Google Translate

sâmbătă, 27 aprilie 2024

😕😉De-a râsul-plânsul... Dar... de luat în seamă!


 
Cum zboară ”praful saharian”, numai noaptea, peste 2.500 km, peste Marea Mediterană, unde aerul este foarte umed și ajunge tot particule de nisip peste România, ''sărind'' peste anumite țări și peste Munții Balcani din Bulgaria care, pe alocuri, au aproape 3000 m?
 
A văzut cineva vreun filmuleț cum e luat ''praful saharian'' de vânt și dus departe? Asta în timp ce nisipul fin de pe plaja din Mamaia nu ajunge nici măcar până în Năvodari!
Gândiți, că nu doare!
 
SURSA: circula pe net

253 de comentarii:

  1. Asta-i marcă înregistrată a la Bozilea, de pe România Șpagalitică !
    Ne-a mai spăriet el de fro câteva ori, cu sfârșitul lumii și cu nuj ce cataroaie din spațiu, care iereau cât pe ce să lovește neucitor în Mehedinț !
    Or aia, cu furtuna helectromagnetică, când ne făcu Bozylea Taiky să cumpărăm toate bateriile de prin magazine , ca să nu stăm ca proștii-n beznă ! Cu toate că mie mi-ar hi plăcut, că făceam huța-huța ca kiorii !
    Acu ne spărie cu cămilele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu, pi buni, că tot a venit vb de praf. Am lemozâna muruită tăt cu mâl, de la zloata asta. De fro 2 zile mă tot agit s-o bag în self uaș, însă nu-i chip. Cozi ca pe timpul Împușcatulu, când stăteam în pompă la PECO, pentru rația de 10 l de benzină !
      Moaaaa, ce vremuri ! Aveam o înțelegere în 3, luna asta îmi donau și benzina lor, iar în următoarele doo le-o donam lor ! Așa ne mai mișcam și noi. Plus că aveam două canistre x 10 l, cu economii de pe timpul iernii ! Bă, atunci când plecam cu lemozâna Dacea prin țară, apăi era plăcere ! Acu te temi de drogaț.
      MUIE AXA PROȘTILOR Dogu și cu Cezerel

      Ștergere
  2. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, taie isteria conspirațiilor legate de praful saharian: Românii trebuie să ştie aceste lucruri
    ------------------------------
    Isteria conspirațiilor legate de praful saharian care a căzut peste România ia amploare. Pentru a calma spiritele, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a venit cu o serie de explicații şi clarificări.

    Norul de praf saharian care a lovit România a produs valuri de îngrijorare în rândul românilor. Dacă unii s-au declarat convinși că sănătatea ne-ar putea fi grav afectată, alţii au profitat de ocazie să lanseze valuri de glume pe internet.

    Întrebat despre aceste îngrijorări, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a adus o serie de clarificări.
    --------------------------
    "Le spun să nu-și facă nicio grijă pentru că astfel de fenomene apar în mod constant. De altfel, chiar acum trei săptămâni am mai avut un episod similar. Diferență față de ceea ce s-a întâmplat în zilele trecute este aceea că nu a plouat și în lipsa precipitațiilor norul de praf a trecut mai departe sau a mai fost și respirat de către cetățenii români, la fel cu cetățenii celorlalte state care au fost afectate de această situație.
    Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului funcționează

    Românii trebuie să știe că Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului funcționează, că noi monitorizăm atât suspensiile PM 2,5 și PM-10, cât și ceilalți poluanți în timp real și ori de câte ori e cazul să alertăm populația, facem acest lucru.

    Nu a fost cazul acum și acest lucru vreau să-l subliniez foarte clar. A fost doar un fake news. Eu am luat-o ca pe o glumă. Am văzut și eu câteva imagini cu sumele de bani încasate de spălătoriile auto.
    Ministrul Mediului, despre analizele la compușii prafului saharian: "Este un praf specific zonei de nord a Africii"

    Avem probe din acele pulberi. Ele au fost analizate de către colegii de la Agenția Națională pentru Protecția Mediului și s-a dovedit că nu-i altceva decât un praf specific zonei de nord a Africii, praf pe care l-am văzut poate unii dintre noi și în concediu, dacă am vizitat vreo țară din acea zonă.

    Praf roșiatic, e adevărat, din cauza oxizilor de fier, un compus chimic specific acelei zone, dar nedăunător. Și aș mai spune doar faptul că ploaia ne-a ajutat în această situație, pentru că nu a făcut altceva decât să curețe atmosfera, să spele aerul de tot acel praf.

    Și până la urmă, dincolo de disconfortul creat în legătură cu mașinile care au trebuit duse la spălătorie imediat după, eu vă mărturisesc că n-am apucat încă s-o duc pe a mea. Dar dincolo de această chestiune, ploaia ne-a făcut bine", a spus ministrul Mediului, Mircea Fechet la Antena 3 CNN.
    https://www.stiripesurse.ro/ministrul-mediului-mircea-fechet-taie-isteria-conspiratiilor-legate-de-praful-saharian-romanii-trebuie-sa-stie-aceste-lucruri_3304679.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂 că parcă pe vremuri nu era praf saharian, dar așa le place unor vaxinaț ca Zdreanță da -i-am clanță și Țiuzăr luzer buzer să se dea interesanți.

      Ștergere
    2. Fuji bă Bozyleo de ici șea cu miniștrii ăștia fesenari, de-au absolvit la Biosfera, într-o joi !
      Mie-mi place de Întreprinderea aia Națională de MONITORIZARE a calității Aerelor ! Acolea toț monitorizează și muncește pulea ! Și, dacă monitorizează, ce ?
      La noi, în gubernie, chestia asta cu monitorizatul a devenit politică de stat !
      - Bă, tu cu ce pula mea te ocupi la serviciu ?
      - Monitorizez, bă !
      Vă-n gură de fesenari îmbâcsiț !

      Ștergere
    3. Peseaua: noroc că a venit colbul ăsta din Africa, ca să mai aflăm că mai sunt și alții care se ocupă cu tocatul frunzelor și frecatul mentei !
      Mă fut în monitorizarea lor.

      Ștergere
  3. Io auzii că de la Timișoara la Constanța a plouat pe nasu lu Țiuzăr și -a lu' Zdreanță numa cu kizdă și căcat ... și nimeni nu s-ar supărat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Înafara de rând:

    "...OUG nr. 59 nu interzice actualizarile de pensii militare, Doar a scos din lege articolul care reglementa actualizarile..."
    😂😂😂 Preluată de la Cufurețu junior.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camaradul cu pulanul si catusele..pregateste o garsoniera..axa raului ne musca de cur..desi sînt nimai stirbi😅🤣😂😛🤪🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
  6. Țiuzăre, vezi că iar te-a umplut unul cu găinaț pe blogul lui Moș Kaliku 😂

    Anonim27.04.2024, 12:09
    Un prostovan zice ca el se mulțumește ca are o ciorba pe masa.
    Sa te mai miri ca a dat de două ori la Academia militară si a fost admis NU.
    Nu ai ce sa-i faci.Daca nu vrea ,nu vrea. E mai grav ca face si un titlu de glorie din asta.

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un martalog pârș din Axa Raului..
      Îl vom monitoriza.

      Ștergere
    2. După stil pare să fie Nikk lindik mik.

      Ștergere
    3. Evident că e Nikk lindik mik 😁
      Nu-ti mai obosi neuronul!
      Absolut toți Anonimii logați sau neogați pe platforma care postează aici și în general peste tot în spațiul virtual îl au în spate pe Nikk. Ce-ți mai place sa-ti iei muie de la Nikk.🖕
      Sper că duamna ma-ta (Alinuța/Lindicuta) este la fel de incantata că și tine de faptul că își ia muie zilnic de la martalogii parsi.
      Muie, limbrc jegos!🖕

      Ștergere
  7. Evident..ca.i un bou..care nu citeste..blogurile militare
    Nu a simtit ironia
    ..fata de cel care.i adevaratul autor...😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai camaradul tau zice că e Nikk.
      Parca erați în relații bune!
      Așa am văzut pe aici.

      Ștergere
    2. Mai greseste si camaradul de la P&C...

      Ștergere
  8. 27 aprilie 1272 - A decedat Sfanta Zita, nascut in satul Bozzanelo ( in apropiere de Luca), in Toscana, Italia, in jurul anului 1218. Este sarbatorit de catolici in ziua de 27 aprilie. Zita (n. cca 1212) este cunoscut si sub numele de Sitha sau Citha si este o sfânta italiana, patroana spirituala al servitorilor. Este adesea invocata pentru a ajuta la găsirea cheilor pierdute.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aici sut banii pentru solda de grad:

    https://www.national.ro/social/usor-de-promis-greu-de-platit-guvernul-a-ramas-fara-bani-pentru-salariile-a-trei-categorii-profesionale-importante-826518.html/

    RăspundețiȘtergere
  10. 27 aprilie 395 - Împaratul Arcadius s-a căsătorit cu Aelia Eudoxia, fiica generalului Flavius Bauto. Ea a devenit una dintre cele mai puternice împărătese romane ale Antichității târzii.

    Aelia Eudoxia (n. secolul al IV-lea d.Hr. – d. 6 octombrie 404 d.Hr., Constantinopol, Imperiul Roman de Răsărit) o împărăteasă a Imperiului Roman de Răsărit, soția lui Arcadius și inamica arhiepiscopului Ioan Gură de Aur.

    RăspundețiȘtergere
  11. 26 aprilie 2024 ora 03:00
    Martalogii parsi s-au declarat incantati de modul în care reddog s-a achitat de sarcina de a-i inbeli la oo pe stimabilii hacademiciei in cursul nopții trecute.
    Reddog s-a întrecut pe sine și mai mult le-a făcut o surprizs aducand-o cu el și pe mă-sa (celebra Alinuța/Lindicuta) o somitate in tehnici de luat muie.
    Muie veșnică curlangiului reddog!🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muia de Zdreanță fie primită iar sula ta de el belită

      Ștergere
  12. A venit așa un nor zilele astea deasupra blogului MH...
    Unii spun că Axa Binelui a dat cu praf de spaima peste martalogii pârsi din Axa Raului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar martalogii parsi s-au pishat cu bolta pe Axa binelui (aia din capul tau).
      Și uite așa au rezolvat și problema prafului. 😁
      Muie, curlangiule!🖕

      Ștergere
  13. 27 aprilie 1822 - S-a nascut Ulysses Grant, al 18-lea președinte al Statelor Unite; (d. 1885).

    RăspundețiȘtergere
  14. 27 aprilie 1876 - În România se formează un guvern liberal prezidat de Emanoil (Manolache) Costache Epureanu; (n. 22 august 1820, Bârlad – d. 7 septembrie 1880, Wiesbaden, Germania)

    RăspundețiȘtergere
  15. Bă Zdreanță, în poza aia urât ești, ca o pulă după ce-o belești. Semeni leit cu tac -tu Moromet și naș -tu Beria.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. 27 aprilie 1945 - Al Doilea Război Mondial - Benito Mussolini a fost arestat de partizanii italieni lângă satul Dongo, în timp ce încerca să fugă deghizat în soldat german.

    RăspundețiȘtergere
  18. Părerile sunt împărțite.
    Unii spun că Bachide le-o baga in curând martalogilor pârsi.
    Alții nu cred.
    Încă se joacă
    Monitorizam desfășurarea evenimentelor

    RăspundețiȘtergere
  19. Neacșum zice că l-a primit pe telefon de la Alinuța/APV_rz/Col Hathi

    Mr. Ștefan
    27 aprilie 2024 - 8:59
    totuși, dați-ne un indiciu mai clar privind „protestul colegului nostru (încă) activ… Eu nu am reușit să-l găsesc nici pe blogul „MH”… Mulțumesc.

    neacsum
    27 aprilie 2024 - 14:40
    @Stefan,
    Nu am niciun link, e l-am primit pe telefon ca texyt, nu l-am cautat, textul in sine nu e de cautat.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Ce e praf ca praful trece"

    Pmt filozofând in fata spălătoriei auto

    RăspundețiȘtergere
  21. Din filmuletul care apare la un moment dat despre orckraina se pot trage concluzii ferme despre unde te pot duce ticalosia si/sau prostia politicienilor ca armata si ca natiune
    Se intampla in orckraina dar este valabil si in Ro si oriunde in alta parte

    https://www.youtube.com/watch?v=L4TeMcqNTt4

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. De acord cu opiniile din articol privind studiile, probele, promovarea și aria de selecție. 👍


    "Ce salarii sunt în Armata RomânăCel mai mic venit lunar net al unui soldat profesionist la momentul angajării este de 4.399 lei (format din soldă lunară netă în valoare de 3.345 lei și valoarea normei de hrană de 1.054 lei. Cel mai mare venit lunar net al unui soldat/gradat profesionist: 5.765 lei (format din soldă lunară netă în valoare de 4.711 lei și valoarea normei de hrană de 1.054 lei) Media venitului lunar net al unui soldat/gradat profesionist: 5.082 lei (format din soldă lunară netă în valoare de 4.082 lei și valoarea normei de hrană de 1.054 de lei), au transmis oficialii Armatei Române. "


    Dezastru la recrutarea în Armată.

    Motivul surprinzător pentru care românii nu vor o carieră militară. Expert: „Multă pasivitate”

    https://m.ziare.com/armata-romana/armata-romana-militari-probe-recrutare-mapn-cariera-1866295?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca asta-i singura "analiza" incheiata cu concluzia de "expert": "multa pasivitate"...
    Il anunt pe asa numitul "expert" ca ma cac in capu' lui cu foarte mare vivacitate/activitate

    pese: si in palma idiotului care copiaza asemenea "concluzii" si le mai si publica pentru a vedea toti cat de prost e prostul .........
    Auzi concluzia idiotului: Romanul e de vina.Da dovada de prea multa pasivitate...
    Un idiot care si-a dat singur "titlul"....Baaaa expertilor cu analize de cacat,mai sunteti multi limbrici d'astia muritori de foame?
    C B, expert în securitate.💩💩💩

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In articol e mai detaliat
      Pentru unii e mai greu cu cititul. 🤣
      Mai bine rămâneți la emisiunile alea cu Stan și Bran.
      Țuca, scuze. 😁

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  25. pese
    probe sportive mai usoare si mai simple ca la campania asta de recrutare nici nu credeam sa existe.La LM la 14 ani am avut probe sportive cu adevarat dificile nu cacatisuri de astea.Repet la varsta de 14 ani.
    Ciobarlanu si cei care ati facut LMDC sau celelalte LM stiti asta.....paznicii de puscarie ? doar niste "domnisoare" cu muschi la sfincter si la maxilare.....deh functia le-a dezvoltat organul

    RăspundețiȘtergere
  26. L-am replasat articolul sa nu creada zdreanta ca ii dau dreptate
    Am citit articolul "domnu'" caine/zdreanta.Ala numai analist nu e, prin banalitatile pe care le emite pe orificiul numit gura.
    Acum toate zdrentele si curvele au ajuns domni si doamne,ca daca nu le spui asa se mai si supara zdrentele...... umane

    RăspundețiȘtergere
  27. Contează și probele sportive dar se schimbă și regulile războiului.
    Că vine un ochelarist din ăla cu drona care nici nu poate să alerge și face praf un batalion de ăștia care aleargă tare și sunt plini de mușchi. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandire de copil mic
      "Că vine un ochelarist din ăla cu drona care nici nu poate să alerge și face praf un batalion de ăștia care aleargă tare și sunt plini de mușchi. 😁"

      Asa se intampla cand treci principii generale in cazuri particulare
      M-am lamurit despre cum gandesti. Ai gasit cheia razboaielor universale "ochelaristul cu drona"
      Nu poti iesi din carapacea dumitale de paznic de puscarie cu gandirea asta limitata.....oricum nici ca "ochelarist cu drona" nu te califici.In nici un caz!
      Ai gandirea prea ingusta si limitata si sunt prea multi factori care intra in ecuatia unei "simple lupte" moderne.....Ti-as putea spune vreo 15 asa pe nerasuflate.Cel putin 15 principii de baza valabile de pe vremea lui Sun Tzi (apropo nu existau drone 😁) dar chiar e inutil sa-ti vorbesc despre asa ceva.Principiile vor ramane permanent actuale
      Pentru tine ?
      Timp pierdut inutil!

      Ștergere
    2. reddog28 aprilie 2024 la 01:04
      "......dar se schimbă și regulile războiului."(cu dronele)
      Mda, "gandire" de analizd si jurnalizda

      Ștergere
  28. Ideea era alta in articol.
    Nici nu trebuie sa fii expert că sa realizezi ce a punctat acolo nenea ăla e corect și de bun simt.
    Plus că soldele sunt ok și personal cred că se câștigă mai mult decât scrie acolo.
    Pe timpul când Akord75 dădea probele alea fantastice și nemaipomenite pe alții îi luă cu arcanul în armată.
    Fără solda din asta de 1000 de euro pe lună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si atunci de ce se da "expert/analist" daca nici nu trebuie sa fii asa ceva?... ca-s de bun simt. Pentru aburirea prostilor nu-i asa?
      Vezi ce repede i-ai cazut in capcana?😁
      hai pa !

      Ștergere
  29. Nenea asta din articol (nici nu auzisem de el, apropo) am înțeles că e fost ofițer antitero, prof univ și actual prorector la Academia SRI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,da Academiei i se mai zice si "Fabrica de Diplome" si mai sunt si altele...Fa-ti intai cele 8 clase de "agent majur" ca au scazut pretentiile la incorporare

      Ștergere
  30. Akord75 atât a reținut: ochelaristul cu drona. 🤣

    Pai da,se schimba multe in lume din când în când.
    Știu, e deja obositor pentru unii. 😁
    Mai ales pentru aia cu steluțele argintii model sovietic care au luat mormane de ajutoare de la burgheji.
    Ofițerii Armatei Regale care au fost sub burgheji n-au avut norocul asta când au venit comuniștii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,ofiterii armatei regale,n-au avut norocul asta....I-a rezolvat alde Visinescu mentorul si muza ta "inspirationala"

      Ștergere
  31. Zdreanță, fix la ora 3 sula-n buze să ne -o iei

    RăspundețiȘtergere
  32. Bă Zdreanță, în poza aia urât ești, ca o pulă după ce-o belești. Semeni leit cu tac -tu Moromet și naș -tu Beria.

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.stiripesurse.ro/atentie-legea-mirosurilor-te-poate-lasa-fara-bani-in-portofel-vizati-sunt-si-cei-care-stau-la-bloc_3304807.html

    Deci căcăcioșii și mâncăcioșii de pe "axă" , Reddoagă+ Țiuzăr, să se spele pe proteze după ce-l mănâncă pe "dânsul".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niște tâmpiț !
      Așteptăm lejea bășinilor în lift.

      Ștergere
  34. Sărbători Religioase - 28 Aprilie

    Ortodoxe
    Intrarea Domnului în Ierusalim
    Sf. Ap. Iason şi Sosipatru;
    Sf. Mc. Maxim, Cvintilian şi Dadas din Ozovia
    Duminica a 6-a din Post

    Greco-catolice
    Duminica 6 din Post (Intrarea Domnului în Ierusalim - Floriile). Sf. ap. Iason şi Sosipatru, din cei 70; Sf. m. Dada, Maxim şi Quintilian

    Romano-catolice
    Duminica a 5-a a Paştelui
    Ss. Petru Chanel, pr. m.; Ludovic M. Grignion de Montfort, pr.; Valeria, m

    RăspundețiȘtergere
  35. akord 7528 aprilie 2024 la 00:45
    La sfârșitul anului 1 făceam urcarea prin răsturnare, la bara fixă. În anul 4 ieream unul dintre puținii care făceau gigantica.
    S-a dus dreq. Acu, dacă mai fac 4-5 tracțiuni îs tare. 2 sigur. Mai bine stau la flotări și procedee de lupte libere, când fac huța-huța.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. APV_rz27 aprilie 2024 la 23:51
    🤣🤣🤣
    De unde și concluzia că pe celelalte bloguri doar citești, însă lumina de aici se ia !
    Veeeeniți de loaț lumiiiiinăăă !
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunt foarte oripilat că nu-l pot identifica pe prostovanul care s-a jucat de-a admiterea, la Hacademie.
    ==========================
    anonim27 aprilie 2024 la 20:20
    Țiuzăre, vezi că iar te-a umplut unul cu găinaț pe blogul lui Moș Kaliku 😂

    Anonim27.04.2024, 12:09
    Un prostovan zice ca el se mulțumește ca are o ciorba pe masa.
    Sa te mai miri ca a dat de două ori la Academia militară si a fost admis NU.
    Nu ai ce sa-i faci.Daca nu vrea ,nu vrea. E mai grav ca face si un titlu de glorie din asta.
    =========================
    Oare să hie același Țiuzăr Luzăr cel Fără de SM+IC ? Cel ce s-a îndeletnicit cu lovitura de stat din 89 și cu represaliile populației din Cimișoara ?
    Bă, eo crecă-i Petrea Ceobenul !

    RăspundețiȘtergere
  39. Evenimente in istorie - 28 Aprilie

    Rambo, fost secretar la pecerea acid la adresa actualilor politicieni

    Logica_
    Ciucaleanu si olpuţa
    In acelaşi leagan ,uţa
    Socialistul, liberalul
    Dau impreuna pluralul

    Iţi apare cate-un rictus
    Cum se-aduna plus cu minus
    Şi din socoteli marunte
    Ne conduc cei fara minte.

    https://www.facebook.com/share/p/xGXTJ9ADhM5Kjt5K/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bălării de consumator fruntaș de frecție galenică !
      S-a găsit descreieratul să versuiască !
      Sictir.

      Ștergere
  40. 28 aprilie 1992 - S-a încheiat procesul fostului şef al Securităţii, Iulian Vlad. A fost condamnat la 12 ani închisoare şi degradare militară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1995: Începe alianța Disney-RTL. Peste 2 ani, se lansează canalul Super RTL
      1997: Semnarea protocolului de înfrățire a orașelor Suceava și Chișinău.
      1998: Organizația teroristă RAF se autodizolvă.
      2001: Milionarul american Dennis Tito a devenit primul om care a plecat în spațiu ca turist.
      2001: S–a lansat Teatrul Național pentru Copii, proiect acceptat și coprodus de Teatrul Național I. L. Caragiale, director general Dinu Săraru, la inițiativa Fundației "Abracadabra" condusă de actorul Marian Râlea.
      2004: CBS a difuzat fotografii în care erau surprinși soldați americani maltratând și umilind prizonieri irakieni din închisoarea d'Abou Ghraib, de lângă Bagdad. Imaginile datau din perioada octombrie-decembrie 2003.

      Ștergere
    2. Mare prostan. Pune-le bă idiotule pe toate odată.

      Ștergere
    3. Bachide v-o pune toată.
      Eu vă dau asea cu picătura. 🤣

      Ștergere
    4. Sugi pula. Să i-o dai lu mă-ta cu picătura

      Ștergere
  41. 28 aprilie 1908 - S-a înfiinţat la Bucureşti, România, Societatea Scriitorilor Români, sub preşedinţia lui Cincinat Pavelescu. La adunarea generală din anul următor a fost ales preşedinte Mihail Sadoveanu

    RăspundețiȘtergere
  42. În atenția martalogilor pârsi!

    Pentru cine nu poate merge la biserică poate urmări slujbele aici.


    Biserica Ortodoxa Romana din Ierusalim.

    Am fost aici de câteva ori. 💪
    Chiar am apărut într-un live de acolo.
    Huhu Dumnezeu Să-l Ierte a fost singurul care m-a ghicit.
    Na, ochi de sereist.

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100064592145927

    RăspundețiȘtergere
  43. Camaraz, la mulți ani tutulor celor cu nume de floare !
    M-a atenționat Creponata că az e sărbătoare mare și cică să nu mă țin de cioace și alte aroganțe !
    Ioi, izbăvirea e aproape, încă o săptămână de dat palme, dupe care liber la huța-huța !

    RăspundețiȘtergere
  44. E frumoasa Biserica Românească din Ierusalim
    Are picturi murale cu domnitorii români și una cu Romania Mare. 👍

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. E frumoasa Biserica Românească din Ierusalim
    Are picturi murale cu domnitorii români.
    Si una mare la intrare cu Romania Mare. 👍

    Are și o poveste interesantă
    Inițial terenul a fost cumpărat pe numele unui arab creștin fiind foarte greu sa cumperi pământ acolo din cauza eternei dispute pentru pământ dintre evrei și arabi.

    Rușii au multe proprietăți pe acolo dar asta se leagă și de războiul Crimeei din 1853-1856.
    Pasionații de istorie știu că una din cauze (daca nu cea mai importantă) a fost legata de o disputa religioasă legata de Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  47. Din haznale adunate: Haznaua Cufurilă@amin.ro
    ======================================
    Asociatiile rezervistilor din MApN sunt convocate la sediul M.100 pentru a discuta amendamentul despre actualizarea soldelor de grad
    ======================================
    Începe, din nou, marea abureală a pensionarilor. În primă instanță, Meapeneaoa trebuie să fie pusă la curent cu problemele rezerviștilor, așa că o să stabilească un termen până la care, toate asociațiile, să trimită rapoarte de informare.
    Dupe care se va constitui un grup de lucru. Dupe care, un calendar. Dupe care MUIE.
    Cu atâtea structuri de juriști-muiști triști și de Specialiști de Clasă în mânăritul legilor, șmekerii ăștia cică trebă să convoace structurile pulii, ca să bage un căcat de articol într-o lege. Mă rog, să propună, or așa ceva, că ei au doar competențe de a-ș băga biuzilii în găoazele fesenare !
    Bă, voi steț normali ?
    Dacă Parlamentul RO a stabilit ca dată de soluționare ziua de 26 aprilie a chestiunii cu PLX 215, ce pula calului trebă să mai clarifice departamentul ăla de împins aerul cu keptul pe holurile lu em o 100 ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Oare așa de greu o fi sa bage un articol sa se dea ajutoarele și soldele compensatorii?
    Că de ele au beneficiat multi care au împins aerul prin armata.
    Inclusiv unii martalogi pârsi de aici care plâng cu lacrimi de crocodil. 😁

    RăspundețiȘtergere
  49. 28 aprilie 1192 - A murit asasinat de doi ismaeliti Conrad de Montferrat sau Conrad I al Ierusalimului (n. cca 1140)

    RăspundețiȘtergere
  50. S-au dezlănțuit fanele mele anonime.
    Alea cu deviza "Ne mai da ceva?"
    Da, va da prin guriță!!! 🤣

    RăspundețiȘtergere
  51. 28 aprilie 2002 - A murit generalul Aleksandr Lebed, fost comandant al Armatei a 14-a ruse din Transnistria, guvernator al regiunii siberiene Krasnoiarsk, candidat la preşedinţia Rusiei, socotit un posibil succesor al lui Elţîn; (n. 20 aprilie 1950)

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apevereze
      exact asa a fost.plus amenintarea cu trecerea in rezerva in 24 de ore in caz de neconformare.
      ....si toate astea amestecate cu promisiuni cat era ziua de lunga despre "ce bine o sa fie,si la vara cald"
      Cand a aparut CADA (o prostie dupa parerea mea) aia cu "democratizarea armatei" ceva in genul sovietelor din anii 1916-'17 s-au multiplicat exponential si amenintarile si promisiunile
      ....cam asa a fost in anii aia cu "armata nefardata"
      Pe de alta parte ce a isit /ce a ramas din armata se vede acum in zilele noastre......sefi de arma si comandamente pe filiera indirecta,deprofesionalizare in masa si multe altele....si stacheta calitatii resurselor umane tot coboara si coboara.Nu stiu pana unde se va ajunge
      Cred ca acum armata a ajuns (de mult timp) la nivelul "pension domnisoare"+ ceva gleznute si buze rujate.....stiti voi, cam ca reddog "camaradul 👉👌" (😁)
      .....si intotdeauna in pozitia 🐐

      Ștergere
    2. https://evz.ro/povestea-cada-militara.html

      Ștergere
  53. Zdreanță, de Florii, împreună Țiuzăr tu de sule să ne ții!

    RăspundețiȘtergere
  54. 28 aprilie 2002 - A murit generalul Aleksandr Lebed, fost comandant al Armatei a 14-a ruse din Transnistria, guvernator al regiunii siberiene Krasnoiarsk, candidat la preşedinţia Rusiei, socotit un posibil succesor al lui Elţîn; (n. 20 aprilie 1950).

    RăspundețiȘtergere
  55. Live - BOR Ierusalim

    Slujba în Duminica Floriilor- Ierusalim 28.04.2024

    https://www.facebook.com/share/v/vj3WP3oxKMTo1LMP/

    RăspundețiȘtergere
  56. Eduard Bachide

    Intrarea Domnului în Ierusalim, denumită și Duminica Floriilor, este o zi care simbolizează intrarea triumfală a Mântuitorului Iisus Hristos în Ierusalim, singurul moment din viaţa Sa în care a acceptat să fie aclamat precum un împărat.

    Cu o săptămână inainte de Patimile Sale, Iisus Hristos a intrat în Ierusalim, pe un asin, fiind înconjurat de cei 12 Apostoli, iar mulţimea adunată pentru marea sărbătoare a Paştilor, l-a recunoscut ca fiind adevăratul Mântuitor şi L-a întâmpinat cu ramuri de măslin şi finic, după ce tocmai săvârşise cea mai mare dintre nenumăratele Sale minuni.

    https://www.facebook.com/share/p/qSdLVtXsDycuqqWp/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță, bă Beria, bă Moromet Bahomet, bă geoană, așa cum îți spunea un anonim mai sus, postează naibii o singură dată căcaturile astea de le tot împrăștii pe blog! Tolomacule, ia o mooe!

      Ștergere
    2. Zambilica
      Ești nervoasa și de ziua. 🙄

      Ștergere
  57. zdreanta asta de reddog vrea muie si de Florii ,nesatulu'
    Sa primeasca !!

    RăspundețiȘtergere
  58. Martalogii parsi mai bine se concentrează pe Eduard Bachide.
    Că la o adică el le-o baga. 🤣
    Văd că la ultima sa postare a dat like și Florina Bucur. 👍
    Absolventa a LM Dimitrie Cantemir și ATM. 👍
    La multi ani Florina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dă -te-n căcat de oxiur ce ai apărut din cur

      Ștergere
    2. Plus masterat și doctorat.
      Și o altă licență în psihologie.
      Și multe alte cursuri la facultăți din țară și străinătate.
      Felicitări!
      Ce să știe martalogii pârsi care au o postliceală.

      Ștergere
  59. Din ce vad martalogii pârsi sunt cam leșinați.
    Probabil n-au mai postat nimic aia de la Politica Apocalipsei despre dezastre, degradare si mizerii.
    Rachetistul din fostul oraș Stalin când îi citește ii fierbe sângele în vine.
    Singura speranță e la Stan ăla de la Tuca. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @prostu' satului ,zdreanta redoaga
      In "vine iti fierbe tie cocartu' cand stai pe vine sa se cufireasca pemeteu in gura ta ..... ca ele se numesc "vene" analfabetu' pu....lii !!
      Mars !!

      Ștergere
  60. Zdreanță, prostănacule, uită -te mai bine la diploma aia pe care ai obținut -o pentru cele 6 luni de școală pe care le ai, făcute la centrul chinologic de instrucție de la Sibiu.
    Zdreanță taci și ia o clanță

    RăspundețiȘtergere
  61. Bucur? Asta e "fii-sa lu tac-su" ala de-i mana dreapta a lu bachide si fii-sa e tot "supt ordonata" lu' bachide.....venita pe "filiera indirecta"(io i-as zice tarod) colega cu tac-su in deperedeve .... ala, in 'la mea....
    vedeti cine semneaza la cufureata la ultimul topic......
    reddoaga??.......o zdreanta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are filiera indirecta prin LM și ATM.
      Pai am văzut că a zis cineva pe acolo de reddog și am zis sa scriu și eu câteva cuvinte.
      Din rațiuni strategico-tactice nu mă întind pe mai multe fronturi. 😁
      Ma focuseze doar pe frontul de Sud-Vest împotriva martalogilor pârsi. 😁

      Ștergere
    2. Reddoagă, tu focusează -te să ne suji pulili neterminatule

      Ștergere
  62. Lombroso (1876) în celebra sa carte „Omul delicvent” susţine teoria conform căreia criminalii prezintă particularităţi primitive transmise ereditar de la descendenţii îndepărtaţi, mai puţin evoluaţi pe scara filogenetică decât noncriminalii.

    Zdreanță, uitându -ne atent la țeasta ta pleșuvă ce seamănă c-o pulă, la trăsăturile de moromet ce-i place s-o sugă încet, cu siguranță teoria lambrosiană se confirmă.

    RăspundețiȘtergere
  63. pentru oricine altcineva in afara de reddoaga.
    Oricum el nu are tangenta cu raportul de mai jos.De regula zdreanta reddog nu are tangenta cu nimic si nimeni.Un simplu patruped ramas vagabond.....
    De gradul lui de analfabetism functionala ma abtin sa comentez.Toata lumea-i lamurita

    de la Huhurez link-ul si postat de Narcis Bejinariu

    Narciz spunea...
    Fonduri sunt, voință să existe.

    România a alocat 2,5% din PIB pe Apărare în 2023, dar a reușit să cheltuiască doar 1,6%, arată o analiză NATO. Cu acest prag România se situează chiar sub media Alianței, de 1,73%, iar banii necheltuiți se întorc la bugetul consolidat.
    https://www.europafm.ro/raport-nato-aparare-romania-cheltuieli-pib/

    Iar dacă privim retrospectiv în contabilitatea Ministerului de Justiție, în 2024, obligațiile de plată suimentare vor depăși 1,4 miliarde de euro, creșteri salariale si implicit ale pensiilor pe care magistrații și le-au acordat singuri, prin deciziile definitive, astfel că fenomenul creșterilor salariale autoacordate reprezintă:
    — fie unul dintre cele mai costisitoare cazuri de incompetență din istoria magistraturii române;
    — fie una dintre cele mai mari fraude din istoria magistraturii române.
    — judecătorii nu doar aplică legile create de Parlament și Guvern, ci le și pot modifica ori de câte ori consideră că nu sunt corecte.
    https://www.riseproject.ro/investigations/investigatii/justitia-imprimeria-personala-de-bani-a-magistratilor-din-romania/
    28 aprilie 2024 la 11:12

    RăspundețiȘtergere

  64. Elocvent desenul de inceput.....ca oricum caricatura nu-i
    https://www.riseproject.ro/investigations/investigatii/justitia-imprimeria-personala-de-bani-a-magistratilor-din-romania/

    RăspundețiȘtergere
  65. Lui Akord75 ii îngheață sângele în vine când citește diverse anchete jurnalistice.
    La fel și în cazul miliardelor necheltuite.
    Bani ar fi pentru acordarea ajutoarelor și soldelor compensatorii dar nu se vrea.
    Sunt interese mari la mijloc. 😁

    RăspundețiȘtergere
  66. Pe surse se aude că anonimelor pârse le-o baga Lombroso.
    Toată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. i-o baga lu ma-ta, intre dinti. toată. iar compensatoriile i le baga in rozeta

      Ștergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  68. Cornelius Flavius Ifrim spunea...
    @Outlander, raspund la o intrebare de pe topicul precedent: RD este Red Dog sau Red Dinamo, fost lucrator M.A.I. Apropo, Dinamo mai este in Divizia B, caci habar n-am de fotbal, ieri auzind ca Becali poate sa-si tunda oile ca a castigat echipa Steaua in cinci colturi, nu el, campionatul de țurcă la doua porti! La cata coruptie si ciobaneala e in fotbal, nici ca voi mai reveni ca fan in fotbal! In rest, *succesuri* fanilor consacrati in tot fotbalul

    Zdreanță da -ți -am clanță, tu ești? Atunci kriciul să ni -l belești

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totuși nu cred. Zdreanță este etalonul prostiei și nu poate fi întrecut de nimeni

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  69. Am avut sedință cu comitetul de direcție din apartament și am hotărât:
    Harticol unic. Dacă în luna iunie nu me-o bagă cu SG bahștană, în 2024 niciun membru de familie nu va merge la vot. Ne futăm în ele alegeri, că oricum aleg Securicii Setesiști ceea ce vor fesenarii !
    Așa să ne hie voia !
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  70. Începând de MUIne cică e Săptămâna Patimilor ! Am fo amenințat să hiu cuminte, smerit și să mă curăț sufletește ( adică să mă vidanjez, or ceva, că nu am înțeles ce vrea Hoșky, cu curățarea asta).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: am găsit pe Uikilinchii

      Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Mare

      Lunea Mare
      În Lunea Mare, începe curățenia de Paște: se scoate totul la aerisit, se spală rufe, se calcă și se fac reparațiile necesare prin casă. Sex la liber.

      Marțea Mare
      În Marțea Mare, potrivit tradiției din Săptămâna Patimilor se aspiră, se dă cu mătura, se spală geamuri și se fac treburile grele pe lângă casă. Futai cu strigături.

      Miercurea Mare
      Dat la buci, numai dupe apus.

      Joia Mare
      Joia Mare este ultima zi în care se pomenesc morții, iar femeile merg la biserică și împart colaci de post, vin, miere și fructe. Futai la greu, umeri craci.

      Vinerea Mare
      Ultima vineri din Postul Mare este numită și Vinerea Patimilor, Vinerea Neagră sau Vinerea Seacă. Doar labă.

      Ștergere
  71. Dacă v-ați apucat de fărbuit OOle, să mi le daț și pe ale mele cu Galus. Prinde din prima coloarea. Prefer galusul roșu. Lumânarea me-o puteț fărbui cu galbân, iar capul feștilei musai cu roșu aprins.
    Mulțumesc. Apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  72. Iară dacă v-aț cumpărat dăjea melu, musai să-i beliț primașdată kelu. Și mie.

    RăspundețiȘtergere
  73. Am citit pe undeva că Axa Răulu este/ ar fi în declin.
    Camaraz, nu vă lăsaț înșelaț de propaganda ieftină !
    Uniț înfrângem !

    RăspundețiȘtergere
  74. Buey reddoaga ,Tziuzar dezertoru' orckrai-nean, te-a tradat si te-a lasat sedus si abandonat....si cu "horoarea nereperata"
    Amandoi " 'stet neste labari" pe care va ajuta baba brenda ca ajutorul ala de la amerloci care va mai ucide neste zeci de mii de orkrainieni
    Deci atentie la prorocirea babei brenda aka baba vanga
    "Brenda spunea...
    Dat în 2010 când și trecut pe legea 263cat era punctul pe care a fost calculat cu grad cu tot și cât este în 2033 punctul de pensie......

    28 aprilie 2024 la 17:23"

    RăspundețiȘtergere
  75. @ Zdreanță,
    Bai pulifrici, nu-ți ajunge câtă muie îți iei aici?
    Te-a mâncat in cur sa umbli creanga pe la Huhu sa ți-o tragă și urmașul păsăricii.
    Ți-a dat-o ăla la temelie...paznicule!
    Stai dracu in banca ta. 😁
    A și să nu uit, trece-l și pe asta in Axa raului.
    Cum de și-a permis să te facă paznic?😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 Da, i-a dat și ăla o mooe scurtă că ale noastre nu îi ajungeau

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  76. https://www.stiripesurse.ro/garcea-si-a-depus-candidatura-mugur-mihaescu-se-vrea-presedinte-de-cj_3305231.html

    Bă Reddoagă, depune -ți -o și tu la Techirghiol unde -o iei în buze și la curul gol

    RăspundețiȘtergere
  77. Ciobârlanu' cată Lâna de haur în gogoșarii lu' Brenda!

    RăspundețiȘtergere
  78. Țiuzăre, ciobârlane, unde ești, axa tu să ne -o belești?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe surse s-a aflat că Axa pwlii (,,Copipeistul și Tictocea") pregătesc ofensiva de Paste.

      Ștergere
    2. Ciobârlanul o pregătește ca orckranienii anul trecut?😂

      Ștergere
  79. Am văzut ce a scris dincolo la Huhu Claudiu Marin
    Zice că martalogii pârsi de aici joaca in B. 😁


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo unde vor juca sezonul viitor și pisicile de la Dinamo.
      N-ai înțeles mare lucru din comentariu lui Claudiu Marin.
      Esența era că ești un simplu paznic și cam atât. 😁

      Ștergere
    2. PMT, nu se există ca axa noastră să fie în declin. Luptăm ca în Bahmut, pe Țiuzăr și pe Zdreanță în gâtlej să -i fooot.

      Ștergere
  80. Una peste alta încă se joacă.
    Sunt ceva șanse să le-o bage martalogilor pârsi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă că ție ți -o băgăm noi. Numai să ne spun unde și cât.

      Ștergere
    2. i-o baga lu ma-ta-n rozeta

      Ștergere
  81. 28 aprilie 1545 - S-a născut amiralul corean Yi Sun-sin , mort la 16 decembrie 1598 in timpul bataliei de la No Ryang impotriva Chinei

    Este considerat de coreeni un erou national de talia amiralului englez Nelson sau al Ioanei d’Arc.

    RăspundețiȘtergere
  82. Serviciul secret al Mh a interceptat o convorbire între cei doi membri ai Axei pwlii.
    Reddog:
    - camarade, hai urgent pe Mehedinți că ne-o dau ăștia în dinți.
    Cezar:
    - du-te tu că vin și eu să ne luăm muie la greu! 😁

    RăspundețiȘtergere
  83. Iarasi și.au dat în petic..jegurile astea scatofage din axa raului- in zi de Sarbatoare!
    Nema cultura..dòar impuscati scapa blogul de ei
    "Jos axa raului"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate totuși le-o baga.
      Trebuie doar sa stea cu ciocul deschis si cu fata spre obiectiv.

      Ștergere
    2. Așa Cezarica! Baga sub anonimat tata!
      Numai un copil de grădiniță nu-și dă seama că Anonimul de la ora 20:14 ești tu.
      Pune dracu ,,-" în loc de . că te desconspiri.
      Hai că ai înțeles, baga mare sub Anonimat! 😁

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  84. 28 aprilie 1758 - S-a născut James Monroe, al cincilea preşedinte al Statelor Unite ale Americii între anii 1817 şi 1825 (m. 4 iul. 1831).Este autorul asa numitei Doctrine Monroe.

    Doctrina Monroe a Statelor Unite, proclama pe 2 decembrie 1823 că puterile europene nu vor mai coloniza și nu se vor mai amesteca în afacerile interne ale continentelor americane. Președintele SUA James Monroe a fost primul care a prezentat public această doctrină în timpul celui de-al șaptelea discurs anual asupra stării Uniunii ținut în fața Congresului SUA. Acesta este considerat unul dintre cele mai importante momente ale istoriei politicii externe ale SUA.

    RăspundețiȘtergere
  85. axa raului
    .."niste rai si niste fameni
    Îi este rusine omenirii - sa va zica voua oameni"
    "Al de Sus"..semneaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NB
      Poate va mai aduceti aminte cum il tempera pe Cezar..sa nu taie nodul😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

      Ștergere
    2. Ciobene, v-o dăm și sus și jos, drept în dos 😂🖕

      Ștergere
    3. Da.le Doamne noroc pe casa lor...
      Si se aude o bubuitura si un frumos Tu.xxx intr.o superba vrie cu foc in coada..-de avion orcesc- bubuie fix pe privata din fundul curtii..a lui PMT..CAP CÎLT CU VASELINA RUL-100

      Ștergere
    4. 👉👌👉👌👉👌🖕🖕🖕🖕✊️👊🤛

      Ștergere
  86. Hai bă Zdreanță, ce faci? Vino cu știrile dimineții!😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  87. Excelente intervențiile camaradului Cezar de la Forțele Terestre! 👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales asta i-a năucit pe martalogii pârsi.
      Cum făcea cândva Javelinul cu orcii.


      Cezar28 aprilie 2024 la 21:02
      👉👌👉👌👉👌🖕🖕🖕🖕✊️👊🤛

      Ștergere
  88. Bă Țiuzăre, bagă, bagă, că de nu, ți -o băgăm noi. Bă, ciumpanzeule, indiferent că postezi ca Napulion, Tăunul...sau anonim, tu ești singurul de-aciulea care în loc de cratimă/ liniuță, folosești punctul. Bașca te desconspiră și mirosul de căcărează de oaie scarpina -ne-ai la coaie. Bă, serviciile axei noastre e mai tari ca ale voastre 😜. Și ale voastre e tari, dar tari de cap.😂

    RăspundețiȘtergere
  89. Bă Țiuzăre, bagă, bagă, că de nu, ți -o băgăm noi. Bă, ciumpanzeule, indiferent că postezi ca Napulion, Tăunul...sau anonim, tu ești singurul de-aciulea care în loc de cratimă/ liniuță, folosești punctul. Bașca te desconspiră și mirosul de căcărează de oaie scarpina -ne-ai la coaie. Bă, serviciile axei noastre e mai tari ca ale voastre 😜. Și ale voastre e tari, dar tari de cap.😂

    RăspundețiȘtergere
  90. 28 aprilie 1859 - Alexandru Ioan Cuza, domnitorul Principatelor unite ale Moldovei şi Valahiei, dă decretul pentru înfiinţarea Biroului de statistică a Valahiei şi numeşte ca şef al acestuia pe Dionisie Pop-Marţian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă astea Maidanezule, bagă știrile dimineții 😂😂😂

      Ștergere
    2. PS. Zdreanță da -ți -am clanță, nu mai da din casă 🖕

      Ștergere
    3. De consemnat..
      Ukry..a interceptat convorbirea pilotilor din Bombardierul atomic Tu..xxx
      Colega..cred ca ne umplem de kkt..ne indreptam fix spre o privata in fundul curtii
      Clar nu sîntem in Ukrayna sîntem in Ro..ca doar astia mai au asa ceva
      Avem noroc porcesc..plini de kkt...romulanii nu ne vor localiza in veci
      😇😇

      Ștergere
  91. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  92. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  93. Cartoful zîmbeste fix..ca Iliescu..🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  94. 28 aprilie 1889 - S-a născut Antonio de Oliveira Salazar, dictator in Portugalia în perioada 1932-1968; (m. 27 iulie 1970)

    RăspundețiȘtergere
  95. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parsivule...ai acces ka botoane?
      Ce zîmbeste cartoful..ca Iliescovici in tineretea lui
      😅🤣😂

      Ștergere
  96. Bă leat, ce pereche mai bună vreți decât Țiuzăr ciobârlanul și Zdreanță ciobănescul carpatin, scărpina -ne-ar în cur puțin? 😂

    RăspundețiȘtergere
  97. Camarade P&C
    Ordin de la Comandamentul Suprem-Axa Binelui
    Intra cu esalonul doi..ceva gaze...si bataie...si.s gata!🫡🫡🫡

    RăspundețiȘtergere
  98. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  99. Bă Țiuzăre, camaradul tău poate intra la înaintare doar cu curul 😂

    RăspundețiȘtergere
  100. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  101. Vă mulțumim!

    Mr Stefan28 aprilie 2024 la 22:17
    Sunt solidar cu Axa Binelui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Cretinul de reddog chiar a luat-o de buna!
      😁😁😁

      Ștergere
    3. Zise unul care publică scrisori de protest ale marțienilor. 🤣🤣🤣
      Marțieni încă activi. 🤣🤣🤣

      Ștergere
  102. 28aprilie 1937 - S-a născut Saddam Hussein, preşedinte al Irakului în perioada 1979–2003

    A fost executat prin spanzurare pentru crime in masa, in ziua de 30 dec. 2006).

    RăspundețiȘtergere
  103. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri