Google Translate

vineri, 15 mai 2015

Cardul de sanatate & Icoana care 'plange'/Arsenie Boca... fac ratingul mass-mediei... in Romania! Te apuca... râsu' plânsu'! Suntem 'ciudatii' lumii civilizate! Creere spalate... ori... manipulari ordinare/mai mult decat 'interesate'?!?


Puşi pe drumuri degeaba.
Cozi pentru cardul de sănătate, din lipsă de informare.

      Abuzurile şi lipsa de informare îi pun în continuare pe bolnavi pe drumuri. Mulţi dintre cei care se îngrămădesc la cozi la Casa de Asigurări de Sănătate se plâng că medicii şi farmaciştii i-au refuzat fiindcă nu aveau cardul de sănătate. Şi asta, deşi furnizorii au fost informaţi că pot deconta serviciile medicale şi în lipsa cardului. Între timp, în Capitală a crescut numărul medicilor de familie care au cerut să le distribuie pacienţilor cardurile la cabinet, să nu mai stea oamenii la cozi.



La Casa de Asigurări a Capitalei era mare înghesuială înainte să înceapă programul. Ghişeele au fost deschise mai devreme cu câteva ore, să nu mai fie cozi interminabile pentru cardul de sănătate. Mulţi spun că unii medici şi farmacişti i-au trimis acolo.

Furnizorii au fost informaţi că au baza legală să acorde servicii şi asiguraţilor care nu au sau nu pot prezenta cardul.

În cele mai multe cazuri, coada pentru card poate fi evitată.



Cei care au acces la internet pot depune cererea şi pe siteul CASMB şi vor primi un SMS când pot să ia cardurile. De la începutul anului au fost înregistrate pe hârtie şi online 134.000 de solicitări. Aproape 15.000 de persoane sunt aşteptate să ridice cardurile. Aproape 23.000 au fost preluate de către medicii de familie, a explicat reporterul TVR Diana Brâncuş.

De la începutul anului, 168 de medici de familie au cerut să preia cardurile de sănătate pentru a le distribui la cabinet. 10% dintre ei, după 1 mai. Casa de Sănătate a deschis mai multe ghişee, după ce a scos la concurs şase posturi. Încă mai caută candidaţi pentru jumătate dintre ele.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/pusi-pe-drumuri-degeaba--cozi-pentru-cardul-de-sanatate--din-lipsa-de-informare_60384.html#sthash.d9S8offB.dpuf
---------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri