Google Translate

miercuri, 29 noiembrie 2023

Cătălin Cherecheș, prins de poliția germană


Cătălin Cherecheș, plin de sânge, prins de poliția germană

28/11/2023

Primarul fugar de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost depistat și capturat de poliția germană în baza mandatului internațional de arestare emis de autoritățile române după ce edilul s-a sustras executării pedepsei emise de Curtea de Apel Cluj - 5 ani de pușcărie cu executare și interzicerea unor drepturi în urma unui dosar instrumentat de DNA pentru acuzații de corupție (primire și dare de mită).

La momentul arestării acesta s-a opus violent și a fost nevoie ca polițiștii bavarezi să folosească forța pentru imobilizarea sa. De aceea acesta a fost fotografiat imediat după arestare cu fața tumefiată și plină de sânge, multiple echimoze la nivelul feței și deranj total vestimentar.
Potrivit surselor stiripesurse.ro el fusese depistat încă de seara trecută în Landul Bavaria (sudul Germaniei) și ținut sub observație până la primirea confirmării din România că el este individul căutat.
Cătălin Cherecheș și-a dat seama că este filat și împreună cu o mătușă au încercat să păcălească poliția și să scape de filaj conducând inclusiv cu peste 200 km/h pe autostradă. Au oprit în gara din Ausgburg încercând să scape de mașina în care erau și să se urce într-un taxi. Nu au reușit. A fost prins și încătușat.
content-image
”În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional”, anunţă, marţi seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Bărbatul prins în Germania este Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.
”În continuare, se derulează activităţi procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în ţară”, au mai transmis poliţiştii.
Cherecheş a ieşit din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, vineri, la ora 7.49, înainte de pronunţarea sentinţei, sub identitatea unei rude.

 

5 comentarii:

  1. Bună dimigreața ! Cu escepțea șăfulu, pe la ceock nițel s-o loaț, ca să vă tae greața !
    Dupe cum se optservă și din poză, anț-țvai polițai i-a cam dat un mumu-mumu lu Cătă !
    Buei nenică, da se pare că tot familionul lu ăsta e angrenat în activități de astea coltoral-educative, de tip Coza nostra și Yakuza ! Și mămicilii, și tăicuții, veri, cumnaț, soacre, neveste șamd !
    La gherlă cu el ! Așa le trebo băimărenilor, cică ei or fo mare jmeq când ș-or ales premarele direct din pârnaie ! Să-l voteze și la anul !
    Ura, slava șăfii cei buni care ne mai dă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseu: buei Ifrime, vez că avem bunăciuni proaspete ici șa, nu mai comenta pe la postarile de acu 2 ani !
      Ioi, doamne feri !

      Ștergere
  2. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea în funcţia de şef al Statului Major al Apărării a general-locotenentului - cu trei stele Vlad Gheorghiţă din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 1 decembrie, a anunţat Administraţia Prezidenţială. De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele a lui Vlad Gheorghiţă, la data de 1 decembrie. Vlad Gheorghiţă este locţiitor al şefului Statului Major al Apărării. El îl înlocuieşte în funcţia de şef al Statului Major al Apărării pe generalul Daniel Petrescu.

    ====================================================
    Tilicar de tilicar, luptător adevărat, mai ales prin Iraq ! N-a fost el erou, ca Nicu, însă am vorbit cu robotul Ion, carele mi-a zis că-i șăf bun și mai mult ca sigur o să ne repare la 223 !
    Ura, slava șăfu mare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buei aceștia, oare când e zioa blogulu ? Că am cam oitat.
    Ce vremuri, ai di plm ! Mai țineț minte ce mese, ce kiolhanuri, ce paranghelii trăjeam pe vremuri, de zioa blogulu ? Plus că o zi ierea destinată pentru premieri, ca la Oscar ! Numa că, în loc de statoetă, ne dădea Nea Bozile Cupa de Kele !
    Ioi, ce vremuri, câta muia a mai curs în onlain ! Tigri coi, CURleone, Cezar Bulă Muci pi Kept, DeNilă, Vrăjitorul din găOZ, Ifrim... Da și lume bună, erodită ca NeaCașu Prăzete, PULAno 10 Intercraci, Nea Ilie Zbâtcă, Leanța Coibuz, Karadeniz (+ zeii să-l aibe în pază), Moj cAlicu, Stelian Pulea, Mitică Hârcioagă, PopoUviciu....

    RăspundețiȘtergere
  4. Andrei ocrotitorul să vă aibă în pază !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri