Google Translate

joi, 17 mai 2012

SCMD. Meniul: ziua si scandalul. Asta nu pot să trec cu vederea, depăşeşte valoarea unei ciondăneli.

Motto: Domnule Dogaru, cât aţi avut ce aţi avut cu mine şi m-aţi tratat ca pe oaia neagră a sindicatului, nu m-a deranjat, era vorba de mine ca persoană, nu era nici un pericol. Dumneavoastră însă ...


Domnul Dogaru nu mai are pace.
A început să dicteze şi când doarme. Săracul Rînciog nu mai pridideşte cu dactilografiatul probabil îi dictează şi prin telefon. De când s-a schimbat guvernul şi există riscul ca noul guvern să facă dreptate militarilor prin modificarea OG-1 /2011 şi apoi în perspectivă reintroducerea pensiilor ocupaţionale pentru cei care le-au pierdut,
domnul Dogaru vede numai negru în faţa ochilor.

Perspectiva pierderii clientelei, a cotizaţiilor, a închiderii proceselor odată cu modificarea legii şi revenirea la legile ocupaţionale, este sumbră, asta va însemna practic pentru foarte mulţi rezervişti retragerea din sindicat iar pentru Dogaru pierderea „vacii de muls” la care tot făcea referire de atâtea ori prin materialele domniei sale.
Aşa ceva nu este posibil aşa că domnul Dogaru a trecut la contraofensivă.


Văzând că unele filiale au luat iniţiativa contactării factorilor de răspundere din conducerea USL fapt ce ar urgenta eventual rezolvarea problemelor sindicaliştilor, şi îi mai şi critică punctele de vedere, domnul Dogaru a trecut la represalii. A mai scos un material de pe un blog al unei filiale, de data aceasta un material scris chiar de preşedintele filialei, e vorba de filiala SECTOR 6 a enervantului colonel Tudor şi ca să se înveţe minte a interzis accesul la pagina respectivă.


Dacă încerci să accesezi pagina filialei sector 6 vei primi un mesaj prin care eşti anunţat că nu faci parte din cercul de prieteni ai ... administratorului, nimeni altcineva decât satârul Rînciog. Deci războiul imagologic împotriva propriilor membri de sindicat a trecut la o treaptă superioară, acum nu se scot numai materialele, se blochează chiar accesul la blogul filialei. Bineînţeles asta în numele dreptului la opinie, la informare, al libertăţii de expresie. Avizez pe această cale că până şi DD şi-a recâştigat dreptul la licenţă şi se judecă cu oamenii lui Băsescu, nu cu Dogaru.

Continuaţi aşa domnule Dogaru şi vă veţi trezi dat în judecată pentru încălcarea libertăţilor fundamentale ale omului. Dacă aşa v-a învăţat departamentul Juridic să procedaţi, atunci schimbaţi departamentul că vă învaţă numai prostii. Dacă aşa v-a învăţat prietenul Val, luaţi nişte cătuşe şi legaţi-vă strâns de mână cu el, veţi avea aceeaşi soartă.

Domnul Tudor a îndrăznit din nou să pună pe tapet problemele pe care le are cu Comitetul Director, iar Dogaru l-a ras. Dar nu l-a ras numai, aşa cum a ras filiala Craiova, pe Tudor l-a epilat, pentru că i-a închis blogul. Aş propune ca în biroul unde se ţin adunările CD să se pună deasupra o firmă, ceva gen „Beauty saloon” şi un mesaj,
„Epilăm cu ochii-nchişi”.
Iată textul lui Tudor aşa cum apăruse pe blogul defunctei filiale 6:

„Stimate colege, stimati colegi,
Evolutia evenimentelor la nivel national dar in special la nivelul sindicatului ne impune sa facem o analiza amanuntita a activitatii si atitudinii noastre fata de sindicat.

Imi pare rau dar trebuie sa prezint cateva situatii mai deosebite privind activitatea mea ca presedinte al filialei si ca fost vicepresedinte ( interimar) al Comitetului Director.

In primul rand doresc sa informez toti membri de sindicat ca retragerea mea din CD a fost si ramane o decizie personala generata de incompatibilitatea functiei detinute cu activitatea acestui for de conducere , for care pana in momentul de fata ( indiferent de afirmatiile presedintelui Dogaru ) isi desfasoara sedintele in afara cadrului statutar si regulamentar. Doresc sa va informez ca nu am nici o legatura cu fabulatiile presedintelui Dogaru si ale vicepresedintelui Pricina privind actiunile destabilizatoare la nivelul sindicatului, fabulatii pe care le consider ca idei emanate de scenaristi in arta manipularii.

In al doilea rand doresc sa-mi reafirm totala disponibilitate de a actiona pentru respectarea principiilor care au stat la baza infiintarii SCMD in care m-am inscris din dorinta de a actiona impreuna cu toti colegii mei pentru a lupta , prin forme democratice si legale, pentru a fi respectati, pentru a ne pastra drepturile castigate prin munca si sacrificii, pentru a trai ultimii ani din viata in liniste alaturi de cei dragi noua.

In al treilea rand va informez ca afirmatiile mele transmise presedintelui Dogaru si Comitetului Director si aparute pe pagina filialei sau , chiar pagina principala a SCMD ( atat cat s-a mai putut) au sustinere in fapte , actiuni si date reale, concrete si corecte, date pe care le voi prezenta Consiliului National al Reprezentatilor.

In al patrulea rand va informez ca alaturi de cel mai inchegat si realist birou operativ , cel al filialei noastre, am incercat sa va reprezentam, sa organizam, sa desfasuram , sa participam la actiuni care au dus la recunoasterea filialei Sectorului 6 ca cea mai puternica filiala a SCMD si totodata sa solutionam problemele , sugestiile, ideile si propunerile dumneavoastra chiar daca actiunile noastre au fost interpretate gresit de catre presedintele Dogaru si de vicepresedintele Pricina.

Legat de mult hulitul Consiliu de Coordonare a filialelor din Bucuresti si Ilfov va informez ca acesta a fost constituit pe 23 august 2011 in sedinta comuna a birourilor operative ale filialelor constitutive, Protocolul de constituire a fost publicat pe toate site-urile filialelor, membri CD au luat la cunostinta de acest consiliu in seara constituirii sale , iar vicepresedintele CD Pricina a participat direct la sedinta in care s-a stabilit constituirea consiliului, a fost de acord si chiar a sustinut aceasta idee in sedinta CD.

Consiliul de Coordonare nu aduce atingere , in nici un fel, filialelor componente, ci s-a constituit ca ajutor pentru factorii de decizie ai sindicatului, exact cum procedeaza orice filiala din teritoriu . Interpretarea data de presedintele Dogaru cum ar fi ca acest consiliu, prin persoana mea , doreste “luarea “ puterii in Bucuresti, Muntenia, Oltenia, etc. sunt fabulatii sau mai rau ar putea fi emanatia unei minti bolnave , care nu vede decat conspiratii, urmariri, atentate, puci-uri, lovituri de stat nationale, multinationale, intergalactice……….

Acest Consiliu s-a constituit pentru ca sindicalistii bucuresteni si ilfoveni sa fie reprezentati la nivel local si ,sa nu fie numai o masa de manevra in actiunile de amploare ale SCMD, actiuni care au fost sustinute si de colegii din tara, dar nu la nivelul nostru de reprezentare.

Acest Consiliu a generat o actiune normala de informare, colaborare si ajutor intre filialele componente si , cel mai important a generat actiuni similare in teritoriu, actiuni cu efecte deosebite pentru recunoasterea SCMD ca adevaratul reprezentant al pensionarilor militari, fapt pentru care va rog sa-mi permiteti sa le multumesc tuturor componentilor acestui Consiliu care , vrand - nevrand , au devenit paria alaturi de mine, dar a mai generat un lucru nedorit si de neantels pentru presedintii filialelor componente, faptul ca presedintele Dogaru ne-a perceput ca pe adevarati rivali, ca adevaratii destabilizatori ai sindicatului. Imi este rusine sa gandesc la aceste aberatii mai ales ca ele vin din partea unui om care a infiintat sindicatul, in care am crezut, pe care l-am sprijinit in organizarea actiunilor sindicatului dar care se face ca nu intelege adevaratul sens al actiunilor noastre.

In spiritul respectului reciproc si al libertatii de exprimare , permanent , voi spune lucrurilor pe nume , voi lupta pentru afirmare adevarului si a prezentarii adevaratei stari de lucruri din SCMD.

Nu voi crede , niciodata, ca prin “atitudini , actiuni, initiative, propuneri, acuze, interogari sau tafne poti deveni ostil SCMD” atata timp cat lupti pentru adevar, respectarea principiilor, obiectivelor si scopurilor infintarii sindicatului.

Avem multe lucruri de facut, impreuna, mai ales acum, cand “ soarele ( poate) vine si pe strada noastra” si trebuie sa le facem pentru ca, ne-am angajat prin acorduri de colaborare cu fortele USL, pentru ca trebuie sa fim consecventi si verticali, altfel societatea ne va desconsidera.


Sunt ferm convins ca nu suntem multi dar putini, cum ne-a catalogat presedintele Dogaru acum un an, ci suntem cea mai numeroasa, puternica si realista filiala din tara , de aceea va solicit sa demonstram acest lucru ( inca odata) pe
28 mai 2012 la adunarea generala a filialei.

Doresc sa avem o dezbatere decenta , colegiala, prieteneasca pentru a hotara, impreuna, ce trebuie sa facem pentru ca SCMD sa devina mai puternic decat a fost, adica o adevarata forta in care societatea sa vada adevaratii luptatori , iar pentru aceasta trebuie sa fim impreuna, toti cei din MApN, MAI,SRI, SPP, STS, SIE, sotiile(sotii) ,
urmasii colegilor nostri.
Participarea viitorului primar al sectorului 6 dl. RARES MANESCU si in special a ministrului apararii dl. gl(r) CORNEL DOBRITOIU ne obliga sa reconfirmam faptul ca filiala noastra este prima din tara.

Presedintele SCMD filiala sector 6 Bucuresti
Col(r) Marian TUDOR
P.S Ora exacta si locul desfasurarii adunarii generale vor fi communicate in timp util”

După cum se vede , materialul „abundă” în expresii licenţioase, limbaj suburban, jigniri aduse înaltelor feţe din CD şi exemplific cu expresia „Doresc sa va informez ca nu am nici o legatura cu fabulatiile presedintelui Dogaru si ale vicepresedintelui Pricina” cuvânt care provine din termenul fabulă, adică domnul Tudor vrea să insinueze aici că domnii Dogaru şi Pricină sunt elemente fabuloase. O asemena jignire nu putea fi admisă pe blogul unei filiale SCMD, drept urmare, cd a decis:


„AM ONOAREA SA VA SALUT,
Va informez ca dl Presedinte Dogaru a dispus stergerea ultimului articol postat pe pagina Filialei Sector 6, semnat de catre dl. Col Tudor Marian, ca urmare a continutului in contradictie cu scopurile si obiectivele urmarite de SCMD.

S-a dispus, de asemenea, si blocarea accesului dvs. pe aceasta pagina de Internet.
Veti reprimi autorizatie de postare numai cu acordul Vicepresedintelui pe probleme media, dl. Col Pricina Valeriu.

Cu stima,
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD) “
Coordonator Secretariat General
Lt. col. (r) Rinciog Dumitru;Telefon 073660096


Domnilor din SCMD, indiferent de funcţiile deţinute, dacă nici asta nu este cenzură şi conducere abuzivă, eu sunt popă. Domnule Mandu, apărătorul dreptăţii, aştept un punct de vedere vizavi de această decizie. Şi eventual şi din partea prietenului Strâmb, cel care spunea că eu exagerez şi că nu am ales calea care trebuia . Trebuia să tac şi să mă las călcat în picioare. Poftiţi domnilor şefi de filiale, treceţi la rând, făceţi-vă preş, ciocu mic, să nu vă suspende blogul , să nu vă ia telefoanele şi să nu vă ia primele de Crăciun.

Dar treaba nu este completă. Domnul Răcăşan, un alt viitor fost membru al Comitetului Director a avut limbrici şi a cerut domnului Dogaru care obişnuia să îl cheme la raport ori de câte ori voia să mai ia câte o decizie, a cerut souneam, să fie respectat statutul în ceea ce priveşte şedinţele CD şi să fie anunţat din timp, oficial cu privire la ora, locul şi ordinea de zi a şedinţelor. Ce a urmat ? La ultima şedinţă a fost omis. Şi nu ar fi exclus să fie exact şedinţa în care s-a decis excluderea sa din CD, pentru că nu îi place poziţia calului care bea apă, sau ghiocel. Ce va urma? Fără nici o îndoială pedepsirea domnului Răcăşan excluderea din CD, din care oricum nu făcea parte, ca şi domnul Tudor, ca şi domnul Năstase, ca şi alţii.

Şi fiindcă a venit vorba de domnul Năstase, vorbeşte Poligrafia cum că ar fi fost împreună cu Pricină la o discuţie între 6 ochi şi 3 ochelari cu doamna LUPU, cea pe care domnul Dogaru voia să o vadă trasă pe roată cu nu mai mult de o lună în urmă. Urmarea ? Păi urmarea este un mesaj scurt, către sindicalişti care cereau pedepsirea acestui monstru cu epoleţi :” De exemplu, n-o sa-i putem cere acum ministrului Apararii inlocuirea dnei Lupu (si pedepsirea ei) cu favoritul dvs. dl. Y….” Textul întreg al comunicatului urmează :


„In atentia presedintilor BO ale filialelor SCMD

Doamnelor si domnilor colegi,
Va rog sa aveti in atentie urmatoarele aspecte:

1. CD are o relatie directa cu noul Premier si cu 5 dintre membrii Guvernului.

2. Actualul Guvern este de tranzitie, prioritatea sa fiind asigurarea desfasurarii corecte a alegerilor printr-o noua lege electorala si o noua lege a referendumului (eventual OUG). Nu are o putere reala, pentru ca nu are o majoritate reala in Parlament. De aceea ii suntem necesari, ca sa castige majoritatea reala in toamna.

3. Regimul Basescu nu a fost inlaturat, ci doar s-a repliat si acum este in plina ofensiva. Si impotriva USL si impotriva noastra.

4. Singurele posibilitati admise pentru noul Guvern au fost schimbarea prefectilor, subprefectilor si secretarilor de stat. Practic si Premierul si noii ministri sunt prizonieri in cladirea Guvernului si in cladirile ministerelor, fiind inconjurati de caiafele Basescului, care ii blocheaza, chiar daca aparent fac sluj si dau ochii peste cap, din dragoste fata de noua Putere, care nu e inca Putere. In aceasta situatie, noii ministri fac doar ce pot in actuala etapa de tranzitie. Spre exemplu, au preluat din obiectivele noastre separarea administratiei de interne, inapoierea banilor abuziv retinuti din pensii sau din salarii, fara interventii juridice din partea noastra, amendarea legilor in vigoare, astfel incat sa nu fim loviti pe regularizare de plati retroactive, etc. Un mare castig este punerea in discutie a revenirii la legi ocupationale (speciale) pentru anumite categorii socio-profesionale.

5. In schimbul acordului (contractului social) cu ei, datoria noastra este sa-i sprijinim, sa contracaram propaganda basesciana extrem de virulenta, sa scoatem lumea la vot, astfel incat in toamana sa castige o majoritate zdrobitoare.

6.Trebuie sa tinem cont de faptul ca au suficiente probleme ei insisi legate de disfunctiile din alianta si chiar in interiorul partidelor datorita intereselor personale si de grup, meschinariilor inerente traseismului politic. In aceasta situatie, devreme ce exista o lista de obiective pe care au acceptat-o si care include toate obiectivele noastre majore, ar fi inutil sa-i “asasinam” cu cearceafuri de revendicari, care in fond sunt aceleasi si pe care oricum nu au timpul fizic sa le citesca. Riscam doar sa-i facem sa fuga de noi ca de dracu!...

7. Repetam: suntem in contact zilnic cu cei care conteaza, deci nu e cazul sa fie asaltati cu mii de propuneri individuale de genul: “Ala eu, ala eu, ala eu” … Chiar ne reproseaza ca-i desconsideram, cerandu-le acelasi lucru de o mie de ori, pe diverse cai, blocandu-le paginile de e-mail si telefoanele, dar cand ne cer sa dam curs propriei noastre propuneri de a numi dintre noi presedinti, vicepresedinti, membri de comisii electorale si a trimite 80-100 de oameni in zona X pentru instructaj, ne miscam mai greu.

Rugamintea este, daca exista in filialele dvs, sau printre aliatii teritoriali, persoane competente, pe care ati dori sa le recomandati pentru diverse functii, de exemplu consilier, expert, etc. in domeniul cutare, pentru ministerul cutare, trimiteti propunerile insotite de CV Secretariatului General al SCMD. Va fi o onoare pentru noi, sa oferim, in continuare, posibilitatea ca prefecti, subprefecti, secretari de stat, consilieri experti, sa fie acceptati dintre membrii SCMD sau aliati ai SCMD. Ceea ce s-a cerut la Alba Iulia si nu s-a primit, trebuie avut, de asemenea in vedere, acum, pentru alegerile din toamna: membri ai sindicatului sau aliati, care sa fie membri ai partidelor din USL si care sa aiba o buna sustinere in teritoriu pentru o eventuala candidatura pe lista partidelor lor, la generale!

De asemenea, centralizam toate propunerile de indreptare a unor masuri acum, pana la alegerile generale, in situatii care tin de competenta ministrilor in cauza. De exemplu,
 n-o sa-i putem cere acum ministrului Apararii inlocuirea dnei Lupu (si pedepsirea ei) cu favoritul dvs. dl. Y, dar putem sa-i solicitam modificarea acelor ordine ale ministrilor anteriori care ne impiedica sa ne desfasuram activitatea normal, ca rezervisti, ba chiar ne discrimineaza ca rezervisti (accesul la caminele de garnizoana, la hotelurile militare, la cercurile militare, etc. Avem déjà oferte extrem de serioase de la colegi extrem de seriosi, experti in domeniile care ne intereseaza, juridic si financiar, de a lucra in aceasta perioada gratis, pe post de consilieri, conform obiectivelor contractului social, pentru remedierea haosului juridic si financiar in care masurile incapatanate ale ministrilor precedenti ne-au aruncat. Propuneri extrem de binevenite am primit pana acum de la membrii SCMD din Iasi si de la Pitesti.

Numai impreuna, organizat, negociat, acolo unde se cunosc toate amanuntele si s-au stabilit relatiile directe, putem obtine maximum posibil in aceasta scurta perioada in care si adversarul va face tot ceea ce poate pentru a discredita si USL-ul si pe noi.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU"

Ce îngăduitor a devenit domnul Dogaru cu Lupoaica, după ce prietenii din CD au discutat cu fosta subordonata a domnului Năstase. De ce oare ?

După cum se vede, comunicatul confirmă ceea ce spuneam în articolul precedent, şi anume teama domnului Dogaru că acest guvern sau următorul - dacă va fi tot USL după alegerile din toamnă - vor rezolva definitiv problema militarilor. De aceea domnul Dogaru ne îndeamnă să lăsăm orice contacte, să nu „îi stresăm” pe miniştri guvernului Ponta , pentru că are dânsul totul sub control. Nu mai puţin de 5 miniştri din guvernul Ponta, conform declaraţiei domnului Dogaru, sunt în tratative cu domnia sa. Se spune prin piaţa Chibrit că fac săracii anticameră la uşa marelui Mag. Penibil. De fapt tătuca, El Comandante Maximo tremură la gândul că îşi va pierde obiectul muncii, sindicaliştii nu vor mai plăti cotizaţiile, odată cu rezolvarea problemelor legate de pensii şi va rămâne şef peste membrii fondatori care nici măcar nu se cunosc între ei şi credeţi-mă, nu e o figură de stil. Sunt unii care au semnat documentele de înfiinţare fără să ştie că le-au semnat. Din nou aştept să fiu dat în judecată şi pentru această declaraţie.

Îi recomand domnului Dogaru să se aplece către filiale, nu să le trateze ca pe sclavii de pe plantaţie, pentru că sindicatul trăieşte prin ele. Fără preşedinţii de filială cărora încearcă să le pună botniţă cum puneau pe vremuri arendaşii ţăranilor că să nu le mănânce strugurii la cules, fără filiale, fără sindicalişti, va rămâne cu ochii în soare şi datorită înfumurării şi aroganţei de care dă dovadă acum, cât încă mai are pe cineva în spate ca număr, se va trezi izolat definitiv jucând ţurca fără băţ.

Domnule Dogaru, treziţi-vă din vis înainte să devină coşmar. Să afirmi că guvernul este blocat în clădirea guvernului, că nu are nici o putere, că de fapt nu conduce ţara, doar se face că guvernează mi se pare nu un ajutor dat guvernului CI O ÎNCERCARE CLARĂ DE DECREDIBILIZARE A ACSESTUI GUVERN, DE INSINUARE CĂ DOAR UN GUVERN PDL AR FI LEGITIM ŞI AR AVEA PUTEREA ŞI FORŢA DE A FACE CEVA , DECI GUVERNUL ACTUAL NU TREBUIE NICI SPRIJINIT, NICI NU TREBUIE SĂ NE PUNEM SPERANŢE ÎN EL SAU SĂ-I ACORDÂM ÎNCREDERE. ALE CUI JOCURI LE FACEŢI DOMNULE DOGARU ? PE CINE SLUJIŢI , CINE V-A ÎNVĂŢAT SĂ FACEŢI ACESTE AFIRMAŢII ŞI CU CE SCOP ?
„Singurele posibilitati admise pentru noul Guvern au fost schimbarea prefectilor, subprefectilor si secretarilor de stat. Practic si Premierul si noii ministri sunt prizonieri in cladirea Guvernului si in cladirile ministerelor, fiind inconjurati de caiafele Basescului, care ii blocheaza, chiar daca aparent fac sluj si dau ochii peste cap, din dragoste fata de noua Putere, care nu e inca Putere. "
Domnule Dogaru, degeaba încercaţi apoi să o cotiţi cu propunerile şi ofertele de... specialişti şi consilieri. Ăla nu e ajutor, aşa cum puneţi dumneavoastră, problema sună a încercare de cocoţare a unor oameni dragi dumneavoastră, în funcţii de răspundere. Aţi preluat din apelul filialei Craiova către domnul ministru Dobriţoiu nişte idei care vi s-au părut exploatabile şi le-aţi prelucrat, cerând apoi ca totul să treacă prin mâna dumneavoastră, vezi doamne „unitar, centralizat” dar interziceţi filialelor să aibă orice iniţiativă. De ce vă e frică domnule Dogaru? Că vor reuşi alţii ceea ce dumneavoastră doar vă lăudaţi că faceţi ? Că nu vă va mai privi lumea ca pe marele salvator al patriei , conducătorul naţiunii ? Păi ce vă interesează mai mult binele sindicalşiştilor sau laurii ?

Eu cred că laurii, altfel aţi lăsa oamenii să facă fiecare ce poate la nivel de filială, aşa cum le recomandaţi şi până acum, până să fie numit actualul guvern. În loc să vă bucuraţi, dumneavoastră cobiţi , descurajaţi, tăiaţi orice iniţiativă, cenzuraţi, desfiinţaţi, ameninţaţi, interziceţi, manevraţi, manipulaţi. Urâtă meserie aţi avut, dar poate veţi cere să fiţi angajat din nou la vechea structură, ca specialist. De ce nu ? Aveţi voinţă, talent însă nu. Dar prin muncă şi coate, poate veţi promova. Luaţi-l şi pe Val, să aveţi pe umerii cui să vă suiţi cu picioarele că acolo nu veţi mai găsi sindicalişti docili. Şi luaţi-l şi pe Rânciog, că acuma s-au modernizat oamenii, îşi scriu rapoartele pe computer şi ... na cine credeţi că vi le va scrie acolo ?
Domnule Dogaru, cât aţi avut ce aţi avut cu mine şi m-aţi tratat ca pe oaia neagră a sindicatului, nu m-a deranjat, era vorba de mine ca persoană, nu era nici un pericol. Dumneavoastră însă aţi trecut la măsuri împotriva unor grupuri de oameni, aţi interzis şi suprimat dreptul la opinie în cadrul sindicatului sub acuze nefondate, doar pentru că eraţi criticat. Asta nu pot să trec cu vederea, depăşeşte valoarea unei ciondăneli. Încă odată, vă sfătuiesc să deschideţi ochii.
By Marin Neacsu

213 comentarii:

  1. Vorbesti in pustiu Neacsule. Armata a fost plina de pupicuristi si lasi. Cum ai vrea tu sa reactioneze niste sefi de filiala sau sindicalisti care toata viata au fost ghiocei? Crezi ca acuma in rezerva au devenit lei ? Trezestete tu baiatule. Rezervistii au intrat in sindicat ca sa le faca sindicatul treaba, nu ca sa faca ei ceva pentru sindicat. II doare exact in cur pe ei ce se intampla cu Dogaru, cu Tudor, cu principiile pe care le striga si unii si altii. Cum se vor vedea cu banii in buzunar vor merge sa se imbete si sa se laude ce fiorosi au fost ei si cum sau luptat cu dusmanul cel fioros. Apoi vor merge acasa si se vor culca fericiti. Cand vor fi sunati de la sindicat sa plateasca cotizatia isi vor pune nepotii sa raspunda, sa spuna ca bunicu e la tara. Asa ca pentru cine predici tu aici ? Stai bland baiatu.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Cititorule!

      Ștergere
    2. Corect Cititorule! Uite eu sunt unul din aia de nu ma doare nici macar in baston de Dogaru, Tudor, Neacsu s.a. Asta e situatia.

      Ștergere
    3. ASA_I si KOREKT!!

      Ștergere
  2. Acuma,cu noul regim ,ce se mai aude cu Lt.Gheorghe Alexandru?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum Dogaru a devenit cunoscut,poate candida linistit,va fi ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am auzit ca DA:
      Presedinte la scara blocului!

      Ștergere
  4. Ce sa se auda, candideaza la primaria Sibiu. Asa l-a invatat Dogaru.
    Sia batut joc de copilul ala .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alooo....
      Ala un copil? Indisciplinatu lu'peste prajit in sos politic?
      Baaaa, ala a fost un dobitoc! Si-a facut el si sfatuitorii lui niste calcule, dar nu le-a iesit pasienta! Inclusiv societatea civile, mass-media a condamnat actele de indisciplina ale idiotului, acum ramas fara painea lui cea alba! Mai ales ca avea si un SERVICIU.... de nici el nu stia pe ce ia cateva zeci de milioane lui! Nu are ce cauta in nicio armata din lume! Oriunde, l-ar fi dat afara! Altii chiar condamnare! Asta este adevarul, militari (ne)instruiti ce sunteti!

      Ștergere
    2. Soarta asta o sa o aiba toti cei care se iau dupa Dogaru.

      Ștergere
  5. S.O.S ! AJUTOR! S.O.S!
    Am publicat trei documente despre despre SCMD
    1 Documentul noului serviciu secret al armatei SUA care vorbeste de intalnirea
    intre conducerea SCMD si agentii organizatie ca si intalnirea....cu Alexandru Gheorge....
    2 Documentul SCMD care relateaza despre aceasta intalnire si problemele cu
    "reprezentantii Pentagonului "
    3 Un document declasificat CIA care considera 60.000 de pensionari si ofiteri
    in rezerva ca forta cea mai importanta in politica romaneasca.
    Discutiile despre aceasta organizatie si luptele interne atrag atentia.
    Va asigur ca blogurile militare sunt in centrul atentiei.
    Eu personal nu inteleg nimic si banuiesc ca nici altii.
    Este o manipulare a serviciilor care incrarca sa dezbineze ?
    Conducerea este vinovata ?
    Este vorba de orgolii nesatisfacute ?
    Dece democratia interna si votul nu este functional ?
    Sunt organizatii paralele? Care sunt parerile opuse care dezbina aceasta organizatie care a cucerit atentia si admiratia internationale.
    Poate cineva ma ajuta . Sunt recunoscator. Probabil si altii au nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citez:
      =====
      Discutiile despre aceasta organizatie si luptele interne atrag atentia.
      Va asigur ca blogurile militare sunt in centrul atentiei.
      Eu personal nu inteleg nimic si banuiesc ca nici altii.
      Este o manipulare a serviciilor care incrarca sa dezbineze ?
      Conducerea este vinovata ?
      Este vorba de orgolii nesatisfacute ?
      Dece democratia interna si votul nu este functional ?
      Sunt organizatii paralele? Care sunt parerile opuse care dezbina aceasta organizatie care a cucerit atentia si admiratia internationale.
      Poate cineva ma ajuta . Sunt recunoscator. Probabil si altii au nevoie de ajutor.
      ================
      Vezi prin ce pacatuiesti? Lene, multa lene! Vrei ca cineva sa-ti faca o sinteza a minim ultimele 5-10 postari aparute pe blogurile: 1.http://neacsum.blogspot.com/ ; 2. http://mhblogonline.blogspot.com/ ?????;
      Tu de ce nu poti? Tocmai doream sa te LAUD pentru SUITA de intrebari pertinent puse, dar faptul ca eviti RASPUNSURILE si astepti OFERTA altora, ma face sa ma abtin! Poate te razgandesti!

      Ștergere
  6. @Lupus....planorist rosu moscovit

    Propunerea mea de a va aduce in fata plutonului de executie se bucura de un larg sprijin in cercurile militare, ca si in societatea civila. Sunt sprijinit pe ploguri si in corespondenta privata .........
    Targoviste ca loc de executie se bucura de aprobarea generala.
    Se pare ca am atins un puct nevralgic.....agentii strecurati in randurile armatei merita sa fie ciuruiti repetat,...........Suntet mai urat ....ca Ceausescu si Basescu la un loc.!!!
    Puteti insfarsit sa folositi cunostintele profesionale.....asigurandu-va pensia
    de urmasi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca esti prost gramada/ingramadit/cat cuprinde etc.
      Vorbesti aiurea, nici macar glume nu pot fi catalogate!
      Alooo, aici e Romania, nu America!
      Pedeapsa cu moartea,intre altele, spre stiinta ta, este abrogata!

      Ștergere
  7. ULUITOR DAR ADEVARAT:
    TOATE PARTIDELE ROMANESTI AU FOST CREIATE DE SERVICIILE SECRETE RUSESTI !
    CIA : Primul care a vorbit în mod direct de infiltrarea serviciilor de informaţii în politica României a fost generalul Ioan Talpeş, Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe şi, ulterior, consilier prezidenţial pentru securitate naţională al preşedintelui Ion Iliescu a spus că Partidul Naţional Liberal s-a înfiinţat la SIE, condus în anii '90 de generalul Mihai Caraman, "care era foarte mândru de gradul său de ofiţer KGB".
    Dezvăluirile au continuat din partea generalului SRI în rezervă Aurel Rogojan,...... SRI a extins infiltrarea serviciilor secrete aliate cu Moscova în tot spectrul politic
    ..............Într-atât de normală este"controlarea" democraţiei, încât noul şef al contraspionajului României, provenit din Armată, i-a propus lui Virgil Măgureanu înfiinţarea în cadrul SRI al "Serviciului Special pentru Operaţiuni Acoperite de Infiltrare a Partidelor Politice cu agenti rusi.
    ....................
    Măgureanu trebuia să-l scoată din «schemă» tocmai pe cel mai important pion în acţiune al complotului generalilor rusofili, cu care şi el conspirase împotriva regimului Ceauşescu", nu l-a salvat pe ofiţerul MApN şi acesta a trebuit să plece din SRI. Ulterior, ofiţerul filo rus Mircea Chelaru a fost adus de preşedintele Emil Constantinescu în poziţia de şef al Statului Major General, iar la ieşirea în rezervă a devenit lider de partid.
    Revenirea lui Putin ca Presedinte coincide cu reactivare intregii retelel prosovietice din Romania. Varful de lance este Andrei Marga .......
    Va continua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sa nu uit:
      Termina draculuicu idioteniile astea, pe care le fluturi ca un apucat la toate postarile si pe toate blogurile. Apoi te miri ca "popa prostu'" de ce ti le sterge nu stiu cine, cand de fapt ele intra automat in spam!!!! Scrie la obiect si concret, nu mai bate campii, si vei deveni un bun partener de discutii!Asa sa fie!

      Ștergere
  8. @RH+
    Alooo!!! pastilele,pastilele,ca iar deraiezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone,
      Te salut si te rog sa nu te nevrozezi!
      RH-ul asta, o cauta cu lumanarea!
      Doar/doar, crede el, ca va fi bagat vreodata in seama de autoritati sau cineva important! Uauuuu..... Ce mult isi doreste! Ce mult il incanta visul (care este de fapt himera vietii lui), de a deveni o "victima", un "urmarit" si alte soiuri de scenarii similare, care i-ar prinde lui la "fix" in fata unora tot ca el! Woww.... ce paine alba au mancat unii din asta!
      Nu vezi? Si asta se viseaza un fel de Pacepa!

      Ștergere
  9. Neatza buna la ZOO si pacientzilor de la Spitalul 9! Acu ca ziua ta a trecut, Czare ia un ALUPIGUS cu masline de la un necunoscut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mah,
      Czar te-ar fi facut praf si pulbere, dar ceva nu este in regula: 1. s-a indragostit din nou (de doamna vietii lui); 2. a imbatranit; 3. s-a ingrasat si nu mai poate! Ceva, trebuie sa fie!

      Ștergere
    2. Eu cred ca ia ramas intre dinti ,,aperitivul''!

      Ștergere
    3. Este in refacere.Adica mahmur.

      Ștergere
    4. A baut..un bob de strugure si a mancat..apa de ploaie.

      Ștergere
  10. @RH-
    ,,TOATE PARTIDELE ROMANESTI AU FOST CREIATE DE SERVICIILE SECRETE RUSESTI !''

    Atunci America ta nu exista!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragul meu Coreolone si alti anonimi.
    Sunt bagat in seama al dracului..............
    Spargerea studioului supara............ FBI- ul
    Citeste cu atentie
    Un Watergate Romanesc
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html
    Nu am auzit de vreo spargere a locuintei tale pe patru roti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti mai faci publicitate de nebun pe aici, vom face taraboi si te vom tavali pana te scoatem definitiv de pe acest blog! Sa mergi unde vrei sa faci pe DIZIDENTUL si pwe ce mai vrei tu, dar pe noi nu ne intereseaza asemenea aberatii! Noi vrem o informatie veridica, un banc bun, o gluma! Nu idiotenii de om nebun! Te muta unde vrei, daca nu stii sa ne respecti doleantele! In rest, sa auzim numai de bine! Inclusiv de prin America, unde avem multi prieteni, dupa cum vezi ... la numaratoarea din dreapta, sau cea din subsolul paginii blogului! OK,RH?

      Ștergere
    2. Calm, calm, calm!
      Cine dreak sa-i viziteze bloaga lui RH+ ???
      Cine vrea sa se imbolnveasca de nervi?
      Sa fim seriosi si sa-l intelegem!
      E si el ... un biet bolnav!
      Un scapat si dus cu pluta!
      Spune tu RH, de nu-i asa!

      Ștergere
  12. ph 5.7
    Oare Iliescu, Roman, Brucan, Tismaneanu.....si MARGA , PONTA or fi agenti
    americani ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nene, nu ai vrea tu sa te duci la origini ? De ce esti mirlan ! De aia te-a ''picurat'' din scoica ei Simona Fica. Cine dracului te plateste ca e tare prost daca mizeaza pe tine ? Ce te pe tine aia cine al cui agent e ? Dar tu, tu al cui agent esti? Chiar daca nu ne spui sa stii ca organul ala e bun numai pentru tranzitul de lichide ! Si acum slabeste-ne si du-te dracului pe un ''teatru'' sa faci reportaje, poate nu mai vii !!! Idiotule !

      Ștergere
  13. L-ai uitat pe baSescu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Basescu e cu licuriciul american.......Ponta, Marga cu licuricul moscovit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca ziceai ca americanii vor sa-l prajeasca la 5.00000000000000 V?

      Ștergere
  15. Baaaaaaaaaaaa,
    RH nu este nici nebun, nici prost, nici dizident! Este un parlit de "vandut", un "provocator" ordinar care se crede desteptu' neamului! SETUL de INTREBARI pus mai sus, m-a luminat pe deplin in privinta ORDINARULUI provocator: vrea sa stie parerea/opinia unor fosti MILITARI, multi dintre ei specialisti de clasa, despre una/alta, unii/altii. In egala masura, manipulatorul si dezinformatorul RH+, mai seamana cand poate si pe unde poate zanzania, samanta de neancredere sau chiar de scandal! RH-uleeee, lasa-neeeeee neneeeeee! Pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wowww.....
      Dar cine or fi prostii care il platesc???
      Ca de capul lui cel sec si nepriceput ... se vede, nu-i mare lucru! Este clar ca cineva, undeva, la fel de ingramadit la "neuronii/de regula putini si bolnavi", arunca banii pe fereastra! Dar ce treaba oi avea eu? Fiecare face cu banii ce vrea! Unii ii dau lui RH+ , altii lui D&P+! Fiecare, cu damblaua lui!

      Ștergere
    2. Mda....
      Interesant! E bun si globul asta, din stanga jos!
      Ma uitam acum cateva minute - de retinut ca globul da in timpi aproape reali prezenta unor vizitatori pe blog - la RH+ cum "citea cu nesat" (am pu ghilimele deoaerece stiu ca acum, acolo e mare scandalul si durerea) ce s-a scris in dimineata asta pe aici despre el, si ma asteptam la o REPLICA de zile mari! Aiurea! Tipul este dus definit, probabil un resapat fara valoare sau cu valoare nesemnificativa (acolo si la el cativa firfirei, sa nu moara de foame)! Replica lui, la tot ce s-a postat ... la postarile lui anterioare, si nu numai, este de tot rahatul.... boc-ian: cititi-o eventual singuri, ora 10:17!
      Ciudat individul, nu-i asa?

      Ștergere
    3. Mei, mei, mei ...
      Dar ce aveti cu bietu/baiet?
      De ce vi se pusera pata pi el?
      Mei, mei, mei ... ce tavaleala i-ati tras!
      O sa rada (daca are), si copchii de el!
      Ca nevasta (daca are), sigur ii da cu tigaile in cap!
      Mei, mei, mei ...

      Ștergere
  16. Alooo, Cezarica, nu te-ai trezit nici acum ???Chiar asa tare fu cheful ??

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Vantul bate dinspre apus. A te urina impotriva vantului poate aduce prejudicii pantalonilor dumneavoastra.
    Vremea putineilor nostalgici a trecut dragi tovarasi.....si prietini. Rusii s-au folosit todeauna de inbecili naivi usor de manipulat. BIneinteles nu ma refer la dumneavostra .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH, ai dat cu mucii-n fasole!
      Un raspuns, o replica valabila pentru tataicii anilor '50!
      Heloooo, trezeste-te! Noi suntem alta generatie! Traim in Mileniul III, nu ne mai aburii si tu ca Dodaru, cu kominternisti, trotzkisti ori cum dracu v-au indobitocit pe voi, aia pe vremuri in scolile si facultatile pe care va laudati ca le-ati terminat cu brio! Asa ca .... las-o jos, ca macane! Se aude si peste ocean!

      Ștergere
  18. @ Ciuruirea lui Plano este o datorie patriotica. Este o ideie valoroasa care .......
    Idealul Targovistei nu moare niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  19. Citeste pe tovarasul Marga prieten cu Putin si serviciul de informatii al armatei sovietice.......pardon ruse !

    RăspundețiȘtergere
  20. Dece americanii s-au intalnit cu Dogaru si nu cu Neacsu ?
    Cifeste comunicatul SCMD. Nu am cunostinta de vreo intalnire a noului servici al armatei SUA cu vreo asociatie de Anonimi pensionari rusofili.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dece americanii sau intalnit cu Alexandru Gheorghe un om al curajului si nu
    cu o nulitate lasa care semneaza Anonim.?

    RăspundețiȘtergere
  22. Alexandru Gheorghe va fi intr-o zi Presedintele Romaniei iar voi nulitatilor presedinti si administratori de bloc.

    RăspundețiȘtergere
  23. RH, sa tragem linie (inca nu, apa!), dupa zicerile tale!
    Intre multe alte ziceri ale poporului nost', iata una:
    Gura pacatosului, adevar graieste! Hmm... ce zici?
    Iar despre noi...asociatie...Anonimi pensionari rusofili...
    Bati campii, in lipsa de argumente serioase la acuzatiile pe care ti le-am adus! Tu nu vezi ca vis-a-vis de ce te-am acuzat TU nu ai replica???
    Realizezi si tu si altii IMPORTANTA celor intamplate azi, aici?
    Prieteni, asa se dau in VILEAG, se deconspira profesionist (cu probe indubitabile), "trepadusii", "vandutii" neamului, "provocatorii ordinari si de duzina"! OK, asa a fost sa fie! Semneaza: un MESERIAS, MILENIULUI III.
    [Scolit inclusiv ... in OCCIDENT. Prin marea Rusie, doar in vizita! Asta asaaaa .... pentru tine si prietenii tai (cei care iti cumpara maculatura).]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, mei, mei ....
      Ce te-am rugat eu si ce facusi tu???
      Ce ai cu bietul/baiet??? Nu-i ajung cratitele in cap??
      Vrei sa o pateasca doamne/feri??? Ce ai cu el?
      L-ai tinut in tir incrucisat cateva ore, l-ai zapacit de tot de cap! Si asa nu prea avea el cine stie ce cap/in cap... dara... asta e! Unde nu-i cap, vai de picere! La el si de burta, ca va muri de foame! Pe ziua de azi... dreaku il mai plateste!
      Mei, mei, mei ... ce mila imi este!

      Ștergere
  24. Vezi ca intreaba imparatul de tine.

    RăspundețiȘtergere
  25. Subiectul cu SScmd nu ma ..excita! Vi l-am dat(detasat) pe Rh+ ! Distractie placuta !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS de la mandea, din comuna Moldoveni aproape de Urziceni!

      Ștergere
  26. CZare,era vorba de imparatul...Japoniei!

    RH- tot pe tine te iubeste si... veti trai fericiti pina la adinci batrineti.

    RăspundețiȘtergere
  27. Czare, noua nimic? O maslina,o scobitoare ?? Nimic, nimic??

    RăspundețiȘtergere
  28. Ba, ce aveti cu RH-ul? Vi s-a urit cu binele? Vedeti ca RH-ul e prietenul meu. Nu va intreceti cu gluma! S-aude Cezare? Poate ma superi si te calc pe bombeu...Stii doar ca am 100 kg pe-un picior!

    RăspundețiȘtergere
  29. Auziti si va cruciti ce-i poate bostanul maimutzei:
    "Prea multe intrebari....fara raspunsuri ! Problema trebuie pusa pragmatic si SIMPLIFICATA pentru a putea fi rezolvata !
    1.Contributivitatea nu va putea fi pusa in discutie!!(abia asteapta PD.L-ul)
    2.Trebuie revizuita modalitate de aplicare a grupelor de munca ! Nu la toti la fel ! Unitatile operative si cadrele care duceau lupta mai intai si apoi ..popa si functionarimea in uniforma ! Aplicarea tuturor pensionarilor din momentul in care s-a hotarat.
    3. Corectarea erorilor facute in culegerea de date !
    4. Pentru onestitate , trebuie sa fie reglementata o masura pentru cei ce au iesit cu OG-7 si nu au vechime completa ,in contrapartida cu cei ce nu au suferit ,,efectele reformei "si au vechime integrala sau chiar mai mare!!
    Cam atat ar fi ARHISUFICIENT !"
    Ha, ha, ha, Maimuca operativa! Dupa ce c-avea pantalonii lustruiti intre buci de atita operativitate pe scaun, acum o face pe-a interesantul rapanila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai facut si tu ..un lucru bun ! Puteai spune si de unde ai copiat pt. ca subiectul pus de don Neacsu in discutie,chiar trebuie dezbatut ! Sniper one
      Am facut undeva referire la mine ? Poate la tine ,care erai tot timpul in ..actiune ..prostane!!

      Ștergere
    2. Cezare se vede ca iti place sa in buci! Ia tu de colea si in buca un ALUPIGUS!

      Ștergere
  30. @ Agentul dac Lupus incearca sa creieze confuzie.
    El trebuie alungat pana la Targoviste si nu mai departe !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert hai gata, fii cuminte ca iti dau un ou fierbinte! Uite, daca te linistesti, iti promit sa te plimb pe ruta Bucuresti-Urziceni si retur, cu rulota mea tractata hipo. Va fi mai ceva ca o plimbare in carutele cu coviltir din Far West. Numai un lucru trebuie sa retii: sa fii atent la portofel, mai ales cind ajungem la Urziceni, ca acolo opereaza apasii mescaleros ai lui Tigri2, Blana roasa de molii.

      Ștergere
  31. Cum lui Cezar ii plac mezelurile? Pai atunci ii recomand un CALTABUCI!

    RăspundețiȘtergere
  32. ERATA
    TITLUL CORECT :UMBRA LUI CEAUSESCU SI A SERVICIILOR ANTI ROMANESTI
    LA SARMISEGETUZA !

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Coreolone
    Ma pregatesc sa vin in Romania. Primesc invitatia ta ........daca promiti sa-ti schimbi sosetele!!!!!!!!!!!!!!!
    Mirosul lor este deprimant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promit sa le schimb RH-ule, promit! Cea de pe stinga, pe dreapta si vitzeversa. Daca solutia asta nu-ti place, promit sa i le trimit lui Cezar prin FanCURier sa mi le spele. Zau...

      Ștergere
  34. RH+ Atentie marita ! Agentiile de spionaj rusesc ce actioneaza pe haxa Bucale - N York CitY -Tokio -Via Moscvau l-au subtilizat pe D.C si au bagat un agent paros si urat (vezi poza) CERE_I PAROLA SI APOI DA_I UN CLIK PESTE BOT -sa vezi ce rahat apare! Agent secret -Sniper one de Bailesti

    RăspundețiȘtergere
  35. Cred ca trebuieste sa punem ,,mama de la mana'' si sa-i dam RH-_ului o ,,acadea'' ,sa nu pofteasca.

    RăspundețiȘtergere
  36. Sa fie o surpraiz ! Acadeaua umpluta cu Plutoniu de la Tg. Magurele!! hihihi....

    RăspundețiȘtergere
  37. Mey,mey,cezarusul vesel si sprintar ca o titeica sarbatoreste impreuna cu rh
    +prin state,l-o fi invitat pachidermu'p=acolo,deh,dragoste cu nabadai,iar stelip-ul,boceste si jeleste ca n-are cui sa dea cele 200 de carti,creatie proprie,scrise de manutele lui alea doua,vai,vai ce necaz pati,mai ,mai ,steli-ul e in febra creatiunii si n-are cui sa vanda cele 200 de carticele!!!!!Lasa,tu steliane,ca le arzi la iarna sa te-ncalzesti ca zisera astia ca la Temesvar nu mai au bani de energie termica,asa ca.....muta-te in regat ca aici e trai pe vatrai esti aproape de mirciulica si de pricinuta,le dai tu lectii de morala,de loialitate,sau daca astia nu vor sa te asculte,faci tu pe dracu'in patru si-i pui cu botu'pe labe!Pai,nu?

    RăspundețiȘtergere
  38. steli p-ul vezi ce simpaticut sunt,vezi cum ma gandesc eu si la tine? na,ca cezarusul sarbatoreste doar la el pe armyia,singur ca tu nu mi ai hacces,daramite succes,?hai,arunca-le vecinilor cand trec cu cartile alea scrise si iesite de sub tipar in cap,daca n-ai oua sau cartofi,ai naibii ciocoflenderi,adica ei n-apreciaza eforturile tale scriitoricesti?Hai, pa stai ascuns sub pat sa nu te gaseasca mirciulica si pricinuta,ca zau scapare n-ai!

    RăspundețiȘtergere
  39. COMENTARIUL MEU
    SCMD CEA MAI IMPORTANTA FORTA POLITICA DIN ROMANIA
    DOGARU UN PERICOL PENTRU MAFIA BASESCU !
    A FOST STERS DE SERVICIUL INFORMATIV AL ARMATEI !
    CITITI CEZAR ARMYIA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooooo,
      A fost sters de prostia din capul tau!
      A intrat in spam, ca multe altele pe care le tot fluturi de colo, colo! RH-ule, nu te mai osteni! Cu noi ai dat-o-n bara!

      Ștergere
  40. CITITI SI DATI MAI DEPARTE !


    Recomandarea Consiliului Europei 1572/2002 (extras)

    Art. 7. De aceea, Adunarea recomanda Comitetului de Ministri sa solicite guvernelor statelor membre:
    a. sa permita membrilor fortelor armate si personalului militar sa se organizeze in asociatii reprezentative cu drept de negociere in chestiuni precum salarizarea si conditiile de angajare;
    b. sa inlature restrictiile actuale inutile privind dreptul de asociere al membrilor fortelor armate;
    c. sa permita membrilor fortelor armate si personalului militar sa fie membri in partide politice legale;
    d. sa introduca aceste drepturi in regulile si codurile militare ale statelor membre;
    e. sa analizeze posibilitatea crearii unui birou al unui avocat al poporului la care personalul militar sa poata apela in caz de dispute profesionale sau de alta natura legate de serviciu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, si care este problema?
      Tu faci cu noi alfabetizarea, evanghelizarea ori ne inveti sa citim? Amice, pe vremea cand dezabateam noi "recomandarea", tu cine stie pe unde mama dreakului, umblai tauc! Mergi si te culca!

      Ștergere
  41. O FOTOGRAFIE ISTORICA !
    NU E VORBA DE COROLONE, PONTA SAU LUPUS !

    http://lilick-auftakt.blogspot.com/2012/05/fotografia-zilei-regele-mihai-alaturi.html

    RăspundețiȘtergere
  42. @ Coreolone care semneaza Anonim
    Stilul tau submanelist este inconfundabil. Terog trimite dictionarul roman-rom de urgenta !
    Ce mama dreakului ! Hi, hi, hi !

    RăspundețiȘtergere
  43. Blondel paramilitar
    Stalin a intrebat : Si cate divizii are papa ?
    Asa intreb si eu pe ce forta militara de bazezi ... Ai la dispozitie 1o planoare
    si o satra care nu se poate compara cu un tanc modern.
    Tragerile conventionale trase de mos Alecu desi au un miros patrunzator
    vor fi anihilate de flota 6 americana din Mediterana.....

    RăspundețiȘtergere
  44. Neatza buna la ZOO si pacientilor de la Spitalul 9!
    1. Robert, dragule mai lasa-ne ca ne-ai plictisit destul cu fabulatiile tale! "Ajunge o bita la un car de oale"!
    2. Cezare, babuin batrin se zvoneste ca prietenii tai, Fratila, m-me Lupu si Lucanu au fost destituiti din functii si/sau trecuti in rezerva. A inceput vinatoarea de gainari la MApN. Vezi ca esti pe lista. Vor sa te impaieze astia si sa te expuna la Hantipa. Fereste-ti dosul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DAAA deja ma dau cu vaselina ! Ai grija ca ministrul ii colegul meu de LM !

      Ștergere
  45. @ Stimate Anonim
    Cu riscul de-a ma repeta. Nimeni nu a indraznit sa ma numeasca normal. America este o tara de nebuni.
    Aici este un compliment. Nebunia inseamna creiativitate. Nebunii duc lumea inainte. Normalii o freaca la infinit
    cu pensiile. Asta vi se pare normal ? Armata nu a fost creiata ca sa va dea pensii. Faptul ca pe bloguri militare nu
    auzi decat porcaituri si injuraturi vi se pare normal ? Eu nu dau lectii dar m-am saturat sa primesc de la altii.

    RăspundețiȘtergere
  46. @ Stimate Anonim
    Cu riscul de-a ma repeta. Nimeni nu a indraznit sa ma numeasca normal. America este o tara de nebuni.
    Aici este un compliment. Nebunia inseamna creiativitate. Nebunii duc lumea inainte. Normalii o freaca la infinit
    cu pensiile. Asta vi se pare normal ? Armata nu a fost creiata ca sa va dea pensii. Faptul ca pe bloguri militare nu
    auzi decat porcaituri si injuraturi vi se pare normal ? Eu nu dau lectii dar m-am saturat sa primesc de la altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH-leeee,
      Stergeti singur dublura, ca iar te papa "spamu"l!
      Si vezi ce faci, tine-o si tu drept, n-o mai lua prin balarii!

      Ștergere
  47. @ Consider onanismul in randurile militariilor un atentat la securitatea nationala.
    El trebuia interzis prin regulamentul militar. Frecangeala cu pensile este o forma periculoasa repetitiva
    . Pensiile nu vor creste in corelatie cu efortul vibrator si nici invers.

    RăspundețiȘtergere
  48. @RH+ - doar daca-i facut cu Stanga!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  49. Steli p-ule am vazut ca incerci sa te reorientezi (sa nu mai pupi c....i porcotalii) , si sa ramii sa te razboiesti numai cu Dogaru ...
    Aduna-ti , bre , haita (curdelonul , cetzarushul si motanul rapanos) si instruieste-i ca "s-a schimbat calimera" , si sa nu mai sustina prostiile pe care le sustineati pina acuma ... ca te fac si pe tine de ris ...
    Pune-te bine cu "noii..." , ca nu se stie daca CC nu scoate si militarimea din legea 119 ... Daca "faci frumos" , la "noii..." . poate nu te pun astia sa dai banii inapoi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vad ca ai probleme cu vederea. Haita e la sindicat iar colegii mei sunt liberi sa scrie ce vor, nu au nevoie de instructajul meu. Voi platiti un colonel fara scoala sa gindeasca in locul vostru. Daca CC scoate militarimea nu o scoate fara noi asa ca nu dau nimic inapoi, mai repede rugati-va voi sa nu dati.

      Ștergere
  50. Serveste de aici ..prostul p...ii!CEZAR19 mai 2012, 11:47
    TEXT preluat de pe ROARMY230
    „Daca tot s-a convenit ca L.164 a avut prevederi care puteau produce nemultumiri ... sa incercam sa le definim (cu eventuale idei de corectare) ... macar pentru a fi impacati , in sinea noastra , ca stim de ce este bine ca am scapat de o lege necorespunzatoare ...
    Imi asum eu situatia ingrata de "a arunca piatra in balta" , convins fiind ca dvs. cititorii/comentatorii veti reusi sa o scoateti ...

    Unele "deficiente" ale L.164 ar fi :
    - luarea in calcul , la stabilirea pensiei , a indemnizatiei de comanda ;
    - luarea in calcul , la stabilirea pensiei , a soldei de merit ;
    - luarea in calcul , la stabilirea pensiei , a indemnizatiei de dispozitiv ;
    - nevalorificarea vechimii in serviciu pentru cei care au lucrat in conditii de
    munca , altele decit cele normale ;
    - nevalorificarea sporurilor "nepermanente" ale pilotilor , scafandrilor , etc ;
    - existenta unor pensii (militare de stat) uluitor de mari .

    Despre indemnizatia de comanda ...
    Exista suspiciunea unor (posibile) mutari discretionare pe/de pe functii, inainte de iesirea la pensie , pe functii cu/fara acest element al soldei , in ideea influentarii cuantumului pensiei ... In afara de afirmari vehemente ... nu
    am auzit despre date concrete care sa sustina ideea "discretionarismului" ... dar ...
    Cum s-ar putea rezolva problema ? Prin marirea termenului de 6 luni (la 12 luni) pentru care se face media soldelor de functie ... Marirea termenului la mai mult poate DEFAVORIZA (pe nedrept ... prin includerea in medie si a perioadelor fara acest element) pe cei care , isi indeplinesc atributiunile cu daruire ... si
    reusesc sa fie promovati in functie (din cauze care tin de organizarea sistemului) abia in ultimul an de activitate .
    Aceeasi marire la mai mult , a termenului , poate FAVORIZA (pe nedrept ... prin includerea in medie a perioadelor cu acest element) pe cei care , din motive IMPUTABILE lor , au fost indepartati din functii care prevedeau existenta acestui element .

    (continuare)
    De retinut ca NEMULTUMIRILE despre care era vorba la indemnizatia de comanda (si despre care va fi vorba si in continuare) sint nu numai ale pensionarilor in plata ... ele sint , mai ales , ale militarilor in activitate .

    RăspundeţiŞtergere
    Răspunsuri

    CEZAR19 mai 2012, 11:

    RăspundețiȘtergere
  51. CEZAR19 mai 2012, 11:49
    Continuare...Despre solda de merit ...
    Exista suspiciuni de acelasi fel ca cele de la indemnizatia de comanda .
    Cum s-ar putea rezolva problema ?
    Prin aplicarea Legii privind salarizarea unitara , lege care nu o mai prevede ca element constitutiv al soldei ...

    Despre indemnizatia de dispozitiv ...
    Exista nemultumirile celor care (mai batrini fiind) nu au fost in situatia de a beneficia de acest element constitutiv al soldei .
    Cum s-ar putea rezolva problema ?
    Prin aplicarea Legii privind salarizarea unitara , lege care nu o mai prevede ca element constitutiv al soldei ...
    (continuare)
    Despre valorificarea vechimii "virtuale" pentru cei care lucreaza in conditii de munca altele fata de cele normale ...
    Nemultumirea este creata de faptul ca unii ani virtuali "vechime in serviciu" nu produc o crestere a pensiei datorita limitarii cuantumului acesteia (fara majorarea datorata OMM/SOSP) la maximum cuantumul ultimei solde .

    RăspundețiȘtergere
  52. CEZAR19 mai 2012, 11:50
    continuare...Cum s-ar putea rezolva problema ?
    Cel mai la indemina raspuns ar fi : prin majorarea plafonului maxim la care poate ajunge pensia ! Justificarea facila ar fi ca in sistemul public de pensii (L.19 sau 263) nu apare aceasta plafonare ... dar apare plafonarea la maximum 5 puncte de pensie ... Deci , ar putea fi o justificare "nejustificativa" .

    Despre nevalorificarea sporurilor "nepermanente" ale pilotilor , scafandrilor , etc ;
    Nemultumirea este ca aceste sporuri nu sint cuprinse in metodologia de calcul a ultimei solde/bazei de calcul a pensiei .
    Aceasta nemultumire se suprapune pe cea a nevalorificarii anilor de vechime in serviciu (datorati conditiilor de munca) .
    Cum s-ar putea rezolva problema ...
    Probabil ca cei mai in masura , sa aiba propuneri , sint cei "in cauza" , impreuna cu ofiteri cu activitatea de personal si ofiteri cu activitatea financiara din unitatile in care activeaza aceste categorii de personal .
    (continuare)
    Despre existenta unor cuantumuri de pensii (calculate si definite ca pensii militare de stat) de valori imense , care provoaca indignarea militarilor din UNITATILE MILITARE ALE MApN .
    Cuantumul acestor pensii provocind si "ura" celor din afara sistemului !
    De la inceput ma alatur parerii/convingerii ca cea mai mare pensie militara de stat poate fi cea a Sefului SMG (acesta fiind militarul cu cel mai mare grad si cu cea mai mare functie in Armata Romaniei) ; cumulat cu faptul ca orice alt militar din aceste structuri nu poate obtine o pensie mai mare decit ultima lui solda ... care , orice i s-ar face (in limitele L.164) , nu poate depasi solda Sefului SMG .

    Acele pensii sint calculate/stabilite pentru militari care au fost DETASATI in institutii din afara MApN ; acolo indeplinid atributii pentru care au primit venituri "imense" comparativ cu soldele militarilor din unitatile armatei .
    Metodologia de calcul a pensiilor , respectivilor "detasati" , stipuleaza luarea in calcul (in locul soldei de functie militara) a veniturilor obtinute de la noul lor loc de munca .
    De neinteles este si faptul ca , pentru solda de grad , primita de la MApN , contribuia (pentru pensie) la MApN ... iar pentru veniturile de la "locul de munca" (substituientul soldei de functie) platea contributia pentru pensie la sistemul public de pensii .
    Dar INTREAGA PENSIE era platita din fondurile MApN ...
    Pe linga aceasta "contributie" ... pensiile respectivilor contribuiau/contribuie din plin la crearea imaginii de "pensii nesimtite" cu referire la toti pensionarii militari .
    Cum s-ar putea rezolva problema ?
    Prin aplicarea unei metodologii prin care : pensii militare se calculeaza/acorda NUMAI pentru activitati desfasurate in unitati ale MApN .
    In cazul celor de mai sus : se acorda pensie militara pentru gradul militar detinut . Pentru functiile indeplinite (in afara organigramei MApN) li se calculeaza/acorda pensie conform sistemului la care au contribuit ...”
    ======================================================================
    Cand semnalam eu (CEZAR) acum doi ani ,respectivele probleme si nu numai ,cu eleganta(sic) unii imi spuneau ca nu stiu ce ..vorbesc !!! Nici acum nu se prea doreste sa se discute transant , despre neregulile L-164 ! Mare greseala!!

    RăspundețiȘtergere
  53. "Stelian P.19 mai 2012, 12:57
    Eu vad ca ai probleme cu vederea. Haita e la sindicat iar colegii mei sunt liberi sa scrie ce vor, nu au nevoie de instructajul meu. Voi platiti un colonel fara scoala sa gindeasca in locul vostru. Daca CC scoate militarimea nu o scoate fara noi asa ca nu dau nimic inapoi, mai repede rugati-va voi sa nu dati."
    +++++++++++++++++++++++++
    Dragul nostru Stelian n-ai inteles bine. Nu era vorba sa dai banii inapoi ci pielea, pielea noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..."poate nu te pun astia sa dai banii inapoi" ...

      Invata atunci taina scrisului si dupa aceea comenteaza.

      Ștergere
    2. MoSule citatul iti apartine. Mai bine cauta-ti de proteza aia dentara si lipeste-o cu clei de os sa nu-ti cada cind dansezi kazacioc. Lasa lucrurile serioase in seama altora...spre exemplu discipolului tau Czar maimuca.
      Cu stima (ce-i drept cam putina),
      HunIunea HarTristilor Plastici

      Ștergere
  54. Pt. Cetzarush:
    Bai ce maimuca desteapta esti tu...

    RăspundețiȘtergere
  55. Ni_caca-ule ... dar de ce nu te mai prezinti ca cetzarushul ? ... Sa nu vada lumea ca te dai cu dusmanul , si-i sustii ideile ?
    Vezi ca curdelonul se tine tare pe pozitii ... si muşcă la c...l mos alecului ca-n vremurile voastre de glorie . Dar curdelonul , prost cum este , se leaga de mos alecu pentru parerile unuia zis quo Vasile ... Minte de alcolist , ce sa-i ceri ?
    Acuma , vezi ca te-ai pus rau si cu curdelonul si cu steli p-ul ... ca motanul rapanos vad ca tace ca porcu-n cotet ...
    Chiar ... stii ceva ce-o fi cu motanul rapanos de nu mai spune nimic pe aici ? O fi bolnav ?

    Acu , venind la oile noastre ... tu ai dreptate cum interpretezi cele scrise acolo , chiar daca autorul facea trimitere numai la cei care au fost detasati in civilie pe functii cu salarii de nababi .

    RăspundețiȘtergere
  56. @Nikk, Eroare! Profunda eroare.
    Stii ce este aici? Precum in povestioara aceea cu prostovanul, balta, piatra si inteleptii ... cu scosul!
    In concluzie: textul din "context', plin de elucubratiile si fantasmagoriile unui pensionar militar plin de frustrari si cu putini neuroni (deoarece lanseaza in spatiul public niste idiotenii pe care deja s-au apucat unii sa le discute/dezbata ca fiind ale ... PUTERII), face rau, mult rau! O sa vedet poate si de ce?! Au mai fost cazuri de lucuri RELE, facute prin presa sau la Tv-uri! Aduceti-va aminte de IDIOTII care fluturau ... "fluturasi/pensii" de zeci/milioane/luna, dar carora li se "luasera" cativa firfirei (2-3 milioane)! Fix asta e si acum! Se iese la drumul mare, precum sarpele! Opinia publica, mass-media.... vor avea grija. Veti vede curand... tratamentul!

    RăspundețiȘtergere
  57. Te-am prevenit , Ni_caca-ule !... Vezi ca a venit curdelonul cu textul de la steli p-ulea si te trage de urechi ?

    RăspundețiȘtergere
  58. Napirlitu' se lupta cu DACII.Daca se lupta cu ungurii(nu cu ungurenii prabusitului de la SIE) era treaba lui.Dar nu,el si RH-(- = NEGATIV) are in lucru un studiu despre ADN-ul rimelor.
    Si de fapt in tot balamacul din locul cotcodacelilor este greu sa intelegi daca se vorbeste despre romani sau despre romani.

    RăspundețiȘtergere
  59. Ni-KK, este concitadin cu stelipulea, adica timisorean.Nu v-ati dat seama dupa aroganta cu care ni se adreseaza?

    RăspundețiȘtergere
  60. @ Lupus
    O informatie inainte de plutonul de executie si glontul final.....
    "Guvernul Ponta nu se mai poate baza pe Trustul Intact în promovarea publică a programului său”

    Banii Intact sunt banii lui Ceausescu.....sau credeti ca Voiculescu a strans bilioanele $$$$ din banii de director la Crescent cu diurna pentru deplasari?
    Voi trimite toate documentatia despre contabilul personal al dictatorului
    carpatin guvernului Ponta. Le-am primit dela compania canadiana care a anchetat cazul. Recuperarea banilor Ceausescu reprezinta prioritatea mea numarul unu. Poate face si Victoras ceva folositor.
    Ai vor ura succes.
    Acest motan cangrenat este un cancer pentru democratia romana !

    RăspundeţiŞtergere

    Robert Horvath19 mai 2012, 19:24
    ERATA
    Acest motan cangrenat este ca si Lupus un cancer pentru democratia romana !

    RăspundețiȘtergere
  61. Ambasadorul SUA la Bucureşti despre achiziţionarea de F-16 noi sau vechi de către România
    El a subliniat că cererea iniţială ca SUA să ia în considerare vânzarea de avioane României a venit din partea Guvernului român şi că avioanele recondiţionate pot fi o soluţie.

    “Există avioane recondiţionate care au 95% din capacităţile avioanelor noi. Chiar au zburat în zona interzisă zborului din Libia. Am vorbit recent cu unul dintre reprezentanţii conducerii companiei Lockheed Martin, care mi-a spus că a fost pilot timp de 20 de ani şi în niciuna dintre operaţiunile NATO nu a pilotat un avion nou. Aşadar problema nu este dacă avioanele sunt noi sau vechi. Este important să se înceapă pregătirea piloţilor şi obţinerea avioanelor pentru a putea fi folosite. Altfel, dacă se face pregătirea piloţilor, dar nu au ce pilota, programele de pregătire vor fi inutile”, a explicat ambasadorul american.


    O URIASA MINCIUNA GHITENSTEIN !
    S.O.S !
    UN ANUNT IMPORTANT
    AVIOANELE IN CAUZA NU SUNT ALE ARMATEI SUA CI A NATIONAL GUARD
    PROST INTRETINUTE SI PILOTI DE MANA ZECEA . TOT STOCUL A FOST TRIMES LA
    FIER VECHI CU EXCEPTIA CELOR DE VANZARE FRAIERILOR ROMANI.
    AMERICANII.....TRBUIE SA DEA BANI CA SA LE IA CINEVA
    PREGATESC IN CALITATE DE CETATEAN SUA UN PROTEST PRESEDINTELUI OBAMA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lase mey Robert Hood ca pentru noi e bune ca le chiloteaza Cezar Maimuca, Chigri2 si Curdeleu cu cooru/capu greu. Si ei fost-au gardieni proveniti din militieni. Mei Robertel, mei baietel, tu n-ai auzit ca Czar maimuca are turbocompresur montat direct in kiur, cind il porneste pirleste totul imprejur?

      Ștergere
  62. @RH-(negativ)
    Stiam asta de la agentii rusi,care au aflat de la agentii nostri (care inainte de a intra in sistem au sustinut doctorate in USA).

    RăspundețiȘtergere
  63. Czare Maimuco pe unde-mi umbli ca mi-e tare dor de tine si ti-as da din suflet un ALUPIGUS cu masline... Ori poate te-o fi prins Tigri2 cu bernevecii in vine si-acu e calare pe tine. Mei fii atent de-ti unge ajutajul cu ulei de masline, de mai vrei ca sa mergi bine!

    RăspundețiȘtergere
  64. Mai fratilor voi ati fost azi pe blogul maimucei? Ati vazut ce subiect a postat? Auzi la el: cica maimuca s-ar trage din daci si din roamani. A uitat cum, pina de curind facea giumbuslucuri si statea agatat cu coada prin copaci.

    RăspundețiȘtergere
  65. Dac'
    @RH-
    ...................,mai putem discuta.Dar numai dupa ce poti justifica porcismele ambasadorului ,,cu Gat...''.Sau nu poti justifica ?!

    Răspundeţi

    Robert Horvath
    CU RISCUL REPETITIEI
     Ambasada SUA- Bucuresti
    Ambasador

    RUSINE DOMNULE AMBASADOR SUA !
    Faptul ca soldatii romani sunt trimisi cu bocancii rupti in Afganistan fara tehnologia sau pregatirea necesara .....este si raspunderea aliatilor americani. De altfel a obliga pe romani sa cumpere avioane de la fier vechi in plina criza economica este o rusine.
    Am trimis o scrisoare presedintelui Obama pe aceasta tema.
    Va fac raspunzator moral pentru moartea tinerilor romani si va cer....demisia !
    ...........................................
    Am trimis aceste rînduri preşedintelui Obama şi membrilor nou aleşi ai Congresului S.U.A. Plecaţi, domnule ambasador, pînă nu veţi fi trimis acasă de alţii! Românii i-au aşteptat pe americani şi sper ca, după plecarea dvs., visul lor să se împlinească, de data aceasta cu adevărat. Domnule ambasador, vă rog să vă daţi demisia!

    PROPUN O SCRISOARE DESCHISA ADRESATA PRESEDINTELUI SUA OBAMA DIN PARTEA OFITERILOR ARMATEI RUSINE .....PE TEMELE DE MAI SUS ! ASTEPT SPRIJINUL SI SEMNATIRILOR DUMNEAVOASTRA. NU VA MAI LASATI UMILITI SI CALCATI IN PICIOARE. !

    RăspundețiȘtergere
  66. Cineva a adus mai sus cugetarile lui quo Vasile de pe Roarmy230 despre imperfectiunile legilor 164 si 263.
    Ca sa dibuiti cine este autorul citiți in arhiva Roarmy230 toate cometariile lui Vasile.
    Dati clik, cei care aveti conturi acolo!
    http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/msearch?date=any&DM=------------&DD=----&DY=----&DM2=------------&DD2=----&DY2=----&AM=contains&AT=quo+vasile&SM=contains&ST=&MM=contains&MT=&charset=UTF-8
    Nu-i asa ca Vasile e cel care aici are automatismul verbal ”stelipulea”?

    RăspundețiȘtergere
  67. In roarmy230@yahoogroups.com, "Walter" wrote:
    > >
    > > @Multumesc domnule Dragos Icleanu.
    > > Sunteti un adevarat DOMN!
    > > Se cuvine ca si eu si dvs. si zecile de mii de rezervisti care s-au
    > > informat de pe acel blog sa-i multumim si lui @mos alecu , quo Vasile,
    > > care, de asemenea, a avut contributii considerabile in a-si informa
    > > camaraziii , chiar daca noua legislatie nu i-a fost favorabila.

    De la: Walter wdeplano@
    > > > >CÄÆ'tre: roarmy230@yahoogroups.com
    > > > >Trimis: Joi, 17 Mai 2012 16:29:01
    > > > >Subiect: [roarmy230] Re: Replici la: Proiectul de la Camera
    > > Deputatilor privind modificarea OUG 1
    > > > >
    > > > >
    > > > >Â
    > > > >@quo vasile, alias mos alecu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un Alupigus Forte combinat cu Sugus,la o ora dupa ia si Sloboz.

      Ștergere
  68. Neatza buna la ZOO si la Spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
  69. Neata si sa nu-ti revina greata.
    Stelipule face exercitii de logica la ore matinale.Ce sa fie oare?

    RăspundețiȘtergere
  70. Domnule Stelian P. urmaresc cu atentie toate parerile dumneavoastra si ma bucur sa vad ca reusiti sa lamuriti multe probleme . Modul cum va exprimati ideile , asa cum ar trebui sa faca orice adevarat ofiter , imi produce satisfacita ca mai exista printre noi si oameni care inteleg situatia , si stiu sa-i contrazica pe cei care nu inteleg aceste lucruri .
    Noi sintem cei mai multi , noi sintem cei care avem dreptatea de partea noastra ! Nu inteleg de ce trebuie sa mai suportam ca cei putini sa-si prezinte prostiile peste tot , si noi numai sa incercam sa aflam cine ar putea fi acei postaci ? Chiar daca ar fi numai unul care se prezinta ca ar fi doi , tot noi sintem cei mai multi , si tot noi sintem cei care avem dreptate .
    Eu cred ca dumneavoastra ar trebui sa continuati sa-i aratati pe acei postaci , si sa le spuneti care este adevarul nostru . Toate prostiile lor trebuie sa le demontati , cu eleganta , asa cum stiti dumneavoastra sa faceti , ca sa afle si altii care sint prostiile spuse de postaci . Asa ar trebui sa facem cu totii pentru ca sa nu fie si dintre cei ca noi care sa creada ca postacii au ceva dreptate ...
    Eu asa cred ca trebuie facut !
    Hai sa-i lamurim pe toti ca noi avem dreptate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Halo, Dorele de la 11:55, tu de unde aparusi muica? Fost-ai si tu pretenar de-al bocului, contributiv inventat cumva? Daca ti-e drag Stelian circotelu, ti-l donam bucurosi, ba ti-l dam ca bonus si pe RH! Maimuce, Curleoni si Tigri nu doresti cumva?

      Ștergere
    2. Oricine are dreptul la libera exprimare, indiferent daca face parte din majoritate sau minoritate. Mai mult, anumite norme de drept obliga majoritatea sa protejeze minoritatea. Marea problema nu este CE SPUN ci CUM SPUN iar "comentariul" de mai jos este un exemplu.

      Ștergere
    3. Ca sa nu fie dubii:
      - ma refer la minoritarii Anonim20 mai 2012, 14:09 si Anonim20 mai 2012, 12:17.
      Mai apar si altii. Daca sunt minoritari macar prin "educatie" ies in evidenta.

      Ștergere
    4. Se trezeste lumea ....spre disperarea minoritarilor rai de clanta !Sniper one
      Incep sa cred tot mai mult , ca pana si Mos Alecu s-a trezit ! Astuia , drept ii ca i-a cam trebuit ceva vreme!! Sniper one

      Ștergere
    5. Don Stelica, dom'le stiam noi ca esti un neinteles. Un adevarat artist...Vezi sa nu sfirsesti ca pictorul ala de si-a taiat curechile si i le-a trimis iubitei.

      Ștergere
    6. Cat patetism, cata disperare, cata frustrare!Eu, sincer, cred ca esti femeie, doar femeile transmit mesaje cu tenta sentimentala...poate esti amorezata de proteza stelipului.Ramai in anonimatul in care ai fost, ramai cu cei muuuulti , vb.lui Lapusneanu, lasa-ne pe noi cei putini si fara dreptate , lasa-ne in legea noastra, in durerea noastra.Piei impreuna cu clantzanila al tau.

      Ștergere
  71. Doi pe-o baba s-ai ,,zlaba''!
    Stelipulea are treaba.Gasca pentru doi...

    RăspundețiȘtergere
  72. Pe T.C.M. -Batalia din Ardeni ! Mama ce mai film ! De fiecare data ma intreb : cum de-a pierdut Germania razboiul? Era net superioara la toate capitolele!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  73. Ambasada SUA- Bucuresti
    Ambasador

    RUSINE DOMNULE AMBASADOR SUA !
    Faptul ca soldatii romani sunt trimisi cu bocancii rupti in Afganistan fara tehnologia sau pregatirea necesara .....este si raspunderea aliatilor americani. De altfel a obliga pe romani sa cumpere avioane de la fier vechi in plina criza economica este o rusine.
    Am trimis o scrisoare presedintelui Obama pe aceasta tema.
    Va fac raspunzator moral pentru moartea tinerilor romani si va cer....demisia !

    CEZAR:
    N-are Obama timp de noi ! Acum ii cu alegerile! Stai linistit


    Robert Horvath
    @ Cezar
    Din Afganistan se retrage si Franta. Oare chiar nu deranjeaza pe nimeni ca tinerii romani sunt trimisi
    cu .....bocancii rupti , fara tehnologie la o moarte sigura. ? Avioanele clasate pentru fier vechi trebuiau
    facute cadou din partea aliatilor americani. A trimite o scrisoare colectiva catre presedintele Obama avea
    un caracter simbolic. Arata ca militarii romani au demnitate si nu....trebuie luati de fraieri......
    Nu m-am asteptat ca frica in oase ............Scuze sinceritatea mea.

    RăspundețiȘtergere
  74. Gluma-i gluma, dar voi ati auzit ce s-a intamplat azi la Brasov? Cica un curleon , aflat sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dat la o leoaica prin gardul de protectie de la Zoo.Leoaica, in legitima aparate, i-a tras ..o laba intrusului.Drept sa spun, eu tare m-am speriat , stiind ca in Bv avem un amic...doamne feri, ca no fi cel la care ne gandim cu totii?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca de obicei anonim=kkt

      tot ce vezi la tv,postezi tu aici si mai ai si pretentia ca esti spiritual.Vai de tine si de viata ta anonimule.Cum ai fost in viata asa esti si pe bloguri;doar un anonim!!
      acum cateva zile cu inundatia din BV iar ai vb de mine....dar eu stau la etajul 4/8 ciumecule

      PS Apoi de "inteligenti" ca tine chiar nu are nevoie nimeni,ANONIMULE.
      SI EU POT POSTA ORICAND ANONIM PE ACEST BLOG,dar mi-e scarba de cuvantul "anonim" si de ceea ce reprezinta el, ranciogule

      Ștergere
  75. @ Anonim
    SPERANTA NU MOARE NICIODATA !

    RăspundețiȘtergere
  76. Bey copii, din pacate ala de dadu cu curu prin gard fu Culeonezu...Da nu pati mai nimic. Veni Smurd-ul si-i trase vreo 2 km de copci pe curul ala mare precum globul pamintesc si-atit. Daca era Cezar ala sigur si-ar fi pus la bataie gaoaza in fatza cushtii goriloiului, ca lui ii place sa culeaga castraveti cu curul pe 2 rinduri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca de la refularea aia cu rahat i se trage....

      Ștergere
  77. Domnule Stelian P. va multumesc pentru frumosul raspuns pe care mi l-ati dat ! Din el se vede marea dumneavoastra putere de intelegere ca si intelepciunea care va caracterizeaza .
    Au aparut si aici postacii care va ataca , iar dumneavoastra ii tratati ca pe egalii dumneavoastra , fara sa le demonstrati de ce nu au dreptate .
    Sint sigur ca aveti toate argumentele care sa dovedeasca dreptatea noastra , a celor multi , . Mai trebuie numai sa folositi argumentele pe care le aveti pentru a le dovedi si acestor postaci unde gresesc ei . Noi , cei multi , avem incredere in dumneavoastra ca ii veti lamuri si pe acei denigratori ai nostri .
    Noi nu avem stiinta dumneavoastra si nu stim cum sa spunem ca dreptatea este a noastra si nici nu avem priceperea dumneavoastra de a folosi cuvintele ca sa ne dovedim dreptatea .
    Atita va rugam sa intrati in lupta si sa le aratati postcilor care sint dovezile ca dreptatea este a noastra .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, asta multu, spune-ne si noua care e dreptatea ? Lamureste-ne, asa in cuvintele tale ,fara a apela la stelipulea.Ce-i DREPTATEA? Cei mari se ingradira in cercul lor de legi...Hai, curaj, daca tot te miorlai prin spatiu ( virtual), incearca sa si spui ceva, nu sa canti serenade si sa lingi kkat.

      Ștergere
    2. Chiar ai reusit sa ma enervezi! Ce dreptate este de partea voastra, dar, in primul rand, CINE SUNTETI VOI? Daca, in nemernicia ta, te referi la cei carora le-a crescut pensia, sa stii ca SI EU FAC PARTE DIN RESPECTIVA CATEGORIE.Dar nu inseamna ca sunt de partea VOASTRA, A CELOR MULTI CUM SPUI TU.Atat timp cat exista camarazi care sunt afectati, moral si material, de aceste RRRR nu cred ca se poate spune ca S-A FACUT DREPTATE, dupa mintea voastra limitata.NU!Tara asta isi poate permite sa intretina 180.000 de pensionari militari fara a-i umili.Iar daca doar 10 la suta au pensiile diminuate, se poate repara ptintr-o OUG, astfel incat sa li se aplice cuantumul cel mai avantajos.Eu nu pot sa fac parte din categoria voastra, a unor nemernici care se bucura de raul altuia.Bucurati-va voi, sa va fie singura bucurie in viata.

      Ștergere
    3. Asta este problema ca eu stiu care este dreptatea noastra , dar nu am stiinta de carte a domnului Stelian P. ca sa va pot spune . Domnul Stelian P. sigur ar putea sa va arate care sint toate faptele pentru care s-a facut dreptate pensionarilor militari . Dumnealui stie care sint aceste adevaruri si le poate arata ca sa intelegeti si voi ca nu aveti dreptate cind spuneti ca legea asta noua nu este buna .

      Ștergere
    4. Eu ma gindeam ca sint postaci ca acel mos alecu care vin cu numere si cu articole de legi , si cu asta zice el ca arata ca legea lui era mai buna . Eu asta as vrea ca domnul Stelian P. sa iasa si sa explice cum sint de bune si legile care ne-au facut dreptate . Si nu ar trebui ca sa te enervezi ca a spus si domnul ministru ca voi sinteti numai citiva . Eu cred ca voi sinteti numai fosti secretari de partid si ci-sti care ati fugit de munca si v-ati facut pensii mari cu solda de merit si solda de comanda .
      Si acuma sinteti suparati ca s-a facut dreptate . si acuma va este frica de adevarurile pe care are sa vi le spuna domnul Stelian P.

      Ștergere
  78. Cind va primi inca doua, trei decizii de revizuire,pe minus insa,o sa inceapa sa priciapa admiratorul Stelipulii ca dreptatea dupa legea noua este foarte relativa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. du-te si te plimba.Visezi "cai verzi pe pereti"

      Ștergere
    2. Da mai prostovane incult.
      Poate o sa "priciapa"
      I si E sunt prea departe pe tastatura pt orice fel de scuza.aici e vorba doar de dobitoci si nimic mai mult

      Ștergere
  79. Mai stie cineva ce face ratoiul care era purtator de cuvinte la MAp?

    RăspundețiȘtergere
  80. Mai prostovane, tu chiar nu intelegi limba romana? Ce adevar sa-mi spuna mie stelipulea tau? Ca mi-as fi marit pensia pe ultima suta de metri ? Idiotule, atunci dupa rrrrr de ce a crescut cu 600 ron ???Tu esti chiar lovit in cap ..iti repet, tie , lui stelipulea tau, lui curdeleu, lui czar.. tuturor celor care va bucurati de raul altora, SA FIE SINGURA VOASTRA BUCURIE IN VIATA, DE ALTA SA N-AVETI PARTE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi pixul papagalule!!

      Ștergere
    2. @Anonim20 mai 2012, 20:38
      scretarul BOB tot "secretar" ramane
      toarsu!!! du-te la dogaru ca iti da el ..ue!! Ce pierzi timpul pe aici,BAI 'DEMNITATE SI ONOARE'..... de anonim

      Ștergere
    3. @Anonim20 mai 2012, 20:38
      PAI DACA AI FOST SPAGAR?? eu ce sa-ti fac?

      Ștergere
  81. Cui i-e frica de BauBau??Limbricule, tu crezi ca noua ne este frica de amenintarile tale? Singur spui ca ai cunostinte si carte...

    RăspundețiȘtergere
  82. Erata: ca NU ai carte.Probabil esti vreun parlit caruia i s-a marit pensioara cu vreo 2, 3 silingi si, in consecinta, tu tot lingi ..si lingi..silingi..

    RăspundețiȘtergere
  83. Pentru Gaguin-ul/Babuinul ala cu urechile taiate de-i tot trage limbi lui Stelian zis si Mosh Proteza fara freza (ca si asta-i chel ca PulanoX- de dadea sfaturi cum sa scapi de chelie/alopecie): Bai omule tu nu intelgi un lucru pe care tot incearca unii oameni cu glagorie sa-ti explice! Mult clamatul principiu al contributivitatii este un FALS, asa ca si Legea data de rapanosii ce-au fost la guvernare este un Fals. Eu nu sustin ca L164,119 sau 263 sunt bune sau proaste, sustin faptul ca atunci cind un act normativ se bazeaza pe principii si premize false, ceea ce rezulta este un kkt! Si ca sa vin si eu cu o completare-asta ca sa vezi cum e cu mult clamata voastra Lege 119 si OUG1, dupa a 2-a revizuire, in loc de 8 ani de grupe de munca, mi-au dat 17 ani!!!! Ce zici babacule, de "corectitudinea" si "principialitatea" legilor si ordonantelor pe care le tot ridicati in slavi...Si, cu toate ca pensia mi-a crescut, asa cum bine zicea un antevorbitor, nu pot concepe ca fostii camarazi - si aici vorbesc de cei de pe filiera directa- sa piarda la pensie. Nici macar un leutz! Ai inteles hombre?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INCA UN PAPAGAL !!

      Ștergere
    2. @21:28
      Ai cules "castravetzii" din cusca goriloiului?

      Ștergere
    3. @Anonim20 mai 2012, 21:00
      Acum lamureste-ne!Esti Mesia sau Maica Tereza sau Armata Salvarii??
      De fapt esti doar un papagal anonim in goana dupa banii militarilor la scmd-srl
      Ai inteles hombre banditule?.ce faci aici?teoria chibritului? rahat cu ochi de anonim

      citat din Maria Tereza in versiunea scmd-srl
      nu dau mai departe celelalte "idei"valoroase ca tipul este un mincinos notoriu.Mai bine laudati-l voi!!

      "Si, cu toate ca pensia mi-a crescut, asa cum bine zicea un antevorbitor, nu pot concepe ca fostii camarazi - si aici vorbesc de cei de pe filiera directa- sa piarda la pensie. Nici macar un leutz! Ai inteles hombre?"

      PS Bai mincinosule!!Fa raport ca ti-au gresit calculele ,renunta la ce ai primit in plus si eventual da ministerul in judecata ca ti-au crescut pensia nejustificat si esti foarte nemultumit.
      Incearca si la CEDO dar mai intai treci pe la dogaru cu "zeciuiala"

      Ștergere
    4. Curleoane ai terminat de mincat rahatul ala cu lingura?

      Ștergere
    5. @Anonim20 mai 2012, 21:00
      de asta am zis sa-i dai in judecata pe rand sau toti odata,dupa cum ai scris mai jos

      "Si ca sa vin si eu cu o completare-asta ca sa vezi cum e cu mult clamata voastra Lege 119 si OUG1, dupa a 2-a revizuire, in loc de 8 ani de grupe de munca, mi-au dat 17 ani!!!! Ce zici babacule, de "corectitudinea" si "principialitatea" legilor si ordonantelor pe care le tot ridicati in slavi."

      Ștergere
    6. Mosul de la scularie
      Sa ii pupe pe chelie
      Si in cap si in sulica
      Pe Pulano si Stelica.

      Ștergere
    7. ...Si pe Cezarica!!!

      Ștergere
  84. @ plano 10
    Lupus
    Din nou aiurezi. Ceva repetabil nu se cheama gafa. Acest golan de port
    stie ce face si ce spune. Penibilitatea USL al va reconsidera. Se va intoarce
    ca prim ministru dupa parerea revistei ECONOMIST . Singura solutie viabila
    este un tribunal militar si civil. Sunt impotriva pedepsei capitale....cu o singura exceptie...sau doua. Sper sa-l urmezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai RH ,tu sti bolnav,orice s-ar discuta tu ne spui ca ai o gaina care canta pe partea stanga.Pupati-ai gaina in pasarica,daca stii pe unde se pishe gaina.

      Ștergere
    2. ###pupa-ti-ai [ti-ai pupa]

      Ștergere
  85. @ Băsescu catre spionii românii din Chicago:rămâneți aici!

    RăspundețiȘtergere
  86. Poate culege muma-ta castravetzi ,cu curul.

    RăspundețiȘtergere
  87. RUSINE ! RUSINE ! RUSINE !


    Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat, duminică, că România ar putea aloca 500.000 de dolari pentru finanţarea forţelor afgane de securitate in loc sa fie alocata dotarii trupelor romanesti din Afganistan care au bocanci gauriti....conform relatarilor presei internationale !
    NEW YORK TIMES
    Soldatii romani au bocancii rupti....întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase din Afganistan.
    " Protecţia individuală a militarilor se realizează cu veste antiglonţ grele de 15 kilograme….. Vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie. Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile…………………
    GUVERNANTII ROMANI DAU DOVADA DE O NEGLIJENTA MAI MULT DECAT CONDAMNABILA …"

    RăspundețiȘtergere
  88. Mey ati auzit ce patii? Vrusei si eu sa-l pup in bot pe Tigri2 de ziua lui, dar din cauza "saniutei" incurcai cusca chigrului cu a leului. Noroc ca nu intrai in cusca gorilei ca ma lucra aia de-mi trozneau bucile. Oricum gorila era ocupata cu maimuca noastra ast' mica de Cezarica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosule cu profil"furat"te cam grabisi,ziua mea este pe 30,dar daca esti troscar este de inteles.

      Ștergere
    2. Parosule vezi ca-ti dau cu flit!

      Ștergere
    3. Deocamdata iti spun doar ca :noi doi nu avem ce discuta !Vorbeste ce vrei si cu cine vrei,ai inteles?

      Ștergere
    4. Miau, miauuuu!

      Ștergere
    5. Mai,javra umana,te stiu de prostanac si o dovedesti cu prisosinta.Sa stii si tu ca tigrul nu miauna,eventual,scoate un raget,doar maica-ta miauna cand sta atarnata in "penis"[un fel de pula de magar-ca nu-i mai ajunge,are kilometrajul dat peste cap].

      Ștergere
    6. Parosule, vezi ca esti pe lista de eutanasiere a lui RH in Dakota de Nord, candidat la shocuri electrice din partea TRIBULUI CROW!

      Ștergere
  89. @ Anonim numit Lupus
    Discutam numai dupa trecerea in fata plutonului de executie .......

    RăspundețiȘtergere
  90. tigri219 mai 2012, 09:58
    Spunea
    @RH ai revenit pe PAMANT,sunt de acord cu spusele tale,'spuse'gandite si argumentate nu aruncate aiurea.Bravo RH.
    @Tigrisor de buda spune........
    Nu mai posta cand bei palinca contrafacuta. Stai in fund de curte cu capul
    inaine ......ajuta la ......

    RăspundețiȘtergere
  91. Coreolone
    Sper ca data viitoare sa reusesti deplin in nazuintele tale. Un deces linistit!

    RăspundețiȘtergere
  92. @ Cand e ziua lui Mos Alecu.....sau e tot mort ?

    RăspundețiȘtergere
  93. @ Flit
    Mult succes in demersul dumneavoastra.!

    RăspundețiȘtergere
  94. ULTIMA ORA
    Peste 50 de tigani coroleonieni au ocupat un parc din centrul Londrei !
    Marti, politistii au incercat sa ii perchezitioneze, in timp ce, putin mai departe de ei, unii cersetori urinau in strada, scrie presa locala.
    Consiliul Westminster a tinut o intalnire cu agentiile locale inclusiv cu Ministerul de Externe si reprezentanti ai Ambasadei Romaniei pentru a discuta problema. Au reusit repartrierea a 18 persoane, insa compania de transport a cerut ca acestia sa se spele si sa aiba haine noi inainte sa se urce in autocar.
    @ Coreolone
    Am atentionat saptamana aceasta necesitatea schimbarii sosetelor. Mirosul lor pune in primejdie Focurile Olimpice si chiar....spoiritul olimpic

    RăspundețiȘtergere
  95. Erata
    Mirosul sosetelor lui Coreolone pune in pericol Jocurile Olimpise si chiar
    spiritul olimpic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @RH,vad ca tu esti cam dus cu pluta .Mai treci pe la psiholog ,sa-ti completeze "shurubelele "lipsa ,de la cerebel.

      Ștergere
  96. Dupa interventia celor doua mamifere paroase, curdeleu si maimuta, totul s-a transformat intr-o panarama.. de doi bani.Cel putin dacar ar avea putin umor, dar, ca sa citez un preferat al lor,DIN PACATE INCA IN VIATA, umorul este apanajul oamenilor inteligenti.

    RăspundețiȘtergere
  97. Anonim20 mai 2012, 19:13
    Deocamdata nu este nevoie sa-mi consum energia cu minoritarii si sa le demonstrez ca nu au dreptate. Primesc ei raspunsul in fiecare luna pe card sau cu postasul. In plus lucreaza ei pentru noi:
    - fuhrer-ul care gindeste in locul lor (pe bani frumosi) spune despre noul guvern ca e un guvern de impotenti tinuti ostatici in Palatul Victoria (5 dintre impotenti plus Ponta sunt ,zice el, oamenii lui). De ce sa-mi pierd eu vremea cu ei, lucreaza ei pentru noi.
    In plus toate injuraturile si jignirile pe care le folosesc gloatele (chiar impotriva celor care i-au ajutat citiva ani - Plano, de exemplu) sunt dovada ca stiu si ei ce valoare au.

    RăspundețiȘtergere
  98. Nu esti decat un obsedat cinic.. toate postarile tale se rezuma la atacuri furibunde impotriva lui dogaru.Pe mine ma doare undeva de dogaru asta al tau, de obsesiile tale si de ura ta de bosorog ratat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21 mai 2012, 08:05
      ...si tu esti un MINCINOS ORDINAR,se vede dupa cum vorbesti/scrii,adica anonim=kkt

      Ștergere
    2. esti un dobitoc daca spui despre Stelian P si "atacuri furibunde'
      intotdeauna Stelian P "v-a executat" elegant si cu argumente.EXACT ASTA NU VA CONVINE spagarilor!!!!!
      din momentul de fata toti anonimii(adica unul maxim doi)se vor numi RANCIOG...de ce ? De aia ca asa vreau eu!!

      Ștergere
  99. SPAGAR? Adica ? Mi-am RRRR eu pensia si mi-am umflat-o cu 600 roni??? Incredibil..cat de prosti sunteti!!!

    RăspundețiȘtergere
  100. Dupa atata KKat mancat, curdeleul refuleaza....feriti-va!!

    RăspundețiȘtergere
  101. @ELENA,
    La multi ani cu sanatate si fericire !

    RăspundețiȘtergere
  102. Steliane,tu alta treaba n-ai ????Te trezesti de dimineata si sari in postari!!!!Loser de second hand!Serios ,mai bine te-ai preocupa, sa-ti vinzi penibilitatea de carte,auzi 200 exemplare,zau de ce nu-ti vezi tu de nebuneala ta si de amintirile tale de prin Paris!!Zau ,esti scrantit rau de tot la mansarda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Colega, oare cartea lui Stelian ce are lipita proteza cu Corega
      O fi avind si foile pufoase
      Ca sa ma sterg cu ele in locuri rusinoase?

      Ștergere
  103. ,,............
    "Si, cu toate ca pensia mi-a crescut, asa cum bine zicea un antevorbitor, nu pot concepe ca fostii camarazi - si aici vorbesc de cei de pe filiera directa- sa piarda la pensie. Nici macar un leutz! Ai inteles hombre ""
    PAPAGALI DIN SScmd UNITI_VA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-i ceri unui buhai cu tzitze ca tine? Matzul sa-tzi fie plin! De restul: "Da-i in aia a ma-sii ,sau in aia a mea"! Nu-i asa kilotontule?

      Ștergere
    2. Bai porc nesimtit - Cand te-a interesat ultima data soarta celor peste 85% care traiau cu niste firimituri- in tim ce voi va umflati exact ca un buhai de balta ? Da-ti un nume jegosule si hai sa discutam !!

      Ștergere
    3. Nesimtit esti tu aurolacule/curleoane!!!!

      Ștergere
    4. Ca sa-ti pice si mai bine :Afla ca nu-i Coreleone!!

      Ștergere
  104. @Anonim 10.13,iti spun eu ce nume are:pui de tarfa,lepadatura,spurcaciune cu chip de om...

    RăspundețiȘtergere
  105. Traiasca AXA Dezaxatilor in frunte cu Curdeleu cu capul greu, Chigru 2 da-ne-ar pielea inaipoi si Czar Maimuca pupa-ne-ar buca!!!!
    Pentru cei trei, un ALUPIGUS sanatos dintre picioarele unui goriloi paros (si din fatza si din dos)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-mi plac copii de gradi ..creativi !!Sniper one

      Ștergere
  106. Taica Terezius21 mai 2012 la 17:28

    @SniZar bee
    Pedofilule!

    RăspundețiȘtergere
  107. plano1021 mai 2012, 00:04
    Mosul de la scularie
    Sa ii pupe pe chelie
    Si in cap si in sulica
    Pe Pulano si Stelica.


    Anonim21 mai 2012, 09:40
    ...Si pe Cezarica

    RăspundețiȘtergere
  108. Recunosc , sint cam magar ,
    Cum , pe cineva , atac !
    Cu-obiceiuri de şătrar,
    Eu devin "simplu postac" !

    RăspundețiȘtergere
  109. Muscamor(Flit)21 mai 2012 la 18:55

    @Plano(10)
    Cu asa recomandare
    Poti orcind a replica,
    Caci stai bine pe ,,picioare'',
    Nu in coada,ca ,,mitza''.

    RăspundețiȘtergere
  110. Mosul de la scularie
    Sa ii pupe pe chelie
    Si in cap si in sulica

    Pe Pulano si Stelica.

    ...Si pe Cezarica
    .../ dar numai pi.... Pulano !
    Nu si pi Pulica!

    RăspundețiȘtergere
  111. Noutati ...noi
    Floarea Şerban, prima femeie general din Armata Română, trecută în rezervă în februarie 2010 de către preşedintele Traian Băsescu, a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat pentru armamente în Ministerul Apărării Naţionale.

    Până să fie trecută în rezervă, Floarea Şerban a condus Direcţia de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN. Funcţie de secretar de la Armamente a fost vacantă foarte mulţi ani, conducerea fiind asigurată de generalul maior Cătălin-Adrian Moraru, care are funcţia de locţiitor al şefului Departamentului pentru Armamente.

    Sursa: comunicat al Guvernului Sa nu-ti dai cu TESLA in COIOS ??!!

    RăspundețiȘtergere
  112. Repetitia e buna
    Si uitarea tot la fel,
    Dar cind uiti ca o ,,leguma''
    Ai defect la cerebel.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri