce spui tu retardatule.

    RăspundețiȘtergere
  53. Mda, hai ca ati dat-o tot intr-o "demnitate"
    SA VA FIE RUSINE!!!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  54. Mei curlandezule, tu centrezi, tu dai cu capul al de musca verde?

    RăspundețiȘtergere
  55. Se mai mira cineva cind marea majoritate a civililor spun despre noi ca suntem agresivi si lipsiti de educatie ?

    RăspundețiȘtergere
  56. Ei si tu Steliane...N-o lua chiar asa de personal! Mai bine asculta acilea ceva care s-ar putea sa-ti gidile in mod placut urechile-daca desigur vei citi aceste versuri cu glas tare:
    ".....
    Durerea noastra surdă şi amară
    O grămădii pe-o singură vioară,
    Pe care ascultând-o a jucat
    Stăpânul, ca un ţap înjunghiat.
    Din bube, mucegaiuri şi noroi
    Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi.
    Biciul răbdat se-ntoarce în cuvinte
    Si izbăveste-ncet pedesitor
    Odrasla vie-a crimei tuturor.
    ........"

    RăspundețiȘtergere
  57. PS.
    Dar apropos nu esti la munca, sau ti-au dat sefii azi zi libera? Ai terminat de strins galetile pt. viitoarele alegeri? Au cumva culoarea portocalie?

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu povesteste Nea Casul de la UNAP -stie el de ce !! Da stim si noi! Da jos salopeta si tilifonul!!

    RăspundețiȘtergere
  59. ??????
    -------
    18.11.2011.
    Rugaminte catre toti membrii SCMD
    ......
    SCMD intentioneaza si poate sa devina in 2012 coloana vertebrala a societatii romanesti, un vector care sa nu poata lipsi din strategia tuturor fortelor politice interne sau externe care conlucreaza de zeci de ani la spolierea fara precedent a Romaniei. Pentru ca SCMD poate actiona hotarat, pentru ca ceasul dreptei rasplati sa vina pentru fiecare! In cadrul noului razboi mondial pentru ultimele resurse clasice ale planetei, toti cei care inteleg sunt alaturi de noi, ceilalti, trambitandu-si “onoarea si demnitatea” in genunchi, alaturi de liderii ANCMRR-urilor.
    ...............
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) Mircea DOGARU
    ...............
    ??????
    _______________
    Ce vrea sa spuna?
    Ce logica are? Ce vector vrea sa ajunga SCMD?
    O fi fost treaz cand a scris? Este sanatos?

    RăspundețiȘtergere
  60. <<<Indiferent ce prostii sunt strecurate, in scop de destabilizare, si indiferent de catre cine, pana in aceasta secunda, 417 membri SCMD au redevenit, in mod surprinzator, datorita instantelor din Romania, militari in rezerva, cu pensii militare de stat, care vor creste conform prevederilor Legilor 164/2001 si 179/2004 direct proportional cu salariile celor activi. Nici Iisus, nici Basescu nu mai pot face '' ADEVARAT SAU FALS !CINE POATE LAMURI??

    RăspundețiȘtergere
  61. @Anonim 18 noiembrie 2011, 16:04
    FALS SI MINCINOS! Nu pot exista doua legi in vigoare pentru aceeasi categorie de pensionari. Legea 164/2001 a fost abrogata. Toate deciziile de recalculare se revizuiesc, inclusiv cele despre care minte Dogaru. NU trebuie sa ma crezi pe mine, du-te pe blogul lui Plano ca in el aveti incredere:

    http://www.plano10.com/2011/11/scmd-nu-are-juristi-care-sa-nu-l-mai.html

    RăspundețiȘtergere
  62. Vai ce 'mumos ,adica frumos este curcubeul virtual postat de Admin....deasupra lui 'Welcome
    Mister Tudor'.o fi intuind Admin.,ca Mister Tudor o fi vreun Bush,cand veni la Bucuresti,da,da,cica il fabrica Spp-ul la vizita lui Bush-ica,da Admin.i-a facut cinste lui Mister Tudor,de-i posta asa un curcubeu frumos rau!!!!!!Mai,mai,vedeti ,baieti comportati-va civilizat!!!!!,ca Admin.va urmareste cu pliciul,asa de capriciu......hi,ha!!!!!!
    Leul,regele savanei!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Eu acum ma distrez dar ce vrea dogaru???
    Sa participe si el la spolierea poporului???
    Ca dupa cum a scris,habar n-are ce a scris hi,hi

    "SCMD intentioneaza si poate sa devina in 2012 coloana........., un vector care sa nu poata lipsi din strategia tuturor fortelor politice interne sau externe care conlucreaza de zeci de ani la spolierea fara precedent a Romaniei."
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  64. Asta de mai sus e mai tare decat Catavencu
    Cum bine zicea cineva:Sa radem cu(de)dogarienii
    Don Corleone

    P.S.Sa vezi cum navalesc acum "gloatele" formate din 1-2 lingai

    RăspundețiȘtergere
  65. Sfaturi de la Dogaru":

    "„Ripostele noastre, trebuie să vădească nu iritare și furie ci detașare și umor, potrivit principiului “umple-i de rahat și i-ai terminat”; impostura, prostia și hidoșenia lor trebuie demascată prin ridiculizare, fiecare lovitură a noastră trebuind să stârnească la început uimire, apoi zâmbete și, în final, hohote de râs. Propun cu alte cuvinte “Războiul vesel”, ca metodă de contracarare imagologică, deși suntem în inferioritate pentru că noi nu avem decât verbul...”
    Col. (r) dr. Mircea Dogaru
    Istoric militar
    23.02.2010

    Oare dogarienii respecta sfaturile iubitului lor conducator (sau macar el le respecta)?

    RăspundețiȘtergere
  66. Ba caldararule de la 18, 38 la munca vere nu la intins mina in fata Bisericii Negre din Bv. unde esti de dimineata pina seara! Io si pretenarii te-am vazut ca esti ditamai dubala numai buna de taiat sare la ocna.Nu ti-e rusine? Macar improvizeaza si tu ceva: un circ de purici, sau o alba neagra...
    Neagra ca Zapada
    Stilicla bre tataie, ti-au iesit la inventar galetile? Vezi ca astia nu e ca la GAZ-urile MAN, astia portocalii-si nu numai e dati dracului! Daca la o cartoafa, brinza, maslina si combustibil iera scazaminte dupa regulamentu vostru, astia de-acu aplica legea aia a lui L"Omme on osov, adicatalea aia "ca nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga ci totu se transforma din alba in neagra"...Asa ca vezi cum faci sa nu ti se "transformeze" vreo galeata!

    RăspundețiȘtergere
  67. @ano 21:04
    Esti atat de incoerent,incat cred ca "ai depasit masura".Du-te si te culca!!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  68. IMPORTANT 1:
    ==========
    Se subintelege, sper, ca sunt alaturi de camarazii nostri care, iata, simt "dezgust" fata de modul cum se manifesta democratismul la nivelul conducerii centrale a SCMD. Mie imi este prea cunoscuta maniera de exercitare a actului conducerii ce a provocat auto-desfiintarea - dupa cate inteleg - a Departamentului Organizare; am semnalat fenomenul inca din faza sa incipienta, si tin sa precizez ca tocmai camaradul Marian Tudor m-a infierat pentru gestul meu - taxat la Centru ca act demolator la adresa unitatii sindicatului.
    Va marturisesc, o intrebare nu-mi da pace: La ce ne va sluji un sindicat "strans unit in jurul..." unei singure persoane? Cine ne garanteaza ca la alegeri sau dupa alegeri SCMD nu va fi "tras pe linie moarta"? Vorbesc de o "singura persoana", dar, de fapt, pe mine nu ma reprezinta nici unul din membri CD, cata vreme nu i-am dat niciunuia girul votului meu, nici macar prin presedintele de filiala, in cadrul CNR - si acelasi lucru il pot afirma miile de membri ai Sindicatului.
    Se tot fac rabaturi de la principii, norme si prevederi statutare pe motivul ca altfel SCMD risca sa fie scos in afara legii, la o eventuala confruntare cu justitia. Cum adica, la miile de procese declansate speram sa avem castig de cauza, dar ne temem de re-recunoasterea de catre justitie a Sindicatului ca organizatie...? Pai, cata vreme organizatia exista, activeaza conform legilor tarii si mai este si puternica, mai sunt valabile motivele astea?
    Cum spuneam in urma cu cateva luni, SCMD se "dezumfla", sau exista riscul sa se "dezumfle", si regret ca lucrul asta nu-i da de gandit liderului sau botezat de mine ca "maxim". Deja sunt probleme cu strangerea cotizatiilor si platile curente catre biroul avocatului Galca, asa cum insusi acesta se plangea in urma cu cateva zile.Cel putin odata cu incheierea sub o forma sau alta a razboiului cu pensiile (in mod normal, dupa alegeri) va disparea motivul - unic, pentru foarte multi membri - pentru care SCMD s-a "umflat". Numai ca lupta sindicala nu asa se duce. Cauze de aparat vor exista tot timpul, si deci vor exista obiective de vizat si de atins. Un SCMD dezagregat va compromite pe vecie sansele continuarii activismului nostru sindical.
    - urmeaza II -

    RăspundețiȘtergere
  69. IMPORTANT 2:
    ==========
    Ma tot intreb cui i-ar conveni un astfel de deznodamant si in ce masura greselile conducerii centrale "taxate" acum de unii dintre noi sunt pasi - constienti sau nu - in aceasta directie...
    Da, actualul CD, autoinscaunat in urma cu doi ani, n-a cerut la Alba Iulia sa fie validat, nu are in componenta membri din provincie si pune mare pret pe calitatea de fondator - dar numai a persoanelor din componenta lui, pentru ca aproape jumatate din cei peste 20 de fondatori de drept au ramas deoparte sau au fost indepartati. Cu exceptia lui Marian Tudor - acum retras si el de bunavoie - nu stiu sa aiba in componenta si militari de cariera cu stagii la comanda in cadrul celor trei categorii de forte ale Armatei. In mod normal, o astfel de organizatie este departe de a putea fi considerata "integrata", pentru ca teama de "dezintegrare" sa lase loc sirului interminabil de rabaturi si acceptari fara temei. De ce ne batem si noi, rezervistii, joc de democratia aceea pentru care inclusiv Armata a dat sute de jertfe in decembrie 1989?
    Recenta adunare a CNR de la Alba Iulia m-a dezamagit, atat prin faptul ca s-a "fentat" chestiunea raportului de audit (vai, si cata moneda a batut Dogaru pe tema asta, la criticile aduse de mine), cat si prin aceea ca a lasat deschisa calea autoritarismului la nivelul conducerii SCMD. Ca sa nu mai spun de incalcarea grosolana a principiului reprezentativitatii, care a conferit unui presedinte de filiala cu nici 50 de membri drept egal de vot cu preasedintele unei filiale cu sute de membri. Bucurestenii au tot dreptul sa se organizeze pe plan local, astfel incat miile de membri din Bucuresti sa-si poata face auzita vocea. Nu inteleg cum putem accepta, ca fosti militari, aceasta organizare de tip bloc monolit cu un nucleu de conducere si decizie atat de indepartat de elementele constitutive ale blocului.
    Nu, stimati camarazi, SACMD nu se va sparge datorita unor observatii precum acestea notate aici de mine; daca e sa se sparga, se va sparge datorita faptului ca faptele constatate de mine sunt reale.
    by Marian Ilie, via e-mail

    RăspundețiȘtergere
  70. Oh,Ilie, mai scrie-ne! Adoram scrierile tale!
    cand vrei sa organizam un CNR la Ramnicu Sarat?

    NERABDATORUL

    RăspundețiȘtergere
  71. Prea multa apa de ploaie.
    scmd nu va mai exista cand nu vor mai fi cotizanti si pe cale de consecinta nici bani.Nimeni nu vrea sa vada ca puterea este NU in CD nici in dogaru nici bla,bla ci in numarul de membri.
    Toate la timpul lor.Paaaaa!!
    Don C

    PS de asta scmd nu va fi desfiintat nici de tudor nici de altii nici macar de "mama leone".Se va duce de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  72. "Reamintesc pensionarilor militari din Judetul Arges ,care au depuse actiuni in instantele de judecata ,sa se prezinte la sediul SCMD Filiala 1 Pitesti ,pentru achitarea cotizatiei."
    Honor et Patria ,Vae Victis !
    Presedintele SCMD Filiala 1 Pitesti ,
    Col.(r)ec.Victor Popescu"
    vineri 18.11.2011

    RăspundețiȘtergere
  73. "B.O. al Filialei 1 Suceava face apel la membrii de sindicat care nu au achitat cotizaţia pe anul 2011 să achite cotizaţia până cel mai târziu 30.11.2011.
    De asemenea roagă membrii de sindicat să achite cotizaţia pentru anul 2012 în lunile noiembrie şi decembrie în următorul cont:..."
    marti 1 noiembrie 2011

    RăspundețiȘtergere
  74. @stelian P
    Da nu ne dati si noua contul?????:):)
    Hai, va roooog frumoooos!!.
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  75. @Don C
    Daca vrei sa pierzi bani mai bine incearca la Loto. E mult mai sigur decit la sindicat.

    RăspundețiȘtergere
  76. O sa faceti galci si va veti scrinti mainile la tastatura scriind impotriva SCMD si atatand oamenii sa nu mai plateasca cotizatii!...
    Degeaba, vandutilor, trogloditilor sau ce veti mai fi fiind: suntem baieti mari si gandim cu propriul creier, nu avem nevoie de ajutor!...
    Pe cine prostiti Stelian P, neacsu, Don C si alti Curleoni?
    SCMD_istul

    RăspundețiȘtergere
  77. Si inca ceva: SCANDAL ESTE IN TARTACUTELE VOASTRE INFIERBANTATE DE NEPUTINTA DE A PUNE PE BUTUCI SCMD-ul.
    In SCMD nu este nici un scandal.Daca unul mai viseaza noapteA si scrie dimineata pe blog, asta nu inseamna ca SCMD-ul se cutremura. Sa fim seriosi.
    Hai, la treaba, Curleoni! Varsati cat mai multe dejectii, zoaie, pe acest blog, altfel veti fi taiati de la plata de stapani vostri!...
    SCMD-istul

    RăspundețiȘtergere
  78. Baaaaa VEDETI CA AU APARUT LINGAII!!JOS PANTALONII SI AAAAAALINIEREAAAA,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  79. @scmd-istu'
    Deocamdata dumneata vorbesti ca "la usa cortului"
    Asa ca cine ai vrea sa-ti dea atentie?In acest mod "promovezi" interesele sindicalistilor?
    Ai dat in trepidatii??Esti de tot rasul!!
    Oricum dupa gramatica pe care o folosesti sper sa nu fie multi scmd-isti analfabeti ca dumneata.
    Don Corleone
    PS Da' niste cauciucuri de iarna n-ai??
    Hai ca facem bara/bara

    RăspundețiȘtergere
  80. Mai fratilor,noroc ca nu sunteti multi,ca prosti... cat actuala floare a armatei romane!
    Jos Dogaru ca-l doare -n chiur de voi!

    RăspundețiȘtergere
  81. @ano 18:10,
    Daca pui problema FIX invers, iti dam dreptate si te iertam de prostia congenitala de care dai dovada. {Chiar esti atat de idiot? Chiar crezi ca noi murim de grija scmd/dogarienilor? Chiar crezi ca ne doare pe ce si cum isi cheltuie banii? Ca s-au facut de rasu'rasului lumii?}

    RăspundețiȘtergere
  82. Nu bei, voi nu muritzi de grija dogarienilor, voi suntetzi ca ala: " ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia"! Voi este la general asa cum e; furi-strati, ne-impliniti, ne-copti s.a. alea.
    AntiDog zis si Mengele Higherle
    PS. Don Curlandezu da cum stai saptamina asta cu productia din fata Bisericii Negre, ai? Cit ai volatilizat din cutia milei si cit de la fleash-neta, ca Don Costel portocaliul vrea sa-i aduci incasarile la zi ca sa poata plati impozitu pe profit...
    Pentru Don Curlandezu, Stelianu minuitoru de pian s.a.-i-am exclus pe Cash-cavalu si Czar ca e de-ai nostri mai de mult timp...si e baieti mai cu shoricu fin...

    RăspundețiȘtergere
  83. Nu am luat din cutia milei nici a mia parte din cat v-a tras-o voua "el lider maximo"
    Dar ii urez sa v-o mai traga!!!!
    Chiar ca meritati ca prostul n-are leac
    Don Corleone
    PS Daca unii sunt asa de ingramaditi,ma-ntreb ce rost are ca altii bine intentionati sa le deschida ochii.
    Sunt majori sunt vaccinati si....Dumnezeu cu mila.Ca nu-i prost cine cere:E prost cine da
    Grabiti-va sa achitati cotizatiile in avans pe 2012 ca acusi va ia dogaru la perpulis,ca n-are bani de avocati si whisky.
    Don Corleone
    PS2 si nu uitati "onorariile de succes"!!hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  84. Lasati-l pe Curlionezu ca el fu de a.a. si fu arbitru la inspectii, trageri si aplicatii (de-alea de-a lu Cashu de-si stucheau dejtili sa dea tenta la "potenza trupelor proprii") ca si Mitiga Drago mir, de lua spaga in natura: Ba o sticla de tescovina, ba o sacoshe de hrean, ba un adidas+shoric de groshtei, ba o legatura de ceapa verde să le faca cu oua de gugurlui... Astia e ai moralisti...Da in final cine nu
    beleshte ochii-undiferent de situatziune-spune tu ,Curlionezule-beleshte pu.(ng).a! Ia zi-ne mei nu faci tlotuaru si prin Bartholomeou, ori macar pe-acolo pe-aproape pe la CIBO vis-a-vis de ...
    AntiDog zis si Mengele Higherle

    RăspundețiȘtergere
  85. Mai comisare, mai schimba si tu articolul. Subiecte sunt destule: boc, apostu, primarul Brasovului, banii sportivilor, succesurile lenutei udrea in Anglia, etc, etc... Ai prins de nadragii SCMD ca un cotei jigarit si nu le mai dai drumu'. Hai ca poti. Daca nu, ia-l pe nasul curdeleone si mergeti la o bere, e mult mai sanatos.
    Ghici cine e? O cunostinta veche, cu tepi.

    RăspundețiȘtergere
  86. Domnule ce curaj au prins Dogarienii. Doua zile au dat din buze marunt cu ochii bulbucati ca pestii pe uscat, fara aer in sistem nestiind ce sa zica si acuma au iesit la injurat la facut misto si la balacarit. Copii cei iubiti ai lui Alah, se imbulzesc acuma ca soarecii pe pod in spatele elefantului si isi dau coate mandri ca se zguduie podul cand merg ei pe el. Lingai de profesie, legati la ochi se duc acolo unde sunt impinsi, dar luati individual sau lasati sa faca ceva din proprie initiativa, se uita tampi neintelegand ce le ceri.E normal sa ii fie scarba lui Tudor, dar cand el ii pupa mana lui Dogaru si il judeca pe Icleanu sau pe Monac nu ii era scarba?

    RăspundețiȘtergere
  87. Mei tu ăsta de la 21,31 comisaru şef e de-al nostru aşa că de nu-ţi convine de ce se postează te du şi-ţi fă blogu tău ori de petrecanie! Cine să mai arate unora ce găinării se mai fac în şatra asta de-şi zice SINDICAT decît Burcu-ca de altfel în toată Rumunika? Uite io-s membru SCMD, antidogarian, antistelian, anticurlionez, anti...prostan, anti... anarhist gen spaniol! Mei inteligenţilor de ce nu vă faceţi voi un sindicat al maimuţelor paralel cu SCMD care să-i aibă şefi-bineînţeles pe Dogarete, dar şi pe cei de-l critică; Caş cavalu, Cur lionezu, Stelisclă...ş.a.
    Blogul ăstă a fost de la bun început "blogu meu de suflet", aşa bun, rău cum l-am considerat io şi alţii; a avut ceva special-nu pun ghilimele...a avut ceva aparte, căteodată enervant cum zici tu, a mice de la 21,31, dar a fost chiar şi cu 2 comentarii pe subiect, deosebit! JOS pălăria pentru munca depusă de domnul comisar şef Burcu!
    Drapelul în bernă pentru:
    Kurlandezu şi Steliclă P.
    Pt. Czar…3 salve de artilerie (ţi-am trage mai multe d-ai austeritate şi plătim gazul de butelie tras peste normă). PS Czar stai nemişcat puţin fiule ca să putem alinia mecanismele de ochire!
    …Restu liber la program-bei nu ăl de voie…ăl ordonat! S-aude curlandezule? Iff yes? Raportează!
    PS. 22,47 văz că miroşi a şalău-că şi văz că eşti cam nătărău, tu de unde apăruşi muică?

    RăspundețiȘtergere
  88. Don'Comisar,
    Sa nu schimbi "subectu"!
    Noi pe aista vrem a "cetii si comenta"!
    Mai are putin si urca pe "primu'loc"!
    O sa-i dam un "premiu" + coronita!

    RăspundețiȘtergere
  89. @ano 22:47
    Mai bine te apucai de scris!!Ai talent si "nerv".
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  90. @Mei 23:07
    Auzi mei?Nu ti-a cerut nimeni parerea.vorbesti ca deobicei ca sa n-adormi.


    Du-te si te culca!
    salut!
    traducerea o ai mai jos
    גיין און שלאָפן!
    העלא!
    Don Corleone
    דאָן קאָרלעאָנע

    RăspundețiȘtergere
  91. Mei, mei, mei ...
    Locul I, SCMD!
    Locul II, SCMD!
    Locul III, SCMD! etc. etc. etc.
    Mei, mei, mei ...
    Cu si despre SCMD, cele mai cautate, citite, comentate subiecte! Traiasca! Fara numar!

    RăspundețiȘtergere
  92. Curlandezule, am declarat că sunt anti-prostanule! La muncă, lasă liber spaţiul cerşetorilor de la Biserica Neagră! Lasă firma aia a ta de vide chiloţi, pampersi s.a. şi la tăiat lemne la pădure! Cum, tocmai tu ditamai dubala de te lăudai că eşti "cub", adicătelea "nalt ca baradu, isteţ ca gardu" nu prestezi o muncă care să creeze un surplus de valoare intrinsecă? Eşti slăbuţ băiete!
    PS. Lasa draculului traducerile Google că se molipseşte şi Czar...şi ăla care n-a învăţat încă de la tine Neanderthal-ezule cum se umblă cu focul, s-ar putea să facă pîrjol pe undeva.
    Puricele kurlandez

    RăspundețiȘtergere
  93. @mei,mei
    Gandire limitata,limbaj limitat.
    Atat poti atat faci.Esti demn de mila si mai ai si "norocul" ca te dai anonim "fericitule"
    Don Corleone
    PS Da esti anti orice dar esti proprost pt.tine insuti.
    Ai gandit mult ce ai scris mai sus?Nu cred.NU POTI!!

    RăspundețiȘtergere
  94. Hai curlandezule ca m-ai plictisit! Probabil că ceilaţi amici de blog îs cu treburi mai iportante! Bei curlandezu oricît de mare, nalt ş.a te-ai da tu de-a dura, un lucru trebuie să ai în vedere: dacă ne-om întîlni vreodată-loock on your...bijuteriile tale de familie! Dormi în izmene, costumul de protecţie chimică, masca de sudură şi-n sugispensor...Ai grijă la valori...că...
    Supăr gătoru de nuci

    RăspundețiȘtergere
  95. Uitati io promit sa nu-l mai atac pe Curlionezu indiferent ce prostii ar mai debita. Imi voi respecta promisiunea intocmai si la timp, precum si-a respectat promisiunile primul barbat al tarii, modelul de viata si de succes al Curlionezului...
    Supar gatoru de nuci

    RăspundețiȘtergere
  96. Un apel de la fondatorul Wikipediei, Jimmy Wales
    "
    Este posibil ca Google să dețină aproape un milion de servere. Yahoo are aproximativ 13 000 de angajați. Noi avem 679 de servere și 95 de angajați. Wikipedia este al cincilea site pe internet, servind 450 de milioane de oameni diferiți în fiecare lună – cu miliarde de vizualizări ale paginilor.
    Comerțul este binevenit. Reclama nu este ceva malefic. Dar nu aparține acestui loc. Nu la Wikipedia.
    Wikipedia este ceva special. Este asemenea unei biblioteci sau a unei grădini publice. Este ca un templu al minții. Este un loc unde cu toții putem merge să gândim, să învățăm, să împărțim din cunoștințele noastre și celorlalți.
    Când am fondat Wikipedia, aș fi putut să o transform într-o companie pentru profit, cu anunțuri publicitare, dar am decis să fac ceva diferit. Noi toți am muncit din greu de-a lungul anilor pentru a o menține eficientă și simplă. Ne îndeplinim misiunea și lăsăm risipa pentru alții.
    Dacă fiecare persoană care citește acest mesaj ar dona 5 dolari, nu ar mai fi nevoie decât de o singură zi pe an pe care să o dedicăm strângerii de fonduri. Dar nu toată lumea poate dona. Și asta nu e o problemă. În fiecare an, îndeajuns de mulți oameni decid să doneze.
    În acest an vă rugăm să contribuiți cu 5 dolari, 10 euro, 1000 de yeni sau orice altă sumă credeți că ar ajuta și susține Wikipedia.
    Vă mulțumesc,
    Jimmy Wales
    Fondatorul Wikipediei"
    Scuzati-ma daca mi-am permis sa postez acest apel aici, dar cred ca cei de la Wikipedia merita ajutorul nostru in masura posibilitatilor.
    Ma iertati inca odata domnule Com. sef Burcu!

    RăspundețiȘtergere
  97. @mei mei
    "Multumesc" pt."aprecierile" referitoare la aspectul mei fizic.Nu te cunosc nu ma cunosti,deci de unde ai scos minciunile de la ora 00:47??
    Trec peste alegatiile cu cutia milei si Biserica Neagra din Brasov,iar referitor la amenintarile proferate la adresa mea,ITI STAU LA DISPOZITIE.
    Don Corleone

    Te bagi??
    iti recomand;mai usor cu calomnia!!!si nu uita:
    Nana doare!! ca sa dai din clanta si sa calomniezi vad ca esti specialist.Dar esti OM??

    RăspundețiȘtergere
  98. completare:
    Nana doare!!adica "nana" bataia doare.Ai grija ce-ti doresti,ca ai sa primesti.
    Don C
    PS Ca raspuns la ineptiile dumitale postate mai sus

    RăspundețiȘtergere
  99. Mei, mei Curlionezule pei am promis si io cind eram in stare de ebrietate cum zicea mentoru tau de la 3coceni!
    Ha, ha, ha!
    "Hai la lupta cea mare..."
    PS. Te las ca am treburi nu ca altii. O sa-i trimit ravash tocmai lui RH ca sa aiba grija in continuare de tine.
    Te salutez din mers blondelule!

    RăspundețiȘtergere
  100. "NEBUNUL says:
    Noiembrie 20, 2011 at 3:51 pm

    Intradevar Dogaru a inceput sa fie tocat – si trebuie tocat , deoarece trebuie sa priceapa si el si noi ca a fost orice ,dar militar nu ! El a fost un civil cu grade…
    SCMD-ul are nevoie la acest moment in fruntea sa de un militar pur sange – distins ,aspectos ,ferm ,convingator,usor de urmat de catre membrii sindicatului – care sa stie cand ,unde si de ce trebuie sa bata cu pumnul in masa !
    Sa bata cu pumnul in masa fiindca situatia actuala o impune. Asa cum ai precizat si tu SEVER , colaborarea PDL cu Partida Romilor demonstreaza planurile mafiote ce se pun la cale.
    Trebuie sa inteleaga si Dogaru si membri SCMD ca sindicatul pentru a avea eficienta trebuie sa treaca pe o pozitie ferma ,dura ,militareasca ,barbateasca.
    Lupta democratica pe care o impune Dogaru – se face intr-un stat de drept.
    La noi la ora actuala nu avem asa ceva – puterea legislativa este mafiota – puterea executiva este mafiota , iar puterea judecatoreasca este vanduta: o parte ai aresteaza – cealalta jumatate ai elibereaza si ai achita.

    Opozitia joaca teatru fiind la fel ca si puterea , doar ca nu au resursele financiare in mana. Daca opozitia ar fi fost interesata sa faca ceva dupa momentul fraudarii votului de pitipoanca Anastase la legea pensiilor , ar fi trebuit toti sa-si dea demisia din Parlament – si se declansau alegeri anticipate. Ei nu urmaresc decat punerea manii pe resursele financiare.
    Daca Dogaru face intelegeri de colaborare cu USL-ul sa scoata in strada la manifestatiile noastre cateva milioane de membri – sant de acord, dar scopul USL – este altul -USL are 53 la suta din nr.alegatorilor – unde sant ? – pricepi ?
    Asa ca mai devreme sau mai tarziu Dogaru trebuie dat deoparte – ai multumim pentru ce a facut si punem un militar pur sange , altfel ne balacarim si ne jucam de-a sindicatul militar si facem jocul altora sub pretextul apararii drepturilor sindicalistilor SCMD.
    Daca sindicatul are denumirea de SCMD – trebuie sa fie organizat si sa functioneze pe o structura militara. Nu o sa ne condamne nimeni ca vom fi constituiti pe structura paramilitara fiindca puterea ne-a facut asistati sociali – trebuie speculata aceeasta situatie in favoarea noastra.
    Faptul ca unele judecatorii dau castig de cauza militarilor – este o comanda facuta de la Cotroceni – si totul este sub control atent si nu va rezolva nimic chiar si cu CEDO – Dogaru stie acest lucru – de ce nu-l spune ?
    De ce la anumite mitinguri s-a limitat numarul participantilor sindicalisti din SCMD – voit ?
    Nu fiti naivi – ati fost militari si ar trbui sa vedeti singuri aceste lucruri – nu trebuie sa vi le spun eu.
    Faptul ca acceptam situatia creata este vina noastra – in nici-un stat din lume armata nu ar fi reactionat ca babele – cum a reactionat armata romana activa si in rezerva. In 48 ore nu mai exista nici presedinte , guvern sau parlament – daca li se atingeau de pensii.
    Noi ne-am lat democratia in brate si tot sustinem ca santem educati, santem decenti – dar am ajuns sa fim paznici la firmele mafiotilor si ale tiganilor, indepartati sistematic la marginea socieratii.
    Comportamentul si atitudinea noastra ne-a adus aici.
    – Analizati singuri cu ce seamana Planul de organizare si functionare al SCMD .
    – Analizati singuri cine au ajuns in fruntea filialelor si in birourile operative si a cui indicatii le executa intocmai.
    – Analizati singuri de ce nici-o demonstratie a SCMD nu a fost deloc violenta
    - Analizati de ce nici-un sindicalist vocal nu este in conducerea filialelor
    – Analizati singuri cati ani la presedentia SCMD va sta Dogaru
    – Analizati singuri de ce primordiala este plata cotizatiei si membrul care nu o plateste este dat afara automat.
    - Analizati cui foloseste televiziunea SCMD,publicatiile,logistica – si care sant rezultatele
    – ANALIZATI SINGURI …
    Liber la injuraturi !"
    InfoMM

    RăspundețiȘtergere
  101. Doamne, cata desteptaciune se revarsa din postarea de mai sus!...
    Acest barbat (barbata?) ar trebui sa conduca SCMD-ul si nu Dogaru!
    Hai, spune-ne cine esti, sau mai bine da-ne o poza ca sa te alegem presedintele SCMD si sa ne duci la victoria finala!...
    COMANDANTUL BRIGAZII DE SUD A SCMD - care doreste un comandant pur sange care sa-l comande

    RăspundețiȘtergere
  102. Mei "1001 seri" de la 19:10, tu mei esti curlandez sigur!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri