Google Translate

sâmbătă, 24 februarie 2024

Riscul unei ciocniri directe Rusia-NATO e în creștere!

 

Rusia reacționează dur după 'dezlegarea' NATO pentru Ucraina:  'Riscul unei ciocniri directe Rusia-NATO e în creștere!'

24/02/2024
 Când Ucraina primește avioane de luptă F-16 de la aliați, va avea dreptul la autoapărare, inclusiv capacitatea de a lovi ținte militare ruse legitime dincolo de teritoriul Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, într-un interviu.
 Federația Rusă susține, prin vocea unui aliat al președintelui Vladimir Putin, că asta va duce direct creșterea unui posibil război Rusia vs. NATO.
 Riscurile unei ciocniri directe între Rusia și NATO vor crește după transferul avioanelor de luptă F-16 în Ucraina, a transmis președintele Comisiei Consiliului Federației pentru Politica de Informare și Interacțiunea cu mass-media, senatorul Alexei Pușkov, un aliat al președintelui rus Vladimir Putin.  "La început, NATO s-a bazat pe tancurile sale, apoi pe HIMARS, iar acum pe F-16. Cu toate acestea, avioanele F-16 nu vor schimba cursul ostilităților sau echilibrul general al puterii. Dar riscul unei ciocniri directe cu Rusia pentru NATO este în creștere", a scris el pe Telegram. Pușkov a menționat că  NATO „caută cu disperare un factor care să schimbe cursul ostilităților și să se convingă că astfel de arme există”.
 
Răspunzând la o întrebare clarificatoare cu privire la faptul dacă avioanele de luptă F-16 vor fi însoțite de restricții în ceea ce priveşte utilizarea de către ucrainenii pentru a efectua atacuri asupra unor tine aflate direct pe teritoriul Rusiei, şi nu în regiunile ucrainene aflate sub ocupaţie, secretarul general al Alianței Nord-Atlantice a răspuns: ,,Fiecare stat aliat are politici ușor diferite în această privință. Dar, în general... aceasta este o agresiune armată a Rusiei împotriva Ucrainei, încălcând flagrant dreptul internațional. Iar conform dreptului internațional, Ucraina are dreptul la autoapărare. Iar acest lucru include și lovirea unor ținte militare legitime - ținte militare rusești din afara Ucrainei. Acesta este dreptul internațional".
Anunțul secretarului general al NATO
Secretarul general al NATO a mai precizat că aliații vor asculta de sugestiile experților militari pentru a stabili dacă sunt pregătiți să trimită F-16 în Ucraina. ,,Trebuie să ascultăm experții militari pentru a stabili când suntem pregătiți sau când aliații noștri sunt pregătiți să înceapă să trimită F-16. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. În același timp, ar trebui să fie o armă eficientă, cu piloți bine pregătiți și sisteme de întreținere bune atunci când vom oferi acest instrument Ucrainei", a declarat șeful NATO într-un interviu acordat Radio Liberty.
 
Stoltenberg a mai adăugat: "Este imposibil să spunem exact când, pentru că este o dilemă. Cu toții vrem ca avioanele F-16 să fie în Ucraina cât mai curând posibil. În același timp, bineînțeles, efectul F-16 va fi cu atât mai puternic și mai bun cu cât piloții vor fi mai bine pregătiți și instruiți. Și nu doar piloții, ci și mentenanța, personalul și toate sistemele de sprijin care trebuie să fie puse la punct".
 
SURSA: https://www.stiripesurse.ro/rusia-reactioneaza-dur-dupa-dezlegaera-nato-pentru-ucraina-riscul-unei-ciocniri-directe-rusia-na_3242283.html?fbclid=IwAR2C9UmNWOP6p2yjTS1q1j09M_ha3irAmxswPAa8xtvD78EdyWKC7gvIBeM

205 comentarii:

  1. Zdreanță, nu uita la ora doo să ne înbelești la oo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetele cre' că se primenesc pentru slujbă,să fim mai evlavioși cu ele!Acum nu știu ,după cășile Domnului merge o mooi€,ori e păcat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mnă dimigreața și hop, hop, hop. Să o loaț la ceok, ca să vă tae greața !
    Moaaa, hoșky se pregătește să se ușkea la cășîlii domnulu. A refuzat categoric orice gen de huța-huța. A zis că poate dupe ! Ioi !
    Eo mă pregătesc pentru De Strajă Patriei.

    Peseaua: am citit dinclea despre modul de funcționare a pm. Să fiu sincer, e primaș și primaș dată când aud de unghiul de zvâcnire. Acu, dacă stau bine să-m aduc aminte, chestiile astea cu cunoașterea armamentulu de pifanterie le-am studiat în scoală cu comandanțîî de pluton și de conpane. N-aveam lector la studiul pușcoacelor și alea alea. Iar comandanții ăștia iereau și ei mai mult, or mai puțin de tâmpiț, știț voi.
    Cu foița înălțătorului pusă veșnic pe P, așa este. Era o ședință de tragere la care se cerea, in mod expres, mutarea cursorului pe foiță. Făceam kestea asta doar la instrucția la rece și la constanța okirii. La tragerea pe bune mă asiguram că tăt plutonul are cursorul tras până la capul foiței și că așa intră pe linia de tragere, ca să nu uite tilicarul să-l mute de ici-colo și să scormonească pomântul.
    Da ce pula calulu să știe Țiuzăr. El a studiat furca, șuflea (lopata) și măturoiul, căcu astea se instruia la GAZul regimentulu.

    URA ! Slava șăfii buni la suflet și deosebit de omenoș !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: cât timp e zbârcy la cășîlii domnulu, numa bine îm potrivesc unghiul de zvâcnire și-m calcolez foița înălțătorulu, pentru diferite poziții de huța-huța !
      Ioi !

      Ștergere
    2. Cu toate rugile la cășile Domnulu se poate face vorbire de-o erecție completă ca de o minune?

      Ștergere
  4. Martalogii pârsi de ce nu au curaj să le scrie astfel de scrisori deschise consoartelor?
    O țin în ei se pare.

    https://m.ziare.com/diana-sosoaca/diana-sosoaca-scandal-sot-silvestru-zdreanta-circ-1854746

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepe furtunos spunând că doamna Soso e o zdreanță dar la final lasă o ușă deschisă pentru reconciliere.

      "De la pericolul de a ceda psihic si emoțional in situații de criză. Când eu – soțul, coechipierul și aliatul tău – îți spun: “Ai grijă că trebuie să-ți păstrezi libertatea! Fii atentă la cei care-ți cântă in strună! Fii vigilentă când anumiți oameni îți spun numai ce îți place să auzi!” – tu alegi să te întorci împotriva propriei tale stabilități autentice, împotriva a ceea ce am construit? Devine clar că de fapt cei care ți-au creat dependență prin actele lor de servitute si slugărnicie, te întorc împotriva omului si echipei alături de care ai construit consistent si durabil. Nu este momentul să lăsăm loc pentru alții de a acționa toxic „divide et impera”.





      Ștergere
  5. A început marea lăbăreală cu F16 ! Îl doare în pulă pe putin ce cele câteva F16. Nu va fi nicio ciocnire NATO-URSS. Ciocnire e numa în căpățâna lu Sulămberg ăsta. Și în mintea câtorva canaliști militari, care s-au uitat prea mult la filmul Top Gan, cu Mavericu Tom Cruz.
    La fel se vorbea când s-au trimis nuș ce tancuri Abrahams, Taigăr și alea alea, că o să skimbe cursul bătăliilor iar URSSul va hi caput !
    O PULĂ ! La fel o să hie și cu Ef16, deci doo puli.
    Ar mai hi o singură șansă în favoarea Ukrainei, să ajungă Dulapul de la Coatroceni comandant general otan. Doar atunci s-ar putea să simtă putin matarânga învârtoșată a Marelui Friț, în curu-i îngăozat !
    Când vorbim de rezboi, eo am învățat că tre să vorbim și de raportul dă șforțe și mijloace. Despre ce raport să mai vorbim p-aciulea, când orkracii ăștia nu mai au nimica ! Am văzut că bombardează pozițiile inamice din adâncime cu agheaua, legată cu sfoară de un afet din trei țăruși. Bravo lor, luptători destoinici, nimic de spus, însă mor ca fraierii, fraieriți de marile democrații ale lumii !

    Slava Șoșy !
    Trăiască șăfii buni și călduroș la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  6. După o șicanare în trafic, 11 bețâvani s-au bătut cu oarece topoare, ciocane și răngi, în mijlocul orașulu Botoșani.
    În Bucurestan e mai grav. După lăsarea întunericului, ți-e și frică să mai ieși cu mașina. Drogaț și pe stânga, și pe dreapta, pe toate sensurile. Ți-e și frică să mai pleci de la semafor, când se pune verdele, ca să nu te izbească vro unul de ăsta care a tras pe nas și care a forțat intersecția pe roșu !
    Zău, dupe ce se pune verdele este indicat să te dai jos și să tragi o fugă până în intersecție, să vezi dacă s-au oprit toț.
    Ioi !
    Oare în Coala Lunpur, tot așea o hi ? Or, acolo, brațul lung al lejii veghează sa nu.
    Muie-clanță pentru Zdreanță !

    RăspundețiȘtergere
  7. Pmt nu se pricepe la războaie.
    Să vorbească despre făcut piata că la asta se pricepe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Să nu ne mire daca printre reclamanți e și pmt.
    Omului daca nu i-a plăcut cartea are o aversiune pentru cei care au cărți.
    Plus că Pmt nu-i prea suferă nici pe ofițerii sapcalii îmbrăcați la dunga.

    https://www.replicaonline.ro/un-cunoscut-scriitor-reclamat-de-vecini-ca-are-prea-multe-carti-si-se-poate-prabusi-blocul-584368

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba Zdrenty,
      Măcar taci dracului din gura. Pai tocmai tu ba parlitule te-ai trezit să vorbești despre școală și cărți. Zi merci că pe timpul când ți-ai ,,definitivat" tu studiile (8 clase primare) nu se dădea examen de capacitate că nici caraliu nu ajungeai.
      Mai bine ia o clanța și ceoku mic!

      Ștergere
  9. Bună să aveți ziua Zoo+9!

    Părerea mea este că Labenberg ăla a devenit senil dacă-și imaginează că orcul suprem s-a cufuri pe el când ucrainienii vor avea în dotare câteva avioane.
    Până acum, te pomenești că le-a fost rușine ucrainienilor să atace obiective din Rassia.
    Le-o fost o pwlă!
    N-au avut cu ce.
    Două, trei drone anemice și câțiva temerari diversioniști nu schimbă soarta unui răzbel.
    "@Trebuie să ascultăm experții militari..."
    M-am lămurit cu experții miltari, că și până acum și-au tot dat cu presupusul și cam toți sunt de calibrul cufuriților care-s nelipsiți din studiourile TV.
    Amărâții ăia de ucrainieni de pe front nu mai au nici kăkat să arunce în orci și vin experții să stabilească strategii.
    Dați-le băi muiștilor muniție celor de pe front că or ști ei ce să facă cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uăi hacademicieni, dacă vă arde de huța-huța, jaga-jaga sau labă, băgați de seamă că urmează prohibiție.
    Sezonul se închide pentru trei zile:

    Arhiepiscopia Tomisului instituie trei zile de post prin ordin. „Toate parohiile şi mănăstirile vor anunţa enoriaşii”

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/arhiepiscopia-tomisului-instituie-trei-zile-de-post-prin-ordin-toate-parohiile-si-manastirile-vor-anunta-enoriasii-2699763

    Se instituie o perioadă de post de luni, 26.02.2024, până miercuri, 28.02.2024, inclusiv.

    Cred totuși că păcătuirea cu evlavioase ucrainience este permisă, pentru că ăia funcționează după alt calendar.
    Deci, succes!

    P.S. Cu sau fără respectarea îndemnelor bărboșilor, tot la cazanul cu smoală ajungem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Face ce vrea barba lui, țârcovnicul ăsta de Tudoasă ! Îl doare pe el la homoroid de regulamentele bisericii hoțodoxe ! Face paștele când vrea el, bagă posturi cum îi vine, se dă la gâțîî lu Deniel Bo$$, ce mai !
      Peseaua: muie Zdreanță, muie Dinamo !

      Ștergere
    2. Deci, dupe mintea lu pulă bleagă ăstuia de țârcovnic, înfăptuirea credinței trebă săvârșită prin ordin !
      Peseaua: ALUPIGUS măi Zdreanță ! Muie Dinamo !

      Ștergere
    3. Măcar cu atât pot ajuta și eu poporul vecin și pretin greu încercat,cu repopularea țării lor.Să aibă viitorii luptători din tranșee în ADN,RG1,RG2,RTAI,A8....Zeii hie cu mine să-mi dea putere la șăli.

      Ștergere
  11. O zis Bozilea că ne dă premiu, la 1180000. Staț cu okii pe contor.
    Peseaua: am mai fo noi premiaț, cu butoaie de bere, damijene de vin și hălci de ghițăi la proțeap ! Stăteam noaptea să pândesc contoru șiiii...când să-l bunghesc, hop mi-l fura De Nilă !

    Peseaua : muie Zdreanță, muie Dinamo ! Nu mai da, nea Vasileee, nu mai da !

    RăspundețiȘtergere
  12. Zdreanță, Zdreanță unde ești, măciuca de zor s-o belești?

    RăspundețiȘtergere
  13. Bă, r-aț voi a dreq, simt oarece mișcare la unghiul de zvâcnire ! Parcă, parcă simt așea o nevoie imediată, de niște mișcări de alea tip du-te - vino ! Cred că și hoșky se gândește acu la mine. La ora asta le citește popa dân capitolul ăla din vanghelie, cân tre să stea toate babele în genunchi, cu curul în sus !
    Ioi ! Tre să mă pregătesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa să nu-m vină iar acasă cu nuș ce alte babe, la taclale și la băgat pacioace ! Da nu-i bai, că facem sex în grup ! A dreq, una-i bună tare, are un cur și niște craci, de numa numa !
      Ioi !

      Ștergere
    2. Adică plătești un grup de gigolloi și tu faci galerie,gălăgie?Ce moment religios ,înălțător într'u slava Domnulu'!

      Ștergere
  14. Ca o erată la ultimul comentariu de pe pagina anterioară, unghiul de zvâcnire la AKM este de minus 2 minute, nu miimi.
    Bă Zdreanță, da- ți-am clanță, bă Țiuzăre, bă, 2 minute trigonometrice nu 2 minute de pe ceas da -v-am măciuca pe la nas!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cică cu alde Pușcărilă și Ciobârlanul să mergem la luptă...
      Vorba aia: " Și baba de avea un koy, mergea sigur la război "...
      Mooe Zdreanță, vin ' la taica să -ț dau clanță!

      Ștergere
    2. Dă-le dreq de minute, or de miimi ! Important e să zvâcnească !
      Țiuzăr ăsta nici n-a reoșit încă să numere zimții de la bainetă, d-apăi să-i mai spui de unghiuri și minute trigonometrice !
      Ne-am lămurit noi, când ne-a calculat el suprafața de 3kmp, de zicea că e un pătrat cu laturile de 3 km ! Bine, acu și Akoarde avea varianta lui, care-i dădea cu virgulă, iar prostovanul ăla de tehnocarici se spărgea în figuri cu ecuații matriciale iraționale de gradul 3
      Ioi !

      Ștergere
  15. Zdreanță, am auzit că din Kuala Lumpur pleci în Singapur, suge- ne -ai burlanele și pupa -ne-ai în kur...

    RăspundețiȘtergere
  16. Voi nu v-ati prins ca stoltemberg asta e cam diliu? Uitati-va la privirea lui, mimica si gestica si va dati seama instant ca omul e caz psihiatric, un manual intreg
    De asta nici nu am citit nici un coment ci am scris direct aici ca demult asteptam momentul s-o zic
    Si as mai putea vb pe tema "stoltemberg" inca fo ora .Pt mine tipu e garantat dilimache si nimeni nu va putea sa-mi schimbe parerea. Si inchei"Acesti nebuni care ne conduc" .Acum ma apuc de citit.
    Pese.Cand ati auzit pe usulea sau pe amerloci rostind cuvantul "pace" ref la orkraina? Macrou a avut o tentaiva timida acu f'un an si l-au redus urgent la tacere
    Acum se pare ca s-au inselat in asteptari bosorogii de la varza de bru...
    Doar leguma aia de biden pe care la-u pus in ghiveci o tine langa.Dar ala oricum nici nu stie daca mai traieste(donald stramp)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă că vine puternic din urmă Joianis, marele strateg.
      Pe chestia asta scriu și dăștepții lui CTP un articol:

      Iohannis își aruncă paltonul peste interesele României

      https://republica.ro/iohannis-isi-arunca-paltonul-peste-interesele-romaniei

      ...Iohannis le sugerează liderilor occidentali că, dacă nu îi vor da o funcție mare în cadrul UE, atunci blochează cât mai mult posibil unanimitatea în cadrul NATO...

      Și boul ăsta de Joianis, în loc să se preocupe de problemele serioase, inclusiv revitalizarea industriei de apărare, își plimbă vaca prin Africa.
      Mwie veșnică băi dulăpior de pantofi!

      Ștergere
  17. daca aveam clase cat reddoaga as fi ales varianta simpla "lau pus"(ca in kuala) lumpur

    RăspundețiȘtergere
  18. O imagine care zugrăvește destul de bine cât de mult doresc "prietenii" ucrainienilor victoria acestora:

    https://www.euractiv.ro/library/phpthumb/phpThumb.php?src=%2Fimages%2Farticole%2F65874.jpg&w=1140&h=641&far=C&zc=C&f=jpeg&q=90&hash=1ff5779a235aeb9a6ff5b5c665741e130d1739dbd096b7eb8077925eec40117c

    Slava Viagra!

    RăspundețiȘtergere
  19. Gata, continuitatea conducerii e asigurată, așa că mă bag la fro 2-3 episoade din Ucenică la istorie, iar dupe masă, dupe ce fac o huța-huța, bag și doo episoade noi din Cucerindu-l pe rege. Că atâta bagă bagabonțîî, numa câte doo episoade/săptămână !
    Moaaaa, da ce gagici gălbăjâte...faine tare !
    Muie zdreanță, muie Dinamo !

    RăspundețiȘtergere
  20. https://flux24.ro/nuland-fondurile-pe-care-statele-unite-le-aloca-pentru-a-ajuta-ucraina-sunt-returnate-economiei-americane/
    😂😂😂 Brava orckranienilor, muriți până la ultimul pentru amerloci!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nemții au probleme serioase de rezolvat, nu kăkaturi de astea cu războiul din Ucraina sau problema transportului maritim prin Marea Roșie:

    Germania legalizează canabisul

    https://www.dw.com/ro/germania-legalizeaz%C4%83-canabisul/a-68359244

    De la 1 aprilie 2024, în Germania este permisă posesia a 25 de grame de canabis de adult - cantitate suficientă pentru aproximativ 50-100 de jointuri.

    Să "se simte bine" nemțălăul.
    Urmează preafurile de tras pe nas și de băgat la venă.
    Dacă acuma-l doare-n puță pe poporul german de viitorul Iuropei, după ce vor vedea elefănței roz zburători nu-i va mai durea nici acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau niște cursuri prin armată, ceva cu de belit pula la urs, de tip Geoint. Cred că asta se studia, despre utilizare-n operații a geointurilor. Eo n-am mai prin grozăviile astea, că Tratatul de la Varșovea avea alte priorități, însă am tot citit prin Obositorul Militar de Geointuri.

      Ștergere
    2. Avea dreptate Puțapievici când a scris că limba română este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim și să o folosim numai pentru înjurături .
      S-a împuțit toată limba de amerlocisme.
      Acu fro doojde ani, când au apărut televizoarele astea mai bengoase, am avut surpriza că nu știam cum să-mi pun în funcțiune noul televizor. Am sunat să mă lămurească, iar ăla de colo îmi tot zicea că tre să-i fac o scanare și alea alea. I-am futat o scanare prin telefon, dupe care am chemat un vecin dăștept, de la transmisiuni, care m-a rezolvat.
      Fa chiu, dacă nu a ajuns totul un bulșit general !

      Ce Baltagul, ce Moromeții, ce Somnoroase păsărici ! Dă-le-n pulă, că oricum nu mai valorează nika !
      Las Fierbinți și Clanul îs la putere ! Cine dreq mai are rebdare să se uite la filmul ăla de doi bani, cu Rablangiuc în rolul țărănoiului Moromete ! Cică e o capodoperă ! E o pulă ! Capodopere sunt ăștia a lui Bobiță, Robi și Aspirina ! Plus țâgănărimea din Clanul ! Asta-i adevărata istorie !

      Ștergere
    3. Am să-mi intromisionez dick-ul în toate așa-zisele neologisme.
      Că, dacă în loc de "joint" îi spuneau gogoloi, cocoloș sau boț ar fi tușit jurnalizdele.
      Jurnalizdele să-mi scaneze boașele și mătărânga.

      Ștergere
  22. CNS (Consiliul Național Secuiesc) organizează în fiecare an, la 10 martie, Ziua Libertăţii Secuieşti la Târgu Mureş, unde adoptă un manifest prin care transmite legislativului român şi comunităţii internaţionale revendicarea autonomiei Ţinutului Secuiesc.

    Recent, organizaţia a făcut apel la primarii maghiari din Ţinutul Secuiesc să arboreze în data de 10 martie steagul secuiesc pe faţadele primăriilor şi clădirilor publice.
    Sursa: www.htpp//muie.zdreanta-alupigus.com
    ==========================================
    Staț liniștiț cetățeni, ne apără Nato ! Nu este cazul să vă agitaț !
    De curând, în drumul spre o destinație din mUE, am trecut prin Szeged, ori Seghedin, ceva de genul, unde am făcut haltă, dupe o zi de calvar de condus prin Românistan. Am avut sorpriza să aflu că, p-acoalea în orășelul ăla, se vorbește românește mai mult dăcât se vorbește în toată Harghita și Covasna, la un loc !
    Bă, bravo lor ! Ăștia-s în stare să crepe pe bune pentru crezul lor !

    Peseaua: Muie dogy roșu-n gură, ca magariu-n vârf de pulă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Ținutul Secuiesc este atunci când secuiul ține mătărânga agatârșă în falcă.

      Ștergere
    3. Da, da, Ținutul Semuiesc ! Iar pe flamură, o pulă-n gură !

      Ștergere
  23. Mojiule, în Europa ai fost cu Dacea 1300, ori cu Lamborghini ăsta de ți l-ai luat ultimul?😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-ti uăi, că nu ajungeam cu Dacea nici până la graniță ! Plus că mă arestau ăștia prin Cehia, or Jermanea pentru furt de mașină de epocă, or ceva !
      De mers crecă mergea și Dacea, da nu mai mult de fro 3-4 sute de km/zi. Zic și eu, da nu crecă aveam corajul să mai fac cu ea 3000și ceva de km.
      Cu aiasta noo, boiereală nana, 7 trepte, cotie otomată, toate sistemele de siguranță și alea alea, volan, scaone și palbliz încălzite, putere, cuplu și tot ce vrei !
      Și, cu toate sistemele de navigație, tot am furat-o prin Praga, la trecerea de pe o autostradă pe alta.

      Peseaua: Dogu cu cur roșu ca maimoța să ne sugă noo puța.
      Trăiască republica !

      Ștergere
  24. io trebo sa fac neste schimbari ca am motive: Deci sa vedem
    1-cum o dau cum o sucesc tot asa mi se zice ....akoarde 'n sus akoarde'njos...booon!
    2-dupa titlu lu articolu lu nea Bozil se'mpute treaba cu razbelu (nu ca nu ma asteptam sa se ajunga pana aici dar se grabesc tare bosorogii de la _UE sa nu mai lase nimic in urma lor pe planeta asta)deci trebo sa ne inarmam....ca'n nadejdea lu' gelatinosu' nost' ne alegem doar cu piftia
    3-zdreanta asta s-a cam decalibrat de la atata mwie asa ca ii facem un rk si-l rectificam la cota 1 Proba o facem mai intai cu tubul Pitot ca s-ar putea sa-l trecem direct la rectificare cota 2 pe cilindri si vilbrochen.....dupa care il bagam direct la REMAT si-i vindem blocu motor la fiare vechi la piata de manusi uzate : Deci incepem cu tubul Pitot continuam cu sectiunea I(partea de radar de bord si focos radio ca sunt separate) apoi sectiunea II incarcatura de lupta sectiunea III masinile de carme si carmele- ca aripi n-are si apoi tot asa pana ii intra toata pana la sectiunea VII si ramane ultima, treapta intai sau treapta de start cum i se mai zice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 și 2 e Ochei.La 3, de pulă să ne iei. Știu ce zici, da nu-nțăleg. Tre să hie ceva de pe la bombardele.
      Peseaua: Zdreanța decalibrată să ne-o sugă, deîndată !

      Ștergere
  25. Martalogii pârsi de aici seamănă cu Ilie Nervosu' 😁

    https://youtu.be/5qQNcyf3Bnk?si=4KOtMO1xP-37doWi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂
      Tu-ț dumnezău mă-ti, sî vez tu dacî nu-m fac eu skiuri din coastilii tali di drac ci ești !
      Bă, daci jali m-o apucat la stomac, cî tre sî fug amu la Ciezar, sî ma cufiresc...
      Tu-ț....aaah !

      Ștergere
  26. Cum ar scrie Moș Koylă Fi8

    La APV_rz25 februarie 2024 la 13:25: *Am să-mi intromisionez dick-ul*, adică am să-m bag pula. Dick=pulă, în limba engleză, la fel cum și Bok= câcat, în limba turcă ! Știț voi, de pe vremea când ne rezboeam cu pidilicii piticului de la Cluuuj !
    ==========================
    Peseaua: e dată dreq și tehnologia asta inteligentă ! Că tot a venit vb de călătoria mea prin mUE. Habar nu am de engleză, rusa am uitat-o de tot- și oricum nu mi-ar fi folosit, iar cu franceza nu faci nika, pe unde am fo eo. Așa că, trăiască aplicațiile de pe telefon: una cu scanarea înscrisurilor și traducerea lor pe loc, iar hailaltă, mai bengoasă, vorbești în microfoana tilifonulu, iar dânsul îț făcea traducerea în scris, în ce limbă dorești ! Boiereală nenea, m-am descurcat și în Slovacia, și în Cehia, și în Jermanea de numa numa !

    RăspundețiȘtergere
  27. Iar ai apărut măi Zdreanță? Vin ' la badea să -ți dau clanță!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cică din Singapur , Zdreanță călătorește în India , se întâlnește cu Raj Kapoor ne belește puța și ne pupă -n cur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un pic cam roșie zona aia.
      Iranul într-o parte iar în cealaltă Yemenul unde e balamuc.
      Am înțeles că americanii și britanicii i-au lovit recent pe rebelii aia din Yemen.

      Ștergere
    2. Zdreanță, vrei rime cu Oman? Să ne -o decalotezi un an că ești mare guguman.

      Ștergere
    3. Auzi la tembel, să găsim rime cu Oman.
      Simplu...prostovan...
      Merge la fix pentru un analfabet funcțional ca tine.

      Ștergere
  29. O altă abordare a temei "Joianis catindat pentru foncția de prim-secretar la OTAN":

    Jó napot, Ciolacu, RELOADED!
    (Bună ziua, Ciolacu, DIN NOU! - traducere din maghiarleză)

    https://www.national.ro/politica/jo-napot-ciolacu-reloaded-813131.html

    ...Klaus Iohannis vrea să ajungă premier...

    Trebuie să recunosc că la varianta asta pentru Șifonier nu mă gândisem.
    Cum a făcut nimic pentru țară din funcția de Comandant Suprem, poate să facă nimic pentru țară și din funcția de prim-ministru.
    L-am întrebat pe robotul ION ce părere are și a zis că "prin gard".
    S-a tâmpit și ION.
    Cred că lui ION îi trebuie o combinație de galenică+kerosen ca să funcționeze optim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Texte. O gașcă de derbedei, care n-are nicio treabă cu poporul.

      Peseaua: măi Zdrențake, jo napot-haida să ți-o pun pe bot ! Nu am rime cu Oman, să-ț trag muia pe burlan. Pe burlanu-nvârtoșat, până-ț sar okii dân cap !

      Ștergere
  30. Pe Zdreanță nu îl vrem deștept, îl vrem tembel cum este el, ca permanent să -l scarpine în cap pe-al nostru kel.

    RăspundețiȘtergere
  31. MUEi care mai steț p-aciulea, din cauză că am o jale la stomac, fusăi la Țiuzăr, să mă cac. Da nu-i loc nici s-arunci un ac în haznaua lui, că se cufiresc toț odată, timp în care se bat și-n studii absolvite ! Mă rog, în cazul ceobârlanului idiot, mai mult chinuite, decât absolvite !
    Ioi, doamne feri ! Iar la Moș Kalică, Nea Prăzete și La Cufureață cică e post forțat, ordonat prin circulară todosiană !

    Bă nea Vasile nu mai da, tu ej prost, or numa te faci ?

    RăspundețiȘtergere
  32. Incercati și alte rime!
    Cuvinte cheie: martalog, mehedințean, otan, ciucan și dolofan.

    RăspundețiȘtergere
  33. Practic ciucanul dolofan i-a tras-o martalogului varșovian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar martalogul varșovian sta pe blogul mehedințean și se văieta in van.

      Ștergere
  34. Iar reddogul ortoman va saluta din Oman! ✌️💪🦅🇷🇴

    RăspundețiȘtergere
  35. Hai fortati-va neuronul!
    Că dacă puteți numai din astea cu clanța sunteți la nivelul unui fruntaș. 🤣

    RăspundețiȘtergere
  36. Ia mai taci bă Zdreanță, ia mai taci potaie, tu deschide -ți ceoku ca să -ți dăm o clanță, să ne lingi pe koaie.

    RăspundețiȘtergere
  37. Zdreanță e de loc din Techirghiol, rozeta cu nomol și -o unge, iar după, o ia la curul gol.

    RăspundețiȘtergere
  38. anonim25 februarie 2024 la 19:34

    Buei, vrem, nu vrem, face parte dân viața noastră ! Ș-așa parțial futată de derbedeii ăștia de politruci. Omul ține la noi, pe bune. Nu e prost deloc, da o mai face pe-a prostul. Nu a înjurat pe nimenea, nu se bagă la aroganțe deplasate. Încasează cu stoicism, până la limita prostiei omenești. Are el niște frustrări, dar nu e disperat. Se vede clar că are o limită a bunului simț, de care ține cont. A mai dat și el câte un ZÂT, sau câte un ciocul mic, însă, față de urările noastre de bine...ce să mai zic.
    Personal, nu am treabă că a fost doar subofițer- sau agent de pușcării.
    Probabil a deranjat pe unii cu kestiile alea cu ajutoarele, or nuș ce câcat de plăți compensatorii, pe care nici el nu le-a luat. Apoi a preluat niște texte nefericite, cu neterminații, sau ceva de genul, de la un idiot care mânca câcat la Cufureață !
    Dacă punem în balanță ale noastre, cu ale lui...nuș ce să zic.
    E tipologia omului care se vrea băgat în seamă, iar pentru asta e în stare să îndure toate caznele lumești. A postat despre sărbătorile bisericești, i-am dat clanță ! A postat despre călătoriile astea aiuristice prin lume, i-am dat clanță. Și tot așa.
    A fost înjurat în toate felurile posibile. L-a făcut smintitul ăla de kiș albie de porci. Inclusiv familia i-a terfelit-o. Alt tâmpit, Padina, i-a șters toate comentariile și postările. Ale noastre, cu înjurături, erau bune, însă ale lui ăsta, despre nuș ce evenimente bisericești, nu erau.
    Dacă privim invers fenomenul, vizavi de Doagă ăsta, parcă ceva nu e în regulă.
    Văd că unii îl ignoră și așa și-au rezolvat problema, vizavi de Doagă.
    Fiecare cum dorește. Dacă și ăsta este incomod, atunci ce să mai zic de psihopatul ăla de la Urzicani, care a împuțit blogosfera, ani la rând, cu cele mai josnice mizerii ?
    Nu-l agreez, nuș cine-i și ce a fost, nu m-a deranjat cu absolut nimic care să poată fi luat în serios, așa că, muie Doagă !

    RăspundețiȘtergere
  39. anonim25 februarie 2024 la 19:34

    Buei, vrem, nu vrem, face parte dân viața noastră ! Ș-așa parțial futată de derbedeii ăștia de politruci. Omul ține la noi, pe bune. Nu e prost deloc, da o mai face pe-a prostul. Nu a înjurat pe nimenea, nu se bagă la aroganțe deplasate. Încasează cu stoicism, până la limita prostiei omenești. Are el niște frustrări, dar nu e disperat. Se vede clar că are o limită a bunului simț, de care ține cont. A mai dat și el câte un ZÂT, sau câte un ciocul mic, însă, față de urările noastre de bine...ce să mai zic.
    Personal, nu am treabă că a fost doar subofițer- sau agent de pușcării.
    Probabil a deranjat pe unii cu kestiile alea cu ajutoarele, or nuș ce câcat de plăți compensatorii, pe care nici el nu le-a luat. Apoi a preluat niște texte nefericite, cu neterminații, sau ceva de genul, de la un idiot care mânca câcat la Cufureață !
    Dacă punem în balanță ale noastre, cu ale lui...nuș ce să zic.
    E tipologia omului care se vrea băgat în seamă, iar pentru asta e în stare să îndure toate caznele lumești. A postat despre sărbătorile bisericești, i-am dat clanță ! A postat despre călătoriile astea aiuristice prin lume, i-am dat clanță. Și tot așa.
    A fost înjurat în toate felurile posibile. L-a făcut smintitul ăla de kiș albie de porci. Inclusiv familia i-a terfelit-o. Alt tâmpit, Padina, i-a șters toate comentariile și postările. Ale noastre, cu înjurături, erau bune, însă ale lui ăsta, despre nuș ce evenimente bisericești, nu erau.
    Dacă privim invers fenomenul, vizavi de Doagă ăsta, parcă ceva nu e în regulă.
    Văd că unii îl ignoră și așa și-au rezolvat problema, vizavi de Doagă.
    Fiecare cum dorește. Dacă și ăsta este incomod, atunci ce să mai zic de psihopatul ăla de la Urzicani, care a împuțit blogosfera, ani la rând, cu cele mai josnice mizerii ?
    Nu-l agreez, nuș cine-i și ce a fost, nu m-a deranjat cu absolut nimic care să poată fi luat în serios, așa că, muie Doagă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: am scăpat din vedere că, dacă nu ți-ai scris imediat ideile și postezi printre rânduri, la cadența cu care apar comentariile noi, riști să te mai citească numa O&T, pentru revista presei.
      Așa că am reluat, de mai sus.
      Slava șăfii !

      Ștergere
    2. Peseaua: dacă stau să mă gândesc la ce ravagii făcea Akoarde ăsta al nost, vizavi de greșelile gramaticale grave ale unor prostovani, care postau pe ici, pe colea, cu aere de mari coilinei, care cică iereau și juriști muiști triști, apăi Doagă ar treboi făcut prifesor universitar plenipotențiar de ortoepică și ortopedică română ! Pe bune, numa când îmi aduc aminte de unul Puiu Paul, pe care îl prindea Akoarde în curul gol de câte 10-15 ori pe zi, ori de idiotul ăla de Călin, care se zice că mai e și doctor și alți tembeli, cu aere de mari scule pe bascule- frați cu Ilie, de la sculărie !
      Las că știm noi.
      Vorbesc și eu, ca să nu tac.

      Slava Șoșy !

      Ștergere
  40. A trecut de 21 și am fo somat să ceoku mic, dacă vrau un huța-huța umeri-craci !
    Urmează skimbul de noapte și labă tristă ăsta de Doagă, care cică la el e ziua acu.
    Bă, trebo să execut, dacă nu vrau să mi se retragă acreditarea pentru zbenguială, p-aciulea !
    Știț voi, noapte bună și bla bla, iar Doagă să mă țină de pulă !

    RăspundețiȘtergere
  41. pemete
    habar nu ai ce greu ma abtin...

    RăspundețiȘtergere
  42. Mie -mi place mult de Zdreanță, stă cuminte să -i dăm clanță, dar să nu uite ca la doo să ne -o sugă și să ne- o înbelească nouă .

    RăspundețiȘtergere
  43. Grivei, tot în Oman, tot în Oman sufla -ne-ai în burlan? Ai grijă la ora 3, că de-ast ' dată- n buci o iei!

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce de ronduri trăgeam când eram locoitinent la Rejiment, deși RGGul zicea că doar ofițerii superiori făceau de rond. Îi durea în poolă pe ăia că eram ofițer inferior. Footeam o noapte întreagă să controlez gărzile de la 5 unități militare și să stârnesc potăile ca Zdreanță din jumate de oraș. După un rond ca ăsta mă relaxam cu câte o săptămână de continuitate la conducerea unității, în cazarmă, de pe la vreo 8 dimineață și până noaptea la 23. Pe atunci nu se inventase încă continuitatea de acasă de lângă telefon. S-aude Zdreanță? Dacă da, mai ia o clanță!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Ce ai fost și ce-ai ajuns!Deci la oerele 02.41 ești planton II.Ai grijă la bocanci!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  45. Domnu' Ifrim, ce plm faceți ? Frecando ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Cred că Putin a trecut pe aici și a făcut labă în bocanci.
    Măi, da ce oameni!
    În loc să păzească obiectivul, ei îl trag pe burlan pe Grivei.

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  48. Apocalipticii publică un nou articol:

    Apărarea României, jucată la ruleta... rusească

    https://politicaapocalipsei.net/2024/02/25/apararea-romaniei-jucata-la-ruleta-ruseasca/

    Li se dă mumu ghinăralilor Ciucă, Petrescu și Vlad, fiind caracterizați ca "indivizi care întinează haina militară" și "neputincioși fără coloană vertebrală". Și pe bună dreptate, zic și eu.

    E amintit și babuinul Arafat care s-a metamorfozat în agatârș și care acum află că ar trebui legiferat oarece ca asistenta să poată băga perfuzia unde trebuie în apevist.

    Sunt amintite actele de vitejie din perioada pandemiei: "reacții întârziate, dotare precară, personal insuficient pregătit și conducere catastrofală".

    Este descrisă stupoarea ministrului Tîlvăr la aflarea veștii că "secția de vaccin antigripal de la ,,Cantacuzino" ... a dispărut". Ăla care-o fost șef pe acolo, a mai primit o stea și a ajuns gl.mr.

    O adunătură de limbrici.
    La câți generali are România, cred că s-ar aduna de o divizie.
    Și din ăștia, cred că vreo două batalioane sunt doctori în belit pwla.
    De kăkat situația.

    RăspundețiȘtergere
  49. Salutări din Oman camarazilor de la celelalte arme fara bube in cap!

    Tarife roaming in OMAN, cu TVA inclus: apeluri locale 0.5950 Euro/min; catre Romania 0.5950 Euro/min; catre tari UE/SEE 1.1900 Euro/min; catre destinatii speciale 3.5700 Euro/min; catre alte tari 1.1900 Euro/min si 0.0595 Euro/SMS trimis. Apeluri primite 0.5950 Euro/min si 0 Euro/SMS primit. Trafic date 0.0150 Euro/Mbyte. Apelurile catre destinatiile cu valoare adaugata sunt taxate suplimentar, lista prefixelor si tarifele aplicabile fiind disponibile aici: https://www.digi.ro/servicii/telefonie-mobila/roaming/apeluri-catre-destinatii-cu-valoare-adaugata/ . Multumim, echipa DIGI.

    RăspundețiȘtergere
  50. Cei de la Revolut mi-au trimis un mesaj.
    Spun că ar fi bine sa investesc in paladiu.
    Martalogii pârsi stau landa gard și investesc in burlane.
    Na, fiecare după posibilități.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Spun că ar fi bine sa investesc in paladiu.
      Și unde plm e piața de paladiu?

      Ștergere
    2. Cunosc 5 persoane care s-au îmbogățit cu minus câteva mii de lei bune speculând la bursă cu "ponturi sigure".
      Nu toți au "ponturile" lui George Soros.
      Na, fiecare după posibilități.

      Ștergere
  51. @Multumim, echipa DIGI
    Ăștia de la DIGI nu-s așa lacomi ca ceilalți operatori. Încă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta era comentariu pentru @reddog 26 februarie 2024 la 06:34
      :-)

      Ștergere
  52. Asta e mesajul de la Revolut.

    O rază de lumină la orizontul investițiilor
    Portofoliul tău va străluci cu investiții în paladiu și alte metale prețioase. Începe de la 1 €. Se pot aplica și alte comisioane. Capital expus riscului. Nu este reglementat de FCA

    RăspundețiȘtergere
  53. Martalogii pârsi pot investi în două trei burlane fara riscuri.

    Asta e, cine nu risca nu câștigă!

    RăspundețiȘtergere
  54. Am câștigat și eu la ultima extragere dar nu spun cât pentru că va naște invidii. 😁
    Am folosit un VPN pentru a juca pe joacaloto.ro
    Nu poți juca daca nu ai ip de Romania.

    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/s-a-castigat-marele-premiu-la-loto-6-49-in-valoare-de-peste-7-milioane-de-euro-biletul-castigator-a-costat-25-lei-unde-a-fost-jucat-2700281

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare jucător la loto era colonelul Kemenici de la 01417 din Târgoviște.
      Dar juca în echipa.
      Au și câștigat de câteva ori.
      Eu am făcut armata la 01378.
      Eram în aceeași curte.

      Ștergere
  55. Martalogii pârsi de aici pot face o echipă și să joace jocul burlanului.
    Poate reușesc să câștige o clanța care e premiul cel mare

    RăspundețiȘtergere
  56. Mneața ! Și hop, hop, hop, ca să vă treacă greața s-o loaț nițăl la ceeok !
    Bă, da aveț vigoare ostășească, nu glumă ! Revista presii și alea alea !
    Că s-a vorbit și de rond, așa e, cum zice camaradul. Am prestat de doo ori serviciul ăsta de control și verificare, la tot ce mișcă prin cazărmi. Erau fro 4 unități în zona Pantelimon-Cernica, ceva de tancuri, un laborator al artileriei (CAFA, sau așa ceva) și ceva de geniu- o școală de subofițeri și un centru de instrucție. Un rond am avut ghinionul să-l fac prin iarna lui 84 sau 85, cu zăpadă viscolită de peste 1m, iar una dintre unități avea depozitele la dracu-n praznic, prin nuș ce fort. Pur și simplu mi-au înghețat coaiele de maiur bengos, că n-am mai putut face huța-huța o săptămână !
    Pfoaaaa, ce vremuri bre. Auzisem că unii rondaci de ăștia erau special instruiți, ca să facă prăpăd prin unități. Dacă avea ghinion unitatea să-i pice rondul peste frun OS de ăsta amețit, o băga pe mânecă comandirul.
    Bă Zdreanță, bă clanță, tu știi despre ce vorbim noi aici șea ? Mânca-ne-ai pulili să ni le belești !

    Slava Șoșy !

    RăspundețiȘtergere
  57. La kestea cu *adunătura de limbrici* de prin Em o 100 : susțin. Problema e că adunătura a devenit o specie deosebit de invazivă, toxică și kiar periculoasă pentru gubernie. Pe lângă faptul că kestia cu apărarea independenței, suveranității și bla bla a devenit o glumă sumbră, de când ni se tot inoculează idioțenia că ne apără NATO, limbricii (ascaris lumbricoides generalis) mai pun și în pericol doctrina de apărare, sau cum s-o mai numi acum.

    Ura ! Trăiască șăfii buni la inimă care ne mai dă !
    Muie-clanță băi nea Zdreanță !

    RăspundețiȘtergere
  58. Bă, după ce mi-am tras alergătura de dimineață, să mai scadă osânza de coilinel, am tras și o tură de cumpărături că "dacă nu cumperi nu mănânci" (dictatura lui nevastă).
    Nu cu mult, dar iar au scumpit kăkații prețurile.
    Băga-i-aș în pzdurile mamelor lor pe comercianți.

    RăspundețiȘtergere
  59. Bă Doagă, de acolea, din Oman, să ne suflii în burlan. Iar cân o să vii în țară, să ne-o iei nițăl la nară !

    RăspundețiȘtergere
  60. Peseaua: ierea o vorbă pe vremuri, cân ieream și eo toa lent majeor: bă, lunea nici iarba nu crește !
    La început nu am jdiut despre ce vorbesc bagabonțîî ăia mai bătrâni, însă, cu timpul, am urmărit cu mare atenție acest fenomen din zioa de luni și mi-am dat seama despre ce era vb în propoziție. Cel mai cul ierea dacă aveai instrucție lunea pe coclauri, în afara cazărmii ! Iereai un om scos. Și-ț trecea și durerea de cap, până la raportul conpăniei !
    Ioi !
    Văd că nici pe ici șea nu prea crește iarba !
    Mă rog, unii și-au îndeplinit dăjea atribuțiunile funcționale- alea de iereau zmăngălite ad labam în carnetele Cdt.Pl., în partea 1 !
    Acu e altă vrăjeală, e cu fișa postului, cu alea alea. Managerul de pluton se deplasează la instrucție cu trotineta. Plutoanele nu se mai deplasează cu cântec, ci la grămadă, fiecare navigând pe tic toaca lui. Ce gaze, ce aviație inamică la joasă înălțime, ce deplasare rapidă cu masca pe muian, până la limită de comă !
    Zdreanță, capișci ?

    RăspundețiȘtergere
  61. Am citit pe undeva că cineva a cuiva că s-a exprimat că noi, în general, suntem un fel de ofițeri ai pulii.
    Nu mai știu exact pe unde, însă înclin să cred că prin haznaua ceobârlanului muci pi kept, când m-am dus să mă cufiresc, întrucât mă încerca o jale mare la stomac.
    Bă aceștia, având în vedere cum tratăm noi problema, vizavi de dânsa*, eo crecă remarca onorabilulu interlocutor este corectă. Sunt fel de fel de ofițeri: ai aerului, ai mărilor, ai munților, ai nimănui, ai fesenarilor, etc ! Noi, cei de veghem 24/24, trebă să him mândri că stem AI PULII !
    ==============================
    * matarânga învârtoșată

    Păcat de Zdreanță. Da crecă putem să-i dăm un grad onorific de subloCOItinent în retragere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: bă nea Vasile nu mai da, e bine ? Or vrai ceva mai mare, poate ceva cumandur, ca să ne poți linje prin cur, cum e Viurelu nost ce cadindează la staborul Hurzicani, cu Usereaua !

      Ștergere
    2. Preluasem citatul de pe ușa căcăstoarei și l-am postat în cadrul "revistei de front" (@APV_rz 26 februarie 2024 la 04:47)

      https://cezar-armya.blogspot.com/2024/02/httpsvm.html?showComment=1708873618617#c5800328764139025237

      Cred că ăla care a scris era civil. Suspectez că era Puțapievici, ăla cu gardul și cu jetul.
      Și civilul era invidios pe mătărîngile noastre.

      Slava cupa de piele!

      Ștergere
  62. Se adeverește valabilitatea avertismentului "Atenție, dușmanul ascultă!":

    Președintele Ucrainei susține că contraofensiva de anul trecut a eșuat din cauza unei scurgeri de informații

    https://www.biziday.ro/276916-4/

    “Planurile noastre de contraofensivă au fost pe masa Kremlinului înainte ca operațiunile să înceapă”, a declarat Volodimir Zelenski, duminică, într-o conferință de presă.

    Acuma, trebuia să zică și el ceva.
    Cu tehnologizarea de acum, cu drone și sateliți, e cam greu să-ți ascunzi manevrele de trupe.
    Sau, poate chiar așa o fi cum zice actorul.

    Vivat O&T!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate Contrafâsul, nu contraofensiva ! Cu ce contraofensivă, cu agheaua ? Că de tancurile trimise, cu atâta tam-tam, m-am lămurit !
      Dăjea, prostovanul ăla de Ciuzăr de la Oi îi vedea pe orkraci trecuț de Kremlin !

      Ștergere
    2. Erau în drum pentru eliberarea deținuților de la Cercul Polar :-)

      Ștergere
  63. De ce ți-e frică, de aia nu scapi ! Am fo somat să-m pun trelingu, șlapii (am unii bengoș, de la Naic, la 8 lei parekea, loaț de pe pleaje de la Eforie) și să fuk să iau bulion și alea alea !
    Tocmai când mă lovise talentul.

    Zdreanță, taci și ia o clanță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viața are greutăți și trebuie înfruntate bărbătește, cu scoșa sub braț.

      Ștergere
    2. Daca-i ordin e ordin!
      asa ca pemeteule fuk you si ia repede bulion...dak nu gasesti da-mi un semn cu D&O&T si-ti aduc io bulion de la botu lu zdreanta.....nuuu nu-l bat! Ii dau clanta pana iese bulionu din "iel".Din zdreanta!

      Ștergere
  64. Câteodată democrația dăunează grav sănătății:

    Un militar american şi-a dat foc în faţa ambasadei Israelului la Washington. Înainte de a se autoincendia a strigat „Free Palestine!”

    https://ziare.com/sua/militar-american-incendiat-ambasada-isarel-washington-1854883

    Bărbatul a fost transportat la spital cu "răni grave ce îi pun viaţa în pericol"

    Cred că au încercat să-l stingă cu kerosen și n-a funcționat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaa sigur e mana lu' putin. A lovit in capacitatea de lupta a amerlocilor
      Pai daca putin l-a facut presedinte pe donald stramp,restu' e joaca de reddoaga cu limba pe koaiele mele
      Piz'dai seama ce de limbi stie reddoaga acuma. Ultima invatata a fost aia cu limba-n'kur invatata pe la Kuala cand simultan era si'n lumpur'kur
      Acu e prin Oman.Il trag aia pe burlan....ca in rest e baiat cuminte toti poa' sa i-o dea la dinte.Are "rezilienta" mai mare la incasat AG 7/9 in kur ca orkracii 'n Baikonur(ciobarlanu zice ca pe acolo sunt acum orckracii) cauta boambe atomice pe la semipalatinsc.Eee a gresit si ciobenu doar cu fo 1500 km da' la valoarea lui de pifan antrenat nici nu mai conteaza
      E bun Tiuzar asta; Il trimiti la viena dupa kiss si el ajunge la stambul pupama-ar.....stiti voi

      Ștergere
  65. Așa -i, așa -i cum spune Don jenaral Mojiu! Bă leat, io fentam la alarmă și aveam una pe lună garantat. Aveam că eram cea mai apropiată garnizoană de comandamentul Armatei a 2-a. Comandant era Dîndăreanu, șăf de stat majur Voinea, un coilinel Păștinică pe la BOPL.. În fine, ca să nu mă fută la cap ăștia la control, că eram șăful cu armament și muniții, o tăiam în depozitul de muniții care era la 1 km de Rejiment/Brigadă. Veneau ăia cu camioanele de încărcau lovituri de 100, cartușe și toate căcaturile pirotehnice posibile și imposibile. Apăream în Rejiment numai când se dădea încetarea . La început nici io nu știam cum stă treaba cu alarmele astea și rămâneam în unitate, unde echipa de control trăgea de mine ca de-un câine mort. Ba verificare la armamentul de artilerie, ba de infanterie, de radiolocație, ba verificarea evidenței, ba verificarea la OM. Zice Apevilă c-a fost frumos...Da, poate pentru unii și mai ales că eram tineri și ne conduceam după "dictonul" : " Descălecă și fute, încalecă și du-te". Dar acum, retrospectiv, când îmi scârție genunchii și am fost futat pentru orice, în timp ce unii au stat prin biroaie și au boit hărțile cu albastru și roș , lucrurile se văd altfel.
    Orice s-ar zice, totuși, în majoritatea lor, cadrele erau destul de bine pregătite, chiar dacă prestau și instrucție și munci agricole și DLEN. Acum pune -l pe unu să -ți citească o hartă, să facă o legare topografică, sau o orientare în teren, că ai belit sula la urs. Asta e, " ce nu te omoară, te întărește". S-aude Zdreanță? Dacă da, vin să -ț dau clanță!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Da, poate pentru unii și mai ales că eram tineri și ne conduceam după "dictonul" : " Descălecă și fute, încalecă și du-te".

      Exact la asta m-am și referit :-)

      Ștergere
    2. Cu gen.Păștinică ne întâlnim în fiecare an de 1apr. la ziua regimentului 36.I. MK unde a fost cdt.!

      Ștergere
  66. Atenție la contor !
    Cam pe MUIne dimineață, pe la ora doo, când îl îmbeliț pe colega camaradu la OO, se skimbă ceasul.
    Nea Bozilea dăjea a pregătit premiile, trebă numa să mai ștanțeze pi cupî numili câșligătorulu ! Ca la finala Cupii Campionilor Oiropeni la Folbal !

    Ioi, oare o hi Zdreanță ? Că la el, la Oman, e pe ziuă, nu ca la noi, de dormim în post, cu arma sub mantauă, ca să nu vine cdt. gărzîî pe furiș și să ni găbjască pușcoacele !

    RăspundețiȘtergere
  67. Bă Zdreanță, bă cotreanță, haidi bă și ne mai povestește și tu amintiri de astea cazone, de prin pușcăriile tale ! Că sigur ai și tu povești de astea.
    Tăț îș aduc aminte p-aciulea, ba de alărmi, ba de fel de fel de aplicații, de trageri cu agheaua prin Siberia or Capu Midea, de marșuri istovitoare, de controale și inspecții, de selepee, de drojdeli și alea alea, numa niatale nu ne spui nimic din trecutul istoric glorios al pușcăriei unde-ai stat cu fața la obectiv !
    Haide bă clanță, imposibil să nu ai și tu niște amintiri de astea haioase, cu fro unul care te-ngăoza, or cu bagabonț de ăștea care să-ț dea mumu mumu printre gratii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are, are amintiri de alea când scăpa săpunul, iar pușcareții pe rozeta lui își reglau tunul 🍺

      Ștergere
  68. ce toata lumea stie dar toti fack "ciocu mic".dulapu' chiar pluseaza,iar redoaga spera la un post de paznic la brucsel.....deh! vrea si el "pulan cu IA"...

    https://romanialibera.ro/op-ed/opinii/razboiul-din-ucraina-o-imensa-masina-de-spalat-bani/

    ** pesea: lu' simion i-a aprobat licuriciu al mare sa candideze la pres in Ro.Le-a promis ca le da si ce a mai ramas.Cu galerie cu tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 26 februarie 2024 la 14:13
      Chestia cu banii și cu profitul făcut de amerloci din afacerile cu armament nu cred că mai sunt secrete pentru cineva.
      Prea o freacă în falcă amerlocii cu scuze de felul "știi, am fost și răcit când am fost mic", numai ca să nu pună banii "pe masă".

      Chestia cu Iulian Fota în schimb, mă face să-mi pun semne de întrebare privind veridicitatea afirmațiilor din articol.

      "...pe site-ul oficialilor de la Kiev a apărut informația bombă, potrivit căreia țara noastră ar oferi “garanții de securitate Ucrainei.”..."

      Explicațiile mele:
      1. Fota "a fost lucrat informativ";
      2. Fota s-a tâmpit sau era beat rupt;
      3. Așa a primit "ordin" Fota să facă;
      4. Autorul articolului a fost "intoxicat";
      5. Autorul articolului este de rea credință.

      Oricare dintre cele 5 variante poate fi plauzibilă, și e greu pentru un om obișnuit să afle care este varianta corectă.

      Ștergere
    2. Am uitat să scriu că lista explicațiilor este deschisă și pot fi căcălău combinații, ținând cont de faptul că Iulian Fota a fost ejectat cu un măreț șut în kur din MAE.

      P.S. Nu-s mare analizd da' trece mai repede timpul până la "ziua de pensie".

      Ștergere
  69. Aici sea Bastonu lu redoaga ne iesplica: Bastonu ie mult mai destept decat redoaga asa ca.....redoaga apare in film
    https://www.youtube.com/watch?v=uX7m-MnjsKA
    si aici o mica parte la "ralanti" sa aiba redoaga timp sa priceapa in urmatoarea suta de ani.Daca se grabeste
    https://www.youtube.com/watch?v=dQPl3h2cy8A

    RăspundețiȘtergere
  70. Asta-i viata!
    Când eroii Ucrainei sunt plânși în limba română: Corespondență de la Cernăuți
    https://www.youtube.com/watch?v=GIn35AX6en8

    RăspundețiȘtergere
  71. Domnu' Ifrim veghea să nu-i răcească chiriașele. De cât a vegheat era cam rupt către dimineață.

    RăspundețiȘtergere
  72. Aseară la ora doo Ifrim cu văr -su Zdreanță erau la înbelit de oo. Oole să nu răcească, cocoșelul să mai crească. Că -i cocoșel american, când crește și se zburlește sigur ajunge curcan 🦃

    RăspundețiȘtergere
  73. Lăsați-mă că-s cătrănit,să vă văd eu pe voi când îți iei chiria curentă și împricinata mai vrea odată și pentru luna următoare în avans!Numa-n pielea mea să nu fiți!

    RăspundețiȘtergere
  74. @ifrim 26 februarie 2024 la 16:57
    Da, la toți ne e greu, dar nu la fel!

    RăspundețiȘtergere
  75. Aaaatenție la contor !
    Am înțăles că obectivu vost în veață e să-i daț muie lu Zdreanță, însă mai aruncaț câte un oki și la ceas !
    Nea Bozilea dăjea lostroiește cupa, cu scuipat !
    Freacă la dânsa numa cu mișcări de du-te - vino !
    Ioi !

    Peseaua: cuțulică, unde te-ai pitit ? Parcă iereai mai activ, toaaată ziua o țineai langa cu agatârșii, cu ofițerii bleo siel și cu nuș ce ajutoare ! Unde dreq mai ești bre, ce călătorie mai inventezi acu ?
    Te-n gură, ca pă Floarea Cioacă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și grije mare la curcanul lu camaradu, vez să nu te trezești cu mărgelele pe bot !

      Ștergere
  76. S-aprochie 1 Martie. Mărg să-m caut șnurul de pus pe coaie, ca să-i ofer un simbol al primăverii zbârcitei. De ani de zile îi tot fac surprize ! E așa de bucuroasăăăă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum poți să-i iei o fată filipineză-n casă pentru diferite treburi!Surpraizzz!

      Ștergere
  77. Bă leat, în caz de Doamne ferește, ce facem cu Zdreanță înafară de-ai da clanță? Că noi nu luăm prizonieri, avem Cortea noastră Marțială care nu dă decât pedepse de alea "țac pac" și nu avem nevoie de pușcăreți. Să -l folosim pe maidanez în" agricultura de front" la săpat tranșee, ori să -l trimitem ca în al doilea Război Mondial cu un calup de exploziv împotriva tancurilor inamice? Dupe aia îi facem un monument frumos la Techirghiol ca lu' Laika, să -l privească turiștii când se freacă la cur și pe puțe cu nomol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUEi, la Techerghiol e deja un monument ( cred că mai este). Eo crecă mai bună e varianta cu săpatul borțâlor. Plus că nu riscăm suprastocuri de clanță !
      Sigur și Zdreanță e în asentiment.

      Ștergere
    2. Am fo la Techirghiol, o singură dată. Mai trăgeam cu okiu la nudiști (celebra plajă, care se putea vedea și din tren). Numa zbârciț și țâțe lăsate până la buric. Pierdere de timp. Deh, atunci altfel se punea problema, ieream tânăr...

      Ștergere
    3. Il impaiem direct ca e ieftin si recuperam si blana
      sau
      Io prepun sa-l facem "dama de companie" pe front.....ce companie ? Il facem stoarfa de regiment sau stoarfa generala si-i dam in grija o divizie de tilicari
      Ca doua sunt toate!

      Ștergere
  78. Oăi Ifrime, că tot ai spus că te întâlnești anual cu Păștinică, ei află că el și cu generalul Voinea, șeful de stat majur al A2, viitorul comandant al A1, artilerist ca noi, erau cele mai proaste dintre cele mai proaste neamuri. I-au blestemat toți tilicarii din A2 și ce să vezi? În 1988, când Voinea și Păștinică se duceau la un control în Focșani, ARO cu care își transportau târtițele a intrat într-un tractor cu remorcă. Din păcate Voinea a scăpat numai cu un țurloi rupt, iar Păștinică cu una din scurmace. Sărbătoreau băieții Brigăjii evenimentul mai ceva ca bătălia de la Stalingrad dacă ar fi câștigat -o.

    RăspundețiȘtergere
  79. Bă Zdreanță, Io mi -s singur, singurel că nevasta -mea-i dusă și n-are cin' să mă skarkine la kel. Nu vii și la mine nițel? Am înțeles că ești virgin, deci vino între buci să ți -o proptesc puțin, că ești fată mare și fudulă și cu curul ros de sulă. Îți ofer și bani și cazare și-n rozetă-o mătărângă tare...

    RăspundețiȘtergere
  80. https://www.stiripesurse.ro/nato-si-ue-ar-putea-trimite-trupe-in-ucraina-nu-pot-spune-in-ce-scop-si-ce-ar-trebui-sa-faca-acolo_3243691.html

    Bă leat, te doare mintea!!! Cine kizda mamii lor și cu acordul cui au semănat ăștia, și aici mă refer la români, acorduri bilaterale cu orckranienii pe probleme militare? Bă , nenorociții ăștia de la guvernare, marele bou Joianus, boracul covrigar ot Buzoi Coilacu și Marele Alb măCiucă , "eroul" care s-a căcat pe el la două focuri de pușcă dar și -a expus izmenele la muzeu , ne bagă în război. Dacă se adeverește ce spune slovacul, ăștia ai noștri trebuie pușcati pentru trădare.

    RăspundețiȘtergere
  81. offfff topic si nu prea....
    inainte sa-l vedeti,asigurati-va ca stati pe scaun
    https://www.youtube.com/watch?v=wKrC4Mh3k_I

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @akord 75 26 februarie 2024 la 19:27
      Foarte frumos reportaj.
      Încă o dovadă că se fură "ca-n codru" prin România.
      Mi-a plăcut și pulifriciul ăla de așa-zis director.
      Cum plm poate ajunge un kăkăcios ca ăla "director" ?
      Sigur că respectiva construcție va găzdui o familie bovină mare amatoare de călătorii prin Africa.
      Cred că șeptelul respectiv are în plan să depășească recordul Iliescian de longevitate.
      Grețos!

      Ștergere
  82. cre ca nea vasile "a bagat-o" ca are si Mh in denumire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Akoarde, lasă și tu un spațiu între comentarii și link-urie pe care le pui. Asta pentru a putea fi mai ușor accesate de pe mobil...S-a- nțeles? Raportează!

      Ștergere
    2. By the way, de subiectul/filmul postat, adeverește încă odată că Românika este condusă numai de hoți și tâlhari, adică o țară de căcat.

      Ștergere
  83. https://www.stiripesurse.ro/documentul-ajuns-pe-masa-lui-iohannis--se-cere-convocarea-unui-referendum-pentru-eliminarea-pensiilor-speciale_3243515.html

    S-aude acolo în fund la tine Ifrime și la văr 'tu Zdreanță da -i-am clanță? Asta veți primi 🖕

    RăspundețiȘtergere
  84. https://www.stiripesurse.ro/documentul-ajuns-pe-masa-lui-iohannis--se-cere-convocarea-unui-referendum-pentru-eliminarea-pensiilor-speciale_3243515.html

    S-aude acolo în fund la tine Ifrime și la văr 'tu Zdreanță da -i-am clanță? Asta veți primi 🖕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 26 februarie 2024 la 20:05
      Curvele alea de oameni de la "Dreapta Unită" măcar nu se ascund după cireș.
      I-au declarat pe militari inamicii lor fără să se ascundă.
      Asta e!

      Din 2009 de când a început prigoana împotriva militarilor doar s-au schimbat numele kăkaților care sapă la temelia Armatei.
      Din câte-mi aduc aminte Băsănău Kiorul a fost cel care a pornit tăvălugul ăsta.
      Kăkatul (Bocul) de la Cluj a fost o simplă coadă de topor.
      De 10 ani groful copitat și plimbăreț girează sau conduce lupta împotriva Armatei României.
      Meciul încă se joacă.

      Ștergere
    2. stai s-o aplice p'aia cu 300 de parlamentari mai intai 😄
      am vb cu o cunostinta uzerizd pa zona ( si l-am intrebat direct.....ce p....mea vreti ba) Omu mi-a zis clar ca nu sunt inconstienti sa aiba ceva cu pulifricii de la armata...pb lor e pur politica si-l ard cu asta strict pe Ciuca sa-i dea la temelie.....toate referirile sunt la el
      Io i-am zis ca la mine e "speciala" prin micimea ei(penzia) de unde p calului sa mai taie ca nici cu penseta n-o agata.Stai sa vezi din toamna colonelu' mai mic ca matriteru.....da cu muuult ăhăăăă !!
      uzerijdi "progresisti" stahanovisti :femeia curatenie in bloc=neurochirurg=pilot supersonic de lupta=bucatareasa= zdreanta dai-as o clanta.Daca saracu pilot de lupta nu are si cel putin 40 de ani de zbor(in lupte aeriene/dogfight) a belit-o ,ca bucatareasa are
      Ca-n romanele lui Orwell

      Ștergere
    3. @akord 75 26 februarie 2024 la 21:41
      Trist!
      Da să-mi bag ștromeleagul dacă n-ai dreptate.
      Exact așa.
      O răsturnare a scării valorilor mai bizară decât la noi, nu cred că mai este prin altă țară.
      Ș-apoi să nu-i bagi în pi#dele mamelor lor pe conducătorii noștri iubiți prin fălci ?

      Ștergere
  85. Care aveti reumatism vedeți că împachetările cu nămol la Techirghiol sunt benefice bașca vă și obișnuiți cu pământul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ifrime, dacă tu și văr 'tu Zdreanță ne asigurați cazarea, cu toată echipa venim la Techirghiol, să ne zbenguim cu toții și să vedeți ce v-o punem cu nămol la bucul gol. Muey Icefrimu, până și acolo avem relații 😂. O fostă de -a mea, pe prenumele ei Florinela ce lucrează la balneoclimaterice, cu siguranță că ne -ar primi pe noi moșnegii pentru reumă la tratament, iar pe tine și văr 'tu la injecții cu mer cur pentru sulament.

      Ștergere
    2. @ifrim 26 februarie 2024 la 20:14
      Ideea de comuniune dintre om și pământ o fi valabilă pentru cei care-și doresc bărboși cântători pe ultimul drum.
      Eu vreau să mă rumenească bine să mă obișnuiesc cu cazanul.

      Dureri pe la genunchi cred că toți militarii au, după frig, bocanci uzi și cărat greutăți.
      Bine, nu chiar toți, că au fost și de ăia arestați prin biroaie dar ăia nu cred că au fost tare mulți.

      La mine, dimineața se dezmorțesc genunchii abia după vreo 2-3km de alergare.
      Și mi-am luat și papuci de ăia scumpi cu perne de aer în tălpi.
      Nu mai bag de seamă durerea. Am devenit prieteni.
      Da' un masaj la mătărângă, cu sau fără nămol, n-ar fi rău.

      Ștergere
    3. apevereze
      aici ne intelegem ⚱️
      👍

      Ștergere
  86. "La mine, dimineața se dezmorțesc genunchii abia după vreo 2-3km de alergare."
    auliu!! io dupa prima suta de metri ma asez sa ma hodinesc>Fumatu' de juma de secol si-a facut datoria....Baaa ce idee! stai sa aprind o tigara ca trecura fo 20 de minute si n-am fumat.Nu stiam de ce-s nervos....gata pauza!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Akoarde, angajează -l pe Zdreanță antrenor de jogging, să te alerge nițel cu maidanejii lui prin Tâmpa. Să vezi cum lași țigările și vei ajunge campion la "100 metri garduri".

      Ștergere
    2. "Norma" ce mi-am impus-o de un an de zile este de 6km/dimineață.
      Am reușit să-mi impun să nu-mi iau cu mine țigări. Recuperez porția de fumat după ce termin alergarea :-)
      Toată stima pentru cei care-au reușit să înfrângă fumatul 👍

      Ștergere
    3. apevereze
      si eu dupa jde mii de incercari am "infrant". Ca orckracii tai pe care-i iubesti asa de mult
      ca poate n-ai vazut.
      "Asta-i viata!
      Când eroii Ucrainei sunt plânși în limba română: Corespondență de la Cernăuți

      https://www.youtube.com/watch?v=GIn35AX6en8"

      si mai am niste filmulete mai vechi.Inca de acum 10 ani pe langa unguri si alte natii au fost printre primii trimisi pe front
      si sa ai rabdare sa treci de introducere

      https://www.youtube.com/watch?v=J11dPIR-fCM

      Ștergere
    4. @Ca orckracii tai pe care-i iubesti asa de mult

      Da de unde plm ai tras concluzia asta?

      În cel mai serios mod, din punctul meu de vedere, atât ucrainienii cât și rușii îi consider la fel de malefici pentru români.
      Mai precis și ucrainienii și rușii sunt porci.
      Consider războiul de la granița noastră exact ca o cafteală între doi frați beți.
      Problema pentru România e că rușii au venit cu colindatul în casă la ucrainieni.
      Și e foarte neclar prin care case și-au propus rușii să mai colinde.

      Ștergere
  87. https://www.libertatea.ro/stiri/austria-anunta-din-nou-ca-va-bloca-aderarea-romaniei-la-schengen-cu-granitele-terestre-sa-nu-filozofam-despre-urmatorul-pas-4813454

    Pe boul de Sibiu, pe rromeul de Buzău și pe mangalițu de Plenița îi doare fix în pix de români. Ei au fost votați și puși în funcții de amerloci, austrieci, orckranieni s.a....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim 26 februarie 2024 la 22:01
      N-am crezut că voi zice asta vreodată, dar Bombonel și Ilici au fost oameni care chiar au ținut în felul lor la țara asta.
      Cirezile care s-au perindat după aceea la cârma statului, parcă sunt puși în capul mesei doar pentru a sabota bunul mers al lucrurilor.
      În momentul de față, dăunătorul principal cred că este copitatul saș.
      Dilema mea e următoarea: dulapul pare chiar prost, da' prost de ăla că îți e și frică să-l trimiți după țigări, că poate se rătăcește, și atunci cine este cu adevărat la butoane ?

      Ștergere
  88. Zdreanță mâncai un borș de făsui și mi s-a sculat. Te rog vino iute de-o linge să revină în poziția culcat -rezemat.

    RăspundețiȘtergere
  89. https://flux24.ro/new-york-times-cia-a-infiintat-12-baze-secrete-in-ucraina/

    Ehe, ușor, ușor, ies la iveala toate mânăriile amerlocilor.

    RăspundețiȘtergere
  90. anonim26 februarie 2024 la 19:57
    Țiuzăre, luzere, închide haznaua că vine sanepidul și te amendează și rămâi cu pula -n brațe sculată și brează. Haide, hai pe Mehedinți să ți-o tragem numa-n dinț.

    Răspundeți

    Cezar26 februarie 2024 la 20:38
    🤣🤣🖕🖕🖕

    Răspundeți

    **pese si se bese: pulica franaru asta are coraj doar in cacastoarea lui incuiat pe dinauntru si dupa ce inghite cheia data prin 💩 sa-i alunece mai usor pe gat...cheia

    RăspundețiȘtergere
  91. doi prosti care spun adevaruri

    https://www.youtube.com/watch?v=t370nL1x5IQ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apevereze
      mai sus chiar merge asta
      "APV_rz26 februarie 2024 la 22:48
      😄
      Atât s-a putut!"

      nu manipulatorii sunt asa de vinovati cat dobitocii care inghit pe nemestecate,fara minima verificare
      la noi consider ca jiji 24 e nambar oan.....ma rog e si in functie de $$$

      Ștergere
  92. Bă leat, mă duc la cuibare... Plantonul de la ora doo să nu uite să ne -nbelească la oo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. auzisi zdreanta? hai ca te astept dup'aia sa vii cu limba pe faianta si cu rozeta facuta ferfenitza(n-am gasit alta rima)

      Ștergere
  93. Militarul nu este om, în conformitate cu gândirea cretinului ministru Marcel Boloș:

    Boloș, despre impozitul progresiv: Înseamnă să iei mai mulți bani din buzunarul oamenilor.

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/bolos-despre-impozitul-progresiv-inseamna-sa-iei-mai-multi-bani-din-buzunarul-oamenilor-cota-unica-e-linie-rosie-pentru-pnl-2701947

    Impozitarea progresivă înseamnă să iei mai mulți bani din buzunar la oameni...

    Lăsând la o parte exprimarea de om retardat, băi pulică cu ochelari, militarii de ce i-ați impozitat progresiv?
    Ați ajuns la concluzia că sunt suboameni?
    Fute-v-aș pe unde beți apă muiștilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Fute-v-aș pe unde beți apă muiștilor."
      korect!! cre ca-l reevaluez pe zdreanta.Nici el nu poate fi asa de prost
      Bolos s-a referit la penziile luate de oameni nu de militari....adica de suboameni

      buey apevereze tu ai penzie cam mare.Stiam eu ca esti "biban" in penzie
      Io nu ajung la progresiva aia in veci....sau poate in "beci"/similar urna..

      Ștergere
    2. @buey apevereze tu ai penzie cam mare...

      Greșit!
      Nu eu am pensia "cam mare", tu și cei pensionați mai demult aveți pensii mici.
      E felul meu de a privi lucrurile.

      Ștergere
  94. macar sa radeti pana la capat de generalii "analijdi" amerloci si "britanici"

    https://www.youtube.com/watch?v=Sv4enpLrz8g

    ce zisasi mai sus apevereze? auliuuu

    RăspundețiȘtergere
  95. o reiau pt ca tb vazuta ....e inclusiv cu un interviu al lui Carlson cu un fost cdt de tanc ,acum coilinel
    care a luptat in Irak....un fel de "ierou in veata" dar pe bune,fara "noroi in izmene"
    dupa primu' borcan cu muraturi,sau ce-or fi avand araboii pe acolo

    https://www.youtube.com/watch?v=Sv4enpLrz8g

    astept pareri maine sau cand vreti,sau niciodata

    RăspundețiȘtergere
  96. @akord 75 26 februarie 2024 la 23:00

    @Ca orckracii tai pe care-i iubesti asa de mult

    Da de unde plm ai tras concluzia asta?

    În cel mai serios mod, din punctul meu de vedere, atât ucrainienii cât și rușii îi consider la fel de malefici pentru români.
    Mai precis și ucrainienii și rușii sunt porci.
    Consider războiul de la granița noastră exact ca o cafteală între doi frați beți.
    Problema pentru România e că rușii au venit cu colindatul în casă la ucrainieni.
    Și e foarte neclar prin care case și-au propus rușii să mai colinde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apevereze
      io nu vreau sa ne certam dar iti spun sa mai lasi dreak jiji24 si A3 CNN
      Io n-am zis ca aia sau ailalti sunt mai buni...da mai studiaza istoria ultimilor 500 de ani hai macar ultimii 200 si te lamuresti usor usor.Nu contest ca ne-au futat rusii dar te-ai intrebat dece ? macar dupa WWII Ai idee ce au facut ai nostrii inpreuna cu "aliatul hitler" pe acolo ?? si nu 3 zile nici 3 luni ci 3 ANI.
      Stii ca rusii au fost declarati oficial ca fiind exclusi din rasa umana cam ca evreii.Totul era permis impotriva lor....si tu te miri de davai ceas davai palton
      Daca se intampla,uite asa ca la loterie sa te nasti in rusia iti garantez ca ii vedeai pe romani cu alti ochi...muuult mai rau. Si ei au fost mai putin mintiti decat am fost noi si suntem si acum
      *pese: spui ca"rușii au venit cu colindatul în casă la ucrainieni."
      te-ai intrebat vreodata de ce? Stii ce a fost azov ala la infiintare? stii ca ucraina a fost declarata stat oligarhic,corupt nazist si terorist chiar de americani prin anii 2000 ??? ...asta pana au schimbat interesul.
      Macar gandeste-te la 1877 ca fara muscali acum eram provincie turceasca
      Si sa n-o arzi cu parazitii aia de monarhi si /sau popi ca chiar ma apuca dracii
      NB ! ne mai "certam" noi si maine.....aaaaa azi
      Pese:revezi manualele de istorie dar alea corecte
      Si nu uita ca asa e facuta specia umana de la inceputuri de asta va si dispare la un moment dat,de asta nici "alliens" nu ne baga in seama 😄
      Definitie: "Pacea este doar o pauza intre doua razboaie"
      Nu-mi apartine mie dar e adevarata.
      Capisci ??
      si inca una care nu-mi apartine."Ca orice organism cosmic si Pamantul are paraziti.Daca nu scapa de ei planeta va muri"
      citat aproximativ

      Ștergere
    2. "Și e foarte neclar prin care case și-au propus rușii să mai colinde."
      Daca te intreb de ce habar nu ai sa raspunzi pt ca nu exista raspuns ci doar interesele altora
      asta suna fix ca la manual,manualul intoxicarii
      pese urmareste interesul frazei apevereze nu continutul ei
      Nu se aplica doar la "falou za manii"

      Ștergere
  97. Raportez:
    Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  98. Raportez:
    Mă retrag la coibar.
    Să aveți o noapte liniștită Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  99. Mă retrag la coibar.
    Noapte ușoară Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
  100. Iar șterge comentariile muistul ăla de robot al lui gugăl.
    Mă retrag la coibar.
    Noapte ușoară Zoo+9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ai mai dormit o data azi :-)
      Io le-am sters ca nu mi-au placut....da muist e zdreanta

      Ștergere
  101. Care vreți bani împrumut sunați-mă!Nici eu n-am da' măcar mai stăm de vorbă!

    RăspundețiȘtergere
  102. Mnă dimigreața ! Zdreanță, Cezar și cu kișă pe la ceoc nițel s-o ia, ca să le taie greața !
    Bă, da unde dreq e revista presei ? Că văz că, în rest, i-aț făcut praf pe ruș și pe orkraci ! File de cultură adevărată, mai tare ca emisiunea aia tv alu Cioroianu, cu 5 minute de istorie ! S-a dus dreq nomolu lu Zdreanță

    RăspundețiȘtergere
  103. Neața! Zdreanță ia o mooe mică că să -ți tacă clanța!

    RăspundețiȘtergere
  104. Bună dimineața Zoo+9!

    Scurtă plimbare pe bloguri:

    Huhurezul a deschis o nouă temă de discuție:
    Dreapta Unita(USL-PMP-Forta Dreptei) vrea sa castige alegerile cu sloganul desfiintarii pensiilor speciale.

    https://www.huhurez.com/2024/02/dreapta-unitausl-pmp-forta-dreptei-vrea.html

    Interesant este că a ieșit din hibernare domnul CFI:
    Cornelius Flavius Ifrim spunea...
    Gasesc ca e bine: Ramane Ciuca fara pensia din care sa mai cumpere vin cu 16.000 lei sticla, pe care-l bea cu mafiotii politici!
    26 februarie 2024 la 17:51


    Na, fiecare cu ce-l doare. Dacă drojdea și Măciucă o sticlă de vin la PET, cu 6lei/litru cred că nu-l mai încadra la categoria "mafiotii politici".
    ===
    La Cezar nu s-a mai vidanjat și pute rău.
    ===
    La Moș Alecu se dă de băut caisată contrafăcută:

    https://mosalecu.blogspot.com/2024/02/cind-graba-strica-treaba-si-sajunge-cu.html?showComment=1708975133076#c683626535840267649

    Alt cetățean speculează că de fapt este vorba de o variantă contrafăcută de "Adio mamă" pentru că e făcută din ghinde. Nici pufoaica nu mai e ce-a fost cândva.
    ===
    La Cuiul cătării apa e tulbure tare, nefiind schimbată din 16.02.2024.
    ===
    La SCMD badea Dogaru publică a doua parte a articolului "DISTRUGEREA SAOPSN “PAS CU PAS”-REPERE ISTORICE-"

    https://sindicatulcmd.blogspot.com/2024/02/distrugerea-saopsn-pas-cu-pas-repere.html?m=1

    Destul de interesant de citit.

    The End

    RăspundețiȘtergere
  105. Dreapta Unită=Forța Pulii. M-am lămurit și cu derbedeii ăștia a lu Tolomac, Zbarna și Nea Trabucă Lodovică ! N-au decât să desființeze ce pensii vor ei. Poate doar în mințile lor răvășite or să le desființeze, că pe reale numa mumu mumu or să ia de la a 3a putoare în stat !
    Slava Șoșy și cu poporul rus, care libertatea ne-or adus !
    Huooo friții !
    Mue Zdreanță & verii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: despre Ciurucă, să bea tată ce vin vrea mușkiu lu dânsu. Ce să-i fac, dacă ne-am născut în perioade diferite ! Nu toț au avut oportunitatea de a lupta pentru țară, la Nasirea !
      Ghinion, cum ar zice cineva, mi-a scăpat cine, exact exact.

      Pufyy, hai la tata, că am o jale la stomac și iute fug la Țiuzăr să mă cac, iar ceobârlanul n-are curpapir în câcăstoare, așa că poate-mi dai tu o limbă, doo, oare ?

      Ștergere
  106. https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/ue-ar-putea-cumpara-armament-din-afara-europei-2343142.html

    I-auzi, franțujii vor să se bată cu rusnacii în Orckraina...Ce glumă tare. Franțujii ăia de la noi, de la Cincu care se căcau pe ei de foame😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  107. Nea Bozil, gata, schimbă banda la mitralieră!

    RăspundețiȘtergere
  108. Iar a început cu * Încărcaț mai multe*

    RăspundețiȘtergere
  109. Apocalipticii publică un nou articol:
    Klaus Iohannis, o vulnerabilitate a României

    https://politicaapocalipsei.net/2024/02/26/klaus-iohannis-o-vulnerabilitate-a-romaniei/

    Slovacul Fico bagă bățul prin gard și devoalează prostia existentă la nivel de UE.
    Se pare că Dulap ar fi donat "garanții de securitate" fraților ucrainieni.
    Ce plm or fi alea, că România nu-și poate da ei astfel de garanții, fiind în postura unui cățeluș care se ascunde pe după picioarele stăpânului și latră de acolo la ditamai dihania de câine.

    Este amintită și nesimțirea copitatului plimbăreț prin Africa, însoțit de Prima vacă, prin amenajarea cu 9 milioane de euro a viitoarei reședințe a clanului copitat.

    Ca o consecință a lăbărelii practicată de Tândală "Astăzi suntem la un nivel inferior coloniilor imperiale".
    Cam da.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri