Google Translate

joi, 11 aprilie 2024

...se pregătește România pentru intrarea în război?!?


 

Iohannis pregătește România pentru intrarea în război!

Fix în ziua în care un important oficial din cadrul intelligence-ului american a vorbit, într-un interviu pentru presa europeană, despre nevoia ca NATO să intervină în războiul din Ucraina, președintele Iohannis a făcut apel la creșterea numărului „rezerviștilor” din armata română, iar premierul Ciolacu s-a referit la agresiunea Rusiei în regiunea Mării Negre. Cam prea mare coincidența ca să trecem peste, de aceea trebuie privit cu maximă atenție ce s-a întâmplat miercuri, 10 aprilie, fiindcă impactul poate fi decisiv în privința viitorului care ne așteaptă.

Când Emmanuel Macron a spus că NATO trebuie să intervină în Ucraina, apoi a insistat că va trimite trupe franceze și nu o să ceară ajutorul nimănui, la o adică, mulți am zis că bravează și totul e doar pentru imagine. Iată, însă, că, după Macron, și americanii cer ca Alianța Nord-Atlantică să se bage în seamă mai mult decât o face deja în conflictul ruso-ucrainean.

Tabere în NATO, cine vrea război

E drept că nu avem o declarație oficială de la Casa Albă, ci sunt părerile exprimate de Kurt Volker, fost „reprezentant special” al Departamentului de Stat la Kiev. Iar aici deja vedem cum stau lucrurile – NATO este împărțită în două tabere: de o parte stau lobiștii, care au misiunea să facă rost de multe contracte pentru uriașul complex militar industrial, de cealaltă, politicienii care încă mai rezistă presiunilor și înțeleg că, în cazul izbucnirii unei „apocalipse nucleare”, nici mama tuturor buncărelor antiatomice nu-ți poate garanta supraviețuirea!

Tensiunile interetnice din Donbas și însăși existența statului Ucraina sunt trecute în plan secund, nimănui nu-i pasă cu adevărat de ce se întâmplă acolo și nici nu are careva chef să asculte argumentele vreuneia dintre părți.

Volker, în dialog cu presa de la Kiev, s-a folosit de vecinii Ucrainei – România, Polonia și Ungaria – pentru a atrage atenția asupra pericolului reprezentat de rachetele rusești care tranzitează spațiul aerian al acestor țări.

„Aceste rachete și drone vizează civilii”, spune americanul, care pornește din acest punct și ajunge la… „Prin urmare, este destul de rezonabil ca țările NATO să înceapă să se gândească să ajute la distrugerea acestor rachete și drone care atacă civili ca un gest umanitar și o extindere a sistemului de apărare aeriană al NATO, deoarece, în realitate, ele reprezintă un pericol şi pentru NATO (…) Ar putea fi unități de apărare aeriană în țările NATO sau ar putea fi unități de apărare aeriană în puncte strategice din Ucraina. Cred că ar fi rezonabil să existe o cupolă de apărare aeriană pe întreg spațiul, de la Nikolaev până în România (…) Dacă ar fi un mic contingent de trupe antiaeriene, poate franceze, care ar putea proteja cerul – nu văd nimic rău în asta!”.

În timp ce Volker și alți lobiști aflați în solda multinaționalelor din industria producătoare de armament vrea cu orice preț război (care produc comenzi pentru rachete, avioane de vânătoare, tancuri, muniție etc), o altă tabără din NATO, în frunte cu secretarul general Jens Stoltenberg, pare să fi înțeles că Ucraina trebuie să accepte demararea negocierilor pentru pace. Fără concesii făcute de toate părțile implicate nu se poate ajunge la masa dialogului, asta e clar!

„Războiul din Ucraina”, fabrică de făcut bani

Cu cât trag rușii mai multe rachete în Ucraina, cu atât mai mulți bani fac americanii pe spatele Kievului. Până să intre NATO pe front, SUA exploatează la maximum nevoia Ucrainei de armament și îi trimit lui Volodimir Zelenski toate ciurucurile rămase necasate de Pentagon.

Ultima știre este despre livrarea unor sisteme de apărare antiaeriană (Hawk), contract în valoare de 138 de milioane de dolari. Kievul va plăti pentru aceste rebuturi cu …împrumutul (atenție, SUA împrumută Ucraina, e vorba de programul „Land and lease”, semnat de președintele Biden!) primit de la americani; cu alte cuvine, banii nu sunt pentru Ucraina, ci vor ajunge la uriașul complex militar industrial din Statele Unite, care de câteva luni stă cu dinții la gard așteptând aprobarea mega-împrumutului de 61 de miliarde de dolari, blocat în momentul de față de republicanii din Congres.

Revenind la sistemul „Hawk” vândut ucrainenilor pe 138 de milioane de dolari, să spunem că a fost folosit de americani pe vremea războiului din Vietnam, când se trăgea cu praștia. Acest echipament militar  de interceptare a rachetelor balistice sau a dronelor a fost proiectat în 1950 și a devenit operațional 10 ani mai târziu!

De ce insistă Iohannis să avem mai mulți rezerviști

În tot acest context, președintele Klaus Iohannis s-a grăbit să deschidă subiectul creșterii numărului de rezerviști din armata română. Doar că nu a spus-o în mod direct că este o situație disperată și avem nevoie să știm că ne putem baza pe cât mai mulți oameni.

„Timeing-ul” perfect ne sugerează ideea că la nivelul cel mai înalt discuțiile au trecut de faza cu „dacă va…” și s-a ajuns la „când o să…” înceapă WW3. Iar România nu putea lipsi din peisaj, așa că, din ce vedem, Iohannis pare să fi ales, deja, o tabără. După declarațiile sale de miercuri, înțelegem că va fi război – „Apărarea cetăţenilor este una dintre obligaţiile fundamentale ale statului român. Nu poate fi, însă, garantată siguranţa oamenilor în lipsa unei armate dotate cu tehnologie modernă (…) În paralel, trebuie să intensificăm eforturile pentru a consolida rezerva de personal militar, pentru a revitaliza industria naţională de apărare şi pentru a moderniza infrastructura de transport”.

Se vrea și China în acest conflict!

Din păcate, vedem că războiul din Ucraina nu este folosit doar ca o fabrică de făcut bani, cineva are tot interesul să schimbe ordinea lucrurilor în lume. Se caută cu tot dinadinsul un pretext pentru declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondial, la cât de insistent vorbesc unii despre „pedepse” și cu câtă ușurință dau avertismente.

Kurt Campbell, una dintre vocile diplomației americane care se fac auzite doar când este alertă de nivel zero, a avertizat China că va fi făcută responsabilă dacă Rusia își continuă avansarea în Ucraina, ocupând alte teritorii. Iată, așadar, cum lobiștii ies la atac și aruncă amenințări în stânga și-n dreapta, ca într-o ceartă adolescentină pe holurile liceului. Diplomatul american școlit de CIA spune că Beijingul va da socoteală pentru ajutorul acordat Moscovei – „Nu vom sta cu mâinile în sân!”, dar nu zice nimic despre ce va face Washingtonul. Concret, cum va fi pedepsit Xi Jinping pentru că a colaborat și va continua să fie și pe viitor aliatul lui Vladimir Putin? Ce le vor face americanii chinezilor, cum le vor da o lecție? Totuși, China este una dintre marile puteri nucleare ale planetei, iar în Asia și regiunea Indo-Pacific rămâne cea mai de temut forță armată!

Pentru unii, însă, vedem că războiul nu-i nimic altceva decât o sursă excelentă de a face profit. Dacă va începe WW3 nu mai este un mister, singura necunoscută rămâne data. La disperarea cu care și ai noștri conducători vorbesc despre asta, e clar că momentul acela nu poate fi departe.

SURSA: https://www.national.ro/politica/iohannis-pregateste-romania-pentru-intrarea-in-razboi-825426.html/

194 de comentarii:

  1. Avea 82 de ani și o carieră de profesionist în Ministerul Afacerilor Externe, cu gradul diplomatic de ambasador, ocupând funcții de director, director general și secretar de stat.



    A murit Gheorghe Tinca, cunoscut politician al anilor '90.

    A fost primul ministru civil al Apărării de după Revoluție https://ziare.com/gheorghe-tinca/gheorghe-tinca-mort-ministru-apararii-diplomat-1863551?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  2. Ăștia mai tinerei, aț belit belingherul ! Vă cheamă țara la datorie, potrivit jurămintelor, ca s-o apăraț, chiar cu prețul vieții ! Abia aștept să vă văd p-ăștia cu pensii amețitoare și cu indemnizații speciale de veterani, pentru războaiele purtate pe la Nasyrea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Să ne căcăm în gâtul lui Joi Anus și a tuturor neamurilor lui, inclusiv a lu ' mă -sa și tac -su care au produs un asemenea bou, emigrați in Jermania de peste 35 de ani. Să se ducă boureanu ăsta cu toate neamurile lui, împreună cu covrigarul de Coilacu și porcanul de măciucă să lupte pentru amerloci și pentru Ursula beli -ne-ar sula! Bă leat, în țara asta de căcat pe care au adus -o la dezastru toți hoții și tâlharii care -și spun politicieni , 500.000 de copii români se culcă flămânzi în fiecare zi! De-abia aștept să fiu concentrat. Doamne ajută ca până la urmă să sară în aer și mămăliga românească . Pen, tru Zdreanță păstrez un cartuș de 12x70 , "trei la fund", pentru coioți ca el.

    RăspundețiȘtergere
  4. 11 aprilie 1899 - Spania cedează insula Puerto Rico Statelor Unite

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu cinci case, Iohannis explică de ce românii nu știu economisi: 30% din populație e sub nivelul minin de alfabetizare financiară
    ---------------------------
    Publicat: 11/04/2024
    ------------------------------
    Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj în cadrul celei de-a doua ediţii a Forumului Educaţiei Financiare, organizat de Banca Naţională a României cu ocazia Zilei Educaţiei Financiare, prezentat de către Cosmin Marinescu, Consilier Prezidenţial în cadrul Departamentului Politici Economice şi Sociale, în care a arătat că investiţia în educaţia financiară a cetăţenilor noştri este o investiţie strategică în construirea unei societăţi responsabile şi prospere.

    Şeful statului a subliniat că nu este suficient să constatăm nevoia cetăţenilor de îndrumare şi instruire financiară, ci avem datoria de a facilita accesul fiecărui român la instruire în acest domeniu, pentru ca cetăţenii să poată lua decizii corecte şi informate în privinţa finanţelor personale.[...] SURSA:https://www.stiripesurse.ro/cu-cinci-case-iohannis-explica-de-ce-romanii-nu-stiu-economisi-30prc--din-populatie-e-sub-nivelul-minin-de-alfabetizare-financiara_3288443.html

    RăspundețiȘtergere
  6. 11 aprilie 1905 - Principele G.V. Bibescu întreprinde, împreună cu soţia sa Martha, Emanuel Bibescu, inginerul Dimitrie Leonida, soţii Ferekyde şi Claude Anet, intreprind o mare expediţie cu automobilul în Persia, traversînd Rusia, Crimeea şi Caucazul.

    George-Valentin Bibescu (n. 3 aprilie 1880, București, d. 2 iulie 1941, București), a fost unul dintre cei mai buni piloți români. Este fondatorul Automobil Clubului Român în 1904. A înființat Clubul Aviatic Român în 1909 și Liga Națională Aeriană în 1912. Între anii 1911-1912, George Valentin Bibescu a deținut funcția de comandant al Școlii de pilotaj de la Cotroceni.

    De asemenea, în perioada 1920-1923, a deținut funcția de președinte al Comitetului Olimpic Român. Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România (1911-1916), și Mare Maestru Onorific al acesteia în anul 1925. În 1930 este președinte al Federației Internaționale Aeronautice. George-Valentin Bibescu este fondatorul aeroportului Băneasa din București, care a luat naștere pe fosta moșie a mătușii sale, Maria Bibescu, contesă de Montesquiou-Fézensac (azi cartierul Băneasa). A murit la București la 2 iulie 1941 și este înhumat la Mogoșoaia

    RăspundețiȘtergere
  7. @ reddog curlangiul,
    De 3x Muie, psihopatule!🖕
    P.S. e inclusa și ,,datoria" de pe topicul anterior.🖕

    RăspundețiȘtergere
  8. 11-17 aprilie 1988 – A avut loc vizita oficială de prietenie a lui Nicolae Ceaușescu în Australia

    RăspundețiȘtergere
  9. "Armata Ro
    Fanfara vine mereu!"

    🤣 😅 🙃 😉 Bătălia de la Podul Înalt:
    Ștefan cel Mare:
    -Să tragă tunurile!
    Hatmanul Șendrea:
    -Nu le-am adus la luptă, Măria Ta! Nu le-a scos magazionerul din depozit. A zis că nu are referat de necesitate!
    Ștefan:
    -Cum? Păi, de ce nu l-a făcut Boldur?
    Șendrea:
    -Boierul Boldur și-a luat trei zile de medical. A zis că are un botez.
    Ștefan:
    -Și de ce n-a lăsat un înlocuitor?
    Șendrea:
    -A lăsat, dar n-a putut semna, pentru că era și în comisia de cenzori și se afla în conflict de interese.
    Ștefan:
    -Bine! Atunci, izbiți cu cavaleria grea!
    Șendrea:
    -Cavaleria grea n-a venit la luptă, Măria Ta, nu au caii potcoave!
    Ștefan:
    -Cum? Nu v-am aprobat fonduri să-i potcoviți?
    Șendrea:
    -Ba da, Măria Ta! Dar licitația a fost contestată în instanță de tătari. Până la vară, suntem blocați.
    Ștefan:
    -Bine. Încă nu e totul pierdut. Să tragă arcașii!
    Șendrea:
    -Nici ei n-au venit. Sunt supărați că nu au primit sporul de risc.
    Ștefan:
    -Păi, am ordonat să li se dea sporul ăstă!
    Șendrea:
    -Da, dar nu a vrut contabilul-șef să-l dea. Când arcașii l-au cerut, contabilul a zis că să-l pupe în dos, că nu are norme de aplicare.
    Ștefan:
    -Unde este cavaleria ușoară, a fiilor de boieri?
    Șendrea:
    -La pensie, Măria Ta. S-a aflat că de vineri se iese cu 65% și au ieșit toți joi, afar’ de două sublocotenente…
    Ștefan:
    -Atunci, mi-au rămas răzeșii!
    Șendrea:
    -Așa e, Măria ta! Ei ar fi venit, dar n-am putut să-i anunț. Nu am semnat acordurile de comunicații cu Spania și Italia. Au zis ăia de la audit că nu am stabilit indici de performanță la protocoalele de reciprocitate.
    Ștefan:
    -Șendrea, în afară de noi doi, cine a mai venit la lupta cu turcii !?!?!?!?”
    Șendrea:
    -A venit fanfara! Nu știți ca vine mereu? !

    RăspundețiȘtergere
  10. Mii de rezerviști kemați la oaste ! Foarte bine, tu-vă-n gâț ! Să vă fută caporalii prin poligoane până o să faceț spume la cur !
    Moaaaaa, da ce se mai bătea ei gherțoii, cu cărămida în kept, când cu penziile nesimțite !
    La malaxor cu voi, la tranșău, nu la drojdit cât e ziua de mare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-i cheme și pe căcănarii ăștia care împut holurile și încăperile din Casa Poporului ! Că nu-s scutiți !
      Kestia e că, rapandulele astea fesenare, la prima bombardea s-au și tirat din Românistan ! Rămân prostovanii

      Ștergere
  11. Martalogii pârsi nici nu știu unde e Australia pe harta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stie ma-ta, e suficient

      Ștergere
    2. Stie ma-sa de cand i-au bagat aia pitonu de ostralia

      Ștergere
    3. ce chestie si cu natura asta devianta....!?
      Baga aia pitonu si iese dingo

      Ștergere
    4. @reddog 11 aprilie 2024 la 13:53
      Așa e, dar știm unde e lindikul mă-tii. Avem și hartă detaliată, cu curbe de nivel, spre el.
      Muie eternă curlangiului reddog / flocea-roșu!🖕

      Ștergere
  12. 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥ț𝐢 𝐚𝐧𝐢 𝐜𝐮 𝐬ă𝐧ă𝐭𝐚𝐭𝐞 domnului maior (rtr.) 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞 𝐑𝐎𝐆𝐎𝐁𝐄𝐓𝐄, veteran de război, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani

    ℹ️ Distinsul veteran s-a născut în localitatea Cireșu, jud. Mehedinți, pe data de 10 aprilie 1924, într-o familie cu 3 copii. După absolvirea studiilor gimnaziale și liceale a fost încorporat în cadrul armatei, arma transmisiuni. A participat pe front în cel de-Al doilea Război Mondial, în anul 1944, ca soldat, telegrafist, folosind ca metodă de transmitere a informațiilor Alfabetul Morse.

    🎖️ Domnul mr. (rtr.) Rogobete a fost decorat cu Medalia „𝐂𝐫𝐮𝐜𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯ă 𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞-𝐀𝐥 𝐃𝐨𝐢𝐥𝐞𝐚 𝐑ă𝐳𝐛𝐨𝐢 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥, 𝟏𝟗𝟒𝟏-𝟏𝟗𝟒𝟓”, iar în urma ordinelor generale de avansare în grad emise, după anul 1990, de Ministerul Apărării Naționale, a ajuns la gradul de maior.

    ℹ️ După război a absolvit Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. A lucrat la Telegraful Central, ca inginer electronist, până la ieșirea la pensie. Acolo a cunoscut-o pe viitoarea soție, cu care a avut o căsnicie fericită timp de 51 de ani.

    🔷 Acum se mândrește cu 3 fete, dintre care două i-au urmat cariera în telecomunicații. De asemenea, se bucură de prezența celor 4 nepoți și a unui strănepot.

    𝐂𝐢𝐧𝐬𝐭𝐞 ș𝐢 𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐫ă𝐳𝐛𝐨𝐢! 🇷🇴

    ✒️ F.p. Mirela FLORIAN
    📷 Plt.adj.pr. Răzvan NAE

    https://www.facebook.com/share/p/hg75GGtmbEWroekC/

    RăspundețiȘtergere
  13. Încep deja să evaluez ideea enunțată de domnul Ifrim, cea cu Tahiti😁

    Croitorașul cel viteaz și-a adus aminte că în România există și militari care au făcut și altceva în afară de cusut nasturi.
    Partea frumoasă din cuvântările Dulapului, sau ale celor care i le scriu, este că pentru el "rezerviști" sunt doar frizerii și cofetarii metamorfozați în "rezerviști voluntari", cărora dealfel le-a și mărit soldele de grad.
    Fraierii care s-au pregătit zeci de ani pentru "confruntarea finală" sunt la categoria "și alții".

    P.S. Să-i dau un pont și domnului Ifrim:

    https://blog.minimap.ro/cele-mai-frumoase-plaje-din-seychelles

    România nu are tratat de extrădare cu "Republic of Seychelles" și pare un loc liniștit.😁

    P.P.S. Joianus să facă bine să fută pe mă-sa-ntre floci pân-or sări ca paiele din combina Gloria și-apoi să meargă în Ucraina sub conducerea lui Macrou. Cât va fi el plecat vom avea noi grijă de boarfa lui de la Sibiu.

    P.P.P.S. În ultima fotografie din articol apare probabil unul dintre "rezerviștii voluntari" care se face că ia linia de ochire. Este un militar "foarte bine pregătit" și se vede asta după cum ține arma (mânerul ulucului fiind confecționat pentru impresie artistică) și cum ochește ținând capul înclinat😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E gagică, cu părul strâns sub cașcă ! Are unghiili vocsite cu oje sidefată ! Bate aia la bagabonț alde ciucanii osânzoș, de le zboară flocii !

      Ștergere
    2. Peseaua: sunt kalașnicoave și cu uluc cu mâner, din fabricație. Sunt mai ușor de mânuit, în anumite sitoații.

      Ștergere
    3. @pmt 11 aprilie 2024 la 14:14
      @E gagică, cu părul strâns sub cașcă

      Deci, frizeriță sau cofetară😁

      @pmt 11 aprilie 2024 la 14:16
      @Peseaua: sunt kalașnicoave și cu uluc cu mâner, din fabricație

      Cred că toți știu asta cu mânerul.😁
      Șpilul tocmai acolo este.
      Cu cât ții/sprijini țeava mai aproape de gura țevii cu atât micșorezi efectul reculului și crește precizia ochirii.
      De aceea șoșoii erau învățați să sprijine arma de uluc (cu sau fără mâner) și nu de încărcător.
      În plus, ținutul de încărcător de către un șoșoi neinstruit poate duce la apăsarea involuntară a pârghiei care eliberează încărcătorul😁

      Ștergere
  14. E destul de grav!
    In căzul unui conflict mai rămâne doar Pmt prin capitala plimbând ghioarla pe asfaltul fierbinte
    Și Nikk lindik mik care chiar daca mai critica conducerea MApN rămâne un patriot. 👍

    RăspundețiȘtergere
  15. E destul de grav!
    In căzul unui conflict mai rămâne doar Pmt prin capitala plimbând ghioarla pe asfaltul fierbinte
    Și Nikk lindik mik care chiar daca mai critica conducerea MApN rămâne un patriot. 👍

    RăspundețiȘtergere
  16. Cineva, dincolo, lui Țiuzăr ciobârlanul, îi face o solicitare: " Dășchide bă căcănarule buda, că de nu venim să ne căcăm pe masa ta din sufragerie beli -mi -ai mătărânga mie !". Ce-a ajuns și haznaua zdrențărosului. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zău ? Ia, ia, că mărg și eo, să văz ce plm face ceobenu bainetar !

      Ștergere
  17. Martalogii pârsi mai bine se retrag in Pula.

    Olivia le explica de ce merita.

    https://www.inspiredbycroatia.com/blog/is-pula-worth-visiting/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le si explica cum se ajunge.
      Practic le da mura-n gura toate informațiile.


      How to Get to Pula Croatia
      There are a number of ways you can reach Pula Croatia, depending on where you are traveling from.

      Ștergere
    2. E adevarat ca lui ma-ta i-au bagat pitonul de ostralia sub lindic, asa cum se afirma mai sus, de-a iesit un dingo ?

      Ștergere
  18. Da bă, la Țiuz s-a închis haznaua ! Ceobenu are pratențîî de telectoal, nu admite să hie lovit la urcraineni !
    I-am scris și eo o rugăminte:
    ===========================
    Bă ceobene, ne-a anunțat un camarad, pe MH, că ț-ai închis câcăstoarea ! Bă, ej nebun ? Că, oricum, iereai în moarte cerebrală, doar să te mai decupleze de la aparate mai treboia !
    Dășkide bă haznaoa, r-ai a dreq de rapăn !

    RăspundețiȘtergere
  19. Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi, 11 aprilie, o întrevedere bilaterală cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în marja Summitului Iniţiativei celor Trei Mări

    .

    Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski. Summit-ul important la care participă cei doi președinți FOTO

    https://m.ziare.com/klaus-iohannis-presedinte/klaus-iohannis-intalnire-volodimir-zelenski-lituania-summit-initiativa-celor-trei-mari-1863577?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  20. Lui Petrea Țiuzăr Ciobârlanul, putem a-i scrie dedicații ici - șa . Ca la Evropa Liberă, sau Vocea Americii. Important e ca populimea să citească mesajul. Țiuzăre, ți -ai deschis difuzorul? Aici Radio MH blog, probă de microfon, sufla -ne-ai în beșafon! Împarte galena și cu Zdreanță cel flocotei, de moțul crestei sulili să ne iei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂
      Ce stil hacademic elevat😁

      Ștergere
    2. Cam asta e stilul rablelor martaloage pârse.
      E și motivul pentru care arma penitenciare este aici la batalionul disciplinar al martalogilor pârsi.

      Ștergere
    3. @reddog 11 aprilie 2024 la 15:00

      Ești de la arma Sugaci de pulă
      La BD e doar mă-ta pentru că și-a expus lindiku-n public.
      Muie eternă băi flocea-roșu!🖕

      Ștergere
  21. " Petrea, ciobârlane, deschide a ta hazna ca să ne căcăm în ea, dacă nu, în palma ta. Ne căcăm în palma ta, după care cu ea pe față te poți spăla. "

    A transmis de la fața locului Radio Evropa Liberă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radio Europa liberă transmite din Constanța: "Zdreanță să îți regulăm clanța" !

      Ștergere
  22. Noroc că salvasem discuțiile intelectuale de pe blogul domnului Cezar, pentru că a vidanjat între timp:

    CEZAR 10:41
    Mai guitati rusofili scirbosi ..

    Anonim 11:15
    Scroafa de mă-ta guiță, de plăcere, când i-o pun ucrainienii, măi căpitane criminal

    CEZAR 10:43
    Cacavaleria aeriana regala ...!!

    Anonim 11:13
    Sugi pula

    Anonim 10:55
    Să ne sugi matarângile învârtoșate măi muci pe față !

    ========================================
    Au mai apărut două mesaje adresate indirect Hacademiei MH:

    CEZAR 11:54
    Mergeti in frunte cu idiotul de kiSS-IREDENTISTUL..pe Mh !
    Va asteapta Dogul rosu sa v-o dea la biuze.....,

    Cezar 12:04
    Hai..hai..😅🤣😂


    Uăi da ce oameni neomenoși.
    Să șteargă astfel de capodopere😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A făcut Țizeru așa ceva ? Da nu creeed !

      Ștergere
    2. Din esperența anilor îndelongaț, ceobenu stă blocat de unul singur în câcăstoare, cam 6-8 zile, iar când vede că se sufoacă dășkide un jeam, apoi dă drum și la ușe ! O săptămână umblă cu okii roș, ca curu lu Doagă Pârnaie când intră în călduri !

      Ștergere
  23. 11 aprilie 1805 - A fost semnat, la Sankt Petersburg, un tratat de alianta anglo-rus care a constituit baza celei de a II-a coalitii antifranceze la care au participat pe langa Anglia si Rusia, Austria, Suedia, Neapole

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarata faza cu pitonul ?

      Ștergere
    2. lumbricoides ascaris11 aprilie 2024 la 16:47

      Nu stie dingo ca el era ala fatat....prea mic limbricu ca sa stie

      Ștergere
  24. Buey, kiar s-a supărat bainetaru Țiuze ! Numa spurcăciunea aia de kișă crecă i-a umblat oarece la muian, de i-a schimbat direcția ceobenului ! Tre să hii fost ceva cu futat de mămici, tătici, surioare și bunici, că numa asta îl doboară pe ceoben !

    RăspundețiȘtergere
  25. d'asta o fi avand patroclea nost'?....de la piton?
    Boala sangelui numita si boala von Willebrand apare mai ales la rasa Manchester Terrier, Ciobanesc German si Doberman.

    RăspundețiȘtergere

  26. 11 aprilie 1961 - Începe în Israel procesul Eichmann. El este unul dintre organizatorii soluţiei finale (omorârea evreilor în lagărele naziste). La 31 mai 1962 este executat prin spanzurare, dupa care corpul ii este incinerat, iar cenusa sa este imprastiata

    RăspundețiȘtergere
  27. Care vă știți cu boli "pe țeavă" bine-ar fi să evitați Spitalul Pantelimon din București.
    Se pare că Doamna cu Coasa se plimbă pe acolo și și-a ascuțit-o bine:
    Ministerul Sănătății: Un asistent reclamă că 20 de pacienți ar fi murit în patru zile la secția ATI de la Spitalul Pantelimon din Capitală, după administrarea incorectă a unui medicament / Managerul: Sunt 19 decese.

    https://www.g4media.ro/surse-dosar-penal-deschis-de-procurori-dupa-o-sesizare-de-morti-suspecte-la-ati-la-spitalul-sfantul-pantelimon-din-capitala-plangerea-a-fost-facuta-de-un-cadru-medical.html

    Scorul e destul de mare și 19 "eliberați" în loc de 20 (cum a zis asistenta inițial) în 4 zile.
    Oricum, treaba e ca și "rezolvată" pentru că s-a făcut o comisie de anchetă.

    RăspundețiȘtergere
  28. In Coreea de Nord nimeni nu se gândește să părăsească Patria in caz de conflict.
    Li se rupe de Tahiti sau Bora Bora.
    "Patria o Muerte"

    https://m.ziare.com/coreea-de-nord/lider-coreea-nord-promite-lovitura-fatala-inamic-provocare-pregatire-razboi-foto-video-1863619

    RăspundețiȘtergere
  29. Din păcate la noi sunt unii care au boala pelicanului.
    Visează să-și umple gușa și să zboare cat mai departe de pământul sfânt al Patriei.
    Nu dam nume, Akordov și APV_rz

    RăspundețiȘtergere
  30. Mă uitai și eo, de plictiseală, pe ultimul număr din Obositorul Militar !
    Ca mai fiecare tilicar, te duci direct la pagina aia cu arma condeiul, unde mai băgau bagabonțîî câte o aroganță ! De când cu scandalul cu banii necheltuiț, când i-a dat partidul afară pe toț din redacție, nu mai e nica de citit. Brașoave cu întâlniri între fesenari, simpozioane și alte cumetrii !

    RăspundețiȘtergere
  31. La ZOO Tg Mureș s-a născut o nouă generație de maimuce ! Leit Cezar Maimucea al nost, de zici că-s din aceeași pulă, scuzaț espresea !

    RăspundețiȘtergere
  32. I-am scris sarjentului Bulă Cezar Muci pi Față să vină ici șea, kiar de nu comentează, dacă tot își ține haznaua închisă !
    A zis că se mai gândește

    RăspundețiȘtergere
  33. Dacă eram un pic mai hotărâți aveam și noi posesiuni peste mări.
    Dar martalogii pârsi nu și nu: o țin langa cu pacea și prietenia intre popoare
    Plus că martalogii pârsi fac și glume despre francezi și armata lor in istorie.

    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Fran%C8%9Ba_de_peste_m%C4%83ri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ex din Guadelupe este sora noastră de ginta latină Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din capitala Patriei.

      Ștergere
    2. zat tanti in pizda ma-ti

      Ștergere
  34. Împăratul Napoleon înainte de a pleca în exil pe Insula Elba.

    Cuvintele transmise de Napoleon Gărzii au fost consemnate în Manuscrit de 1814 al baronului Fain:
    « Soldați din Vechea mea Gardă, vă spun adio. De douăzeci de ani, v-am regăsit în mod constant pe drumul onoarei și al victoriei [...]. Cu oameni ca voi, cauza noastră nu era pierdută. Dar războiul era interminabil; ar fi fost război civil și astfel Franța nu ar fi devenit decât mai nefericită.

    Am sacrificat deci toate interesele noastre în fața acelora ale patriei; plec. Voi, prietenii mei, continuați să serviți Franța [...]. Dacă am consimțit să supraviețuiesc, este pentru a servi în continuare gloria noastră: vreau să scriu marile lucruri pe care le-am făcut împreună. La revedere, copiii mei! Aș vrea să vă strâng pe toți la piept; să sărut măcar drapelul vostru. »

    RăspundețiȘtergere
  35. 👍

    Am participat astăzi, la Vilnius, la o reuniune substanțială a Summitului Inițiativei celor Trei Mări, un format conceput pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră, feroviară, energetică, digitală pe Axa Nord-Sud din partea noastră a Europei. În discuțiile foarte bune din Lituania, am susținut importanța a două proiecte majore pentru noi, Rail2Sea și Via Carpathia, care leagă Marea Neagră de Marea Baltică și asigură conectarea întregului Flanc Estic în privința drumurilor și a căii ferate. Totodată, în marja Summitului, a avut loc și Forumul economic și sperăm să avem parteneriate public-private care duc toate lucrurile mai departe printr-o implicare crescută a sectorului privat. La Summitul Inițiativei de la București, de anul trecut, am obținut ca Republica Moldova și Ucraina să devină state participante asociate, după ce anterior am reușit să aducem ca parteneri strategici Statele Unite, Comisia Europeană și Germania. Acum, la Vilnius, avem Japonia ca nou partener strategic, așadar lucrurile merg bine și există un interes global crescut pentru această Inițiativă.

    https://www.facebook.com/share/p/mxPFJgQ12y4eFvsJ/

    RăspundețiȘtergere
  36. Guadelupe, Guadelupe, Zdreanță în cur să ne pupe

    RăspundețiȘtergere
  37. Bă Zdreanță, vino cu știrile dimineții, că alea de seară le -ai ratat!😂 Observ totuși că ești tare -n limbă 👅😛

    RăspundețiȘtergere
  38. Tocmai dă pe tevea cum mujicii le dau mumu mumu la orcraineni ! Foarte patrioț, fug toț pe unde și cu ce apucă !
    Ăștia de vorbesc pe nas, doar analize și sprijin verbal !
    Or belit-o !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și generalii ăia de carton Barbă &Co + marele strateg Radu Pudor ce zice?

      Ștergere
    2. Cam da, și până la cotor din câte informații răzbat.
      Maimuca de obicei când ajunge în situații critice se cacă-n palmă și aruncă-n adversar.
      Din păcate pentru ucraineni au ajuns aproape de faza asta, lăsând la o parte faptul că hăndrălăi buni de tranșeu beau ca porcii prin cârciumile Europei și-i doare pe lângă mătărângi de Patrie.
      Măscăricii din așa-zisele democrații umblă doar pe șantiere în căutare de cărămizi să aibă cu ce se bate-n piept și mai că mușcă din microfoane de fioroși ce sunt.
      Singurii care-au făcut ceva concret sunt:
      1. Petr Pavel, președintele Cehiei

      https://www.dw.com/ro/cehia-organizeaz%C4%83-muni%C5%A3ie-pentru-ucraina-%C3%AEn-%C3%AEntreaga-lume/a-68666897

      2. Kaja Kallas, tanti care este prim-ministrul Estoniei.

      https://www.aktual24.ro/micuta-estonie-salveaza-ucraina-anunta-ca-a-gasit-peste-un-milion-de-obuze-si-rachete-grad-care-pot-fi-livrate-luptatorilor-furnizorii-sunt-din-tari-non-europene/

      În rest, încurajări și felicitări, așa că ucrainenii vor ajunge ăn curând ca maimucile, cu caca-n palme.

      Ștergere
    3. Apevilă, în primul rând nu este războiul nostru, ci războiul între frații slavi. Interesele amerlocilor în Orckraina nu sunt și interesele noastre, ale românilor. Orckranienii sunt la fel de porcani ca rușii sau amerlocii , ba poate mai porci. Politica orckranienilor în privința naționalităților se cunoaște. Până în anul 2000 , România era inamicul numărul unu al acestui stat de căcat, făcut din bucăți. Crimeea a fost luată de ruși de la tătari, cumpărată practic pe bani la sfârșitul secolului 18 și dată de un alt idiot orckranian , pe numele lui Nikita Hrușciov...
      Ce mai vrei, să le plâng de milă orckranienilor care, în 2014 au practicat purificare etnică în Donbass?
      Fiecare primește ceea ce merită. Uită -te în jur, la noi în țară și vezi câți rackeți cu mașini bengoase ne-au invadat. Adică, orckranienii fug de război, dar noi trebuie să ne ducem să luptăm cu rusul în locul lor. Despre ce vorbim aici? Să se bată între ei ca chiorii, e treaba lor nu a noastră.

      Ștergere
    4. https://ziare.com/international/stiri-externe/ucraina-considera-romania-un-potential-inamic-487885

      Ștergere
    5. @anonim 11 aprilie 2024 la 20:29
      Mi-am recitit comentariul (APV_rz11 aprilie 2024 la 20:04) să nu fi scris ceva aiurea.
      N-am scris.

      Mă doare după colț dacă împuțiții de ucraineni o iau în bot de la ruși, sau invers.
      Mai precis mă fut în războiul lor.
      Știu foarte bine ce-au făcut împuțiții de ucraineni și cât de bine au tratat toate minoritățile, nu doar pe ruși.
      La fel de bine știu ce-au făcut împuțiții de ruși conduși de dictonul "davai ceas, davai palton".

      Scrisesem "hăndrălăi buni de tranșeu beau ca porcii prin cârciumile Europei și-i doare pe lângă mătărângi de Patrie", adică nu doar în România. Bântuie prin Europa hăndrălăi care ar fi trebuit să fie pe front de ordinul câtorva divizii bune.

      Am vrut să subliniez fățărnicia așa-zișilor conducători europeni și doar două țări mici s-au implicat să găsească muniție pentru ucraineni și ăia, probabil animați de ura pentru rușii care i-au călărit zeci de ani.

      Europenii au probleme cu vacile care se beșesc și produc gaz metan dar nici nu-și pun problema următoare: la explozia unui obuz de 155mm, câți metri cubi de gaze toxice se degajă și cum fute clima degajarea respectivă de energie?

      Recunosc că am sentimentul de compasiune pentru civilii bătrâni și pentru copiii prinși de un război care nu e al lor.

      Ștergere
  39. 11 aprilie 1979 - Sangerosul dictator ugandez Idi Amin, autodeclarat imparat al Imperiului Centrafrican, a fost înlăturat de la putere

    RăspundețiȘtergere
  40. https://www.gandul.ro/emisiuni/marius-tuca-show/video-adrian-nastase-romania-a-avut-mai-multe-conflicte-cu-ucraina-am-fost-inamicul-principal-al-acestui-stat-19937812

    RăspundețiȘtergere
  41. Deocamdată e acalmie pe aici.
    Dar peste câteva zile iar incep martalogii pârsi sa se întrebe când le-o baga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acalmi, acalmie să îmi sugi țîța dintre oo mie!

      Ștergere
    2. Un lucru e sigur: te bag eu în pizda mă-tii băi stârpitură borâtă🖕
      Muie eternă curlangiului reddog / flocea-roșu!🖕

      Ștergere
  42. Cel cu cățelul din capitală care are AC în mașină da tonul mereu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ne căcăm în gâtul tău cu bucăți de sulă cât mâneca cojocului neterminatule . Du-te la război agent majur, dar la plecare, în semn de prietenie, să ne pupi pe toți în cur

      Ștergere
    2. Zdreanță, neterminatule, vin' la moșu să -ți dau pielea de koaie că să -ți faci manta de ploaie. De la PMT un floc luăm și poate din oxiur în om te clonăm.

      Ștergere
  43. Pentru prima dată, portavionul Charles de Gaulle, nava amiral a flotei franceze, va intra sub comandă NATO, alături de grupul său de lovire, format dintr-un submarin nuclear și mai multe freegate

    https://monitorulapararii.ro/portavionul-charles-de-gaulle-nava-amiral-a-flotei-franceze-va-intra-pentru-prima-data-sub-controlul-operational-al-nato-1-54567

    RăspundețiȘtergere
  44. Bula la ora de gramatica.
    Profesoara
    -faceti o propozitie cu verbul "A țese"
    Bula
    -Mamaia mi-a tricotat chiloti prea mici
    Profa
    -Păi si unde e verbul ?
    Bulă
    -Păi țese pwla afară

    RăspundețiȘtergere
  45. https://www.stiripesurse.ro/academia-romana-iese-la-rampa-dupa-procesul-rosia-montana-romania-detine-rezerve-minerale-e-necesara-reactivarea-industriei-extractive-si-de-prelucrare_3288575.html

    Poate prostanii din politică, inclusiv Zdreanță da -i-am clanță, adulatorul lui Bășinescu își vor da seama de asta.

    RăspundețiȘtergere
  46. 11 aprilie 2019 - Lovitura de stat din Sudan din 2019 – Președintele Sudanului, Omar al-Bashir, a fost înlăturat din funcție și arestat în urma unei lovituri de stat a armatei

    RăspundețiȘtergere
  47. https://flux24.ro/macron-vrea-sa-dea-din-banii-ue-50-miliarde-de-euro-ucrainei-daca-americanii-nu-vor-da-60-miliarde-de-dolari/

    Bă Zdreanță pupă -i în cur pe 🌈 curcubeii tăi de franțuji care te vor lăsa muritor de foame! Zdreanță, ia de la noi o clanță! 🖕

    RăspundețiȘtergere
  48. Klaus six house vrea să-și cumpere funcția se secretar general NATO băgând-u-ne pe noi în ostilități.SUA geografic este cam departe de Ioropa,să stea acasă în granițele proprii.Vor să ne bage în tranșee repede până nu vine Donald Ștrumph președinte căci ăla este de acord ca Ucraina să cedeze teritorii și să se termine războiul.Propaganda tot umflă cifrele cu câți ruși au fost uciși dar nu spun câți civili ucid jidanii la grămadă în fâșia Gaza.Să meargă la răzbel ăia cu pensiile dodoloațe,cu lucrări de excepție,cu indemnizație de teatre de operații căci au experiență și le intră bani pe plastic.Eu nu prea înghit manipularea ordinară așa că mă găsiți la lominițe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' nu va fi nevoie căci a spus sluga de Radu T.că Putin e-n fază terminală cu brusturi și-i gata în nicii doo..

      Ștergere
    2. 😂 Cum zice și Țiuzăr Ciobârlanul despre Kișă 😂😂

      Ștergere
  49. Leat, mă duc să vizionez un serial cu Erich von Daniken.
    Zdreanță da -ți -am clanță, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne -nbelești la oo,!

    RăspundețiȘtergere
  50. https://www.national.ro/economie/rafila-inchide-saloanele-de-coafura-noile-norme-imposibil-de-aplicat-825557.html/

    Zdreanță, ai belit -o! Tanti Reddoagă, nu mai ai unde să -ți pui flocii pe bigudiuri când te duci la produs la Kogălniceanu

    RăspundețiȘtergere
  51. Mneața ! Rapid pă ceoc s-o loaț, ca să vă tae greața !
    Ear e vineri, ear e jaga jaga !

    Pesea: pfoaaaa, buey Ifrimea, ce făcuș nana aciulea
    ifrim11 aprilie 2024 la 22:37 ?
    Eo ieream aproape convins că mai mult de 2 rânduri...hai, 2 rânduri și jiuma/ comentar, nu bagi !

    RăspundețiȘtergere
  52. Sunt total de acord cu urările și gândurile frumoase adresate lu Doagă !
    Sublim.
    De acord cu tătu.
    DRUJBA !

    RăspundețiȘtergere
  53. Au fugit cu tonții în CO, permisii și învoiri cu PG.

    RăspundețiȘtergere
  54. Stai că tre să apară marțalogea pârșă Doagă Cur Roșu, faimosul sugător de la Arma Pârnăi, că ăsta transmite indiferent de unde se află ! Inclusiv din Coala Lunpur, sânii pupi-n cur !

    RăspundețiȘtergere
  55. Bă Zdreanță , hai odată cu știrile dimineții, ori ni le prezinți diseară 😂!

    RăspundețiȘtergere
  56. https://www.stiripesurse.ro/zelenski-provoaca-un-soc-in-europa-discurs-cu-acuzatii-halucinante-impotriva-germaniei_3289263.html

    Că tocmai vorbeam ieri cu Apevilă despre orckranieni..." Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești". Nenorociți oameni... Ăsta va avea soarta lui Mussolini.

    RăspundețiȘtergere
  57. Zdreanță, scoal, că am de donat clanță !

    RăspundețiȘtergere
  58. Viurele, hai încoa
    Că ne trebă muia ta
    Ca să ne câcăm pă ea !

    RăspundețiȘtergere
  59. Cel mai bun și realist discurs politic care l-am citit, de luni de zile, și anume cel al președintelui Finlandei, domnul Alexander Stubb:
    Sfatul liderului țării care a avut 30 de conflicte cu Rusia în istorie: „Pregătiți-vă pentru ce e mai rău”. Scenariul pentru 2030

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-27049265-sfatul-liderului-tarii-care-avut-peste-30-conflicte-rusia-istorie-pregatiti-pentru-mai-rau-pentru-evita-mai-rau.htm

    „Sunt un pic îngrijorat de aceste discuții mai degrabă belicoase despre faptul că Rusia va testa articolul 5 și că Europa este următoarea la rând. Cred că ar trebui să ne pregătim pentru asta, dar cred că este foarte puțin probabil", a declarat Stubb

    El a îndemnat prin urmare țările NATO să „sprijine Ucraina atât timp cât este nevoie și în acest stadiu cu aproape tot ce este nevoie” pentru a respinge ofensiva de primăvară a Rusiei. Finlanda, a adăugat președintele, își golește propriile depozite (de arme și muniții) pentru a sprijini Ucraina, intenționând apoi să le umple iarăși.

    Puneți vă rog în balanță discursul domnului Stubb cu, să zicem, discursurile belicoase ale lui Macron.
    Probabil Macroului i-o fi citit tanti Brigitte despre faptele de vitejie ale lui Napoleon și i s-au umflat coițele, că altfel nu-mi explic ideile imbecile de a te băga la propriu într-un conflict care nu e al tău, exact ca musca-n curul iepei.
    Cred că tanti Brigitte, din pensia de fost profesor, abia și-a schimbat proteza și nu i-a mai cântat la instrument de frică să nu se strice proteza și de aceea e tare agitat Macrou.

    Și Dulapul nostru se crede croitorașul cel viteaz și se visează mare șef la OTAN.
    Cel mai iubit în gură fiu al țării declara zilele trecute că trebuie întărită rezerva armatei.
    Dar de ce s-o întărești băi pulică?
    N-ai declarat tot tu, în imbecilitatea ta, că ne apără NATO?
    Și-apoi băi ficusule, ce să-nvețe cofetarii și frizerii metamorfozați în "rezerviști voluntari"?
    Nu tot tu, băi pulă bleagă, ai declarat că armata e o pierdere de vreme și tilicarii învață doar să coasă nasturi?
    Nu tu, băi căcat cu ochi, împreună cu politrucii tăi v-ați bătut pula de rezerviștii militari adevărați, fraierii ăia care s-au pregătit zeci de ani să-și apere țara "chiar cu prețul vieții" și de Armată în general?
    De ce pizdocul mă-tii crezi că au plecat din Armată chiar prin demisie mii de ofițeri și subofițeri?
    În Ucraina să-ți trimiți ștoarfa de la Sibiu, cu AG-ul pe spinare, că, de rezerviști militari adevărați nu cred c-o să ai parte.
    Și pe lângă ștoarfa ta, mai trimite și diviziile de generali doctori, să aplice în practică lucrările lor de doctorat, în frunte cu Măăă-Ciucă.
    Nu-i mai dai vreo 2 stele lui Jianu, criminalul ăla de șef al DGFC din MApN ?
    Că el a fost artizanul care, în vreo 7 ani, ți-a făcut economie pe spinarea rezerviștilor militari numai ca să cumperi fiare vechi care nu prea mai are cine să le deservească.
    Chiar, în caz de război, te duci în Jărmania să-ți încurci limba între flocii mă-tii sau pleci în excursie în Botswana ?
    Căca-m-aș pe unde bei tu apă, Dulap ticălos!

    RăspundețiȘtergere
  60. Cre că Zdrelea potaia l-a prins ciobârlanul și l-a agățat în lanț la târlă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dă-l în căcat 💩, că numai împuțea aerul pe aici.

      Ștergere
    2. E vineri și băieții sunt ocupați cu una-alta dar trec ei pe la hacademie mai pe seara. Nu cred că a dispărut reddog deși n-ar fi rău.
      Și chiar daca nu se mai întoarce există viață și după sau fara Zdreanță!

      Ștergere
  61. O statistică interesantă au făcut cei de la "Diamantul":
    ISU SUCEAVA: CRIZA DE PERSONAL 72% (erată 28%). ULTIMUL STINGE LUMINA!

    https://sprd.ro/?p=2662

    Sindicaliștii spun așa:
    Practic, Guvernarea lui Cîțu (PNL, USR, REPER, UDMR) prin decizia de înghețare a aplicării Legii 153/2017, urmată de aceeași măsură idioată/iresponsabilă a Guvernelor Ciucă/Ciolacu (PNL-PSD), au determinat în mod direct exodul de personal din instituțiile de apărare, ordine și siguranță publică.

    Conform graficului întocmit de sindicaliști, numărul celor pensionați a crescut serios în intervalul 2019 - 2022 și a început să scadă ușor începând cu 2023.
    Datele lor arată astfel:
    - în 2018 -> 10 pensionări
    - în 2019 -> 11 pensionări
    - în 2020 -> 38 pensionări
    - în 2021 -> 62 pensionări
    - în 2022 -> 86 pensionări
    - în 2023 -> 68 pensionări

    Este posibil ca scăderea numărului de pensionări să aibă legătură cu mărirea soldelor din anul 2023.

    RăspundețiȘtergere
  62. Se pare că iubiții conducători au cam intrat în panică și le mai aruncă "activilor" câte un oscior:
    08.04.2024 - INFORMARE SNPPC: Ultima tranșă din OUG nr. 75/2020, achitată, integral, în aprilie a.c.

    https://www.snppc.ro/08-04-2024-informare-snppc-ultima-tran-din-oug-nr-75-2020-achitat-integral-n-aprilie-a-c-bd11387

    <...>ultima tranșă din restanțele salariale, calculate în baza ,,OUG nr. 75/2020 pentru completarea OUG nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri (...)”, se va achita, integral, în următoarele săptămâni, până la finalul lunii curente, ulterior plății salariului aferent lunii martie, conform unei dispoziții a MAI, transmisă către toți angajatorii din subordine

    Astfel, sumele rezultate din drepturile recalculate, pentru perioada 2017-2020, au fost eșalonate pe timp de 5 ani: 2020 – 5%; 2021 – 10%; 2022 – 25%; în 2023 – 25%, iar în 2024 (ultimul an de plată), se achită ultima tranșă, de 35%. Drepturile salariale restante sunt compuse din sumele aferente sporului de fidelitate, sporului pentru studii superioare (acordat agenților de poliție, în anumite condiții, stabilite prin OMAI) și sporului pentru pericol deosebit.

    Pentru MApN nu se știe nimic.
    Oricum, când am trecut în rezervă, la sfârșitul lui 2022 mai era restanță o bucată din solda de funcție care ar fi trebuit să fie dată prin 2020 (!!!) conform Legii 153/2017.
    Să și-i pună pe piept, odată cu lumânarea, cei care mi i-au furat!

    RăspundețiȘtergere
  63. Pe În Cuiul Căcării, Nea Cașcavete comentează meciul ba pe-a mă-tii, dintre Tudor Forumistu și Tâlhăr, reprezentat legal cu împuternicire de Direcțea Calitatea Vieții !
    Sublim ! Practic, noi ăștia de-am fo odeat prin meapeneaoă, stem categorisiți acu de colegii noștri activi ca nijde dușmani ai poporulu !
    Din păcate, asta e sitoațea în care ne-au adus fesenarii ! Nici dreq n-o mai repară, or măcar s-o redreseze nițăl !

    Peseaua: de reținut, din ultimul paragraf al răspunsului de căcat dat de trepădușii nuș cărui departament, de belit pula la urs, câtă preocupare și atenție se acordă întocmirii unor asemenea adrese, de nici măcar o pagină jumătate nu-s în stare s-o redacteze corect !
    Un bombălău dictează, o pițipoancă dactilografiază, un șăf se face că verifică, iar idiotul suprem îi dă cu zmăngălirea semnăturii 1 (*Nu în ultimii rând*) !
    E grele bre, e grele de lucrat la un asemenea nivel !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: scrie bine Nea Prăzete, însă degeaba se mai strofoacă !

      Ștergere
    2. @pmt 12 aprilie 2024 la 16:54

      😁😁😁
      Articolul a fost publicat pe 05.04.2024.
      Acum o săptămână povestisem despre nemernicia ăluia care a răspuns în locul lui Tâlhar și cum nici măcar nu și-a pus copita pe document.
      Comentariul meu de atunci, care s-a pierdut probabil printre urările de bine adresate lui Zdreanță, a fost așa:

      În decembrie 2022 știu că exista regula ca "documentelor intrate" să li se atribuie un număr de înregistrare "intern" și să se răspundă oficial specificându-se acel număr pe documentul de răspuns, pe lângă faptul că documentul de răspuns trebuie să poarte funcția, eventual gradul, semnătura celui care-și asumă documentul și ștampila unității.

      N-am crezut că voi vedea scris într-un document oficial așa ceva:

      "Nu în ultimii (așa scrie 😁) rând, limbajul licențios folosit în mediul on-line la adresa conducerii Ministerului Apărării Naționale nu vă face cinste pentru funcția pe care pretindeți că o ocupați<...> ".

      Adică, eu MApN, ca instituție a statului, te fut în gură pe tine cetățene, pentru că m-ai înjurat pe internet, te-ai beșit în lift și te-ai scărpinat la koaie pe stradă.
      Document oficial, fără număr de înregistrare, fără semnătură și ștampilă😬
      Putea măcar să pună ca ștampilă un fund de păhăruț de vișinată🤣

      Astfel de kăkați cu ochi 💩 aidoma celui care le-a răspuns în numele MApN celor de la ROMIL ne-au decis supraimpozitarea pensiilor militare, mărirea soldelor de grad doar pentru "activi" și toate restul futaiurilor la care au fost și sunt supuși pensionarii militari.

      Poate băieții de la O&T îl vor identifica pe kăkatul cu ochi și-i vor transmite mesajul meu folosind limbajul "licențios": băi kăkat cu ochi, te fut pe unde bei apă și te bag în chizdocul mă-tii așa cum se spală AZP-ul în lighean, îl bagi și-l scoți până dispare muștarul de pe el.🖕
      Voi depune toate eforturile să-mi rămână material pentru toată conducerea MApN și CPS MApN🖕

      Ștergere
  64. Pentru descrețit fruntea:

    Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu-mi înșel nevasta, dorm de la 21 la 6, sunt foarte cuminte😃
    Dar și când ies din spital ...

    Zâmbește, mâine va fi mai rău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 vrei să -i calci pe urme lui Zdreanță da -i-am clanță?

      Ștergere
    2. @anonim 12 aprilie 2024 la 18:41
      Doar mi s-a părut veselă gluma 😁

      Ștergere
  65. Cică aseară la Sugițeava a aterizat Zdrelenski, iar după aia a luat -o pe jos spre Cernăuți. N-am știut, că -l dădeam jos cu laserul 😂

    RăspundețiȘtergere
  66. APV_rz12 aprilie 2024 la 17:53
    Așa este. Din cauza căcaturilor alea de copi-peisturi ale lui Zdreanță, postate cu nemiluita, se *pierd* și unele comentarii. De regulă sar peste tot ce postează potaia și se întâmplă să mai ratez și alte comentarii, care apar printre puzderia de rahaturi ale potăii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @pmt 12 aprilie 2024 la 19:43
      Dacă ți-e dor de Zdreanță, stai liniștit că apare imediat cu 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 😁

      Ștergere
    2. Pentru TITLURILE DIMINETII de astăzi e încă prea devreme. Ce dracu, e de-abia 9 seara. Puțintică răbdare ! 😁

      Ștergere
  67. https://www.cotidianul.ro/condamnare-pentru-monica-macovei/

    Ce justiție de rahat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dobitoaca de Macovei a făcut accidentul din prostie.
      Probabil scria SMS-uri în timp ce conducea mașina sau pur și simplu este un șofer prost.
      Cum nu avea antecedente penale, nu era băută, judecătorul n-avea cum să-i dea cu executare la bulău.

      E "frumos" cum descrie victima accidentului atitudinea proastei care-a fost cândva ministru:
      ”Doamna Macovei nici în sală nu s-a uitat spre mine de parcă ar fi fost supărată pe mine. Nu înțeleg de ce să fie supărată. E nedemnă de un om, nu mai zic de un ministru. Poate că un cetățean avea mai multă empatie și mai multă milă”

      Oricum, Conform minutei instanței, Monica Macovei va trebui să facă și „muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 București sau în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 2 București”
      Hotărârea nu este definitivă.

      Ștergere
    2. @APV_rz 12 aprilie 2024 la 21:09

      P.S. Proasta de Monica Macovei ar fi trebuit să fie judecată pentru căcaturile care le-a făcut cât a fost Ministru al Justiției dar, cum la noi nu există "răspundere guvernamentală", se poate alege doar cu o muie din partea mea:
      Muie eternă proastei Monica Macovei!🖕

      Ștergere
  68. Gâlceava di pi șier, e drept, într-o versiune mai redusă, urmează să se desfășoare prin Ucraina:
    Deși nu e încă gata, laserul DragonFire ar putea ajunge pe frontul din Ucraina. UK: Nu e nevoie să fie perfect pentru a-l trimite pe teren

    https://www.defenseromania.ro/chiar-daca-laserul-dragonfire-nu-este-100prc-finalizat-ucraina-ar-putea-arma-pentru-a-dobori-dronele-rusesti_627837.html

    Nemții și-au testat obuzierele PzH 2000 și le-au tot îmbunătățit, că primele variante trimise ucrainenilor, s-au cam fâsâit și rapid au avut nevoie de RK.
    Nemții le proiectaseră inițial pentru 100 de lovituri pe zi și nesimțiții de ucraineni trăgeau cam 300 de lovituri pe zi.
    Acum e rândul englezoilor să testeze scula cu laser.
    Citisem mai demult de proiectul DragonFire și se pare că au reușit să facă o variantă fezabilă.
    Sunt și mai multe filmulețe pe YouTube.
    Unul dintre ele:

    https://www.youtube.com/watch?v=Vg2IuPKqvt4

    Nu știu pe ce mijloc de transport îl vor amplasa pentru că dihania are câteva tone bune și e voluminoasă toată șandramaua.
    Vom afla mai încolo😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl trimit să -l studieze rușii și chinezii? 😂

      Ștergere
    2. @anonim 12 aprilie 2024 la 21:45
      Știe pula 😁

      Ștergere
  69. https://www.cotidianul.ro/comandantul-uss-john-mccain-face-marina-sua-de-ras/

    Adevărat luptător. Pregătit la fel că Țiuzăr ciobârlanul 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De râsul pizdei fotografia😂😂😂

      Ștergere
    2. Dacă nu se menționa în text că are luneta pe invers, nu mi se părea nica ciudat. Pușcociul nu e a lui Gion MîcCoi ăla, i l-a dat un bagabont, care a vrut să facă o aroganță ! Bat pariu că trage moșul cu pușca ca la duelul de foc ! Se vede dupe cum ține flinta.
      Problema nu e la ei, ci la noi ! Dacă ar reoși fro unul să facă niște poze, când execută o ședință frun J de ăsta, de prin em o 100, te apucă râsul, ca la filmele cu Stan&Bran ! Ca să nu mai zic de militarii de rang înalt, cum e Gion MîcKoaye ăla, care nici nu se sinkisesc să meargă în poligon !
      Cel mai periculos ierea când trăgeau semeghiștii cu Teteaua. La fiecare Trăgător de Elită treboia, musai, și un asistent, care să-l păzească la mânuire, la tragere, la incidentele de gâgă și, mai ales, să nu se întoarcă cu tot cu pizdol, ca să explice el că i s-a blocat !
      Las că știm noi.
      Cu Kalașnikoava ierea mai ușor. Rămânea pușcoacea pe aliniament. Mai ierea câte unul care nu dădea pârghia până jos, de scăpa din prima de toate cartușele, da nu se punea, că ierea șăf de la ieșalonul suprem !
      Am fo desemnat odată, cu toată beopeleaua rejimentului, să-i păzim pe unii de pe Direcția de capre și învățământ. Doamne feri !
      Așa că nu vă râdeț că i-au pus bagabonțîî okeana invers lu Giony, ca să-l dea pe goarnă ! Ăla, la cum arată, și acu face 10 tracțiuni și urcarea prin răsturnare, la bara fixă ! Ai noștri osânzoși nu-s în stare nici de răsturnarea peste cap la sol !
      Ce vorghim noi ici șea ?

      Ștergere
    3. Peseaua: bună dimineața ! Și pe la ceock nițăl s-o loaț, ca să vă mai ia greața !

      Buey, a fujit potaia ! Iar e o nuntă pe undeva

      Ștergere
  70. Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită hacademicieni Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  71. Pauză Ifrimea, ciuciu Akoarde, zero Nică !
    Încă stem în bani. Ș-apoi, lipsa potăii îi bagă pe camaraz în depresie !

    RăspundețiȘtergere
  72. Chestia cu laserul e aproape ca și rezolvată. În curând o să putem lupta cu toții, DE ACASĂ , ca trotinetiștii de azi !!! O să primim câte un laser de ăsta, de apartament, un leptop conectat la frun satelit și dă-i bătaie ! Curentul o să hie ceva mai scump, da cred că o să ni-l deconteze !
    Ca în Star Tric, or Star Uars, când se smardoiau bagabonțîî cu fazerele, ori cu bombardelele cu protoni !

    RăspundețiȘtergere
  73. Mă duc pân la Țiuz să trag o cufireală cu stropi !
    Oare o fi dășkis ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pula, zice că numa dupe aprobare ! Ceobenu are măsuri mai drastice ca la Spațiul Șănghen

      Ștergere
  74. Bună să aveți ziua hacademicieni Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  75. @pmt 13 aprilie 2024 la 08:23
    Oamenii încă numără banii de pensie😁
    Pe domnul Ifrim cred că l-au sechestrat chiriașele și l-au pus să facă curățenie că erau plin de floci săriți ca paiele din combină😂. Mai putem specula că o fi prin Tahiti👍
    Ceilalți sărbătoresc o zi fără potaie🤣

    RăspundețiȘtergere
  76. https://www.cotidianul.ro/liberalii-germani-da-canabisului-nu-carnii-si-zborurilor-low-cost/

    Ce-a ajunse și Jermania asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine. Cumperi de la farmacie, odată cu abocalminu și viagra. Dăcât să-ț pierzi vremea cu mușcatele, pe balcon, mai bine coltivi cânipuțî !
      Cică ajută la dat la buci, în anumite sitoații ! MUIne, poiMUIne apar și țigările, gata preparate cu calabis. Prețurile or să hie în foncție de procentul de iarbă încorporat în pacioacă !
      Iavol ! Anț-țvai polițai, drai-fir grenadir !

      Ștergere
    2. @anonim 13 aprilie 2024 la 09:39
      Să râzi și cu curul, nu altceva😁😁😁

      Legea are o listă de restricții comice. Consumul de canabis nu este permis în apropierea persoanelor sub 18 ani. Fumătorii trebuie să fie mai departe de o sută de metri de școli și locurile de joacă pentru copii. În zonele pietonale, consumul este interzis în intervalul orar 7-20. Înainte de a-și aprinde țigara, oamenii trebuie să se uite cu atenție în jurul lor, pentru a se asigura că nu există niciun minor. Polițiștii vor fi dotați cu cântare sensibile, pentru a verifica cantitatea de canabis

      Nemțălăii au rezolvat toate problemele din sublima lor țară și acum au trecut la furnizarea către cetățeni a unor turme de elefănței roz😂😂😂

      Au rezolvat problema demografică prin umplerea celui de-al enșpelea Reich cu negri, babuini și alte specii care să le reguleze pe nemțoaice.
      Au rezolvat problema energiei după ce și-au închis centralele nucleare "poluatoare" și acum produc energie "verde" în termocentrale bazate pe cărbuni și gaz lichefiat.
      Au rezolvat problema dotării armatei prin importarea din Australia a MLI-urilor care tot ei le-au produs și le-au vândut crescătorilor de canguri.
      Vai de puțulicile lor, că pule sigur nu au 😁

      Ștergere
  77. S-a tirat la cele veșnice cretorul de modă Robortu Cavalli. A rămas ca să-i ducă pe mai departe creațiile al nost dizainăr kiloțar Cătălin Bote. Am o păreke de budigăi de la Bote, pe care le port numa cân mărg pă Mamaia. Îmi plac că-m intră în cur, zici că-s suspensoare, și-m dau o senzație plăcută, de huța-huța !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😁😁
      Nu ți-a dat Botezatu un autograf pe chiloți sau pe cuc?

      Ștergere
  78. Durere cu reciclarea asta ! S-a umplut de bosketari printre blocuri, care culeg tot ce e pet, sticlă sau doză, bune de reciclat ! De la prima oră, ca șacalii ! La lidăl, la containăru de reciclare, coadă ! Bă, nimic nu scapă. Tot ce lasă cocalarii noaptea, pe la piciorul blocului, culeg ăștia de trag pe nară, de la prima oră !

    RăspundețiȘtergere
  79. Știe cineva de ce s-a închis haznaua la Țiuz ? Bă camaraz, nici măcar nu mai răspunde, îl tot contactez ca să-i urez un uichend plăcut, da ceobenu nica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie-i aici, că mai trece cu barca cu motor, în viteză, și se informează😁

      Ștergere
  80. Un articol lung și întortocheat cu exprimări juridice de felul "Per a contrario", că trebuie să-l citești de două ori să poți pricepe ceva. Până ajungi la final, uiți cu ce a început😁
    Șpilul este că doi cetățeni, foste cadre militare, pensionați prin 2001 au înfrânt în procesul deschis împotriva CPS a MApN prin care cereau scoaterea stagiilor civile de cotizare civile realizate după trecerea în rezervă din deciziile de pensionare abuziv întocmite.

    https://www.huhurez.com/2024/04/tribunalul-bucuresti-obligat-casele.html

    Pot specula că pe judecători i-a durut după colț și le-au dat câștig de cauză rezerviștilor deoarece practic CPS a MApN nu pierde bani la faza asta, în afară de cei 2000lei cheltuieli de judecată, deoarece pensiile militare plătite vor fi la aceeași valoare.

    Monstruos este că oamenii care-au lucrat și după trecerea în rezervă și "au fost recalculați" după legea 223/2015 trebuie să se judece cu CPS-urile pentru căcaturile făcute cu rea voință de acestea. Cum nu am cunoștințe juridice, este posibil să mă înșel și este doar o simplă speculație 🤔

    O situație oarecum similară este și acum referitor la modul ticălos în care au făcut supraimpozitarea pensiilor militare. Eu zic că le-o vor da în bot celor de la CPS-uri și vor trebui să restituie oamenilor banii reținuți abuziv după un algoritm care n-are vreo legătură cu legea.

    Cu această ocazie, îmi voi băga pula în gurile finanțiștilor din MApN și celor de la CPS MApN, MAI și SRI, ca să nu se simtă discriminați.
    Muie băi căcați cu ochi💩🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te impacienta, că îndată vine pro cur orul general și dă un RIL de ăla cum a dat plăvana de Kovesi pe vremea lui Bășinescu.

      Ștergere
    2. Spermi mata, da spermi degeaba !
      Nu i-o dă nimenea nimănui în bot, în vecii vecilor, acu și pururea !
      Hamin !
      Am avut și noi, ăj mai bătrânii, speranțe de astea, fro 5 ani ! Procese peste procese, Curț de Conturi, Cecerele, ba chiar și pe la Cedo și alte curț și staboare !
      Am spermat degeaba, nu s-a întâmplat niciodată nimica cu mafia !

      Ștergere
    3. Pesea: praf în oki. Rezervă să-și ia adio de la vreun RK de ăsta reparatoriu ! Dacă Meapeneaua nu mișcă, nimic nu mișcă ! Și, desigur, văzurăț cam care este nivelul de apreciere al rezerviștilor, din răspunsul dat coilinelulu Tudor, de către ditamai conducerea ministerului.

      Ștergere
    4. @pmt 13 aprilie 2024 la 11:11
      Șpilul e că judecătorul din stabor a decis că perioada 2001-2015 când cei doi împricinați trecuseră în tabăra "oamenilor muncii" să fie extirpată din vechimea care-o înșfăcat-o abuziv CPS-ul.
      Cu ocazia asta, cei doi probabil că-și vor deschide dosare pentru pensii civile pentru perioada de timp câștigată.
      Nu e vorba de RK.
      RK pentru actualii pensionari militari cred că va fi doar la cazanul cu smoală😁, după cum merg lucrurile.
      O mică reparație ar putea veni totuși, pentru pensionarii militari cu pensii stabilite înainte de 15.09.2017, după ce vor câștiga judecătorii pensionari care au atacat modul de calculare a supraimpozitării. Și asta e doar o speculație.

      Ștergere
  81. Hop, hop, hop,
    Țiuzăr ceobănașu
    S-o ia la ceoc
    Cân trece cu vaporașu !

    RăspundețiȘtergere
  82. Buey camaraz, ca să nu zâceț că mojiu nu a fost amabil, eo l-am invitat pe ceobârlan, să vine aciu.
    Eote dovada:
    ===================
    Țiuzerike, tu-te-n dinț,
    Hai urjent pe Mehedinț
    Ca să trajem un hop, hop,
    Ș-apoi să ț-o dăm la ceock !
    ====================
    Da ceobenu e bosumflat și nu aprobă nika ! El tot o arde cu ucrainienii lui, care mai au nițăl și ajung în Alaska cu frontul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meriți un Nobăl pentru literatură😂

      Ștergere
    2. Țiuzăr face speculații că "s-a dus" Viurelu:

      CEZAR 08:24
      Buletin de Hurzicati...
      Toate pirandele cinta "Oda bucuriei"...a plesnit kiSS-IREDENTISTUL !!

      CEZAR 08:25
      S-a dus Hanimalul...noul hit la Hurzicati !


      Frumos este că se ceartă și se bucură singur pe acolo😁

      Ștergere
    3. Pe surse nu se confirma ,,dispariția" viurelului. Varianta oficiala comunicată de stabor:
      Kissu nostru n-o muritu
      Numa un pic s-o hodinitu.

      Ștergere
  83. Ucrainenii cam dau de înțeles că au căcat steagul pe front:
    ”Situația s-a înrăutățit semnificativ pe Frontul de Est”, recunoaște șeful armatei ucrainene. Rușii au capturat Bohdanivka și adună forțe pentru bătălia de la Chasiv Yar

    https://www.defenseromania.ro/situatia-s-a-inrautatit-semnificativ-pe-frontul-de-est-recunoaste-seful-armatei-ucrainene-rusii-au-capturat-bohdanivka-si-ataca-chasiv-yar_627850.html

    Sâmbătă, 13 aprilie, comandantul șef al Forțelor Armate Oleksandr Sîrskîi a declarat că situația de pe Frontul de Est s-a înrăutățit semnificativ în ultimele zile.

    Ca în WW2, când pornește puhoiul de orci "înainte" e greu de stăvilit.
    Nu m-ar mira ca în bunul obicei orcesc, în spatele fiecărui tilicar pus să meargă la atac e altul care are ordin să-l împuște dacă vrea să dea înapoi.
    Rușii practic au rezerve nelimitate de oameni, armament și muniție și-i toacă pe ucraineni.
    Ucrainenii mai speră să primească provizii de la "lumea civilizată".
    "Lumea civilizată" are alte priorități, de felul liberalizării drogurilor, drepturi pentru poponari și energie verde.
    Ajutorul occidental constă în declarații belicoase și arătatul degetului mijlociu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul a pornit de la maidanul orckranienilor. Restul e poezie.

      Ștergere
    2. Acum e momentul ca Joianis să trimită pensionarii în sprijinul fraților ucrainieni.Se desființează CNPP,CPS căci nu mai au obiectul muncii !

      Ștergere
    3. Boșorogii pe front iar babaciunile (că astea și trăiesc mai mult) infirmiere și femei de serviciu in spitalele de campanie.😁

      Ștergere
  84. După vreo 2 ani în care polițiștii de frontieră au umblat la serviciu "care cu ce-a avut", cei de la CI (Chiloți Izmene) din MAI au înfrânt și le vor furniza noua uniformă de serviciu:
    Poliția de Frontieră Română începe să distribuie noua uniformă

    https://sindicateuropol.ro/politia-de-frontiera-romana-incepe-sa-distribuie-noua-uniforma/

    De arătat, arată destul de bine uniforma și sindicaliștii de la Europol zic că e și calitativ bună.
    Rămâne de văzut câți vor mai fi dispuși să îmbrace uniforma, pentru că și dintre ăștia au fost destui care și-au băgat pulele în serviciul în slujba țării și mai ales al cetățenilor civili care-i înjură deopotrivă pe polițiști și pe militari.

    RăspundețiȘtergere
  85. https://www.stiripesurse.ro/alerta-in-apropierea-capitalei-a-fost-semnalata-prezenta-unui-urs-mesaj-ro-alert_3290495.html

    Bă leat, buc cureștenii staț în case!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, s-au găsit urme de labă de urs 😁

      Ștergere
    2. Aaaa deci nu sunt urme de laba de(la) reddoaga! E bine asa!
      Asta lasa urme de laba numai in cacastoarea lu' tiuzar.Cre ca-l atrage si mirosu....

      Ștergere
  86. @APV_rz13 aprilie 2024 la 10:45

    Mi-a lasat mie urme de ruj. Pacat doar ca s-a sters rujul de la reddoaga,dar n-am avut de ales.Oricum la reddoaga recuperez/recuperam ca la el e:
    Muie vesnica reddoaga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi prin Kuala Lumpur căutându-ne să ne dea limbi în cur😁

      Ștergere
  87. @ifrim 13 aprilie 2024 la 12:46
    @Nikk 13 aprilie 2024 la 12:55

    Da!
    Și moșnegilor de pe front să le distribuie doar un cartuș😁
    Baba Brenda musai să fie în prima linie, că e stătută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @APV_rz 13:03,
      Logic! 😁

      Ștergere
    2. Care vă cuplați cu Brenda în tranșeu,vnimanie,iar rămâne văduvă,iar vă moștenește pensia de urmaș pentru fro treij' dă ani!

      Ștergere
  88. Bue, ne ia pe front, pe ăj mai moșnegi ? Or ce vorbiț voi pe ici șea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amenajări genistice la profil normal,barberit cartofi,mântuire prin suferință!

      Ștergere
  89. Camaraz, e adevărat de-o dispărut Kiușă Motănicu ? Bue, eo nu cred c-o crepat. Magraoanele ne îngroapă pe toț !

    RăspundețiȘtergere
  90. Ăsta de la arma Pârnăi crecă iar compune o excursie, pe Guglă Mep ! Numa ce aozim că-i prin Patagonia, pe la incaș pe undeva, ori prin Africa, de suge pula elefanțâlor la safarii !

    RăspundețiȘtergere
  91. https://www.cotidianul.ro/generalul-oleksandr-sirski-situatia-s-a-deteriorat-considerabil/

    Gata, se încheie în curând, că orckranienilor li s-au terminat borcanele cu murături. Țiuzăre , ciobârlane, pregătește -te să -i duci țucalul lui Zdrelea!

    RăspundețiȘtergere
  92. https://flux24.ro/comandantul-armatei-ucrainiene-recunoaste-intr-un-document-militarii-din-armata-ucraineana-nu-respecta-ordinele-ameninta-comandantii-dezerteaza-si-refuza-sa-lupte/

    parcă -i rezerva noastră de arme întrunite formată din Țiuzări, Kiși și eventual potăi ca Zdreanță da -i-am clanță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey or hi avand si astia "rezervisti voluntari" d'aia de la scoala de coafeze? Precis "i-a pregatit" MaCiuca pa la Nasyrea pa undeva sub pod.Sa vede si "tactica" lu' em100 aia de a plimba dosare pe holuri.Doar ca orkrainienii le plimba pan transee.Ca atat s-a putut!!

      Ștergere
    2. jiji 24 si antena 3 ,reddoaga de pwla sa mai iei mi-au raspuns oficial(fara antet semnatura si stampila) ca totul este un fake scris de muscali o manipulare ordinara
      pese: diseara in praim taim vor organiza si un tocshou inde vor demonstra cu dovezi mani/pularea avand invitati trei janarali crecanati,d-aia care vor face gogoloaie pe tabla electronica
      raspuns de la Bing
      "În prezent, România are aproximativ două mii de generali. Aceștia ocupă poziții importante în cadrul forțelor armate și sunt cei mai înalți ofițeri militari. Interesant este că numărul generalilor a crescut în ultima perioadă, iar aceștia provin din diverse domenii, inclusiv medicină, poliție și fotbal. "

      Ștergere
  93. https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/unde-traiesc-cel-mai-putin-dotati-barbati-din-2354339.html

    Știam io că mă trag din ecuadorieni, iar Zdreanță din cambogieni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai capul nostru, stem în aceeași găleată cu toți orezarii planetei ! Până la poziția 15, numa asiatici ! Țările adevărate, cu matarângi de matarângi nici nu au încăput în tabel !
      Cu cine bă, cu covrigarii de Buzău, plimbăreții de Sibiu și eroii de Nasyrea, care o au mică, mică, cât e pula de furnică ? Nu degeaba ne calcă toț în picere ! N-avem pulă, n-avem coaie, stăm ca un rahat în ploaie !

      Ștergere
    2. Peseaua: bine, acu dacă e s-o punem și pe-a lui Terente, aia cu tatuajul Fut bine la ceoc, mai câștigăm câteva poziții bune ! Numa că am aozit că a putrezit, iar în locul dânsei se pregătesc să expună capul lui Kelu Viurelu !

      Ștergere
  94. Akoarde, în noiembrie 1989, MApN avea 14 generali mari și lați, iar în februarie 1990, avea 72. Acum la un pluton de infanterie putem să punem la comandă câte -un jenaral de ăsta de carton.😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....poate la o grupa,ca 2000 de plutoane nu cred sa avem

      Ștergere
    2. Pai noua putoare a lu' iliescovici treboia sa-si asigure perpetuarea la putoare.Si inca pe vremea aia le tzatzaia curu' de frica armetzii ....acu doar niste pulandrai lingatori de clante si cururi de politruci
      MaCiuca o fo primul care a facut asta "la vedere". La gradul lui .......de nesimtire a fost un deschizator de drumuri oficial.Ca doar armata e apolitica nu-i asa?🤢

      Ștergere
  95. Bă ciobârlane, Țezărică cel cu puța de furnică, văz că tu nu ești trecut în tabelul de mai sus! La fel și Reddoagă, că el e transsexual 😂

    RăspundețiȘtergere
  96. https://m.activenews.ro/cultura-istorie/DE-CE-TREBUIE-DENUNTAT-TRATATUL-CU-UCRAINA.-Florin-Constantiniu-Pentru-prima-data-de-la-constituirea-Romaniei-Mari-un-guvern-roman-a-cedat-parti-ale-teritoriului-national-fara-a-fi-amenintat-cu-agresiunea-7-iulie-1997-144496

    Luaț de citiț !

    RăspundețiȘtergere
  97. acum 23 de ore......canceru manca natiunea asta
    https://www.youtube.com/watch?v=G6idACUhQCo&t=180s

    RăspundețiȘtergere
  98. https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/de-ce-a-primit-un-jandarm-din-bucuresti-in-contul-2354401.html

    Sunt prostii la MApN, dar ăștia ne depășesc 😁

    RăspundețiȘtergere
  99. Buey garantat noi facem seara revista presei si mult mai buna decat "ideotul" reddoga.Ca seara se aduna stirile cu adevarat importante: De pilda inca una nashpa desi era "de banuit cu certitudine" Baaa da' nashpa rau. Nici macar la "erata" nu ne-au bagat orkrainienii in planu' lor.Pen'mine nu conteaza eram convins de mult ca Ro va mai lua un mare mumu de la "parteneri"

    https://cursdeguvernare.ro/planul-reconstructia-ucrainei-prezentat-de-kiev.html

    pese/de: Un binevoitor este rugat sa duca linckdicul de mai sus si pe site-ul ciobenului retard....stiti voi ala cu creierii facuti terci de prea multa tictoaca
    🤮🤮

    RăspundețiȘtergere
  100. Probabil ca nea Burcu o sa schimbe apa,asa ca o sa mut si io coment-ul in apa proaspata can' va fi momentu'

    RăspundețiȘtergere
  101. Cateva chestii tehnice de top,inclusiv laseru' ciobenilor britanici ai pwlii, de care vb jurnalizdele si care exista de(relativ) mult timp la altii.La aia rai!
    https://www.youtube.com/watch?v=MqclRFWn4Qo

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri