Google Translate

duminică, 4 februarie 2024

Românii nu vor serviciu militar voluntar

 

 Românii nu vor serviciu militar voluntar: „Suntem în NATO. Avem o armată profesionistă”

 
După ce Șeful Armatei Române, generalul Gheorghiță Vlad, a avertizat într-un interviu pentru Europa Liberă că România nu este pregătită pentru război și că este necesară o lege prin care cetățenii să poată să învețe să tragă cu arma, românii au reacționat. Cei mai mulți dintre ei se opun și spun că ”avem armată profesionistă”.
 
04 feb. 2024, 10:03
 
Românii nu vor serviciu militar voluntar. „Nu, nu m-aș înrola în armată, pentru că las acest angajament în mâna bărbaților.”, „Nu, că n-am pentru ce. N-ai ce să aperi. Dacă e să mă apar, apăr familia, dar în rest n-am ce.”, „Voluntar nu, nu m-aș înrola în Armată. Suntem în NATO. Avem o armată profesionistă. Să meargă ei și să acționeze așa cum știu cel mai bine.”. Sunt câteva dintre răspunsurile românilor, potrivit Digi 24.
 
Răspunsurile vin după ce Şeful Statului Major al Apărării, generalul Gheorghiţă Vlad, a afirmat recent că se doreşte introducerea unui serviciu militar voluntar, care vizează tinerii între 18 şi 35 de ani, care doresc să îmbrace haina militară. El a menţionat că trebuie găsite instrumentele necesare pentru a avea o populaţie pregătită. ” Este un moment T0 în care toate naţiunile europene trebuie să se gândească la pregătirea populaţiei şi nu vreau să dau un mesaj alarmist, dar este o realitate în care trăim”, a argumentat el.
 
Întrebat dacă acest proiect presupune reintroducerea serviciului militar obligatoriu, şeful Statului Major al Apărării a răspuns: “Nu obligatoriu pentru toată lumea. Pentru cel care doreşte să participe la un astfel de program. (…) Vă dau exemplul Suediei. Au chestionat 40.000 de tineri şi s-au înscris în acest program 8.000 de tineri. Un sistem similar trebuie să adopte şi România. Să ne adresăm celor care doresc să înveţe să tragă cu arma, să se orienteze într-un mediu dificil, să supravieţuiască într-un mediu dificil, să ştie să se protejeze împotriva armelor chimice, să-şi facă o decontaminare personală. Sunt foarte multe lucruri care pot fi învăţate şi achiesate de doritori”.
 
El a mai fost întrebat dacă Armata ar avea resursele logistice să pregătească câteva mii de femei şi bărbaţi.
 
Şeful Statului Major al Apărării cere de urgenţă o lege pentru pregătirea militară a populaţiei: „Federaţia Rusă nu se va opri aici. Politica lui Putin va escalada”
 

 
“Da, cu maximă responsabilitate, răspunsul este afirmativ”, a răspuns Gheorghiţă Vlad
 
El a precizat şi în ce stadiu se află acest proiect. “Este depus în cele două camere, la Comisiile de apărare şi la Camera Deputaţilor şi la Senat. Eu cred că după ce se trece de acest val de alegeri consecutive, va fi luat în discuţie cu prioritate. (…) E important să se întâmple anul acesta pentru că toate ţările NATO şi toată Europa este în postura de a cumpăra timp. Timpul este o resursă preţioasă şi cred că nu trebuie irosită nicio secundă. Este un moment T0 în care toate naţiunile europene trebuie să se gândească la pregătirea populaţiei şi nu vreau să dau un mesaj alarmist, dar este o realitate în care trăim”, a mai transmis şeful Statului Major al Apărării.
 
SURSA: https://www.romaniatv.net/romanii-nu-vor-serviciu-militar-voluntar-suntem-in-nato-avem-o-armata-profesionista_8103171.html?fbclid=IwAR3IAhI0dTrycwkJWVdBv9PaJs2lBZy4pkJfM97D-ocVgH5P1C4y8y07uyc

218 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. După ce au distrus armată activă, cea în rezervă și au luat numai gioarse de la partenerul "strategic", idioții ăștia o dau la întors acum. Politicieni și generali de căcat, toți la grămadă. Vorba aia. : " ce -a mâncat lupu e bun mâncat". Nu mai fac ăștia o armată în veacul vecilor. Cică rușii au masat în zona Harkov 500 de tancuri. Noi ce să masăm? 52 de Bizoane?😂 Mai bine ne masează Zdreanță sula. Auzi la măCiucă ăsta junior: momentul T0😂. Ce înseamnă să fii rupt de realitate... Mai bine înarmează bande de haiduci/partizani care să practice un răzbel asimetric dacă vin calmucii decât să facă o armată regulată

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.stiripesurse.ro/atac-dur-din-psd-la-seful-statului-major-al-apararii-afara-din-post-cu-iresponsabilul-din-fruntea-armatei_3221355.html

    Ete că ce comentam mai sus se adeverește. Politicieni și generali de căcat de-a valma.
    PS. Bă, plantonul 2 la ora doo să mă înbelească la oo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Neata' martalogilor anarhiști agatârsi!
    Generalul Vlad a spus ceva de bun simt vorbind de voluntariat dar unii au interpretat cum au vrut ei.
    Oricum, la un moment dat nici nu mai contează argumentele.
    E startul conflictelor între indivizi și războaielor între națiuni.
    Trebuie să curgă ceva sânge apoi totul revine la normal
    Pentru o perioadă, evident
    Apoi punct și de la capăt.
    Nimic nou sub soare.. 😁

    RăspundețiȘtergere
  5. Lecturi așa de dimineață la cafea.
    Exemplu de conflict 😁
    Stilul asta al cetățeanului turmentat îl au și martalogii anarhiști agatârsi.
    Cam așa se împiedică și ei apoi încep să-și bage puța.


    "Cei doi sunt în conflict de mai multă vreme în legătură cu modalitatea în care proprietarul câinelui utilizează ascensorul din bloc.La momentul incidentului, victima se afla în fața blocului, era sub influența alcoolului și i-a atras atenția vecinului său să folosească, pe viitor, scările dacă iese la plimbare cu câinele. S-a îndreptat spre acesta, moment în care s-a împiedicat și a căzut. În acel moment, proprietarul câinelui i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona gurii și alta în zona pieptului."



    Câinele nevinovat, liftul din bloc și doi vecini care se urăsc. Rezultatul: un bărbat a ajuns la spital, celălalt este condamnat

    penal https://m.ziare.com/caine-lup/caine-lift-conflict-vecini-agresiune-dosar-penal-1850463?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă nu vor ,voluntar atunci in caz de ostilități participă împotriva vointei lor!Pai ce voi credeți că în tranșeele ucrainiene sunt toți cu dragostea de țară în cuget și simțiri?Iaca poznă!Te ia poliția militară de pe stradă,de pe consoartă ,pe baza legii starii de asediu și război ori legea marțială cu japca și te trimit în tranșee.Miști în front îți iau maul!Pe lași Prigojin îi mierlea cu barosul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar cei ce se cred imuni cu vârsta (în retragere) o să barberiti cartofi și amenajari genistice la profil normal!Nu vă place?O să vă placă!

      Ștergere
    2. Mă ofer sa fiu șeful echipei de martalogi anarhiști la blocul alimentar.
      Am experiență în domeniu.

      Ștergere
  7. Măi, măi ăsta de la ocne, hai că ej pe drumul ăl bun ! Auz la Zdrențy, cică, citez: încep să-și bage PUȚA !-încuiat citatul.
    Așa se începe, cu un ZÂT, cu o PUȚĂ, cu o alea alea și nici nu-ț dai seama când ai și devenit aspirant la Bliboteca de Studiu Hacademic !

    Peseaua: hop, hop, hop, tăț agatârșîî marțalogi s-o loaț la ceock !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tataie, eu fiind de la arma penitenciare pe astea cu înjurăturile le-am fumat demult.
      Sunteți la grupa mica. 🤣

      Ștergere
  8. L-am văzut vorbind pe înstelat, pe la teveauă. Măcar nu se ăăiește și nici nu-i curg sudorile pe muie, de la surplusul de osânză. Nimic spectaculos, are un discurs de nivel șef compartiment mobilizare / B. Intd. C.I.*
    În ziua de az, când toț e cu okii pe toț și se iau în puli de cum au dășkis gura, ca să ieși pe sticlă și să-ț dai cu părerea despre alea alea, tre să hii ori tâmpit, ori dependent de clanță, ca al nost Zdreanță.

    * Chiloț Izmene, anuse confunda cu vekiul O&T.
    Peseaua: poza este trunkiată, mai are fro 5 tinikele de alea, în jos. Ca la nord cureenii ăia, de zici că-s pom de crăciun.
    Am intrat de fro doo ori în biroul unui înstelat de ăsta, pe la Mestemeauă. O juma de birou tapisat cu icoane, iar cealaltă cu diplome, stegulețe și fanioane. Vestoana de oreaș ierea agățată la intrare, arenjată ostentativ, ca să vadă tot puletele câtă valoare are el, obținută prin fel de fel de cursulețe de belit pula la urs. Însă, în caz de gâlceavă, or ceva, ierea primul care se ușkea la grotă.
    Asta e, GHINION, cum ar zice Zdreanță. Eo am un rahat de cuc cât unghia de la deștul mare de la picior și 3 șmekerii de alea galbene, cu vekimea, or ceva de genul.
    Nu cred că merită prea multă atenție. Politica prin armată o fac alții, ăsta-i prea pufarez ca să-și arate mușkii. Nici măcar nu e șeful armatei, așa cum mănâncă toți rahat. E doar șeful unei structuri centrale. Armată e și la Defeceauă, și la Cepeseauă și pe la departamentele alea de tăiat frunze la șoareci, căpușate cu fel de secretari de stat, și pe la spitale e armată, și pe la O&T e armată de te apucă amețeala, și alea, alea, care n-au nicio treabă cu Georghiță ăsta. Omul e doar fericit.
    PACE ! Ura șăfii buni !

    RăspundețiȘtergere
  9. Am harta in față și vreau să organiz atacul.
    Poate veniți cu sugestii.
    Am variante de țări cu viza deci teoretic au apărare mai puternică și unele fără viză.
    Dar nu-i asta problema, cu o strategie buna ii pot penetra. 😁
    Deci cu viza am așa: Thailanda, Indonezia, Cambodgia, Vietnam.
    Fără viză am Brunei, Taiwan.
    Pentru Australia am deja permis de intrare.
    Te poți mișca la preturi acceptabile in zona.
    Au companii low cost gen Wizz sau Ryanair
    Prin Cambodgia au fost kmerii roșii, nu?
    Aia care au făcut măcel.

    RăspundețiȘtergere

  10. Fac putina documentare.

    Practic martalogii anarhiști agatârsi ar avea viața grea cu kmerii roșii având ochelari și mâini fine.

    "Khmerii Roșii au abolit tribunalele, dreptul, legile și banii. I-au executat pe cei care purtau ochelari (semn că erau intelectuali) sau aveau mâini delicate (semn că erau exploatatori). Au comis genocid asupra etnicilor vietnamezi din Cambodgia.

    Partidul Comunist din Kampucea a constituit conducerea secretă a Khmerilor Roșii, numele său oficial fiind cunoscut doar câtorva membri ai săi: ei se autodenumeau Angkar (organizația) și și-au anunțat oficial existența abia în 1977, la aproape doi ani după proclamarea statului Kampucea Democrată."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta tot zic că doar munca cu lopata sau sapa ii poate salva la o adică.

      Ștergere
  11. Peseaua: acu, pe bune dacă e să zicem ceva, cineva tot trebă să îndeplinească și funcția asta. Numa că suntem noi cârcotași. Ăla cică e umflat, celălalt bâlbâit, altul e ventuzeor de găoaze și tot așa. Nu ne place niciunul, însă dacă le-am hi prin preajmă, să vez cum i-am pupa în cur. Asta e natura umană. Pune-o pe rapandula aia bășânoasă de Zdrongaru consilieră la cabinetul lu Gheorgiță, ș-ai să vez.
    Omul a zis niște kestii, în mod public, care au produs niște reacții în societate, destul de așteptate. Reacții de genul : îm bag pula, mă ușkesk, îm apăr doar fomelia, nu am ce să apă pe aici, și alea alea !
    Eo zic că merită un laic pentru asta. Și poziția gerenalului Bălăcescu mi-a plăcut, de data asta. Kiar mi-a lăsat impresia că vorbește ce știe.
    URA ! PACE men, pace !

    RăspundețiȘtergere

  12. 2(doua) milioane
    Uite, asta a fost un om hotărât. 😁
    Homo homini lupus est!


    "Pol Pot (khmeră ប៉ុល ពត; n. 19 mai 1925 - d. 15 aprilie 1998),[5][6] născut Saloth Sar (khmeră សាឡុត ស) a fost un om politic cambodgian, care a deținut funcția de prim-ministru al Cambodgiei între 1976-1979. Membru al organizației Khmerii roșii, Pol Pot este considerat responsabilul principal pentru asasinarea, de către khmerii roșii, a două milioane de cambodgieni. Deținător al puterii absolute în întreaga Cambodgie, în perioada 1976-1979, Pol Pot a instituit o adevărată dictatură a groazei în țara sa. Așa-numitul "comunism al epocii de piatră" avea în vedere desființarea orașelor, a banilor și edificarea unui stat eminamente agrar."

    RăspundețiȘtergere
  13. Răspunsurile alea, date ce către cei intervievați, sunt cenzurate. Noi cunoaștem și altfel de răspunsuri, când vine vorba despre armată.

    Peseaua: dacă știe cineva, frun camarad, dacă s-a dășkis haznaua la Petrea Cuțâtaru, că am o urjență ! Că, dacă e tot închis, trag o fugă până la Dolhasca, la Moș Koilă, poate-m dă el drumu, să mă cufiresc oleacă în latrina lui !
    Ioi, ce mă taie !

    RăspundețiȘtergere
  14. "Omul este lup pentru om"

    Filosoful englez Thomas Hobbes consideră în legătură cu această expresie că “starea naturală este o stare de război a tuturor împotriva tuturor. Pentru că oamenii au aceleaşi nevoi de satisfăcut, în timp ce bunurile materiale sunt limitate, pentru că fiecare poate pretinde o superioritate asupra altora, se vor naşte în mod necesar conflicte sângeroase, care ar putea pune specia umană în pericol. De aceea, intrarea în societate apare ca fiind necesară”.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bă camaraz, unde dreq v-aț pitit ? Doar nu cumva v-a băgat-o dăjea...
    Ai dreq popândăi, îș savurează cafelele.
    Fusăi la Petrea Bainetaru, da-i închisă câcăstoare. Tot fără clanță, plus că a pus și un măturoi în ușe, ca să ne avertizeze că nu-i la muncă. E dezastru ce e la interior, plin de fekală dospită, iar pe pareț numa 111 peste tot, făcuț cu deștele !

    RăspundețiȘtergere
  16. Bai fra' moși cârcotași nu-i poti mulțumi nicicum,nimic nu le convine,doar uneltesc mișelește 'potriva orânduirii!Las' că revenim noi comuniștii pe firmament să vezi cum vă răcorim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa Iufrime. Ești primul pe lista scurtă pentru promovare.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Cu d'alde voi o să astupam canalul Dunăre-MN să-l facem otostradă la tornocop chiaburi,ciocoi,pui de năpârcă ce-mi sunteți!

      Ștergere
  17. S-au inflamat politrucii, a luat foc clica politică ! Mai, mai că-l lișează pe Georghiță**** !
    Mai nou, am aflat că ciuma roșie este formată din FESENARI ! Îmi place cum sună.
    Ăștia cică l-au luat la oki pe 4****. Mai exact, cică niște burtoș de ăia îmbâcsiț și neinstruiț, care n-ar încăpea într-o tranșee normală, oricât ai încerca să-i îndeș !
    E clar, până când cineva nu o să ia măsuri ca să-i instruiască nițel pe fesenarii ăștia marțalogi, armata- sireaca armată, o să hie veșnic ciucă* bătăilor de joc !
    * nu are nicio legătură cu personajul erou dă Nasyrea
    DEX: ciucă f. cioară și porecla țiganului, de unde fig. a fi ciuca bătăilor, a fi expus la toate loviturile. [V. cioacă].
    sursa: Șăineanu, ed. VI (1929) adăugată de blaurb. acțiuni

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Țării cât mai multă sare,țării cât mai mult cărbune,la ocnă cu voi,mântuire prin suferință!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Dar sa nu uitam egalitatea solicitata permanent de "fimei"
    Aici va readuc in atentie un mic pdv al unei feministe care de data asta "ar cam vrea da' nu prea" Ia-n cetiti voi aicisa ce zice feminista equalizer 3(apropo a aparut si equalizer 4)
    „Nu, nu m-aș înrola în armată, pentru că las acest angajament în mâna bărbaților.”....pam-pam !
    Ca doar n-o fi f'o "d'aia cu #oitze si sloboz in gura"
    Reddoaga pudelul nici nu a folosit sapunul stiind riscurile asumate ,el a "mers" pe tehnologia periei de sarma, dar ar cam indeplini conditiile din citatul de mai sus,tinand cont si de studiile lui la pensionu' unde ....stiti voi
    Nu stiam de ce sare reddoaga asa repede dintr-o tara si de pe un continent pe altu' cat ai scrie 10 randuri pe bloaga......
    Pai la cat a ramas de cracanat pt el e simplu.S-a bagat si la "deformare" profesionala pen' fo scutire de impozit .Ca MaCiuca erou in veata cu uniforma si bocancii da la Nassirya aflati la muzeu(desi nu au fost folositi niciodata zic ciucanii care i-or vazut) Bine ca n-a uitat sa rupa eticheta la betîldresu ala ca prea e STOC
    Cu filmulet, cu ode ,cu toate alea Cica la anu ii face statuie langa
    Averescu si apoi langa Bratieni.....el o sa fie 3 in 1 "cacafeaua" 💩
    https://www.cristoiublog.ro/desi-nu-a-murit-ca-un-erou-nicolae-ciuca-si-a-expus-uniforma-la-o-expozitie-a-veteranilor/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Akord75 zicea că eu călătoresc doar pe Google Maps.
      Acum s-a sucit că hoțul in instanță. 😁

      Ștergere
    2. Te doare capul ! Habar nu am avut că groșteiul și-a expus izmenele !
      Si un comentariu de-al unui camarad ciucan:

      Conul Mitu biciclistul a scris pe 12/11/2022 la 23:30
      Spuneti ca deși nu a murit ca un erou, Nicolae Ciucă și-a expus uniforma la o expoziție a veteranilor.Pai haideti sa-l facem veteran pe prost,daca irakienii nu l-au putut face,ca uniforma sa ramina acolo ca fiind a unui veteran.
      =========================
      Incredibi !
      Totuși, dacă aia e ținuta pe care a purtat-o Groșty, atunci eo sunt văru Păpii de la Roma ! Aia e ceva pentru fro pițipoancă de aia de 45kg, cu tot cu tanga ! Plus că i-au mai pus și 4 stele pe epolet ! Doamne feri, ăsta e bolnav cu capul nana ! Cum dracu să fie aia ținuta purtată în luptă, bă steț nebuni ? Cu polorie de pescar și năframă albă, ca Persic ? Păi așa a luptat el la Nasirea, nu tu cască, nu tu vestă, cu grade de 4 stele și cu polorie de Coana Mița de la Ieș ?

      Ștergere
  25. 𝕯𝖊𝖘𝖕𝖗𝖊 𝖓𝖔𝖎𝖎 𝖈𝖔𝖓𝖉𝖚𝖈ă𝖙𝖔𝖗𝖎 𝖆𝖎 𝕽𝖔𝖒â𝖓𝖎𝖊𝖎
    Din Banat până la Iaşi
    Se resimte lipsa sării,
    Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi
    Au ajuns la cârma ţării.

    Pastorel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Dumneavoastră faci cumva aluzii la ocnașîî de față ?

      Ștergere
    3. Mai bine Povestea Pulei ! E mai însuflețitoare !

      Ștergere
    4. Tara nu- i de vina. Inca o ducem bine, asa rau, daca mamaliga doar fermenteaza.

      Ștergere
  26. Ok, am ales Cambodgia.
    Deja am luat bilet de avion dus.
    Văd că poți lua și viza la sosire pe aeroport dar incerc varianta cu e-viza

    https://www.evisa.gov.kh/information/visa_type/4

    Mă stresează că îți cer bilet dus-intors
    Poate pe acolo îmi schimb planul. 😁

    RăspundețiȘtergere
  27. Radio Erevan vă răspunde: O PULĂ ! Asta a făcut.

    RăspundețiȘtergere
  28. Deja se caută funcție pentru Georghiță. Cam greu de găsit cu 4****, dar nu imposibil. Au grije Fesenarii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu nu înțeleg de ce Akord75 nu se înscrie în asociația mareșalului fost sergent US Army.
    Îl poate lua și pe Nikk lindik mik.
    Dl Gomoi are nevoie de oameni hotărâți așa ca el.

    https://youtu.be/K_CcglG-7xE?si=qxRJq15G6aklr5iq

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu toți.
      Plus că pe dvs va suspectez că uneori mai scrieți și sub anonimat.
      Nu uitați că am nas de copoi de la arma penitenciare. 😁
      Sincer, mă avantajează daca mă subestimați. 😁

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  30. În Cambodgia daca mă întâlnesc cu martalogi din aia frați de arme cu Pol Pot le spun că știu un grup de martalogi anarhiști agatârsi care poarta ochelari și au mâini fine.
    Se știe că nu prea ii au la inima pe ăștia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Zdreanță, în Cambodgia să te prindă Pol Pot și să te fută -n bot

      Ștergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mwistul ăla de robot AI al lui gugăl se pare că n-a primit destulă pi#dă de la androidă, că iar trimite în spam mesajele oamenilor onești.
    Așa că reiau un mesaj scris anterior.
    Să vedem dacă acum scapă...

    Minusculă revistă:

    La Huhurez se fac speculații pe tema sutelor de puncte pe contribuțeală pentru cei care au bătut mingea cu Menumorut înainte să-și înceapă cariera militară.

    La domnul Cezar se confirmă biletul pus pe geam "Sunt la WC. Vin în 5 minute". Cred că omul e constipat. La ușă sunt cetățeni care așteaptă de ceva vreme.

    La Moș Alecu se speculează pe tema "ce a fost inițial? oul sau găina". Ies în evidență comentariile "inteligente" ale domnului Burebista.

    În sfârșit a fost elaborată o procedură de intervenție a organului:
    https://sindicateuropol.ro/dupa-5-ani-avem-procedura-pentru-interventia-fata-de-bolnavii-psihic/
    Cred că s-au inspirat de la noi de pe blog.

    A început campania "Eldorado pentru toți", un alt fel de "Litoralul pentru toți":
    https://snpp.ro/start-vize-america/
    O idee de călătorie pentru domnul Reddog.

    The End

    RăspundețiȘtergere
  35. @Nikk 5 februarie 2024 la 13:24
    Asta e!
    Să cânte muzica, să curgă vinul, să vină femeile, să-nceapă dezmățul!

    P.S. Să văd ce plm fac cu contul de gugăl că văd că porcul m-a luat la ochi și trimite la greu mesajele în spam dacă sunt logat.
    'Tu-te-n gură inteligență artificială.

    RăspundețiȘtergere
  36. Auzi la pulake de Reddoagă, el vrea să fie șef la bucătărie beli - mi -ar măciuca mie. Nu Azorel, pupa -ne-ai pe kel, tu vei fi pus în lanț, pe sârmă la depozitul de muniții, pentru pază și apărare, suge -mi -ai kariciul tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu suport lanțul.
      Am pedigree.
      În rest rămâne cum am stabilit, va încolonați și îmi dați o frunte in buric.

      Ștergere
  37. Știți ce i s-a întâmplat odată lui Nikk lindik mik?
    Zicea că era logat și totuși i-a apărut mesajul ca anonim.
    Suspectez că asta vi s-a întâmplat și dvs dar nu ați mai spus.
    Am așa un feeling că și generalului Gomoi i s-a întâmplat.
    Celui de la blue ciel care a ratat macheta și era să lovească avionul i se întâmplă frecvent.
    Exact, cel cu ratarea e Akord75, cel care printre altele e și fanul mareșalului, generalul sau sergentului US Army (că nici nu mai știu cum să-i spun) Gomoi

    https://youtu.be/K_CcglG-7xE?si=qxRJq15G6aklr5iq

    RăspundețiȘtergere
  38. Gomoi e președintele de la asociația aia.
    Poate omul e președinte de asociație de locatari dar a omis sa le spună asta domnilor generali.

    Semnatarii Manifestului.

    Gen. Bg.(ret) Dr. HC Bartolomeu Constantin SĂVOIU Fost Vice Președinte Confederația Interaliată Ofițeri de Rezervă NATO ( CIOR -NATO)
    Fost Președinte Asociația Ofițerilor de Rezervă din ROMÂNIA -A.O.R.R.
    Gen.Bg.(ret) Dorin PETRUȚ , Veteran de Război AFGANISTAN
    General de Armată (ret)
    Iosif RUS , Fost Comandant al Aviației Miltare ROMÂNE
    Gen. Brigadă (ret)
    Victor George CIORNEI
    Preș. de Asociație
    Gen. Maior ( rez)
    Marian Cristian GOMOI
    Preș. de Asociație
    Col. (R) Aurel GANGU
    Vet . Teatrul de Operațiuni Externe"

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe Akord75 îl afectează și nu prea faptul că dl Gomoi este general sau nu.
    Dar a suferit când a flat că a fost sergent in US Army.
    Tocmai la blestemații de amerloci.
    Putea să fie caporal in Bangladesh, sergent in Papua Noua Guinee sau orice altceva dar nu la yankei

    RăspundețiȘtergere
  40. Aici era în civil pentru că era în permisie.

    https://www.facebook.com/cristian.mariangomoi.3

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și ce te deranjează? Raportează scurt, nu-mi veni cu povești de Ispirescu!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Apevilă, fă raport ierarhic, iar dacă ți se aprobă, poate o să o și primești.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  42. Bă leat, ascultă aici, scrisă acu mai bine de 110 ani:
    https://asapteadimensiune.ro/octavian-goga-romania-tara-de-secaturi-tara-minora.html

    RăspundețiȘtergere
  43. Referitor la art anterior ala cu locomotivele "frantujilor" :Electroputere a fost descalificata pt motivul pueril ca locomotivele sunt pe 6(sase) osii iar frantujii au livrat cu 4 osii(cerinta restrictiva caiet sarcini)....singurii care mai produc asemenea cacanarii(nu mai vb de putere tractiune si alte alea net superioare + ca erau produse aici si la un pret mult mai mic.Deh...."comisionul"(cu ghilimele) bata-l vina !
    Asta imi aduce aminte de bembe-urle lu' Joianis luate de la pretenu' lui reprezentanta bembe Ro datorita unui nenorocit de cm in +/-
    Inteleg ca la barbati conteaza da' si la bembe? Ca de pretul de jefuitor nu mai zic nimic.Ca stiti!
    Pana si la barbati conteaza mai mult "vesela sa fie" dupa cum se exprima muierile
    Hai pa!.... reddoaga sa o ia!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buey reddoaga moaca slaba
    O volhoava de 3600kg(11.2 m lungime) dezvolta la lansare o putere de 30.000 kN
    Fara a se masura tubul Pitot sa ti-o dau in bot....
    ca tot nu stii ce e aia si la ce foloseste,eventual tu sa-l lingi pupal-ai pe apeve_reze si pemete sub cei 3 inci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Akoarde, Volhoavele tale ar fi fost și azi operaționale, chiar cu rezultate bune în apărare aeriană dacă Românika s-ar fi kinuit un pic să fabrice în țară combustibilul lichid pentru treapta a 2-a a rachetei. Eu știu toată povestea 😁 Vai de mucii noștri.. . Stăm mai rău ca dotare și pregătire decât eram între cele 2 războaie mondiale

      Ștergere
  45. Cand se incepe cu gargara e clar ca va fi nashpa
    https://www.economica.net/seful-anre-nu-avem-de-ce-sa-ne-facem-scenarii-pesimiste-legate-de-pretul-gazelor-apar-persoane-care-incearca-sa-creeze-panica-niculescu-cere-discutii-cu-piata-si-cu-decidentii-pen_722289.html

    pese:1-orckrainienii deja au anuntat ca vor inchide conductele de gaz incepand cu 2025.Adica nu le inchide putler le inchide actorasu' zdrele
    2-iarna asta am importat gaz diiiiinnn Ungaria(uraaaa marele producator de gaz 😄) ca era mai ieftin decat sa scoata din depozitele Ro....sa ma 💩pe reddoaga
    3-amerlocii pregatesc terenul cu ajutorul orckracilor pt a baga GNL in Europa hamesita cu preturi care vor urca la valoarea pensiei unui col. pensionat inainte de 2010(valabil pt Ro)
    Hai repede la coada la plite cu inductie pana nu cumpara ala din Kula-Lumpur toata productia "chinejilor"

    RăspundețiȘtergere
  46. Răspundeți

    anonim5 februarie 2024 la 14:39
    Bă leat, ascultă aici, scrisă acu mai bine de 110 ani:
    https://asapteadimensiune.ro/octavian-goga-romania-tara-de-secaturi-tara-minora.html

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Octavian Goga, 1916: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”
      ========================================
      Exact aceleași kestii le tot spunem și noi, p-aciulea, da cu alte cuvinte !

      Ștergere
    2. Peseaua: a scris un camarad mai sus ceva cu mămăliga care fermentează !
      Las că-i bine, sper să mai rămân p-aciulea, să nu mă keme jos la cazan și să mai prind o gâlceavă de asta, da adevărată, nu făcătură marca iliescu & fesenarii lui.

      Ștergere
    3. Patapievici despre români și dragostea de țară:
      „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării”,
      „un popor cu substanța tarată. Oriunde te uiți, vezi fețe patibulare… guri vulgare, trăsături rudimentare”,
      „Românii nu pot alcătui un popor fiindcă valorează cât o turmă”
      ===========================
      Încep să se cam lege toate.

      Ștergere
    4. Mulți o consideră psiho-cucu la balcon pe Șoșoacă. Din păcate ! E mai bărbată decât toț fătălăii din parlament, devenit circ de stat !

      Ștergere
  47. Și asta e de actualitate

    „Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoșească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, așa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată, iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni și așa mai departe, la nesfîrșit. Apoi ne-au luat la urină rușii, care timp de un secol și-au încrucișat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o bășică a udului mai mare (de, bețiile...) i-au dovedit.”
    —H. R. Patapievici, Politice, ediția 1996, pag. 63
    ============================
    Acu ne-au luat la jetuit toți, și friții, și mujicii. În veci vom fi coada Europei, niște neterminați.

    RăspundețiȘtergere
  48. Șeful ANRE: “Nu avem de ce să ne facem scenarii pesimiste legate de prețul gazelor, apar persoane care încearcă să creeze panică”. Niculescu propune discuții cu piața și cu decidenții pentru o ieșire “corectă” din mecanismul de plafonare
    =============================
    Da, da, noi nu tre să ne îngrijorăm niciodată ! Nici cu războiul, nici cu prețul alimentelor, nici cu carburanții care se tot scumpesc, de la o zi la alta, nici cu gazele, nici cu pizda mimii lor !
    Să vedeț voi ce ieșire corectă din plafonare vom avea. Vorba lu Curleoane: daț năvală la plitele electrice, că gazul n-o să ni-l mai permitem nici pentru priketele de aprins pacioacele !
    Vă-n gură de troli.

    RăspundețiȘtergere
  49. Biserica Hoțodoxă îș face Denea propriu ! Se ciordește și pe la poki pe viață și pe moarte. Cosa Nostra ar trebui să vină la Constanța, să se mai pună la punct.
    Și cât câcat s-a tot molfăit despre biserică și armată, că-s fundamentul existenței statului și bla bla, că simbioza dintre cruce și spadă a asigurat ciaka-laka lugu lugu și alte brașoave !
    Cum pula mea bă, unul ceordează banii de rezboi, altul banii domnului...
    Te doare capul !
    Slava Codruța !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Popii nu fură banii domnului,banii strânși popii îi aruncă în sus Domnului.Domnul își oprește cât vrea iar ce cade înapoi pe sol sunt ai popilor!

      Ștergere
  50. NU pe Georghiță ar trebui să-l audieze FESENARII, ci pe ministru, că el trebă să răspundă la tot ce se întâmplă p-acolea ! Fesenarii ăștia împuțiți ar trebui să-l ia serios la întrebări pe Anjel, iar dacă se adeverește ce a zis Georghiță, atunci e grav ! Aici nu mai e vorba despre ciolacisme despre prețul plafonat la marmeladă, or despre plafonarea prețului la razele de lună, asupra galoșilor de gumă !
    Gheorgiță a făcut ceea ce trebuie. Probabil că s-a săturat și el de fițele fesenarului Tâlhar.
    Oricum, față de Groștty, a cărui preocupare principală a fost ca să-și facă o expoziție personală, pentru izmenele în care s-a bășit pe la Nasirea, Gheorgiță 4**** e mult peste !
    Părerea mea. Este pentru prima dată când l-am văzut pe tevea. O mai fi fost, pe la De Strajă Patriei.
    Din păcate, cei care încearcă să scoată mizeria politică de sub preș, sunt exilați. Vezi și cazul Dâncu.

    Radu Cristescu - Îmbâcsit Fesenar: Atac dur din PSD la șeful Statului Major al Apărării: 'Afară din post cu iresponsabilul din fruntea Armatei!'
    Aici sunt de acord cu rapandula asta: iresponsabilul din fruntea Armatei să ne lase ! Evident, după ce vine din excursii.

    Slava Șoșy ! Jos fătălăii !

    RăspundețiȘtergere
  51. Buey sefu lu' bloaga
    Sa trăiț' sau cum zice pulimea de penzion "am onoarea sa va bla,bla.bla..."
    pesea: pentru un militar adevarat cea mai buna urare e "sa traiti".....restu' e kakat cu poleiala
    Da sa revin scurt cu "advertizment"
    La viteza pe care a luat-o bloaga asta cu postari zilnice vreai cumva sa faci karicioplan din ea.Ca-ti sare contoru' pa pareti
    Nu pot io sa cetesc cat scriu martalogii astia frustrati de prezenta pudelului rapciugos(asa ceva nu exista da' el oricum e hibrid, clona ceva....adica facut in palma aruncat pa pareti si dus de musca fix in borta
    bleah!...🤔🤢🤮

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În CURând ne pregătim de Kupa di Kieli- similar Premiilor Griemii pentru cel mai bun album.

      Ștergere
  52. Pentru cei ce nu au reușit să citească, la vremea când s-a postat comentariul:
    ==========================
    Admin, Romania Megalitica21 noiembrie 2023 la 16:47
    ...am fost de două ori... in pragul morții! Am văzut/'experimentat' ce este... 'dincolo'! Am rămas într-un scaun cu rotile... dar ce să fac? Mă lupt cu viața! Mă bucur DE REGASIRE! Sănătate multă PMT, tuturor celor care inca mai sunt aici!
    ============================
    E bine de știut, și pentru cei mai noi ! Doar atât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pmt! Mulțumesc tuturor, celor care îmi sunteți aproape!

      Ștergere
    2. MUEi Bozileo, niatale nu te agita prea mult. Doar mai skimbă apa, periodic. Iar din când în când mai ridică o mână, ca să him siguri că stem pe blogul tău și că, doamne feri, nu l-ai vândut direct la ăștia de la O&T.

      Ștergere
  53. anonim5 februarie 2024 la 15:47
    Buey sa vede ca stii.....
    am avut noi ceva in comun dar esti "prea anonim" ca sa-mi dau seama.Oricum "ai mancat" si mataluta C midia "pe paine" plus alte Fagarasuri sau CAAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E șăfu de stat majur, ce v-o pune iute-n kur, așa că e bine pregătit ! Ăsta a fost de negru-negru pe adevăratelea, nu căcaturi de alea d-ale lu moș Calică !

      Ștergere
    2. ...sau SMAvAA sau SMFA ca-i aceeasi Marie cu o alta palarie ,mult mai mancata de molii mai rapciugoasa si mai schizofrenica.Ma credeti sau nu inca din anii '80 invatam din albumul cu dotarea armatelor straine ceea ce acum cumparam cu bani grei ca ultima tehnologie.Da,desigur o fi fost ultima care s-a fabricat atunci.....si daca tot ruginea prin depozite si era super depasita moral si tehnic de ce sa n-o vanda la sclavi?
      Pai si casarea costa o groaza de bani....precum "stimatii britanici"care ne baga mii de TIR-uri cu marfa second tocmai buna de ars....ca la ei "ie scumpe foc " sa le arda....idem nemtii,broscarii, olandezii,belgienii si alte oratanii care traiesc si acum din ce au jefuit sute de ani.
      Pe scurt Romania=groapa de gunoi a Europei.
      Verificati ca e usor,apoi multiplicati cu 10 sau 15 ca sa va apropiati de realitatea crunta

      Ștergere
  54. E un cântec, ceva cu Tot ce e românesc nu piere și viața ne-o vom da, când țara o va cere și tra la la ! Ceva de genul.
    Din tema de față nu prea rezultă că mai e cineva dispus să se spargă în figuri, cu datul vieții și alea alea. Mă rog, mie așa mi se pare. S-ar putea ca vârsta să-mi joace feste.
    Vizavi de pierit, numa ce dădu pe tevea că și TAROMul e pe cale de ducă !
    Cică mai bine să se bage englezoii pe nuș ce rute.

    RăspundețiȘtergere
  55. Dau o fuga pe la apocaliptici si voi vedeti ce mai zgarie aia prin obositoru militar
    Ca mi-e lehamite de siropurile alea.Aviz diabeticilor!

    RăspundețiȘtergere
  56. O prezentare corectă pe Protevea, vizavi de discursul lui Georghiță 4****. Plus că a ieșit și un userilă la interval, care a subliniat că legea privind pregătirea populației este veke, cârpită și neadaptată la cerințele zilei.
    Numa rahații fesenăi n-au ei treabă, ei o tot bagă la înaintare pe Firea, aia de se dă mare credincioasă, însă pe partea cealaltă pune umărul la exterminarea moșnegilor, prin azilurile grazei ale lu bărbat-su !
    Ce înseamnă tupeul în România !
    Să-l readucem pe Goga în atenție:

    Octavian Goga, 1916: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

    RăspundețiȘtergere
  57. Român care a dat vreo 90 de spargeri în Austria, găbjât în lada patului, unde se ascundea de brațul lung al legii !
    Românul a fost ridicat din locuința sa din Hurziceni și predat otorităților austriece. Se pare că este aceeași persoană care a dat cu șmangla și la labede.

    RăspundețiȘtergere
  58. A cam venit ora coibarului, pentru moșnegi. Plus că sunt amenințat, cum că cică iar mi-am făcut de cap az cu calcolatoru ! Cam da, că mă cam doare și homoroidu. Ar hi fost bun deștul lu Țiuzăr, să mi-l baje oleacă-n cur, să-m ostoiască amărăciunea, da bainetaru e cu nasul pe sus !
    NB voo de la Zoo+9 !
    Cei mai tineri, dați-i bătaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peseaua: plus că începe și Las Hierbinț și vrau să mă mai uit la cracii lu Asperina și curul futabil alu Geanina !

      Ștergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  60. Bă Akoarde, hai să -l tragem pe Zdreanță , un CRT, pe vobuloscop 😂. Comentariul ăla cu combustibilul lichid pentru rakețîle Volhoave îmi aparține. Același tip de combustibil lichid se folosea și la ROT(rakețîle operativ -tactice), alea din complexul 8K14, pe care doar unii le cunoaște 😜. Rakețîle în sine erau denumite SS10, SS11, sau SS12. Componenta de luptă avea masa de vreo 980 kg exploziv convențional (TNT- trotil), sau Nuke. Noi am avut 2 brigăzi și jumătate din astea. Una la Tecuci, Zdreanță de sulă să ne -apuci, una la Ineu, Zdreanță să ne băgăm măciuca în gâtul tău și una la Ploiești, Zdreanță sula să ne -o belești. Rakețîle astea SS /SCUD se lansau la verticală erau dirijate inerțial și băteau între 300 și 350 km.
    Acu, revenind la subiect, Akoarde când mă alerga Verestejan și cu ălălalt cu M căruia pe moment i-am uitat numele cu ARO prin Capu Midia, că eram la pescuit la cazemate, nu -mi aduc aminte să te fi văzut pe-acolea. După episodeale astea, ne-am rafinat tactica și mergeam la pește în zona pichetului de grăniceri de la Corbu.
    Desigur Akoarde că știu ce-i aia MR4/ZU 4, ce -i o lunetă de observare TZK, un complex 2RL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...1RL39, o VAZA, un URAL, o CCD😂. Desigur Akoarde că i-am cunoscut și pe Dan Zaharia, și pe Suvalcu și pe Loghin de la 1865Y 😂.
      Pentru conformitate, semnează Coilinelu X, șăf di stat majur, cui nu-i convine, cu Zdreanță înainte, să mă skarkine în cur.
      PS. Bă, leat, bă tată, am armată lungă cât calea ferată.

      Ștergere
    2. ahaaa Vaza, CCD😆 ahaaa cal 57 mm ...bune scule!!(ma rog poate ai fost si la suta) da stiu ca baza era 57.....moamaaaa facea ala niste lovituri a.t. de rupea cu perforante.Normal ca avea o viteza initiala adevaraciune nu basinoasele de gheparduri mai batrane ca mine.Iar eu sunt un pic mai tanar ca piramidele.Nu mult,doar un pic....citeva sute de ani nu se baga de seama diferenta.
      Breee fac astia o reclama la armamente "occi.."de te doare mintea.Si spun prostii la fel.Da ce stie tugulanu' mioritic.Se uita ca ....la poarta noua si nci macar nu vede ca doar a fost vopsita si i-a scos pliante de reclama noi.
      Buey ce-o mai fi cu javelinele alea? Io cre ca s-au vandut toate ca gata a trecut campania de publicitate la ele de f'un an. Antitancu' Kornet le bate de departe la orice capitol tehnic si-s la fel de batrane
      Ca si F16 care e de fapt leat cu MiG-21 si nimeni nu ma crede....ca ei cred ce le toaca "jurnalizdele" si generalii de parada la TV .
      Iar ma enervai ,a mai castigat ala de la arma "bastonu si catusa" o mwie.Al dreak nu face niica si are beneficii.Mai dati-i si voi ca m-a stors!
      Da iti iesea tragerea la 180 grade,aia in oglinda ?

      Ștergere
    3. Io am mers la pescuit doar la guvizi pe dig in Constanta si la curve in navodari stii tu taberele alea de vara cu elevele.N-aveam io treaba cu ele ...baaaa da niste profesoare...alea uta-uta la umeri craci prin dacia mea 1300 pe plaja pe unde apucam
      Si daca e sa ma "spovedesc" cel mai tare a fost cand veneau fetili din republica moldova de la Chisinau. Te uitai mai smeker la o profesoara dadeai un pahar de apa dar plin ochi cu vodca saniuta si plecai cu ea.
      Un soldica asa de tare tragea la rame de erau sa calce granicerii pe el.Isi gasise bou "de lucru" acolo pe plaja pe malu marii.
      Baaa asa ieftinache nici nu credeam ca exista
      pese: Oricum am mandria mea: Doar si numai profesoare si pedagoage.....oricum nu era mare diferenta de varsta intre el si eleve,daaa era "constiinta" mea mai linistita in pantaloni
      pese2: Acu dobitocii mai precis "UN DOBITOC" o sa creada ca numai asta faceam tot timpul de parca am fi fost in concediu....da e treaba lui ce crede ca oricum are creierul putred de la igrasia puscariilor
      ...restu despre volhoave care puteau avea si nuke cum le zici cu alta ocazie
      fix 17 minute trebuia sa dureze inlocuirea incarcaturilor de la conventionala la ailalta cu verificari cu toate alea alea pana la "Gata de lupta". Invers numai 6 min

      Ștergere
  61. pmt5 februarie 2024 la 19:28
    Neneee dupa ce ca ai nume scurt ca-l lungii io se pare ca si meorie ti-e cam scurta ref. la uzerijdi
    Pai ba tiotioaca io stiu f bine ce voiau sa faca uzerijdii can' o fo la guvernare .....o #eleam de ne suna apa in cap.Plus ca "primarele" din comuna unde lucram in primarie era uzerizd.Baaa asta avea o idee si aia tampita. Toti sa aiba aceeasi penzie de la femeia de serviciu pana la neurochirurg sau cosmonaut....si atat. Un drula la fel de tampit ca si originalul drula din ziua de azi.....fusese votat de "tinerii frumosi si liberi" care luasera apartamente cu sutele intr-un cartier nou construit cu banii lu' mamica si taticu' lor.Puleti de 20-25 ani care la orice interviu vorbeau cam asa
    -io vreau cel putin 2000 euroi net ca altfel nu pot sa traiesc.....
    _ da ce stii sa faci dumneata
    -nimic si nici nu ma intereseaza
    crede-ma pemete-ule ca am avut destui d'astia la interviu .....si nu aceptau nimic mai jos decat "macar" CEO....
    Asa ca ma enervasi rau si din cauza asta iar ii dau mwie lu reddoaga paduchiosu(nu muntele ci persoana)
    Vezi cum i-ai facut o bucurie fara sa vrei? Iar o sa dea din coada de nerabdare in asteptarea mwie-i
    Gata fug ca deja imi bipaie telef de-l ia dreak. Doar a citit cuvantul magic si acu sta si si-o linge frenetic in asteptare.Plec repede ca-l apuca turbarea de nerabdare si n-am chef de antirabice....
    Hai pa!
    Ho baaa pudelule ca acusi vin si-ti umplu boticu'

    RăspundețiȘtergere
  62. PS. Oăi Akoarde, Io am prins în Capu Midia vremurile alea când aviația venea cu MIG21 și bombarda în fâșia aia de la cazemate la Marea Neagră 😂. Încă nu se mutaseră la Mălina/Smârdan... Tu ai prins vremurile alea 😜? Akoarde, până una alta, ai grijă mare de Zdreanță/Potaie,că în fiecare noapte să ne -nbelească la koaie!

    RăspundețiȘtergere
  63. Bă Akoarde, ce făcuși, iar ai tras o "mana-ntai" de electroj? Cu cine te cerți tu aciulea?😂 Du -te și fă "nani".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim5 februarie 2024 la 23:41
      Fac nani can' vrea #ula mea...da daca te simti? Asta e!

      Ștergere
  64. Bă Akoarde, io am fost la KS19, la sută 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍 grele boss cu alea,grele de grele
      MARF😁 ca afla si pudelul de "marf"

      Ștergere
  65. Bă Akoarde, pe deploma mea de a
    re scrie "inginer de Art.+Rachete"😂. 4 ani la operativă, 18 ani la "cercetare" prin poligoanele patriei și 6 ani la SMG la "armată", șef la Cerințe Operaționale, nu la ministrul apărării, așa cum bine peciza Don jenaral Mojiu.
    Bă, să vă intre în cap, că Armata e condusă de civili, care, după părerea mea, în contextul declarațiilor actuale, trebuie să "sară '" primii" în apărarea patriei.
    Păi să facem un scurt rezumat, ca să înțeleagă tot leatul, cum este organizată armăsar
    1) Departamentul pentru Armamente, cei mai bandiți dintre bandiți, cei cu achizițiile de tehnică militară se subordonează direct ministrul apărării;
    2) Direcția Medicală se subordonează direct ministrului,;
    3) Departamentul pentru planificare integrată a apărării (DPIA) , cei care practic împart bănii în minister, se subordonează direct ministrului;
    4) Direcția Domenii și infrastructuri, cei ce au vândut toate activele armatei, case, terenuri, cazărmi, vezi Jiji Ciobârlanul, se subordonează direct ministrului;
    5) Direcția calității vieții 😂😂😂, se subordonează direct ministrului
    5) Direcția relațiilor cu parlamentul 😂 se subordonează direct ministrului
    6) Direcția legislație și justiție, DLAJ, se subordonează direct ministrului.
    7) Direcția Financiar Contabilă/Casa de pensii sectorială se subordonează direct ministrului
    8) Și in fine, ultima găină de la Avicola Crevedia, este Statul Major General/SMAp😂 cu șeful de stat majur al apărării 😂.
    Ei bine, nici una din structurile astea de la 1 -7 nu se subordonează Armatei adevărate, adică a luptătorilor, cei care mâine pun mâna pe aftaragaci și trebuie să plece la răzbel.
    Acum scădeți din declarațiile oficiale că armata are 68.000 de militari, deci scădeți încă vreo 10000 de belitori de pule și curve și duceți -vă cu kieptul de aramă la luptă 😂.
    Bă, șefu armatei, șeful SMG și luptătorii sunt considerați niște rahați în ochii politicului, după cum bine ați observat.
    Nu are rost să comentăm cine -a greșit; Gheorghiță, marele alb măCiucă, sau balaoacheșul din Buzău, covrigarul lui Homar Hăis ham.
    Gata, terminăm aciulea pe ziua de azi.
    Pentru conformitate semnează coilinelu X, șăf di stat majur.
    pS. PS. . Zdreanță, Potaie, nu uita la ora doo să mă înbelești la koaie și să mă vânturi la cur

    RăspundețiȘtergere
  66. Akoarde, dacă -i spui lu Țiuzăr cioLENârlanul, ori lu Zdreanță da-i-am clanță de MARF, mașina automată de reglat flocoase 😜, cu siguranță te vor întreba de unde s-o cumpere și ei 😂. Bă când trăjeam la Cap cu Rejimentu adică 4 baterii x 4 tunuri de la Piță 😂 te căcai pe tine, nu de zgomot ci de praf. Deși bateria de tunuri la AA era de 8 tunuri, nu ca la tereștri din,,6, din lipsa servanților care erau trimiși la DLEN merjeam cu 4 tunuri de bateriei. Nu mai spun că mergem cu cățel și purcel la propriu. Câte 20 de porci , un cal și vreo 2-3 Reddogi.

    Bă leat, scuzați - mă pentru greșale, da' sicriu 😂 de pe mobil...
    Bă, NB vouă și nu uitați să mă înbeliț la oo. Amândouă bă, amândouă!

    RăspundețiȘtergere
  67. Grivei, Zdreanță 🐕,nu uita la ora doo ca pe militari să-i înbelești la oo și să fii pregătit să iei o clanță

    RăspundețiȘtergere
  68. Ifrime, vezi că dacă nu verifici serviciul de zi pe brigadă, inclusiv plantoanele, nu vei ajunge pe lista "scurtă" a lu Don jenaral Mojiu, ci pe lista "foarte scurtă" a mea. Știi tu care, aia cu a 3-a cizmă -n cur

    RăspundețiȘtergere
  69. Ia să vedem noi ce mai fac fetili noastre!

    RăspundețiȘtergere
  70. Mnă dimigreața ! Văz că s-a dășkis, dăjea, o nouă ediție. Oricum, chiar și aftăr, pe la ceok nițăl s-o loaț, ca să vă tae greața !
    Bă aceștia, da văz că aț avut dezbateri recapitulative puternice, la inștrucția de specialitate ! Numa Ifrime văd că s-a fofilat, și de la dezbateri, și de la verificarea plantoanelor !
    Not problems, las că vine ea notarea de serviciu: pregătire de specialitate-pula, pregătire politico-ideologică- pula, comportare ostășească- canci, îndeplinirea sarcinilor organizației Utece- ciuciu (aici hiind vorba de ăndeplinirea planulu de colectare la borcane și hier veki).

    RăspundețiȘtergere
  71. La haznaua lu Petrea Prostu e tot închis. Cică selectează el, după nuș ce criterii, cine intră să se cufirească

    RăspundețiȘtergere
  72. Muei, nuș cum e pe la voi, da ici șa e primăvară în toată regula ! Fusăi de dimineață cu Doagă al meu, la caca-pișu, tăt dășkis la bliuză, cu keptu aproape gol, numa într-un tiricău. Iar e bine la Termoenergetica ! Nu mai e nevoie de căldură la mitici, iar apa caldă... ce se mai scurge de pe țavă. Ajunge să te speli la koaie.
    Zdrențiiiii, hai la tata, cuțu cuțu, hai să te duc și pe tine afară !
    Unde dreq s-a pitit și ăsta, doar n-o hi intrat în călduri cățaua de la scara 1 și a-nceput nunta în cartier ! Că, a meu e jugănit, nu mai are koaie, deci not dat la buci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și prin Nord la fel de cald. Azi anunță ăștia 14°C. Partea proastă e că -i secetă. N-a nins, n-a plouat...

      Ștergere
    2. Am aozit că e secetă mare. Kiar dacă a nins. Prin unele locuri primăriile cică cară apă la fântânile oamenilor cu tulumba de la pompieri. Ca să aibă ce să mai dea la animale. Asta, cine-și permite să plătească tulumba. Cine nu, cară cu butoaiele de pe la nuș ce pârâiașe !
      E pe nașpy, plus că, de câteva zile, cică bate și un vânt, de a uscat tot. Vorbesc de nordul îndepărtat, la pinguini.

      Ștergere
    3. Peseaua: a luat-o în freză Georghiță****. Așa-i când te mănâncă la homoroid !
      Slăbuț, subțire. Noroc că are o companie de consilieri, de juriști și alea alea, care au studiat pe bune gramatica ! Am citit și eo pe Politica Apocalipsei. Personal, eu nu am sesizat anomalii în discursul de la tevea. Însă, după ce am citit pe apocalipsă, e clar că treaba stă altfel.
      Bine că nu am ajuns șăfu Semeghelei ! La un momendat a vrut Georghe Tinca să mă pună șăf la Mestemea, în spețial pentru faptul că ieream cunoscut ca un coilinel ff disciplinat, model de ordine și comportare ostășească, în orice împrejurare ! A treboit să refuz respectos.

      Ștergere
  73. Cine are PCR la ceobanul păstor Petrea e rugat să intervină pentru a da drumul la hazna. Măcar un orar cu program redus să facă, or să improvizeze ceva dupe câcăstoare, cu 3 pari...
    Eo am încercat să vorbesc az cu Viurică Cariciopterică, însă me-a spus secretara de la premăria Hurzicani că e plecat pe teren, cu Usereaua, în campanie ! Numa el, pardon, dânsul ne putea rezolva, că e pretenar de pretenar cu bainetaru.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  74. Ifrime cică ia să vedem ce mai fac fetili noastre și s-a tirat. Cred că i-a băgat-o.
    Apevilă belește fasola pe net, să ne facă revista ziarelor. Tot e ceva.
    Zdreanță sigur e la nuntă în cartier, că a intrat o cațauă în călduri. Poate-l prin hingherii și-i arenjează coailii.
    Akoarde...n-ai ce să zici, măcar a fo în selepea pân pe la miezul nopții.
    Nikkă îi ia urma lu Zdreanță, ca să-i dea forevăr clanță . E bine și așa.
    Problema e că iar ne-a rămas șăfu de stat majur dăscoperit la OO ! Noroc cu temperaturile astea pozetive pe timpul nopțîî, da să nu se mai repete, că se râde societatea civilă de noi !
    Dincolo la Pulano e vraiște. De când a plecat cufureață să verifice care-i treaba pe la cazan și dacă ți se asigură tot ce ai nevoie, fără să mai aduci și alea alea de pe-acasă, a rămas de izbeliște. Clănțăne unul prostii.
    La Moș Calică sunt șanse uriașe să se mute, in integrum, polul prostiei cu totul.

    RăspundețiȘtergere
  75. Scandal monstru în Circul de Stat, pe seama lui Gheorgiță****. Fesenarii dau asaltul la bainetă.
    Numa ce mai ieșisem din zona aia păcătoasă cu pensiile nesimțite, accentuată apoi de ciurucă gângăvitul, de ne-a umplut de respect, că iar e scandal pe armată. Tre să mergi cu atenție acu pe afară, de preferat pe întuneric, că mintenaș te ia Nea Nae de la scara 2 la pulă, în gura mare: ce bă, acu vreț să ne luaț la armată ? Atâta a înțeles. Și nu numai el. Toți de pe stradă.
    Fesenaru șef o tot trage cu linia roșie. Ciurucă îi sare în ajutor. E frumos în România. Foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  76. Bagabonțîî or fujit la spital, cu portocale și banăni, la rejili Ciars !

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Don jenaral Mojiu, raportez: cu tăti temperaturili pozitive pi timpu nopțî, din cauza lu Ifrim, tot am prins brumă la coaie, chiar dacă mi-s penguin. Tre să -l băgăm musai în ședința de partid, să - l critice Viurelu Kelu PeCeRelul. Propun să -l punem pentru avansare pe lista lungă, ori a lui Shlaider.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Să prezinte raport de activitate. MUEi Iufrime, tu ț-ai dat cu autocritica, ce cenușa-n cap, cu chestii de alea care începeau cu: Recunosc că nu întotdeauna mi-am îndeplinit sarcinile pe linie de partid la nivelul cerințelor lugu-lugu, că nu am fost în permanență autocritic și că uneori bla bla !

      Pfoaaaa, da ce le mai aveam pe astea, să dea dreq ! Băgam gargară fără număr. Aveam zmăngălite pe coperțile studențescului de IPI câteva idei, fro câteva cuvinte de astea impresionante și dă-i ! Or vrut să mă pună ceva cu propaganda, da am ratat din caoza comportării, care cică nu ierea în deplină concordanță cu cerințele statutulu ! Când aveam discuții recapitulative la IPI, tăț bagabonțîî mă băgau în față, să vorbesc eo cât mai mult, ca să nu-i asculte și pe ei ! Doo stămâni de zile nu mai aveam treabă cu banii de chiolhan, la Carul cu Bere !
      Buei, da salvarea mea, când am dat de belele, tot un șăf de pecerea o fost, care a intervenit ca să-m skimbe calificativul din notare, că, dealtfel, beleam pula, nu mai vedeam aprobare pentru academie !
      Ce vremuri buei ! Ce armată aveam ! Ostaș adevăraț, mâncau jar !
      Acu, numa fătălăi ! Stau ca ghioceii în față fesenăilor.

      Ștergere
    3. Încep să fiu cam confuz. Da las că merge și așa.

      Ștergere
    4. Erată: fesenăi se va citi fesenari.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  79. Hai bă, băgaț ici-șa comenturi, să se-varta discu de la contoar la Nea Bozile Magisteru mai ceva ca cel de la EOn. Apevilă, că văz că -ți plac "bazele de date", ai ordin să monitorizezi tot ce nișcă. Intrări, ieșiri, costuri etc. Te văd băiet destupat la dovleac, așa că: "Cu cântec înainte marș"!

    RăspundețiȘtergere
  80. Foarte bine, să analizeze cu celeritate. Aici nu ne jucăm cu circul lui Gheorge Simion sau cu panarama făcută de către Moby Dyk, pe holurili Circulu de Stat !
    Se cacă pe ei toț ziariștii ăștia de pe la tevele, ajunși printre altele și mari canaliști militari, că ce fac ei dacă pleacă pe front, că așa au înțeles ! Ș-atunci, dacă un bou de ăsta scoate pe rât asemenea chestii, atunci ce să înțeleagă prostimea populară ?

    RăspundețiȘtergere
  81. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  82. Bă leat, ascultă comanda la mine și citește asta, după care mai discutăm!

    https://www.cotidianul.ro/armata-obligatorie-patriotismul-nu/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băiat de băiat Cornel ăsta ! Zici că întâi citește p-aciulea, apoi își face editorialele ! Aia cu plutoanele de generali sigur e loată d-aciu !
      Slava Corneluș !

      Ștergere
  83. Bai frate nu mai poate omu' să facă o labă de 3-4 ore în liniște căci intră hodorogii crăcănați,creponați în sevraj.Că-l pedepsim,că i-o belim,că-l tăiem de la primă...'Ț-ai dreak torționari !

    RăspundețiȘtergere
  84. Îi propun lu Don jenaral Mojiu că să mărim un chic schema Brigăjii și foncțiile corespunzătoare. În loc de un ploton de cercetare -diversiune, să facem o companie, iar pe Nikk să-l încadrăm pe foncția de camandante, lt.coilinel 15. Aprobați Don Jenaral?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Argument: ăștia nu consumă mult, îi aruncăm din AN2 Barabulosul, de mâncat mâncă ce prind pe câmpuri . Dacă nu avem AN2, îi aruncăm cu deltaplanul. Musai tre s-avem o structură de cercetare -diversiune în adâncime.

      Ștergere
    2. Da. Clasa 15-17. Și să ia prin cumul și foncțea de purtător de cuvânt și cu relațiile publice pe comandament.
      Transmiteț urjent la B.Mob. să înainteze la eșalon, deîndată, prepuneri de modificare a statulu. Numa la pace. În compensație să se taie funcțea de jurist-muist trist.

      Ștergere
    3. ' Nînțeles, să trăiți!

      Ștergere
  85. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ar hi Fecesebeul ăsta și pe la noi, eo cred că tăț ar hi acu la beci. Destructurarea Armatei Naționale înseamnă înaltă trădare ! Să ai structuri cu încadrare precară, ca să nu dau procente, este grav ! Să stai să-ți curgă mucii pe tevele, că nu mai sunt doritori de armată, e și mai grav !
      Îm place de ruș.
      Numa 2-3 luni să detașeze Fecesebeul ăla al lor, p-aciulea, și să vez cum devin tonț patrioț !

      Ștergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are importanță ! CURnel ecu noi !
      Să sare sângele pi pareț !
      Slava CURnel !

      Ștergere
  87. Bă, v-am rugat și io și Don jenaral Mojiu să nu mai comentați aiurea, printre rânduri. Nu ne mai puneți să recitim încă odată toate postările!!! Vă e greu să comentați la rând, menționând ora la care a fost postată subiectul/comentariu cărui a vreți să-i răspundeți? Bă, io sunt militar, nu cercetător științific prin biblioteci.
    Acu revenind la ce -a scris Apevilă, că rusnacii i-au aruncat pe ăia prin pușcării... Mă cac pe ce fac rușii, la fel cum mă cac și pe marea democrație amerlocă. Io atât an învățat: să -mi apăr țara. N-am jurat pentru ruși, mUE iști, sau amerloci.

    RăspundețiȘtergere
  88. Buey, io nu vrau să fac mușchi la dejte, Io vrau să fac mușchi la sulă!!!

    RăspundețiȘtergere
  89. Bre Nea Bozil, Magister , dă -o-n kizdă de treabă! Setează comentariile pe blog numai unul după altul!!! Stau să vânez ce postează fiecare cum i se se scoală, dacă mai e vreunul căruia i se mai scoală...

    RăspundețiȘtergere
  90. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  91. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  92. Apevilă, la cât de vioi ești acu, parcă văd că diseară la 22, ești deja în muiat 😂 și te duci la coibar. 😜 Se vede că nu ai prea făcut de gardă, rond sau continuitate la unitate, nu "serviciile" astea de azi, din fotoliu, de-acasă...😂

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna seara camarazilor de la celelalte arme!
    Aici e 21:06
    Vroiam să știți că sunt in zona.

    RăspundețiȘtergere
  94. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  95. Cel cu lindik mik iadica Nikk ar se încordează la arma penitenciare.
    Am mai văzut genul asta de micuți.
    Probabil nu realizează că e undeva intre irelevant și insignifiant. 😁

    RăspundețiȘtergere
  96. Macar Akord75 iese in evidenta ca specialist rachetist in ratarea țintelor și citate din sergenți ai US Army.

    RăspundețiȘtergere
  97. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  98. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  99. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  100. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  101. Auz uă la leat:

    Nikk6 februarie 2024 la 14:07
    Merci pentru propunere. Ori ai pile la Cezar (care mă cunoaște de peste 40 de ani) și știe ce specialitate am avut ori ai dat-o la ,,plesneală" dar m-ai nimerit. Funcția de cdt. Cp.cc./Bg.Mc.(unitate militară independenta) am indeplinit-o timp de 4 ani (1994-1998).
    ==============================
    Cum adică plesneală muei, șăfu di stat mujur lucrează pe plesneli ?
    Păi, doar nu ierea să prepună cine știe ce poeț, cum ierea Biliuță, ăla de ierea de negru la curul izmenelor, da el se ținea de cioace-n versuri !

    RăspundețiȘtergere
  102. Buei, l-a futat pe ăla 4****?

    RăspundețiȘtergere
  103. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  104. APV_rz
    Problema cu malaria e mai prin zona aia a Africii.
    Am vaccinul ăla de Covid.
    Oricum, pe aici prin Asia unii și acum umbla cu masca aia.
    Împotriva poluării și probabil și din alte motive.
    La ei e veche treabă cu purtatul măștii și nu are legătură cu Covidul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă Zdreanță da-ți-am clanță , oi fi tu vaccinat de prostie beli-mi-ai carasul mie, dar nu ești vaxinat de turbare pupa-ne-ai în cur mult și tare!

      Ștergere
  105. Nikk lindik mik
    Ba da, aveți treabă cu agenții de penitenciare nu doar cu mine.
    Asta reiese din postări.
    Mai sunt și alți micuți care gândesc așa.
    Acum, na, ii înțeleg pe micuți că sunt supărați.
    Unii din cauza pensiei probabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vina faimoșilor luptători de la arma penitenciare că o au mica.
      Nu dam nume, Akord75 și Nikk lindik mik.
      Au ieșit la pensie căpitani la 40 de ani și au luat mormane de ajutoare.
      Acum, na, de supărare se mai descarcă și ei pe net. 😁
      Încolonați așa și în cadență să-mi dați o frunte in buric
      Vedeți că sunt gentleman.
      Știu și din alea grele dar sunteți micuți, nici nu mă agit. 😁

      Ștergere
    2. Potaie, tu ești un căcat în ploaie...

      Ștergere
  106. Uăi, că tot veni vorba de cercetare, cândva am fo și eu pe-o funcție de asta cu iscoadele. Era ceva în paranteză și cu iscoditul inamiculu pe nevăzutelea, or ceva de jenu ! Numa pe hârtie ierea, că de iscodit am cercetat fix pula. Făcea plutonul meu de toate prin rejiment, numa cu iscoditul nu ne ocupam. Mult mai târziu, când ieream dăjea coios ș-aveam paloșu gros, a început să se pună accent pe cercetarea în adâncime. N-am mai apucat, că mi-au dat bagabonțîî basonul, poloria și o diplomă de excelență, au defilat cu tăt leatu în onoarea plecării mele, dupe care un șut în cur- îș frecau mânurile că s-a eliberat o foncție. Pula mea, am rămas lefter dupe chermeza de adio-dar rămân cu tine ! Noroc că pe atunci ierea voie să faci paranghelii în unitate, la popotă, că au mai pus și ăia de la ei o plătăgică, o alea alea, un bidon de cocârț. O noapte întreagă a circolat autobuzul RD111 prin oreaș, ca să-i lase, pe fiecare, la scara lui de bloc !
    Acu e altă poveste, se pensionează câte 10-15 odată, de au ajuns să defileze pensionații prin fața ălor câțva maimuțoi, care au mai rămas prin unitate !

    RăspundețiȘtergere
  107. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ci dreq faci uăi, îț dai și tu automuie ca Viuricu, cân emitea sub numele de cod Bibicu ?

      Ștergere
  108. Peseaua: gata, s-a fâsâit și cu Georghiță**** !
    Au început-o cu canceru la pula lu Ciars !

    RăspundețiȘtergere
  109. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apevilă, Zdreanță nu merită un răspuns atât de elevat. Dă-i o mooie scurtă și leagă-l de coviltirul Vulvo a lu Viurelu Kelu

      Ștergere
    2. APV_rz
      Da, așa e și în Japonia.
      Am fost in Japonia, Coreea de Sud și China acum 6 ani.

      Ștergere
  110. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce greșeală gramaticală muei, aici în interiorul Blibotecii Hacademice, orice deviere de la regulile de bază sunt considerate creații, nu greșeli !

      Ștergere
  111. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  112. APV_rz
    Da, așa e și în Japonia.
    Am fost in Japonia, Coreea de Sud și China acum 6 ani.

    RăspundețiȘtergere
  113. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  114. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  115. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi măi Apevilă de ce trebuie postate comentariile unul după altul? 😜

      Ștergere
  116. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  117. Iar s-au inflamat martalogii anarhiști agatârsi.
    Printre ei sunt și câțiva ofițeri maidanezi neterminați.
    Nu dam nume, Akord75 și Nikk lindik mik
    Nikk lindik mik mă întreabă ce caut aici și că trebuie să mă duc la ai mei.
    Omul are o vârstă și probabil a uitat de la ce arma e Vasile din Mehedinți. 😁

    RăspundețiȘtergere
  118. Când să mă sparg și eo în figuri că-m dă Glugăl muie, numa ce văzui că s-a umplut haznaua și trebă vidanjată !
    Stai oleacă, că ne arenjează mintenaș Nea Bozilea !

    RăspundețiȘtergere
  119. Gata, s-au înțeles ciordacii fesenari cu ciurucii penelici pe comasarea alegerilor ! Să vi le comasați până o să vi le puteți băga în cur. Votez numa șoșocărelile ! Jos fătălăii !
    Trebă reluat pasajul ăla alu Gogaș, or cum îl keamă, despre jigodiile astea, da nu-l mai găsesc ! Nu ăla care zicea că fizionomia românească e ca un cur, fără șira spinării și că peste noi s-a pișat toți, ci ălălant, cu guvernanții care e răi.
    SLAVA Moby Dik !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Octavian Goga, 1916: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

      Ștergere
    2. Tataie
      Politicienii sunt fix oglinda societății.
      Va mai uitați așa prin oglinda din când în când? 😁
      Evident că martalogii anarhiști agatârsi de pe aici se consideră niste îngerași așa plutind pe niște norișori iar în jur e doar mizerie, mizerie, mizerie. 😁

      Ștergere
  120. Bă, ne-o bagă ?

    Peseaua: s-au umplut studiourile teve de canaliști ,militari ! Care mai de care, fesenarii- ba pe-a mă-ti, usericii- ba pe-a mă-ti ! Ursul trece, zdreanță latră !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri