Google Translate

joi, 11 februarie 2021

MANIFESTATIA CEFERISTILOR DIN 16 FEBRUARIE ESTE SI A NOASTRA


APEL CATRE REZERVISTI

DE CE MANIFESTATIA CEFERISTILOR DIN 16 FEBRUARIE ESTE SI A NOASTRA?

-------------------------------------------

🔴Marti, 1 Februarie 2021, la orele 10.45, FSTFR organizeaza o actiune de omagiere a eroilor ceferisti, la ansamblul monumental din Piata Garii de Nord si la monumentul comemorativ din Parcul CFR. Dupa care, urmeaza, intre orele 11.00-13.00, o manifestatie de protest in latura parcului dinspre Ministerul Transporturilor. Actiunea este sprijinita de USS-CFR si SCMD. De ce?

🔴Dincolo de faptul ca suntem aliati, in cadrul CNSC, din octombrie 2011, ca ne suntem datori cu sprijin reciproc si ca am organizat in comun ample actiuni de protest (cea mai recenta fiind aceea din 24 Ianuarie, a.c.), ca revendicarile sunt aceleasi si ne privesc pe toti, mai exista, insa, ceva mult mai profund ...

🔴Cati dintre dvs., mergand la Gara de Nord, ati zabovit o clipa sa priviti ansamblul monumental? Cati stiti ca, realizat de Corneliu Medrea si Ion Jalea, a fost dezvelit in 1923, dedicat fiind eroilor cazuti pe front, pentru infaptuirea Romaniei Mari? Cati ati vazut, alaturi de ceferisti, sub simbolul Patriei, militarul, echipat de razboi, care protejeaza femeia si copilul, adica viitorul natiunii? Si cati ati citit, daltuita in marmura alba, si explicatia denumirii ”Eroilor CFR – 1916-1918”? adica inscriptia: „OMAGIU SI RECUNOSTINTA EROILOR MILITARI DE CAI FERATE SI TRANSPORTURI DIN ARMATA ROMANA CARE S-AU JERTFIT PENTRU CAUZA NATIUNII”?

🔴Da! Am avut si brigazi de cai ferate! Pe vremea cand aveam o Armata si o Tara adevarate, nu un surogat statal asternut la dispozitia intereselor straine, la adapostul lozincilor, goale de continut, despre „Libertate” si „Democratie”,  de catre o autoproclamata „elita”, slugarnica, lacoma si tradatoare! Pana in 1993, cand, impreuna, ceferisti, militari si politisti au reusit sa neutralizeze atentatul terorist care prevedea deraierea, la Podul Baneasa, a trenului prezidential, in drumul spre ampla manifestatie de la Alba Iulia, de Ziua Marii Uniri! Impreuna l-au salvat, atunci, pe Presedinte, dar au salvat si staff-ul Armatei care il insotea! Un precedent terorist esuat in 1993 al „Cazului Bunoaica”, reusit in 1995! Drept rasplata, s-a trecut la faramitarea si destructurarea, la adapostul cuvintelor magice „Reforma” si „Modernizare”, atat a CFR-ului cat si a structurilor militare, in cadrul Operatiunii „Distrugerea Romaniei prin jaf total. Pas cu pas!”.

🔴Astazi, prin ordonantele austeritatii, guvernul de slugi impotente sau constient-tradatoare incearca sa instraineze pe nimic ultimele companii de stat, actiune asupra careia SCMD va atrage atentia de 5 ani. Adaugand, insa, si obiective noi: privatizarea CFR-Marfa, CFR-Calatori dar si a spitalelor CFR, aparate cu dintii, pana acum, de liderul USS-CFR, dr. Denisa POPOVICI! In ceea ce ne priveste, instrainarea spitalelor si policlinicilor militare, care a inceput demult, aceasta este un moft pe langa „externalizarea Apararii”. Desfiintarea jandarmilor si pompierilor, dar si a ultimelor unitati militare, in curand inlocuite de „Politia Militara”! Atragem, insa, atentia, naucilor politici, asupra declaratiei din 2013, a lui George Friedman, ca „nici un soldat american nu va muri” pentru noi, daca nu vom fi in stare sa rezistam, cu armele, suficient de mult pentru a determina o interventie NATO, in sprijin. Dar le mai atragem atentia si asupra faptului ca sfera de competenta a Politiei Militare nu cuprinde si civilii! Decat sub dictatura militara sau in stare de razboi!

🔴Ne uneste, asadar, in plus, pe noi si pe ceferisti, in acest an al desavarsirii dezastrului national, interesul de a ne salva, nu numai structurile socio-profesionale si drepturile lor, ci si dreptul la existenta nationala si statala a romanilor. Un drept pe care ne-am angajat sa-l aparam, ca si inaintasii nostri, prin juramant de sange!

🔴De aceea, SCMD lanseaza prezentul 🔴APEL catre toti rezervistii din Bucuresti si Ilfov, de a sprijini actiunile ceferistilor, din 🔴16 Februarie, 🔴24 februarie si 🔴4 martie a.c.

🔴Pe vremea Socialismului, prima inscriptie care iti sarea in ochi, la intrarea cu trenul in Gara de Nord, era „Nici o masa fara peste!”. Adaptand-o la zilele ordonantelor austeritatii, indemnul nostru este ... „Nicio zi fara proteste!”. „Zi de zi, de zi”, ca Aspenter-ul! Pana cand va infrunzi padurea! Atunci va trebui sa iesim toti si sa nu mai plecam! Sa plece ei! Pentru binele nostru si al Patriei, care „este norodul, iară nu tagma jăfuitorilor” (Tudor Vladimirescu)!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

         Presedintele SCMD,

                   Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Bucuresti,

11.02.2021

10 comentarii:

 1. Dogarisme la 3 lei kila, or 5 lei snopul !
  Kestii pe care le-am mai stodiat p-aciulea, cu mînie proletară, inca de pe vremea Tribunulu Vadim ! Ne onește o pulă pe noi și pe ceferiști ! Noi, ăștia de ne credem tilicarii universului, nu suntem in stare să him uniți noi, între noi, d-apăi să mai him oniț și cu chefereul !
  Texte și frecții !

  Trăească condușerea !
  Ura !

  RăspundețiȘtergere
 2. Da cu CFRistele ne putem uni oleacă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nepu tem, nepu tem, da numa cine mai are cupla foncționabilă ! La alde ăștia de tip saiborg, cu fortonașele-n izmene... visuri taică, visuri !

   Ștergere
 3. Dacă ești zgârciob,dă drumu' la pensie să circulă.Uite azi m-ai prins în pasă bună și te meditez gratis.Treci pe la marmacie dai 33 dă lei pe pastiluța albastră de 100mg și pleci la" pescuit".La întoarcere cumperi pește de la pescărie (vezi să fie corcodanță între baltă și specia de pește)dai cu puțină țuică pe o mânecă a scurtei,cu bere pe cealaltă mânecă iar bocancii musai plini de noroi.Și-au trăit fericiți pân' la adânci bătrâneți!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pfoaaa, cum te face tinerii ăjdea să pui botu la ispită...mă, rog, mestecătoarea la fofoloancă, ca să hiu mai literat !
  Ptiu, ducă-se pe pustii locuri !

  RăspundețiȘtergere
 5. CEZAR20 februarie 2021, 15:29
  Pentru inceput ..un det..de H2SO4....pentru incalzire si digestie usoara...
  Apoi un koctail...Verde de Paris cu Votka si gheata.....

  Asta beau eu de la 20 de ani

  ==================================================

  Si se mai plînje prostovanul că, dupe ce și-a rătăcit tabul cu tot cu echipaj, i-au loat bagabonțîî și IC, și SM și foncția de tractorist în brazdă și l-au trimis la Gheazeul umeului, la rașketat măzărikea de oi, cu șuflea !

  Doamne feri, ioi, da mult mai dăinuie prostia pe ăștea meleagori !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ș-amu vra și penzie nesimțită pe Peleics 199 !

   Ștergere
 6. Pemeteule te afli într-o mare și regretabilă eroare nu la penzie i-e gândul ci vrea ciobenu prin plXXX 19,9cm.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, da, poate 1,99 !

   Ștergere
  2. Mi-e greu amu, că mi-s bătrîn, ca să mai cat prin arhiva anilor 2013-2015, ca să vă redau cum ne explica el ciobîrloiu că, de fapt, el nu și-a rătăcit tabul in cucuruz ci, din caoza unei probleme tehnice l-a lăsat în popușoi, ca să vină Aretemeul să-l tracteze, iar el cu echipajul or loat-o spre cazarmă, pe jeo ! Ghinionul o fo că, în drum, s-or impiedicat de-un birt cu bere rece și mici la gretar. Cine i-a dat în gîți, c-or făcu bilanțul la crîșmă, și nu în cazarmă, cică nu jdie nici el !
   De asta a rămas prostovanul și făra IC, și fără SM, și fără foncție. Și, dacă nu are el asemenea bunăciuni în BC, apoi cică nimenea să nu aibe !

   Hai bă, că știm noi, cum stătea prostovanul PP pitit la Răscoluție, ca să nu-l ea teroliștii la oki !

   Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri