Google Translate

marți, 20 februarie 2024

🔴🔴 POHTA CE-AU POHTIT! 🔴 Diminuarea pensiilor!

 


🔴🔴 POHTA CE-AU POHTIT! 🔴Diminuarea pensiilor! 🔴🔴 Adevărata surpriză neplăcută din noua Lege a Pensiilor: ordinul a fost trimis către Casele de Pensii din toată țara

20/02/2024

🔴 În noua Lege a Pensiilor este prevăzută și o a doua recalculare a pensiilor, care va fi mult mai importantă decât recalcularea care se încheie în septembrie 2024. Până în luna septembrie 2024, pensionarii pot aduce la casele de pensii acele ”Adeverințe de Brut”.

🔴 Pe baza adeverințelor, în termen de 6 luni va începe a doua recalculare a pensiilor. 🔴 ATENȚIE! Dacă în urma acestei recalculări, pe baza Adeverinței de Brut, venitul rezultat este mai mic, atunci acesta va rămâne în plată.

🔴🔴🔴 Practic, este foarte posibil ca în urma recalculării pensionarii să se trezească cu o pensie mai mică și aceasta va fi cea plătită. Această a doua recalculare, pe baza Adeverințelor de Brut, va începe în septembrie 2024 și va dura 6 luni.

🔴 ”(2) În situația în care, urmare recalculării drepturilor de pensie conform alin. (1), prin valorificarea venitului total lunar realizat, prevăzut la art. 139 alin. (1) din lege, rezultă un cuantum al pensiei mai mic decât cel aflat în plată, se acordă cuantumul și numărul de puncte rezultate în urma recalculării.”, se arată în lege.
🔴 La determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie 2001, se va utiliza Adeverința de Brut. Din aceasta trebuie rezulte veniturile lunare, nete sau brute, realizate anterior datei de 1 aprilie 2001 pentru care s-a plătit CAS. Aici vor fi luate în considerare inclusiv prime, ore suplimentare sau alte venituri, dar numai cele pentru care s-a plătit CAS.
🔴 Dacă nu se poate face dovada venitului brut sau net, atunci la determinarea punctajelor lunare se utilizează salariile brute sau nete, după caz, în conformitate cu modul de înscriere a acestora în carnetul de muncă, precum și sporurile cu caracter permanent.
🔴 Din acest motiv fiecare pensionar trebuie să-și analizeze foarte bine dosarul, iar dacă va constata că are prime sau ore suplimentare pentru care nu s-a plătit CAS sau orice alte elemente care pot afecta calculul pensiei, atunci ar fi indicat să facă calcule serioase și să decidă dacă va duce Adeverința de Brut 🔴 sau lasă Casa de Pensii să îi calculeze pensia pe baza datelor existente acum.

🔴🔴🔴 Ce prevede noua Lege a Pensiilor

Mai jos am atașat articolele de lege pe baza cărora se va face a doua recalculare a pensiilor

Articolul 139

(1) La determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie 2001, se utilizează venitul total lunar realizat, brut sau net, după caz, asupra căruia s-a datorat, potrivit legii, contribuția la bugetul asigurărilor sociale de stat.
(2) Venitul total lunar realizat, brut sau net, după caz, prevăzut la alin. (1), se dovedește prin adeverință întocmită conform modelului prevăzut în anexa nr. 6, eliberată pe baza statelor de plată, de către angajatori, deținătorii legali de arhive sau operatorii economici autorizați de Arhivele Naționale pentru prestarea serviciilor arhivistice care au dreptul legal de a certifica aceste date, în original.
(3) În situațiile prevăzute la alin. (1) în care, pentru o anumită perioadă care constituie stagiu de cotizare, nu se poate face dovada venitului total lunar realizat, brut sau net, după caz, la determinarea punctajelor lunare se utilizează salariile brute sau nete, după caz, în conformitate cu modul de înscriere a acestora în carnetul de muncă, precum și sporurile cu caracter permanent care, după data de 1 aprilie 1992, au făcut parte din baza de calcul al pensiilor conform legislației anterioare și care sunt înscrise în carnetul de muncă ori sunt dovedite cu adeverințe eliberate de către angajatori, deținătorii legali de arhive sau operatorii economici autorizați de Arhivele Naționale pentru prestarea serviciilor arhivistice, care au dreptul legal de a certifica aceste date, în original.
(4) Salariile prevăzute la alin. (3) care se utilizează pentru determinarea punctajelor lunare sunt salariile brute sau nete, după caz, în conformitate cu modul de înscriere a acestora în carnetul de muncă, astfel:
a) salariile brute, până la data de 30 iunie 1977;
b) salariile nete, de la data de 1 iulie 1977 până la data de 31 decembrie 1990;
c) salariile brute, de la data de 1 ianuarie 1991.(5) Pentru situațiile prevăzute la alin. (3), sporul de vechime care se utilizează la determinarea punctajelor lunare este următorul:
a) perioada 1 martie 1970-31 august 1983:– 3% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 5-10 ani;– 5% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 10-15 ani;– 7% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 15-20 de ani;– 10% pentru o vechime în muncă totală de peste 20 de ani;
b) perioada 1 septembrie 1983-31 martie 1992:– 3% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 3-5 ani;– 6% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 5-10 ani;– 9% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 10-15 ani;– 12% pentru o vechime în muncă totală cuprinsă între 15-20 de ani;– 15% pentru o vechime în muncă totală de peste 20 de ani;
c) perioada 1 aprilie 1992-1 aprilie 2001, cel înscris în carnetul de muncă sau dovedit cu adeverințe eliberate de către angajatori, deținătorii legali de arhive sau operatorii economici autorizați de Arhivele Naționale pentru prestarea serviciilor arhivistice care au dreptul legal de a certifica aceste date, în original.
(6) Salariile minime pe economie, brute sau nete, după caz, sau salariul minim brut pe țară garantat în plată, pentru fiecare an, până la data intrării în vigoare a prezentei legi, sunt prevăzute în anexa nr. 8.
(7) Pentru perioadele anterioare anului 1949 se utilizează salariul minim corespunzător anului 1949.

Pensiile se recalculează în termen de 6 luni

Începând cu septembrie 2024 va începe recalcularea pensiilor pe baza adeverințelor de brut.
Articolul 155(1) În termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi, pensiile prevăzute la art. 144 alin. (1) se recalculează din oficiu, prin valorificarea din adeverințele care îndeplinesc condițiile de valabilitate și legalitate, prevăzute la art. 4 alin. (1) și art. 5 alin. (1) din Ordinul ministrului muncii și protecției sociale nr. 487/2021 privind efectuarea operațiunilor de evaluare a pensiilor din sistemul public stabilite până la data de 1 septembrie 2023, a sporurilor/veniturilor nepermanente sau a veniturilor lunare, brute sau nete, după caz, realizate anterior datei de 1 aprilie 2001, plătite din fondul de salarii, asupra cărora s-a datorat, potrivit legii, contribuția de asigurări sociale de stat, nevalorificate la calculul drepturilor de pensie cuvenite sau aflate în plată.(2) Drepturile recalculate potrivit alin. (1) se acordă începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi.

Prevederile din normele de aplicare ale legii

Articolul 110

(1) Pentru perioadele de stagiu de cotizare contributiv realizat anterior datei de 1 aprilie 2001, la determinarea punctajelor lunare, se utilizează venitul total lunar realizat, brut sau net, după caz, asupra căruia s-a datorat, potrivit legii, contribuția la bugetul asigurărilor sociale de stat.
(2) Venitul total lunar realizat prevăzut la alin. (1) se dovedește prin adeverință eliberată conform modelului prevăzut în anexa nr. 6 la lege.
(3) În cazul în care pentru anumite perioade de stagiu de cotizare contributiv realizat anterior datei de 1 aprilie 2001, nu se poate face dovada venitului total lunar realizat prevăzut la alin. (1), la determinarea punctajelor lunare se utilizează salariile brute sau nete, după caz, în conformitate cu modul de înscriere a acestora în carnetul de muncă, precum și sporurile cu caracter permanent care, după data de 1 aprilie 1992, au făcut parte din baza de calcul a pensiilor conform legislației anterioare și care sunt înscrise în carnetul de muncă ori sunt dovedite cu adeverințe eliberate de către angajatori, deținătorii legali de arhive sau operatorii economici autorizați de Arhivele Naționale pentru prestarea serviciilor arhivistice, care au dreptul legal de a certifica aceste date, în original.
Art. 111
(1) Pensile stabilite pe baza legislației anterioare intrării în vigoare a legii, devenite pensii conform art. 144 din lege, se recalculează din oficiu, potrivit dispozițiilor art. 155 din lege.
(2) În situația în care, urmare recalculării drepturilor de pensie conform alin. (1), prin valorificarea venitului total lunar realizat, prevăzut la art. 139 alin. (1) din lege, rezultă un cuantum al pensiei mai mic decât cel aflat în plată, se acordă cuantumul și numărul de puncte rezultate în urma recalculării.
SURSA:https://www.stiripesurse.ro/adevarata-surpriza-neplacuta-din-noua-lege-a-pensiilor-ordinul-a-fost-trimis-catre-casele-de-pensii-din-toata-tara_3237571.html

203 comentarii:

  1. Bună să aveți ziua Zoo+9!

    "În situația în care, urmare recalculării drepturilor de pensie conform alin. (1), prin valorificarea venitului total lunar realizat, prevăzut la art. 139 alin. (1) din lege, rezultă un cuantum al pensiei mai mic decât cel aflat în plată, se acordă cuantumul și numărul de puncte rezultate în urma recalculării."

    Asta se traduce prin: "Tovarăși, stați liniștiți la locurile voastre" că bani în plus o să vedeți din pwlă.
    Ăștia de la butoane nu știu cum să facă rost de mai mulți bani și nu să dea bani.
    (https://www.zf.ro/eveniment/guvernul-trebuie-sa-imprumute-180-miliarde-de-lei-in-2024-adica-22235976)

    Deci, se poate și pentru civilii ăia care, din necunoaștere și intoxicați de mass-media, au sărit la beregatele pensionarilor militari care "sug sângele poporului" cu pensiile lor "speciale" și "nesimțite".

    Sunt curios dacă la 01.01.2025 "potrivacii" vor indexa pensiile militare de stat cu 10,4%.
    (https://www.dpfbl.mdrap.ro/rata_inflatiei.html)

    P.S.
    Motivul pentru care am lipsit la apel timp de o săptămână este pur tehnic. Calculatorul de lucru a cedat după 17 ani de funcționare. Mai precis, a cedat placa de bază "M2A-VM HDMI". Mai am prin casă trei stații de lucru și două laptopuri dar sunt încăpățânat și-mi place să am obiecte dedicate strict anumitor scopuri. A cam dispărut seriozitatea magazinelor care vând componente electronice, așa că a durat puțin până am încropit un alt sistem de calcul. Dacă va ține și ăsta 17 ani mă voi declara mulțumit, asta în ipoteza că voi mai fi prezent în universul ăsta :-).

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Danemarca anunță că va transfera Ucrainei, de urgență, toate obuzele de artilerie pe care le are în stoc"

    https://www.biziday.ro/276304-2/

    "Dacă îi întrebi pe ucraineni, ei cer muniție și artilerie. Din partea daneză, am decis să ne donăm întreaga artilerie", a declarat Mette Frederiksen, prim-ministra țării, fără a preciza exact cât înseamnă acest lucru.

    Au început să-și dezmorțească neuronii unii cetățeni cu drept de decizie din UE.
    Din păcate, sunt puțini cei care posedă neuroni funcționali.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inventar al publicațiilor militare:
    (partea a doua)

    Apocalipticii publică un nou articol:
    "Șarlatanul și șnapanul"

    https://politicaapocalipsei.net/2024/02/19/sarlatanul-si-snapanul/

    Condensat, sunt trei concluzii din articol:
    1. Partidul Unic a revenit la conducerea României.
    2. PSD a fuzionat cu PNL pentru salvarea onoarei inexistente a lui măCiucă.
    3. Covrigarul s-a așezat pe propria-i coadă după ce Dulapul i-a prezentat panoplia cu schelete.

    ===

    Cei de la Umbrela Strategică ne spun că:
    "Noul Statut al cadrelor militare: aprobat de guvern în martie, adoptat de Parlament în mai"
    Ultima oară, proiectul de lege privind Statutul cadrelor militare a fost retras de pe ordinea de zi a unei ședințe de guvern din august 2022.

    https://umbrela-strategica.ro/termenele-pentru-noul-statut-al-cadrelor-militare-aprobat-de-guvern-in-martie-adoptat-de-parlament-in-mai/

    Este neclar dacă este pus în discuție "Statutul" moșit prin 2020 (https://sg.mapn.ro/proiecte/Lege%20privind%20statutul%20cadrelor%20militare.pdf) sau altul.

    ===

    Geodef ne povestește că:
    "România riscă să rateze planul european de înarmare"

    Cireada care conduce acum UE vrea să "intensifice baza industrială".
    România nu prea mai are ce să "intensifice" mai ales că prin consiliile de administrație ale companiilor ce produc armament bântuie "șoferi, învățătoare sau preoți".

    https://geodef.ro/romania-risca-sa-rateze-planul-european-de-inarmare/

    ===

    Monitorul Apărării și Securității publică două articole interesante:

    1. "Suedia trimite Ucrainei cel mai mare pachet militar de până acum, în valoare de 630 de milioane de euro"

    Probabil că, după ce au văzut ce se întâmplă dacă ucrainienii nu mai au cu ce da în orci, și-au dat seama și suedezii că brișca se apropie și de koaiele lor, și poate-i mai bine să plătească ucrainieni să moară în locul suedezilor.

    https://monitorulapararii.ro/suedia-trimite-ucrainei-cel-mai-mare-pachet-militar-de-pana-acum-in-valoare-de-630-de-milioane-de-euro-sunt-incluse-nave-de-asalt-amfibii-sisteme-1-54212

    2. "Ecuadorul s-a răzgândit. De frica Moscovei, nu mai trimite echipamente sovietice Kievului"

    Șpilul era că SUA să preia fiarele vechi din Ecuador și să le transfere apoi Ucrainei, urmând ca SUA să le livreze ceva armament "mai nou" la schimb.
    În apă se vedea invers.

    https://monitorulapararii.ro/ecuadorul-s-a-razgandit-de-frica-moscovei-nu-mai-trimite-echipamente-sovietice-kievului-1-54210

    ===

    Romania Military spune o poveste interesantă:
    "Oldies but goldies"

    https://www.rumaniamilitary.ro/oldies-but-goldies-2

    "un avion considerat deja batran, AV-8B Harrier II, si-a aratat valoarea deasupra valurilor Marii Rosii reusind sa doboare drone lansate de rebelii Houthi cu tunul de bord, pe model WW2"

    The End

    RăspundețiȘtergere
  6. APV_rz
    Mulțumiri pentru revista presei.
    Dar credeți că martalogii anarhiști agatârsi pârsi înțeleg ceva?
    Personal am mai îndoieli.
    Ei sunt blocați pe deja clasicul "ne mai da ceva?"
    Da, le da prin guriță. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clanța mica!
      Erau într-o relație complicată.
      Ea mi-a spus. 😁

      Ștergere
  7. M-am întors din Cambodgia.
    Mi-a plăcut tara asta, este in top 3 tari vizitate.
    Sunt in Kuala Lumpur și mă retrag ușor spre casa. ✌️💪🦅🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mai stau câteva zile pe aici.
      Următorul zbor e spre Oman.
      Alta tara interesantă cu istorie veche.

      Ștergere
    2. Sunt convins că a fost o experiență interesantă.
      Eventual, când veți avea timp, să publicați câteva fotografii din călătorie.

      Ștergere
    3. Cat mai rămâi prin Kuala Lampur nu uita sa ne pupi zilnic in kur.

      Ștergere
  8. @ APV_rz,
    Dacă ești interesat de aventurile ,,bulangiului" dă-i domnule adresa de e-mail și conversat-va cat vreți. Îți poate trimite și poze.
    Un lucru este cert, odată cu reaparitia limbricului asta orice tema pusă în discuție de admin e complet ignorată și peste 90% din comentarii se învârt în jurul curlangiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim 20 februarie 2024 la 14:10
      Am înțeles punctul dumneavoastră de vedere.
      Consider că fiecare poate să-și exprime opiniile în mod liber, atâta timp cât nu sunt atacuri josnice "la persoană".

      @"dă-i domnule adresa de e-mail și conversat-va cat vreți"
      Sunt multe pagini de internet unde pot fi încărcate gratuit fotografii.

      @"90% din comentarii se învârt în jurul curlangiului"
      Problema pusă de dumneavoastră este reală dar trebuie studiat "ce a fost înainte, oul sau găina ?".

      Ștergere
  9. În sfârșit, se vede și partea bună a inteligenței artificiale:

    Amplă acțiune a FBI, Europol și a autorităților de securitate din UK, împotriva Lockbit, cea mai prolifică grupare de hackeri ransomware. Aparent, agențiile occidentale au reușit să spargă codul sursă al Lockbit și să preia controlul asupra operațiunilor hackerilor, dar există informații că aceștia aveau un backup ce le-ar permite să își reia activitatea infracțională.

    https://www.biziday.ro/276396-2/

    Cum criptarea e una foarte complexă, e clar că prin "metodele clasice" ar fi fost aproape imposibil să "spargă" codul sursă.
    Din fericire, mai există cetățeni pe planetă care nu s-au adăpat cu cerneală.

    RăspundețiȘtergere
  10. Faza interesantă când am intrat în Malaezia.
    Cumpărasem un cartuș de țigări (cam 100 de lei) și m-au pus să plătesc taxa 100 se lei.
    Nici Singapore nu are taxa asta.
    Venisem cu un cartuș de țigări din Romania și nu avut probleme.
    Apoi am trecut terestru din Singapore in Malaezia cu ele și iar nu am avut probleme.
    Problema e că atunci când m-am întors din Cambodgia in Malaezia le-au văzut pe scaner.
    Pe terestru între Singapore și Malaezia nu au trecut rucsacul prin scaner.
    De regula îmi fac bine temele când plec în alte țări dar e imposibil să știi toate reglementările.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o avere 100 de lei dar inițial când a zis de taxa am crezut că glumește.
      Dar și mai tare e că inițial a zis că taxa e 150 de lei.
      Apoi m-a întrebat cât sunt dispus să plătesc. 🤣
      I-am zis 5 lei in banii noștri.
      A început să zâmbească vamesa aia.
      Apoi m-a condus la biroul ăla unde se plătea taxa.
      Era afișat și textul de lege despre taxa asta.
      După mine am văzut că și niște arabi aveau problema asta cu țigările.

      Ștergere
    2. Zdreanță, tot în Kuala Lumpur? Eii, atunci să ne -o sugi bine și să ne pupi în cur.

      Ștergere
    3. Știi și la ce-ți ajută că știi ? (grupul Divertis)
      Cam mârlani ăia cu taxa pe țigări.
      Cele mai multe țări îți dau voie să "introduci" fără să plătești 200 de țigări (un cartuș) pentru uz personal.

      Ștergere
    4. Exact!
      Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată.
      Și am vizitat ceva tari pe 3 continente
      Mai postasem un comentariu referitor la tema asta.

      Ștergere
  11. Ar trebui sa dezbatem ce a fost înainte: mormanul de ajutoare sau gardul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am mai postat doua mesaje dar nu au apărut.
    Unul era despre gardul ăla langa care stau martalogii pârsi. 😁

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.stiripesurse.ro/proiect-in-parlament-pensiile-militare-eliminate-pentru-politistii-jandarmii-militarii-si-functionarii-publici-condamnati-penal_3237811.html

    Zdreanță, pușcărilă, ai belit 🥕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 20 februarie 2024 la 14:52
      "Luni, deputatul REPER Andrei Lupu a depus propunerea legislativă de modificare a Legii pensiilor militare de stat (Legea nr. 223/2015) prin care sunt eliminate pensiile de serviciu pentru militarii, poliţiştii, jandarmii şi funcţionarii publici cu statut special condamnaţi penal pentru infracţiuni de corupţie sau de serviciu."

      Mă mir că abia acum au "născut" o astfel de inițiativă legislativă.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  14. O anonima mai sus zice că îmi dădea o frunte in buric daca era în locul englezului. 🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-a tras-o englezoiul de doua zile ți-a dat gălbejita să mănânci ciorba cu paiul.

      Ștergere
  15. Apevilă încă n-a susținut examenul de licență la hacademie, așa că mai are de învățat și așteptat. Nu mai vorbesc că după ce se întrunește comisia de examinare, trebuie să susțină vizita medicală, proba sportivă de o milă marină, nu terestră, precum și examenele orale și scrise. Avem mari pretenții de la Apevilă, nu ca de la Zdreanță care a susținut și susține numai probele orale, iar vizita medicală a făcut -o numai ORL, adică nas, gât și urechi.

    RăspundețiȘtergere
  16. @anonim 20 februarie 2024 la 15:23
    @"dar câteodată am impresia că ne luați un pic de sus"
    NU mi-a trecut vreodată prin minte așa ceva.
    Încerc să port un dialog cât mai civilizat.
    Cel mult, sunt aspirant la "cupa de piele" :-).

    P.S. Încă n-am terminat de citit arhiva blogului, că n-ați făcut economie de postări :-).

    RăspundețiȘtergere
  17. Cam toți dupa'ciulea suntem pe L223 și nu ne afectează legea pensiilor civile.Posibil pe cei care au și o pensie civilă pe lângă cea militară,dar sunt puțini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Cam NU. La împlinirea vârstei de 65 de ani orice pensionar militar care a lucrat cu contract de munca după trecerea în rezervă și nu a valorificat vechimea civilă are dreptul la o a doua pensie în sistemul public și pentru o sigura lună lucrata. Nu este necesar stagiu de 15 ani. Te pot lamuri mai bine Claudiu Marn, Moș Alecu, Moș Martin. Cuantumurile sunt în funcție de anii vechime lucrați după 2015....de la ...5 lei in sus.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. E in regula. Nici-o problema.

      Ștergere
    5. Dacă nu muncești pentru visul tău se găsește un patron să te angajeze pe salariul minim să muncești pentru visul lui.Și în cazul nostru la apx.50 de ani nu mai cauți să te angajezi tu ci angajezi tu pe alții.Cei ce stau la casă ,au vad bun,le prisosește o cameră ce-i mare inginerie să o pregătești pentru a face jumi-juma cu un frizer,coafeză,manichiuristă.Cetățenii chiar au început să investească în imaginea proprie!

      Ștergere
    6. @ifrim 20 februarie 2024 la 18:31
      Se poate și la bloc.
      Am înțeles că sunt multe tinere ucraniene care-și caută chirie.
      Totuși, ideea asta de afacere are și restricții (bă, nici aici nu scapi de restricții) și principala restricție este soția.

      @"Cetățenii chiar au început să investească în imaginea proprie"
      Da, se observă asta și în cazul doamnei Șoșoacă.

      Ștergere
    7. D-na Șoșoacă este bolnavă de obezitate morbidă.Ea trebuie să meargă la chirurg să-i taie juma' din stomac,dar e prea ocupată să ajungă președinte!

      Ștergere
  18. "Palmă pentru Putin, chiar la Moscova - Ambasadorul român a depus flori la monumentul dedicat lui Navalnîi"

    https://www.stiripesurse.ro/palma-pentru-putin-chiar-la-moscova-ambasadorul-roman-a-depus-flori-la-monumentul-dedicat-lui-navalnii_3238259.html

    Se pare că domnului ambasador îi place mult ceaiul rusesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin se șterge la cur cu "palma ambasadorului rumân"....😂

      Ștergere
  19. "Primele măsuri de securitate IT la Camera Deputaților, după atacul cibernetic: Accesul la internet a fost limitat / Intranetul, disponibil doar din interiorul instituției"

    https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-26916068-primele-masuri-securitate-camera-deputatilor-dupa-atacul-cibernetic-accesul-internet-fost-limitat-intranetul-disponibil-doar-din-interiorul-institutiei.htm

    Deși atacul cibernetic nu a fost unul foarte sofisticat, totuși este o chestie rușinoasă pentru "specialiștii" care trebuie să asigure securitatea infrastructurii respective (civili 100%).
    Ce mi s-a părut mai grav în toată afacerea asta a fost refuzul "în scris" al covrigarului de a accepta securizarea infrastructurii oferită de SRI (sunt convins că cei de la O&T chiar știu cu ce se mănâncă treburile astea).

    Partea comică: "Accesul la Internet (prin cablu sau Wi-Fi) a fost limitat pentru anumite categorii de servicii sau platforme, cu excepţia Youtube, Facebook, Instagram şi Twitter".
    Păi bine băi pwlărăilor, aveți nevoie de platformele astea de socializare în interes de serviciu ?
    Fwte-v-aș pe unde beți apă!

    Vivat O&T!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă acceptă securizarea de către SRI ăia înregistrează tot,și apar la schelete în fișete de se prăvălesc peste ei!

      Ștergere
  20. Idioți și linge cururi, derbedei, golani și tâlhari ca politicienii români de după 89, nu sunt șanse să mai găsești. Politica economică a Rumâniei este zero, politica socială zero, politica externă zero, dar reprezentații plebei, trădătorii naționali, se întrec a face sluj și a-i pupa între buci pe cei care ne consideră slugi în "Evropa cu 4 viteze" a lui Sarkozy și Macrou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politicienii sunt la fel ca poporul din care sunt emanați,doar am fost la vot nu?

      Ștergere
    2. @anonim 20 februarie 2024 la 17:59
      Se pare că Nicolas Sarkozy merge cu frâna măgarului trasă (https://www.digi24.ro/stiri/externe/nicolas-sarkozy-a-fost-condamnat-la-un-an-de-inchisoare-pentru-ca-si-a-finantat-ilegal-campania-electorala-din-2012-2687473)
      Vreo 6 luni va avea de meditat la bulău, în care mână se ține săpunul.

      Lui Emmanuel Macron se pare că-i prinde bine supa de găină bătrână.

      În ce-i privește pe politicienii români eu aș completa cu "cwrve jegoase". Și asta cu referire la toate sexele, să nu mă acuze de discriminare.

      Vivat Coana Mița Biciclista!

      Ștergere
    3. Ifrime, io n-am mai votat din 1990, de pe vremea când mare șef era tutankamonul de Ilici Iliescovici . V-am lăsat pe voi să votați și se vede. Ați intrat cu oiștea -n gard, atâta tot.

      Ștergere
    4. Dacă n-ai votat, să-ți asumi răspunderea,bine,rău cum ai considerat, atunci nu ai dreptul nici să critici deoarece dacă părerea ta nu a contat atunci la vot nu contează nici acum!

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  21. "O rachetă din Coreea de Nord, lansată de Rusia și recuperată din Ucraina avea peste 90% din componente vândute de companii din SUA și Europa Acest text a fost copiat de pe Ziare.com O rachetă din Coreea de Nord, lansată de Rusia și recuperată din Ucraina avea peste 90% din componente vândute de companii din SUA și Europa"

    https://ziare.com/razboi-ucraina/racheta-coreea-de-nord-rusia-razboi-ucraina-1853933

    Și uite-așa luptă pentru pace democrația adevărată.
    Bine, cred că le-am fi vândut și noi componente electronice, la preț mai bun, dar, din simț patriotic, am distrus fabricile I.E.M.I., Microelectronica și I.P.R.S..

    Vivat capitalismul sălbatic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂 Asta înseamnă Globalismul😂😂 Toți bandiții din Amerlocia și Evropa și -au externalizat producția de bunuri în așa -zisele " țări de mâna a 3-a, dar numai pentru profit. De ce să plătească Volskwagen un muncitor cu 3000 de euroi pe lună în Jermania, când poate plăti un chinez cu 150 de dolari, deci mult mai puțin . Chinejii, la fel ca japonejii după WW2, inclusiv cu spionajul economic, au luat -o invers invers, de la copierea produselor vestice. E antologic cazul când URSS a trimis Vietnamului avioane MIG 21, iar la 2 ani după asta, Mao Ze Dong, scotea pe piață o variantă chineză similară 😂. Caz concret, eu fiind pescar împătimit; cele mai bune mulinete de pescuit până acum vreo 20 ani, erau cele japoneze: Ryobi, Daiwa și Shimano. Astăzi, Ryobi de fabrică în China, Daiwa în Vietnam, iar Shimano în Malaezia. La fel s-a întâmplat la noi, unde, datorită creșterii salariilor, industria confecțiilor practic a dispărut.
      Hai la tonți Noroc, iar Zdreanță curlangiul să o ea la ceok!😮🥕

      Ștergere
  22. @anonim 20 februarie 2024 la 18:44
    Adevărul e că n-are gusturi rele Crăcănel:

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/vladimir-putin-ar-avea-o-noua-relatie-amoroasa-cu-o-femeie-cu-32-de-ani-mai-tanara-cine-este-katya-mizulina-si-cu-ce-se-ocupa-2694011

    Biata doamnă Șoșoacă suspină degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  23. "Un intrus a vărsat intenționat 60.000 de litri de vin în valoare de 2,5 milioane de euro la o cramă din Spania"

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-intrus-a-varsat-intentionat-60-000-de-litri-de-vin-in-valoare-de-25-milioane-de-euro-la-o-crama-din-spania-2694505

    Criminalul ăla mare noroc a avut că nu l-au prins.
    Bă, înțeleg să bei ca porcul (este chiar recomandat :-) ), până pici sub masă, dar să arunci pe jos vinul se încadrează la "crimă cu premeditare".

    Vivat Bachus!

    RăspundețiȘtergere
  24. @apevereze
    La SCMD domnul Dogaru îi amenință pe cei care nu-și plătesc cotizațiile că nu se vor înfrupta din bucatele alese care le va câștiga în instanță.

    https://sindicatulcmd.blogspot.com/2024/02/argumentele-scmd-evident-nu-toate.html?m=1

    Inseamna ca per total clasament asta nu a mai schimbat "apa" de 14-15 ani
    pe vremea cand mataluta erai tare tareee tinerel si "foarte activ" din toate pdv
    Nu ca acum ai fi batran dar dupa valoarea pensiei a varstei si a lesgislatiei anterioare esti un pensionar foarte "pufos" chiar "biban" as putea spune 😂
    pese: pentru a-i da motiv scarbei barfitoare de pudel castrat sa mai gaseasca "crede el" o bresa....stai sa vezi ce si-o ia!...in plin, direct in tubul pitot cu iesire prin ajutaj.....dupa o inspectie temeinica a cariilor, a limbii si a stomacului de caine maidanez, care stim noi cu ce se hraneste. Trimitem "sonda" de calibru mare in sondaj "profund" trecandu-i mai intai prin botic

    RăspundețiȘtergere
  25. Bag sama dupa multimea postarilor ca v-ati refacut capacitatea de lupta si stocurile de mwie "stoc si uz" in asteptarea paduchiosului zdrentaros. Sa-i uram scces si:
    Slava mwia!
    Slava "clanta"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare după posibilități.
      "Famelie mare... renumerație după buget mică..."

      Ștergere
  26. https://img1.picmix.com/output/pic/normal/2/4/9/5/9385942_46931.gif

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cam cine este si "ce stie fataaa"
    Ekaterina Mizulina este o figură publică rusă, cunoscută pentru diverse roluri și activități. Iată câteva informații despre ea:

    Biografie:
    Nume complet: Ekaterina Mikhailovna Mizulina (în rusă: Мизу́лина).
    Data nașterii: 1 septembrie 1984.
    A absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004.
    Are o licență în istoria artei și limba indoneziană.
    A fost traducătoare pentru delegațiile oficiale ale Rusiei.
    În prezent, conduce Liga pro-Kremlin pentru siguranța internetului.
    Este fiica senatoarei Elena Mizulina.
    A fost implicată în activități de cenzură în Rusia, restricționând internetul și impunând amenzi și sancțiuni presei independente și rețelelor sociale.
    Relații cu Vladimir Putin:
    Presa internațională a speculat că Ekaterina Mizulina ar fi amanta președintelui rus Vladimir Putin.
    În trecut, Putin a fost asociat cu alte femei, cum ar fi fosta gimnastă Alina Kabaeva.
    Legătura dintre Katya Mizulina și Putin ar fi recentă, conform unor surse 1.
    Rolurile și activitățile:
    Ekaterina Mizulina a fost executiv director al Centrului Național pentru Asistența Copiilor (2017–2020).
    Este membră a Camerei Civice a Federației Ruse.
    Conduce Liga pentru un internet sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Importante sunt diametrele Ø și limbile cunoscute, că doar n-o să-i studieze Crăcănel circumvoluțiunile.
      Carcasa e corespunzătoare:

      https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA4dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjQl/MkYwMiUyRjIwJTJGMTkwNzY4N18xOTA3/Njg3X2l1Yml0YS1wdXRpbi5qcGcmdz03/ODAmaD00NDAmaGFzaD0xZmQxYjVkNzVhODk1OWMzNTU3ZjQ1Y2U0M2Y4ODFhZg==.thumb.jpg

      Ștergere
    2. Da scuze uitasem sa ma refer tocmai la carcasa(sasiu...etc) .O scapare impardonabila

      Ștergere
  29. Bă leat, scurt pe doi! Moldovenii basarabeni nu doresc unirea cu Românika. Aseară, pe YouTube, am văzut un mic interviu făcut / luat tot de un basarabean, care își întreba concetățenii dacă este benefică unirea cu "patria mamă". Ei bine, din 6 intervievați, nici măcar unul nu a afirmat că unirea cu România le va fi de folos. Toți au spus că preferă să trăiască independent și cu relații cât mai strânse cu Rusia. Cei șase aveau vârste peste 50 de ani și vorbeau bine românește. Printre argumentele aduse au fost sărăcia și naționalismul. "Mă bucur" că românii și -au rupt de la gură ca să le dea ăstora gaze, curent, educație și pașapoarte UE gratis , dar e timpul să -i lăsăm pe ăștia, la fel ca și pe orckranieni, să se înece în propriul lor rahat 💩. Gata, cred că e timpul să -i lăsăm pe ăștia să -si vadă de ale lor, iar noi de drumul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  30. Si la fel de scurt pe 2
    maia sandu prin "destabilizarea Moldovei" pe care cica o face tembelul simion se refera de fapt la propriul si personalul ei cur(a se citi functii) si al intregii protipendade moldovenesti(care nu-s deloc putzini), ca niciodata nu vor fi de acord sa devina din ceea ce sunt acum ,doar niste functionari oarecare in Statul Roman.Nici astia si nici altii indiferent care
    In rest basme de copii mici si retarzi....

    RăspundețiȘtergere
  31. @Anonim 20 februarie 2024 la 19:54
    @"https://img1.picmix.com/output/pic/normal/2/4/9/5/9385942_46931.gif"
    Super tare asta :-)
    Am postat aici comentariul pentru că sunt șanse să se piardă "în mulțime".

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Bântuind pe internet, am găsit și arma secretă a rușilor care a dus la retragerea ucrainienilor din Avdiivka și anume, diviziile în fuste:

    https://www.youtube.com/watch?v=f8W9O2AhR9A

    RăspundețiȘtergere
  34. https://www.cotidianul.ro/sua-a-facut-uz-de-veto-in-consiliul-de-securitate/

    Deci marile suide amerloce, nu doresc pacea...

    RăspundețiȘtergere
  35. Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte ușoară Zoo+9!
    Responsabilul cu lumina să aibă de grijă să nu fie penetrat dispozitivul.
    Hâc!

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.national.ro/0pp/dispare-interesul-strategic-cfr-marfa-pregatita-pentru-privatizare-militara-812865.html

    S-a terminat și cu CFR Marfă 😡

    RăspundețiȘtergere
  37. Sa-i dam si lui zdreanta material de l*ba pan'la clanta de maine unde are de supt din nou
    https://youtu.be/XhkSoXQj9T8
    si de la "aliatul strategic" un pic mai fatalai asa...de plimbare in parc
    De la astia am retinut in special pe 👉👌Ivana
    https://youtu.be/QTDqWabFrx4

    RăspundețiȘtergere
  38. Bună să aveți ziua Zoo+9!

    @ifrim 21 februarie 2024 la 06:12
    Mda, bag de seamă că v-ați erectat de dimineață bună domnu' Ifrim.
    Da' la două, ce-ați făcut la ora două ?

    RăspundețiȘtergere
  39. @anonim 20 februarie 2024 la 22:47
    @Deci marile suide amerloce, nu doresc pacea...
    1. Mai au de "donat" și testat ceva arme și muniții.
    2. Îți intră unul în casă (Hamas) și-ți omoară nevastă, copii, părinți. Te duci după el să-i urezi de bine. Și-l încolțești în subsolul blocului. Apare conducerea asociației de proprietari (ONU) și ți se povestește că-i băiat bun și trebuie supus la vot dacă să i se taie sau nu porția de aer criminalului. Președintele de asociație (USA) zice că cetățeanul Hamas e rău platnic și a fost și amendat de câteva ori pentru că făcea gălăgie noaptea așa că merită urările de bine.
    3. Sigur că președintele asociației (USA) e cam porc de felul lui și face tot ce poate ca să-și înmulțească stratul lui de slănină fără să-i pese că celorlalți purcei nu le ajunge mâncarea. În cazul ăsta punctual, sunt de acord cu decizia luată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apevilă, din 1947, ovreii i-au tot ucis pe arabi și și -au extins coloniile în Cisiordania și Gaza. Atunci despre ce vorbim? Cunoști Principiul Acțiunii și Reacțiunii din fizică, nu -i așa?

      Ștergere
    2. @anonim 21 februarie 2024 la 10:31
      @...din 1947, ovreii i-au tot ucis pe arabi și și -au extins coloniile în Cisiordania și Gaza...
      Așa-i!
      Și arabii au apăsat pe declanșatoare, cu bucurie, tot de atunci.
      N-am zis că așa ceva e corect!
      Consider că riposta armată a Iraelului a fost legitimă în cazul punctual al atacului sălbatic comis de Hamas.
      În cazul unor acțiuni militare în mediul urban, e imposibil să nu apară și victime colaterale.

      Ștergere
  40. @anonim 20 februarie 2024 la 22:50
    @S-a terminat și cu CFR Marfă
    Din cât pot pricepe eu, e o încercare de a ieși cumva din kăkat, cel puțin pentru o perioadă de 2 ani. Problema de fond rămâne însă.
    Și străfundul problemei e în curtea onorabililor cu capoate negre și vișinii care nu și-au făcut treaba timp de mulți ani.

    Urmașii agatârșilor obișnuiau să rezolve problemele juridice utilizând o groapă prevăzută la bază cu dispozitive ascuțite la partea superioară, numite țepușe.
    Ceva mai tărziu în istorie, un mare comandant de oști a optimizat procesul tehnologic al judecării și a decis că o țepușă este suficientă pentru bunul mers al lucrurilor.

    În perioada actuală, marii gânditori ai lumii în care și noi ne-am integrat cu bucurie, au decis că, în finalul procesului de judecare al criminalilor, acestora trebuie să li se asigure tot confortul pentru a-și putea desăvârși iluminarea spirituală.
    Procesul de iluminare spirituală trebuie să fie unul intensiv și de scurtă durată.
    Și averile criminalilor trebuie să le rămână neatinse, ca atunci când vor obține iluminarea spirituală și vor cheltui din banii furați să se rușineze de fiecare dată când vor face o tranzacție financiară.

    RăspundețiȘtergere
  41. Domnul Șifonier i-a convocat la Depozitul Central pe domnul Covrigar și pe domnul Măciucă pentru a-i notifica că s-a stabilit prin consens național comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale:

    Iohannis, Ciucă și Ciolacu, negocieri pentru alegeri și comasare.

    https://m.dcnews.ro/iohannis-ciuca-si-ciolacu-negocieri-pentru-alegeri-chirieac-eu-asa-ceva-nu-am-mai-vazut-e-o-nebunie_949780.html

    Președintele PSD Marcel Ciolacu și președintele PNL Nicolae Ciucă au ajuns, în jurul orei 11:00, la Palatul Cotroceni, unde poartă discuții cu președintele Klaus Iohannis despre comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, despre o eventuală alianță politică sau electorală între cele două formațiuni politice și despre întregul calendar electoral pe anul 2024.

    RăspundețiȘtergere
  42. Șoșocul Silvestru contraatacă "la baionetă":

    Diana Șoșoacă, lovită fără milă de soțul ei! Scrisoare explozivă.

    Așa mă, fii bărbat!
    N-o lăsa pe koioasă să te calce pe gât!
    Păi ce pwlele noastre facem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://evz.ro/diana-sosoaca-lovita-fara-mila-de-sotul-ei-scrisoare-exploziva-integral.html

      Ștergere
  43. O realizare impresionantă a inginerilor turci:

    Reușită istorică a Turciei: Kaan, primul avion de generația a 5-a construit de turci, a efectuat în premieră zborul inaugural

    https://www.defenseromania.ro/reusita-istorica-a-turciei-kaan-primul-avion-de-generatia-a-5-a-construit-de-turci-a-efectuat-in-premiera-zborul-inaugural-foto_627011.html

    După ce Marele Licurici i-a tăiat de la porție, urmașii lui Baiazid au luat problemele în propriile mâini.
    Pe lângă drone, mașini de spălat și frigidere, au reușit să înalțe zmeul cel mare.

    RăspundețiȘtergere
  44. Primarul acuzat că a violat o copilă de 13 ani s-a întors la primărie.

    https://scutul.ro/primarul-acuzat-ca-a-violat-o-copila-de-13-ani-s-a-intors-la-primarie-fata-a-si-ramas-insarcinata-si-a-nascut-un-copil-edilul-sunt-nevinovat/

    Pe vremea domnitorului Constantin Mavrocordat domnul primar era cercetat tot "sub control judiciar"
    "Celui ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire"
    https://uriesblog.ro/cu-stromeleagul-invartosat/

    RăspundețiȘtergere
  45. A fost publicat numărul 7/2024 al Observatorului militar

    http://presamil.ro/ultimul_nr/

    La prețul de 1,20 Lei poate fi o lectură plăcută, mai ales că se poate face și economie de hârtie igienică.
    Voi face doar scurte comentarii, nu de alta dar n-am chef de plătit "drepturi de autor"

    La pagina 16 apare un titlu interesant, oarecum în aceeași tematică cu blogul nostru:
    Simpaticele maimuțe din Gibraltar
    De când începi urcușul pe stâncă, micuțele patrupede din specia macac te întâmpină curioase și fara agresivitate. Maimuțele trăiesc liber, organizate în colonii teritoriale.

    Pagina 19 redevine interesantă!
    Sa ne luam (și) o yală bună! este titlul articolului semnat de domnul Oproiu.
    Un articol bine scris, pentru cine are și neuroni să priceapă.
    Că și ușa o încuiem, chiar dacă există poliție. Însă pâna vine poliția, de cât de bună e yala pe care am cumpărat-o depinde siguranța noastră.

    Alt articol, tot bine scris, are titlul „Micul” abuz
    Doamna Motoc prezintă cazul unui antrenor de înot care se încadrează lejer la prevederile codului penal din vremea domnitorului Mavrocordat:
    "Celui ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire"
    https://uriesblog.ro/cu-stromeleagul-invartosat/

    Este prezentă și caricatura. Jocul de cuvinte e bun!

    The End

    RăspundețiȘtergere
  46. @anonim 21 februarie 2024 la 13:09
    Înainte de 1990 era o lozincă ce proslăvea triada RRR.
    RRR = Recuperare – Reciclare – Refolosire
    Acum, ne-am modernizat și interpretarea sloganului sună altfel:
    RRR = Reduce – Reuse – Recycle
    În mod sigur și unui dulap ponosit i se va putea găsi o altă întrebuințare (Reuse).

    RăspundețiȘtergere
  47. Statul prea mult la naftalină dăunează grav sănătății echipamentelor:
    Testul “nuclear” realizat de Marina Regală Britanică cu o rachetă Trident a eșuat

    https://www.biziday.ro/276497-2/

    Testul s-a făcut la sfârșitul lunii ianuarie dar abia acum a "transpirat".
    Chiar dacă nu avea focoase reale, prăbușirea dihaniei de 60t în apropierea submarinului care a lansat-o a provocat în mod sigur bucurie însoțită de cufureală celor de pe submarin.

    Probabil și la ei a ieșit cu declarații un "teligent" și a zis că "Eu văd acest incident ca o oportunitate. E un test care mi-a confirmat încă o dată că sistemul este foarte bun" așa cum a declarat la noi domnul col. Virgil Tomșa când s-a încăpățânat patrioata să stea în coteț în loc să zboare.
    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/chix-de-miliarde-de-dolari-cum-a-fost-ztradata-armata-romana-de-sistemul-patriot-chiar-la-inaugurare.html .

    Și dacă ar fi trebuit să ... ?
    Big problem!

    RăspundețiȘtergere
  48. APV_rz, tot respectul pentru comentariile, cu har și talent! Păcat că unii au intrat in 'adormire'/iar alții, au probleme...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Cei din adormire s-or trezi ei cândva la fel ca din beție. Numai din prostie nu te poți "trezi".
      Sper ca cei care "au probleme" să le poată depăși.

      Ștergere
  49. Oare câți neuroni îți trebuie ca să faci asta:
    „Putin fă ordine în Ucraina”: Guvernul de la Varșovia răspunde dur la un mesaj afișat de fermierii polonezi în timpul protestelor

    https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26918059-putin-ordine-ucraina-guvernul-polonez-denunta-dur-mesajul-afisat-fermieri-timpul-protestelor.htm

    Pe pancartă scria: „Putin, fă ordine în Ucraina, la Bruxelles şi în guvernul nostru!" Acesteia îi era ataşat un steag sovietic.

    Cred că pot fi două explicații:
    1. Mesaj plătit în ruble.
    2. Simplă prostie.

    Și mai e o chestie, oamenii văd că "protestează" în toată Europa.
    Dacă-s fermieri, ei nu au de hrănit animale, nu au de făcut lucruri ce se mai fac prin ferme?
    Distrug marfa din vagoane, din autotrenuri, blochează drumuri și vămi.
    Mie mi se par cam prea bine organizate "protestele" astea.
    Părerea mea. Hâc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine că e doar părerea ta. Lasă că de anul ăsta o să -ți facă nevastă -ta gogoși din făină de gândaci. De gândaci de bucătărie...

      Ștergere
    2. @anonim 21 februarie 2024 la 19:45
      Nu sunt de acord cu kăkaturile propuse de așa-zișii progresiști, ăia cu făină din greieri și gândaci la rotisor.
      Nu sunt de acord cu metodele de protest practicate, mai ales cu distrugerile.
      În mod sigur, multe din motivele pentru care se protestează sunt reale.
      Îmi mențin părerea cu privire la mesajul de pe pancartă.
      Discuția este deschisă și liberă.
      N-am pretenția că doar eu am dreptate și nici nu caut adepți.

      Ștergere
  50. Un articol foarte bine scris:
    Ucraina: doi ani de agresiune rusă

    https://www.contributors.ro/ucraina-doi-ani-de-agresiune-rusa/

    Abandonarea Ucrainei, prin promovarea izolaţionismului şi prin acceptarea mutilării ei teritoriale, înseamnă recompensarea agresorului ce va alege alte ţinte...

    Cam asta cred că au aflat (cam târziu, zic eu) decidenții din Danemarca și din Suedia.
    Celelalte state din "buna" Europă o freacă-n falcă.

    Ai noștri conducători, în frunte cu Dulap sunt convinși (așa ne povestesc) că vine OTAN și "le dă în gură" posibililor agresori și noi trebuie să stăm cuminți la locurile noastre.
    Ce au uitat ai noștri viteji conducători să ne spună e că ar trebui să pregătim și să punem pe tava cu pâine și sare și un ceas și un palton.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.
      În 79 de ani, locuitorii țărilor din "buna" Europă s-au obișnuit să bea bine, să mănânce bine și să fwtă bine.
      Până nu e prea târziu, poate s-or decide să-și rupă de la guri pentru înzestrarea armatelor, nu de alta dar, cwrvele ce și le permit acum le-or lua alții ca trofee, pe lângă ceasuri și paltoane.

      Ștergere
    2. Akord75 deja cred că a pus ochii pe paltonul lui Cezar de la arma iepurași de camp.
      De la mine poate lua un ceas cu cuc.

      Ștergere
    3. I-l dau prin gard.
      Doar cucul.

      Ștergere
    4. @reddog 21 februarie 2024 la 17:48
      @Doar cucul
      Trebuie să recunosc că asta a fost bună :-)

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  51. ”La doi ani de la declanşarea de către Rusia a războiului de agresiune împotriva Ucrainei, situaţia de securitate din vecinătatea estică a României continuă să fie ameninţată de atacurile Rusiei asupra oraşelor şi infrastructurii ucrainene, soldate cu numeroase victime şi pagube materiale. Pentru ţara noastră, situaţia de război din statul vecin menţine riscurile de incidente care pot afecta teritoriul şi cetăţenii României, precum şi pericolele în ceea ce priveşte siguranţa navigaţiei în Marea Neagră din cauza minelor în derivă şi a acţiunilor ostile ale Rusiei"

    CSAT a dispus „măsuri de întărire a Forțelor Armate Române”, în contextul atacurilor ruse de la granița României cu Ucraina

    https://m.ziare.com/csat/csat-intarire-armata-romana-atacuri-ruse-granita-ucraina-1854110?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  52. Ți-e și frică să mai comentezi când auzi propaganda cu retezarea ștromeleagului învârtoșat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul caruia nu-i este frica se pare că este reddog. El oricum nu-și face probleme din cauza asta (a retezării stromeleagului). La el altele sunt ,,piesele de rezistenta".

      Ștergere
    2. Cu justiția de acum s-ar putea să fie o problemă, că ăștia întâi taie și după aia numără. De asta trebuie reformată justiția.
      Prin unele state musulmane circulă destul de mulți cetățeni care au lipsă mâna dreaptă pentru că nu s-au putut abține de la furat.
      La fel de bine și la noi ar putea circula și cetățeni fără dispozitiv de pișat, dacă nu și-au putut stăpâni instinctele animalice.
      Am să fiu mai îngăduitor și am să sugerez legiuitorului să-i poată da ca alternativă condamnatului varianta cu țepușa.
      E o ipoteză, ca să-l citez pe domnul Reddog.

      Ștergere
    3. Varianta propusa de dumneavoastră (cea cu tragerea in țeapă) nu cred ca-l ar avantaja pe domnul reddog. In mod sigur el ar prefera retezarea stromeleagului (oricum nu-l folosește decât ca dispozitiv de pisat).

      Ștergere
    4. Un argument suplimentar pentru retezarea corpului delict:

      https://scutul.ro/scene-sangeroase-la-iasi-un-tanar-a-vrut-sa-omoare-o-prostituata-a-lovit-o-cu-un-ciocan-in-cap/

      Păi ciocoflenderul ăla nu putea face o labă?

      Ștergere
  53. E anarhie!
    De asta am răspuns eu în locul domnului Ifrim :-)
    E Zoo + 9. Mai mult 9 :-)

    RăspundețiȘtergere
  54. Apevilă, mai lasă Latrina 3 și HoțNews. Documentează-te și din surse alternative, cum ar fi asta:

    https://www.youtube.com/watch?v=JovKkDvAU9Y

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărul este ca un caleidoscop, adică are căcălău versiuni.
      Văzusem filmul ăla acum aproape un an de zile.
      "Latrina 3 și HoțNews" ca de altfel toate sursele de informare le studiez eventual ca punct de pornire al unei informații și apoi caut "rădăcina".
      Oricum, azi "o știre" e rostogolită de la o publicație la alta ca bila la flipper :-)

      Ștergere
  55. Au întors armele,s-au dat cu dujmanu'!

    RăspundețiȘtergere
  56. Întâia drulă a politicii românești se dezlănțuie:

    Cătălin Drulă: ”Alianţa Dreapta Unită va contesta orice comasare a alegerilor, pe toate căile legale”

    https://www.euronews.ro/articole/catalin-drula-alianta-dreapta-unita-va-contesta-orice-comasare-a-alegerilor-pe-to

    Mița Biciclista a fost o doamnă onorabilă în comparație cu drula asta cu barbă și trotinetă.

    Dreapta Unită cere declanşarea unui referendum pentru eliminarea pensiilor speciale, adoptarea de urgenţă a legii de alegere a primarilor în două tururi şi reducerea numărului de parlamentari la 300

    Dacă tot se cred așa șmecheri și tari pulifricii ăștia, de ce n-au adoptat ei legile astea cât au fost pe cai mari?
    Dacă-l întrebi pe drula asta de biped ce este aceea "pensie specială" va spune că e pensia militară.
    Să sugi pwla de ziua ta băi drulă de Drulă.

    P.S. drulă= femeie depravată (https://dexonline.ro/definitie/drul%C4%83)

    RăspundețiȘtergere
  57. Raportez:
    Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  58. In seara asta mi-am permis sa ma "dicstrez" putzin"
    si la cele scrise de (pseudohuhurezu)
    " Claudiu Marin spunea...
    Pentru stabilirea pensiei militare se iau in calcul valorile soldelor de grad si funcție actualizarte la data deschiderii dreptului de pensie. Dupa stabilirea pensiei militare, potrivit legii pensiilor militare, opereaza numai indexarea.Cei pensionati in anul 2024 nu vor benefici nici ei de cresterile soldelor pentru activi din anii 2025 si anii urmatori.
    20 februarie 2024 la 19:10"

    RăspundețiȘtergere
  59. mi-am permis sa raspund si eu asa (dar mi-am luat si un backup aici) ca n-o sa apara raspunsul meu.In veci!!
    ""Cei pensionati in anul 2024 nu vor benefici nici ei de cresterile soldelor pentru activi din anii 2025 si anii urmatori."
    Inteleg eu de aici ca ori de cate ori va apare cate o majorare a soldelor indiferent de componenta si/sau valoare tot de atatea "n" ori va mai apare o noua categorie de pensionari.Bine ca nu e inflatia din 2001-2003 cand se majorau soldele in fiecare luna ,de ordinul "zecilor de mii"ROL
    20 de "generatii" anuale de pensionari militari, posibil cu 20 de valori ale pensiilor diferite si toate astea la grade functii si vechimi identice
    Ce "logica"...ce "logica"!!!!
    ...si ca sa-l parafrazez pe Dragnea
    "Si cu ce dracu' ma ajuta pe mine asta,domnisoara?"
    pese: Poate mai vad si aia din OTAN si importa "modelul".Sau la ei, deja este asa???😂"

    RăspundețiȘtergere
  60. Asa e cand isi baga dracu coada> Auzisi redoage? hai,hai boticu... mareee,mareee!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Bă leat, ochiu și timpanu șăfului de stat e pe voi. Continuați programul ordonat, că altfel sectoarele vă așteaptă.
    PS. Zdreanță să nu uite ca la ora doo să ne sugă cariciul și să ne înbelească la oo!

    RăspundețiȘtergere
  62. https://www.stiripesurse.ro/casele-de-pensii-au-facut-calculele-cei-16-milioane-de-pensionari-care-nu-vor-primi-pensii-majorate_3239095.html

    Tot un laie...marca covrigarului din Buzoi și a marelui alb, eroul militaur în viață, care s-a bătut pe plaiuri străine să apere rahatul de muște.

    RăspundețiȘtergere
  63. Raport de luptă no.2.Timp:Trecut de ora doo.Scop:Îmbelire la 00.Results:Coibare goale.Obs.:Apropitarii dorm ca porci.Măsuri:Foot amantele, de ziua lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regulează -l pe văr 'tu Patroclea, da' cu prezervativ pe scăfârlie.

      Ștergere
    2. Nu-i bai că și noi footem ,,okrainiencele" tale și nu plătim. Cum s-ar zice suntem kit.

      Ștergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bag de seamă că misiunea de luptă de la ora două a fost îndeplinită cu succes (@ifrim 22 februarie 2024 la 02:27).
    Felicitări domnu' Ifrim!
    Continuați!
    Dacă mai puteți :-) (@Măsuri:Foot amantele, de ziua lor!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 22 februarie 2024 la 10:40
      @Dacă ești cuminte...
      Aduc eu beutură :-)

      Ștergere
  66. @anonim 22 februarie 2024 la 00:43
    În fața șefului și în spatele calului să nu stai niciodata.
    (Ion - șef de atelaj)

    RăspundețiȘtergere
  67. @anonim 22 februarie 2024 la 01:46
    @Tot un laie...marca covrigarului din Buzoi și a marelui alb

    Poate pentru câțiva civili va fi benefică acțiunea de recalculare.
    Până acum s-au făcut doar speculații statistice.
    Singura parte bună a afacerii este "digitalizarea" dosarelor de pensionare.
    Și aici pot fi o mulțime de probleme.
    Pot să apară erori de introducere ale datelor și apoi să vezi circ.
    Și erorile pot să apară și din cauza volumului mare de date procesate.
    Că și la ăia probabil că sunt doi care introduc datele și opt care "supraveghează".
    Ăia opt sunt: șef, adjunct șef, amantă șef, amantă adjunct, decalotator șef, decalotator adjunct, potrivaci șef, potrivaci adjunct.
    Din ce scriu ăia acolo, "Casa Națională poartă discuții pentru contractarea sistemului informatic.".
    Asta înseamnă că încă nu au nici echipamente și nici softuri.
    Cretinii ăia își imaginează că e suficient un Pentium 1 și trei linii de program :-)
    Vai de pwlele noastre!
    Oricum, se face atâta gălăgie pe tema asta de mai bine de un an de zile, de zici că e pe cale să fie elaborată o nouă teorie a relativității.

    RăspundețiȘtergere
  68. @fu*e pe reddog 21 februarie 2024 la 23:07
    @"...ca n-o sa apara raspunsul meu.In veci!!..."
    "Blogger Claudiu Marin spunea...
    Pornograful de pe blogul lui Cezar(doar nu te astepti sa vezi pe un blog serios expresii porno chiar sub forma de pseudonim)

    a scris

    "Cei pensionati in anul 2024 nu vor benefici nici ei de cresterile soldelor pentru activi din anii 2025 si anii urmatori."
    Inteleg eu de aici ca ori de cate ori va apare cate o majorare a soldelor indiferent de componenta si/sau valoare tot de atatea "n" ori va mai apare o noua categorie de pensionari.Bine ca nu e inflatia din 2001-2003 cand se majorau soldele in fiecare luna ,de ordinul "zecilor de mii"ROL
    20 de "generatii" anuale de pensionari militari, posibil cu 20 de valori ale pensiilor diferite si toate astea la grade functii si vechimi identice
    Ce "logica"...ce "logica"!!!!
    ...si ca sa-l parafrazez pe Dragnea
    "Si cu ce dracu' ma ajuta pe mine asta,domnisoara?"
    pese: Poate mai vad si aia din OTAN si importa "modelul".Sau la ei, deja este asa???"

    22 februarie 2024 la 00:10
    "

    Ai fost ridicat la rangul de "Pornograf" în grad de cavaler :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la el ca "pantograf" atat s-a putut....
      1-oricum n-a observat esentialul
      2-"capcana" mea ca sa apara comment-ul acolo a functionat(...."n-o sa apara in veci")
      3- am demonstrat ca sub ifosele lui de domnisoara virgina dar sparta-n gura functioneaza din plin O&T
      pesea: Ca daca-i asa "serios" ce a cautat pe aici ca sa citeasca??
      Un mic pervers gen patroclea>Un "pervers" care se milogeste dupa limbi datorita scaderii vitezei contorului si care accepta linguseli fara numar.
      Aici un reddoaga ne trebuie ca el are "expertiza" in limbi&lins(alt cuvant in romana nu am gasit asa ca am incercat sa-l "implementez" pe asta in romgleza.Sper sa "achiesati" conform deciziei luata de "board" si "CEO".
      Dar asta numai daca aveti suficiente "capabilitati" pentru a va intari "rezilienta"Ca atare😄....Oaiii ce ma enerveaza asta!!..... "ca atare" ca stiu eu de ce.E pus la fiecare doua propozitii simple ,scurte de retard...
      Daca apare si reddoaga promit solemn ca imi schimb nicneimul imediat
      Deci "ca atare" mi s-a facut dor sa dau o mwuieeeee.....🐩

      Ștergere
    2. @fu*e pe reddog 22 februarie 2024 la 12:21
      @Ca daca-i asa "serios" ce a cautat pe aici ca sa citeasca??
      Își îmbunătățește și omul vocabularul și află lucruri noi din studiile hacademice publicate aici.
      Dacă avea puțin bun simț putea să citeze numele blogului hacademic.

      Ștergere
  69. Da măi asta e nashpa rau.El zice ca am scris pe blogul lui Cezar.....saracuu'!!!(nu CEZAR)
    Sau aici o fi blogu lu Cezar ....si e bine camuflat ,iar Cezar de o inteligenta iesita din comun sa-l duca "gheazeul" la asemenea idei
    Asta ar fi un fel de "comasare"PSD+PNL=PCR
    Hâc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @El zice ca am scris pe blogul lui Cezar...

      Asta înseamnă că avea deschise mai multe pagini și s-a emoționat omul de câte idei interesante a găsit aici în hacademie și a încurcat paginile :-)
      Pentru încurcătură, eu zic că domnul Claudiu Marin se califică pentru a-i fi decernată "cupa di chieli" :-)

      Ștergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://politicaapocalipsei.net/2024/02/21/un-csat-inutil-o-armata-ignorata/

      Ștergere
  71. Directorul FBI Christopher Wray a avut o ”întâlnire de lucru” cu directorul interimar al SRI

    https://umbrela-strategica.ro/directorul-fbi-christopher-wray-a-avut-o-intalnire-de-lucru-cu-directorul-interimar-al-sri/

    Eu cred că ăsta de fapt trebuia să ajungă la Budapesta și a încurcat orașele.
    Sau poate o fi venit să ne spună că l-au săltat pe ucigașul lui Teo Peter și nu știu cum să-l trimită la Rahova.
    Oricum, n-a consumat kerosen până aici numai să se cufurească în buda lui Ceaușescu.
    Știe pwla!

    Vivat O&T înfrățit cu FBI!

    RăspundețiȘtergere
  72. Iranul a trimis Rusiei, de la începutul anului, sute de rachete balistice

    https://geodef.ro/iranul-a-trimis-rusiei-de-la-inceputul-anului-sute-de-rachete-balistice/

    ...Iranul a furnizat Rusiei aproximativ 400 de rachete ...
    ...Avem voie să exportăm arme către orice țară dorim, a declarat oficialul anonim de la Teheran

    România exportă "către orice țară dorim" aer curat, că industrie poluatoare nu mai avem, hoți și cwrve.

    RăspundețiȘtergere
  73. Şeful mafiei japoneze este acuzat de americani de trafic de materiale nucleare către Iran

    https://monitorulapararii.ro/seful-mafiei-japoneze-este-acuzat-de-americani-de-trafic-de-materiale-nucleare-catre-iran-1-54227

    Materialele nucleare au fost transportate din Myanmar în Thailanda pentru a fi livrate unui agent sub acoperire al DEA...

    Nu cumva șăfu la FBI o fi venit pe la noi tocmai în legătură cu treaba asta ?
    Who kown?

    RăspundețiȘtergere
  74. Zdreanță, măi Azorel, vino iute că mă mănâncă la kel! Și după ce mă scarpini potaie, să -mi dai câteva limbi pe koaie!

    RăspundețiȘtergere
  75. România „țintește” o achiziție majoră de arme de asalt pentru Armată. Sig Sauer, printre greii din industrie care sunt pregătiți pentru cerințele programului

    https://www.defenseromania.ro/romania-tinteste-o-achizitie-majora-de-arme-de-asalt-pentru-armata-sig-sauer-printre-greii-din-industrie-care-sunt-pregatiti-pentru-cerintele-programului_627016.html

    Aflat pentru câteva zile în România, general-locotenent (r.) John Deedrick, în prezent consilier în cadrul SIG Sauer, a acceptat o discuție liberă cu DefenseRomania pe teme legate de obiectul de activitate al SIG Sauer.

    N-ar fi exclus ca deja să se cunoască (sau nu ?) deja tipul și cantitatea de "scule" ce vor fi achiziționate de MApN și despre care a vorbit gl. Vlad.
    Că nici domnul Deedrick n-o fi venit în România să vadă Transfăgărășanul.

    RăspundețiȘtergere
  76. Probabil că tovarășa Ekaterina Mizulina, după ce a trimis în Siberia câțiva internauți, i-a făcut o lucrătură serioasă lui Crăcănel și l-a energizat:
    Rusia încearcă o lovitură de imagine cu patru „lebede albe”. Bombardiere Tu-160M livrate simultan, deși de fapt calendarul e în întârziere

    https://www.defenseromania.ro/rusia-incearca-o-lovitura-de-imagine-cu-patru-lebede-albe-bombardiere-tu-160m-livrate-simultan-desi-de-fapt-calendarul-e-in-intarziere_627028.html

    Președintele rus, Vladimir Putin, a efectuat, pe 21.02.2024, o vizită de lucru în Republica Tatarstan. În primul rând, șeful statului rus s-a deplasat la Întreprinderea de aviație S.P. Gorbunov din Kazan, unde a urcat la bordul unui bombardier strategic Tu-160M.

    L-au apucat plimbările pe Crăcănel.
    Sau o fi Crăcănel al VII-lea ?

    RăspundețiȘtergere
  77. Măi tovarăși, s-a petrecut o minune.
    Pe blogul lui Cezar a apărut un comentariu inteligent:

    https://cezar-armya.blogspot.com/2024/02/ce-fiinte-inteligente-ar-fi-putut.html?showComment=1708602624030#c9158237979725515467

    Nu vă speriați, că nu-i al lui Cezar.
    Pare scris de pe telefon dar e inteligibil.
    Mare lucru că nu l-a șters Cezar, că îl eclipsează.

    RăspundețiȘtergere
  78. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  79. Muie ziua camaraz !
    Iar tu măi Zdreanță ia o clanță ( numa de nu te-o găbjât hingherii, or nu te-or arenjat gălbăjâțîî) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: bă Akoarde, ce dreq e asta cu ^fute pe reddog^ ? Ai tras ceva pe nară, or ce ?

      Ștergere
  80. Bag sama că tăt ce pare a hi interesant prin câcăstorile noastre tradiționale, este ales, prelucrat și adus cu mare atenție în Bliboteca Hacademică !
    Nici nu trebă să mă mai obosesc să văz ce-i pe la Moș Koilă, or Cufureață !
    Apropo: ce-i cu tabelul ăla cu nuș ce solde de grad ? Sau e ceva gen Aciocăriței Ștocărel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E publicat de sindicaliști.
      Nu e feic!

      Ștergere
    2. Oricum e valabil numai pentru activi.
      Pasivii din clanul bășinoșilor crăcănați pot sta liniștiți la locurile lor că n-or vedea ei așa ceva. Poate pe ecrane în sala cazanului.

      Ștergere
    3. @pmt 22 februarie 2024 la 16:24
      @...ce-i cu tabelul ăla cu nuș ce solde de grad ?...
      Materialul original provine de aici:

      https://sindicateuropol.ro/actualizarea-salariului-de-grad-demers-comun-al-sindicatului-europol-si-snpp/

      Ștergere
  81. Cei cărora li se lipesc de burtă cuțite și furculițe, să stea liniștiți, că n-au căpătat puteri paranormale.
    Există o explicație științifică:

    Sortiment de biscuiți vândut în magazinele Lidl, retras de la vânzare de firma producătoare, deoarece ar putea conține “corpuri străine metalice”.

    https://www.biziday.ro/276657-2/

    ”Firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul «Grandino Biscuiți din aluat fraged, 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g» cu termenul de valabilitate 12.12.2024. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acu văzui și eo că s-a difuzat știrea pe sticlă. Cică bisculiții pot fi duș înapoi kiar și fără bonul fiscal, că se dau banii îndărăt !
      Părerea mea e că-i doare la bașkeț pe consumatorii noștri. Dracul îi mai duce înapoi, deja s-au transformat într-o pastă molcuță, care plutește spre stația de epurare Glina 2, iar eventualele metale s-au transformat în aliaje de înaltă duritate (OțelCarbon16) !
      Pfoaaa, mă gândesc ce aliaj spețial de făcut spăz de samurai ar ieși din Viurelu kișă Kelu, din combinația biscuiț cu resturi dă fer veki & kerosen în amestec cu gaz lampant, călit în frecție galenică !

      Ștergere
    2. @...cu resturi dă fer veki & kerosen în amestec cu gaz lampant, călit în frecție galenică

      :-) :-) :-) (traducere: râs cu hurducături)

      Ștergere
  82. Răspunsuri
    1. Muie ziua pmt!

      Da, da nu se ronțăie, e un fel de acadea.
      Mi-a dat mai demult robotul ION un link:

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Phallus_impudicus

      Ștergere
    2. Gata, m-am lămurit despre ce e vorba !
      M-a mâncat în cur să mă duc la liceul militar, să învăț bine și să ajung un cadru de nădejde bla bla, devotat valorilor ciaka-laka lugu lugu !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  83. pmt22 februarie 2024 la 16:15
    Peseaua: bă Akoarde, ce dreq e asta cu ^fute pe reddog^ ? Ai tras ceva pe nară, or ce ?
    asta-i doar imaginatia ta.Acolo merg cateva consoane diferite,dar daca simti nevoia sa pui "t" nu eu port responsabilitatea....asa ca pemete-ule "ai loat-o"......nu te gandi iar la prostioare ca te bag la perversi 😁,capitolul.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaaa, Dumnezeu e ocupat. Acu îl fute pe reddog ! Sau ceva de jenu...
      A dreq, eo crezui că aiconu ăla e ceva cu ^Hai Dinamo ! Peluza Cătălin Hâldan^ !

      Ștergere
  84. Bă, da n-aț stat degeaba !
    Bagabonțîî ăș bătrâni, văz că nici în puterea nopțîî nu s-au menajat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăștia-s ca hamsterii, ziua dorm și noaptea pedalează la rotiță :-)

      Ștergere
  85. I-auz bre, cică-l decorară bagabonțîî pe Akoarde cu ordinul național de Pornograf Spețialist 1 în Grad de Mare Cavaler cu Spăz și Ciolan !
    Ioi, doamne feri !
    Acu văzui și eo, că s-a dat și OZU !

    Peseaua: fusăi o fugă până la haznaua lu Ciuzăr Luzăr Muci pi Kept, da-i vraiște totală p-acoalea ! Cică s-a cufurit unul zis tehnocaricea kel, de nu mai poate ceobârlanul intra ca să vidanjeze.
    MUEi, dupe duhoare, eo crecă-i Viurelu kișă Kelu, baroncu dă Hurzicani !
    Pe surse, am aflat că baragladina o fo plecată ca să negocieze cu celălalt erou în viață, ca să-i primească și izmenele lui la muzeul Budigăilor Eroici !
    Da eo nu crecă-i adevărat, tre să hie un feic, ceva...

    RăspundețiȘtergere
  86. Putem fi "mândri" pentru că am ajuns pe primul loc în UE:
    România are cea mai ridicată rată a inflației din UE. Este dublă față de media blocului comunitar

    https://www.euronews.ro/articole/romania-are-cea-mai-ridicata-rata-a-inflatiei-din-ue-este-dubla-fata-de-media-blo

    România a început anul cu cea mai ridicată rată a inflației din tot blocul comunitar, de 7,3%, în creștere față de decembrie.

    Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decît atît (Petru Rareș).
    E clar că se poate mai mult.

    Vivat șăfii cei mari !

    RăspundețiȘtergere
  87. Măreața justiție românească:
    Părinții tânărului mort în accidentul de la 2 Mai, umiliți de judecătoare: "A întrebat dacă băiatul meu este în sală"

    https://ziare.com/accident-2-mai/accident-2-mai-proces-judecatoare-parinti-tanar-mort-1854318

    Declarația tatălui băiatului ucis de drogatul Pascu, referitor la doamna judecător:
    ...Când a întrebat dacă băiatul meu este în sală...Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. Îi vroia buletinul...

    Cum pula mea a absolvit cretina aia facultatea și cum a ajuns judecător ?
    Pentru specimene din astea chiar s-ar impune judecata dacică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erată: în loc de "referitor la doamna judecător" trebuie "referitoare la doamna judecător" :-)

      Ștergere
    2. Da,da,de akord să i se reteze ștromeleagul învârtoșat!

      Ștergere
    3. @ifrim 22 februarie 2024 la 18:59
      Ioai domnu' Ifrim, te-ai trezit prea brusc.
      Chestia cu ștromeleagul a fost legiferată mai târziu, după ce poporul român s-a născut din Traian și Decebal.
      Dacii neaoși puneau în practică dispozitivul groapă+țepușe.
      Te-au cam ostenit "amantele".

      Ștergere
  88. Prognoza pentru astă noapte:Va fi întuneric,spre dimineață se va lumina puțin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 22 februarie 2024 la 19:14
      Pe întuneric nici băutură nu mai trebuie. Mergi pe pipăite.

      Ștergere
    2. @anonim 22 februarie 2024 la 19:35
      Îmbătrânesc și eu și uit repede.
      Da, de ce trebuia să mergem la femei?

      Ștergere
    3. @anonim 22 februarie 2024 la 19:35
      Îmbătrânesc și eu și uit repede :-)
      Da', pentru ce trebuia să mergem la femei ?

      Ștergere
    4. Mergeți la femei căci la bărbați e ocupat!Ori mergeți la femei să faceți gălăgie!

      Ștergere
    5. Nu vă băgați la ceace nu puteți duce,o să vă doară L5-S1 la bătrânețe!

      Ștergere
  89. Ucrainienii le dau mumu congressmanilor americani, ăia care nu vor să dea bani:
    SUA oferă 15 milioane de dolari pentru prinderea șefilor rețelei de hackeri Lockbit. Două arestări în Ucraina

    https://romania.europalibera.org/a/ucraina-lockbit-arestare-tata-fiu-atacuri-cibernetice-operatiunea-cronos/32830897.html

    Mai au de adunat câțiva borfași din ăștia și scot bani de obuze :-)

    RăspundețiȘtergere
  90. Numai așa s-a duce pe pwlă și OTAN, pas cu pas.

    RăspundețiȘtergere
  91. Are nevoie de continuitatea imunității pt.a nu fi întrebat de "Klaus six house" ori de a virat fiscului impozitul pe casele închiriate...

    RăspundețiȘtergere
  92. anonim22 februarie 2024 la 19:14
    ms pt "intunericeala".Eram intr-o trilema

    RăspundețiȘtergere
  93. E ciudat cum de așa târziu fac lucrul ăsta cei din Transnistria.
    Tactica a fost validată ca funcțională în mai multe locuri din fostul teritoriu al U.R.S.S..
    Doamna Maia cred că are deja pregătite pe hol la intrare un ceas și un palton.

    RăspundețiȘtergere
  94. E posibil ca marii strategi de fapt să vizeze pentru domnul Dulap locul 2 și nu locul 1, adică postul actual al domnului Geoană.

    RăspundețiȘtergere
  95. Google suspendă funcția de generare a imaginilor AI a Gemini. Funcția nu putea genera imagini cu oameni albi

    https://stirileprotv.ro/divers/google-suspenda-functia-de-generare-a-imaginilor-ai-a-gemini-functia-nu-putea-genera-imagini-cu-oameni-albi.html

    Mai mulți internauți s-au plâns că instrumentul AI generează imagini cu personaje istorice care sunt inexacte. Concret, funcția se pare că nu ar avea capacitatea de a genera oameni care nu sunt de culoare când vine vorba, spre exemplu, de personaje istorice.

    Wokiștii pulii mele.
    Na, mulgeți-i pe negri, futu-vă-n fălci muiști trotinetiști.
    L-or fi făcut și pe Trump negru ? :-)
    Bine că robotul ION este patriot și zice că ne mai dă ceva.

    Vivat robotul ION!

    RăspundețiȘtergere
  96. Raportez:
    Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uita la ora doo să -l verifici pe Zdreanță clanță dacă ne -a înbelit la oo!

      Ștergere
  97. https://www.stiripesurse.ro/de-ce-a-fost-inlaturat-cainele-lui-biden-de-la-casa-alba-documente-interne-ale-serviciului-secret-d_3239919.html

    Auzi Zdreanță? Ai grijă că te facem pantofi...

    RăspundețiȘtergere
  98. Ia să vedem noi cum au dormit fetili az noapte,o-r avut orgasme în valuri și cascadă ori ba!Te-ai găsit,trăindo sperando,murindo cacando!

    RăspundețiȘtergere
  99. Hop, hop, hop și mnă dimigreața !
    Nițăl s-o loaț la ceock, ca să vă tae greața !

    Peseaua: pe vremuri, în vremurile de veselă amintire, când dădeam muie cu lopata, ierea la modă ^ Iar e vineri, iar e jaga-jaga^ !
    Îm place, îm place !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit undeva că o zi bună începe, întotdeauna, cu o cufureală sănătoasă !
      Fug până la haznaua lu Ciuzer Muci pe Față, să văz dacă a vidanjat după Viurel Pecerel .

      Ștergere
  100. La Ciuzer este impracticabil câcăstorul. Doar afișe lipite pe ușe, cu fel de fel de îndemnuri și atenționări. Unul mi-a sărit în oki: Viurică Kișulică fă-ne iute-o labă mică, dupe salcia pitică !
    Pentru neinițiați, este vorba despre salcia, celebra salcie, căreia i-o trăgea kișulică, atunci când, la final de vacanță, se îndrepta spre trenul din gară, ce avea să-l ducă la liceul militar.
    Emoționant.

    RăspundețiȘtergere
  101. Nici nu mă mai obosesc să frunzăresc presa. Găsești aciulea chintesența știrilor.
    Oricum, tăț o fut cu nuș ce știre cu Dulapul șăf la otan. Ăsta n-a fost în stare să fie șăf la tilicarii lui din țară, de și-a bătut joc de ei, d-apăi la otan !
    Eo crecă-l pune sigur, prin prisma experienței pe care a acumulat-o în armată, la cusut de nasturi și pletițe la veston. La o asemenea percepție despre armată, sigur este nambăr oan pe lista scurtă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipticii publică un nou articol:
      NE PIȘĂM PE VOI LA INFINIT...

      https://politicaapocalipsei.net/2024/02/23/ne-pisam-pe-voi-la-infinit/

      Titlul articolului este o replică din filmul Teambuilding (un kăkat de film după umila mea părere critică).
      Esența articolului este disecția struțocămilei politice PSDNL și cine au fost artizanii hibridului.
      Articolul este scris destul de bine.
      Ar fi fost mai interesant dacă ar fi făcut o radiografie completă a cirezii politice actuale, în care intră trotinetiștii, trolii ruși, galeriile de fotbal și pula mea mai știe ce așa-zise formațiuni politice.
      Toată cireada politică actuală are același slogan electoral care dă titlul articolului.
      Părerea mea. Hâc!
      Atât s-a putut.

      Ștergere
  102. @anonim 23 februarie 2024 la 00:38
    @Nu uita la ora doo...

    Am uitat.
    Mă cam lasă cu curu-n drum memoria.
    Noroc că sfincterele încă funcționează în parametri optimi.
    La ora dOO m-am scărpinat la OO în timpul somnului de urâțenie că de frumusețe e mai greu de la o anumită vârstă.

    RăspundețiȘtergere
  103. Scandal mare vizavi de judecarea puțoiului ăla drogat, care a omorât cu mașina 2 studenți. La ce să te aștepți, de la un sistem de câcat.
    Că tot a venit vorba, Cristinică Danileaț- zis și Brus Li, cică a câștigat la Cedo toate procesele cu statul român, care i-a dat mumu-mumu. Inclusiv 5000 de euro cheltuieli de judecată trebă să plătească statul român- adică eo, tu, ăla...că doar n-o plăti Șifoneru național, or ăia independenții, de l-or judecat.
    Pfoaaaa, trăiască șăfii buni la suflet și omenoș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: nu că ar conta prea mult chestia cu Daniluț ăsta, însă personajul a fost cap de afiș p-aciulea un sezon întreg, de ne-a consumat o magazie întreagă de muie.
      Ei, și ?
      Penzie de penzie la 47 de ani, nu ca ajutorul meu social lunar, de coilinel tâmpit care a jurat cu mâna strânsă pe drapel să alea alea ! Auz nineacă ce jagardele treboea să apăr eo, kiar cu prețul veții ! Sictir ! Să vă apere onțanii, turceștii și cohorta de jenerali.
      Așa că degeaba ne-am încordat mușkii-vorba lu Zdreanță, căruia musai vrau să-i ofer o clanță ! Numa că nuj pe unde s-a pitit, ca să-ș lingă pula.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Tocmai de chestia cu "judecătoarea" cretină am scris ieri seară (@APV_rz 22 februarie 2024 la 18:44)
      Bă, hai că pot înțelege întrebarea idioată "mortu-i în sală?" că poate s-o fi uitat la filme cu zombi.
      Da' să-i ceri și buletinul mortului asta-i prea mult!
      Cum pi#da pi#dii mamii ei a ajuns cretina aia în funcția de "judecător" ?

      Sincer, pentru Brusli Danileț am tot respectul pentru că și-a apărat drepturile.
      Omul a dovedit că știe meserie în domeniul legilor.
      De pensionat s-a pensionat legal, la fel ca noi.
      Că are pensie mare, nu-i el vinovat.
      Așa a ieșit din calcule, legal.
      Doar nu era idiot să ceară să-i dea ajutor social.
      Bravo lui!
      Kăkații care-au făcut legile și kăkații care l-au futat în țară cu procese stupide ar trebui să-i plătească omului despăgubirile, nu eu, pmt. Ifrim sau alții.
      Nu de alta, dar la CEDO sunt sigur că sunt judecători adevărați, nu ca proasta aia care cere buletinul mortului.
      Părerea mea. Hâc!

      P.S. Futu-ți morții mă-tii prostie artificială care ștergi mesajele.

      Ștergere
  104. @anonim 23 februarie 2024 la 03:16
    Uăi da ce oră matinală!

    RăspundețiȘtergere
  105. El Zorab
    La pașa vine un arab,la fel ca primul da' mai slab
    Footoot în cur și ras în cap
    Oo pașă,sunt neam de beduini
    Și de la pi#da mă-ti vin
    Să-l vând pe El-Zorab!
    O mie de țechini primești?
    Oo,pașă cât de darnic ești
    Mai mult decât în visul meu
    Beli-mi-ai pol4 să-mi belești!
    Or' vrei pe ieniceri să-i pun
    Să-ți umple curu' cu magiun
    Și capu' poolii cu săpun?

    Zi frumoasă hodorogi crecănați stafidiți&creponați!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Variante și variante.

      La MH vine Viurel,
      Cu ochii stinşi, cu capul KELL.
      - "Sunt neam de târlă", zice el,
      "Şi de la Hurzicani eo vin
      Să beau un kerosen" !

      Ștergere
    2. Că tot am dat-o pe țenaclu:

      Pe lângă teii dân Copou
      Adesea noi treceam
      Lu Vio-al nost, zis și RanBOU
      La muie i-o dădeam !

      O Vio, vino iar în al meu braţ,
      Să-ți dau muiuț cu mult nesaţ,
      Să razim dulce puța mea,
      De gura ta, de gura ta !

      Din țiklul: Balada unui Creier Mic, ce-i Viuricu Șoptiric

      Ștergere
  106. @ifrim23 februarie 2024 la 05:08
    @...trăindo sperando,murindo cacando

    Felicitări domnu' Ifrim!
    Doftorii susțin că învățarea limbilor străine e o activitate benefică pentru creier.
    N-am găsit vreun articol în care să se fi studiat dacă și limba autohtonă, adică procedura cunilingus, produce același efect.
    Părerea mea. Hâc!

    RăspundețiȘtergere
  107. E mai greu de navigat peste 200, da las că merge și așa !
    Peseaua: cân e Zioa Porțâlor Dășkise ? Că nu am acuma Planul cu Principalele Activităț pe 2024.

    RăspundețiȘtergere
  108. La MH vine o javra mica
    Tragandu-se de puțulica
    Sunt Zdrenty marele ,,tambur"
    Și-am venit să vă pup in cur !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri