Google Translate

luni, 19 august 2013

Principesa Irina Walker, fiica ultimului rege al României, în aşteptarea procesului, "incatusata" electronic!


Principesa Irina Walker, fiica ultimului rege al României, acuzată de organizarea ilegală de lupte de cocoşi împreună cu soţul ei, la ferma lor din Statele Unite, va primi luni o brăţară de monitorizare electronică şi a predat paşaportul, informează AP, citează Agerpres.

Vineri, principesa şi soţul ei, fost ajutor de şerif, au apărut în faţa unui tribunal federal pentru a răspunde acuzaţiilor de organizare ilegală de lupte de cocoşi la ferma lor din estul statului Oregon. Ambii au pledat nevinovat şi a fost eliberaţi în aşteptarea procesului.
                   
Potrivit AP, Walker a părut calmă vineri, în instanţă, îmbrăcată în hainele albastre de închisoare. Cu toate acestea, avocatul apărării numit de instanţă, Patrick Ehlers, a declarat că Irina a fost "isterică" atunci când a vorbit cu ea din spatele gratiilor dimineaţa. Avocatul a precizat că rudele lui Walker strâng bani pentru a angaja un avocat al apărării.

Procurorii au avertizat însă că Walker este un caz ce prezintă risc de sustragere de la urmărire întrucât Irina a fost născută în Elveţia şi ar putea primi azil în această ţară. Judecătorul i-a ordonat principesei să predea paşaportul şi să nu plece din comitatul unde locuieşte, cu excepţia deplasărilor în vecinătate, la Hermiston, pentru alimente şi programări la doctor.

Sursa:
http://www.antena3.ro/externe/ce-s-a-intamplat-cu-principesa-irina-a-predat-pasaportul-225064.html


Fiica Regelui Mihai, cu brăţară electronică. Povestea ei în America şi detalii teribile din instanţă.

Acuzată că a participat la organizarea a cel puţin 10 lupte ilegale de cocoşi, la ferma sa din America,  Principesa Irina, fiică a Regelui Mihai, riscă puşcăria în cadrul procesului ce va începe în octombrie. Fiica sa din prima căsnicie vorbeşte despre viaţa Principesei în America.

Familia Irina şi John Walker este acuzată că a organizat operaţiuni ilegale de jocuri de noroc precum şi de violarea legislaţiei privind protecţia animalelor. Ambele acuzaţii le pot aduce o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. Procurorii federali vor să pună sechestru pe fermă. Alte 16 persoane au fost arestate în acest caz, scrie Herald and News, citând o ştire AP.

Principesa Irina Walker s-a mutat în America, în Myrtle Point, Oregon, în 1983, din Elveţia împreună cu fostul ei soţ, John Kreuger, potrivit fetei celor doi, Angelica Kreuger. Acesta a povestit că cei doi părinţi ai săi erau prieteni din vremea şcolii. Angelica spune că mama sa este mândră de moştenirea sa regală – ţine o fotografie mare cu Regele Mihai în sufragerie – dar că acesta nu a dus niciodată un stil de viaţă nobiliar. “Am încercat să trăim pe cât de normal se poate pe aici. Apoi mergi în Europa şi totul pare atât de roz”, a povestit fiica Principesei. 

Irina a divorţat de soţul ei, iar în 2007 s-a căsătorit cu un bărbat – John Walker – care fusese un prieten de familie şi vecin. S-a mutat cu acesta în Hermiston. “A devenit puţin hippie. De pe vremea când creşteam, până când s-a murtat la Hermiston, a făcut tot felul de lucruri mai neobişnuite. Vroia doar să se trezească dimineaţă, să se îngrijească de capre şi cai”.

Angelica Kreuger spune că mama sa s-a izolat de familie şi că nu a mai vorbit cu aceasta de câteva luni. La ultima vizită pe care i-a făcut, Angelica a simţit că e ceva în neregulă cu Principesa. Angelica spune că şi-a avertizat mama în privinţa noului soţ – John Walker – pe care l-a descris ca fiind “bad news”, dar mama ei nu a crezut-o. Principesa Irina i-a spus că Walker o face să se simtă frumoasă şi special şi că ar face tot ceea ce spune el. “Mama e puţin naivă, ca să mă exprim elegant. Nu prea înţelege partea întunecată a oamenilor”, povesteşte fiica.

Aceasta susţine că a fost la Herminston de câteva ori şi că nu a văzut niciodată lupte de cocoşi. Nu crede în acelaşi timp că mama sa era la current pe deplin cu ceea ce se întâmpla şi nu s-ar fi băgat într-o asemenea poveste dacă ştia că riscă puşcăria.

“Nu o văd privind aşa ceva, mama mea iubeşte animalele. Nu şi-ar dori să vadă nişte păsări cum mor”, spune Angelica.

Isterică după gratii, a spus avocatul din oficiu

Principesa Irina a fost liniştită vineri, în faţa instanţei. Totuşi avocatul din oficiu, Patrick Ehlers, a declarat că aceasta a fost isterică atunci când a vorbit cu ea în închisoare. În acelaşi timp, avocatul a menţionat că rudele familiei pregătesc banii pentru a angaja un avocat.

Judecătorul i-a permis Principesei să se întoarcă acasă până la proces, unul programat în octombrie. Procurorii au susţinut că Principesa este un pericol, pentru că ar putea pleca în Elveţia, unde ar putea primi azil. Judecătorul i-a impus Principesei Irina să-şi predea paşaportul şi i-a interzis să părăsească localitatea, dar şi acolo având voie doar pentru cumpărături. “Nu te opri la poştă, nu ai voie la film”, ar fi avertizat magistratul.

Principesa ar urma să poarte de luni o brăţară de monitorizare electronică.

Sursa REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fiica-regelui-mihai-cu-bratara-electronica-povestea-ei-in-america-si-detalii-teribile-din-proces_1249916.html#ixzz2cQrzJ8Fa
Follow us: @realitatea on Twitter
==========================
=============================================
============================================================

2 comentarii:

  1. Mumia aia, linga imparateasa lui Bil-Bil, din poza ie sigur Cezarel-putza de purcel + cap de mel!!!
    Hi, hi, hi!!! Ce bine seamana amindoi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anunt pe cei fara de istorie si cultura ,interesati doar de o pensie amarata .....ca regele Mihai
    este ultima mare personalitate a celui de al doilea razboi mondial . Are gradul de maresal al armatei
    Romane. Lumpenii militari trebuie opriti din morsul victorios .
    Traiasca Regele Mihai ! Adevaratul comandant suprem.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri