Google Translate

duminică, 31 martie 2019

Alegeri Europarlamentare – 26 mai 2019


Alegeri Europarlamentare – 26 mai 2019. Scrutinul pentru forumul reprezentativ al UE are loc odata la cinci ani, iar ultimele alegeri au avut loc in mai 2014.
A sta acasă... nu este o opțiune !
Veniți la VOT!

Detalii, click here: https://www.facebook.com/events/217514335489742/

-------------------------------------- 



Detalii, click here: https://www.alegerile-europene.eu/
--------------------------------------

Alegerile europene: câte deputați europeni va avea fiecare țară în 2019? 


Distribuția locurilor în Parlament se va modifica după următoarele alegeri europene ca rezultat al Brexit. Aflați care sunt cifrele din infograficul nostru.

9 comentarii:

  1. Garda nu moare și nici nu se predă ! Bună primăvară, domnule Burcu ! Felicitări pentru un nou articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sărbători Pascale liniștite și fericite! Hristos a înviat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Va salut APV P''! Nici un comentariu dupa alegeri???!!!! Unde sunteti Cezar, Don Corleone, PMT, Karadenitz, Micutul, Elena {din Troia ?} Cobuz, etc.... (adica si altii!)Nimic despre Gabita, nimic despre SCMD si despre protocoale??? Sau (Doamne fereste!) a dat vreunul coltul?! Maestre Burcu, paranormalul si filozofia nu inlocuiesc viata de zi cu zi! Cu stima si respect, IP .....

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!"
    Unde este curajul? Unde este lupta purtata ani de zile? O dam cotita dupa "audienta"? Hai sa ne contrazicem iar!Hai sa ne contrazicem si sa - readucem la viata http://mhblogonline.blogspot.com!!!! Putem???

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. După cum vezi eu sunt încă pe aici și-i mai țin de urât domnului Burcu. Cezar se mai Chinuie încă cu blogul lui, el postează și tot ele comentează, a scăpat se pare de RH-ul româno-maghiaro-iudeo-american, și s-ar reprofilat pe facebook unde o fură constant de la moș Alecu dar insistă, deci îi place. Don Corleone nu mai dă nici o veste, Micuțul tot așa. PMP a mai trecut pe aici pană acum câteva luni. Elena Cobuz, mai intră uneori pe grupurile de militari de pe facebook, Elicoperistul de la Hurziceni Viorel Kiss și-a făcut acum vre-o 5 ani un partid cu alți mili tauri dar a cam intrat in autorotație, a fost o vreme activ pe Huhu Rezea, când merge cu alți zburători pe la parlament dar de ceva vreme tace și el. Adminul și-a reluat vechea dragoste cu civilizații pierdute, adevăruri ascunse și istorie interzisă. Karadeniz.

      Ștergere
  6. Sanatosi sa fim, ca belelele curg garla!

    RăspundețiȘtergere
  7. 🔴🔴🔴Blogul... una dintre marile mele pasiuni! Mi-a forțat mintea/priceperea... în multe direcții.../dar... cel mai IMPORTANT.../ am redescoperit sensul.../bucuria de a avea noi și deosebiți prieteni! Iar pentru aceasta.../MULȚUMESC FRUMOS, prieteni dragi!

    RăspundețiȘtergere
  8. O pasiune în care ați pus multă pricepere și dăruire. Și noi vă mulțumim, domnule Burcu!
    Cu stimă și considerație, Karadeniz.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri