Google Translate

miercuri, 23 mai 2012

Mehedinti Blogonline-breaking-news. Dumitru Rinciog, Candidat la functia de consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (pe lista de candidati a Partidului PRODEMO)


Vreti un Bucuresti civilizat? Primeniti C.G.M.B. si consiliile locale de Sector!
Alegeti programe electorale credibile, nu vorbe si promisiuni desarte! Alegeti oameni, nu partide!
Dumitru RINCIOG,
candidat la functia de consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pe lista Partidului PRODEMO


sâmbătă, 19 mai 2012
De ce candidez si de ce pe lista Partidului PRODEMO

Mai multe motive m-au determinat sa intru in cursa electorala pentru functia de consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

In primul rand dorinta de a contribui la schimbarea in bine a vietii locuitorilor Capitalei (si implicit a mea si a familiei mele). Am dovedit ca pot realiza lucruri importante pentru comunitatile in care mi-am desfasurat activitatea - Asociatia "Retele Telescopice" este o marturie in acest sens.

Un alt motiv este revolta fata de modul de comportare si atitudinea unor alesi locali - mai zilele trecute am vazut cu totii cazul consilierului general care vindea, la suprapret, bilete la meciul de fotbal de pe Arena Nationala. Vedeti si atitudinea consilierilor generali la sedintele CGMB. Va prezint o mostra - iata o sedinta in care Primarul General Sorin Oprescu este stopat in actiune, nu in numele interesului public ci in numele intereselor gastilor de partid sau transpartinice (dati clic  AICI ) .

Alt motiv este modul in care partidele, mari si mici, isi selectioneaza candidatii. Cercetati bine listele celor propusi sa devina alesi locali si veti constata ceea ce o televiziune tocmai a descoperit de curand: ospatari, menajere, soferi, etc. Nu am nimic cu aceste profesii, foarte onorabile, ca orice meserie, dar pentru a fi primar sau consilier ai nevoie de o pregatire minima, de un minim de cunostinte de administratie publica, de abilitati in comunicare si in conducere.

De ce pe lista Partidului PRODEMO si nu pe lista altor partide? Pentru ca acest partid este unul necompromis si cred ca merita o sansa, un vot de incredere, mai ales in conditiile in care partidele mari, consacrate, isi desemneaza candidati pe locuri eligibile in functie de suma pe care acestia o varsa in trezoreria partidului (de exemplu, pentru functia de consilier general trebuia sa "cotizezi" la partid cu aproximativ 30.000 de euro!...). PRODEMO nu mi-a cerut bani pentru a-mi plati functia,, mi-a cerut doar seriozitate si determinare!

In fine, eu cred ca in alegerile locale conteaza calitatea candidatilor, pregatirea acestora, si nu partidele din care provin. De aceea ma adresez bucurestenilor si nu numai lor, cu sloganul: "ALEGETI PROGRAME ELECTORALE CREDIBILE, NU VORBE SI PROMISIUNI DESARTE! ALEGETI OAMENI, NU PARTIDE!"

Dumitru Rinciog
Candidat la functia de consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti
(pe lista de candidati a Partidului PRODEMO)
Publicat de Dumitru Rinciog la 15:22
http://consilier-cgmb.blogspot.com/

Trimiteţi prin e-mail
Postaţi pe blog!
Distribuiţi pe Twitter
Distribuiţi pe Facebook

Pentru eliminarea spagarilor si incompetentilor din CGMB

Va prezint in link-ul de mai jos filmul unei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
Este vorba despre inregistrarea video a sedintei din 27.07.2011, partea I.

Am ales la intamplare aceasta data. Toate se desfasoara pe acelasi calapod.

Dupa vizionarea filmului, va invitam sa reflectati asupra urmatoarelor aspecte:

Majoritatea covarsitoare a punctelor discutate la ordinea de zi, se refera la PUG, PUZ-uri, PUD-uri, care, in mod ciudat, fara dezbateri serioase, sunt votate sau nu de consilieri, nu stim dupa ce criterii misterioase ale consilierilor. Nu putem sa nu ne intrebam de ce oare acelui domn Ghita, caruia i se darama casa, nu i s-a aprobat in sedinta anterioara PUD-ul? ... Sa nu fi "uns" cum trebuie usile unor consilieri generali? Se zvoneste ca efortul ridicarii unei maini in sedinta, poate aduce respectivului consilier o spaga echivalenta cu costul unui autoturism!... Daca este adevarat, este un lucru extrem de grav si trebuiesc facute cercetari in acest sens. Ar trebui sa se cerceteze bine daca PUD-urile si PUZ_urile chiar trebuie sa fie preocuparea de baza a 55 de consilieri generali.

Sa mai observam reactia dura, bascalioasa ori lipsita de bun simt a unor consilieri, la adresa unui cetatean care solicita o aprobare pentru o afacere oarecare. Consilierul Dinca, ii spune acelui domn ca el nu vrea sa aiba de-a face cu "bagabonti"!... Cu siguranta, nici acest domn nu a "uns" cum trebuie usile unora dintre consilieri...

Acelasi domn Dinca il "pune la punct", tot intr-un stil de maidan, pe dl Trifu, reprezentant al Ecocivica, pentru ca indrazneste sa sugereze consilierilor generali ca menajeria Circului Globus ar fi mai bine construita pe un teren ce poate fi expropiat decat sa se taie teren din actualul Parc al Circului.

Observati, de asemenea, boicotarea unor masuri introduse de Primarul General, numai pentru ca asa vor muschii lor, si reactia majoritatii PDL-iste si a conducatorului de sedinta atunci cand acesta le spune, cu franchete, cum vede domnia sa aceasta atitudine a consilierilor.

Vizionare placuta, stimati cetateni! Astept comentariile dumneavoastra.
Publicat de Dumitru Rinciog la 14:08
http://consilier-cgmb.blogspot.com/2012/05/curriculum-vitae.html


Trimiteţi prin e-mail
Postaţi pe blog!
Distribuiţi pe Twitter
Distribuiţi pe Facebook

sâmbătă, 21 aprilie 2012
Alegerile locale din iunie a.c. – ocazie pentru a incheia traditii falimentare in administratia publica locala bucuresteana

Stimati cetateni ai Bucurestiului,

Din 1989 si pana in prezent Bucurestiul a fost un permanent teatru de razboi al partidelor politice, fiecare primar si fiecare consilier – de municipiu sau de sector – fiind determinat de directive de partid sa rupa un timp pretios din munca administrativa, concreta, necesara comunitatii, si sa-l consacre discreditarii coechipierilor de alte culori politice, cel mai adesea cu pretul calcarii in picioare a interesului public.

Astfel, in loc de echipe administrative unite, cu aceeasi viziune asupra rezolvarii problemelor comunitatii, am avut primari si grupuri rivale care s-au sabotat reciproc, sacrificand interesele generale ale Bucurestiului pentru interesele de grup, si care au transformat munca de administratie in munca de propaganda politica pentru atragerea cat mai multor recruti in taberele de partid.

Ne aducem cu totii aminte de celebrele dueluri, faulturi si atacuri sub centura: Consiliul General al Municipiului Bucuresti versus Traian Basescu, primari de Sectoare versus primari generali, consilieri generali sau de sectoare versus alti consilieri sau primari, obiceiuri preluate cu sarg si in mandatele domnilor Videanu si Oprescu. Chiar si Prefectura Bucurestiului a intrat in acest hatis al confruntarilor de partid, sacrificand interesele cetatenilor si ignorand legi pe care ar fi trebuit sa le apere cu strasnicie.

In tot acest timp, Bucurestiul a suferit, dezvoltandu-se haotic.Cele mai multe si presante probleme comunitare nu numai ca nu au fost rezolvate, ci s-au agravat de la an la an, astfel incat viata bucurestenilor a ajuns un calvar zilnic si, de multe ori, incercam sentimente de rusine ca traim intr-un oras atat de murdar, sarac, poluat, neatractiv pentru turisti, ba chiar ostil (sa nu uitam hoardele de caini care zburda pe mai toate strazile si in parcuri, masinile parcate la tot pasul, incat nu poti circula nici ca pieton pe trotuare, hotii, cersetorii, etc).

Daca vom merge pe aceeasi cale batatorita de peste doua decenii, dovedita falimentara, Bucurestiul va intra in colaps.

Iata de ce credem ca nu mai este timp de asteptat, si ca elitele societatii romanesti trebuie sa intervina, iar liderii politici trebuie sa renunte la orgolii si chiar, pe termen scurt, la unele interese de partid, pentru a salva Bucurestiul.

Pentru ca, in mod evident, actuala lege a administratiei publice locale este cauza primordiala care duce la falimentarea Bucurestiului. Aceasta trebuie schimbata cu o noua lege, care nu se poate elabora peste noapte, o lege care sa elimine actuala organizare care face sa avem 6 orase intr-un singur teritoriu, cu 6 bugete diferite, 6 consilii locale diferite, 6 primari, 6 administratii fiscale diferite si toate celelalte institutii administrative necesare unui oras, diferite.

Pe langa aceasta multiplicare costisitoare, inutila, ba chiar nociva a institutiilor administrative, actuala lege a administratiei publice locale a mentinut un permanent amalgam de primari si consilieri si a favorizat comportamentul neproductiv al generatiilor succesive de alesi locali, oferindu-le, mandat dupa mandat, justificarea ideala pentru nerealizarile si neputintele proprii :
«as fi putut face mai mult pentru cetateni, dar am fost sabotat !...».
Sa le multumim si sa-i atragem langa noi pe toti cei care anima asociatiile civice, sindicatele si fundatiile care se preocupa, in mod real si nu de fatada, de soarta Bucurestiului, incercand sa gaseasca solutii de rezolvare a problemelor comunitare.

Cu speranta ca veti sti sa deosebiti graul de neghina, pe oamenii gospodari si inteligenti de gargaragii, pe oamenii competenti de ageamii, si ca veti alege tot ceea ce este mai bun pentru Bucuresti, va astept sa contribuiti la completarea inventarului de probleme din sectiunea "55 consilieri - 55 directionali ai problemelor comunitare" a blogului, cu idei si propuneri de rezolvare a unora dintre ele.

Va astept sa aderati la Asociatia Probleme Comunitare pentru ca alegerile trec dar Asociatia va ramane (vedeti sectiunea "Ce doresc sa realizez")

Este important sa participati in numar cat mai mare, la sondajul propus in sectiunea "Start in infaptuirea programului" - asa vom vedea, cu totii, daca solutia propusa are sau nu sustinerea cetatenilor.

In fine va indemn sa iesiti, masiv, la vot, in ziua de 10 iunie 2012, si sa va implicati pe orice cale in impiedicarea fraudarii alegerilor!

Cu respect si incredere,
Dumitru Rinciog
Candidat la functia de consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti
(pe lista de candidati a Partidului PRODEMO)
Publicat de Dumitru Rinciog la 15:22





================
=========
======================
=========================================


DA, informatia este reala, se confirma:
Dumitru Rinciog,
Candidat la functia de consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti
(pe lista de candidati a Partidului PRODEMO),
este colegul nostru.


Afland aceasata, eu insumi un adept cuvant-cu-cuvant al celor
scrise si postate de "candidat" mai sus, va propun sa luam act,
iar cu totii sa CONTRIBUIM,
fiecare cum poate, la promovarea acestor candidaturi (colegi pensionari).
PROPUN,
in egala masura, sa identificam si alti colegi-candidati, pentru a-i ajuta!
ADMIN

116 comentarii:

  1. Prodemo este partidul infiintat de Geoana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Premeditat,
      =========
      nu am facut doua lucruri cu ocazia POSTARII:
      1. Am evitat sa-i UREZ SUCCES (din prima) d-lui RINCIOG, deoarece o fac ACUM. Succes, domnule coleg!
      2. Nu am oferit "amanunte" despre partid, deoarece ma gandesc ca ni le va oferi chiar d-l Rinciog, sau alt membru al partidului. Cei interesati sau grabiti, accesati Link-urile puse in postare!

      Ștergere
    2. Multumesc, domnule COMISAR SEF!

      Ștergere
    3. COMUNICAT DE PRESĂ Cu prilejul Lansării candidatului nostru, domnul General maior (rtr.) prof.univ.dr. Nicolae N. ROMAN, pentru funcţia de Primar General al Capitalei, sub egida generică: 'GENERAL-PRIMAR GENERAL'
      ================================
      Comandamentele STRATEGICO/ tactice, şi SISTEMATICO/ metodice, decurg dintr-o profundă şi complexă experienţă, într-o perpetuă evoluţie în funcţii de comandă, începută din anul 1971 ca elev al Liceului Militar ' Dimitrie Cantemir'-Breaza, pană la poziţia de General cu două stele.

      În zilele revoluţionare de la Timişoara ( unde Generalul Roman şi-a asumat decizii hotărâtoare) alături de revoluţionari, ce au avut calităţi determinante în evoluţia istoriei contemporane, a făcut dovada potenţialului său organizatoric.

      Consecintă a credinţei în Dumnezeu şi educaţiei dintâi, a consecvenţei, instrucţiei şi autoeducaţiei, Generalul se bucură de respectul celor pe care i-a avut în subordine, colegilor,camarazilor cât şi al oamenilor cu care a avut onoara să lucreze.

      Enumerând, fie şi concis, unele date profesionale ale unei personalităţi, în deplină compatibilitate cu CIVILIZAŢIA MILENIULUI AL III LEA, vom înţelege cum poate fi armonizată plenar RELAŢIA, VOCAŢIE- ASPITAŢIE. Fericit tip de ideal în lumea modernă în care este înscris cu literă de aur, tripticul: CREDINŢĂ, ONOARE, DEMNITATE.

      Acum, în România postrevoluţionară şi în contextul general internaţional, spiritul renaşcentist, pregnant şi din ce în ce mai avântat, poate şi trebuie să ne reaşeze în poziţiile de avangardă; cu domnul General maior (rtr.) prof.univ.dr.Nicolae N. ROMAN aflat în poziţia de Primar Gerneral al Bucurştiului.

      Considerăm, peremptoriu, transformarea Capitalei într-o adevărată Metropolă Europeană, până la finele primului mandat, chezăşia reprezentând-o Proiectul pentru Bucureşti, bazat pe strădaniile documentare şi pe studiile realizate în ultimele decenii, oglindă fidelă a sintezei chibzuinţei alesului cu dezideratele esenţiale ale alegătorilor.
      Biroul de Presă ProDemo
      AGERPRES

      Ștergere
  2. Pt. PLANO 10 de la Corleone:
    Iubitzel, cind ne mai iubim nitzel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plano, iubito unde te-ai ascuns? astept raspuns!

      Ștergere
    2. A facut operatie de schimbare de sex.E Plana cu blana carliontz ce si-o trage drept in clontz.

      Ștergere
  3. Bai, asta cu blogul de-muscat-de-cur-pe-cei-din conducerea-SCMD (buni-rai, cum or fi). Aia incearca sa faca ceva si mai agita problema nedreptatilor care ni s-au facut . TU CE FACI? Ii musti pe astia de cur cu nesat. Bai, esti bolnav, dementule, bolnav de putere probabil. Te visezi sef, faraon, tutancamon,cameleon sau ce dracu mai delirezi in dovleacul ala al tau. Iar astia care scriu pe blogul tau si-ti canta-n struna n-au mai multa minte ca tine. Noi suntem asistati sociali, desteptule, dupa o viata in uniforma militara, la fel cu cei care n-au lucrat o zi in viata lor si asteapta mila prin ajutorul social al statului. Si pe tine te fute grija ce manaca aia din conducerea scmd la micul dejun , daca au basca, daca au batistuta. Pacaliciule, du-te la doctor ca sunt tratamente sau fa dracu' ceva (nu stiu ce, ca daca as sti nu l-as musca de cur pe antipaticul ala de Dogaru ci chiar as trambita peste tot si mi-as aduna adepti) deci fa dracu' ceva, ceva adevarat, cu cap, barbateste si in folosul pensionarilor militari. Dar astea te depasesc. E mai simplu sa-i cauti in izmene pe aia. Vai de capul tau, bolnavule ! Odata iti vorbeam respectuos, dar vad ca boala s-a agravat si n-ai luat masuri s-o stavilesti. Deci porti intraga vina pentru acest limbaj. Iar pentru cei ce-ti canta-n dramba, n-am decat cateva vorbe: duceti-va dracu' si spalati vasele la bucatatie, ca iar se iau nevestele de voi, nu va mai dati mari blogari ca sunteti niste fosti rahati cu epoleti, actualmente fara. Papagali patetici care va scremeti sa fiti care mai de care spirituali si mai incisivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo,
      Tu cu cine te razboiesti nene?
      Chiar ti-am citit "comentul" atat de veninos, plin de ura si prostie, dar nu inteleg ce vrei sa comunici si cui! Poti fi mai explicit din vagauna anonimatului tau, de vai "stelele" lui?

      Ștergere
    2. E Pulanul travestit!!

      Ștergere
    3. Bey fratzilor si cumnatzilor e clar ca unii nu se mai face bine! Cumnate de la 19:43, uite daca vrei sa stii sunt membru SCMD (de forma) crezind ca aceasta hasociatie va fi-la nivel de conducere "mai ceva" ca ancmrr. Raspuns gresit! Mey, is pe acest blog de la inceputul infiintarii lui si crede-ma c-am ramas pt. "atmosfera" lui, chiar daca uneori ce se prezenta pe-aici nu-mi convenea, dar nu pot sa ma dezlipesc de Cezar care este mascota noastra si care, trebuie s-o recunosc tine saracul la toate atacurile noastre "mai pe fatza", "mai pe la spate". Ai postat vreodata pe bloguri precum "pulano 10", "neacsu"...? Ia, daca ai visuri herotice du-te 'neata "unde-a dus mutul iapa si surdul roata"! Clar, da, ori ba?

      Ștergere
    4. Si eu tot pentru czar votez.Ca ma emocionez si ma entemedez numai cand ii rostesc numele.Iar cand ma gandesc la primavara lui de sub burtica , mai sa scap un pisulica.
      Fara gluma, o ora de stat pe acest blog este terapie curata, n-ai nevoie de medicatie.Un ras sanatos face cat doua Alupigus de-a lui cezarosul cel falcos , de sosete sugacios.
      Anomine, daca nu-ti place atmosfera de ce respiri acelasi aer cu noi??

      Ștergere
    5. Bravo Tigrule - parosule le-ai zis-o de la obraz ! Acum da-ti cu flit sub coada sa mai pice din capuse!!

      Ștergere
  4. "In fine, eu cred ca in alegerile locale conteaza calitatea candidatilor, pregatirea acestora, si nu partidele din care provin. De aceea ma adresez bucurestenilor si nu numai lor, cu sloganul: "ALEGETI PROGRAME ELECTORALE CREDIBILE, NU VORBE SI PROMISIUNI DESARTE! ALEGETI OAMENI, NU PARTIDE!"
    Am citat din apelul domnului Dumitru Rânciog către noi, stimaţii cetăţeni ai Bucureştiului. Păi, dacă trebuie să fugim de vorbe şi promisiuni ca dracul de tămâie şi să alegem oameni, nu partide, de ce s-o fi mai înscris domnul D.R. în partidul „Prodemo” (ce partid o mai fi şi ăsta?!) că noi l-am fi votat şi fără, că e de-al nostru, din bobor, carevasăzică, şi a crescut sub aripa ocrotitoare a domnului Dogaru? Apropo, domnul Dogaru nu candidează pe nicări sau se păstrează pentru parlamnentare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar maimuta pentru ce partid candideaza??Dar corleonul cel spagar ce behaie ca un magar ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ce partid? Partidul Maimucelor Verzi din Zair, purtatoare de SIDA!

      Ștergere
    2. Da curleonul??curleonul ??

      Ștergere
    3. Curdeleonul e şeful pazei la Codlea la găinărie, că simplu agent nu putea să fie că-i tremură bucile ca la piftie!

      Ștergere
    4. Aha, au pus lupul paznic la oi!
      Si gaina cotcodac, hai leutz ca m-am ouat, ti-am tras un outz moale, sa ti-l pui intre picioare.

      Ștergere
    5. Ba prostule ,magarul nu behaie ! El face Iha.iha....exact cum faceti voi la legea pensiilor !!

      Ștergere
    6. Eu strig iha-iha cand te vad pe tine..cum altfel sa ma adresez unui magar?
      Si da, nu behaie, ci rage ca un magar.

      Ștergere
  6. Eu Anonim, tu Anonim, n-aş vrea să ne ciondănim! Nu vreau să îţi fac şicane, dar să ştii, bre, verişcane, că ziseşi o vorbă strâmbă, aia cu "cântatu-n drâmbă". Vorba noastră, aia bună, este cu "cântatu-n strună".

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce aveti zapacitilor ? De ce va legati de mine ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne lipsesti.Nu esti tu fat-frumos cel belicos,de injurii postacios??

      Ștergere
    2. Sa ne dai cu saniuta, uta-uta, manca-ne-ai la toti puta..

      Ștergere
    3. Bey tizule tu nu vrei cu mine o partida de sex, mai ceva ca 100.000 euroi de la BANCOREX?

      Ștergere
    4. Nuuuu, el vrea FNI si FNA...dormiti linistiti, curdeleu vegheaza pentru voi gainile sterpe din Codlea!

      Ștergere
  8. PRODEMO nu este infiintat de Geoana, dar il sprijina , asa mai pe ascuns. Membrii acestui partid, sunt poate nerodati in viata politica , vor poate schimbare, sunt multi militari in el, unii fosti colegi, sefi de ai lui Dogaru, cine stie ce mai aflam daca sapam mai mult, daca nu exista si pe acolo liste secrete cu membri mascati, asa cum exista in sindicatul nostru. Cert este ca PRODEMO la aceasta ora nu indrazneste sa isi declare pe fata sustinerea fata de Geoana, pe care probabil daca se vor mai iubi pana in 2014 il vor sustine la presedintie. Rinciog poate sa candideze pe ce liste vrea , pentru orice partid vrea, in definitiv a urmat indicatiile sefului de sindicat( era sa spun de partid). Partea mai proasta este ca domnul Dogaru as-a jurat acum nici doua saptamani ca nici un membru al conducerii sindicatului nu va candida. Inseamna ca fie a mintit, fie Rinciiog nu este nici membru fondator, nici membru in Comitetul Director nici nu are nici un amestec cu conducerea sindicatului, nu a semnat nici o directiva , nici un document de conducere, nici un proces verbal al sedintelor CD. Personal, pentru binele sindicatului ii doresc sa reuseasca ceeea ce isi propune, dar ma gandesc cu groaza la bucuresteni. Dar cel putin ei vor avea vina de a-l fi votat. Noi insa cei din sindicat ce vina avem , ca nu noi am ales conducerea sindicatului, s-a ales singura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cashu sa ne traiesti! Pe unde-ti ascunsesi tilifonul, ca zau ne lipsesti?

      Ștergere
  9. Unde-o fi disparut oare maimuca???

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba, io cred ca Rinciogu va fi ales . Ia socotiti 6000 de sindicalisti basca inca cateva mii de militauri activi. Dar 5999 vor vota toti cu Rinciogul. Cei care il iubesc adica membrii comitetului director si membrii fondatori, o sa il voteze pentru ca spera si ei vreo fonctie de portar, sofer ceva pe acolo. Cei care nu il iubesc, adica cei 5980 il vor vota ca sa scape de el din sindicat. O singura persoana nu il va vota, Dogaru, pentru ca nu va mai avea cine sa ii tina blogul sa ii scrie idioteniile si sa il stearga la cur. De aia zic eu ca va castiga si se va alege consilier pe prima pozitie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Care n-aveti biciclete mergeti pe mina pdl-ului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Astazi am avut o mare surpriza, aceea de a fi sunat de dl. Burcu, dupa aproape doi ani de tacere reciproca. Marturisesc ca m-am bucurat sincer si ii multumesc si aici, in mod public.
    Ii multumesc atat pentru gestul in sine, cat si pentru faptul ca imi ofera prilejul de a multumi tuturor acelor care, pe acest blog sau aiurea, nu au ratat nici un prilej de a ma pune la stalpul infamiei, de a ma injura, de a ma calomnia, de a-mi pune in sarcina fapte la care nici nu am visat. Le multumesc asadar tuturor acelor anonimi, dar, in mod cu totul special ii multumesc d-lui Neacsu Marin, care a fost neobosit in a ma antrena si a ma imuniza in inerentele lupte pe care oricare cetatean care isi asuma un rol public, cat de mic, trebuie sa le poarte cu confratii sai!...
    Daca acum doi ani aveam palpitatii si dureri de cap atunci cand citeam despre mine un neadevar, o injuratura sau o batjocura oarecare, si simteam nevoia sa ripostez imediat, acum toate acestea constituie pentru simple lecturi pe care le parcurg cu detasare.
    Iata Marine pentru ce iti multumesc si te rog, atunci cand mai treci pe la Bucuresti sa nu ma ocolesti! Iti sunt dator si-mi va face placere sa bem impreuna un pahar de vin!

    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o dovada in plus ca omul are caracter, ca nu poarta nimanui "pricina", iar in materie de informatii, fie da "sursa", fie verifica la "sursa". Asta inseamna respect, fata de vizitatorii si comentatorii de pe aici. Avem a multumi si a ura SUCCES in alegeri d-lui coleg Dumitru Rinciog, altor candidati pensionari militari daca mai exista si pe unde exista! Tuturor, SUCCES!

      Ștergere
  13. UN SPION PRINTRE NOI :VLADIMIR TISMANEANU ! CUM SI DE UNDE AM AFLAT DESPRE DUBLUL AGENT VOLODYA !

    Premierul Victor Ponta l-a eliberat pe Vladimir Tismăneanu din funcţia de preşedinte al Consiliului Ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului.......Acesta trebuie sa fie doar inceputul. El trebuie imediat anchetat si arestat . Am trimis un memoriu oficial noului guvern
    Ponta.
    Dosarul de spionaj Vladimir Tismaneanu poate fi urmarit " serializat "
    pe Robert Horvath Deva blog.

    RăspundețiȘtergere
  14. @A inceput deratizarea sobolanului rosu Vladimir Tismaneanu.
    Acest fapt poate duce la caderea sefului inainte de termen. Am in posesie
    documente noi despre intrarea frauduloasa a lui Volodea in SUA cu un
    pasaport si un nume fals. Vizita in Cuba si chiar o fotografie cu tovarasul de arme
    Raul Castro.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ministrul Dobritoiu,
    daca o tine tot asa, cu scmd-isme a la Dogaru, isi poate lua adio de la functia ministeriala. PONTA nu-si poate pune in pericol intregul Guvern, viitorul USL, din cauza unuia a carui gura vorbeste fara el. Detalii, aici:
    =============================
    Si ministrul Dobrițoiu a fost intoxicat cu neadevarul că un subofițer are pensie mai mare decît un general ~ Plano10
    ==========================================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceasta situatie, ministrul Apararii, sustinut de alti ministri, al caror sprijin l-a solicitat SCMD, va propune astazi, 23.05.2012, in sedinta de Guvern, o ordonanta de urgenta care sa anuleze plata din urma la cei cu cuantumuri scazute si sa le aduca revenirea la cuantumul de dinainte de revizuire.

      Va vom tine la curent, deoarece, in situatia in care initiativa ministrului Apararii va fi boicotata, este bine sa stim cine este impotriva noastra, de ce, si sa luam masurile care se impun.

      Honor et Patria! Vae victis!
      PRESEDINTELE SCMD,
      Col. (r) dr. Mircea DOGARU
      ==========================
      Ministrul Apararii, desi consiliat dupa cum se vede la greu, nu a propus nimic, dar a declarat "pasarici", "prostii" la greu. Superficialitatea de care da dovada, va avea costuri politice greu de acceptat de USL, de Primul Ministru Ponta! S-ar putea ca pe Dobritoiu sa-l vedem curand, din membru de onoare al SCMD, membru cu drepturi depline, "catindand" poate chiar la vreo "fonctie" de prin deja celebrul CD. Dom'Ministru, atentie!

      Ștergere
    2. “Caporalul” Dobriţoiu îşi culege informaţiile de la nea Gheorghe din târg.
      =================
      Sigur, informaţiile aruncate la conferinţa de presă de astăzi sunt praf în ochii populimii. De fapt se urmăreşte şi se vrea o justificare pentru o viitoare modificarea a Legii pensiilor, probabil revenire la Legea 164 . Nu e de mirare atâta timp cât trebuie să-i plătească tainul “caporalulul” Dogaru, făcut militar la apelul de cremuirea a bocancilor şi care a pierdut la recalculare/revizuire. De ce a pierdut la recalculare Dogaru Pentru că nu are vechime domnule Pentru că s-a trezit peste noapte ofiţer superior prin anii 1986, şi la fel de repede a şi plecat din sistemul militar, după anii 98, când a văzut că ţară îi aruncă în cashchetă salarii compensatorii de ordinul miilor de euroi.

      Aista, ditai generalul, ne crede proşti şi aruncă o informaţie deloc adevărat în cadrul acestei conferinţe. Sigur, presa muşcă orice …parcă ar fi fost cu toţii şcoliţi la televiziunea de casă a DD-ului.

      Dar să citim informaţia preluată de presă: ,,Povara cheltuielilor de personal este datorată modului în care a fost gestionat procesul de revizuire a pensiilor militare. Fosta guvernare a vrut să reducă cheltuielile cu pensii şi salarii, dar s-a întâmplat exact invers. ( admin: păi nu spuneaţi că Boc a tăiat pensiile A ! deci le-a mărit şi e rău :!: ) Iar noi decontăm acum”, a declarat miercuri ministrul Apărării.
      Întrebat dacă în opinia sa pensiile acordate militarilor după procedura de revizuire ar fi nejustificate, ministrul Apărării a răspuns că el are o singură problemă, legată de principiul contributivităţii. (admin: adică cum ai vrea dom’ menestru, în ultimele luni o funcţie babană cu salariu pe măsură şi gata, am păcălit … păi nu cumva e mai corect să mergem pe pricipiul contributivităţii )

      Ministrul Dobriţoiu a explicat că el este nemulţumit de faptul că persoanele care au făcut cursuri de pregătire au avut salariul redus pe perioada studiilor, prin urmare şi contribuţia la pensie a fost mai mică. “Astfel s-a ajuns ca un subofiţer, un maistru-militar are o pensie mai mare decât un general, lucru absolut neîntâlnit în nicio armată de pe continentul european şi nord-american. S-ar putea prin Africa să fie o situaţie similară”, a arătat ministrul Apărării.” - problema mare aci apare. Dom menestru minte, pentru că în fapt nu s-a întămplat aşa ceva…şi chiar dacă ar exista, probabil 4-5 cazuri izolate, atunci sigur este vorba de mecanici de zbor, întrucât submariniştii nu trec peste 3000 lei net, iar dacă vorbim de cealaltă categorie, sunt convins că nu veţi auzi general sub 4000 lei net. Şi minte pentru a justifica o “reparare” pentru cei 10-12 procente dintre pensionarii militari care au pierdut la revizuire/recalculare. Adică aşa dom’ menestru, să moară capra vecinului că e mai lăptoasă . Brava dom’ menestru, dovediţi eficacitate şi eficienţă în managementul de propăşire a armatei .[http://bazel09.wordpress.com/2012/05/23/caporalul-dobritoiu-isi-culege-informatiile-de-la-nea-gheorghe-din-targ/]

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. BAZEL 09 ARE MARE DREPTATE!!!

      Ștergere
  16. Anonim23 mai 2012, 16:49
    Domnule Stelian P. va multumesc pentru precizarile pe care le-ati facut .
    Eu pe dumneavoastra va cred , si de acum voi sta la calculator numai cu hainele cele bune . Nu se stie daca nu cumva administratorul nu ma vede si ride de hainele mele .
    Este normal ca domnul Admin si domnul Cezar sa nege ca ei pot sa vada totul despre noi cei care le folosim blogurile . Daca noi aflam ce pot sa faca ei , nu ne mai aratam pe blogurile lor .
    Dar sa stiti ca nu pot fi de acord cu dumneavoastra intr-o problema .
    Ati spus despre domnul Cezar si despre acel Plano 10 ca sint oameni destepti si stiu cum este cu treburile acestea de internet . Domnul Cezar este , fara indoiala , un om destept pentru ca este unul de-ai nostri . El este destept pentru ca este din cei care au dreptate .
    Dar cum poate fi destept acel Plano 10 cind el nu este dintre noi , cei care avem dreptatea de partea noastra ? Din aceasta cauza eu cred ca ati gresit cind ati spus ca si Plano 10 este destept .

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim23 mai 2012, 17:00
    Mai anonime de la 16,49.M-ai dat pe spate.Initial mi-ai parut enervant, dar incep sa inteleg...In anii cat am fost activ si am avut oameni in subordine , elevi sau stagiari, le-am repetat continuu...IN ARMATA TREBUIE SA FII SUFICIENT DE DESTEPT CAT SA POTI FACE PE PROSTUL.Cred ca ti se potriveste de minune!


    Anonim23 mai 2012, 18:49
    Anonimule - Te rog mai posteaza ! Spui ADEVARURI _ADEVARATE si scrii bine!!


    Anonim23 mai 2012, 18:53
    PS. Anonim23 mai 2012, 16:49 Si Plano 10 Merita tot respectul ! Ne-a jutat (cu probleme legislative !) sa spunem si sa sustinem ADEVARUL !

    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plano nu este militar deci nu putem spune ca este de partea cuiva sau impotriva cuiva. Este un jurist cu experienta care a ajutat ambele parti cu sfaturile sale. Din partea mea merita tot respectul.

      Ștergere
    2. @Stelian
      Multumesc!
      Sa nu contezi pe faptul ca noul administrator al blogului, Lupus,nu este militar.

      Ștergere
    3. Si eu iti multumesc pentru ajutorul acordat celor peste 85% !!

      Ștergere
    4. Sa v-o sugeti reciproc!

      Ștergere
  17. bazel09 spunea...
    23 mai 2012, 22:55
    Dezgustător ! O parte dintre voi trăiţi într-o lumea a voastră, paralelă cu realitatea cotidiană. Vă vedeţi numai propriile interese şi aveţi impresia că totul vi se cuvine. Procedaţi la fel de execrabil precum cel din fruntea ministerului apărării, Dobriţoiu ! Trag concluzia, citind commenturile voastre, că la fel aţi procedat cât aţi fost şi-n activitate ... nu aţi fost în stare să scăpaţi o firimitură printre degete pentru ceilalţi. Aţi fost întotdeauna oportuniştii şi obedienţii sistemului militar, pe care în final l-aţi distrus. Nu l-au distrus politicienii, ci voi ...cei care v-aţi aplecat capul şi n-aţi scos un sunet atunci când s-au hotârât destinele armatei , încă din 90 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde spunea, neicuşorule, acest bazel09 vorbele de mai sus? Eu cetii toate comentariile cap-coadă şi invers, de vreo două ori, şi nu dădui peste ele. Să fie vorba de comentariul şters de autor? N-aş prea crede, că văzui că autorul acestuia fuse Cezar şi pă el nu-l crez în stare să mă facă pă mine oportunist.

      Ștergere
    2. Gata, mă dumirii! Dădui o fugă pă la Plano 10, să văz ce şi cum mai e p-acolo şi-mi săriră vorbele chiar în ochi, că sunt puse în capu listei, să le vază tot omu, aşa că le mai cetii o dată. Aşa-mi trebuie!

      Ștergere
  18. Dobritoiu este un ministru bun si va fi si mai bun. Portocaliii au de ce sa se teama!...
    La fel si canaliile care aici, pe un blog al militarilor, isi arunca dejectiile si refularile lor!
    Pe cine deranjeaza Armata, pe cine deranjeaza simtul de dreptate, de corectitudine, de civism?
    Raspunsul este simplu: pe hoti, pe derbedei, pe puturosi, pe lichele. Iata pe cei care sunt deranjati de Armata si de militari - activi sau in rezerva.
    LICHIDATORUL DE DERBEDEI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonima
      Este bun domnul ministru dar sa retraga minciuna cu pensia subofiterului mai mare decat a generalului.
      Vezi cum te exprimi ca hotii, derbedei,puturosii si lichelele pe care vrei sa-i lichidezi sunt tot militari.:):)

      Ștergere
    2. Pensia subofiterului, mai mare decat a generalului, nu este o minciuna, este o realitate nasita de o lichea (aici ai dreptate- este din randul nostru, al militarilor - si Armata are uscaturile ei dar, trebuie sa recunosti ca acestea sunt mult mai putine decat prin alte paduri ...). Ai ghicit, este vorba de Gabi Oprea - dat afara din Armata, pentru diverse infractiuni, si facut apoi ministru de catre politicieni.
      Pensia unui comandant de unitate este mai mica decat pensia subofiterului avut in subordine pe post de sef depozit armament si munitie al aceleeasi unitati.
      Subofiterul asta avea cea mai dulce viata din cazarma, inainte de 1989, de el nu puteau sa se atinga cu diverse servicii, munci agricole, etc.
      Dar, daca esti civil, nu ai cum sa pricepi aceste realitati.
      LICHIDATORUL DE DERBEDEI

      Ștergere
    3. Comandantul de unitate de care vorbesti a avut o cariera episodica prin Armata daca subofiterul sef de depozit, caruia i-a fost intamplator comandant, are o pensie revizuita mai mare decat a sa.
      Ce ai fi vrand, ca un comandant de unitate trecut in rezerva cu mult inainte de termen, datorita incompetentei, sa aiba pensia unui cadru militar care a iesit la pensie la limita de varsta?

      Ștergere
    4. Dle Plano, dar incapatanat mai esti. Chiar ne crezi imbecili? In exemplul de mai sus comandantul de regiment era coleg de promotie cu cel de la depozit.
      LICHIDATOR DE DERBEDEI

      Ștergere
    5. Si de ce ar trebui sa primeasca o pensie mult mai mare comandantul daca a iesit repede la pensie de pe aceasta functie iar subofiterul a mai lucrat 7-8 ani? Nu vrei sa ne spui care este diferenta de vechime efectiva intre cei doi fosti colegi e promotie?

      Ștergere
    6. Esti imbecil ! Pana una alta fa-ti si tu un cont cu un N_Name ! Eventual ,,Sugator de pix"!!

      Ștergere
  19. Derbedeu ii fiu lu tactu !Buhai de balta ce esti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A inceput sa bazaie o musca pe aici. Se pare ca era pe caciula unuia dintre cei ce arunca laturi pe blogurile militarilor!...
      De-al cui esti, nenica?!
      LICHIDATORUL DE DERBEDEI

      Ștergere
    2. Nu te agita curdeleu, risti sa-ti creasca tensiunea...

      Ștergere
  20. PENTRU A NE DEMONSTRA CA NU MINTE ...DOBRITOIU ..SA_SI PUBLICE CUPONUL DE PENSIE PE ULTIMA LUNA !! ASTEPTAM!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rapanule si tu sa-ti publici dosarul de cadre, LIMBRICULE/LIMBICULE/LINDICULE!!!
      PS. Zi-i si memoriu personal, umfla-i-ai burlanul la cal!

      Ștergere
    2. E la secret...amarasthene ! Luate-ar calul la umflat!!

      Ștergere
  21. IMPORTANT: Calendarul tradiţiilor populare - 24 mai. La Multi Ani, celor care sarbatoresc azi! Ispas; Înălţarea Domnului; Paştele Cailor.
    =======================================
    Tradiţii: Din ziua de Paşti şi până în ziua de Ispas, oamenii se salută numai cu cuvintele: „Hristos a înviat!/ Adevărat c‑a înviat". În ziua de Ispas se salută cu: „Hristos s‑a înălţat!/ Adevărat că s‑a înălţat". După Ispas încep a se saluta obişnuit. ♦ De la această dată nu se mai mănâncă ouă roşii. ♦ Cine moare la Ispas, se duce în cer. ♦ Este Paştele Cailor: numai în această zi scapă caii la iarbă verde şi pasc atât până se satură, şi apoi se culcă şi dau din cap, în semn că sunt sătui, de aceea azi e Paştile lor. Însă deoarece un ceas e mai nimica toată şi mai ales pentru cai, care, de ar paşte sau ar mânca orişicât de mult, tot nu se satură cumsecade, de aceea oamenii consideră Paştile lor ca unul care nici n‑ar exista. Preacurata Fecioară Măria, după ce a născut pe fiul său, Domnul nostru Iisus Hristos, neavând alt loc unde‑l pune, l‑a înfăşat şi l‑a culcat în ieslea lui Crăciun, unde erau legaţi boii şi caii acestuia. Boii mâncară cât mâncară şi, săturându‑se, se culcară şi prinseră a rumega. Caii, însă, obraznici, nu numai că mâncară tot fânul cât era în iesle, ci‑l mâncară până şi pe cel de pe pruncul Iisus, pe care‑l puse maica sa acolo anume ca să nu‑l afle Irod şi să‑l taie. Văzând Maica Domnului aceasta, s‑a supărat pe dânşii şi i‑a blestemat să nu se mai sature de mâncare decât o dată pe an, şi anume în ziua de Ispas, iar pe boi i‑a binecuvântat.

    Obiceiuri: În ziua de Înălţarea Domnului, femeile care au în familie morţi împart azime calde, ceapă verde şi rachiu pentru sufletele morţilor, crezându‑se că în acea zi se înalţă sufletele lor la cer şi să aibă merinde de drum. ♦ Femeile împart lapte dulce fiert cu păsat şi la cine dau trebuie să dea şi un buchet de mături de pe câmp. ♦ Ciobanii primesc în dar câte un caş (uneori şi câte un miel). Mieii se taie abia în această zi („Primăvara mai multe piei de miei decât de oaie"). ♦ Se făceau târguri de fete (nedei, ca şi de Paşti, de Rusalii), unde tinerii veneau să le peţească. Fetele îşi aduceau zestrea şi podoabele. ♦ Căluşarii joacă în zilele de la Înălţare până la Rusalii. În acest timp ei cutreieră toate satele şi oraşele, pururea jucând şi săltând, şi în tot timpul nu se culcă să doarmă într‑alt loc, decât sub acoperişul bisericilor, căci, dacă s‑ar culca într‑alt loc, i‑ar munci strigoaicele sau, cum le zic ei, Frumoasele. Dacă se întâlneşte o ceată de căluşari cu alta pe drum, ele trebuie să se bată, şi ceata învinsă se pleacă celeilalte; apoi pun condiţiuni de pace, după care cei învinşi trebuie să rămână nouă ani supuşi celor învingători. De se întâmplă ca în lupta aceasta să rămână vreun mort dintr‑o parte sau alta, în acest caz nu se începe judecată, nici judecătorul nu urmăreşte pe făptuitor. Cel care e primit într‑o ceată de căluşari trebuie să rămână nouă ani într‑însa şi în tot anul să fie de faţă la termenul ştiut; dacă nu s‑ar prezenta o dată, atunci zic că are boala cea rea (ducă‑se pe pustii) şi‑l muncesc Frumoasele. - urmeaza -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru bunul mers al vieţii şi al treburilor: La Ispas se bat cu leuştean, ca să se îngraşe. ♦ Se taie păr din vârful cozilor de la vite şi se îngroapă într‑un furnicar: „Să dea Dumnezeu să fie atâţia miei şi viţei câte furnici sunt în acest furnicar!"

      Apărător de rele şi durere: În drumul lor spre cer, unele spirite ale morţilor se pot rătăci. Rămânând pe pământ, ele devin moroi sau strigoi, care provoacă rele animalelor şi oamenilor. De aceea, în noaptea şi în ziua de Ispas, se desfăşoară numeroase practici apotropaice: culegerea şi sfinţirea florilor, a frunzelor şi ramurilor de nuc, alun, leuştean, paltin; lovirea vitelor şi a oamenilor cu leuştean; sunatul din buciume; încingerea peste mijloc a fetelor şi femeilor cu leuştean etc. ♦ Casele sunt împodobite cu frunze verzi (paltin), care, uscate, sunt bune împotriva trăsnetului; leuşteanul este pus în ferestre; cu el sunt bătute vacile şi chiar oamenii, pentru a nu fi atacate de strigoaice. ♦ Nu se lucrează (cine lucrează, căpiază) – pentru primejdie, pentru grindină sau lovituri sau de frica lupilor.

      Despre muncile câmpului: Numai până la Ispas e bine a semăna porumb, pentru că altfel nu se mai coace. ♦ Ce se seamănă după Ispas nu rodeşte.

      Antoaneta Olteanu, Calendarele poporului român, Ed. Paideia, Bucureşti, 2001, 2009

      Ștergere
  22. Anonim spunea...
    24 mai 2012, 13:14
    Dobritoiu,papagal vopsit,scmd-ist frustat de scaderea propriei pensii,actioneaza cu sloganurile dogariene,uitand ca trebuie sa fie aparatorul tuturor pensionarilor militari.Ce poti sa spui despre acest individ care nu are cunostinte elementare despre relitatile militare fiindca s-a ocupat numai de politica in ultimii ani,si care propaga idei defaimatoare despre militari precum ca noua ni s-ar fi luat gradul (!!!???), ca avem pensii nemeritate si prea mari,ca subofiterul nu merita banii( de fapt nu subofiterul are prea mult,ci generalul la care se refera decalajul nu este general adevarat ,ci facut din muhaia ,fara stagii ,fara vechime etc.).
    Cred ca individul ne va arunca din nou in bratele opiniei publice ,ca avem pensii nemeritate,si ca din cauza noastra criza ruineaza Romania.De fapt,vremurile grele care urmeaza abia astepta tinte pentru furia poporului disperat de saracie si lipsa locurilor de munca...
    de pe Plano 10

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa trecem la fapte.Cine aduce leusteanul ?

    RăspundețiȘtergere
  24. "Anonim24 mai 2012, 13:31
    Ba prostule ,magarul nu behaie ! El face Iha.iha....exact cum faceti voi la legea pensiilor !!"

    Mei răpănilă, trage-ne-ai frîna de mînă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care ma? aia mica ,mica ..monument ridicat in cinstea eroului cazut.!!!
      Expl. Monument-=burdihan facut pe L116
      erou = putulica care foloseste doar la pipi!!

      Ștergere
  25. Steliane,fa-ti testamentu',cartile sa te steargi la c.r cu ele pe lumea ailalta si cd-urile cu muzica sa le asculti tot pe lumea ailalta!!!!Lasa scris ca nevasta-ta face tot ce stie ea,adica le arunca la gunoi!stelipulea,hai nu fii suparat ca au luat tiganii aia de rapidisti bataie ,asta-i viata!Ha,ha ,mare gogosar esti!Hi,hi,numai cand scrii tu,ma emocionez si ma entemedez,la cat esti tu de intelept si prolific,lipeste proteza cu Corega si pazeste-ti cu..curuzu' de maimuca de cezar,ca iar e derutat,crede ca-i banana!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe asta (asta) s-o impaiati ! Va reprezinta cu cinste!!

      Ștergere
    2. Colega, te parasc la Roberta lui Anastase ca ma plagiezi si o s-o rog sa-ti numere ouale ca sa intri in Cartea recordurilor...caci numai eu ma emocionez, ma entemedez si fac pe mine cand il citesc seara sub perna pe Steli-iubirea mea.

      Ștergere
  26. Viermului de-si zice PLANO: ciumpalacule, daca nu ai facut parte din sistemul pe care te tot dai expert, stai dracului in banca ta! Vezi-ti de hidrocentrale si pedale, poate la asta te pricepi mai bine! Ce vrei sa ne demonstrezi, ca esti un halitor de kkt, in slujba unora care au distrus in 22 ani, aceasta tara? Bai jumara, tu ai caracter? Ti-ai vindut blogul fara sa guitzi nimic, pe shest ca un tilhar, te-ai dat destept de acum dai in gropi si te mai dai si cunoscator a toate alea. PULANOX, ba, tu esti un frustat, probabil ai vrut si tu sa ajungi vreun sef depozit alimente prin armata, dar te-au respins aia ca esti prea negru la matze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate RH, privindu-l pe PULANOX! Numai ca asta de-si zice ba Walter, ba PLANO10, nu merita plutonul de executie, merita un shut in cuurr!

      Ștergere
    2. Mai intai sa-l juganim si apoi sa-l casapim!

      Ștergere
    3. Sa NU UITATI SA_I DATI PIELEA ..INAPOI SI APOI ..REPEDE INAINTE....si tot asa sa vedeti ce apare!!

      Ștergere
    4. Cezarus cu parul cret/Ia Pulanul din cotet/Da-i in bot, loveste-l tare/Oricum, n-are bocitoare/Iar pe flitul cel spurcat/Sa-i pui botzul de kkat.

      Ștergere
  27. Multumim,Admin!
    Ne-ai luminat cu IP-urile ,minunat acu'inteleg eu cum stelipulea posteaza din Bucuresti si -i cade caramida in cap de la Timisoara,si d-aia sustine el ca-i din Temesvar,,,,de la caramida i se trage!Bai, stelipuleo o sa te impaiem si o sa te azvarlim la Antipa,ne mandrim si noi cu circumvolutiunile tale,sau daca au aia de la Antipa alta idee si vor sa-ti conserve cu...curuzu'in alcool precum falusul lui Terente!!!!!Ha,ha si hi,,,,stelipuleo sa nu intri iar in depresie,ca noi de cine mai facem misto!

    RăspundețiȘtergere
  28. PENTRU A NE DEMONSTRA CA NU MINTE ...DOBRITOIU ..SA_SI PUBLICE CUPONUL DE PENSIE PE ULTIMA LUNA !! ASTEPTAM!!
    Cereti asta pe toate blogurile!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, maimuca dovedesti inca odata c-ai capul cit nuca...

      Ștergere
  29. Anonim24 mai 2012, 15:52
    Sa NU UITATI SA_I DATI PIELEA ..INAPOI SI APOI ..REPEDE INAINTE....si tot asa sa vedeti ce apare!!
    ==========================================
    PAI DACA-I DAM ŢESTOSULUI PULANOX PIELEA ÎNAPOI, CE SE POATE VEDEA DECÎT UN CAP DE CEZĂRUŞ CU OCHI DE MAIMUŢOI!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Si cine-ai vrea tu sa ne reprezinte anonimule de la 15.50?De alde stelipulea,mafiotu'cu proteza lipita cu Corega?Pai el e prieten la catarama cu alt mafiot:Laurentiu Mironescu,pdl-ist convins,mare sef prin portul Constanta!Deci, stelipulea caci tu te crezi un basinica cu cucuruzu'in doua luntri ,hai scuteste-ne ca nu te ia nimeni in seama ,cel mult sa te prindem si sa te transam ca pe chinezi si dupa aia pasol la valiza,era sa zic pasol la turbinca!Zau,mai ciumpalacule ,daca erai competent talpica zau te opreau sogunii aia p-acolo,iti gaseau ei intrebuintare,macar la sushi,si tot era o scofala!Te pup pe portofel,sa fie plin cu bani,ca te parasc la izmenar,ca l-ai pupat atat si l-ai lins ca sigur tu ai o pensie de gumilastic ,vorba lu' Tanase,Carabus!Hip,hip ura HAI DINAMO!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreu sa va reprezint! Ma transform in om dup-un pahar de absint. Ba mai vreau s-ajung primar, ca mi-a ajuns cit fusei la UNPR secretar.

      Ștergere
    2. PS. Am uitat...
      De beau o Saniutza, ma transform ca Curleonu-n putza. Da nu de maimutza, de al de trage la carutza!

      Ștergere
    3. Eu de beau o saniuta, ma urc cu Steli-n caruta, insa nu ca sa mi-o traga,ci sa-i prind protenza-n ceara.

      Ștergere
  31. Mei, mei, mei ...
    Ha, ha, ha ....
    Hi, hi, hi ....
    Fratilooor, chemati smurdul ....
    ==========
    P.S.: Maimucele si toata lumea, am dat un "regal" de zile mari...
    Nenea Rinciog, trebuie sa fie multumit: este un semn ca toata lumea este vesela, a primit cu satisfactie vestea candidaturii si vor merge la vot!
    Uauuuuu ce veslie ... Nenea Rinciog, sa pregatesti berea! Nu mai este mult!
    Mei, mei, mei ...

    RăspundețiȘtergere
  32. Pentru anonimul de la 18:24:
    Colega, uite asta-i proteza mea de o lipesc de gingirica cu COREGA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ca sa nu ramin dator cu un raspuns colega
      Sa stii ca-i bun al naibii cleiul asta zis Corega.
      Ca pin-al folosi eu vrui in dinti sa sparg o nuca,
      O inghitii si cind voios mergeam la buda, ma tot mushca de buca!

      Ștergere
  33. La MApN, din 76 891 pensii militare recalculate/ revizuite 7 546 pensii cu cuantum diminuat ( Evideta TROFIN)
    Mare atentie cu cine va jucati!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuco nu ai treaba? Tu stai dupa usa de la baie si faci o mica laba?

      Ștergere
    2. EU, cel de-al 76891-lea, sunt contra ..trece-ma la 7546.

      Ștergere
  34. Aloo don ministru Dobritoiu ?!! Asta-i adevarul,nu ce va soptesc cativa ..sugubati pe la ureche!
    Daca omul ii ocupat si nu citeste, poate un consilier sau unul cu ochisorii albastri sa-i arate, sa nu fie omul dus cu presul!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuca e tot maimuca! Duce la gura tot ce-apuca.

      Ștergere
    2. @ anonim 20:56,alias cezar,
      Ce faci maimutzoiule,te dai la DON ministru ?!?Parca te laudai ca ai fost coleg de clasa cu Dobritoiu.Nu esti tu ala care tzopaiai de fericire ca au venit usl-istii la putere si pentru ei CONTRIBUITIVITATEA e sfanta.Mare fazan esti.Se pare ca nu-ti ajunge cat te-a f...t Nastase.

      Ștergere
    3. Cezar maimuca nu-i fazan, el este cel mai mare urangîtan

      Ștergere
    4. Nu Nastase ne-a futut ci ai nostrii, in frunte cu Poescu!!

      Ștergere
    5. @22:12. Maimuco, pe tine te cam RRRRegularizeaza toata lumea.Altfel, n-ai fi mascota.

      Ștergere
  35. Si cateva prop, DESTEPTE de la unul care se da coleg cu dvs!!! Noi nu-l credem dar propunerile sun beton
    CEZAR18 mai 2012, 12:56
    Prea multe intrebari....fara raspunsuri ! Problema trebuie pusa pragmatic si SIMPLIFICATA pentru a putea fi rezolvata !
    1.Contributivitatea nu va putea fi pusa in discutie!!(abia asteapta PD.L-ul)
    2.Trebuie revizuita modalitate de aplicare a grupelor de munca ! Nu la toti la fel ! Unitatile operative si cadrele care duceau lupta mai intai si apoi ..popa si functionarimea in uniforma ! Aplicarea tuturor pensionarilor din momentul in care s-a hotarat.
    3. Corectarea erorilor facute in culegerea de date !
    4. Pentru onestitate , trebuie sa fie reglementata o masura pentru cei ce au iesit cu OG-7 si nu au vechime completa ,in contrapartida cu cei ce nu au suferit ,,efectele reformei "si au vechime integrala sau chiar mai mare!!
    Cam atat ar fi ARHISUFICIENT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, Cezar maimuca nu-i colegul nostru, este mascota noastra! Cit despre cit despre deshteptaciune, cica National Geografic face nishte teste, fiindca vazura si aia ca mintea maimuce-i joaca feste.

      Ștergere
    2. Na ca gresii! Ma injura maimuca.
      Animal Planet nu National Geographic.

      Ștergere
    3. Prostule...iti mai tremura si mana!

      Ștergere
  36. Colegilor cine l-a RRRegulat pe Cezar maimutza? Cumva Corleonlul?

    RăspundețiȘtergere
  37. Hei pensionarii ZOO si cei evadati de la Spitalul 9, Nea Cashcavalul i-a luat un interviu domnului Dobritzoiu, cu privire la pensii! Cititi pe Ziua Veche! Czare vezi ca Nea Cashu te-a pirit la don' menestru.

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim spunea...
    25 mai 2012,
    Lgea 164/2001 avea unele nedreptati, daca o analizam ca lege a pensiilor. Dupa parerea specialistilor din domeniul pensiilor, Legea 164 era oarecum impropriu numita lege a pensiilor. Mai degraba ar fi putut sa se numeasca Legea rentelor de stat pentru militari.
    Legea 164 respecta principiul militar, acela ca armata este pe grade. Deci cel cu grad mai mare trebuie sa aiba o pensie mai mare. Cam asa si era, desigur cu putine exceptii. Pe cand o lege a pensiilor trebuie sa puna in prim plan MUNCA. Binomul Pensie-Munca este filozofia unei legi a pensiilor, chiar de la Bismark incoace.
    MUNCA cu principalele ei caracteristici:
    1. Valoarea sociala a muncii, adica drepturile salariale primite in contrapartida pentru munca prestata si, evident, contributia la bugetul de pensii. (Guvernul, prin MApN, trimite acum din bugetul de stat in bugetul de pensii, valoarea cu care ar fi trebuit sa contribuie militarii pensionari, care la vremea lor nu au contribuit);
    2. Durata muncii, adica vechimea in munca;
    3. Conditiile de munca, adica grupele de munca sau mai nou conditiile deosebite, speciale si alte conditii, in care s-a desfasurat munca.
    Legea 164 avantaja gradele militare mari. Preponderent dintre acestia sunt nemultumitii de azi. Desigur nemultumiti sunt si cei disponibilizati. Personal consider ca disponibilizatii au fost jertfiti pe altarul istoriei si trebuie sa fim alaturi de suferintele lor, ca de altfel fata de toti cei care pierd, acum sau in viitor. Compensarea baneasca primita nu este acoperitoare.
    Spre deosebire de Legea 164/2001, Legea 119/2010 si Legea 263/2010 avantajeaza si gradele mai mici, dar mai ales pe cei care au lucrat in conditii de munca: scafandri, parasutisti, aviatori, luptatori in teatre, poligonari, munitionisti - mai ales cei de la incercari armamente si munitii, rachetisti, radiolocatoristi etc etc. Dar atentie! Acestia au o speranta de viata mai mica, deci au toate "sansele" sa incaseze un numar mai mic de pensii si chiar o suma mai mica, calculata in total pe durata pensiei.
    Fratauceanu

    RăspundețiȘtergere
  39. bazel09 spunea...
    25 mai 2012, 08:39
    diplomatu spunea...25 mai 2012, 07:57
    Deci, ... să gândim logic: militarii în activitate au fost remuneraţi după grade, funcţii şi responsabilităţi. Până aici suntem pe aceiaşi lungime de undă. Dacă aşa a fost, nu văd de ce nu îţi convine principiul contributivităţii ? ... şi de ce nu eşti de acord ca cel care a stat 35 de ani în activitate trebuie să primească mai mult decât cel care a stat 20 de ani în activitate, chiar dacă cel din urmă a avut grad şi funcţie mai mare !!! Dacă, unii cu grad mai mic, au fost remuneraţi mai bine, înseamnă că au avut responsabilităţi ... nu au primit bani pe ochii frumoşi ! Trebuie să realizăm o delimitare clară între militari, chiar dacă per general vorbim de armată, grade, funcţii. Unele profesii au fost şi sunt cu grad ridicat de risc, deci şi responsabilitate pe măsură, altele ...treacă-meargă. Nu poţi compara un maior sau lt.col de la izmene (tot e la modă de când cu cashchetaru’ ) cu un macanic de zbor ! Şi-n activitate aceştia au fost remuneraţi diferit...sau un militar de la marină (submarinist sau scafandru) cu un iepurash de câmp , chiar şi lt.col ! 164 avantaja o anumită categorie, unii pe bune, alţii oportunişti şi dezavantaja marea masă şi pe cei care nu au fost „sluji” la stăpân şi nici obedienţi sistemului. Nu o să mă convigi pentru nimic în lume vorbind patetic despre onoare, demnitate, datorie, când ştiu foarte bine sistemul. De ce crezi că este corect ca unul care şi-a tras funcţie pe ultima sută de metri trebuie să primească la fel cu cel care întreaga activitate a ocupat funcţii de conducere ! Plus că 164 venise cu aberaţia de salariu de merit, pe care ştii foarte bine cine le lua !

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonim spunea...
    25 mai 2012, 10:56
    Pentru unii de pe aici, inainte de a ajunge la cedo invatati gramatica....oricum se vede ca nu au nimic in tartacuta multi care kommenteaza pe aici isa...cum poti sa debitezi tot felul de tampenii gen...in noile decizii mi s-au pus sporuri astronomice nemeritate dar tot nu am ajuns la cuantuml din dec 2010.Pai, mai haladitilor, cum a fost calculata pensia voastra din dec 2010 de asa maniera incat cu sporuri astronomice sa nu mai atingeti valoarea aia? E ceva putred si nu in Danemarca.....cred ca mintiti cu nerusinare, ati avut pensia smecherita pe L164/2001 si acum s-a ajuns la pretul corect. Cat despre grupele de munca lasati-o mai moale....pe vechea lege, voi, cadrsitii , politrucii si popotistii v-ati tras grupe cum ati vrut....acum, s-a facut cat de cat ordine.....in fond, viata in Armata a fost si este dura, cu program inflexibil, aplicatii peste aplicatii, exercitii in cadrul Parteneriatelor....alarme, etc....stress fff mare.....deci grupele de munca se justifica....ca voi, zindikalistii(politruci si cadristi sadea) nu le prea meritati ca ati cam stat prin birouri...asta e treaba voastra....de aia tot bateti apa in piua....ca sunt acordate incorect....stiti voi ce stiti !!

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonim spunea...
    25 mai 2012, 10:20
    Pentru toti mascaricii postaci de pe aici, ma refer la postacii prostaci de zindikalisti cu ochii tristi.Acestia si-au vazut raschetate pensiile smecherite si acum arunca peste tot zvonuri cu ilegalitatea revizuirii, aplicarea anapoda a unor prevederi etc. Balabustelor, revizuirea s-a facut in baza unor legi aprobate in Parlament. HG 1294/2001 a ramasa aceeasi, s-a modificat Anexa la HG iar modificarile respective se aplica tuturor pensilonarilor militari nu pe ochi frumosi cum s-a facut la zecile de amendamente la L164/2001 care au fost aplicate doar la smecheri. Nu mai umblati cu ocaua mica, tovarasi zindikalisti ca nu tine. Pensiile voastre smecherite nu mai pot fi reanimate nici cu smurdul......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La MApN, din 76 891 pensii militare recalculate/ revizuite 7 546 pensii cu cuantum diminuat ( Evideta TROFIN)
      Mare atentie cu cine va jucati!!

      Ștergere
    2. A intrat artileria grea, RAA cu dezakordatul in frunte si cu maimuta pifan in coada-cur!Pazea!Socolaaaaa, deschide portileeee!

      Ștergere
  42. Pam..Pam !!...a venit in sprijin ..artileria grea , ..rachetele si aviatia!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS.... si marina cu ..trupele de scafandrii!!

      Ștergere
    2. Cezarica belicos,
      Finantez un meci de box
      Intre tine si PlanoX-
      Si sa-i dai in gura bine
      Cu-Alupigus de la tine
      Si Sloboz-ul de la mine..

      Ia si tu, ia de la Tata, ia de la Tata,ia de la TataQ

      Ștergere
    3. Eu cu PlanoX ,nu ma bat!
      Zica Anonimii orisi-ce,
      Pentru adevar si dreptate
      Cu civilul, impreuna am luptat!!Czar

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri