Google Translate

luni, 28 mai 2012

IMPORTANT, Update 1 & 2. Dogaru SCMD învolburează apele, face vârtejuri, amenintă, santajează. Fix acum, exact când nu trebuie!


28.05.2012.
Dreptate, miercuri, 30 mai a.c., sau manifestatie SCMD pe 10 iunie, cu orice risc.

Doamnelor si domnilor,

Suntem in masura sa va informam ca, sprijinita de Premier, initiativa ministrului Apararii Nationale in ceea ce priveste stoparea “regularizarilor” si revenirea la situatia din decembrie 2010 pentru “asistatii” – “fosti militari”, loviti de regimul Basescu, a primit acceptul tuturor ministerelor (inclusiv al MAI) mai putin al Ministerului de Finante. Discutiile urmeaza sa se poarte astazi si, daca totul va decurge normal, miercuri, vom fi repurtat prima victorie impotriva terorii basesciene si a slugilor Oprea, Igas, Maior.


Daca nu, anuntam din acest moment ca vom organiza in ziua de 10 iunie, ziua alegerilor, o manifestatie in fata Ministerului de Finante. La aceasta ii vom invita pe toti aliatii nostri din CNSC, deoarece este limpede ca la Finante, oamenii Basescului stopeaza orice initiativa reparatorie pentru noi, pentru pensionari, pentru bugetari, pentru revolutionari, pentru copii, pentru persoanele cu dizabilitati, etc. Avertizam ca nu vom pleca pana cand numitul Gherghina nu va fi demis.

Facem public acest anunt intrucat este bine ca cei din conducerea USL sa reflecteze ce este mai bine: semnarea Contractului social cu masa de votanti pe care o reprezentam noi toti, sau dubiosul acord politic cu si mai dubiosul Oprea si gasca lui de santajati!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


Mie imi este clar un singur lucru!
Dezbaterea de miercuri din Parlament, combatuta la greu de d-l Dogaru,
nu va fi influenţată de amenintarile sau surogatele acestuia.
Dimpotriva,
vorbeste cand ar trebui sa taca!
P.S.: Asa isi vor castiga pensionarii militari viitorii prieteni?
Prin amenintari si santaj ordinar?
Ce strategie este asta?
Cui foloseste?
Admin
29 mai 2012
UPDATE 1.
SCMD - Departamentul Media si Comunicare
Honor et Patria! Vae victis!


luni, 28 mai 2012
Adunarea generala a Filialei SCMD Sector 6 a avut oaspeti pe ministrul Apararii Nationale si pe candidatul USL la Primaria Sectorului 6

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu si candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, au participat la Adunarea Generală a Filialei Sector 6 a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

Rareş Mănescu le-a prezentat celor peste 175 de cadre militare participante la eveniment programul său de guvernare locală pentru Sectorul 6 şi le-a asigurat de sprijin în viitorul său mandat. La finalul evenimentului, militarii au fost cei care i-au adresat întrebări cu privire la soluţiile propuse pentru reabilitarea termică a blocurilor, parcări, ridicările auto şi pentru traficul din Sectorul 6.

"A venit timpul să redăm onoarea uniformei militare, umilită şi desconsiderată în mod constant în ultimii ani prin acţiunile şi declaraţiile fostei puteri", a afirmat candidatul USL la Primăria Sectorului 6.

La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat că militarii isi vor recastiga punctele pierdute la pensie prin modificarea legislatiei privind calculul pensiei, precum şi a celei care interzice cumulul pensiei cu salariul.
Publicat de Moderator la 15:05.
============================
====================


NO COMMENT
Admin


UPDATE 2.
================================
Ministrul Corneliu Dobritoiu,
alaturi de viitorul primar al sectorului 6 Rares Manescu, invitati speciali la
Adunarea Generala a SCMD sect 6
- 28 mai 2012, la teatrul MASCA -

Corneliu Dobritoiu la prima intalnire cu sindicalistii ... MILITARI!


Sursa:
====================
=============
=======

138 de comentarii:

  1. Pe lîngă faptul că stoparea regularizărilor nu înseamnă și revenirea la situația din decembrie 2010, ci doar rămînerea în plată a cuantumului din Decizia de revizuire sau re/revizuire, fără rețineri, este și putin probabil să se adopte o asemenea ordonanță de urgență dacă Ministerul de Finanțe nu și-a dat acordul.
    Revenirea la situatia din decembrie 2010 ar fi posibilă numai dacă se adoptă inițiativa legislativă din Camera deputaților, singura care ar face inoperante si Deciziile de regularizare pe minus. Cititi pe larg aici:
    Ce ar însemna stoparea regularizării pensiilor revizuite ~ Plano10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa ramai cu pensia taiata cand vezi cum unii colegi de-ai tai ca si-au umflat pensiile cu gaselnita conditii speciale luate prin spaga la dfc? Daca era un calcul corect chiar daca ti-a scazut pensia aveai ciocul mic dar asa nu se rasucesc PLATON SI ARISTOTEL in mormant care spuneau ca trebuie sa luptam pentru adevar mai mult decat pentru un prieten?

      Ștergere
    2. Asta ESTE ! LUPTATI SA SE APLICE LA TOTI CONDITIILE SPECIALE (la toti care merita desigur-apoi la popi si jurizde!!)
      Alte sanse NEMA...NEMA...NEMA!!

      Ștergere
    3. Nu are cum sa ramana deciziile de revizuire asa cum sunt acum fiindca datele au fost bagate din burta de dfc! Trebuie reluat tot procesul de verificare a datelor introduse in calculator mai ales pe linia conditiilor de munca si apoi trimise noi decizii de revizuire. Dupa ce comisia de verificare va fi sigura ca datele introduse sunt corecte ar trebui trimise deciziile de revizuire cu justificarea incadrarii in conditiile de munca pentru fiecare rezervist apoi sa se hotarasca faptul ca ramane in plata cuantumul cel mai avantajos pana cand, in urma indexarii, va deveni mai mare!

      Ștergere
  2. Tara de rahat cu oameni pe masura. Haos, hotzie si anarhie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziarul Cancan anunță că în ziua de 28 05 2012 Filiala Sect 6 a SCMD a avut adunare generală.Au răspuns invitației domnul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, și candidatul USL la Primăria Sect 6, liberalul Rareș Mănescu.
    Interesează ce au spus cei doi importanți invitați despre militari.

    "A venit timpul să redăm onoarea uniformei militare, umilită şi desconsiderată în mod constant în ultimii ani prin acţiunile şi declaraţiile fostei puteri", a afirmat candidatul USL la Primăria Sectorului 6.

    La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat că militarii îşi vor recâstiga punctele pierdute la pensie prin modificarea legislaţiei privind calculul pensiei, precum şi a celei care interzice cumulul pensiei cu salariul- consemnează Cancan, preluat și de Ziar.com.
    Sursa: Corneliu Dobrițoiu în campanie electorală la Adunarea Generală a SCMD din Sect 6 ~ Plano10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos si interesant ar fi sa aflam cateva lucruri direct de la un participant! Interes ar prezenta sa aflam si cine din CD al SCMD a onorat cu prezenta Adunarea Generala, iar daca au luat cuvantul, ce au avut de spus? Cine se incumeta sa sparga gheata?

      Ștergere
    2. Parca NeaChascu zicea ca don Menestru-i atat de ocupat cu trebile armatei ...ca i-a dat doar 1h de tafas inutil !!
      Acu vaz c-are timp de frecat creanga la sedinte de pulitruci de sector!!!Ochila

      Ștergere
  4. bugetarii isi primesc inapoi
    se aplica si amnistie fiscala,pensionari civili primesc banii inapoi.
    iar cei care sunt cei mai putini si au sumele furate cel mai mult se tot amana.
    pai i-ale 10 lei celor a caror pensii au crescut si nu mai trebuie sa scada nicio pensie.
    iar dupa alegeri(ca vad ca acuma iti este frica sa o spui dobritoiule),fu00te-i pe militari a caror pensii au crescut si cerele banii primit in plu ilegal din ianuarie 2011 inaopoi,plus dobanda.
    daca nu o faci tu o sa o faca cedo,cj de la luxembourg.
    de la faptul ca o lege nu se poate aplica retroactiv si pana la aplicarea discretionara a hg 1019,cedo isi poate alege ce vrea pentru a motiva ilegalitaeta legii si luarea banilor primiti in plus de militari din 2011,si despagubirea celor a caror pensii au scazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo, nebunica iar ai scapat?
      Inca nu te-ai lamurit ca CEDO s-a pronuntat?
      Ca CEDO nu se baga in "bucataria" asta interna, generata de puterea economica? Iar cum la noi ... putere economica nu prea "eczsita", de unde nenicule atatia bani, cam cati ar vrea fiecare? Numai Dogaru viseaza pensii/luna si salarii/luna ... NATO! Asa ca... ia-ti tu mai bine pastiluta si meri de fa nanii!

      Ștergere
    2. FUTU-TI MORTII MA-TI AM SPUS SI DE CJ LUXEMBOURG.
      AIA JUDECAT DACA II LEGALA O LEGE.
      CEDO,DACA II DISCRIMINARE.
      ASA CA MARS IN PIZDA MAMEI TALE SI REVINOTI,SI TU STI LA FEL DE BINE CA MINE,CA II MAI ILEGALA LEGEA IZMANARULUI DECAT ORICE INFRACTIUNE.

      Ștergere
  5. Cei carora le-au scazut sunt,in marea lor majoritate,beneficiarii legii nedrepte[164] si lor ar trebui sa le ia banii din 2001 incoace nu din 2011,dar tot excrocii urla mai tare."hotul striga hotii",ati avut ce invata de la tigani,cum sa mintiti si sa strigati in gura mare ca sa creada lumea ca voi sunteti cei cinstiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite tu esti nebunul nebunilor! Cu ce sunt vinovati unii c-au iesit la pensie pe Legea 164, la fel ca cei de-au iesit pe 263? Tu o tot dai ca prostul prin gard...Si daca stau bine si ma gindesc, nebunul de alb are dreptate cind spune ca unii ar trebui sa dea marafetzii primiti aiurea inapoi. Avind o lege care are la baza "principii" inventate si care se mai si aplica "retro", e clar ca in ansamblu, intregul proces de revizuire este un mare fiss!

      Ștergere
    2. UITE.....ULA !!

      Ștergere
    3. @08:57
      Ia tu de colea un ALUPIGUS dintre cracii lui Lupus!

      Ștergere
    4. Cum sa le retina din 2001 daca ei au iesit din sistem, cu voia lui base, in 2009 sau 2010?

      Ștergere
  6. Neatza buna la ZOO si pacientilor evadati de la spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia mai invatati voi gramatica limbii romane si apoi postati.Unii dintre voi spuneti numai prostii.Invidia e mare acum dupa ce unora le-au crescut pensiile in baza contributivitatii iar altora le-au scazut deoarece fusesera umflate cu pompa hidraulica. Orice ati zice revenirea la pensiile din dec 2010 nu mai e posibila.Noile pensii au fost calculate in baza unor legi care au parcurs toate etapele iar metodologia de calcul a fost si ea omologata. Unii dintre domniile voastre sunt suparati foc ca s-a facut dreptate si in privinta grupelor de munca unde doar baietii de baieti fusesera abonati(pe L164/2001). Cum au mai precizat si alti comentatori, va dati singuri suturi in posterior. In fond, viata in Armata a fost si este si acum foarte stresanta, cu aplicatii, exercitii in cadrul parteneriatelor, alarme, participari la deszapeziri, inundatii, etc.Si atunci era normal sa fie elaborata o Anexa la HG care a tratat problema grupelor de munca deoarece vechea Anexa avea multe inexactitati, omisiuni. Vechea Anexa a permis acordarea de grupe de munca pe spranceana doar baietilor de baieti, abonati la salariul de merit si la grupele de munca. Nu cred ca este cinstit sa tot mintiti, sa aruncati cu laturi in munca extrem de laborioasa desfasurata de cei din activitate ca sa gaseasca toate adeverintele de venituri, statele de plata, sa aruncati cu diversiuni peste tot numai pentru faptul ca unii dintre dumneavoastra nu mai au pensiile acelea de 120 sau 140 de miliaone lei vechi.Daca s-au facut erori, acestea vor fi indreptate.Ati avut dreptul la contestatii. Daca insa ati avut pensia de 140 milioane si acum o aveti doar de 60-70 milioane lei vechi, potrivit contributivitatii, cine e vinovat? Inseamna ca potrivit L164 nu a fost bine calculata. Repet, daca au fost erori la revizuire, acestea trebuie inlaturate dar cu greu se va putea admite o pensie de 140 milioane lei vechi la varsta de pensionare sub 50 ani(in baza L164).Nu comentez daca exista astfel de cazuri pe noua lege.

      Reply

      Ștergere
    2. @09:19
      "...Repet, daca au fost erori la revizuire, acestea trebuie inlaturate dar cu greu se va putea admite o pensie de 140 milioane lei vechi la varsta de pensionare sub 50 ani(in baza L164).Nu comentez daca exista astfel de cazuri pe noua lege."

      Nenea tu esti sigur "Nebunul din Chaillot "! Pai mai fratzicule, unde ai vazut tu pensii de 140 de milioane de lei vechi si cite au fost din astea? Vorbesti prostii de la un capat la altul al postarii.
      Auzi la el: "Nu comentez...". Hei copilu, sunt multi cu vechime completa carora le-a scazut pensia, fara a avea salariu de merit si indemnizatie de comanda, datorita faptului ca nu le-au fost gasite toate veniturile, asa ca lasa-ne cu explicatiile tale savante de 2 lei! E clar! Legea 119 e de kkt, precum si suporterii acesteia!

      Ștergere
    3. Abia dupa aceasta lege timpita(263) s-a ajuns la asemenea sume. Unii-piloti de incercare, parasutisti, scafandri-cu o vechime in armata/serviciu de 25-30 de ani poate le si merita! Altii, care au frecat luleaua prin birouri, fara nici un fel de raspundere, care la 16.00 sigilau toate problemele in mapa pe care o predau la D.S. si care acum urla ca nu au avut solda de merit sau indemnizatie de comanda au putut sa aiba "cariera completa".
      In noile conditii citi se vor mai zbate sa ocupe functii de comanda/de raspundere/de conducere cind "baza fundamentului" o constituie numarul de ani in care incasezi solda/salariul?
      Legea 263 este o lege de rahat facuta de niste rahati!
      Un om care este cinstit cu sine insusi nu va injura!
      Limbricilor care o vor face, sa le fie lor! (injuraturile).

      Ștergere
  7. Boulica zice_,,Hei copilu, sunt multi cu vechime completa carora le-a scazut pensia, fara a avea salariu de merit si indemnizatie de comanda, datorita faptului ca nu le-au fost gasite toate veniturile, asa ca lasa-ne cu explicatiile tale savante de 2 lei! E clar! Legea 119 e de kkt, precum si suporterii "" UN SINGUR EXEMPLU BOULICA !HAI

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-l tragi tu de putzulica celui ce-i zici "BOULICA"! Ia tu mai bine un SUGIUC bios santos, dintre bucile tigrului paros!
    PS. ...iar pe adevaratii militari sa-i pupi in dos, ca pentru tine-i sanatos si te va face din uRIT, frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai copii, v-am spus de nenumarate ori:
      Nu va mai jucati pe blogurile oamenilor mari.
      Fetilii si baieti ca voi, abia asteapta sa va soarba "limbajul"!

      Ștergere
    2. Unde este mîndrul Coaiezar, să ne mîngîie pe caise iar?
      Să ne cureţe perii de pe bucă,
      Să nu uiţi niciodată: Te iubim maimucă!

      Ștergere
  9. CEZAR spunea...
    29 mai 2012, 12:34
    Observati cu cat a scazut nivelul discutiilor, de cand nu mai posteaza Stelian, Cezar ,Corleone si mai ales Tigrii la patrat ? Suburban !! HiHiHi....

    mos alecu spunea...
    29 mai 2012, 12:37
    Ptiu , drace ! Cetateanul chiar crede timpeniile pe care le spune ... cu nivelul ???!! ...

    papi spunea...
    29 mai 2012, 13:13
    Pentru "watcher" sa stii ca si eu am terminat o scoala regimentala, scoala de ofiteri, AISM, Colegiu de comanda si stat major, dar cred ca limbajul adoptat de unii este suburban si nu tine neaparat de "scoala regimentala"

    CEZAR spunea...
    29 mai 2012, 13:38
    Am castigat o juma de L de matrafox de Bistrita -medicament nu alta !
    Am pus pariu ca din mom.in care postez ceva si pana ..musca papagalul - nu vor trece mai mult de 30 minute ! Multumesc Mosule !!
    Vedeti cu ce se ocupa ..Maimuca noastra iubita !

    RăspundețiȘtergere
  10. Măi băieţi nu faceţi comparaţii între Czar şi Moşul, că-n cel mai bun caz, primul nu poate celui de-al 2-lea decît sa-i sugă caltaboşul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Cezare buhait,/Mosul te-a cam ciuruit/Si-ti mai da,acu, acu/Ca il cheama Alecu.

      Ștergere
  11. @boulica-cezarica.
    Cei enumerati de tine posteaza, dar posteaza sub anonimat.Unde vezi, sau unde citesti daca esti in stare, injuraturi ca la usa cortului sa stii ca se ascund cele doua mamifere, curdeleu si felina fara falus.Despre Nea Clantzanila, nu pot spune ca injura sub acoperire, dar cu siguranta citeste si baleste...

    RăspundețiȘtergere
  12. Parca NeaChascu zicea ca don Menestru-i atat de ocupat cu trebile armatei ...ca i-a dat doar 1h de tafas inutil !!
    Acu vaz c-are timp de frecat creanga la sedinte de pulitruci de sector!!!Ochila

    RăspundețiȘtergere
  13. oricat ar vrea sustinatorii tradatorului izmanar sa posteze pe bloguri,ca ii corect ca ii incorect legea 119,o lege nu se poate aplica retroactiv,ce spuneti,daca tabalaba(prin absurd) o sa ajunga ministru aparari peste 5 ani(tabalaba ii ala care injura militari,chiar daca chioru betiv le-a triplat pensiile militarilor per total,tabalaba,tot ii injura pe militari,in loc sa il injure pe chioru betiv) si cum el "iubeste mult militari" o sa spuna,ca toti banii incasati de militari in plus din 2011(in plus fatza de legea care spune ca se calculeaza la un militar ca la un civil,adica se imparte la 30 de ani) si atunci , sa vedem distractie,atunci sa ii aud pe tiganii izmanarului cezra tigri corleone etc. cum o sa laude initiatia lui tapalaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cornutul respectiv il cheama TEAPABLEAGA.

      Ștergere
    2. ASTA VA REPREZINTA !! FELICITAAAAAARI!!!

      Ștergere
    3. @17:40.
      El si tu=.Adica, TU=EL.

      Ștergere
  14. eu sincer nu am auzit,nicaieri in lume sa exista o lege care sa se aplice retroactiv,si nici,ca pentru judecatori sa nu se aplice dar pentru militari sa se aplice acea lege retroactiv.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foaie verde lemn de duda/La toti, CZAR sa ne-o SUGA!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si-Alupigus cel porcesc/Dintre cracii lui PlanOX/O sa-i dam la greu, la greu/Tot in flit la Coordeleu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Parca NeaChascu zicea ca don Menestru-i atat de ocupat cu trebile armatei ...ca i-a dat doar 1h de tafas inutil !!
    Acu vaz c-are timp de frecat creanga la sedinte de pulitruci de sector!!!Ochila

    RăspundețiȘtergere
  18. Le pregătisem lui Cezărel maimuca, Tigri2 si Curldeleu o maioneză,
    Pentru salata beuf din ouă de cinteză,
    Dar nu m-am aşteptat l-aşa surpriză
    Cînd mixerul mi se strică cînd îl băgai în priză.
    Aşa că dragă Cezar de sufletu-ţi doreşte salată bologneză,
    Nu îţi rămîne altceva decît duios pe Gogu al lui Mutu s-l mîngîi lin pe freză.
    Ai înţeles maimuco? Sa nu îl mîngîi iute, că-ndată se-nervează şi poate te şi _UTE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maioneza???Oua de cintezaaa??
      S-o crezi tu!
      La astia,
      Doar picioare-n freza!

      Ștergere
    2. Sa le dam la astia doi, niste oua de garoi si KKat de pitigoi.

      Ștergere
    3. Pun eu mana pe tine ! Mixwerrul meu nu se strica ! Vai de ..priza ta!! Sniper one!!

      Ștergere
    4. De ce crezi ca am priza si nu stecher ??

      Ștergere
    5. Deductie ..Logica de comandant de arme intrunite!!

      Ștergere
    6. Ilogic.Sinonim cu pifan.

      Ștergere
    7. Mixerul meu are o turatie ...vai priza ta !

      Ștergere
    8. Czare, de cand diriguiesti un blog anexa a lui PlanOX, te-ai molipsit de la el in toate cele...il imiti ca o MAIMUTA!Daca el isi cauta pereche, la bosorogeala lui de 62 de ani, hop si tu- vezi peste tot numai ..PRIZE!Hai, prinde-ma, aprinde-ma!

      Ștergere
  19. Io la Timisoara pe Cezar maimuca il vreau primar, lua-ne-ar ursul la trinta iar,
    ca Curleonul la Brasov primar nu poa sa fie ca-i ruda cu bidonul.
    Cu siguranta Chigri2 va fi in Hurziceni "il Duce" printre-ai lui garoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sti ce ii trist,ca pe tiganii astia trei(cezar,tigri corleone), ii stim toti de unde sunt si cum ii cheama,deci oricand,s-ar putea ca unui militar,mai insetata de dreptate si onoare sa ii treaca prin minte sa ii viziteze,copii si nepotii......

      Ștergere
    2. Mai,nu ...FIIIIII prea generos.
      Consulta un invatator sau ia-ti un consulier in probleme cu limba.

      Ștergere
    3. Mai amaratule,masoara-ti ,dracului,cuvintele,tu stii,realizezi ce vorbesti,sau te crezi mare "mafiot'sicilian?Vrei cumva un costumas vargat?

      Ștergere
    4. Nici nu stie cat de bine trag cu pistolul si ...am in dotare!! Sniper one

      Ștergere
    5. pai eu nu am spus,de tine,eu am spus de familia ta,tarfa de fiica-ta sau nepoti tai,pot trage cu pistolu,cand nici nu stiu ce ii loveste sau asteapta?
      ma indoiesc.
      va spun,aveti grija,ca nu vorbiti aici despre parliti de subofiteri sau de civili.

      Ștergere
  20. Dresorul de ...purec29 mai 2012 la 18:49

    Traiasca haxa!

    Sa-l facem pe Rapanila primar
    Si pe bot sa-l dam cu var!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe Cezar secretar. Secretar de primarie sufla-mi-ar in trombon mie!

      Ștergere
    2. Bine ma , daca voi vreti voi fii si primarul vostru!! Da eu va promit ca va scot la munca si sambata si nu mai pupati ajutoare sociale - ratai dracului de panarame!(extras din oferta electorala) Sniper one

      Ștergere
    3. P.S. Pe Cvis-musai mana dreapta !

      Ștergere
    4. Eu il propun primar cu drepturi depline in localitatea Boulenii din Valea Vacii.Iar ca secretari pe curleon, batut in cap ca un bidon, si Clantzanila cel senil.

      Ștergere
  21. Parca NeaChascu zicea ca don Menestru-i atat de ocupat cu trebile armatei ...ca i-a dat doar 1h de tafas inutil !!
    Acu vaz c-are timp de frecat creanga la sedinte de pulitruci de sector!!!Ochila

    RăspundețiȘtergere
  22. Am dat un raid in ograda maimutei...ce mai freamat, ce mai vuiet...toata floarea cea vestita a intregului bloggrol, mosneguti cu aia scurta si fatzau de tantalai,si feline fara falus cu aspect de alupigus,zmei, arici si lupi de mare, toata gama de postaci ... toti privesc cu ochii lacomi la fetita intre craci.

    RăspundețiȘtergere
  23. Unde moaca mea e Dogaru ? Sau nu vad eu bine in filmuletzul de mai sus, s-o fii tuns si nu-l mai recunosc ! Cum adica, vine in "casa ta", ca invitat, ministrul apararii nationale, iar tu nu te deranjezi sa-l onorezi cu prezenta ?! Bun, am inteles ca atunci cand s-au intalnit aia din nush ce comitet al SCMD cu un secretar de stat din MApN, si nu cu ministrul Oprea, a fost motiv de shucareala, ca de, un secretar de stat nu-i de nasu' comitetului director. Da' acum, cand insasi excelenta sa ministrul vine la o activitate a sindicatului, ce motive s-or mai fi existat de n-a venit taman sindicalistul sef ? Ce dreaq sa mai inteleaga lumea normala la cap ? Eu unul am ramas siderat cand am vazut ca ministrul Dobritoiu intra in sala, iar "greii" Dogaru si/sau Pricina, care "papa bun" din banii mei de sindicalist, nu ! In rest, "Să auzim de răbdare şi încredere", cum zice prietenul Neacsu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati-l pe Nea Cashcavalul ca-i duce colegului lui Czar tzucalul!

      Ștergere
  24. Gourkha says:
    Mai 29, 2012 at 3:29 pm

    Pe surse, dar concret:

    1. Din luna iunie, ca prim pas in repararea nedreptatilor comise militarilor de carire de regimul basist, toti fostii militari cu pensii micsorate ca si cuantum, vor primi pensiile in vechiul cuantum, deci nu militare, ci doar in vechiul cuantum. Decizia se va lua maine, sursa mea spune ca e rutina, decizia este deja luata.

    2. Nu stiu cand si cum se vor returna diferentele pentru cele 5 luni, insa se vor returna. Pentru cei pensionati din M.Ap.N. in cursul acestei veri.

    3. In viitorul program de guvernare al USL (deci dupa parlamentare), se vor reintroduce din nou pensiile militare ca si concept in legislatia romana. Pentru M.Ap.N. – va fi cam aceeasi L. 164/2001 cu cateva mici modificari.

    4. De viitoarele pensii militare nu va mai beneficia tot personalul M.Ap.N., M.A.I., S.R.I., S.I.E. si S.T.S.., ci doar personalul militarizat acum in activitate. Personalul militarizat va fi definit ca personalul cu atributii concrete in desfasurarea actiunilor militare (de lupta, interventie), a caror munca este nenormata si nu este reglementata de criteriile de salarizare si securitate in munca stabilite de Codul Muncii si care are atributii militare si dupa iesirea la pensie (rezervistii din planurile de mobilizare). Cel mai probabil ca vor disparea din schema posturile militarizate fortat precum cele pentru finantisti, juristii, preoti militari, economisti, psihologi, C.I.-isti si altii care vor fi dezbracati de uniforme, posturile respective fiind transformate in posturi de civili cum e dealtfel si normal. Concret: de pensii militare va beneficia personalul M.Ap.N. aproape in intregime si putinele structuri militarizate din celelalte ministere (jandarmi, detasamentele diverse de interventie, pompieri militari si cam atat).

    5. Dupa emiterea noii legi a pensiilor militare, de pensii militare vor rebeneficia doar acei pensionari proveniti din structurile militare aflati acum in plata si care au beneficiat pana la 01.01.2011 de pensii militare (indiferent de minister si de posturile detinute) si care vor emite obligatoriu o cerere in acest sens. Aici apare surpriza si se despart apele. Noua lege a pensiilor militare include in proiect o prevedere de normalitate: daca in urma revizuirii in baza OUG 1/2011 a rezultat o pensie mai mare decat calculul dupa legea pensiilor militare, cei in cauza au 2 variante:

    - sa ramana cu acel cuantum, dar pe OUG 1/2011, deci respectivii nu pot rebeneficia de pensie militara in cuantumul marit calculat pe legea civila. Respectivii trebuie sa decida singuri: ori vor pensie militara, ori vor pensie civila si raman cu ceea ce decid;
    - sa rebeneficieze de pensie militara in cuantumul calculat dupa noua lege a pensiilor militare, fara a mai avea pretentii la marirea acordata de OUG 1/2011. Nu vor fi obligati sa restituie bani inapoi cum ne-au impus noua basistii, insa din nou cei in cauza trebuie sa decida singuri ceea ce vor: firfirei basisti in plus sau un dram de demnitate;

    Este de asteptat ca cei mai multi dintre cei cu cuantum marit pe OUG 1/2011 nu o sa mai ceara niciodata revenirea la o pensie militara cand vor constata ca pierd 50-100-200 lei, vor prefera cuantumul civil si pensia civila si gata, se pierd singuri. Preferinta previzibila a acestora nu e nicio paguba pentru ministere, nici ca resursa umana, nici ca impact bugetar. Cei mai multi au varste peste limita acceptata pentru mobilizare, deci nici macar nu mai sunt rezervisti, iar pe de alta parte, ministerele vor plati mai putine pensii militare, ceea ce inseamna o povara bugetara mai mica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @gourka
      Trimite-ti sursa la plimbare.
      N-au ajuns structurile militare la mintea voastra, a celor care credeti ca daca i-ati trimis o scrisoare lui Dobritoiu gata, se si aplica.

      Ștergere
    2. Hopa a aparut si Pulano 10 care pe Czar maimuca in "gindire" il si intrece. Ce mai? UNPR-ist, trist!

      Ștergere
    3. 00:12
      Czar, dupa aprigele lupte s e c u l a r e, care au durat 7 zile, cu domnisoara Criza, acum e in recesiune.Adica se reface, si se reface, si se reface ..pana pe la Ziua Marinei cand va deschide flitul ca sa raga SA TRAITI BINE!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  25. 6. Altele: in M.Ap.N. va exista o noua restructurare. Tinta o reprezinta economia bugetara prin desfiintarea tuturor posturilor si functiilor celor care poarta o uniforma militara, insa la misto – doar sa se dea rotunzi si sa aiba si ei grade platite – fara a avea atributii directe in situatii de conflict armat, solutia fiind inlocuirea acelor posturi/functii cu civili. Exista si un substrat si foarte bine intemeiat: filiera indirecta, deci va urma curatenie printre pitipoance ajunse sublocotenente dupa 3 luni de instruire si aia cam sumara. Se leaga in mod direct de cele expuse anterior, cam pitipoancele sunt cele care detin posturi si functii militare care faptic se preteaza pentru civili.

    7. In M.Ap.N. se vor reintroduce din nou limitele de varsta in grad desfiintate de regimul Basescu si se va reveni la normalitate. Aceste limite justificau de fapt si existenta pensiilor militare, ca principiu fundamentel. Basistii au denaturat totul si au scos limitele de varsta in grad, considerand ca acestea constuiesc privilegii doar ca militarii sa iasa mai devreme la pensie. Au fost abrogate prin Legea 53/2011, efectul fiind ca varsta de pensionare a devenit de 65 de ani pentru tot personalul, inclusiv pentru sergenti si sublocotenenti – ceea ce pentru o armata e de rasul curcilor: sa pleci la lupta cu mosi si babe.

    8. Multe din cele expuse pe aici, intr-o forma sau alta, au ajuns si la ministrul Dobritoiu si la diverse persoane din conducerile ministerelor si ale USL. La un moment dat, diversi infiltrati din randurile militarilor politruci basisti au incercat sa ne decimeze, aciuindu-se sub acoperire chiar sub aripa USL. Acestia doresc simplu: sa aiba cuantum marit dupa OUG 1/2011 si pensie civila, fiindu-le teama ca raman fara malaiul suplimentar dat pe OUG 1/2011 cand se va reveni la pensia militara. Argumentul ca la 92% dintre fostii militari au crescut pensiile prin OUG 1/2011, nu poate fi ignorat cand esti politician si in lipsa unei informari complete, ai tendinta sa accepti ca e in regula. Infiltratii de care va spun s-au lovit insa de interventia militarilor activi, care nu se vad in spatiul public, dar in mod cert lupta pentru drepturilelor: lor nu li se imparte punctajul la 20, prin urmare noua lege unitara ii defavorizeaza, iar politicienii USL au luat act de manevra cu care au fost indusi in eroare. Pe de alta parte, tot activii au cerut ceva corect, de asemenea, de neignorat pentru politicieni: daca societatea sau diversi polticieni insista ca militarii sa beneficieze de pensii pe baza invocatului principiu al contributivitatii, pentru o aplicare unitara completa, fara nicio discriminare si deosebire fata de ceilalti angajati si pensionati unitar, atunci:

    - militarii sa beneficieze si ei de prevederile Codului Muncii ca ceilalti unitari (plata la tarif orar, plata dubla a orelor suplimentare, plata suplimentara a orelor de noapte, celelalte facilitati cum ar fi o ora libera pentru fiecare ora suplimentara lucrata), intrucat nivelul salarizarii determina nivelul nivelul contributiei si pensiei, iar militarii sunt discriminati prin neaplicarea Codului Muncii. E logic, daca sunt salarizati unitar, militarilor de ce nu li se aplica facilitatile din Codul Muncii de care beneficiaza ceilalti unitari?

    - sa li se elimine complet toate limitarile si interdictiile de drepturi constitutionale din statut (de exemplu – interdictia de a detine firma sau de candida in functii publice). Neavand un regim special de salarizare si pensionare, ci unitar, acele limitari sau interziceri ale unor drepturi, afecteaza militarilor spre deosebire de ceilalti unitari, chiar dreptul la venituri, contributii suplimentare si la pensii mai mari. Din nou este logic, daca sunt salarizati si pensionati unitar, de ce militarii au un statut restrictiv pe care ceilalti unitari nu il au, statut care afecteaza chiar nivelul veniturilor, implicit al contributiilor si pensiilor militarilor?

    RăspundețiȘtergere
  26. Din nou politicienii USL au luat act de faptul ca militarii M.Ap.N. nu sunt unitari din moment ce in grila de salarizare au salariile calculate la saptamana calendaristica de 7 zile x 24 de ore si nu la 5 zile x 8 ore/zi precum politistii sau finantistii de la fisc, de exemplu. Plata militarilor dupa regulile unitare, adica la tarif orar cum se procedeaza la ceilalti unitari, ar insemna insa minim dublarea fondului de salarii asa ca pur si simplu este mai economic sa le dai militarilor o lege a pensiilor militare decat sa ii platesti la tarif orar.

    Prin urmare: pentru cei loviti, sa fim optimisti. Pentru cei care tot ii blamati pe militarii de cariera si urlati cu principiul contributivitatii, recititi cu atentie ceea ce am insirat pe aici si dati-va palme. Militarii activi si o mica parte din cei in rezerva care opteaza sa renunte la cativa firfirei pentru a-si redobandi din nou demnitatea, vor avea pensii militare. Again!

    Legat de ministrul Dobritoiu: liceu militar, Nicolae Balcescu, cercetas, academia, regiment mecanizat, Marshall, Bruxelles, Colegiul NATO, pensionat ca militar NATO, pensie taiata de basisti. E complet, cariera militara adevarata spre deosebire de inchipuitul ala de Oprea. In mod cert, generalul Dobritoiu stie ce are de facut si va face!

    RăspundețiȘtergere
  27. Ia o aspirina sau un alupigus ca iar ai venit prost la interviu,a dat reveria in tine mai nespalatule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigri roz, sa ne pupi drept in gaoz! Craa, craa, craa ce frumoasa-i viatza...

      Ștergere
    2. Bey ce pute chigrul asta a pishu de pisica.

      Ștergere
  28. Chishu pute;chigru pute de prost ce-i.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai gradinitza ,te-au inscris ai tai la grupa pregatitoare sau intre doua pungi de aurolac,au uitat?

      Ștergere
  29. Se spune ca Mandinga era gata gata sa nu ne mai reprezinte la Eurovision.Toate piedicile au fost puse de Base care a spus ca numai el ca Presedinte are dreptul constitutional sa reprezinte tara in strainatate.A renuntat la idee cand a auzit ca acolo se voteaza, iar SIE nu are atatia postaci incat sa il scoata pe primul loc, ca la alegerile de acum 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  30. Tarfa aia masculina de plano10(acuma vopsit in lupus),crede ca eu sunt gorka ala.
    o pizda dezosata si tradatoare ca plano10,care se fooote in fiecare zi cu izmanaru in cooor pentru cativa bani,vine aici si pe blogul lui sa faca afirmatii nefondate.
    bah boule de plano 10 aka lupus pui de tigan,eu nu as fi spus asa ceva niciodata,eu in politicieni romani nu am incredere,eu astept sa vedem ce spun justitiarii europeni,nu coorvele de judecatoare,platite de chioru betiv,care in loc sa empatizeze si sa inteleaga situtatia,nu injositoare in care au ajuns militarii ci chiar dramatica(ce face unu care a avut o pensie de 2500 de lei spre exemplu si acuma are o pensie de 1000 de lei,pana da ala banii inapoi,trec 20 de ani), tot amana sentintele.
    asa ca jegule de plano10 aka lupus,ia si mai studiaza,ca o lege nu se poate aplica retroactiv,ca hg 1019 nu poti sa o aplici numai cui vrei tu,ca dreptul la proprietate nu ti-l poate lua nimeni si mai ales,ca un plutonier,nu poate castiga de 3 ori mai mult decat un colonel,nici in congo.
    p.s:buna,rea legea 119 era corecta,pentru ca mai mult de 2 persoane nu au avut peste 5000 de lei pensie,acuma pe legea izmanarului sunt 1000 de pensii peste 5000 de lei,adevarata hotie si incorectitudine ii pe legea din 2011.eu repet,nu sunt deloc de acord, ca cei a caror pensii au crescut si cu 1 leu,sa pastreze bani primiti in plus din ianuarie 2011(ilegal),ci din contra sa ii dea inapoi,cu dobanda cu tot.trist ii ca si daca dau banii inapoi,tot nu vor simti ce inseamna sa ti se fure ilegal sute poate chiar mii de lei,din pensia din decembrie 2010.
    cum a spus izmanaru tradator,nu aveti stagiu complet(atunci nu stiu cum de au iesit militari la pensie,daca nu au stagiu complet),deci ne putem lupta pana in panzele albe,si pentru despagubiri si pentru a plati persoanele care au facut asemene nenorociri,fie ca o sa plateasca cu puscarie,fie ca vor fi zdrobiti de militari(de la seitan pana la izmanar,si de la fratila pana la lupu,vor plati cu sangele copiilor lor pentru aceasta infamie)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine pune pariu cu mine ca asta-i ..VOINEA ??!!
      Ala care chema la activarea lantului de alarma in SSCMD folosind fluierul si steguletul si intrarea in lupta folosind ,,masinile mici""Sniper one!!

      Ștergere
    2. Care puneti pariu ca asta de-si spune Sniper one e Czar maimuca, saruta-ne-ar peruca? Peruca lui Gogutza, jumate hom, jumate putza!
      Asta-i ala de zicea iari c-a cistigat ieri o jumate de matrafox, dar in realitate in sticla era Killtox!

      Ștergere
  31. Cititi si ginditi:

    „Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Prima TV, ca analizeaza posibilitatea introducerii unei taxe de solidaritate de 16%, aplicate veniturilor bugetare si pensiilor de peste 4.500 de lei pe luna, potrivit Agerpres.
    Primul-ministru a precizat ca a cerut deja Ministerului Finantelor Publice o situatie a bugetarilor si pensionarilor cu venituri de peste 4.500 de lei pe luna.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi, oricum, gandim si daca nu citim.
      Si nu ti se pare normal?Sau e mai bine sa ia de la cel care are 800 ron ??

      Ștergere
    2. Normal este ca oricine care primeste bani de la stat sa plateasca si impozit. Aici este vorba despre ceva in plus, numit taxa de solidaritate. Cind vorbeam despre gindire ma gindeam la cei care viseaza pensii NATO.
      Deocamdata se vorbeste despre suma de 4500 de lei. Dupa alegeri cit o sa fie suma asta ?

      Ștergere
    3. 07:26.
      Completare.
      Clantzanila, ma refeream la cititul idioteniilor tale.

      Ștergere
    4. 08:18.
      Aici ai putintica dreptate.Suma initiala a fost de 10.000 ron, adica 100.000 milioane.

      Ștergere
    5. Gresit ! Cifra corecta-i 35001 FIX!!

      Ștergere
    6. 09:04- alias czar.
      Detaliaza!Spune-ne mai mult, ce ati hotarat la partid??

      Ștergere
  32. Neatza buna la ZOO si evadatilor din Spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mey,mey,iar a innebunit mos proteza ,stelica clantanica!Iar ,e-n depresie!Nu mai posta idiotenii,oricum Ponta si ai lui, sunt de o mie de ori mai buni ,decat derbedeii aia portocalii,asa ca lasa-ne cu prostiile si tampeniile si nu te erija tu, in bun samaritean,ca de atata gandire faci pisu pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  34. Parca NeaChascu zicea ca don Menestru-i atat de ocupat cu trebile armatei ...ca i-a dat doar 1h de taifas inutil !!
    Acu vaz c-are timp de frecat creanga la sedinte de pulitruci de sector!!!Ochila

    RăspundețiȘtergere
  35. Iată ce răspuns le-a trîntit domnul Comandor:(ROARMY-230

    „M-am cam saturat de tampeniile unor dintre voi! Dupa ce ca ati stat in armata 20 de ani (unii ceva mai mult), majoritatea timpului pe functii marunte, ati simtit ciolanul cu disponibilizarea si ati fost "scosi', repet. nu toti, dar in mod sigur unii dintre cei vocali, cu o suma compensatorie bunicica, dupa ce ati aranjat ca in ultima luna sa aveti toate drepturile posibile, unii dintre voi ajungand sa aveti pensii mai mari decat cei care au servit cinstit in armata timp de 35-45 de ani! Cred ca ar fi bine sa va stapaniti un pic orgoliile si sa stati in banca voastra! Faceti un rau celor care, cu adevarat, au avut si au de suferit! Va faceti ca nu intelegeti? Cred ca acum va este suficient de clar! Imi pare rau pentru cei corecti, care au singura vina ca nu ies cu pretentii absurde, cu jigniri si aere de mari ganditori, care nu scot nimic din mintea lor!
    Nu va obositi sa-mi raspundeti, nu am nevoie de "parerile voastre! Sunt destui oameni rezonabili, corecti, care inteleg lucrurile si nu vad rezolvarea in a iesi cu parul in strada!”
    C.A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un alt clanţău C.A. ăsta, ca Stelian P. zis Moş Proteză fără freză!

      Ștergere
    2. Vai, vai Domnul Comandor va trimite sa va jucati cu ...ULA! Ce dragutz!!

      Ștergere
  36. Anonim 09.59
    Mai du-te-n pizda ma-ti mai boule si nu mai vorbi prostii,du-te la cine-ti permite accesul pe toate blogurile poate te alegi cu un SUGIUC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca te tragi din Baltzata Romaneasca. Tactu bou din Hordou si maica-ta Neagra de Stepa din Urziceni.

      Ștergere
    2. "tac-tu", rapanosule!

      Ștergere
    3. @11:00
      Ia un Sugiuc de la Czar din mushtiuc!

      Ștergere
  37. tic gri spunea...
    30 mai 2012, 10:13
    Astuia de-si spune tigri2: dupa ce ai iesit la pensie la 40-41 de ani, mai vrei si pensie marita. La munca milogule, nu la intins mina!

    RăspundețiȘtergere
  38. Parca NeaChascu zicea ca don Menestru-i atat de ocupat cu trebile armatei ...ca i-a dat doar 1h de taifas inutil !!
    Acu vaz c-are timp de frecat creanga la sedinte de pulitruci de sector!!!Ochila

    RăspundețiȘtergere
  39. @..ULA!
    Mai maimuta rapandula, suge-ne-ai pe toti de pula!

    RăspundețiȘtergere
  40. se pare ca primu pas ii facut,acuma trebuie sa le ia cu tot cu dobanda,nenorocitiilor de cezar,tigri2,corleone,steliap si cei ca ei,toti bani primiti in plus si ilegal din ianuarie 2011,si romania,garantat ca iese din criza.
    incet dar sigur se indreapta totul spre normalitate,mie doar imi este ciuda,ca usl,pune asa mare pret pe un electorat nesemnificativ,ca cei 50 de mii de militari care ma indoiesc,ca ar vota cu paduchei pdlaci sau izmanaru,dar poate nu ar vota cu usl.
    doar o mica precizare de la cedo sau cj de la luxembourg,si usl o sa dea din umeri cand o sa le ia banii primiti ilegal de trantorii militari.
    si daca dati bani inapoi,mie mi se pare,ca cei ca tiganii gen corleone sau tigri,ar trebui cumva sa castige o pensie de 500 de lei pe luna.
    sclavi astia fara demnitate,gen corleone,cezar etc. cum s-a schimbat "regimu",cum au tacut si ii pupau in fund pe aia de la usl.
    iti vine greu sa crezi ca asemenea indivizi ca cezra,corleone etc.au vreo legatura cu armata.
    in mod normal ar trebui impuscati, pentru tradare,dar rusinea cu,care s-au manjit,si atitudinea dezonoranta ii va trimite direct in iad,cel mai mult ma bucura,ca ei nici nu stiu ce ii asteapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dati un leu ..AMARATULUI DE MAI SUS!!!

      Ștergere
    2. o sa dai tu boule mult mai multi lei inapoi,si cu tot cu dobanda.

      Ștergere
    3. Prindeti nebunul de alb si bagati-l in cusca ! Musca animalele salbatice!!

      Ștergere
  41. Erorile ministrului Dobritoiu

    SCRIS DE ROARMY,
    Corneliu Dobritoiu
    Desi hotarasem cu ceva vreme in urma sa nu comentez prea mult si sa va prezint actualitatea militara fara adaugiri, iata ca a aparut ministrul apararii Dobritoiu cu cateva declaratii intr-o conferinta de presa si imi este imposibil sa nu ganguresc si eu ceva; poate cateva sfaturi nu ar strica asa ca le voi expune in cele ce urmeaza si pe acestea.

    Desi cu ceva vreme in urma, pana sa ajunga la guvernare toata liota USL urla in gura mare ca pensiile militare au fost taiate, ministrul apararii vine acum si spune: ,,Povara cheltuielilor de personal este datorată modului în care a fost gestionat procesul de revizuire a pensiilor militare. Fosta guvernare a vrut să reducă cheltuielile cu pensii şi salarii, dar s-a întâmplat exact invers. Iar noi decontăm acum”. Ce sa inteleg domnule ministru ca aveti o parere de rau profunda pentru ca mie mi-a crescut pensia cu 200 de lei? Sa inteleg totusi din declaratia dumneavoastra ca ministrul Oprea a avut dreptate si mai mult de 85% din pensii au crescut?


    Tot legat de pensiile militare (se pare ca asta este una din mizele electorale din aceste zile), ministrul Dobriţoiu a aratat presei ca este nemulţumit de faptul că persoanele care au făcut cursuri de pregătire au avut salariul redus pe perioada studiilor, prin urmare şi contribuţia la pensie a fost mai mică. Concluzia ministrului, scoasa pe cale orala: “Astfel s-a ajuns ca un subofiţer, un maistru-militar are o pensie mai mare decât un general, lucru absolut neîntâlnit în nicio armată de pe continentul european şi nord-american. S-ar putea prin Africa să fie o situaţie similară”, a arătat ministrul Apărării.”

    MarketOnline - Servicii de sapte stele!
    Domnule ministru, tare as vrea sa ne aratati si noua talonul de pensie cu ultima pensie in plata (daca o mai ridicati) si voi ruga un subofiter sa ne prezinte talonul pentru a termina cu loviturile permanente sub centura date tagmei subofiterilor. Va garantez ca cineva va minte cu nonsalanta si astfel veti vedea cu ochii domniei voastre ca diferenta dintre dumneavoastra si respectivul subofiter este de minimum 1000 de lei, in favoarea dumneavoastra. Daca exista cumva situatii de acest gen, probabil ele se refera la ofiteri superiori iesiti la pensie la varste de 40-45 de ani, prea devreme, beneficiind de ajutoate de sute de milioane, in contradictie cu subofiteri cu vechime de mai bine de 30 de ani. Nu inteleg ce vi se pare anormal ca un subofiter parasutist cu 30 de ani de vechime sa aiba pensia mai mare decat un ofiter de logisti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot respectul pentru subofiterul parasutist.
      Dar o fraza din cele spuse de tine ma pune pe ganduri: subofiter PST cu 30 de ani vechime!? Probabil 30 de ani de militarie in total, caci 30 de ani de desant mi se pare fabulos, adica imposibil.

      Ștergere
    2. bah boule de tradator izmanar(tigri,corleone,oricum esti unul care a mai postat pe aici),ce nu intelegi,a zburat puiu prins cu ata,gata cu smehceria,200 de lei primiti in plus pe luna,o sa trebuiasca sa ii dai inapoi.
      eu iti arata mii de cazuri in care un ofiter castiga mult mai putin decat un parlit de subofiter.pai mah javra tradatoare,si daca nu ii scade cu niciun leu pensia,un colonel tot castiga mai putin decat un plutonier a carui pensie a crescut pana la 2800 de lei.
      inca ceva,ma javra,scopul a fost sa scada pensiile militare,faptul ca guvernarea boc ii idoata si si-a dat singur peste picioare,nu inseamna ca ca ii bine,inseamna doar ca tu esti un sclav jegos fara demnitae si onoare care se fooote in cooor pentru 200 de lei.

      Ștergere
    3. ASTA_I GARANTAT VOINEA(SARACUL) si eu sun t de aceiasi parere!!

      Ștergere
    4. pai numai el este asa de bou,incat sa creada ca parliti de subofiteri nu o sa dea banii inapoi primiti ilegal din ianuarie 2011.
      ii voinea saracu ala,sclavu izmanarului si un tradator jegos ca si cezra,corleone,tigri etc.
      p.s.:cum a picat guvernu,cum deja nu mai apareau maimutele alea de izmanari.

      Ștergere
  42. Hazi e ziua de naştere ha lui Chigri2 zis şi Marele Cotoi! Hîi doresc multî fericiri şî sănătati şî sî ni bheleascî mătărînga, da numa pe jumhati!
    Hai sî trăieşti bharoane di Hurziceni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ii doresc sa ajunga cat mai repede in iad,el impreuna cu toti acoliti si sleahta lui de tradatori.
      de copii lui si de nepotei lui,ma ocup eu.

      Ștergere
  43. Anonim30 mai 2012, 16:32
    Dusuri reci, cit mai multe. Face bine la ten.

    RăspundețiȘtergere
  44. Bey, maimucelor, chigrilor si curleonilor, care esti terorist ai? Auzi la ei, sa incerce eliberarea din pushcarie a interlopilor...

    RăspundețiȘtergere
  45. Sedinţei Guvernului României din 30 mai 2012:
    ===============
    Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

    Domnul Ponta a comunicat în briefingul de după ședința Guvernului ca s-a aprobat un memorandum de amînare a reținerilor rezultate din revizuirea pensiilor militare, urmînd ca problema de fond să fie rezolvată prin adoptarea propunerii legislative de modificare a OUG nr.1/2011 de Camera Deputaților.

    „Era o problemă destul de veche şi stringentă referitoare la o categorie de pensionari militari, în special din MApN, dar şi din Ministerul de Interne cărora, prin recalcularea pensiilor, nu doar că li s-a diminuat pensia, dar de la 1 iunie urma să li se ia, practic, din pensie ceea ce primiseră în 2011. Pentru aceia am aprobat un memorandum. Nu li se ia niciun leu din pensie. În Parlament, la Camera Deputaţilor, este un proiect de lege care va fi dezbătut în prima şedinţă, pe 11 sau 12 iunie, şi acolo probabil că decizia va fi să nu li se mai ceară acestor militari (...) să plătească din urmă, din 2011, ceea ce au încasat", a susţinut Ponta, la finalul şedinţei de guvern. ”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai problema ii ca li s-a luat din 2012 bani,aia ii problema.
      pai modificarea oug din 2011,ori trece si isi primesc toti banii inapoi,ori nu trece,nu exista cale de mijloc,adica sa ramana in plata pensia de acuma,ori cea din 2010 ori cea regularizata din 2012.

      Ștergere
    2. O sa dati inapoi nu va faceti grija! Foamea de bani ii mare !!

      Ștergere
    3. exact,toti parliti aia de subofiteri care au primit bani in plus din ianuarie 2011 vor da banii inapoi,plus dobanda.

      Ștergere
    4. Nu ai inteles boule ! Voi ve-ti da inapoi --REGULARIZAREA

      Ștergere
    5. facem pariu,ca voi o sa dati banii inapoi.
      ce zici,aplicarea hg 1019 discretionar ii legala?
      ce spui,poti aplica o lege retroactiv?
      jeg penal de tradator unperist,macar pune nicknameul(tigri2,cezar,corleone tslipulea etc.).
      chiar crezi ca sunt destui bani pentru pensii nesimtite,boule?

      Ștergere
    6. REGULARIZAREA VA PASTE !!

      Ștergere
  46. gourkha,unde esti?
    de ce ne minti?

    RăspundețiȘtergere
  47. Steli p-uleo , sari ca-i groasa-n rau haita ta ! Curdelonul si cetzarushul is la cutite ... ca cetzarushul i-a luat-o din gura curdelonului... p'i'zdai seama !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai traiesc,tiganii astia de corleone,cezar tigri,stelipulea?
      m-am gandit ca au facut infarct,cand s-a schimbat guvernu.

      Ștergere
    2. Sa ne sugeti --ULA!

      Ștergere
  48. Auoleuuu!Sariti,s-a rupt gardul la spitalul cu nebuni.Vaileeeei,sariti ca se sinucid nebuniiiiiii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu,care am crezut ca cezar,corleone,tigir si telianp,au murit de mult.

      Ștergere
    2. SA NE SUGI --ULA

      Ștergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. eu chiar nu inteleg,disperarea izmanarilor de tigani,gen corleone,tigir cezer stelia,usl,vrea sa reduca cheltuielile,deci dupa alegeri,100% o sa dati toti banii inapoi,pentru ca se va reveni pe legea din 2001 a pensiilor militare.
    cred ati baut toti banii,izmanarilor,dar nu ii problema,ca va luam casele.
    auzi,sa aplici o lege retroactiv si sa aplici hg1019 discretionari,pentru maimutele de izmanari gen corleone si cezar,sunt legale.
    doar nebuni,bolnavi psihici ca voi pot crede asta.
    ii socant si faptul,ca voi in loc sa va tineti gura ca ati primit 20 de lei in plus la pensia voastra de handicapati,voi tot claxonati,ca nu aveti onoare si demnitate si ca va foootei in cooor pentru cativa bani in plus.
    imi este scarba,de voi,scursuri ale societatii,sper ca peste cativa ani sa ajunga la mapn,un ministru,care sa va taie pensiile la toi cu 90%,putorilor de cezar,tigir corleone stelianp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai nea Voinea -Eu nu i-am baut ,eu am fost cu ei la curve la -utut! Eu ii mai dau inapoi??

      Ștergere
    2. Regularizarea te paste -animal turbat!!

      Ștergere
    3. esti chioru betiv sau te faci,regularizare nu se mai face,poate doar pentru ma-ta si familia ta de nebuni,auzi,ii oficial ca regularizarea nu se mai face,si tu ca nebunu spui invers.
      in schimb faptul ca o sa dai banii inapoi ii sigur 100%.
      banii inapoi,izmanarilor.
      pai lui dobritoiu i-a scazut pensia,ce crezi,ce fel de lege o sa faca?
      exact o sa se revina pe legea din 2001 a pensiilor militare,pentru ca ii interes personal pentru dobritoiu,iar toti stim,ca politicineii,actioneaza doar in interes propriu

      Ștergere
    4. Bai nea Voinea -Eu nu i-am baut ,eu am fost cu ei la curve la -utut! Eu ii mai dau inapoi??

      Ștergere
  51. Iar regulati si cu banii luati.

    RăspundețiȘtergere
  52. 18:26.
    ...iar maimuta rapandula, nu se satura de sula...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri