Google Translate

luni, 8 februarie 2016

Risipirea banului public. Trei partide inexistente în Parlament au primit ILEGAL subvenții de la bugetul de stat în valoare 7,5 miliarde lei




Trei partide inexistente în Parlament  
au primit subvenții de la bugetul de stat în valoare 7,5 miliarde lei.

 Mai multe partide care nu mai au de luni bune parlamentari primesc încă subvenții de la Autoritatea Electorală Permanentă.

“Despre ce sumă este vorba: 752.126,61 lei (7,5 miliarde lei pe „stil vechi”), peste câteva zile va fi vorba de aproape 900.000 lei şi din luna martie „trecem de milion” ş.a.m.d.”, scrie Cotidianul.

Beneficiarii sunt PPDD, Forța civică și PNȚCD.

Suma de 752.126,61 lei, reprezintă subvenţiile de stat pentru PPDD pe perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, pentru PNŢCD, pe perioada aprilie 2014 – ianuarie 2016 şi pentru Forţa Civică între august – decembrie 2014.

Potivit legii, partidele care nu mai există în Parlament nu mai au dreptul la subvenții.

Amintim că PPDD nu mai există în Parlament din 4 martie 2015. Singurul parlamentar PNȚCD, Ioan Mihăilă, a părăsit partidul în marie 2014, iar Forța Civică a dispărut în luna iulie 2014, când a fost absoribită de către PDL.

Cum acestea nu mai există ca partid parlamentar, această sumă a fost ilegal remisă de AEP.

Sursa:  http://www.b1.ro/stiri/politica/trei-partide-inexistente-in-parlament-au-primit-subventii-de-la-bugetul-de-stat-in-valoare-7-5-miliarde-lei-139847.html
-------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri