Google Translate

miercuri, 1 februarie 2012

Parlamentarii, joaca bambilici pe banii romanilor! Rusine voua, alesilor neamului!


Din prima zi a vieţii sale, greva parlamentară marca PNL-PSD-PC s-a botezat banal protest. De fapt, în absenţa unor precedente locale (a fost ceva în timpul lui Văcăroiu, dar nu a ţinut) sau externe consacrate, cele trei partide au inventat un hibrid, greva pe sărite.


Aleşii opoziţiei vor elimina şedinţele în plen, în comisii şi ale conducerilor Camerelor din meniul zilnic şi vor "mânca" doar pe alese, la masa moţiunii de cenzură, a alegerilor anticipate, a contestărilor la Curtea Constituţională, a tratatelor internaţionale importante, plus cu un desert de deplasări externe alese pe sprânceană. De asemenea, îşi păstrează infrastructura şi banii. Pe care s-au jurat că îi vor dona pentru cauze bune. Este ca o legare cu cătuşe căptuşite şi cu cheia păstrată la îndemână.


Opoziţiei i-a lipsit curajul (cu mare doză de iraţional) de a recurge la un protest inedit, total (măcar simbolic, de câteva zile) şi a ales, pământean, o acţiune călduţă, fără riscuri, din care să tragă foloase. O situaţie de "şi cu slănina în pod, şi cu buzele unse". A lăsat coaliţia să joace de una singură, pe un teren în care, oricum, nu avea cum să câştige. Sau să i se permită să câştige. Este şi o recunoaştere oficială a neputinţei. Va merge să joace, în deplasare, în colegii, unde va pregăti voios şi energic campaniile electorale. Şi se va întoarce la frecventarea "centrului" doar în starea de "punct ochit, punct lovit".

Partidele puterii rămân să se legene în rutina sigură a unei maşinării de vot fără de surprize şi doar unele diferende (poate) cu UDMR, dar care nu ar schimba în final ecuaţia votului, ar putea aduce perturbări. Poate vor mai prinde voci "contra" unii din UNPR sau de la minorităţi.


O situaţie de scurt-circuit este însă la Senat, unde PDL a pierdut doi senatori şi unde cvorumul de şedinţă atârnă de un fir de păr. Aici PDL trebuie să se opintească din greu să-şi recupereze "pierduţii", dar şi să impună o disciplină de fier a prezenţei, ceea ce înseamnă că miniştrii -senatori trebuie să bată în fiecare zi drumul la Senat.
Îl vedeţi în fiecare zi pe Cristian Diaconescu la Senat?


Astfel, unul dintre efectele ironice ale grevei pe sărite este că Parlamentul, de nevoie, ar putea ajunge un bastion al stricteţii în folosul naţiei. Pe Vasile Blaga îl aşteaptă zile grele, căci va trebui să facă şi "poliţie", şi diplomaţie. Chiar şi la Cameră, unde situaţia este mult mai lejeră, deputaţii PDL stau sub tăişul sancţiunilor, de care unii însă nu prea par să se sinchisească.


Protestul echivoc al opoziţiei, lipsit pe alocuri de moralitate (Cum se numeşte cel care beneficiază de facilităţile statutului când trage chiulul?) îi aduce foloase pragmatice, pentru că, şi în căruţă, şi în teleguţă îşi pot vedea harnic de interesele electorale arzătoare. Lui PDL&comp., lăsate în offside, le rămâne doar să sufle a pagubă în flacăra parlamentarismului (pentru întreţinere).

Ideea de parlamentarism nu are de câştigat de pe urma niciunora. Să o animi cu cântece de sirenă în ceasul al 25 lea e curată amăgire.

COMENTARIU: Greva pe sărite, protest echivoc cu foloase practice
(Comentariu de Indira Crasnea, indira@mediafax.ro)
________________________________
__________________________________
No Comment.
Admin
_________________________


Fascinant!
Multumesc pentru sugestie!
Admin

98 de comentarii:

  1. cine se hotaraste va actiona si cu promovarea CSR .... cu CSR si coruptia va scadea .... cu CSR nu se poate fura ... control transparent nonstop ... CSR sa fie controlat de catre STUDENTI romani EMINENTI...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa bre, il punem pe Gheorghe!
      Controleaza el tot! Mai ales ca ... auzi c-ar fi si de prin Valcea! Oltean de'al nost! Bun baiat!

      Ștergere
  2. Bai,gata cu prostiile ,ca avem o gramada de treaba.
    Vasile ,Ion,Andrei ,Ilie,Marin,Gheorghe,...
    Nu va mai ajung discotecile !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niet...
      Triscoteci se spune! Ai uitat?
      Mai ce vremuri! Ce vremuri erau!
      Iar Czar.... CEZAR era! (Ala cu mobra!)
      Uiii.... ce vremuri ....

      Ștergere
  3. Mei de ce nu sunteti cuminti, ai? Gata la culcare! Bagati coarnele in perna si taceti odata ca miine/azi avem treaba.
    Sa-nteleg ca s-a rezolvat cu pendula blogului. Acum avem ora ezact la fix. Brava!

    RăspundețiȘtergere
  4. pedeleul a bagat-o pe maneca. Zilele le sunt numarate. Incearca sa mai fure ce se mai poate fura si sa-si ascunda urmele. basinescu va sacrifica orice - partidul, pe micul boc, posibil si pe hudrea. Vor urma zile grele pentru ei, inclusiv pentru uneperisti, care se vor vedea cu caruta rupta-n drum. udemeristii, pragmatici ca intotdeauna, isi vor scapa pieile si averile. Sper ca USL sa nu repete greselile trecutului si sa declanseze VANATOAREA DE VRAJITOARE. Astfel vor mai fi recuperate din prejudiciile produse natiei romane. Afara e iarna, pentru putere se aud cinchete, nu de zurgalai ci de catuse. Sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bre admin-ule ... daca tu nu ai nici-o parere ( "No Comment.
    Admin") ... atunci de ce dracu' n-ai dat numai adresa fituicii de unde ai copiat articolul ?? ... si gata ... citeam si noi , si ne faceam parerile noastre !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt avocatul lui Admin, dar trebuie sa te lamuresc pe tine si alti superficiali (care nu citesc, dar se arunca in a da cu pietre): ADMIN are o "parere": taioasa, concisa si la obiect, in TITLUL POSTARII. [ Nu este prima data!!!! A devenit usor, usor, un stil propriu. ]. Dar tu nu ai citit-o, nu le citesti:
      ===================
      Parlamentarii, joaca bambilici pe banii romanilor! Rusine voua, alesilor neamului!
      ===================
      Ai comentat tu ceva mai de soi? Ai emis tu vreo judecata de valoare, in afara de atacul ordinar, reluat in prelungiri, la adresa gazdei? Pacat! Ti-as spune si altele, dar sunt bine crescut! Am ce tie iti lipseste: onoare si demnitate! O zi buna!

      Ștergere
  6. Traiasca "Copy/Paste" ca altfel se rasufla blogul din lipsa de "munitie"!
    Nu va suparati, Admin-ul va scuteste sa mai cautati si va de "gustarea" preferata si mestecata de-a gata, asa cum va place...
    Pofta buna si comentati... comentati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boculet ii maaaaare,Boculet ii taaaaaare !
      Cu a lui coasa, barbiereste frate,
      Pensii supradimensionate,gonflate si total nemeritate !
      Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul- chiar si de incalzire !!
      Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
      Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
      Revolutionarii lu peste prajit ,
      Ce luptara si luptara in noaptea sfanta de Craciun ,
      Cu porcul pe masa si cu vinisorul,tragand la chiolhane,
      Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Base -Chiorul!!! Puschean

      Ștergere
  7. Pacientul dela 3coceni a scapat pe ,,sticla'' !
    E grav rau,nu cred ca mai trebuieste lasat ,,la butoane''.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa au facut 22 de ani ne-au "imbrobodit'cu certurile lor si au furat impreuna ,au dat legi aiurea in favoarea lor si ei au vile ,bani si masini si noi avem "jumatatea lui cinci"adica degetul scos la mijloc dintre cele cinci de la o mana..Toti sunt mafioti si banditi,niste nenorociti care trebuie arestati sa raspunda pentru tot ce au furat si au facut/nefacut cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  9. @tigri2,
    Adevar graiesti!
    O duzina de derbedei, alternand la putere-opozitie in cei 22 de ani, ne-au distrus tara, poporul, sperantele de viitor! Problema este grava, dar electoratul nu vede, nu aude! Se lasa manevrat, cumparat, amagit! Pai daca unii nu au facut nimic bun in 4 ani, in 8 ani, cum dreak sa vrei sa-l mai votezi inca??? Cat de idiot poti sa fi sa accepti mereu si mereu, unii si aceeasi pe listele asa-zis uninominale???? Chiar ne cred pe toti tampiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Korekt ! Sa mergem in Burkino-Fasto si sa importam o clasa politica !!
      Voi stiti care-i esenta capitalismului??!Sniper one

      Ștergere
    2. Cezarush, sniparush, chiparush, esentza e in tartacutza aia a ta, dar nu de capitalism ci de esentza de rom!

      Ștergere
  10. ,,Chiar ne cred pe toti tampiti?''

    DA!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu trebuie sa ajungem in Burkina Faso[la Ouagadogou],au si ei republica semiprezidentiala,dar noi avem exemple aici la pana in 2000 de km ,Elvetia ,Austria,Italia.Oare de ce popoarele lor o duc bine si sunt fericiti si noi din rau in mai rau,chiar asa blegi si prosti suntem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..sigur ca da !! noua ne cam place sa mergem unde-i masa pusa ,curtea maturata etc! Vezi istoria acelor tari si apoi mai vorbim !!Nici acolo cateii nu stau la masa cu dulaii. Fiecare insa isi vede lungul nasului si trage pentru bunastare lui si-a statului! La noi MAJORITATEA asteapta ajutoare sociale ,sau pensii cat mai mari !! sniper one

      Ștergere
  12. ,,Nu ne-ati intrebat daca vrem acta. Nu ne-ati intrrebat daca vrem
    codex alimentarius. Nu ne-ati intrebat daca vrem sa trimitem copii
    nostri in Afganistan sau inIraq. Nu ne-ati intrebat daca vrem sa
    luptam impotriva Ioguslaviei. Nu ne-ati intrebat daca e bine sa semnam
    un protocol cu SUA privind protectia. soldatiilor americani care comit
    crime in Romania. Nu ne-ati intrebat daca vrem buletine , carti de
    identitate si pasapoarte biometrice Nu ne-ati intrebat daca vrem sa
    renuntam la obicieurile noastre seculare de la taiatul porcului , pina
    la scoaterea viei hibride. Nu ne-ati intrebat daca suntem de acord cu
    homosexualitatea. Nu ne-ati intrebat daca vrem scutul antiracheta. Nu
    ne-ati intrebat daca vrem sa fie exploatata rosia montana Nu ne-ati
    intrebat daca vrem imprumut de la FMI. Nu ne-ati intrebat despre
    taierea pensiilor si salariilor. Nu ne-ati intrebat daca suntem de
    acord cu regionalizarea. Nu ne-ati intrebat daca vrem avioane F16
    second hand la pret de lux,cand" noi" ne-am imprumutam de la FMI ca sa
    platim salariile si pensiile micsorate. Nu ne-ati intrebat multe si
    ati asumat multe legi in numele nostru. Nu credeti ca a venit timpul
    sa va intrebam. De ce semnati in numele nostru,nenorocitilor? Aveti
    curajul sa ne intrebati macar odata: daca suntem de acord cu
    reintroducerea pedepsei cu moarte. Sa traiti bine:))),,

    Am primit-o pe mail.Nu stiu cine-i autorul,dar ii dau dreptate.
    Nu numai Rassia a fost salvata de ger !
    Dar cit o sa tina.

    ,,Politicieni,, ,pregati-va sa raspundeti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rolul conducatorilor este SA CONDUCA nu sa puna intrebari si sa astepte raspunsuri. Ei raspund la urne, nenorocitule, acolo unde tu nu mergi.

      Ștergere
    2. Excelenta, excelent textul!
      Merita citit, luat aminte si ...
      "Politicieni, pregati-va sa raspundeti!"
      Sa afle idiotii, ca poporul a fost si va fi SUVERAN!

      Ștergere
    3. Vezi ca ti-a raspuns unul foarte plastic si foarte adevarat mai jos ! subscriu
      Prin Vot tu ti-ai delegat competenta ! Nu mai vine nimeni sa intrebe poporul. Doar in mintea ,,odihnita " a unora! Parlamentul si guvernul decide!!Sniper one

      Ștergere
    4. Mei, mei, ti-ai lasat poezia cu Boc acasa si-acu o faci pe-a Iosif Buda?

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Boculet ii maaaaare,Boculet ii taaaaaare !
      Cu a lui coasa, barbiereste frate,
      Pensii supradimensionate,gonflate si total nemeritate !
      Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul- chiar si de incalzire !!
      Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
      Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
      Revolutionarii lu peste prajit ,
      Ce luptara si luptara in noaptea sfanta de Craciun ,
      Cu porcul pe masa si cu vinisorul,tragand la chiolhane,
      Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Dictatura si cu Base -Chiorul!!! Puschean

      Ștergere
  13. Am ales reprezentanti care sa conduca in limita legilor existente.
    De referendum ati auzit ?

    ,,Ei raspund la urne, nenorocitule, acolo unde tu nu mergi.''

    Crezi ca sunt un nenorocit?
    Crezi ca nu am fost la vot?

    Crezi ca ai dreptate?


    ,,Vezi ca ti-a raspuns unul foarte plastic si foarte adevarat mai jos ! subscriu''

    Lunetistule,in privinta ta nu mai am nimic de adaugat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Referendum nu se face pentru fiecare problema. Despre modul cum se organizeaza referendum-ul ai auzit ceva ?

      Ștergere
  14. Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului
    (publicata in Monitorul Oficial nr. 84 din 24 februarie 2000)
    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege


    CAPITOLUL I
    Dispozitii generale

    Art. 1.
    In Romania suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative si prin referendum.

    Art. 2.
    (1) Referendumul national constituie forma si mijlocul de consultare directa si de exprimare a vointei suverane a poporului roman cu privire la:
    a) revizuirea Constitutiei;
    b) demiterea Presedintelui Romaniei;
    c) probleme de interes national.
    (2) In conditiile prezentei legi se poate organiza si desfasura si referendum local asupra unor probleme de interes deosebit pentru unitatile administrativ-teritoriale.
    (3) In cadrul referendumului populatia poate fi consultata cu privire la una sau la mai multe probleme, precum si cu privire la o problema de interes national si o problema de interes local, pe buletine de vot separate.

    POTI SA RAMII CATARAT IN COPAC,
    dar asta nu inseamna ca esti superior .

    RăspundețiȘtergere
  15. @Admin.
    Perfect de acord ca politicienii trebuie sa raspunda pentru faptele lor si prima lor fapta de a raspunde este la vot (iar apoi si in fata instantei). De acord sa organizam alegeri anticipate la 1 mai cum doresc unii. Mergem la vot, ii dam jos pe actualii si ii punem in loc pe cei care chiulesc acuma in parlament ? Crezi ca am rezolvat problema ?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Gheara
    "Aveti curajul sa ne intrebati macar odata: daca suntem de acord cu reintroducerea pedepsei cu moartea."

    Istoria justitiei este plina cu condamnari la moarte care ulterior s-au dovedit gresite. Cine si cum mai repara acele greseli ? Dupa ce ne-am ucis in mod barbar si profund ILEGAL primul presedinte, acuma vorbim din nou despre pedeapsa cu moartea ?
    De ce nu treci prin filtrul gindirii ce preiei de la altii si postezi spalindu-te pe miini:
    "Am primit-o pe mail.Nu stiu cine-i autorul,dar ii dau dreptate."
    Miine postezi MEIN KAMPF ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Stelica daca ti s-ar aplica tie "acea pedeapsa", desigur in urma unui referendum a tuturor comentatorilor de pe blogurile "noastre", ce zici, ai fi de Hakord?

      Ștergere
    2. Mei Anonim,
      Toti comentatorii de pe blogurile "noastre" (!?) incap lejer in citeva autobuse. Ai auzit ceva despre validarea rezultatelor, mei ? Pedeapsa aia se reintroduce prin modificarea Constitutiei, mei. Asta iti spune ceva sau te depaseste, mei ?

      Ștergere
    3. P.S. Sper ca "mei" e formula de politete.

      Ștergere
  17. Un alt fel de bambilici
    eu am vazut dar tot nu cred
    Nici nu stiu ce s-ar putea spune despre fetele astea. Or fi ... alliens?

    http://www.youtube.com/v/BOjOGKu3jTc%26autoplay%3d1%26rel%3d0IM

    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestie!
      Un video clip ... FASCINANT!
      L-am facut cadou... TUTUROR VIZITATORILOR!

      Ștergere
  18. @Stelian P.
    Pina si CeZar stie cine a scris Mein Kampf.
    Trecind la chestiune,prea te crezi inteligent peste medie. Asa o fi raportat la nivelul scarii de bloc unde locuiesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stie, stie si aplica teoria lui Dolfi Drimer pe gindacii lui din bucatarie.

      Ștergere
    2. Unde am scris chestia aia "peste medie" sau asta e parerea ta ?

      Ștergere
  19. @Stelian P.
    Crezi ca nu pot avea o parere personala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu pot crede asa ceva.

      Ștergere
    2. Voi eştia 2 de deasupra; Stelică şi Cezarică, reparaţi-vă mansardele!

      Ștergere
    3. Cu o conditie: nespui pe unde ai umblat cu nasul de s-a dezvoltata asa frumos??

      Ștergere
  20. Gindacii mei zic ca este vorba despre o deschidere nu despre o teorie. Gindacii tai ce spun ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar ai tai e mai multi si mai grasi. Ai mei sunt mai putini si slabi ca e oltenesti, de Vilcea de la Planu!

      Ștergere
  21. CEZARE!!!!!!!!!!!!
    I-auzi moncher ce zice la Bruxelles, progenitura sefului tau, EBA:
    "Există o inflaţie de diplome! Avem nevoie de tâmplari şi electricieni!". Am auzit ca ai diploma de chelner la domiciliu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spui Stelica te prinzi sa faci echipa cu Czar?

      Ștergere
    2. E unii care e tîmpi lari de meserie

      Ștergere
    3. am frate! Ce-i rusinos?

      Ștergere
    4. Czare faci si livrari pizza la domeceliul clientului? Da masaje ierotice? Vezi nu umbla pe caldura asta pe MoBRA, sa nu care cumva sa racesti la tartacutza!!!

      Ștergere
  22. @Stelian P.
    Treaba ta,gindacii tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar gindacii lui Stelica e dresati, sint de aia de bucatarie de culoare portocalie si umbla in izmene uneperiste.

      Ștergere
  23. Nu pot sa ma prind ca diploma aia imi lipseste din mapa.

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,Trei crai dela rasarit''

    http://www.youtube.com/watch?v=_-N5QRhOIrc

    RăspundețiȘtergere
  25. Mei dar ce-i la Nea Cashu acolo pe blog, ati vazut? E razbel ca la Verdun! Cashu si Rinciog isi dau la gioale reciproc. Mai ceva ca pe stadionul ala din Egipet. Daca intrati pe-acolea, luat-va castile si vestele antiglontz cu voi ca nu se stie Doamne fereshte!

    RăspundețiȘtergere
  26. Unde-ati disparut mei, cumva la Nea Cashu?

    RăspundețiȘtergere
  27. Apropo de gindaci:

    Un dogarian, col. (nu plin, dar asa suna mai frumos) rez., este terorizat noapte de noapte de mii de gindaci. A incercat toate metodele, de la blesteme la soborul de vrajitoare, a ars portretul lui Base dar degeaba, in apartamentul lui gindacii prospera. Disperat apeleaza la colegii de sindicat.
    - Baaa da portocaliu mai esti - ii spune un general care a absovit „magna cum fraude” Academia de inalte studii social-politice inainte de a-si da bac-ul la special – tu n-ai auzit ca gindacii are organizare militara ? Da-le ordin sa atace apartamentul vecin si ai scapat de ei !
    Fericit, inainte de a da „stingerea”, dogarianul isi pune centura cu diagonala pe pijama si trece la programul „somn de voie”. Cind gindacii isi incep programul de noapte domnul col. rez. aprinde lumina si urla ca pe vremurile cind altii ii faceau cizmele:
    - Atentiuneeeee ! Gindacii incremenesc in pozitia „drepti”.
    - Comandantul la mine !, racneste fericit de reusita viitorul general.
    Un gindac durduliu (gen Dogaru) se prezinta in pas de defilare:
    - Ordonati !
    - Atacati apartamentul vecin ! suna ordinul.
    - Am inteles !, vine prompt raspunsul si in citeva secunde gindacii dispar.
    Dogarianul adoarme multumit si tocmai cind visa ca il aresteaza pe Base cu amanta lui cu tot, il trezeste o multime incredibila de gindaci care i-au ocupat din nou apartamentul.
    Cheama la raport gindacul sef:
    - Cretinilor, v-am ordonat sa atacati apartamentul vecin !
    - Raportez – spune micul Dogaru – am executat ordinul dvs. si am luat 20.000 de prizonieri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandacul sef = stelica

      Ștergere
    2. @stelian P
      nea stelica(dati-mi voie sa va spun asa)chiar aveti haz."doghy aia" cum le spune T2 trebuie tratati doar ca gandaci.
      Eeeee ar mei(mei,mei.. vrea el dogaru inca 20 000 de gandaci cu cotizatie cu tot....dar a ramas cu trei rapandule si doua jurizde...ca nu "ie" baniiiiii.Da si ele "ie bune" daca ie cu ..zde la sfarsit

      Ștergere
  28. Bancul asta este mai batrin decit Iliescu dela ANCMRR

    RăspundețiȘtergere
  29. Feb 2, 2012 11:52 PM ???

    Dom'comisar,problema cu ,,time settings'' ,ori au preluat ,,gindacii'' platforma ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Platforma blogger este de vina, nu comisaru'!
      Ei au manarit-o, pana a luat-o dreaku!
      Apropo de banc: excelent!
      Multumim, Stelian P.

      Ștergere
    2. Anonimutzule ... "Excelentul" acordat bancului steli p-ului nu inseamna ca steli p-ul este "excelent" ... Inseamna ca tu esti prost (de tare multa vreme) si nu ai stiut bancul ...

      Ștergere
    3. Boculet ii maaaaare,Boculet ii taaaaaare !
      Cu a lui coasa, barbiereste frate,
      Pensii supradimensionate,gonflate si total nemeritate !
      Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul- chiar si de incalzire !!
      Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
      Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
      Revolutionarii lu peste prajit ,
      Ce luptara si luptara in noaptea sfanta de Craciun ,
      Cu porcul pe masa si cu vinisorul,tragand la chiolhane,
      Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Dictatura si cu Base -Chiorul!!! Puschean - Un piculet de literatura nu stica !!

      Ștergere
  30. Mei,mei cred că trebuie să pun parul pe voi, ori Kiltox-ul că nu se mai poate! Vedeţi că vă dau pe mîna piţigoiului şef Czar, halitorul de gîndraci!
    Stelică p. mică, mînca-te-ar ciumpalacii şi viermii portocalii să te manînce, nu mai scormoni gunoaie că stîrneşti şobolanule!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steliclă de la pup ila şefului tău, a lui Czar, Curleondezul, Chigru222 ş.a.

      Ștergere
    2. EBA (parcă-i numele unui şampon de spălat buda)!!!

      Ștergere
    3. De unde stii tu cit de mica o am ? Ai lucrat in subordinea mea ?
      Cu scormonitul gunoaielor ai dreptate, dar ce sa fac ? Gunoaiele au imensul tupeu sa spurce totul in jurul lor si o fac in numele tarii, al patriei, al tuturor pensionarilor, al meu. Am sa le scormonesc pina au sa inteleaga sa stea cuminti in pubela lor si sa-si imprastie duhoarea comunista doar printre ei.

      Ștergere
    4. Stelică...scuză-mă că îmi încălzeam din crama proprie nişte moulin rouge, că -i prea rece... d-aia nu ţi-am răspuns (molan, care nu cumva să înţelegi altfel). Dar să revenim: ţi-am fost şef 4 ani şi degeaba ai încercat să te pişi împotriva vîntului şi de la parte la etajul 2 că, nu ţin legile fizicii! Te stimez, eşti băiat inteligent, numai că nu-ţi funcţionează GB-ul!

      Ștergere
    5. Inca un sef ! E plina armata asta de sefi. Tu unde m-ai comandat (sa te intreb si cind ?).

      Ștergere
  31. Comunistii .Aici este problema !
    Cu prostii ne descurcam.

    RăspundețiȘtergere
  32. @Steli (din)P...
    Nu stiam ce duhneste asa.
    Nu poti ,,sa te lupti'' impotriva comunismului in alta parte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As reusi sa lupt si in alta parte dar se revarsa el din pubela si infecteaza tot, chiar si aici.

      Ștergere
    2. @tov-ul 05:08

      ....si tu erai mai tanar ca regele Mihai si la fel de prost cum esti acum.
      "Tinerelule" tu de ce te reversi din pubela....tov-ule

      Ștergere
  33. @ ,,Ştim Decreţelule!!!!''
    Cuculica,eu mi-s nascut pe vremea altui ,,iubit conducator'',cind zapezile erau cu adevara mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..si armata era precum filmele cu chineji si va rezolva problema

      Ștergere
  34. @Stelica,

    Tu esti bun la circ ,adica la CIRQUE DU SOLEIL,hai stiu ca-ti place,faci echipa buna cu ei ...........,vocal,ma gandesc!!!!!!
    Gandaci,ai????Bataus,ai?????Stelica esti in dileala maxima,dai cu tuica fiarta,sa nu incurci sticlele,sa nu te otravesti dn greseala,ce ne facem noi fara adancul gandirii tale filozofice si fara muzica ta!!!!!!????

    RăspundețiȘtergere
  35. @ ,,..si armata era precum filmele cu chineji si va rezolva problema''

    Solicit traducere in limba romana !

    RăspundețiȘtergere
  36. Comisare, mai schimba foaia sau o schimbi numai dupa 100 de comentarii? M-am saturat sa tot citesc idioteniile, refularile si frustarile imaturului stelian p., omul care nici el nu stie cine este. Subiecte sunt, cacalau maria ta. De exemplu cum i-a facut badaranul ala de oltean handicapati pe unii primari. Dupa ce ca-i "oltean", mai pune si frana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS nu am treaba cu adevaratii olteni din Oltenia pe ncare-i pretuiesc si ii respect.

      Ștergere
  37. Daca Igas n-ar fi ministrul ,ar fi ,,impetuos necesara'' numirea lui.Altfel ne maninca ,,branconierii''.

    http://www.youtube.com/watch?v=AYZiL8l_IJ4&feature=related

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GhearaFeb 3, 2012 10:59 AM
      Daca Igas n-ar fi MINISTRU ,ar fi ,,impetuos necesara'' numirea lui.Altfel ne maninca ,,branconierii''.

      http://www.youtube.com/watch?v=AYZiL8l_IJ4&feature=related

      Ștergere
  38. @Nutzi alu' cuc.osh

    http://www.youtube.com/watch?v=k9TRKWtzEtQ&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  39. ....ciumpalaci cu copy/paste si gaura la "bozunare"...demnitate si onoare la buzunare ha,ha
    cd al scmd-srl

    PS unii sunt prosti ca o gheara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. taci vierme ca-ti declar jihadu!

      Ștergere
    2. Rima(dupa cum iti zicea incrucisatorul national),ai devenit deja ...rimator.Asta da progres !

      Ștergere
    3. curleonule de la 12,29 al nost esti! PAC! PAC! Şi grasu zace lat şi de Stelică Gîndacu Şef păpat!

      Ștergere
  40. ,,...cablurile de înaltă tensiune nu vor scăpa de ameninţarea freezing rain. Greutatea care se va aşterne pe cabluri riscă să producă pagube însemnate, pentru că multe cabluri se vor rupe. Problema va fi pentru cei care s-a debranşat de la reţeua de încălzire centralizată şi funcţionează pe centrale electrice. Nici în afara Capitalei lucrurile nu vor fi mai roz. Este cunoscut faptul că în aceste zone nu s-a făcut racordarea la gaze şi oamenii se încălzesc în cele mai multe cazuri cu centrale electrice. Ba mai mult există zone unde nu este apă curentă, iar oamenii au hidrofor personal pentru a trage apa din pământ. În aceste cazuri oamenii sunt dependenţi de curent atât pentru apă, cât şi pentru căldură.

    Pomii vor fi şi ei foarte afectaţi de ploaia de gheaţă. Stropii de apă vor îngheţa instant pe crengile copacilor şi multe dintre crengi se vor rupe. Problemele vor fi atât pentru oameni care riscă să fie loviţi de crengile îngheţate, cât şi pentru pomicultori care îşi văd încă de pe acum recolta compromisă.

    Ploaia îngheţată este deosebit de periculoasă şi pentru avioane, întrucât cele mai multe din ele nu au echipamentul de dezgheţare necesar pentru a zbura în astfel de ploi. Ploile îngheţate foarte puternice pot copleşi, însă, chiar şi cele mai sofisticate echipamente de dezgheţare ale avioanelor şi elicopterelor...''

    http://www.dcnews.ro/2012/02/freezing-rain-paralizeaza-romania-vezi-de-ce-nu-se-poate-scapa-de-stratul-de-gheata/


    Daca previziunea este corecta vom ramine fara o buna parte din reteaua de distributie de inalta tensiune.
    Restul nici nu mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe unii trebuie să-i laşi să crape că e prea fraieri. Pune-i să aprindă un foc VARA şi-ai să vezi cum Bear Grylls-şii noştri mor cu mămăliga-n traistă...Tu le spui de degivraj şi alte alea, dar la care unii aurolaci, culmea, ca tot rumânu SE PRICEPE!!! Să-l vezi mîine pe Gîndăcărimea Sa Stelică ce răspunsuri o să-ţi GENEREZE!!! Pt.mine e clar!!! Trebuie să reînfiinţăm taberele de vacanţă prin muncă!!!

      Ștergere
  41. vai,vai gheara scurmatoare in rahat
    "Problema va fi pentru cei care s-a debranşat..."(ca e sub 50) ha,ha
    PS tot asa cu copy/paste si agramat pe deasupra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, hi ma cheama Curleon si*s de-o ton (de ciumpalac)!

      Ștergere
    2. Ba
      curleonule mare jagardea esti!

      Ștergere
    3. @AnonimFeb 3, 2012 01:38 PM
      ,, vai,vai gheara scurmatoare in rahat
      "Problema va fi pentru cei care s-a debranşat..."(ca e sub 50) ha,ha
      PS tot asa cu copy/paste si agramat pe deasupra... ''

      Esti de o prostie ...sclipitoare!

      Ștergere
  42. From Pennsylvaia mucho, mucho naretta to mr. Curdeleone cimp an zeul!

    RăspundețiȘtergere
  43. Baaaa, ciumpalacilor!
    Voi nu vedeti ca s-a schimbatara foaia???
    Pai da, dar voi... nu si nu, dai si lupta tot aici!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri