Google Translate

vineri, 26 aprilie 2024

ȚEAPA cu aceste tancuri/pe bani grei... au luat-o si românii...

 

Vă aduceți aminte de tancurile Abrams livrate Ucrainei de SUA? Kievul le retrage de pe front: care este motivul
Forțele ucrainene au retras de pe front tancurile de luptă Abrams M1A1 furnizate de SUA din cauza riscului ridicat de detectare de către dronele rusești, au declarat doi oficiali militari americani pentru Associated Press (AP) pe 25 aprilie.
SUA au anunțat în ianuarie 2023 că vor trimite Ucrainei 31 de tancuri M1 Abrams, o forță echivalentă cu un batalion ucrainean. Oficialii au confirmat în octombrie 2023 că toate cele 31 de tancuri au fost livrate.
Potrivit oficialilor americani care au vorbit cu AP, dronele rusești de supraveghere și dronele vânători-ucigașe au schimbat substanțial situația de la sol, crescând riscul de detectare a tancurilor Abrams.
Cinci dintre cele 31 de tancuri au fost deja distruse pe câmpul de luptă, au spus ei.
Concentrarea de drone înseamnă că „nu există teren deschis pe care să poți trece cu mașina fără teamă de a fi detectat”, a spus un înalt oficial militar, vorbind sub rezerva anonimatului.
Vor să schimbe tactica
Deocamdată, tancurile Abrams au fost scoase de pe linia frontului. SUA și Ucraina vor lucra împreună pentru a schimba tactica, a declarat adm. Christopher Grady, președinte al șefilor de stat major american, pentru AP.
„Când te gândești la modul în care a evoluat lupta, armura masivă într-un mediu în care sistemele aeriene fără pilot sunt omniprezente poate fi în pericol”, a spus Grady.
„Acum, există o modalitate de a face asta. Vom lucra cu partenerii noștri ucraineni și cu alți parteneri de pe teren, pentru a-i ajuta să se gândească la modul în care ar putea folosi asta, într-un astfel de mediu schimbat acum, în care totul este văzut imediat", a mai spus acesta.
Oficialii au mai spus că amenințarea cu drona nu este singura problemă și că Ucraina trebuie să adopte noi tactici care să facă tancurile Abrams mai eficiente în teren.
Context
În primăvara anului 2023, SUA le-a oferit ucrainenilor antrenament pentru operarea tancurilor la baza armatei Grafenwoehr din Germania. Aceasta a inclus instruire privind utilizarea vehiculelor Abrams în războiul combinat cu arme.
Oficialii apărării au spus că din primăvara anului trecut, forțele ucrainene au folosit doar în mod limitat tancurile Abrams și nu au profitat de tacticile de război combinate, notează AP.
Oficialii au vorbit cu reporterii despre starea armelor americane în Ucraina în ajunul reuniunii Grupului de Contact pentru Apărare din 26 aprilie. Summitul va marca aniversarea de doi ani a coaliției.
 
https://www.stiripesurse.ro/va-aduceti-aminte-de-tancurile-abrams-livrate-ucrainei-kievul-le-retrage-de-pe-front-care-este-mot_3303403.html

219 comentarii:

  1. - 26 aprilie 1920 – Savantul roman Emil Racovita infiinteaza la Cluj primul institut speologic din lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dă -te-n căcat de labagiu muist trist ce ești! Scrie și tu ceva legat de subiect, bă Moromet!

      Ștergere
  2. 26 aprilie 1792 - Rouget de Lisle lansează, la Strasbourg, cântecul „Chant de guerre de l’armée du Rhin” (Cântecul de război al armatei de pe Rin), cunoscut şi devenit celebru sub numele de” La Marseillaise”, devenit imnul national al Frantei

    RăspundețiȘtergere


  3. 26 aprilie 1336 - Francesco Petrarca (20 iulie 1304 – 19 iulie 1374), a urcat pe muntele Ventoux (1.912 m), un munte situat in regiunea Provența din sudul Franței, supranumit „Uriașul de Provence”.

    Petrarca a fost un savant și poet italian renascentist si unul dintre cei mai vechi umanisti, fiind numit adesea „parintle umanismului”. În secolul al 16-lea, Pietro Bembo a creat modelul modern de limba italiană bazat pe lucrările lui Petrarca, precum și pe cele ale Giovanni Boccaccio, și Dante Alighieri, aprobat ulterior ca model pentru stilul italian de Accademia della Crusca.

    Sonetele lui Petrarca au fost admirate și imitate în toată Europa în timpul Renașterii și au devenit un model pentru poezia lirică. Petrarca a strabatut Europa,a servit ca ambasador și a fost numit „primul turist”, pentru că a călătorit doar pentru plăcere. Acesta a fost si motivul pentru care a urcat pe muntele Ventoux. In 1345 a descoperit personal o colecție de scrisori ale lui Cicero a caror existenta era pana atunci necunoscuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe hârtie multe tancuri sunt bune.
    Asta rusesc apare că cel mai bun in unele topuri internaționale.
    Dar rușii nu l-au prea folosit in Ucraina.
    L-am văzut la parada când era tractat de alt tanc. 😁
    Macar ucrainenii au avut tupeu să-l folosească pe asta american.
    Regulile războiului se schimba odată cu apariția dronelor indiferent cat de performante sunt tancurile


    https://www.digi24.ro/stiri/externe/armata-lui-putin-game-over-cum-a-ajuns-cel-mai-bun-tanc-din-lume-aproape-imposibil-de-produs-si-folosit-in-ucraina-2711093

    RăspundețiȘtergere
  5. Și Pedro a fost in Parlament pe un tanc mare dar Bachide i-a dat la temelie cu drona. 😁
    Na, așa e la rezbel. 😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Ii așteptam acum pe martalogii pârsi sa ne explice de ce nu sunt bune tancurile americane și de ce Bachide l-a învins pe Pedro.

    RăspundețiȘtergere
  7. Zdreanță, să faci ce face puiul!

    RăspundețiȘtergere
  8. 𝐻𝑢ℎ𝑢 𝑅𝑒𝑧𝑒𝑎 𝑠𝑝𝑢𝑛𝑒𝑎...
    𝐷𝑎𝑐𝑎 𝑡𝑒 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝑐𝑒𝑣𝑎, 𝑝𝑒𝑛𝑠𝑖𝑎 𝑚𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 7238 𝑙𝑒𝑖 𝑏𝑟𝑢𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 31 𝑎𝑛𝑖 𝑠𝑡𝑎𝑔𝑖𝑢 𝑚𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑟 𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣.
    😂 Ăsta minte cum respiră.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este exact aceeași situație ca la prima apariție a tancului pe câmpul de luptă (Cambrai, primul război mondial) , o tehnologie nouă care a dus la elaborarea altor tactici și proceduri pentru contracararea ei. Pe de altă parte ucrainenii sunt tributari doctrinei ex sovietice si nu prea știu să folosească aceste echipamente. Abrams a fost gandit să fie folosit ofensiv împreună cu Bradley in cadrul grupurilor de luptă combinate (combined arms task force), grupuri care au în componență inclusiv aviație tactică (close air suport) și mai mult ca sigur americanii au ceva tehnică și de contracarare a dronelor..Pe de altă parte articolul sursă e scris doar să prindă la cei care nu au habar de ceea ce înseamnă operațiunile militare. In vechile regulamente AN-2, 3 era ceva despre constituirea grupurilor de luptă (subunități date in sprijin și întărire, funcție de misiune).

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă doare-n pulă de tancurili amerlocilor și de muia pe care or loat-o orcainenii, cu fierătaniile astea, bune de dat la fiaaaaareeee veki cumpăăăăr, fiaaaaree veki !
    Pesea: și de rezboiul lor, mă doare-n coaie ! N-au dăcât să se măcelărească între ei, până or dispărea toț mujicii.
    Pesea: hai să ne dăm rotunz acu și să ne spargem în figuri pe subiectul ăsta, cu tancurile amerloace, ca să vedem care-y mai educat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: na, că apăru și prostovanul netulu, zis și Cezar Muci pe Față, care știe el ce înseamnă tancul ! Bombalăul ăsta, care și-a rătăcit TABul prin cucuruz, cu tot cu echipaj, se ține de goange ! Bă oiere, tu să ne explici de bainetă, nu de tancuri !

      Ștergere
    2. Axa binelui, sau AXA PROȘTILOR: un căprar pifanter ș-un ocnete habarnete !

      Ștergere
  11. Bă camaraz, ce se mai aude prin sat de Bașcaride ăla, proasta Meapenelei ?
    Bag sama că oxiuru ăsta a fost uitat prin ministerul dezbinării naționale încă de pe vremea Marelui Bâlbâit Ngng

    RăspundețiȘtergere
  12. Camaradul Cezar de la Forțele Terestre se vede că se pricepe. 👍

    Martalogii pârsi sunt praf. 👎

    RăspundețiȘtergere
  13. Pmt...face parte din axa coprofagilor..🤣😂😛🤫🤪😝🤑Anonimul..nu sie ca el are cap de cîlt cu vaselina Rul-100

    RăspundețiȘtergere
  14. E o vorbă printre militari: cine n-are drone să-și cumpere.
    Dar ce să știe martalogii pârsi din Monstruoasa Coalitie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai dreptate. Vorbesc de drone, nu de căcaturile tale cu pârțaloagele.
      Muie AXA TÂMPIȚILOR C&R

      Ștergere
  15. Pe 25 martie s-a sărbătorit ziua operațiunilor psihologice!Numa'așa să știți fără legătură cu mărirea SG!

    RăspundețiȘtergere

  16. 26 aprilie 1828 - Începe Războiul ruso-turc care se va încheia in 1829 cu Pacea de la Adrianopol.

    RăspundețiȘtergere
  17. 26 aprilie 1865 - O unitate de cavalerie a Statelor Unite, il impusca mortal pe asasinului presedintelui american Abraham Lincoln, John Wilkes Booth,care incerca sa scape de urmaritori în Virginia

    RăspundețiȘtergere
  18. Tot încerc să găsesc ceva de citit, interesant. Numa tâmpiț peste tot. Mai mult, idiotul ăla cu muștar la cur, zis Moș Koilicu, se dă și interesant. El cică se crede nostim, explicându-i altui tâmpit cum e cu penzia, vekimea și gradul lui de handicap !
    Bă camaraz, te doare !
    Mai bine la cretinoidul ăsta de Pedros Bainetă, care și-a închis cacastoarea. Măcar ăsta este consecvent și persistă cu succes în prostie, cu rahaturile alea de pe tic toacă.
    În rest, e varză. Prostalăi la greu.
    Ici șea e parfum de tei ! E un fel de Laguna Albastră, de Raiul pe Pomânt !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că Laguna Albastra devine din ce in ce mai cacanie ...
      Posibil noua Axa sa fie de vina.
      Om vedea cum evoluează situația😁

      Ștergere
  19. Ukry..au distrus
    3000 de tc..rusesti
    Au distrus poate si orcile cu drone 1- 3 Americane
    Faceti proportia
    In Irak tc. rusesti de ultima generatie cu miile si in aparare nu au distrus niciun tc.american
    Vorbesc p.p.prostii..sau cum le zici Dogule..?😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă cac pe tancurile tale distruse de nuș ce Urky. Și pe rîtul lu Dogule.
      Ești depășit rău de situație, da rău de tot !
      Lasă prostiile cu Urkry și alte idioțenii și mai bine explică-ne, ca să ne mai relaxăm, cum ai rămas tu și fără IC și fără SM, dintr-un foc !
      Astea-s povești adevărate, nu cacaturile cu Urkri !
      Hai, zi-ne bă pițiponcule

      Ștergere
  20. Unii visează cum e s-o ai de 19 mii.
    Na, nu toț am fost doctori și eroi. Unii am mai făcut și armată, nu ventuzări profunde de găoaze fesenaro-pinilice !
    JOS FESENARII !
    HUOOO !
    Trăiască generalul izmănar Găbuțu, singurul care a reoșit să ne repare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT--cap cilti cu vaselina RUK-100...ar cam fi cazu sa treci pe ANONIM..ca ai tramas in pana ...de comenturi ...scirbosule...

      Ștergere
  21. Pe surse, cică e groasă. Vor să -i bage la insectar pe Ilici, Roman, Voiculescu și Măgureanu cu mineriada.
    Urmează revoluția de la Timișoara. Cică acolo e și mai grav, cu crime împotriva umanității. Avem cumva și noi vreunul implicat, că a belit poola?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il avem pe Pedro Bainetă cel Fără de TAB, care a dat cu alica în populație ca la vânătoarea de potârniki ! Se reia de la 0, întregul proces.

      Ștergere
    2. Urmeaza carnagiul de la Otopeni..idiotule!

      Ștergere
    3. Și de la Otopeni, la timpul lui. Întâi să ne lămurească procororii cu blibea sub braț ce caută cpt. Padina Petre pe lista aia cu Vânători Fruntași în Răscoala din 89.

      Ștergere
  22. Am încercat să deslușesc ceva interesant din Obositorul Militar (Apărarea Patriei, în care îmi înveleam, pe vremuri, bucata de slană, când mergeam în poligon, iar din ce mai rămânea, puneam pe capacul de WC de la cazarmă, când mă cufiream, ca să nu iau carcalaci). Zero. Politică fesenaro-pinilică îmbâcsită.
    Totuși, mi-a sărit în okiu o poză, cu unul Radu, care cică citește o carte în autobuzul 137.
    Sictir.
    HUOOO FESENARII !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cică axa binelui,de trăgea ciobârlanu' în părinții și buneii noștri cu mtr.de pe TAB și cădeau ca spicele la Timișoara oraș martir!Cum zice balaoacheșu' Kis,cremenal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea dreptate Kișu, dar un amănunt îi scapă. Pe ciobârlan nu -l putea duce mintea atât de departe, deoarece n-o are. El și când era copitan avea într-un bocanc fân și -n celălalt paie. A avut probabil noroc cu subofițerul mecanic conductor care a dat rapid dos la față cu TABul, că de-l prindeau a lui Tokes îi tăiau nucile.
      Acum se dă mare tankist, când el n-a văzut în viața lui așa ceva.
      Ciobârlanul e bun la căpri și la lustruit baineta.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Ifrime..spune.i lu Lenus..sa mi.o suga..😅🤣😂
      Limbricotule..cu solzi
      Ai baut tu toate vaccinurile😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

      Ștergere
    4. Pai ce faci Ifrime?
      Se chinuie reddoaga să pună de o axa a binelui (C&C) și tu ii dai la temelie singurului lui aliat? 😁

      Ștergere
  24. Padina Petre -cismă-n cisme PROFIL pesedist DE Officer la Armata romana
    Officer la Armata romana (BOULE , CU OFIŢERI CA TINE ROMÂNIA MOARE) <=><>

    https://sites.google.com/site/mareegradina/padina-petre--cisma-n-cisme-profil-pesedist-de-officer-la-armata-romana

    RăspundețiȘtergere
  25. Bă Viurele, bă Kișkele, vino bre ici șea și alege-ț o axă cu scame, o ceva, că ni-i dor bre de tine ! Uite bre, s-a adunat toată promoțea de haur ici șea, haidi mo magraoane, ca să ne scoț capacilii la copârșăile tătuților și buneilor noștri !

    RăspundețiȘtergere
  26. Hei camarade de la "catusea si pulanul"..ai vreo garsoniera goala?
    Umbla niste nebunachii liberi pe bulevard😅🤣😂😛😜🤪😝🤑
    Nu dau nume..pmt- cap cîlt+vaselina Rul 100 si ceata lui de Anus..nimeni!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa îl chemai la lupta și pe Kis&Tigri2 în urma cu vreo 14 ani. Sa vina aviația!!! 😁😁😁
      Și acum va fwteti in gura unul pe altul de va sar capacele. Dușmani de moarte.
      In lipsa aviației e buna și arma penitenciare!
      Sa vina puscheria!!! 😁😁😁

      Ștergere
  27. Cineva zice ca fac parte din ..Triada Scatofagilor..
    Periculosi..de nu gasesc..prospaturi caldute...😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
  28. Răspunsuri
    1. Da, ce sa zic.
      Mai ales reddog care-și ia muie in valuri😁😁😁

      Ștergere
  29. https://www.tiktok.com/@bandera_bloger/video/7361391483737361670

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țiuzăre, dacă Zdreanță aliatul tău, al axei nu apare, garantat la buci o iei tare

      Ștergere
  30. Don Bazile - venim sa te salvam baaaa din labele Scatofagilor cu tancele ale care se retrag de pe front !!
    Daca ti-au facut operatie de sex..si ti-au schimbat barba..sa clipest intermitent din ochiul sting sa te recunoastem ! Axa binelui !!

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.tiktok.com/@molodoy11_.19/video/7360348113384623392

    RăspundețiȘtergere
  32. Don Bazile tunde barba si parul de pe piciorul de lemn si fa festila ! Cind ii soarele sus aprinde-o sa vedem sa batem cu ...prastia...retrasa de pi front ! Axa binelui semneaza ..cifrat !

    RăspundețiȘtergere
  33. MUEi camaraz, ce vrea să spune Akoarde ici șea ?
    Că văz că că s-a scăpat pe el, prin haznaua din Gara Dolhasca
    ======================
    Răspundeți

    akord 7524.04.2024, 21:10
    Nu-mi sta in fire sa comentez pe aici,dar i-as atentiona pe prostanii care se bucura ca le intra pensiile inainte de Pasti, ca apoi pana in 10 iunie o li se lungeasca urechile asteptand-o "pe urmatoarea"......ca asa e cand iti vine pensia dupa36 de zile pentru ca te-ai bucurat prosteste ca a venit una dupa doar 24 de zile
    Oaiii mi-e rau!

    Răspundeți
    ========================
    Adică noo nu ni le bagă înainte de Înviorare ? Păi, să ni le bage bă, ca să ne destrăbălăm și noi . Dupe aia...mai vedem, ținem dietă, facem huța-huța mai des, dăm muie lu axa binelu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă, eo orcât m-am streduit să calcolez, veci nu-mi ies 24 cu 36 de zile !
      Crecă Akoarde ăsta e tot ăla de ne-a calculat suprafața de 3kmp, cu integrale de gradul 3, de i-a dat cu virgulă !
      Vă aduceț aminte, nu ? Când se loa la trântă ciobănească cu prostovanul ist de Cezar Bainetă, care susținea că 3kmp = un pătrat cu laturile de 3km.
      Doamne feri !
      Noroc cu prifesoru Viurel Kel Kișurel, care a făcut o demonstrație la tablă, cu desene și alea alea !

      Ștergere
    2. Dorele,nu are dreptate deoarece in acea săptămână cu plata venita mai devreme unii mai suflă și-n veioză,așa crapă cu bani în buzunar,pe 10 ale lunii n-o mai apucă!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  34. Forțele de represiune care au acționat la Timișoara
    16-25 Decembrie 1989

    Unităţile militare ale MApN care au participat la represiune în Timişoara

    2. UM 01185 Regimentul Mecanizat
    Maior Bulai Mihai – comandant
    Maior Burci Ioan
    Maior Ghinea Petre
    Maior Badea Gheorghe
    Maior Ungur Ioan
    Maior Vasian Vasile
    Căpitan Ciordaş Viorel
    Căpitan Chiriac Marian

    Căpitan Padina Petre
    =================
    Căpitan Roman Nicolae

    Regimentul a acţionat în noaptea de 16/17 decembrie cu circa 160 de militari în zona Parcul Central Piaţa Libertăţii-Piaţa700-Circumvalaţiuni-Piaţa Dacia, Torontal, iar în 17 decembrie cu 220 de militari dizlocaţi astfel: 100 la Poşta Mare-Hotel „Continental, 80 la Podul Decebal-Piaţa Traian, 40 în Piaţa Libertăţii-Operă-Catedrală. În data de 18 decembrie unitatea desfăşoară în Timişoara
    aproximativ 200 de soldati, 7 TAB-uri, 4 autocamioane şi o autospecială.
    =============================
    Deci cpt. Padina a participat la lovitura de stat, din cauza lui nu ne-o bagă !
    Și, mai e unul acolea, cpt. Roman Nicolae, care cred că e cine cred eu că e el acu !

    https://cercetare-memorialulrevolutiei1989.ro/wp-content/uploads/2020/10/Fortele-de-represiune-din-Timisoara.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar l.am cautat..pe iredentistul kiSS!

      Ștergere
    2. Lasă-ne bă bainetă cu basmele astea, cu iredentistul kiuș, tu să ne explici de ce ai dat cu alicea în populație, de aț terminat toată moniția, inclusiv rezerva de foc, pentru o lună de front !!!

      Ștergere
    3. 16/17..a fost fara minitie
      Pe 17 fupa amiaza parka s.a day munitia

      Ștergere
  35. Și, cică asta-i axa binelui: un capitănaș tâmpit, care s-a ocupat cu represiunile și loviturile de stat și un labagist de paznic de pușcărie, care-i altoia pe pârnăiași, de urlau ăia ca disperații: nu mai da Nea Vasile, nu mai da, că te lăsăm să ne-o mai suji și muine dimineață !

    Să mă cac pe axa voastră de idioț !
    Viureleeeee, Kișureleeeeee, pe ei mo șukarule !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In zadar racnea sultanul
      Ca si leul in pustie
      KiSsuleana nu mai vine
      N.are pula..n.are jinjie..😅🤣😂😛🤫🤔😝🤑

      Ștergere
    2. Eu cre că Petrea atunci nu era copitan ca actualul parlamentar Naie, era serjentul Bulă , se scărpina bibanul în cur, în nas și -n poolă.

      Ștergere
    3. Șparlamentarul ăsta Naie, să ne skarkine la coaie !
      Inițial, când am aozit de Naie Roman am avut, așea, o iemoție plăcută !
      Da, mi-a trecut repede. În momentul în care ai pășit în Casa Poporulu, ai și devenit fesenar îmbâcsit ! Marafeții să curge, dă-i în pulă pe ăia de te-au trimis acolea !
      Ia-n să-l iei la întrebări pe un curlangiu de ăsta, ce a făcut el 4 ani pentru tine, pentru mine și alea alea, să vez ce texte are în el, de ți se aburesc okii ! Că nu-i chiar așa, că trebuie să asculți de, că nu există voință, că pe pizda pizdii ma-sii !

      Ștergere
    4. Pesea: bagă bă Petreo, că Naie ăsta a fost camarad cu tine la lovitura de stat, tre să-l cunoști bine, de la fața loculu.

      Ștergere
    5. Naie era cam ca Viurelu Kișu Kelu la ten. L-am prins șeful COI 2 de la Buzău.
      Putea totuși să -i dea și lui Petrea camaradul o funcție acolea, nu să -l lase cioben la Timișoara .

      Ștergere
    6. A vrut..dar am refuzat...din motive personale!
      Ne.am inteles foarte bine!

      Ștergere
    7. Am fost si colegi in Liceul militar..apoi in Scoala Superioara de Ofiteri
      El..saf promotie peste tot eu..recunosc ..nu😅🤣😂
      La absolvire am dat lovitura la examenul de stat...m.am apropiat de ..10
      Media mi.a permis sa iau la repartitie..Timisoara

      Ștergere
  36. Clotid Arman către Ceoilacu: Marsele, te întorci la covrigărie ! (Sursa: Latrina 3)
    Mi se pare just. Fiecare la locul lui.
    JOS FESENARII PINILICI !!!
    Slava Găbuțu care ne-a reparat !

    RăspundețiȘtergere
  37. 26 aprilie 1877 - Răspunzînd bombardamentului turc asupra Brăilei, Calafatului, Bechetului, Olteniţei şi Călăraşilor, în timpul Războiului ruso-turc din 1877-1878, artileria română bombardează fortificatiile Vidinului, de pe malul bulgaresc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te dreq bă lumbricoides ! Scrie și tu ceva, lasă-ne cu căcaturile astea de handilău !

      Ștergere
  38. Iar a apărut limbricea ăsta de fesenar Dan Tudorake, la S1 ! În S1 și în feseneauă nu mai există alț candidaț, decât veșnicii tudorici și firicei !
    HUOOOO, JOS FESENARII pidilici !
    Trăiască șoșokarii care ne repară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe unii nu-i mai poate repara nimeni.
      Sunt dauna totala.
      Rable cum ar veni. 😁

      Ștergere
    2. Nici măcar banii nu-i mai pot ajuta.

      Ștergere
  39. Pmt daca era ales deputat se ducea cu slana împachetată in ziar. în parlament plus că actualiza și solde de grad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus că le dădea cu poșeta in cap trădătorilor de acolo.

      Ștergere
  40. Zdreanță, mare oxiur, iar ai apărut din cur?

    RăspundețiȘtergere
  41. 26 aprilie 1913 - S-a semnat la Petesburg, Rusia, un protocol prin care Bulgaria cedează României oraşul Silistra şi cîteva mici teritorii din sudul Dobrogei; (26 aprile/9 mai).

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Axa Binelui sta excelent la capitolul resursa umană.
    Axa Raului în frunte cu Alinuța/APV_rz, Nikk lindik mik și Akord75 e dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  45. 26 aprilie 1922 - S-a născut poetul Ştefan Augustin Doinaş, membru al Academiei Române, preşedinte de onoare al Uniunii Scriitorilor. Este cunoscut pentru scrierilr „Omul cu compasul”, „Alter ego”, „Anotimpul discret”, „Lamentaţii” – volume de poezii; „Lampa lui Diogene”, „Orfeu şi tentaţia realului”, „Măştile adevărului poetic”; (m. 25 mai 2002).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo unde este, pe Doinaș să îl sugi la iepuraș. Zdreanță, citește Lampa lui Diogene, dar mai întâi să ne lingi între cracii la izmene.

      Ștergere
  46. Mistreţul cu colţi de argint - Ştefan Augustin Doinaş


    Un prinţ din Levant îndrăgind vânătoarea
    prin inimă neagră de codru trecea.
    Croindu-şi cu greu prin haţişuri cărarea,
    cântă dintr-un flaut de os şi zicea:

    - Veniţi să vânăm în păduri nepătrunse
    mistreţul cu colţi de argint, fioros,
    ce zilnic îşi schimbă în scorburi ascunse
    copita şi blana şi ochiul sticlos...

    - Stăpâne, ziceau servitorii cu goarne,
    mistreţul acela nu vine pe-aici.
    Mai bine s-abatem vânatul cu coarne,
    ori vulpile roşii, ori iepurii mici ...

    Dar prinţul trecea zâmbitor înainte
    privea printre arbori atent la culori,
    lăsând în culcuş căprioara cuminte
    şi linxul ce râde cu ochi sclipitori.

    Sub fagi el dădea buruiana-ntr-o parte:
    - Priviţi cum se-nvârte făcându-ne semn
    mistreţul cu colţi de argint, nu departe:
    veniţi să-l lovim cu săgeată de lemn!...

    - Stăpâne, e apa jucând sub copaci,
    zicea servitorul privindu-l isteţ.
    Dar el răspundea întorcându-se: - Taci...
    Şi apa sclipea ca un colţ de mistreţ.

    Sub ulmi, el zorea risipite alaiuri:
    - Priviţi cum pufneşte şi scurmă stingher,
    mistreţul cu colţi de argint, peste plaiuri:
    veniţi să-l lovim cu săgeată de fier!...

    - Stăpâne, e iarba foşnind sub copaci,
    zicea servitorul zâmbind îndrăzneţ.
    Dar el răspundea întorcându-se: - Taci...
    Şi iarba sclipea ca un colţ de mistreţ.

    Sub brazi, el strigă îndemnându-i spre creste:
    - Priviţi unde-şi află odihnă şi loc
    mistreţul cu colţi de argint, din poveste:
    veniţi să-l lovim cu săgeată de foc!...

    - Stăpâne, e luna lucind prin copaci,
    zicea servitorul râzând cu dispreţ.
    Dar el răspunde întorcându-se: - Taci...
    Şi luna sclipea ca un colţ de mistreţ.

    Dar vai! sub luceferii palizi ai bolţii
    cum stă în amurg, la izvor aplecat,
    veni un mistreţ uriaş, şi cu colţii
    îl trase sălbatic prin colbul roşcat.

    - Ce fiară ciudată mă umple de sânge,
    oprind vânătoarea mistreţului meu?
    Ce pasăre neagră stă-n lună şi plânge?
    Ce veştedă frunză mă bate mereu?...

    - Stăpâne, mistreţul cu colţi ca argintul,
    chiar el te-a cuprins, grohăind, sub copaci.
    Ascultă cum latră copoii gonindu-l...
    Dar prinţul răspunse-ntorcându-se. - Taci.

    Mai bine ia cornul şi sună întruna.
    Să suni până mor, către cerul senin...
    Atunci asfinţi după creste luna
    şi cornul sună, însă foarte puţin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, tu suflă -ne-n sule să vezi cum se-aude și după, să le sugi ca să te simți bine.

      Ștergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ APV_rz,
      Doi tembeli.
      N-are sens să-ți pui mintea cu ei.

      Ștergere
  48. 26 aprilie 1964 - Oficialii statelor africane Tanganika și Zanzibar și-au dat mâna pentru a forma un nou stat, Tanzania.

    RăspundețiȘtergere
  49. 26 aprilie 2005 - În urma presiunilor internationale Siria isi retrage ultimii 14000 de soldati din Liban, punand capat a 29 de ani de ocupatie militara a acestei tari.

    RăspundețiȘtergere
  50. Alinuta cunoscută și că APV_rz a început să posteze poze cu amanții ei.
    Se știe că fetele nu prea știu să țină un secret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ reddog,
      In mod sigur APV_rz nu e Alinuța.
      Parca pe mamițica d-voastră o alintau prietenii cu apelativul LINDIKUTA.

      Ștergere
    2. De ce ești așa de sigură tanti?
      Pentru că APV_rz e și Col Hathi.
      Chiar micuțul a spus asta
      Ultimul vorbește elegant și asta micu (și rău că un chihuahua) APV_rz sta in gura cu ea toată ziua.
      Zât!

      Ștergere
    3. Zat să-i zici lu ma-ta (Alinuța/Lindicuta) sau eventual noului tau camarad, Cezar.

      Ștergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  52. Plus ca Alinuta/APV_rz, Nikk lindik mik si Akord75 scriu si sub anonimat ca sa para mai multi. 🤣

    RăspundețiȘtergere
  53. Măi frate, dar ce seamănă cele două capete ale axei, unul Zdreanță da -i-am clanță, iar celălalt Ciobârlanul ! Seamănă ca două picături cu două sule răzbuzate. Să veniți ăștia doi să vă dau niște floci să vă faceți transplant de păr .

    RăspundețiȘtergere
  54. 26 aprilie 1478 - Familia Pazzi îl atacă pe Lorenzo de Medici și îl ucide pe fratele său Giuliano în timpul messei de la Domul din Florența.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru martalogii pârsi.
      "Messa" vine de la slujba nu de la masa.

      Ștergere
    2. Fac precizarile astea pentru că și la ocna erau specimene din astea.
      Arma penitenciare incerca sa le deschidă orizontul dar ei o țineau langa cu "Când ne-o baga?"
      Plus că foloseau un limbaj licențios la adresa conducerii ANP.
      Exact cum fac și martalogii pârsi cu conducerea MApN.

      Ștergere
  55. 26 aprilie 1573 - S-a născut Maria de Medici, regină a Frantei, a doua soţie a lui Henric al IV-lea; (d.1642)

    RăspundețiȘtergere
  56. Cu ocazia înființării așa-zisei axe a binelui (doar in capul lor) asistăm la o nouă idila ,,camaraderească" între Cezar și reddog. N-ar fi ceva ieșit din comun daca reddog n-ar fi curlangiu. Noi ăștia mai vechi pe blogurile militare am mai văzut ,,filmul" asta, doar că in locul lui reddog era unul RH (tot curlangiu).

    RăspundețiȘtergere
  57. Pe surse se aude că Bachide le-o baga in curând martalogilor pârsi.

    RăspundețiȘtergere
  58. Piedone zice că încă mănanca parizer cu usturoi.
    Exact ca martalogii pârsi.
    Cu siguranță se uită și la filme coreene.
    Se știe că martalogulor pârsi le plac filmele.



    https://m.ziare.com/alegeri-2024/alegeri-2024-piedone-lansare-programul-nicusor-dan-1866610

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și tu Zdreanță cap de sulă mânci căcat cu usturoi da -ne-ai pielea poolii înapoi

      Ștergere
  59. "Sa ne mulțumim cu ce avem"

    Seneca

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂 Al doilea, babuinul e leit Țiuzăr, primul e prea frumos pentru Zdreanță da -i-am clanță

      Ștergere
  61. "Când ne-o baga?"

    Grup de martalogi pârsi

    RăspundețiȘtergere
  62. "Când ne-o baga Bachide?

    Grup de martalogi pârsi.

    RăspundețiȘtergere
  63. La Moș Alecu Nikk lindik mik sub anonimat meditează la sursa raului


    Anonim26.04.2024, 15:55
    Raul de astăzi se datorează generației mele.Generatia mea din care fac si eu parte.Control civil am vrut control civil avem.Si ca ,controlul civil sa fie mai cu mot si-a gasit si acoliti din rândurile noastre.Vivat națiune

    RăspundețiȘtergere
  64. @ Zdrenta,
    Nu uita la ora doo sa ne imbelesti la oo.
    Să vii cu toată Axa și puteti s-o luați cu voi și pe ma-ta (tanti Alinuța/Lindicuta) 😁

    RăspundețiȘtergere
  65. Zdreanță noapte bună și să visezi o pulă, iar ce visezi să strângi în buze.

    RăspundețiȘtergere
  66. "Nu vrem bani nu vrem valuta
    Vrem Bachide sa ne-o bage"

    Grup de martalogi pârsi la un miting anti-burgheji

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță capsulă belită, nu uita la ora doo să ne -o sugi și să ne -nbelești la oo. Ai auzit Morometule?🖕

      Ștergere
    2. Zic martalogii parsi că Bachide e ocupat.
      Cică s-a dus să i-o bage mai întâi lu tanti Alinuța (mama lu reddogu).

      Ștergere
  67. Scoală Zdreanță că e 3 cucu -n biuze să ni -l iei

    RăspundețiȘtergere
  68. Scoală Zdreanță să -ți dăm clanță

    RăspundețiȘtergere
  69. Hop, hop, hop și bună dimineața ! S-o loaț nițel la ceock, ca să vă taie greața !
    Iar e uichend, iar e jaga jaga !

    Mi-a plăcut chestia cu Ecce Huomo, adică iată homălăul !

    RăspundețiȘtergere
  70. Bă, da ce bandiț bre ! Ci uamini bre, dau la temelie noaptea, ca hoțîî ! S-a dus în pulă AXA IDIOȚÎLOR D&C

    RăspundețiȘtergere
  71. Pe surse, am aflat că Akoarde e la Codlea, la fabrica de găini, unde a lucrat în SLP la ghereta de la poartă, ca să vopsește OOle direct de la producător ! Le dă cu bidineaua, cu galus !

    RăspundețiȘtergere
  72. APV_rz26 aprilie 2024 la 23:21
    😂😂😂

    Buey, maimoțoiul ăla e leit Țiuz Muci pe Dinț.
    A mai fost postat, acu ani buni, un filmuleț cu câțva ciumpanzei care dansau cazaciocul, printre ei hiind și ceobenu nost. Crecă Bozilea l-a postat, pe vremea când se ținea de aroganțe.

    RăspundețiȘtergere
  73. Crecă ăsta e
    ===================
    https://www.shutterstock.com/ro/video/clip-13197506-bonobo-monkeys-mating-sex-on-grass-zoo?consentChanged=true

    RăspundețiȘtergere
  74. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  75. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  76. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  77. Axa Raului....este in deriva! Incearca sa cistige teren ca orcile !
    Nu mai tine cu Anus..nimeni..multiplicati!

    RăspundețiȘtergere
  78. Să vii să ne lostroiești axa...

    RăspundețiȘtergere
  79. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  80. Cezar de la Forțele Terestre are dreptate! 👍

    RăspundețiȘtergere
  81. Cezar vrea să spună că Axa Raului e un fel de anis contra naturii.
    Dar unii sunt cam grei de cap.

    RăspundețiȘtergere
  82. Ziua Internaţională a Tapirului

    Tapirul este o creatură ciudată, originară din America Centrală şi de Sud, cu un habitat care cuprinde şi alte zone geografice, precum Asia de Sud-Est. Asemănător unui porc, prin constituţia generală şi prin membrele terminate cu copite, dar şi unui elefant, prin buzele şi nasul prelungite într-un fel de trompă scurtă, tapirul este azi un animal monitorizat de conservaţionişti deoarece a fost vânat excesiv pentru carnea şi pielea sa.
    cititi mai mult pe www.agerpres.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă spun că seamănă cu martalogii pârsi iar ies polemici.
      Mai bine nu spun.

      Ștergere
  83. 27 aprilie 1521 - Exploratorul Ferdinand Magellan, a fost ucis de baștinașii insulei Mactan din Filipine, conduși de seful local Lapu-Lapu, în Bătălia de la Mactan

    RăspundețiȘtergere
  84. 27 aprilie 1667 - Poetul John Milton, (n. 9 decembrie 1608 – d. 8 noiembrie 1674), sarac și orb, este nevoit sa vanda drepturile de autor pentru poemul Paradisul pierdut. Suma primita: 10£.

    RăspundețiȘtergere
  85. 27 Aprilie 2021
    Rambo, meloman, neafiliat la nicio axa, cu gândul la Alice


    Smokie - Living Next Door to Alice

    https://www.facebook.com/share/p/pPtcs3UyVb6eovf3/

    RăspundețiȘtergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Inițial am crezut că-i Tâlhar, care i-o trage lu Bașcaride. Da cînd m-am uitat mai atent am vezut că-i Țiuzer. Ăl de jos, care gemea de plăcere, cu Dogy în brațe !

      Ștergere
  87. 27 aprilie 1818 - Împăratul rus Alexandru I a sosit la Chişinău, unde urma să semneze un nou regulament de administrare a Basarabiei ţariste, cunoscut sub denumirea „Aşezămîntul obrazovaniei oblastiei Basarabiei (sau Aşezămîntul cunstituirii regiunii Basarabia)”.

    RăspundețiȘtergere
  88. În haznaua Cufureței este postat un protest al ANCMRR, împotriva lu Bașcalide, pe tema cu SG. Gl. Bășinăreanu i-o dă un pic la temelie lu Tâlhar. Problema e că s-a umplut piața de protest de astea, tip FÎSSS !
    Nu de hârțoage, bune de șters la cur, avem nevoie ! Bășinăreanu ar treboii să-ș ia ortacii, de utilitate publică, și să iasă la raport, colea în fața lu em o 100, cu vuvuzele și alea alea ! Asta, dacă mai are oareșce sânge în prepuță și nu vrea să rămâne cu soldă de grad de ceoben debutant, în loc de grad de general al RO Army !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: cineva mi-a suflat în cască că e o făcătură, Made Feseneaoa. Cică Bășinăreanu ăsta ar hi primit indicații prețioase de la Coza Nostra ca să protesteze, cu bășcălia aia de fițuică, ca să aibă Meapeneaoa un punct de plecare și de sprijin în mazilirea limbricului oxiur ascaris Bașcaride.
      Eo tind să cred că-i făcătură !
      Pe pariu ?

      Ștergere
  89. 27 aprilie 1818 - Împăratul rus Alexandru I a sosit la Chişinău, unde urma să semneze un nou regulament de administrare a Basarabiei ţariste, cunoscut sub denumirea „Aşezămîntul obrazovaniei oblastiei Basarabiei (sau Aşezămîntul cunstituirii regiunii Basarabia)”.

    RăspundețiȘtergere
  90. 27 aprilie 1931 - George Enescu a terminat orchestrația operei „Oedip”, creație pe care a dedicat-o Mariei Rosetti-Tescanu.

    RăspundețiȘtergere
  91. 27 aprilie 1945 - Al Doilea Război Mondial - Benito Mussolini a fost arestat de partizanii italieni lângă satul Dongo, în timp ce încerca să fugă deghizat în soldat german.

    RăspundețiȘtergere
  92. 27 aprilie 1945 - Trupele americane si sovietice se intalnesc pe Elba, in inima Germaniei naziste.
    Peste cateva zile, la 9 mai 1945, Germania avea sa capituleze neconditionat in fata Aliatilor.

    RăspundețiȘtergere
  93. Eduard Bachide

    Mărturii de pe front

    #Drpcvp #mapn #ArmataRomaniei

    https://www.facebook.com/share/p/3EaGYWAenLfy4boH/

    RăspundețiȘtergere
  94. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu știu cine e varza la urma urmei. 😁
      Toată bălăria de mai sus e opera unui mânz.
      Cezar nu pare dac la profil.
      Și eu nu că mă laud dar am pedigree tocmaaiii de la lupoaica de la Roma.
      SPQR

      Ștergere
  95. Banditu ăla de Akoarde Muci Mereu, e în Sepeleu, în ghereta de la intrarea în Fabrica de Găini Protan, dă OOle cu farbă ! N-are el timp de axa idioților D&C

    RăspundețiȘtergere
  96. Cineva din conducerea MApN a publicat niște scrisori pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  97. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  98. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  99. Țiuzăre, Zdreanță, găozarilor, veniți că am cumpărat Galus, să -mi vopsiți oole și să mă lingeți în anus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, în poza aia urât ești, ca o pulă după ce-o belești. Măcar Țiuzăr și -a tras prezervativ, ceapcă pe dopul ăla de-i acoperă gâtul de ploaie. Și la ăsta tot o pulă...

      Ștergere
  100. Sunt de pe front scrisorile postate de dl Bachide

    RăspundețiȘtergere
  101. Muzeul Județean Argeș
    Bachide era o familie cu rădăcini elene, mici arendași din Arges.
    Se pare că are câțiva stropi de sânge de la Alexandru cel Mare.

    RăspundețiȘtergere
  102. Muzeul Județean Argeș
    Bachide era o familie cu rădăcini elene, mici arendași din Arges.
    Se pare că are câțiva stropi de sânge de la Alexandru cel Mare.

    RăspundețiȘtergere
  103. "Un alt loc influenţat puternic de membrii comunităţii greceşti era localul „La calul bălan”, care aparţinea domnului Paticu şi se afla pe strada Doamna Bălaşa, lateral faţă de Casa Armatei. Un personaj ieşit din comun şi care nu se bucura de o deosebită simpatie în oraş era domnul Teodor Bachide; el a devenit primul primar comunist al Piteştiului. Ştiu de la prieteni că nepoata acestuia se bucură de aprecierea comunităţii elene, pe care o conduce cu succes şi unde au loc activităţi variate, care continuă tradiţiile greceşti."

    https://argesul.ro/pitestiul-de-altadata-azi-despre-greci/

    RăspundețiȘtergere
  104. "Un alt loc influenţat puternic de membrii comunităţii greceşti era localul „La calul bălan”, care aparţinea domnului Paticu şi se afla pe strada Doamna Bălaşa, lateral faţă de Casa Armatei. Un personaj ieşit din comun şi care nu se bucura de o deosebită simpatie în oraş era domnul Teodor Bachide; el a devenit primul primar comunist al Piteştiului. Ştiu de la prieteni că nepoata acestuia se bucură de aprecierea comunităţii elene, pe care o conduce cu succes şi unde au loc activităţi variate, care continuă tradiţiile greceşti."

    https://argesul.ro/pitestiul-de-altadata-azi-despre-greci/

    RăspundețiȘtergere
  105. 27 aprilie 1953 - A murit, în detenţie, în lagărul de la Sighetu Marmaţiei, istoricul şi omul politic Gheorghe I. Bratianu (n. 3 februarie 1898), fiul lui Ion (Ionel) I.C.Bratianu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, bă pulă răzbuzată, ai auzit de karma? A primit și ăsta și Maniu și alții ca ei ceea ce au meritat, pentru actele de trădare din 1940 și 1944.

      Ștergere
  106. Hai bă ciobârlane, mai bagă și tu un comentariu, căca -ne-am în hazna și în palma ta!
    Nu vrea mocofanul să daschide ușa la budă. Neam prost din sulă strâmbă.

    RăspundețiȘtergere
  107. 27 aprilie 2002 - Prof. dr. Andrei Pleșu, fondator și rector al Institutului de studii avansate New Europe College din București, a primit Premiul „Joseph-Bech” pe anul 2001.

    RăspundețiȘtergere
  108. În pauza de masă, la o cafea, Joe îi spune lui Mike: „Mă doare umărul, de-mi vine să cad jos. Cred c-ar trebui să mă duc la un doctor.”
    La care, Mike îi răspunde: „Nu fi fraier. La magazinul ALDI s-a pus la intrare un computer pentru diagnostic. Pui o mostră de urină și computerul îți spune care-i problema și ce trebuie să faci. Durează 10 secunde și costă doar cinci euro . E cu mult mai ieftin decât o vizită la doctor .”
    În consecință, Joe își ia o mostră de urină și se duce la ALDI. Introduce cinci euro , computerul se aprinde și cere mostra de urină. Joe varsă proba de urină în orificiul destinat acesteia și așteaptă.
    După 10 secunde, calculatorul scoate un bilețel pe care este printat următorul text: „ai ceea ce se cheamă umăr de tenismen. Fă dușuri fierbinți și evită activități fizice grele. Te vei simți mai bine în două săptămâni. Vă mulțumim că ați făcut cumpărături la ALDI.”
    În aceeași seară, Joe se gândea cum a evoluat tehnologia. La un moment dat, i-a venit în minte că și tehnologia ar putea fi păcălită și și-a schițat un plan. A amestecat într-un recipient apă de la robinet, o mostră de urină de la cățel, mostre de urină de la soția și fiica sa și, la urmă, ca să complice lucrurile, a adăugat o mostră de spermă proprie.
    A doua zi, a dat o fugă până la ALDI ca să vadă ce răspuns îi va da. A introdus 5 euro , a turnat amestecul în orificiul destinat urinei și a așteptat rezultatul.
    Computerul a printat următorul răspuns:
    „1. Apa de la robinet este dură. Instalează un filtru de calcar (raionul 9, raftul 3);
    2. Câinele tău are herpes. Găsești șampon special (raionul 7, raftul 1);
    3. Fiica ta este dependentă de cocaină. Interneaz-o la reabilitare;
    4. Soția ta este însărcinată. Are gemeni. Nu sunt ai tăi. Angajează un avocat.
    5. Dacă nu încetezi cu masturbarea, umărul nu ți se va vindeca niciodată.
    Vă mulțumim că ați făcut cumpărături la ALDI.”

    RăspundețiȘtergere
  109. 27 aprilie 1941 - La solicitarea lui Iuliu Maniu, ca reprezentant al „opoziţiei unite” a PNŢ-PNL, a avut loc o întrevedere cu reprezentanţii guvernelor englez şi american, prilej cu care s-au stabilit mijloace de legătură şi comunicare, în situaţia întreruperii relaţiilor diplomatice

    RăspundețiȘtergere
  110. Muei Reddoagă, păi nu tat 'tu , Moromete , l-a lichidat pe Brătianu, suge-ne -ai kariciul pe îndelete și tot anu?🖕

    RăspundețiȘtergere
  111. Zdreanță, să mă cac pe opoziția ta unită, mai bine treci de mi-o suge că o vreau bine belită

    RăspundețiȘtergere
  112. "reddog27 aprilie 2024 la 12:33
    Muzeul Județean Argeș
    Bachide era o familie cu rădăcini elene, mici arendași din Arges."

    Mda nu degeaba se spune "grecotei cu nas subtire"......un amestec de fariseu cu aere de noblete,hot,intrigant si escroc
    Asta-i intelesul expresiei in Arges, dar unul "cu clase cat trenul plus bou-vagon" n-are de unde sa stie.Are o scuza ! Nu avea de unde sa invete "in beciurile" in care statea ascuns de catre "ilustrii lui predecesori" studiind la nesfarsit aceeasi "materie".... pulanu' si catusa!
    Cu doi se poate "lauda"zdreanta : cu "Guillotine",ghilotina si cu "Lynch" de unde provine verbul "a linsa,linșaj" pe langa alti "inventatori" care s-au pierdut in negura vremurilor
    ......"cultura" de zdreanta.I se poate spune si "coprocultura"
    pese: asta-i "pedigriul" lui reddoaga

    RăspundețiȘtergere
  113. Un alt loc influenţat puternic de membrii comunităţii greceşti era localul „La calul bălan”, care aparţinea domnului Paticu şi se afla pe strada Doamna Bălaşa, lateral faţă de Casa Armatei. Un personaj ieşit din comun şi care nu se bucura de o deosebită simpatie în oraş era domnul Teodor Bachide; el a devenit primul primar comunist al Piteştiului. Ştiu de la prieteni că nepoata acestuia se bucură de aprecierea comunităţii elene, pe care o conduce cu succes şi unde au loc activităţi variate, care continuă tradiţiile greceşti.

    https://argesul.ro/pitestiul-de-altadata-azi-despre-greci/

    RăspundețiȘtergere
  114. Tot din Pitești
    Mihaela Pițigoi își aduce aminte de anii de liceu și se trage in poza cu un luptător de la arma poliție. 👍

    https://www.facebook.com/share/p/UCvBRLeee5Ejesru/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri