Google Translate

marți, 27 februarie 2024

''Mi se face pielea găină. Vor să trimitem trupe în Ucraina''

 

Premierul slovac dezvăluie secretele reuniunii de la Paris unde participă și Iohannis: Mi se face pielea găină. Vor să trimitem trupe în Ucraina

26 februarie 2024
Slovacia nu își va trimite soldații în Ucraina dacă Occidentul o cere, a declarat premierul Robert Fico, relatează portalul local Aktuality.sk .
 
„Un lucru este absolut clar pentru mine. Chiar dacă poziția mea mă costă postul de prim-ministru, voi face totul pentru a preveni participarea directă a soldaților slovaci la luptele9 din Ucraina”, a spus Fico înaintea unei întâlniri a liderilor UE și NATO convocată de Franța la Paris. După cum a menționat politicianul, „i se face pielea de găină” de la subiectele care vor fi discutate la acest summit.
 
La întâlnire vor participa aproximativ 20 de lideri, relatează Reuters , ei au fost invitați de președintele francez Emmanuel Macron.
 
SURSA: https://flux24.ro/premierul-slovac-dezvaluie-secretele-reuniunii-de-la-paris-unde-participa-si-iohannis-mi-se-face-pielea-gaina-vor-sa-trimitem-trupe-in-ucraina/?fbclid=IwAR15rPiftzD6iDI3w5O4RR9kWVDN5W-557Wo16Ld9OHkbFcIszB-xYOW0QM
 

UPDATE:
Pentru merite deosebite, acordăm honorabilului hacademician APV_rz și ''o diplomă de onoare, hororis cauza-manga cum laude, pentru desăvârșirea celor 1.180.000 de afișări''. Propunere făcută de honorabilul  hacademician pmt, susținută public in haula hacademiei!
Se decernează MARELE TROFEU, faimoasa Cupă de Piele.

Să cante muzica! 
 https://www.youtube.com/watch?v=FkYI7NSMMT0&ab_channel=AP-Studio

Avem aici DOVADA, corectitudinii decernării CUPEI:

 ✍️✍️✍️ Cu mulțumiri SPECIALE tuturor hacademicienilor combatanți în teatrele de operații, urăm succes și așteptăm viitoarea decernare!👏🙌👏🙌👏🙌

195 de comentarii:

  1. https://flux24.ro/macron-trimiterea-de-trupe-occidentale-pe-teren-in-ucraina-nu-ar-trebui-exclusa-in-viitor/

    Deci slovacul n-a vorbit prostii, în necunoștință de cauză. Oricum, dacă e s-o luăm pe bune, franțujii au luat șuturi la greu prin Africa occidentală. Cât despre armata franceză, vorba nemților din al 2-lea Război Mondial: " tancurile franceze au 3 viteze; una înainte și două înapoi". 😂

    RăspundețiȘtergere
  2. Europenii vor trimite trupele regulate de femei cu penis 🤣

    P.S. Iar n-a primit pi#dă robotul lui gugăl și bagă la spam mesajele.

    RăspundețiȘtergere
  3. 'E NEBUNI', cu toții!!! / Europa intră în război direct cu Rusia: se negociază trimiterea de soldați europeni în Ucraina
    --------------------------------
    Publicat: 27/02/2024
    ----------------------------
    Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale NATO pe teren în Ucraina nu ar trebui "exclusă" în viitor, considerând totuşi că, în această etapă, "nu există un consens" pentru această ipoteză, transmite AFP, informează Agerpres.
    ------------------------
    "Nu există astăzi un consens pentru a trimite în mod oficial, asumat şi aprobat, trupe terestre. Dar în dinamică, nimic nu trebuie exclus. Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câştiga acest război", a explicat preşedintele francez la finalul unei conferinţe internaţionale în sprijinul Ucrainei.
    Preşedintele Emmanuel Macron nu a dorit să ofere mai multe detalii despre poziţia Franţei în această problemă, invocând o "ambiguitate strategică, pe care o asum". Dar "nu am spus absolut deloc că Franţa nu este favorabilă", a avertizat el."Nu voi elimina ambiguitatea dezbaterilor din această seară dând nume. Spun că a fost menţionată printre opţiuni", a adăugat el.
    Această opţiune nu a fost menţionată anterior de Franţa.
    [...] SURSA:https://www.stiripesurse.ro/europa-intra-in-razboi-direct-cu-rusia-se-negociaza-trimiterea-de-soldati-europeni-in-ucraina_3244163.html?fbclid=IwAR2AirJelRcBlV23NKBeuWn52G5SqkmgIWVovYW0ALOGdr0l6-xmJ59ZK9k

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că de la liberalizarea drogurilor prin UE li se trage ăstora.
      Ei n-au să le dea ucrainienilor 2-3 ghiulele și vor răzbel pe față cu dihania sovietică.
      E trist că n-are cine-i trage de mâneci pe idioții ăștia care conduc conclavul UE.
      Ăștia ar trebui trimiși direct la "9".

      Ștergere
  4. Europenii vor trimite trupele regulate de femei cu penis 🤣

    P.S. Iar n-a primit pi#dă robotul lui gugăl și bagă la spam mesajele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Și mie mi se face pielea ca pe pulă, când o decalotez.
    Slovacul a avut o reacție normală și firească. Las că trimitem noi veteranii de la Nasirea și jar mănâncă rusnacii ! Prigojin o fo mic copil pe lângă scorpionii galbăni ca moștaru, a eroulu de la Nasirea !
    Iar despre franțuzoi se știe, din istorie, că sunt foarte vitej ! Crecă ei or fo inventatorii conceptulu de Kamikaze în luptă ! La prima bășină trasă de nemțalăi, or și capitulat ! Las că știm noi, nu ne aburiț voi cu filme de genu Conpanea a 9a sub clar de lună, or alte legende cu Fernandel și Lui de Fiune

    Mue Zdreanță, fuji la ruș să-ț dea o clanță !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cetățeni, staț la locurile voastre, că nu trimite nimenea nicio trupă în Ukra. Numa în mintea lu Macaron se trimit trupe. E și ăsta tipul de agitac de serviciu. Adică nu se mai trimit bombardele și alice, de au ajuns ăia să se apere doar sâmbăta și duminica și se trimit de acu trupe !
      Ș-apoi poza aia nici nu e valabilă, că lipsește Dulapul Tândală ! Urcisula e tăiată pe juma, iar Șliț stă ca ghiocelu !

      Peseaua: cineva îmi suflă în cască să-m spună că ierea dupe panoul din spate, vorbea la telefon să vadă care e statiul lucrărilor la coșmelia din Aviatorilor.
      Sireacu grof.
      Trăiască conducerea omenoasă și bună la suflet !

      Ștergere
  6. Bazele secrete ale SUA din pădurile Ucrainei: temuții soldații din Unitatea 2245 intră în joc

    Publicat: 27/02/2024

    O rețea de baze de spionaj susținute de CIA, inclusiv 12 baze lângă granița cu Rusia, a fost construită în ultimii opt ani în Ucraina. Baze care - relatează "New York Times" - fac parte din strânsa colaborare dintre agenția americană și Kiev.

    Un parteneriat crucial în lupta împotriva Rusiei, care datează de mai bine de zece ani, și care include și pregătirea de către CIA a unui comando de elită ucrainean - Unitatea 2245 - pentru a captura drone rusești și echipamente de comunicații, pentru a permite agenției de informații secrete americane să studieze și să codifice sistemele criptate ale Moscovei.

    Bazele CIA din pădurile ucrainene

    În ultimii opt ani - subliniază ziarul american - CIA a construit 12 locații secrete în pădurile ucrainene de la granița cu Rusia. În 2016, CIA a început să antreneze o unitate de comando ucraineană de elită, Unitatea 2245, pentru a captura drone și echipamente de comunicații rusești, pentru a permite agenției de informații secrete americane să studieze și să codifice sistemele criptate ale Moscovei. De asemenea, CIA a ajutat la formarea unei noi generații de spioni ucraineni care operează în Rusia, în Europa, în Cuba și în alte zone în care există o prezență puternică a Rusiei. Aceste rețele de servicii secrete sunt mai importante ca niciodată în acest moment, când Ucraina este în dificultate pe câmpul de luptă, continuă "New York Times", dar la orizont apare riscul unei lipse de finanțare pentru a continua să funcționeze la nivelurile actuale, în cazul în care republicanii din Congres ar opri sau ar pune capăt ajutoarelor pentru Kiev.

    Pentru a-i liniști pe liderii ucraineni, directorul CIA, Williams Burns, a zburat în secret la Kiev în ultimele zile, în a zecea sa vizită de la începutul invaziei, notează ziarul. Șeful Serviciilor de informații militare ucrainene Kirilo Budanov a anunțat pe Telegram noi "surprize pentru ocupanții ruși din Crimeea" și a recomandat populației civile să nu folosească așa-numitul pod Kerci, care leagă Rusia de peninsula anexată de Moscova în 2024. "Războiul Rusiei împotriva Ucraina a început nu în urmă cu doi ani, ci în urmă cu zece ani, cu ocuparea Crimeii ucrainene. Totuși, nici statul ucrainean, nici ucrainenii nu au acceptat să recunoască dreptul agresorului asupra pământului din Crimeea", a spus Budanov, subliniind că "rezistența populației locale ucrainene împotriva ocupanților nu s-a diminuat nici măcar o clipă, în ciuda represiunilor".

    Sursa: Revista Presei Rador Radio România /// https://www.stiripesurse.ro/bazele-secrete-ale-sua-din-padurile-ucrainei-temutii-soldatii-din-unitatea-2245-intra-in-joc_3244255.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Texte. Lugu lugu, ciaka laka ! Povești de domeniul Sai Fai.
      Ukraina a pierdut războiul, de anul trecut, de la Marea Contraofensivă !
      Cândva se zvonea că și la noi sunt niște baze de astea, mai mult extraterestre, care dețin o energie distructivă ceva similar cu borta neagră !
      Am analizat și pe ici șea, când a publicat adminu un material pe Romunika Șpagalitică.
      Numa prostii, din ziare bune de șters la cur.

      Ștergere
  7. Bă leat, e clar că lumina de la Lună ce cade pe galoșii de gumă: Europa este condusă de niște idioți și idioate, care, vorba lui Apevilă, " trag pe nas" prea multă cocaină. În ritmul ăsta europenii mor pe mâna lor. Zicea Borell bordel, ăla de se ocupă de "externele" mUE, că epoca supremației Vestului s-a încheiat... În orice caz, vesticii ăștia încă nu au învățat comportamentul calmucului rusesc cu Marele Război de Apărare al Patriei și Maica Rusie, dorind să repete lecția.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Iar noi ne-am legat la cap cu mUE, crezând că o să fim în rând cu cei din vest. Am ajuns un fel de prostul clasei.

      Ștergere
  8. https://flux24.ro/seful-diplomatiei-europene-daca-actualele-tensiuni-geopolitice-globale-continua-sa-evolueze-intr-o-directie-vestul-versus-restul-viitorul-europei-va-fi-sumbru-epoca-dominatiei-occidentale/

    Ăsta lindiku, pardon, link-ul.
    PS Zdreanță, Zdreanță unde ești, unde te pitești, ca să -ți dau măciuca să mi -o înbelești?

    RăspundețiȘtergere
  9. Vă mai aduceți aminte de Becul Negru al lui Puiak? Ei bine, lumina de la acesta călăuzește Europa în acest moment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un alt fel de bec negru 😄

      https://www.tehno-ms.com/incubatoare/bec-infrarosu-negru-ceramic-emitator-de-caldura-pentru-animale-de-companie-150w.html

      Dumneavoastră sunt sigur că vă referiți la "lumina neagră" călăuzitoare spre bunăstare și înaintarea UE spre plm știe ce.

      P.S. Încă n-am terminat de lecturat arhiva blogului și bănuiesc că povestea cu Becul Negru al lui Puiak se află pe undeva pe acolo.

      Ștergere
    2. "Încă n-am terminat de lecturat arhiva blogului și bănuiesc că povestea cu Becul Negru al lui Puiak se află pe undeva pe acolo."
      Da exact,dar trebo sa sapi cu fo 15 ani in urma in pleistocenul mijlociu .Cand intalnesti primele fragmente de amoeba din creierul lui zdreanta esti prin zona.

      Ștergere
  10. Obuziere de ultimă generație pentru Armata României via Coreea de Sud. Contractul pentru K9 Thunder va fi semnat în următoarele zile

    https://www.defenseromania.ro/obuziere-de-ultima-generatie-pentru-armata-romaniei-via-coreea-de-sud-contractul-pentru-k9-thunder-va-fi-semnat-in-urmatoarele-zile_627083.html

    Achiziția cuprinde 3 sisteme de obuzier de 155 mm (54 de obuziere + muniție + suport logistic).

    Măcar muniție pentru ele dacă am putea produce în țară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde? La fabrica de avion?!

      Ștergere
    2. Tot un căcat dacă nu le produci tu. Vin si alea cu câte o țeavă de rezervă și gata "ai rezolvat problema artileriei lui romanake".
      Pe vremuri exista Uzina Mecanică Reșița care producea guri de foc ghintuite de artilerie de calibrele 100 și 152 MM și nu numai. Azi mai avem o laie. Să vedem cum am sta și la muniția de artilerie: Pulberea din tubul cartuș, trotilul/TNT-ul, Hexogenul, explozivii din proiectele de artilerie se fabricau la Nitramonia Făgăraș, care nu mai există nici ea . Tot aici se fabricau și explozivii de inițiere, Fulminatul de Mercur, Pentrita și altele. Explozivii ăștia de inițiere erau folosiți la capsele de inițiere de la cartușele de infanterie și la Șuruburile Portamorsă (tot un fel de capsă de inițiere dar folosite la loviturile de artilerie), precum și la focoase. Tragem linie și vedem că mai avem 0. Mergem mai departe la o uzină tot în moarte, la Uzina Mecanică Plopeni unde se uzinau corpii proiectilelor de artilerie și se produceau focoase. Nu se mai produce nimic aici de multă vreme... Mai mult, Plopeniul producea și utilaje hidraulice, care desigur nu se mai produc.
      Ei, acum domnu Apevilă, înmulțește , adună, numai nu împărți că asta în matematică e formă fără sens. Oricum ai da -o rezultă un căcat cu perje.
      Asta este potența României în domeniul producerii de piese și muniții de artilerie. Deci, la un eventual răzbel pe teritoriul hohol, romanake va merge în curul gol.

      Ștergere
    3. @Anonim 27 februarie 2024 la 10:52
      @Unde? La fabrica de avion?!

      Nu.
      La Glina, din materia procesată în stația de epurare 🤣

      Ștergere
    4. @anonim 27 februarie 2024 la 10:57
      Așa este! Absolut tot ce ați scris.
      Noroc că a schimbat dom' Vasile apa și putem zburda în voie, dar noi ne agităm aici degeaba.
      Pe rahații care ar trebui să vadă situația de kăkat în care se află industria de apărare de la noi și Armata îi doare în dispozitivele inerte de pișat cu care sunt dotați.

      Ștergere
  11. India. Prim-ministrul Narendra Modi a făcut scufundări pentru a se ruga printre ruinele unui important templu hindus, dintr-un oraș străvechi, aflat în prezent sub apă. Modi candidează pentru un al treilea mandat, iar opoziția îl acuză de polarizare religioasă.

    https://www.biziday.ro/277045-2/

    Măcar ăla are preocupări spirituale care nu fac rău nimănui.

    Trotinetiștii idioți din UE au alte preocupări, care cred că ar trebui să fie tratate utilizând cămăși fără mâneci și Rudotel.
    Boul nostru, însoțit de prima vacă, are plăcerea să-și vadă neamurile pe pajiștile africane și să-și amenajeze sere în dormitoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi s-a stricat mie jucarica sau chiar asa se semneaza?
    "Col(r) dr. Mircea Dog"
    sau vin electronii si bitii cu noduri....?
    pesea: Asta can' plm face pasul "in retragere"? ca deja ma simt prea batran 😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Akoarde, mă doare la teniși de Dogaru și de cele peste 70 de asociații ale apeviștilor, polițiștilor și gardiștilor, asta ca să nu -l uităm pe Zdreanță da -i-am clanță.

      Ștergere
    2. @"Col(r) dr. Mircea Dog"
      O fi cumpărat o tastatură de la reciclări 😄

      Ștergere
  13. Să "ne râdem" puțin:

    https://www.catavencii.ro/wp-content/uploads/2024/02/Catavencii-650-8-02.28-2024-mic_1_001.jpg

    De fapt, e de plâns.

    RăspundețiȘtergere
  14. Să trimită Ioropenii cât mai repede și cât mai mulți în tranșee la ocrainieni cineva trebuie să aibe grijă și de partenerele lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai puteți domnu' Ifrim, mai puteți ?
      Nu de alta dar vă trebuie o plapumă tare mare să înveliți atâtea "refugiate".
      Zice un invidios 😄

      Ștergere
  15. Într-o revistă "de râs" domnul Doru Bușcu, un civil 100%, face o analiză a situației actuale mai bine decât un regiment de înstelați de prin studiourile TV:

    Onania educată

    https://www.catavencii.ro/editorial/onania-educata/

    Zece ani, Iohannis și-a lustruit bastonul de mareșal trîndav și arogant....
    Armata nu e doar neînzestrată și aflată la cel mai scăzut nivel al resursei umane din istorie, dar se menține pe un curs de deteriorare accelerat...
    Hemoragia de personal militar a fost ignorată cu metodă...
    Nici o fabrică din industria națională de armament nu a fost solicitată să repare sau să verifice tehnica medieval-sovietică pe care trupele terestre o păstrează la fondul de fier vechi....
    Iohannis lasă în urmă o țară întîrziată, devastată de sărăcie, scufundată în datorii...

    E frumos și un comentariu la articol:
    Hopa
    27 februarie 2024
    Escrocul ăsta nu realizează că stă pe o creangă mai dihai ca o cioară, care se poate rupe oricând. Să vezi atunci fandoseli, ochi peste cap și spălările respective pe mâini… abia aștept! Ilf și Petrov (pardon de expresie) sunt bieți copii.


    Un articol scris de un civil cu capul pe umeri și cu creier funcțional.

    RăspundețiȘtergere
  16. extras din Macaron/Macro
    "Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câştiga acest război”, a explicat preşedintele francez la finalul unei conferinţe internaţionale în sprijinul Ucrainei."

    Io vad ca face tot posibilul ca Rusia sa nu poata castiga dar "producatorii de parfumuri" sa fie siguri ca-l pierd

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 27 februarie 2024 la 12:08
      Gerontofilul ăla de Macrou, însoțit de Joianis și restul cirezii din fruntea UE să-și pună zalele și coifurile și să meargă ei în primele linii de pe front.
      Sau să-l provoace pe Crăcănel orcul la trântă dreaptă, dacă-s așa tari în măciuci.
      Să fie bătaie de aia ca-n spatele Căminului Cultural.
      Kăka-m-aș în palmele lor când s-or spăla pe fețe.

      Ștergere
    2. apevereze😁😁
      eu banuiesc ca macrou incearca "sa evolueze" de la gerontofilie la necrofilie...
      "nebunatic" rau frantuzu' !
      ultima ta fraza e ok e demna de hacademia unde pemeteu' e rector
      cre' ca trebo facute niste avansuri... aaaa avansari in domeniul "educatiei pas cu pas" asa ca o sa prepun la edu.ro ca sa devii rector si "sef de stat majur "
      Lui zdreanta poate ii gasim un loc pe la beopele(de pwla sa ne ie) ca(si) covoras de sters pe bocanci can' mai venim din poligoane....murdari pe talpi de cacati de magraoane

      Ștergere
    3. apevereze
      erata: prorector, ca rector stii ca e ocupat deja

      Ștergere
    4. @akord 75 27 februarie 2024 la 13:14
      Și cei din urmă vor fi cei dintâi - visul repetentului 😄

      Ștergere
  17. Luati d'aciulea ca asa vad unii "ca sa fie bine sa nu fie rau"

    https://politicaapocalipsei.net/2024/02/26/klaus-iohannis-o-vulnerabilitate-a-romaniei/

    pesea: cu spatiu "pt unii care nare telefoane"😆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Akoarde, io am tilifon mobil, da' am dejtele cât crenvurștii ăia mari, Polonej parcă li se spune. Nu mai vorbesc de scurmace că -s de calibru 152 MM . La 1.96 înălțime și un qintal încă mă mișc bine...😜

      Ștergere
    2. 1,96 ???? Pai la inaltimea asta la un quintal esti cam subnutrit dupa IMC....😉
      😮😮😮

      Ștergere
    3. Akoarde, mă mențin în parametri cu ajutorul sapei...😜😂

      Ștergere
  18. Davai ceas, davai palton, versiunea revizuită și adăugită:

    Ruși cu vedere la lac. Cum au ajuns patru vile de pe malul Lacului Snagov la Uniunea Sovietică și au rămas la Federația Rusă

    https://romania.europalibera.org/a/rusii-de-pe-malul-lacului-snagov/32832078.html

    Aproape cinci hectare de teren și mai multe clădiri din România, multe dintre ele monumentale, sunt în posesia Federației Ruse. Dacă despre proprietățile din București s-a scris, mult mai puține lucruri se știu despre averea rușilor de la Snagov. Și mai puțin se știe despre felul în care a ajuns în proprietatea Moscovei.

    Vai de mătărângile noastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da pe voiculescu ala de la A3 si cenene nu-l intrebi? ...sau mai bine pe Popoviciu ala cu toata Baneasa care sta pe la democratii englezoi(perfidul albion)
      Sau si mai bine pe fiu-sau lu' adamescu ala de a furat mag Unirea cu tot cu pamantu' de sub el. A mai construit la Bv unu acu fo 15 ani,care e pe post de magazie goala....da bani incaseaza cu mormanu.Tot la englezoi il gasesti si pe condamnatul Alexander(fiu-sau lu adamescu al batran mierlitu') bine mersi fugit de justitie de fo 20 de ani

      Ștergere
    2. Bă, ăia-s patrihoți, da-le-aș mătărânga la toți și haiduci băgale-aș un par între buci.

      Ștergere
  19. Apevilă și i noi avem proprietăți în Ru sia și asta încă din vremea lui Cantemir. Du-te și le revendică, le ia, că nu te oprește nimeni. Vezi și de tezaurul nostru. Mai mult, dacă urmărești arborele ginecoloc, ai să vezi că numele adevărat al prezidentului fostei URSS este Putină, din neam de moldovani costobuci, Zdreanță de pule să ne -apuci 😂. PS. Până și numele Rejimentului de Gardă la ruși, cel similar cu al nostru este Cantemirskaia . Nu uita să revendici la OSIM și numele mărcii ăsteia 😂. A mai zis Putin odată că lui Băsescu/Bășinescu o să -i dea gaze gratis 😜😂

    RăspundețiȘtergere
  20. apevereze
    daaa europa libera .org stii de cine e platita/finantata perfect legal si la vedere ......
    un fel de "Scanteia" sau "Pravda" dar pe invers.
    Prin anii 80 pusesem si io botu si eram cu casca'n ureche dar cu fereala....Ohooo mi-a trecut de mult cu minciunile alde Hurezeanu si Lovineasca
    Hai ca esti mai puriu asa: Hai un pic la instructie,doar sumarul
    E plin de printi printese si evrei si altii ca ei
    Cel putin Hurezeanu o freaca si acum la rece pe undeva pe la Viena ca ambasador parca......ca deh a fost meritoriu baiatu.A dat din clanta mai ceva ca zdreanta
    pesea: problema mea e ca vorbele lor in care am nadajduit atata nu seamana NICI UN PIC cu realitatea actuala.Aveai si atunci o rubrica condusa de Hurezeanu "Realitatea Romaneasca".....muci,praf,si pulbere s-a ales
    informatii de suprafata

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Sec%C8%9Bia_rom%C3%A2n%C4%83_a_postului_Radio_Europa_Liber%C4%83

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @daaa europa libera .org stii de cine e platita...
      Ce-are sula cu prefectura?
      Articolul cu proprietățile orcilor, și dacă e făcătură, e una foarte bine făcută. Pare plauzibilă.
      Eu citesc din tot spectrul ca să-mi pot face o idee despre un subiect.
      Concluzia: femeile orcilor, alea mai tinere și mai bune de numărat OO, să-mi dea pielea înapoi. Orcii să se kace pe ei pe front.

      Ștergere
  21. pe scurt si foarte scurt: CIA
    Radio Europa Liberă (engleză Radio Free Europe, Radio Liberty (RFE/RL)) este o organizație și un post de radio finanțat de Congresul Statelor Unite care transmite în țările Europei de Est și Orientului Mijlociu.


    Emițător în unde scurte al Europei Libere (Germania)
    Începuturi
    Comitetul Național pentru o Europă Liberă (National Committee for a Free Europe) a fost înființat de guvernul Statelor Unite la 15 martie 1949, la New York. [3] Radio Free Europe a fost ramura responsabilă cu radiodifuziunea în numele acestei organizații. Sediul principal a fost stabilit la München. Prima transmisiune pe unde scurte a avut loc la 4 iulie 1950, către Cehoslovacia.

    Organizația a fost ajutată financiar de Congresul Statelor Unite, iar până în 1972 fondurile pentru finanțarea RFE au fost alocate în cadrul bugetului destinat Agenției Centrale de Informații (CIA) a Statelor Unite.

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Radio_Europa_Liber%C4%83
    asa ca beleste ochii,casca urechile si foloseste neuronii

    RăspundețiȘtergere
  22. BOMBA LUI MACRON / Este strigătoare la cer colaborarea de tip mafiot dintre politicieni, corporații și mass-media. Practic asistăm la o adevărată nebunie. Un fapt de o gravitate extremă este tratat de jurnaliști la capitolul ”Diverse”, cu o lejeritate demnă de saloanele de psihiatrie.
    Să recapitulăm. Premierul slovac Fico a anunțat că la întrunirea convocată de președintele Macron la Paris, cu peste 20 de lideri europeni, se va discuta și posibilitatea ca unele state să trimită trupe terestre în Ucraina, în baza de-acum celebrelor acorduri bilaterale de securitate semnate cu regimul de la Kiev. Inițial, niciun alt politician dintre cei ajunși la Paris nu a negat informația-bombă lansată de premierul slovac.
    Apoi, după întrunirea desfășurată cu ușile închise, olandezul Mark Rutte a susținut că ”nu a fost pe ordinea de zi” problema trimiterii trupelor în Ucraina. Cu alte cuvinte, s-a discutat deocamdată informal, însă suficient de apăsat încât președintele Macron să iasă ulterior cu declarații uluitoare, de neconceput până mai ieri: ”Nu există astăzi un consens pentru a trimite în mod oficial, asumat și aprobat, trupe terestre. Dar în dinamică, nimic nu trebuie exclus. Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga acest război”. Macron a dat de înțeles că până acum aliații NATO au reacționat tardiv, cu întârzieri de câteva luni – iar în cazul trimiterii de trupe terestre ar trebui să nu se mai repete greșeala.
    ”Mulți oameni care astăzi spun «niciodată, niciodată» sunt aceiași oameni care au spus «niciodată tancuri, niciodată avioane, niciodată rachete cu rază lungă de acțiune» în urmă cu doi ani”, a insistat Macron. Chestionat la rândul său, premierul francez Gabriel Attal a reiterat că ”nimic nu poate fi exclus într-un război purtat în inima Europei”, inclusiv trimiterea de trupe terestre.
    Este halucinant cu câtă lejeritate vorbesc acești politicieni-marionetă despre intrarea până peste gât a europenilor în război cu Rusia, prima putere nucleară a lumii. Iar mass-media, în loc să-i tragă de mânecă, în loc să le pună niște întrebări de bun-simț, fie ignoră fenomenul, fie îl tratează precum ProTV, care a titrat cu litere de-o șchioapă: ”Veste mare pentru Kiev. Emmanuel Macron anunță că trimiterea de trupe occidentale în Ucraina «nu poate fi exclusă»”.
    Așadar, în accepțiunea presei guvernamentale important este că vin ajutoare în sprijinul lui Zelensky, nu că europenii vor fi trimiși pe front drept carne de tun, iar continentul riscă să fie spulberat de focoasele nucleare rusești. ”Make no mistake”, președintele Putin va folosi cele mai înfricoșătoare și distrugătoare arme dacă balanța se înclină în favoarea aliaților NATO pe frontul din Ucraina.
    Până să trimită trupe cu acordul unor marionete ca Macron, Scholz sau Iohannis, aliații NATO au mai trecut o linie roșie. Ei au decis la Paris ”crearea unei coaliții pentru lovituri la distanță și, prin urmare, rachete și bombe cu rază medie și lungă de acțiune”.
    ”Suntem convinși că înfrângerea Rusiei este esențială pentru securitatea și stabilitatea în Europa”, a subliniat Macron extrem de senin și iresponsabil, de parcă ar fi vorbit despre un banal meci de fotbal.
    Faptul că nimeni din Vest nu poate explica, în termeni ușor de înțeles, cum anume arată ”înfrângerea Rusiei”, înseamnă una din următoarele două variante: fie avem de-a face cu niște psihopați asupra cărora se fac presiuni imense, fie suntem martorii unui spectacol criminal regizat de profitorii din umbră.
    ADRIAN ONCIU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macrou e un bou. Colhozul mUE codus de bulangii ca Zdreanță da -i-am clanță sau lesbiene că Ur Sula beli -ne-ar sula se destramă, face implozie. Măsurile antipopulare ale mUE pe toate planurile, gen Green Deal, războiul din Orcrakina, creșterea prețurilor la energie, dezindustrializare și lacheismul față de amerloci pupa -ne-ar la floci, vor aprinde scânteia unei adevărate revoluții europene.
      Cât despre presa românească, ea nu există. O presă a minciunilor, a destrăbălării și a propagandei antinaționale. Bine că sug bani de la buget prin fel de fel de tertipuri.
      Lăsând deoparte pe idioții care conduc în Europa , fie în Comisie, Parlament sau la nivel de țară, noi trebuie să scăpăm la alegeri de porcovanii care ne-au condus și distrus timp de 35 de ani.

      Ștergere
    2. Da buey (anonim27 februarie 2024 la 14:09) scapam ,scapam, da ce pwlili noastre punem in loc?????????????
      Sa mor io daca vad ceva cat de cat un ciurli burli ceva cat de mic
      pese: mai ales ca nu prea punem noi .....stiu ei care o sa puna.....Putin siguuuur ca doar el l-a pus si pe donald stramp....la noi doar se joaca
      amerlocii noooo ei e "sfinti" ca intotdeauna!

      Ștergere
    3. Ur Sula beli -ne-ar sula = Ur.I. beli -ne-ar oio.

      Ștergere
  23. Il doare'n pwula pe necrofilu macrou. Intre labarii aia nespalati(ca d'aia fac parfumuri) si Putin se afla actorasul porno plus toata ioropa si ditamai mediterana.Se simte la adapost necrofilu.Pana se ajunge la el spera sa ii toace ailalti inclusiv jermanea si aia sa ramana slabiti/storsi de puteri.Si atunci necrofilu macrou va ramane cel mai tare din parcarea numita ioropa cu toti ceilalti facuti muci inclusiv rusii si "pretenii " nemti.
    E suficienta o privire pe harta

    RăspundețiȘtergere
  24. buey care furi scrisuri p'aci?
    Eeeee deja nu-mi mai place labareala asta

    RăspundețiȘtergere
  25. deja sunt suparat "leoarca" pe nea burcu
    semnat
    D&O&T

    RăspundețiȘtergere
  26. Cred că și politica asta belicoasă la nivel european este pentru a abate atenția de la adevăratele probleme cu care se confruntă statele componente. Jos cu Colhozul și șandramaua mUE! Jos cu politicienii și partidele care ne -au distrus și ne -au adus la sapă de lemn!🖕

    RăspundețiȘtergere
  27. Înafara de rând, cine plătește hoția și prostia pentru vaccinuri, Roșia Montană și altele? Căca - m-aș în gâtul mamii lor cu bucăți de sulă cât mâneca cojocului. La noi nimeni nu e vinovat, dar trebuie să plătim cu toții daunele, nu există legi pentru calomnie în presă, nu există legi pentru răspundere ministerială, nu există legi pentru răspunderea actului de justiție. Nu există nimic, doar o țară de căcat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu tre să mai plătim și renovarea coșmeliei dulapului, de fro 9 mil. de oiro ! Păi dacă numa datu cu var e atâta, atunci cât pula calulu costă șandramaua aia ? Că nici Maicăl Gecsăn n-avea așa un căsoi !
      E clar că noi plătim, din supraimpozitarea de la 1 ianuare, că doar nu dulapul național.
      Muie Zdreanță !

      Ștergere
  28. Akoarde, votează -l prietene pe Teodosie Șpagoveanu, că e gustul tău!😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  29. De ce se strofoacă toți cu cereale orckranienilor? Asta e o "operațiune sub steag fals". Cerealele alea nu sunt ale orckranienilor, ci ale marilor multinaționale amerloce Cargil, Monsato...care au concesionat de la hoholi milioane de hectare de teren agricol și care trebuie să facă profit. Vă aduceți aminte cum lătrau toți că Africa moare de foame fără grâul și porumbul ăstora? Ei bine, nici 10% din ce s-a produs în Orckraina n-a ajuns la africani. Restul "a fost pierdut" prin Europa. Din tot războiul ăsta, numai Europa "va rămâne footoota și cu banii luaț" de amerloci.

    RăspundețiȘtergere
  30. Bă Zdreanță da -ți -am clanță, unde ești? Vino iute ca să ne-o belești.Tot în Oman? Grăbește -te și vino iute -acasa să ne sufli în burlan!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti-e dor de-o "burlaneala" de la zdrentzareala? Si mie !
      fir-ar a drek de treaba.Ne-o facut zdrenti dependenti de muia lui.
      Nu's cum dreak da de cand ia zdreanta clanta , mi se refac si "stocurile" mai repede.....si vecina de palier a ocservat
      Voi aveti simptoame de astea de la zdreanta sau trebo sa ma duc la "doctora" musai
      Baaa poate ne-a pacalit zdreanta si a suflat pe burlane si noi nu ne-am dat seama.Cre ca d'asta a taiat-o in Oman sa nu-l tragem iarasi pe burlan....cf procedurii de data asta.Il tinem de bot strans si-l lasam doar cand inspira
      Zdreanta zis si "cocaina" ....

      Ștergere
  31. Latrina 3: SU ale A se implică în problema transnistreană.
    E clar. Mai bine s-ar implica în problemele transsexuale din Broncs, că pe unde s-au implicat ei a izvorât numa fecală.

    RăspundețiȘtergere
  32. Bingo!

    https://drive.google.com/file/d/1vnQQfe75tJeB5gWUdq9aTGOpDEZ2aJO2/view

    Cupa de piele! 😄

    RăspundețiȘtergere
  33. Am fost să duc niște saci cu mâncare pentru căței și pisuci, la un adăpost, din zona Afumaț- de pulă să mă loaț . Am întâlnit în trafic un Vulvoi S40 cu număr de IaloMUIȚA, ceva de genul IL07KIS.
    Oare a cu să hie ? N-am văzut ce era la volan, că m-a depășit în trombă.
    Doagă Zdreanță, ție o să-ț dau o clanță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bingo!

      https://drive.google.com/file/d/1vnQQfe75tJeB5gWUdq9aTGOpDEZ2aJO2/view

      Cupa de piele! 😄

      Ștergere
    2. Acum nu se mai uită la noi că -i consilierul lu' fiu -su, consilier la rândul lui la Hurziceni din partea USR. Periculoși tare trotinetiștii ăștia USRisti...
      Cum bine zicea Eminescu...

      Ștergere
  34. S-a adjudecat cupa !
    Pe lângă 🖕 o să primești și o afișare la panoul de onoare al blogului !

    RăspundețiȘtergere
  35. Coilacu nu știe nika de coșmelia aia, renovată cu banii din supraimpozitarea pensiilor militare de stat ! Cică a auzit și el, da nu crede că-s 7 milioane de euro (34780200.0000 lei noi). Poate vro 6,5 milioane, ori doar 6 ! Că atunci altfel se pune problema !
    Coilă ăsta minte cum răsuflă.
    Trăiască La Piovra ! Vivat Yakuza !

    RăspundețiȘtergere
  36. La Domnu cu consilierii:
    E consilierul pulii ! Sceleratul ăla poa să hie consilier doar la câcăstoarea lu Țiuzăr Ceobănoiu, pe care a umplut-o de fekală.

    RăspundețiȘtergere
  37. Unde, unde -i cupa di kiele? Tui ceara mă -sii, că iar nu ni -o dă nea Bozile! Ici șa e ca la Loto. Nu ești atent, ți -o găbjesc alții. Bă, dați date concrete! Am mai pățit Io una de asta pe vremea lu Țapu cân trebuia să mă medalieze armata, da' nu mi -o ajuns decât cartonul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. @APV_rz 27 februarie 2024 la 14:56

      https://drive.google.com/file/d/1vnQQfe75tJeB5gWUdq9aTGOpDEZ2aJO2/view

      Ștergere
  38. Apevilă, vez că am vorbit acu cu Nea Bozilea și-ț pregătește premiul. Ai să fii promovat în capul blogulu, ca pe saitu ăla cu vânzările de case, de pe Imobiliare.ro

    RăspundețiȘtergere
  39. Bă, nu mai scrieț printre rânduri. Comentariile curg cu o așea viteză, de nici dreq nu mai derulează pagina. Până scriu și eo 3 rânduri câcăcioase, or și apărut 7 comentarii noi. Iar până le citesc pe astea, mai apar fro 7 !!! Ce pula mea.

    RăspundețiȘtergere
  40. Apevilă, vez că ai să primești și o diplomă de onoare, hororis cauza-manga cum laude, pentru desăvârșirea celor 1.800.000 de afișări !

    RăspundețiȘtergere
  41. Scenă: Aula hacademiei MH.
    Aula plină până la refuz cu bășinoși crăcănați care poartă pe căpățâni tichii pătrate cu ciucurel.

    Fond muzical:

    https://www.youtube.com/watch?v=FkYI7NSMMT0

    Se decernează faimoasa Cupă de Piele.
    Cupa este gata belită.

    APV_rz cuvântează:
    Onorat auditoriu, în acest moment înălțător, vreau în primul rând să mulțumesc politicienilor de toate națiile și din toate partidele pentru că au creat premisele acestui moment înălțător.
    Un pas mic pentru om, un pas uriaș pentru omenire.
    Muie băăă politicienii pulii!

    Sala scandează la fel.
    În sală hacademicienii salută cu degetul mijlociu ridicat.
    Dăm legătura în studio.

    RăspundețiȘtergere
  42. Bă, parcă e ziua porților deschise la Balamucul Politicienilor.
    Să-mi bag ștromeleagul, dacă nu-i așa.
    Oare cretinii ăștia de politicieni chiar nu au nimic de pierdut și vor o sinucidere colectivă?
    Demenții își imaginează că e ca în filmele ălea idioate în care eroul principal omoară vreo două armate și nu schimbă încărcătorul.
    De prin aula hacademiei cred că subsemnatul și domnul Ifrim ar trebui să ne pregătim valiza.
    Chiar mă, dobitocii noștri au în dotare crematorii mobile? Nu de alta dar mie nu-mi plac viermii.
    Stau ca boul și mă întreb: DE CE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Apevilă, cu Cupa di kiele mi -ai suflat în feștilă! Las' că te prind io la cotitură...
      Bă, care aveți știință!!! Până la ora 4 mi -a funcționat Yahoo mail di pi tilifon, care -i sincronizat cu Yahoo de pe PC, după care sula. L-am dezinstalat și reinstalat di vreo trii ori și tot o sulă. Yahoo di pi PC funcționează, da' ista di pi mobil nu-l mai pot deschide.

      Ștergere
  43. IDIOTUL, ne-a testat reacțiile, nu-i așa?!? 🔴🔴🔴'Joaca de-a șeful războiului' s-a terminat! 🔴Europa și SUA l-au taxat dur pe Macron pentru declarația controversată
    NOTĂ: 🟡🔴🟡Știe cineva... 'poziția' Dulapului?
    27/02/2024
    🔴Marea Britanie nu are planuri pentru o desfăşurare pe scară largă de trupe în Ucraina, a declarat marţi un purtător de cuvânt al premierului Rishi Sunak, ca răspuns la comentariile preşedintelui francez Emmanuel Macron privind trimiterea de trupe în Ucraina de către statele europene, relatează Reuters.
    🔴"Dincolo de numărul mic de personal pe care îl avem în ţară pentru a sprijini forţele armate ale Ucrainei, nu avem niciun plan pentru o desfăşurare pe scară largă", a declarat purtătorul de cuvânt. El a adăugat în schimb că un număr mare de trupe ucrainene sunt antrenate în Marea Britanie, iar Londra sprijină Kievul cu echipamente şi provizii militare.
    🔴După o reuniune la nivel înalt pe care a găzduit-o luni la Paris, preşedintele francez Emmanuel Macron a lăsat deschisă posibilitatea ca ţările europene să trimită trupe în Ucraina, deşi a avertizat că nu există un consens în acest stadiu. "Nu există un consens în acest stadiu pentru a trimite trupe pe teren", a declarat Macron reporterilor prezenţi la Paris. "Nimic nu ar trebui să fie exclus", a adăugat însă preşedintele francez. "Vom face tot ceea ce trebuie pentru ca Rusia să nu câştige", a mai spus Macron.
    🔴🔴🔴Cehia, Polonia şi Ungaria anunţă că nu intenţionează să trimită trupe în Ucraina; Austria critică declaraţiile lui Macron
    🔴De asemenea, Republica Cehă, Polonia şi Ungaria nu intenţionează să trimită trupe în Ucraina, au declarat marţi înalţi oficiali din cele trei ţări, după o reuniune desfăşurată în ajun la Paris în timpul căreia a fost formulată o astfel de opţiune pentru statele europene, informează Reuters. Totodată, potrivit EFE, Austria l-a criticat marţi pe preşedintele francez Emmanuel Macron, care a vorbit luni despre posibilitatea ca statele europene să trimită trupe în Ucraina, subliniind că "nimic nu trebuie exclus".

    🔴Întrebaţi despre afirmaţiile lui Macron, prim-ministrul ceh Petr Fiala şi omologul său polonez Donald Tusk au spus că o asemenea opţiune nu este luată în calcul de guvernele lor.

    "Sunt convins că ar trebui să dezvoltăm căile de sprijin la care ne-am angajat după agresiunea Rusiei" împotriva Ucrainei, a declarat Fiala în timpul unei conferinţe de presă alături de Tusk, după o întrevedere a lor marţi, la Praga. "Cred că nu trebuie să deschidem alte metode sau căi", a adăugat Fiala, insistând că aliaţii se concentrează în prezent asupra sprijinului militar, precum şi a celui umanitar şi economic.
    🔴La rândul său, Donald Tusk a declarat că "Polonia nu plănuieşte să trimită trupe pe teritoriul Ucrainei". "Cred că ar trebui să nu facem speculaţii astăzi dacă vor exista circumstanţe care ar putea schimba această poziţie", a mai spus Tusk.

    🔴În ceea ce-l priveşte, ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a declarat că Ungaria nu este dispusă să trimită arme sau soldaţi în Ucraina. "Poziţia Ungariei este clară şi solidă: nu suntem dispuşi să trimitem nici arme, nici soldaţi în Ucraina. Războiul nu trebuie nici adâncit, nici extins, ci trebuie încheiat", a postat Szijjarto pe reţelele sociale, potrivit MTI.[...]
    SURSA:https://www.stiripesurse.ro/joaca-de-a-seful-razboiului-s-a-terminat-europa-si-sua-l-au-taxat-dur-pe-macron-pentru-declaratia_3244779.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea e prea complicată pentru idioți ca Macrou... N-ați văzut în Franța cum au venit fermierii și i-au împroșcat cu căcat și pe jandarmi și pe polițiști și clădirile guvernamentale la grămadă?😂

      Ștergere
    2. Boul Joianis cred că e preocupat să-i caute vacii nuanța potrivită pentru bideu.
      Sau planifică o nouă călătorie prin Africa, pentru întărirea relațiilor de prietenie cu bivolii africani.

      Ștergere
  44. Bă' voi cam uneltiți mârșav și mișelește 'potriva orânduirii,las' că pui io mâna pe voi pui de năpârcă ce-mi sunteț ,vă iau toate pământurili la colectivă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ifrime, ai grijă mare că mai întâi te degradăm și după, te trimătem la văr -tu Zdreanță să te reeducăm!

      Ștergere
  45. Ai de capu' și de zilele mele!
    Să trăiești dom' Vasile!
    Super tare Cupa 👍

    RăspundețiȘtergere
  46. Bă Apevilă, bă Akoarde, că voi steț băieț isteț din cei ce fură rața în coteț, ia dați -mi soluția la întrebarea pe care am pus-o la 16:59!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 27 februarie 2024 la 17:37
      Încă studiez.
      Confirm că aplicația Yahoo pentru Android e nefuncțională.
      Studiez problema.

      Ștergere
    2. Se pare că pulifricii au futat un server.
      Nu s-au pierdut date dar partea de conectivitate pentru Android nu funcționează. Pulărăii cică lucrează să rezolve hiba.
      https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/yahoo-mail-a-picat-aplicatia-mobila-se-opreste-incontinuu

      Ștergere
    3. P'asta cu mailu am avut-o si io acum e ok,"nare" legatura cu cu nea bozil si zdreanta daia-as o clanta.....
      vezi mataluta daca mai ai sincronizarea intre laptop si tel (eventual vezi ce browser folsesti, intra acolo in cont si vezi daca sub muianu tau sau ce poza ai scrie "sync is on" Daca e off arde-l cu on
      da poa sa mai fie jde alte chestii .....dai prea putine informatii Si daca ai edge vezi in setari sa ai link intre tel si lap

      Ștergere
  47. Bă leat, și vorba lu' Don jenaral Mojiu, vă e greu să postați unul sub altul ca să nu ne mai pierdem vremea căutând cine și ce a postat? Oricum, Io Coilinelu X ce mă doare fix în pix, șăf di stat majur, cui nu-i place să mă skarkine în cur, voi fi peste, deasupra celor care comentează, adică activ, nu ca Zdreanță pasiv.

    RăspundețiȘtergere
  48. A intrat și nea Bozilea în șut ! 3 postări și 2 intervenții, într-o zi !
    Ioi !
    Peseaua: muei, dați-i omulu soluția tehnică cu Iahuul ăla, care i s-a blocat pe tilifon ! Că nu-i mai poate da clanță lu zdreanță cu mânuțele alea doo, la care cică are deștele ca polonejîî de la Angst !

    RăspundețiȘtergere
  49. MUEi, da ci Cupî...Amo fro 10 ani parcî ierea din Kielii șî ave formî di pulî !
    Feliucitări bue Apevilă

    RăspundețiȘtergere
  50. Bă frățicilor, mie nu mi plac nici rusnacii, nici orckracii, nici sârbii, nici polacii, nici hungurii, nici bulgurii, cu atât mai puțin franțujii, nemții, amerlocii și lista poate continua. Mi -mi place doar Marea Neagră, așa cum zicea Eminescu, singurul prieten al rumânilor. Îmi place Marea Neagră să mă duc la Techirghiol, să fiu frecat la măciucă de Zdreanță și văr 'su, iar după aia să mă ungă cu nomol să pot sta la soare doar în curul gol...
    Revenind la subject, cred că încă mai sunt șefi de state și guverne în Europa asta care să gândească. Bravo lui Fico, brava lu' Orban, brava lu' Viurelu Kelu al nost' ce umblă pentru a-și vinde ceaunelul!

    RăspundețiȘtergere
  51. Se râde Putin de se cacă pe el, cu stropi !
    Ca-n curtea școlii, cân treboea să ne smardoim, ăștia de la Be, cu ăia de la Ce. Planuri, strategii și alea alea, însă până la locul de caft, din dosul școlii, mai ajungeam câte 2-3 din fiecare tabără ! Așa că, lăsam dreaq smardoiul, băgam iute câte o pacioacă și ne vedeam de treabă.
    La fel și șmecu ăsta trepanat de Magraon, cică pleacă el la smardoi cu rușii, cu șforțele otanului ! Are tupeu. Nu bag mâna în foc că nu a tras o linie pe nas.
    Peseaua: Bă Doggy, bă potaie, unde plm ej, hai de ne linje la OO !

    RăspundețiȘtergere
  52. Don jenaral Mojiu, până și cupele astea nu mai sunt cum erau pe vremuri, din alea di kiele din cari să făceu oghiele. Acu nea Bozil l-o pîcîlit pi Apevilă cu una sintetică di gumă din ăia di făceu pi vremuri mantali di ploai Durex, de-l înbeleam pe Goguță ș-o trăgem pânâ pisti coai.

    RăspundețiȘtergere
  53. Zeci de școli se închid, din caoza depopulării !
    Asta face parte din strategia prezidențială *România lucrulu bine futut* !
    Iar alea care au mai rămas scot numa analfabeț !
    Iar cei care mai reușesc să răzbească, în lumea asta prost făcută, în care câcații fut în loc să pută, se tirează în lumea mare !
    Sumbru.
    Vai capul nost !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: este practic imposibil să skimbi posturile tv și să nu dai peste câte o știre de asta, care să-ț întărească convinjerea că suntem conduși de mafioț.
      Crecă-m fac și eo un tatoaj pe tăt keptu, cu carioca, și mă trec la Yakuza.

      Ștergere
    2. Eu mă uit pe YouTube la niște copchii de ăștia traveliși care postează toate călătoriile lor prin țară. În zona Hunedoara, Alba, Caraș Severin de unde-i ne-a Bozil e jale. Sate întregi părăsite, doar prin excepție câte unul doi locuitori și ăia vai de mama lor, cu vârste de peste 70 de ani. Asta -i Romania "lucrului bine făcut" de Joianus, Coilacu și măCiucă nasyrianu...

      Ștergere
  54. Corupțiee,DNA să vină să vă ia,cupa di chieli s-a dat pe cocoși și pe ouă îmbelite la orele doo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. România lucrului bine făcut.
      Am mânărit contorul.
      Nu fi invidios dom' Ifrim.
      Îți pot împrumuta cupa să te pozezi cu ea și să te lauzi la chiriașe.
      Sau numai pielea.

      Ștergere
  55. Bătăi, injurii și îmbrânceli la ședința de consiliu, cu public, de la Circăria Curtea de Argeș !
    Dupe cum s-a văzut și pe sticlă, majoritatea consilierilor par a fi studiat pe la școli de astea care s-au închis, din cauza depopulării, înainte de a fi terminat ei 8 clase !
    Vai mama noastră !
    Bine, acu am văzut și pe la case mai mari circăreală la liber, inclusiv la nivel de șparlament...
    Peseaua: am să-m fac și eo un selfii cu cupa, să mi-o lipească hoșcăita pe borcanul cu cenușă, dupe ce mă cheamă jos, la cazan !

    RăspundețiȘtergere
  56. Am văzut și eo câteva filme pe Iutub, cu unii care filmează prin sate fantomă, cu câte 1-2 locuitori ! Aproape ireal. Sate cu zeci de case, nu cu o coșmelie pe un deal și alta pe alt deal.
    Muie Moș Kalicu Fi8

    RăspundețiȘtergere
  57. @Peseaua: am să-m fac și eo un selfii cu cupa, să mi-o lipească hoșcăita pe borcanul cu cenușă, dupe ce mă cheamă jos, la cazan !
    😄👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți -o împrumut io pe aia originală să te postezi cu ia. Până și echipa lu' Bayern Munchen și -a pus semnătura pe ea, nu mai vorbesc de Țiriac și Năstase. Bă Apevilă, nu din aia de ți -o dat-o nea Bozil acum, luată de la chinejii de la Dragonul Roșu .
      Bă, cupa de kiele originală e făcută din piele de maimuță de pe puță și are gravat pe ia dictonul Semper Fidelis Zoo+9. Vezi că nea Bozil te -a tras pe... nas

      Ștergere
    2. @anonim 27 februarie 2024 la 20:21
      Eu zic că-i cea mai tare cupă 😄
      Și-s mândru de ea 👍

      @luată de la chinejii de la Dragonul Roșu
      La pensiile militare existente, și dacă era desenată cu creion chimic pe o bucată de ziar era bună 🤣
      Gestul și momentul omagial contează 👍
      Important e c-a fost câștigată cinstit.
      Restul sunt bârfe.

      Vivat Zoo+9!

      Ștergere
  58. Unde-i Zdreanță da-i-am clanță? Bă, puletele ăsta chiar nu știe a raporta da-l-aș în peleaua mea? Ete că acum din cauză că-i prostovan, noi cei din Marine Seal ne facem griji că arăbeții l-au prins ș-acu l-au luat la ciocan. Zdreanță, Zdreanță, unde ești să vii s-o belingherești ?

    RăspundețiȘtergere
  59. Baaaa da ce urna funerara frumoasa a primit Apevila 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El nici măcar n-a știut c-a primit -o😂 Noroc cu Mojiu, că altfel s-ar fi prescris și s-ar fi întors la bugetul consolidat al statului 😂

      Ștergere
  60. @anonim 27 februarie 2024 la 22:17
    Mulțumesc 👍
    Vivat Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  61. Dacâ ești prost și ticălos de mic, când ești mare numai te joci:
    Mașina unui fost mercenar Wagner a fost aruncată în aer. Rusul s-a lăudat recent cu uciderea prizonierilor ucraineni

    https://ziare.com/mercenar/masina-mercenar-wagner-aruncata-aer-lauda-ucidere-prizonieri-ucraineni-1855223

    Pe 27 februarie, ... o mașină a fost aruncată în aer și a ars, având ca pasager pe mercenarul Serghei Konkeyev.
    "Am două medalii. Am împușcat personal trei ucraineni și am înjunghiat doi polonezi cu un cuțit. I-am înjunghiat în timp ce erau în captivitate", s-a lăudat Konkeyev.

    A fost denazificat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey apevereze
      daca pulache ala de wagnerist era "pasager" cine pwla mea conducea masina?
      Buey ce jurnalizda nefututa....
      Buey tu chiar il concurezi pe zdreanta "la pus botu' "?

      Ștergere
  62. Salutări din Istanbul martalogilor pârsi! ✌️💪🦅🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  63. Dinamo a învins la Sibiu, orașul comandantului suprem. ✌️💪🐕‍🦺

    https://m.ziare.com/dinamo/dinamo-rezultat-mare-victorie-sibiu-1855235

    RăspundețiȘtergere
  64. https://ziare.com/mercenar/masina-mercenar-wagner-aruncata-aer-lauda-ucidere-prizonieri-ucraineni-1855223

    Buey mie-mi zic labarii astia sa dezactivez addblocku ca sa pot citi ce a visat vreo jurnalizda noaptea.Apai eu ma 💩 pe stirea lor ,ca eu addblocku nu-l dezactivez sa-mi rascoleasca ei prin calculator cum vrea pwla lor.....ma mai si trezesc ca am votat cu pulea spataru sau imi golesc astia contu....asa anemic cum e.
    Apevila tu ai stiut de chestia pe care ne-o bagi sub nas? Ca sigur ai stiut
    Ca sa nu mai zic ca ziare.com asta e cam de cacat dupa oaresce verificari .....ca aia cu 3 picaturi si ies viermii ti se scoala in 5 secunde sau alte bazdaganii dupa care iti zice ....uuuuultima comanda stocul se epuizeaza rapid va facem reducere la doar!!!??? 499 lei
    Singuru 'loc unde stocu' se epuizeaza rapid e doar atunci cand apare "agentu 69" (sa ne linga pw*la noua)zis si zdreanta cu 👅scoasa dupa o clanta

    RăspundețiȘtergere
  65. ....sa-i fac damblaua lu pemeteaua. Ca si el are dreptate....la cati fac copipeist poci si io sa fac unu. Ca oricum nu-l bat pe ciucaletele
    Buey apevereze
    daca pulache ala de wagnerist era "pasager" cine pwla mea conducea masina?
    Buey ce jurnalizda nefututa....
    Buey tu chiar il concurezi pe zdreanta "la pus botu' "?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @daca pulache ala de wagnerist era "pasager" cine pwla mea conducea masina?
      Jurnalizda o fi tradus și ea cu gugălu și așa a ieșit.
      Era pasagerul de la volan.
      Știrea poate fi și falsă, că cine plm îi verifică pe ăia în Siberia.

      Ștergere
  66. despre cacatu asta vorbeam

    https://ziare.com/mercenar/masina-mercenar-wagner-aruncata-aer-lauda-ucidere-prizonieri-ucraineni-1855223
    pesea: Baaa da ce repede au aflat astia "stirea".... "tonmai "din Siberia baaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  67. @akord 75 27 februarie 2024 la 22:56
    Încearcă uBlock Origin ca unealtă de blocare a reclamelor.

    https://ublockorigin.com/

    Este "open-source" și din câte unelte am testat (destule) ăsta face treaba cea mai bună.
    ===
    Articolul integral la care făceam referire (APV_rz 27 februarie 2024 la 22:35):

    Mașina unui fost mercenar Wagner a fost aruncată în aer. Rusul s-a lăudat recent cu uciderea prizonierilor ucraineni

    Pe 27 februarie, în apropiere orașului siberian Krasnoyarsk, la kilometrul 18 al Autostrăzii Ienisei, o mașină a fost aruncată în aer și a ars, având ca pasager pe mercenarul Serghei Konkeyev.
    Mișcarea de partizani ruși ”Extremist” și-a asumat responsabilitatea lichidării criminalului de război.
    Recent, mercenarul s-a lăudat pe internet cu implicarea sa în gruparea Wagner și cu uciderea prizonierilor de război din Ucraina.
    "Am două medalii. Am împușcat personal trei ucraineni și am înjunghiat doi polonezi cu un cuțit. I-am înjunghiat în timp ce erau în captivitate", s-a lăudat Konkeyev.
    Mișcarea de partizani a remarcat că, pe lângă mărturisirea crimelor, ocupantul rus a încălcat un articol din Codul penal al Federației Ruse „despre mercenarism” și se afla în contingentul de ocupație pe teritoriul Ucrainei.
    Ultimul său loc de muncă nu este mai puțin interesant. Potrivit datelor oficiale de angajare, el a lucrat ca așa-zis gardian în centrul de arest preventiv-1 din Krasnoyarsk, care a fost menționat în mod repetat în scandaluri legate de investigațiile privind tortura deținuților.


    Observație: Cam toate publicațiile folosesc reclame, mai mult sau mai puțin agresive, personalizate sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  68. si inca ceva.Pi*da aia cre ca e beata rau ca AUTOSTRADA ENISEI NU EXISTA
    fluviul da!!

    RăspundețiȘtergere
  69. "Cam toate publicațiile folosesc reclame, mai mult sau mai puțin agresive, personalizate sau nu."
    Nu cam toate ci toate...dar putine f putine iti cer sa dezactivezi adblocku....oricum nu-i problema mea asa caaa....

    RăspundețiȘtergere
  70. Macar am gasit autostrada pi*dii : P-255 (R-255 in ro)

    RăspundețiȘtergere
  71. Oricum ceva bun tot a iesit. O sa bag ublock un pic in teste'
    Ms! Nb! ....si restului locatarilor de la noo

    RăspundețiȘtergere
  72. Ma trezesc la doo sa verific daca a venit zdreanta sa ma imbeleasca la oIo
    ...ca asta dezerteaza des pe meps(asta am gasit ca rima)

    RăspundețiȘtergere
  73. @akord 75 27 februarie 2024 la 23:20
    @si inca ceva.Pi*da aia cre ca e beata rau ca AUTOSTRADA ENISEI NU EXISTA
    😄
    Stai liniștit, că sunt destui ofițeri care, dacă se uită pe o hartă pot să-ți spună că un râu e de fapt un drum și invers 😄
    Mie mi-a atras atenția lauda ăluia cu "două medalii".

    De data asta, "Pi*da aia" care de fapt este un pizd, (pe nume Teodor Serban) aici n-a greșit, adică a copiat aproape bine.
    De-a lungul râului Yenisei (așa-l botează Google) între Krasnoyarsk și Abakan există "Autostrada federală R257 Yenisey":

    https://www.wikidata.org/wiki/Q1476440

    Apare în toată splendoarea și în Google Maps:

    https://www.google.com/maps/@55.9475384,92.477268,13.2z?authuser=0&entry=ttu

    Cum am zis mai sus, "știrea" poate fi falsă, cum la fel de bine poate fi și inspirată din realitate.

    Ucrainienii de la "Ukraine Today org" publică știrea cu câteva fotografii, și de aici s-a inspirat Teodor Serban (Pi*da aia):

    https://ukrainetoday.org/in-russia-partisans-eliminated-a-fat-target-he-killed-ukrainian-prisoners-video/

    Ei au preluat o știre de pe "Telegram":

    https://t.me/exstremistRF/1424

    Cum nu există canal alternativ de informare, puteți să dați sau nu crezare știrii.
    Eu cred că e plauzibilă.
    Știe pwla.

    P.S. Să-mi bag eu pula Akoarde ce m-ai futut! Bă, de aproape 2 ore fac cercetări, fute-i-aș pe ruși cu limba lor de kăkat și cu alfabetul lor de pișat.😄

    RăspundețiȘtergere
  74. apeveule mie iar mi-o furata banditii scrisurilii ca am pus de fo doo ore P-255 de pe meps si mai ziceam ms pt ublock si ca o sa-l probez si-ti mai ziceam, dar tot de bine, cate ceva in inca 2-3 postari....toate s-au futat sau cineva le-a.....
    A lasat doar ce era nesemnificativ sau prea putin semnificativ
    pese: cat despre "ukrainetoday.org" nu mai zic nimic....ca mai clar de atat nici nu se poate.....macar daca ziceau ".gov" ca sa fie oabla
    ....ca si noi aveam incredere numai in ".gov" oficial cu covidu-guvidu plus ce ne "bonusau" jiji24 de m-au facut sa ma incui in casa si sa arunc cheia pe geam.....ma gandeam si la ceva chestii suicidare ca ce rost avea sa mai stau la puscarie.Ce n-am stat destul "in za armi"? + LM
    Baaaa "suicidare" nu "suinidale" ca alea sunt la agentu' puscarete/zdrentzulete groh,groh 🐷

    RăspundețiȘtergere
  75. Ia să facem noi prezența la fete!No,e bine,toate e în formație,mai mișcă ele-n front da' cu un mumu se resetează!

    RăspundețiȘtergere
  76. Se plânge un gabor pe cucuvaie că a tras cu pistolul și a,asurzit!Mare minune,și dă-i și belește statul cu pensie de handicap.Dacă trăgea ca mine cu tunuri,obuziere,rachete ce plm făcea?Îi pocneau testiculele?

    RăspundețiȘtergere
  77. Neața! Luaț un ceai cu bromură și lamuie să vă treacă greața!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neața!
      Luat ceai bromură / sculat direcție sus-jos / sens sus->jos / nu se scoală, dar ce frumos atârnă / degete + limbă funcționale / militar orientat / trecut greață / terminat.

      Ștergere
  78. Zdreanță, ai ajuns în Istanbulă ? Pe toți să ne skarkini la sulă.

    RăspundețiȘtergere
  79. https://www.cotidianul.ro/bolos-luat-in-deradere-pac-un-glont-in-scafirlie-nu-i-asa-si-se-rezolva-colectarile/

    Doamne, numai cretini în țara asta...

    RăspundețiȘtergere
  80. Ifrime, dacă gaburul ăla n -a fost învățat că atunci când tragi trebuie să ții ceoku deschis, asta e, ghinion. În schimb văd că l-ai învățat pe văr -tu Zdreanță să caște pliscul mare când ia clanță. Când i-o băgăm pân la amigdalită ca să fie bine belită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @când tragi trebuie să ții ceoku deschis
      Era prea ocupat cu contractarea sfincterului anal, că avea numai un AZP alocat pe săptămână, și ăla marcat "galben în față", "maro în spate" 🤣

      Ștergere
  81. Bună s-aveți ziua Zoo+9!

    @akord 75 28 februarie 2024 la 01:27
    @iar mi-o furata banditii scrisurilii
    E muistul labagiu de robot al lui gugăl, ăla care nu primește pi#dă de la androidă și trimite în spam mesaje când și cum are chef. Programatori indieni nefutuți. Măcar pe robotul ION l-au antrenat profesioniști, cu expresii gen "tu-ți morții...". Pe al lui gugăl l-au antrenat în stilul politicilor corecte. Ronțăi-mi-ar prepuțul.
    Stai liniștit, că cei de la O&T doar conspectează 😄

    Vivat robotul ION, cel mai tare și patriot robot! 💪🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  82. Anonim28 februarie 2024 la 08:38
    Petrea asta al tau,prostanacul administrator la aceasta cacastoare si-a dat famelia afara din cocioaba ca sa ia in gazda doua okrainence,doua babe storcite pe care le linje in pizdele alea baloase si d-aia tine cu alde zdrelenski dar nu-l apuca Pastele nici pe ala ca-i matrasesc flacaii lui Putin de le merg fulgii.

    😂😂😂 Preluare de la târla ciobârlanului

    RăspundețiȘtergere
  83. Neata' de la Hagia Sofia martalogilor pârsi! ✌️💪

    RăspundețiȘtergere
  84. Pe surse martalogii pârsi când trăgeau cu tunul căscau pliscul ca pelicanul.

    RăspundețiȘtergere
  85. Akord75 când trăgea cu racheta casca pliscul ca egreta.

    RăspundețiȘtergere
  86. Ieri mi-am pierdut cardul Revolut (ăla cu oferta de investiții in paladiu)
    Martalogii pârsi trimit energii negative către mine: ba sa pice avionul, ba sa am pierderi de orice fel.
    Dar l-am blocat din aplicație.
    Foarte rar pierd cate ceva dar se mai întâmplă și din astea.
    Îl aveam in buzunar (că sa nu scot portofelul de fiecare data) că să plătesc la metrou și ferry și cred că a ieșit când am scos telefonul din buzunar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte util cardul asta, îl recomand.
      Poți transfera bani instant de pe cardurile tale.
      Eu cu el plătesc avioanele, cazările și alte cheltuieli.

      Ștergere
    2. @mi-am pierdut cardul Revolut
      Urâtă treabă.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  87. @anonim 27 februarie 2024 la 16:59
    @anonim 27 februarie 2024 la 17:37
    @...Yahoo mail di pi tilifon...

    Triștii de la Yahoo încă n-au rezolvat problema cu aplicația de mobil.

    https://downdetector.com/status/yahoo-mail/

    Oamenii s-au plictisit să mai raporteze "down" dar e tot nefuncțională pe Android.
    În browser funcționează dar și acolo destul de ciudat. Nu li se încarcă reclamele de kăkat clasice, ălea cu investitul pe bursa pulii.
    Au mai avut cei de la Yahoo probleme și în trecut, dar de alt fel.
    Sper să nu crape serverele pe care-s stocate mail-urile, că ălea-s încă funcționale.
    Am câteva căsuțe de mail pe Yahoo de vreo 24 sau 25 de ani, aproape de la înființarea lui Yahoo Mail.

    Marile companii "de tehnologie" au concediat kăkălău ingineri și acum or fi rămas femeile de serviciu să asigure mentenanța.

    Vivat robotul ION, cel mai tare și patriot robot! 💪🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Don Apevilă! Am dezinstalat și reinstalat Yahoo pe telefon de vreo 4 ori. M-am plictisit, așa că las operațiunea mai pe seară. Curios, pe PC Yahoo funcționează fără probleme...

      Ștergere
    2. @Curios, pe PC Yahoo funcționează
      Pe PC prima dată accesezi un server de autentificare și apoi ajungi la serverul pe care sunt stocate mesajele.
      Aplicația mobilă accesează un server dedicat apoi unul de autentificare și apoi pescuiește mesajele. Se pare că problemele sunt cu primul server sau comunicarea între primele două. Știe pula.

      Ștergere
  88. Zdreanță, tu faci parte din categoria celor cărora nu trebuie să le furi traista, că oricum și - o pierd singuri, așa mai înceți la minte...😂 Auzi, să plecăm la război cu Țiuzăr ciobârlanul care și -a pierdut TABul și cu bulangiul de Zdreanță care și -a pierdut șireturile de la bocanci...😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  89. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  90. Apropos de vizitele astea medicale făcute de-a-n pulea; pe vremea aia eram copitan și trebuia să fac vizita medicală anuală la SMC. S-a nimerit ca ziua mea de naștere să fie în ajunul testărilor medicale, am invitat încă 2 familii la mine, iar noi bărbații, toți militari, am băut până la 2 noaptea. În aceeași zi, dar pe la 10, am ajuns la SMC, mi -au luat ăia toate analizele, urină, sânge...Aveam un vecin de bloc medic militar, maiur pe care ulterior l-am rugat să -mi interpreteze rezultatele. Ăsta, după ce se uită pe buletin unde era scris Timol 1, îmi zice: " Vecine, după rezultate se vede că nu ești consumator de alcool". Desigur că m-a pufnit râsul. Deci, după 8 ore de la închinarea ultimei cupe de vin, eram perfect. Cu siguranță că ăia din SMC ori au încurcat analizele cu ale altuia, ori le -au trecut din burtă. Și cu analizele astea medicale e cam la fel cu testarea șoferilor pentru a vedea dacă au consumat droguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 28 februarie 2024 la 10:22
      Mai demult, acum vreo 10-15 ani, se făceau cât se poate de serios vizitele alea medicale și analizele.
      În ultimii 5 ani, era un fel de lăbăreală de bifat activitatea.
      Cred că au studiat procentul de "inapți" și or fi primit ordin doftorii să se uite pe lângă rezultate, că se depopula și mai tare SNAOPSN. Asta-i o speculație 😄

      Ștergere
  91. Partea buna la redoaga asta e ca avea pin'ul scris cu carioca pe dosu' cardului....ca el are ceva pb cu netezimea creierului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pinul îl avea tatuat că pușcareții pe bucile curului. Deh, acum e greu pentru el să -l citească fără oglindă și mai ales să-l reconstituie ținând cont că oglinda dă imagini inversate 😂

      Ștergere
  92. Daca ej prost si nu-l tii pe tel cu recunoastere muian sau amprenta noi n-avem ce-ti face.Si nici nu mai umbli cu plasticu in poz'nar! Te-o facut aia cu ceafa groasa la buzunare si tu zici ca l-ai pierdut.Precis te-ai intalnit cu kisa din Hurzicesti p'acolo
    ...si mai coaseti dreak boz'narele 🦝

    RăspundețiȘtergere
  93. Bă leat, da unde -i Don jenaral Mojiu? S-a dus la Trebonal să facă actele de înfiere la vreo potaie de aia căreia i-a dus ieri de mâncare? Mai bine nu s-ar mai chinui și l-ar înfia pe Zdreanță, când are chef de Huța Huța, pe loc i-ar da clanță.

    RăspundețiȘtergere
  94. https://www.cotidianul.ro/maria-zakharova-o-rusine-pentru-franta/

    Na, că le-a tras-o rusnaca...😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 28 februarie 2024 la 10:58
      Dacă gerontofilul a ridicat mingea la fileu, nici mahmura aia n-o putea rata 🤣

      Acum câțiva ani, se vorbea de "locomotiva franco-germană" a UE.
      Acum locomotiva aia e o căruță plină cu proști și trasă de doi cai din rasa "Bator-Fefeleaga".
      Vai de curul ei Uniune!

      Ștergere
  95. Văz că și la mine dispăru un comentariu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E muistul de robot al lui gugăl (APV_rz 28 februarie 2024 la 08:41).
      Iar n-a primit pi#dă de la androidă 🤣

      Ștergere
  96. Pentru martalogii pârsi!!!
    Am mai mult carduri nu va stresați. 😁
    Am și cash.✌️💪
    Nu țin ouăle într-un singur cos.
    PS: Am oua mari. 🎯✌️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mă supăr poate îmi iau și câteva kilograme de paladiu.
      Să fie acolo la casa omului că nu strica. 😁✌️💪🐕‍🦺🎯

      Ștergere
  97. Am și explicat cum a fost cu cardul dar postarea a intrat la spam

    Iar doarme in post adminul.

    RăspundețiȘtergere
  98. Paladiul, împreună cu platina, rodiul, ruteniul, iridiul și osmiul formează un grup de elemente cunoscut ca și grupa platinei (PGM-uri). Metalele din grupa platinei au proprietăți chimice asemănătoare, dar paladiul are cel mai scăzut punct de topire și este cel mai puțin dens metal al grupei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În fiecare zi învățați ceva de la mine chiar daca nu recunoașteți.

      Ștergere
  99. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  100. Bă leat, dar pe unde-mi umblă Don jenaral Mojiu?
    PS. Bă Zdreanță da -ț -am clanță, să ne căcăm în metalele tale rare și prețioase!
    Tu n-ai înțeles încă că aici ești tolerat doar pentru faptul că vii cu circul? Circul de purici? Javroș, să mi -l înbelești pe moș!

    RăspundețiȘtergere
  101. L-am cautat pe zdreanta pe la dictatori si dadui de orckrainiencele lu' Ifrim prizoniere in metrou

    https://drive.google.com/file/d/1wS2ypUlIEattg_9-FyEVIZNRBRjeKZWG/view?usp=drive_link

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 28 februarie 2024 la 12:01
      Am zis să văd și eu ce are de învelit dom' Ifrim, că-i cam ostenit dimineața.
      Pula acces la fișier 😄
      Zice că-i zăvorât.

      Ștergere
  102. anonim28 februarie 2024 la 10:58
    https://www.cotidianul.ro/maria-zakharova-o-rusine-pentru-franta/

    E o consolare! S-ar parea ca fiecare natiune are prostanacul ei.....unele au chiar mai multi😄

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 28 februarie 2024 la 12:14
      Da, e corectă și concluzia ta 🤣
      Mama proștilor umblă borțoasă întruna.

      Ștergere
  103. Chiar si blogurile.....noi il avem pe puscaretele care zice ca are oole imprastiate pe peretii celulelor...altii il au pe ifrim,ifrim ala CFI ,ala de i-a cazut tavanu' in cap si-a dat basculanta cu cracii n'sus altii au chiar si "admini" tictoci muci pe piept

    RăspundețiȘtergere
  104. Pe aici îi avem pe martalogii pârsi care țineau pliscul larg deschis că pelicanul când trăgeau cu tunul.
    Nota discordanta face Akord75 care ținea pliscul deschis că egreta când trăgea cu racheta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu și camaradul admin de la arma penitenciare care doarme in post ii toleram.
      Am mai văzut că ei, sunt tari în clanța că albina in buze.

      Ștergere
  105. Vasile din Mehedinți de la arma penitenciare are barba.
    Martalogii pârsi in kaki și bleu ciel ar trebui sa ia aminte.

    https://m.ziare.com/ips-teodosie/ips-teodosie-barba-esentiala-barbati-declaratie-1855317

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @reddog 28 februarie 2024 la 12:43
      @bărbatul trebuie să aibă barbă şi a precizat că „bărbaţii fără barbă sunt ciuntiţi”
      Are dreptate cucernicul popă.
      Da' băi popă, barba de la pulă se pune?

      P.S. Cu evlavie, să mi se lovească koaiele de bărbile de sub gurile popilor și de bărbile spâne ale preoteselor.
      P.P.S. Mă doare-n mătărângă de amenințările lor cu cazanul. Mai schimbe și ei apa la pești că același refren îl fredonează de sute de ani.

      Ștergere
  106. Hai ca am gasit cheia.O ascunsese nevasta-mea
    .....fimeili astea!
    https://drive.google.com/file/d/1wS2ypUlIEattg_9-FyEVIZNRBRjeKZWG/view?usp=drive_link

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 28 februarie 2024 la 12:47

      Un studiu superficial ne face să credem că fotografia prezintă un grup statuar de măicuțe adepte ale curentului tantric.
      Sunt echipate cu echipament de protecție provenit de la cupele de piele câștigate.
      După cum privește, cu evlavie, măicuța din stânga, e posibil să caute enoriași pentru împărtășirea credinței.

      Ținând cont de faptul că localizarea este făcută la "The Moscow metro" s-ar putea ca de fapt să fie vorba de un grup de cercetare-diversiune ucrainean.
      Cred c-au exersat mult până să le reușească deghizarea.

      Dacă cu așa ceva se confruntă și domnul Ifrim, atunci e gravă situația.
      Ar putea cere ajutor aici pe forum să-l salvăm.

      P.S. O refugiată de aia, pe aspirație, cred că-ți bagă și salteaua-n kur, nu numai carșaful. Ioai și vai 🤣

      Ștergere
  107. Taci bă Zdreanță, că ți -o dăm la buci și dupe, cu ea nespălată scoasă din rozeta ta nespălată și căcată îți dăm clanță 🖕

    RăspundețiȘtergere
  108. Auzi la Potaie linge -ne-ar pe koaie, "eu și camaradul administrator" 😂😂😂 . Bă Zdreanță da -ți -am clanță, păi tu te compari cu nea Bozil?😂😂😂 Bă sulă răzbuzată, nea Bozil are școală tată, nu ca tine ca Ghezeșul cu 2 clase ce umblă pe Calea Ferată!😂

    RăspundețiȘtergere
  109. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/bolos-vrea-militarizarea-inspectorilor-anaf-vor-avea-arme-cei-care-fac-fapte-de-evaziune-fiscala-sa-i-stie-de-frica-2701989

    Să te caci pe tine de râs și nu altceva...😂 Asta mai lipsea, un adaos la "pensiile speciale". Ăștia de conduc Românika trăiesc într-o lume paralelă, chiar sunt idioți la grămadă, fără excepții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 28 februarie 2024 la 13:23
      @Avem această noutate pentru militarizarea inspectorilor ANAF

      Să vezi de acuma încolo cum s-or căca pe ele babele evazioniste care fac trafic cu pătrunjel și cu morcovi, când vor da inspectorii ușile piețelor intr-o parte ca pistolarii în vestul sălbatic la intrarea în crâșmă.
      Ai de pula mea! 🤣

      Și da, se impune și pentru ăștia o prevedere în lege, ca după pensionare, să fie trecuți în rezervă, cu pensie militară de stat și bineînțeles cu grade militare.
      Păi ce pulele noastre facem aici? Ne jucăm? 💪
      Cred că-i vor trece la arma creionul chimic.

      Ștergere
    2. Pe model Guardia din Finanza din Italia.
      Aia chiar au putere.

      Ștergere
  110. Bă leat, totuși unde-i Don jenaral Mojiu, că trebuie să raportez la eșalonul supărător lipsa lui de la program?

    RăspundețiȘtergere
  111. În avionul de Kuala Lumpur-Muscat era și o rusoaică așa la vreo 22-23 de ani.
    În aeroport vorbea cu unul la telefon și îi zicea de "granițî"
    Probabil ii explica că e stresant sa tot prezinte pașaportul la granița.
    Piticul de la Kremlin i-a învățat că Rusia are granițe cu cine vrea ea.
    În avion am stat în spatele ei.
    Mă privea cam suspicios. 😁

    RăspundețiȘtergere
  112. Peștișori, s-a schimbat apa! ✌️

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri