Google Translate

sâmbătă, 10 februarie 2024

Praf si pulbere în presa britanică: "Klaus Iohannis caută în mod activ un alt loc de muncă de ceva timp!"

 

Praf si pulbere în presa britanică: "Klaus Iohannis caută în mod activ un alt loc de muncă de ceva timp!"

Postat la: 10.02.2024
Discursul lui Klaus Iohannis de la Stransburg, în care s-a plâns că politicienii din Europa centrală și de est nu sunt reprezentați la vârful UE, nu a fost primit prea bine de presa internațională.
Într-un articol din publica britanică independentă Emerging Europe, președintele României este descris ca un lider politic disperat să-și găsească un nou loc de muncă, fiind comparat cu un fotbalist. Articolul îl contrazice pe Iohannis oferind și exemplele altor români care ocupă funcții importante la nivel internațional, cum ar fi Laura Codruța Kovesi sau Mircea Geoană.
 
Articolul integral:
Președintele României, Klaus Iohannis, este de părere că politicienii din Europa Centrală și de Est nu reușesc să ocupe funcțiile de conducere din Europa. Cât de corectă este evaluarea sa?
În fotbal, acest lucru este cunoscut sub numele de "vino și ia-mă". Un jucător nemulțumit la clubul său actual, eventual la final de contract, spune foarte clar (fie într-un interviu, fie în presă) că se simte pregătit pentru o nouă provocare, poate la un club mai mare.
 
În același mod, președintele României, Klaus Iohannis, face de mai mulți ani apeluri de genul "vino și ia-mă". Ales în 2019 pentru un al doilea mandat, el nu poate candida pentru un al treilea și, la 64 de ani și crezând în mod clar că mai are multe de oferit, caută în mod activ un alt loc de muncă de ceva timp.
 
În diferite etape din trecutul recent, Iohannis a fost prezentat de surse prietenoase din presa românească drept un potențial șef al NATO, președinte al Comisiei Europene, președinte al Consiliului European și președinte al Parlamentului European.
 
Ultima sa pledoarie "vino și ia-mă" a venit pe 7 februarie, când a declarat că Uniunea Europeană nu ar trebui să repete greșelile din 2019, când funcțiile de top ale blocului (în primul rând președinția Comisiei Europene și președinția Consiliului European) au revenit unor politicieni din Europa de Vest.
 
"Ar fi inadmisibil ca niciunul dintre posturile de conducere să nu meargă la politicieni din estul Uniunii Europene", a spus Iohannis, adresându-se Parlamentului European de la Strasbourg." În 2019, posturile relevante au fost ocupate de oameni din "vechea" Europă. Toți sunt competenți - nu asta este problema - dar lipsa oamenilor din est este unul dintre motivele pentru care mulți europeni se simt detașați. Această greșeală nu trebuie să se mai repete. UE trebuie să țină cont de criteriile regionale."
 
Potrivit lui Radu Magdin, analist de comunicare strategică, consultant și fost consilier al prim-miniștrilor din România și Republica Moldova, viitoarea schimbare de conducere de la Bruxelles mobilizează în mod natural ambițiile politice în cadrul UE.
 
"România se află, desigur, pe acest val, deoarece este important să își asigure un loc la masa deciziilor, dacă nu la nivel național, cel puțin pentru Europa Centrală și de Est", spune el. "Bineînțeles, Iohannis vrea o poziție la nivel înalt pentru el însuși, așa că exagerează cu argumentul estic. Cu toate acestea, în comparație cu alți posibili viitori lideri UE din regiune, cum ar fi premierul Estoniei, Kaja Kallas, el a fost mai puțin prezent în ceea ce privește ideile și conducerea gândirii."
 
Într-adevăr, posturile de conducere din Europa vor fi din nou puse la bătaie după următoarea rundă de alegeri pentru Parlamentul European, care va avea loc la începutul lunii iunie. Dar cât de corectă este evaluarea președintelui român potrivit căreia Estul este trecut cu vederea?
 
Deși politicienii din Europa Centrală și de Est (ECE) au ratat într-adevăr cele două posturi de conducere în 2019, aceștia nu sunt lipsiți de reprezentare la cel mai înalt nivel la Bruxelles. Patru dintre cei șase vicepreședinți ai Comisiei Europene provin din regiunea ECE, inclusiv slovacul Maroš Šefčovič, responsabil cu Afacerea verde europeană. Olivér Várhelyi, de naționalitate maghiară, este responsabil de extindere.
 
Între timp, șefa puternicului Parchet al Uniunii Europene este, ca și Iohannis, o româncă - Laura Codruța Kövesi. (În mod ironic, sub presiunea social-democraților din România, Iohannis a fost forțat să o concedieze pe Kövesi din rolul său de succes enorm ca șefă anticorupție a României în 2019).
Alte personalități competente din Europa Centrală și de Est au ocupat în trecut funcții de conducere în UE, nu în ultimul rând actualul prim-ministru polonez Donald Tusk, care a condus Consiliul European timp de două mandate înainte de a se întoarce la politica națională.
 
O mulțime de alte organizații globale importante nu au, de asemenea, probleme cu angajarea de personal competent din Europa Centrală și de Est. Kristalina Georgieva, o bulgăroaică, conduce Fondul Monetar Internațional. Actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, este un alt român (și, conform zvonurilor, ar putea lua în considerare posibilitatea de a candida la președinția României).
 
Dacă Iohannis nu reușește să își găsească un loc de muncă decent până la sfârșitul anului, când se încheie al doilea mandat, nu va avea prea mult de-a face cu discriminarea față de politicienii din Europa Centrală și de Est.
SURSA: https://www.ziuanews.ro/politica/praf-si-pulbere-n-presa-britanic-klaus-iohannis-caut-n-mod-activ-un-alt-loc-de-munc-de-ceva-timp-1581035

120 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Vă urez o noapte ușoară Zoo+9!"
      Nu uita sa ne'mbelesti la oo.....da sa incepi mai devreme ca suntem multi si pan'la doo....

      Ștergere
  2. Ca sa incep cu o "obtservatie" de bun simt si inca de la inceput
    Nu-i mai spuneti lu' redoaga cu pene, majur sau tambur -major
    Va rog sa nu jigniti subofiterii armatei Romane,oameni de toata isprava, in asemenea mod incalificabil.
    E mult mai potrivit ascaris lumbricoides desi cam lung,asa ca "lu(i)mbricoid"la alegere, e suficient ."Ascaris" e deja prea "demn"
    sau daca va place reddoaga e bine, dar obligatoriu "reddoaga cu pene"

    RăspundețiȘtergere
  3. De coerenta nu-mi fac probleme, dar cu asta e greu ,greu rau de tot
    "..... și decent referitor la temă."

    RăspundețiȘtergere
  4. Io ma fac ca n-am vazut articolu' lu adminu.O sa comentez "pa pareti" aiurea ca la ciobarlanu.Mucles!!

    RăspundețiȘtergere
  5. gata ie doistefrece si la mine sa mi-o frece un câne cu pene

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai bine lăsați dreak beutura căci o să vă ajungă ficatul cât plămânul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Neata' martalogilor anarhiști!

    Am luat SIM valabil 1 săptămână.
    Vreau sa explorez și Angkor, fosta capitala a Imperiului Khmer.
    Apoi în Sud la plaja.

    You subscribed to Cellcard Serey+ $1.5. Next Renewal: 17/02/2024. To check balance dial *1201#

    RăspundețiȘtergere
  8. Tarife roaming in CAMBODGIA, cu TVA inclus: apeluri locale 0.1300 Euro/min; catre Romania 0.1300 Euro/min; catre tari UE/SEE 1.1900 Euro/min; catre destinatii speciale 3.5700 Euro/min; catre alte tari 1.1900 Euro/min si 0.0300 Euro/SMS trimis. Apeluri primite 0.1300 Euro/min si 0 Euro/SMS primit. Trafic date 0.0125 Euro/Mbyte. IMPORTANT! Pentru a apela din CAMBODGIA catre Romania formati 00140 urmat de numarul de telefon catre care doriti sa sunati. Pentru a apela catre alte tari formati 001 urmat de prefixul tarii respective si numarul de telefon. Multumim, echipa DIGI.

    RăspundețiȘtergere
  9. M'na dimineatza!
    Ce-o fi facand nea Vasile? Nici un articol nou ,nimic?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mneața și hop, hop, hop, ca să vă taie greața, s-o loaț nițăl la ceock !
    MUEi, da cine-i zborșâtul ăla din poză ? I-au mai pus bagabonțîî și aură, ca la sfinț ! Ioi, că tăt mă borăsc pe mine. Cu jet.
    Ăsta trăiește în altă lume, cum zicea și Puțapievici, pentru el plaiul mioritic e ca un cur !
    Bă aceștia, tre să mă apuc să văd ce dreaca aț scris p-aciulea, că văzui reapariția lu Don Curdileu. Păi ăsta când vrea să fluiere, scrie bă nene, nu căcaturi monosilabice gen tomboșaru ăla căcăcios de Zdreanță ! Sau cum dreq îi mai zice acum, ceva cicăn cu pene, or potaie jigărită.

    Că tot veni vorba de dulap.
    ================================
    Preşedinta Ungariei, Katalin Novak, și-a anunțat, sâmbătă, 10 februarie, demisia, în urma scandalului provocat de decizia de a grația un bărbat condamnat şi implicat într-un caz de abuz sexual într-o casă de copii, informează MTI, citată de News.ro. Ulterior, Judit Varga, fostul ministru al Justiție care a semnat, de asemenea, graţierea controversată, a transmis că va demisiona din funcţia de parlamentar.


    Parcă altfel sună.
    Și la noi e la fel. Același nivel de asumare a deciziilor.
    Zdreanță, remembăr, ia o clanță !

    RăspundețiȘtergere
  11. Am futat-o. Bine că mai știu ceva rusă.
    =====================================
    Donald Trump spune că va încuraja Rusia „să facă ce naiba vrea” oricărei țări NATO care nu-și achită obligațiile financiare. „Nu plătiți, nu vă apărăm” .
    Fostul președinte american Donald Trump a afirmat din nou că el nu va respecta Articolul 5 al tratatului care stă la baza Alianței, apărarea colectivă, dacă va fi reales la Casa Albă, relatează CNN și The Guardian.
    =================================================
    Mie-mi cam miroase a pute. Sper să hie doar de la budigăile mele.
    Cum e cu asigurările fesenarilor, că noi stem la adăpost, că avem umbrelă și bla, bla ?
    Aloooooo, covrigaru dă Buzău, bă fesenarilor, se aude și pe la voi ?
    Nu prea v-a picat bine la pateu chestia cu Georghiță**** , nu ?
    Caporaleeee, pune dreaq mâna de te pregătește, că parcă văd că te cheamă bagabonțîî la oaste, sub comanda lu Turcescu și Onțanu !

    RăspundețiȘtergere
  12. pemete
    exact asta voiam sa zic si eu despre Katalin Novak
    Din cate am citit ala nu era pedofil ,ca apucaturi, ci a fost condamnat pentru complicitate in postura lui de director......din frica probabil a vazut si a tacut.Tot un jeg ramane.
    Cu atat mai mult apreciez gestul lui madam Novak,ca si asta a semnat o gratier bagata sub nas probabil de muierea ailalta
    La noi asa ceva nu se poate>Suntem muuuult mai democrati.De pilda se poate zbura cu orice avion in orice directie cu rezultate nule spre minus luand pe oricine in avion cu sau fara rost,dupa care costurile unui zbor,cazare si haleala sunt trecute la secret mai ceva ca rachetele hipersonice sau miscarile de trupe in orckraina
    Asta da seriozitate! mai ales cand mana intinsa spune o poveste si se milogeste pt un post de taiat frunza la "reddoaga cu pene" prin varza de bruxelles
    pese: si toate astea pe mangotii lu pemete din impozite

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu martalogii anarhiști de mai sus cam așa sta treabă: de vreo 20 de ani își dau muie reciproc.
    După ce au terminat mormanele de ajutoare și solde compensatorii.
    De reținut că își dădeau muie la greu între ei (adică militarii aia adevărați) 😁

    RăspundețiȘtergere
  14. Martalogii anarhiști se cam iau de domnul Ciolacu.
    Uita cam repede că ăștia mustăcioși cu gradul de caporal sunt extrem de periculoși
    Au mai fost cazuri în istorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să nu ziceți că nu v-am avertizat

      Ștergere
    2. Zdreanță sa nu uiți că după ce-ți iei muie sa ne lingi un pic și le la Koaie.

      Ștergere
  15. Am făcut și astăzi marșul zilnic cum ii sta bine unui militar. 💪🇷🇴
    Acum caut sa vad unde găsesc tarantule.
    Vreau sa merg și prin Night Market poate găsesc acolo.
    Daca mă rugați respectuos poate trimit și poze

    RăspundețiȘtergere
  16. zdreanta impaiatule.mai ia o clanta ! Sau vrei o mwie?

    RăspundețiȘtergere
  17. Tarantulă, tarantulă, Zdreanță să ne pupi în sulă

    RăspundețiȘtergere
  18. Va recunosc după stil chiar daca scrieți sub anonimat. 😁
    Încolonarea și știți deja : fruntea și buricul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Ifrim e din sat cu mine plus că are vecin pe unu de la arma penitenciare.
      Avem tratat de non agresiune.

      Ștergere
    2. Va recunosc inclusiv după urma frunții lăsată pe buric.
      Eh, APV_rz scrie și sub anonimat.

      Ștergere
  19. Zelensky și Biden n-au făcut armata și totuși îl cam ard pe Puțin care a fost colonel la ochiu' și timpanu''.
    Macar asta ultimul a fost colonel pe bune nu că mulți martalogi anarhiști de pe aici. 😁

    RăspundețiȘtergere
  20. Dl Băsescu cunoscut și drept Corsarul Invincibil a terminat liceul militar și în timp a devenit cdt suprem. ,👍
    Unii martalogi anarhiști de pe aici au fost sub comanda Corsarului Invincibil.

    RăspundețiȘtergere
  21. Du-te in plm de janghina și nu te mai baga in lucruri pe care nu le înțelegi și la care nu te pricepi. Să-l pupi in kur și să-ți iei muie și de la fostul tau idol .... jegul de Base.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt și pe la noi pensionari militari care țin cu Trump.
    Pai omul zice să cumpărăm armament de la americani (taxa de protecție de fapt) i se cam rupe ce face România cu pensionarii militari.
    Sincer daca as fi american as vota cu Trump dar sunt român și cred că Biden e mai bun pentru interesele noastre.
    Deocamdată! 😁

    RăspundețiȘtergere
  23. Oricum, că idee generala indiferent că la conducere sunt republicanii sau democrații americanii au aceeași linie pe politica externă: apărarea intereselor americane.
    Totuși Trump vine că buldozerul și vrea schimbări radicale inclusiv în politica externă.
    Omul are frustrări și unele sunt justificate privind din unghiul unui american mândru.
    Americanii nu prea mai impresionează pe nimeni.
    Cine mai călătorește știe ce spun.
    Și asta poate fi un reper dar nu e singurul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.ziare.com/donald-trump/donald-trump-incurajare-rusia-faca-ce-vrea-tara-nato-1852243

      Ștergere
  24. Bă Zdreanță, taci și mai latră și în altă parte, da- ți -am muie, da- ți-am clanță! Ne căcăm pe -al tău sejur în Kuala Lumpur, pe toți să ne pupi în cur!🖕

    RăspundețiȘtergere
  25. Stau la o bere la o masă cu niste martalogi cambodgieni.😁
    La masa alăturata sunt niste americani.
    Martalogii cambodgieni sunt cu ochii în telefoane dar nu poarta ochelari.
    Impresionant!
    Mă studiază dar chestiunea e reciprocă. 😁
    Probabil par suspect pentru că folosesc ochelari când mă uit pe telefon. 😁
    Martalogii cambodgieni cred că sunt din aia frați de arme cu Pol Pot.
    Pe americani nu-i pot identifica cu cine țin, par genul care li se rupe de toți și de toate.
    Dar asta poate fi o masca. 😁
    Cunoaștem și din astea.

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Că iar apare vreun ofițer maidanez neterminat specialist la gramatica și alergat. 😁

      Ștergere
  27. Sunt undeva in zona străzii Iosif Broz Tito.
    Au și bulevardul Rusiei, piața rusească etc.
    Caut sa vad daca au și ceva de Romania.
    Pe timpul lui Pol Pot probabil au avut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am găsit deocamdată un pub unde zice că au și mâncare românească.
      Încă mai sap. 😁

      https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g293940-d17578324-Reviews-Match_Pub-Phnom_Penh.html

      Ștergere
  28. Da Zdreanță, de pe vremea lui Pol Pot ești pregătit să ne -o iei în bot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-l in plm, lasa-l sa ,,verse" tot din el și îi dăm clanța la final că oricum nu cred că interesează pe nimeni ce face limbricul prin Cambodgia.

      Ștergere
    2. Anonima
      E halucinant faptul că vorbiți in numele tuturor.
      Trist dar și amuzant în același timp. 😁
      Apare o alta anonima care o aprobă pe prima.
      De fapt cred că e aceeași anonima dar postează de mai multe ori că sa para mai multe.

      Ștergere
    3. Anonima 1, 2 sau 3 este "same shit" cum ar spune aliatul strategic.

      Ștergere
  29. Mă bate gândul să merg la un masaj la o superbă localnică din Cambodgia.
    Evident că pe martalogii anarhiști agatârsi nu-i interesează chestiile astea. 😁

    RăspundețiȘtergere
  30. Vedeți că mă bag la somn, aici e 22:24.
    Plantone sunt anonimele 1, 2 și 3.
    Aveți grijă ce vorbiți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planton îți dă muie, planton 2 îți sparge ,,rozeta" și planton 3 se caca in bocanci sau ce incaltari porti.
      Dimineața când te trezești bei fi întâmpinat cu cate o muie prelungita de către ceilalți membrii ai hacademie.
      E bine?

      Ștergere
  31. Aveți grijă cu executarea serviciului de planton!
    E posibil sa vă verific.
    Dorm ca lupul cu un ochi deschis. 😁

    RăspundețiȘtergere
  32. Am ieșit puțin să fac o verificare a gărzii.
    Apropo de martalogii cambodgieni, dom'ne oameni de omenie, chiar am dat noroc cu cutiile alea de bere. 😁
    Chiar și americanii trăgeau cu ochiul la noi.
    De regula se vorbește engleza in zona asta a Asiei de Sud Est dar am întâlnit și ospătare care nu știau engleza.
    În cazul asta am folosit varianta B sau stilul "Me Tarzan, You Jane" 😁
    Chiar funcționează ❤️
    Ăștia prin Cambodgia au și influența franceza (inclusiv la bancomate au pe lângă limba khmeră și engleză și cea franceză)
    Și-au lăsat amprenta francezii pe aici inclusiv în clădiri printre care se numără și Gara Centrala din Phnom Penh.

    RăspundețiȘtergere
  33. Inițial am vrut sa iau trenul azi spre Siem Reap (langa Angkor, capitala Imperiului Khmer) dar au doar două curse: una spre Nord spre granita cu Thailanda și una spre Sud spre litoral.
    Ambele pleacă dimineața în jur de 07:00
    Trenurile din ce am citit arata decent.
    Mai am și varianta cu vaporașul pe râul Mekong.
    Asta e un pic mai scumpă, cam 35 de dolari dar că experiența cred că merită.
    La autobuz și tren e cam 10-12 dolari.
    E vorba de cursa Phnom Penh-Siem Reap spre Nord
    Spre Sud înspre litoral e un pic mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  34. Pe aici dolarul circula în paralel cu moneda locala, rielul.
    Poți plăti în ambele monede.
    Chiar poți scoate de la bancomat direct dolari.
    Rata e fixa 4000 de rieli=1 dolar.

    RăspundețiȘtergere
  35. reddog11 februarie 2024 la 15:29
    Oricum, că idee generala indiferent că la conducere sunt republicanii sau democrații americanii au aceeași linie pe politica externă: apărarea intereselor americane.

    prostu satului a descoperit "apa calda"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ce ziceam și altădată.
      Mă avantajează daca mă subestimați.
      Continuați! 😁

      Ștergere
  36. Cred că România ar avea de câștigat dacă am marsa pe legături cu partea asta de lume.
    Piata aia din lumea arabă deja am pierdut-o cu toate că aveam un nume bun acolo.
    Zic și eu așa că un călător prin lumea asta.
    Nici măcar nu mă laud că am privilegiul asta de a călători.
    Chiar mă consider norocos oarecum.
    Nici nu visam acum 10 de ex ani că pot vedea călători în lume.
    Și nici măcar nu sunt bogat dar mai bine așa.
    O poți lua razna ușor dacă ai multi bani. 😁

    RăspundețiȘtergere
  37. "valoarea" mult laudatului articol 5/V/cinci. Si leguma aia din ghiveci numita Biden i-ar da aceeasi valoare.....doar ca el nu stie daca mai traieste sau nu.Inca nu i-a explicat kamala harris
    https://twitter.com/i/status/1756460423111422043

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai omul are 82 de ani și a avut funcții de răspundere în USA.
      Personal nu mi se pare simplu sa faci cariera că politician.
      Dar, na, fiecare e făcut pentru ceva.
      Băsescu cat părea el de dur spunea că trebuie să mănânci broaște pe stomacul gol că sa faci politica. 😁
      Pentru martalogii anarhiști e simplu, ei le-ar da la toți mormane de bani și ar fi super iubiți.
      În guriță mai mult. 😁

      Ștergere
    2. Sau varianta B, ar fura mai mult decât ăștia pe care ii înjură. 😁

      Ștergere
    3. Pe mine mă amuză cum se încordează patetic și apoteotic martalogii anarhiști agatârsi.
      Zici că sunt extratereștri lui Cezar de la arma iepurași de camp.
      Ei nu au legătură cu natura umană și cu tot ce înseamnă asta. 😁
      O tot ard cu iobagiu și colonia.
      Se vede clar că înțeleg cum funcționează lumea cam cum se pricep broaștele ka fizica atomică.
      Și se presupune că au citit și ceva istorie fiind militari.
      Și că au și înțeles ceva din ea. 😁

      Ștergere
  38. De ex unii ofițeri maidanezi neterminați au luat-o randeaua de la mormanele alea de ajutoare și solde compensatorii.
    Apoi și-au revenit oarecum.
    Că boxerul din pumni.
    Dar ceva sechele tot mai au.
    Ghinion! 😁

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu până la urmă nu am înțeles ce vor martalogii anarhiști agatârsi.
    Că tot i ard cu colonia. 😁
    Să devenim și noi imperiu sa fim urâți de alții sau să trăim toți pe planeta in armonie.
    Așa alergând că leii și căprioarele împreună pe câmpii. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu esti caprior sa mi-o lingi de zor,tu esti caprioara sa ti-o dau sub coada

      Ștergere
  40. Cred că mi-am luat viteza de la berile alea.
    Nici somn nu mai am.
    Și aici e trecut de miezul nopții.
    Cred că nu mai plec cu trenul, mai sunt șase ore până când pleacă.
    Autobuze sunt din oră in oră. 😁

    RăspundețiȘtergere
  41. Si un alt pdv pe care pudelul cu pene oricum n-o sa-l inteleaga.Asa ca e rugat sa se abtina si sula sa ne-o tina
    https://youtu.be/fTXt8CpUDy4

    RăspundețiȘtergere
  42. ....si uneori apare si numele"gheorghita" cu o mica barfa, la care pudelul cu pene se repede sa ne-o linga
    https://youtu.be/s4oCeI3lfh8

    RăspundețiȘtergere
  43. un civil parlit care stie despre arme si armamente mai multe decat pudelu' cu pene de papagal..... sa si-o frece cu mangal
    Da lu ala i-a placut sa citeasca chiar daca ii mai "bate lantu' "
    https://youtu.be/r8TyIMWc944
    ....despre vestitul scut de la Deveselu care ne apara de .....Iran 😂

    RăspundețiȘtergere
  44. Ifrime, am auzit că ești văr primar cu Zdreanță da -i-am clanță. Așa -i? Dacă nu te dezici public de Potaie coaie, schimbăm strategia.

    RăspundețiȘtergere
  45. si un pic de istorie pentru unu' spalat pe creier prin puscarie, care maine o sa mi-o linga mie
    Ceea ce la tv platit in $ nu o sa vada.Ceilalti militari, ofiteri , subofiteri, stiu toate astea
    E doar pentru cei cu pene si cu clase tip bou-vagon😁
    https://youtu.be/QMN6ONxR2Wg

    RăspundețiȘtergere
  46. reddog11 februarie 2024 la 19:32
    "Așa alergând că leii și căprioarele împreună pe câmpii. 😁"

    Tu esti caprior sa mi-o lingi de zor,tu esti caprioara sa ti-o dau sub coada

    RăspundețiȘtergere
  47. Iar s-au inflamat unii martalogi anarhiști
    Mă așteptam să fie mai multi. 😁

    RăspundețiȘtergere
  48. https://www.cotidianul.ro/vandalism-activisti-au-stropit-si-o-opera-a-lui-claude-monet/

    Din generația asta a spălaților pe creier face parte și Reddoagă, Zdreanță da -i-am clanță

    RăspundețiȘtergere
  49. Zdreanță, nu uita la ora doo să ne înbelești prepuța și să ne lingi pe oo

    RăspundețiȘtergere
  50. In jurul orelor 23, Zdreanță a pus la încercare vigilenta martalogilor agatârși. Și-a luat-o rău de tot de la bagabonți. După ce că plantonul s-a căcat in bocancii lui și-a mai luat și muie la greu de la șeful de stat major și vreo doi anonimi.

    RăspundețiȘtergere
  51. Zdreanță, vine ora doo, fii pe fază și ne -nbelește la oo 🖕

    RăspundețiȘtergere
  52. Zdreanță, la ora 3 kariciul la ceok să îl iei

    RăspundețiȘtergere
  53. Zdreanță, tot la Kuala Lumpur? Buey, să ne pupi în cur!

    RăspundețiȘtergere
  54. Ifrime, te lepezi de văr 'tu, Satana Zdreanță?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti îmbârligător ca americanu' încerci să mă introduci în ostilități fără să fie cazul.Ai nevoie de activarea art.5 OTAN?Văz că te descurci și singur!

      Ștergere
    2. Seamănă la stil mai mult cu Zelensky.
      Că asta vrea să atragă NATO in conflict.
      Eu suspectez că unii de pe aici care au nume îi furnizează armament și sprijin logistic sub acoperire/anonimat. 😁

      Ștergere
    3. Suspectează ce vrei
      De pwla să mă iei !

      Ștergere
  55. Pentru că azi noapte am dormit așa în reprize pentru că am verificat garda și plantoanele azi am pierdut trenul ăla de dimineață.
    De nervos ce sunt voi lua un microbuz VIP.
    Dau vreo 2 dolari în plus dar trebuie să-mi respect statutul de luptător de la arma penitenciare.

    RăspundețiȘtergere
  56. Blondele astea seamănă cu unii martalogi anarhiști de pe aici.

    Două blonde căutau prin pădure un brad de Crăciun. După multe ore de stat în frig, una din ele îi spune celeilalte:- Auzi, n-ar fi mai bine să luăm unul aşa, simplu, fără globuri?



    Două blonde caută un brad de Crăciun

    https://m.ziare.com/bancuri/bancul-zilei-ziare-com-1852287?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blonda aia cu ideea aia geniala de la final aduce cu tavarisci Akordov din fostul oraș Stalin.
      Exact, cel care a ratat macheta și era să lovească avionul.

      Ștergere
  57. Unii martalogi anarhiști de pe aici din clanul pârsilor (aliați ai agatarsilor visează să trăiască în armonie cu huhurezii de la ochiu' și timpanu'' și vulturii de la arma penitenciare
    Nu se prea poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vulturii de la așa zisa ,,arma penitenciare" sunt mai mult niste găini jumulite. Sunt și excepții dar nu e cazul tau.

      Ștergere
  58. https://www.national.ro/news/fabrica-de-droguri-la-constanta-politistii-au-gasit-peste-52-milioane-de-comprimate-cu-substante-dopante-812224.html/

    Zdreanță, vino acasă c-ai belit kelu! Te -au dibuit ăștia că tragi pe nas. Eu cred că ești la Kuala Lumpur să ne pupi în cur pentru aprovizionarea cu materie primă la "fabrică".

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa Corsarului Invincibil.
      ✌️💪🇷🇴
      https://www.facebook.com/share/p/uV5d4GqJcT89o3xh/

      Ștergere
    2. Apevilă, Joianus a spus -o clar că pentru el armata n-a însemnat decât cum să învețe să coase un nasture, sau să - și cârpească izmenele. Pe celălalt, bețivanul și turnătorul Petrov, l-au ajuns însă blestemele. Cică trebuie să aibă acasă permanent aparat de respirat. Noroc cu Reddoagă, Zdreanță, suporter și susținător înfocat al lui Bășilă, care -i va sufla în cur aerul de care are nevoie.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Martalogii anarhiști au învățat în armată s-o frece la rece
      Asta îi ajuta acum când stau langa gard sa le-o bage.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Tatăl lui Băsescu a fost militar.
      Dar probabil cu flerul lui de rechin știa că sunt multe rable printre militari.

      Ștergere
    7. Chiar am văzut mormântul părinților săi.
      E aproape de mormântul lui Jean Constantin.
      Acum câțiva ani mai treceam sa pun cate o floare la mormântul marelui actor și așa am dat și peste mormântul părinților fostului președinte al României.

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  60. Sunt in autocar spre Angkor.
    Tratament VIP: apa, bomboane și mâncare. ❤️✌️🇷🇴🐕‍🦺🦅💂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam jumate din autocar e ocupat de străini.
      Poate chiar mai mult.
      Că, na, unii au fete de asiatici dar pot fi cambodgieni dar la fel de bine pot fi și tlailandezi, indonezieni, vietnamezi sau alții din zona asta.
      În fața mea sta un cuplu de pensionari francezi.

      Ștergere
  61. Zdreanță, când revii de la Angkor, la toți să ne -o sugi de zor

    RăspundețiȘtergere
  62. Zdreanță, văd că te dai la militari și nu -i bine pentru tine. Știm că ești negru -n ceriu gurii ca magariu -n vârful sulili și mai ești și homalău căca -ne -am cu bucăți de sulă cât mâneca cojocului în curul tău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă' după comentariu dacă tu nu ești Viureaua noastră io-mi tai pool4!

      Ștergere
  63. Super idee pentru martalogii anarhiști de aici.
    Puteți suge o ceapa.

    RăspundețiȘtergere
  64. @ reddog,
    Personal nu am identificat niciun indiciu care să-ți de-a dreptul de a cataloga foștii ofițeri MAPN care comentează pe acest blog ca fiind anarhisti. Faptul că-ți permitem sa te tragi de șireturi cu noi și să folosești apelative gen martalogi/agatârși/parsi e in regula fiindcă nici noi nu suntem ușa de biserica și te muim la greu. Atenție !!!....deocamdată ai cartonaș galben.

    RăspundețiȘtergere
  65. Din păcate, subiectul cu Joianus nu are priză la public. Ar fi interesant de văzut totuși cât a cheltuit buhaiul ăsta împreună cu nevastă -sa, "răvășitoarea" cum îi spune piticul Cristoiu din Gugești, în timpul mandatului de prezident pe care l-a exercitat dormind pe coadă.

    RăspundețiȘtergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca merge in Botswana va rog sa ne anuntati din timp pentru a-i face "schimbul valutar"

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  67. Acum era bun un cdt suprem gen Băsescu.
    Unii martalogi nu-l prea suporta dar ei oricum sunt cantități neglijabile.

    RăspundețiȘtergere
  68. Reddog zis si Zdreanta, ia si tu o clanta. Iar când vii de la Ancuur sa ne pupi mai doaga-n kur.

    RăspundețiȘtergere
  69. Martalogi anarhiști vroiam sa spun.
    O anonima de mai sus zice că nu-și mai găsește lindicul.
    Trist!

    RăspundețiȘtergere
  70. Franțuzoaică din fata cam are fata de pensionara specială.
    O fi fost dactilografa pe undeva prin Legiunea Străină.
    E o ipoteză

    RăspundețiȘtergere
  71. La BNR 1 leu =2,97 BWP P
    pacat ca raman 3 sutimi diferenta dar e neglijabil pana la trei intregi.Merge !!

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri