Google Translate

marți, 29 aprilie 2014

Crin Antonescu, Adio! Pacat, de P.N.L.! Sondaj: Alianţa PSD-UNPR-PC ar putea obţine jumătate din mandatele României în Parlamentul European. UPDATE. Externe. Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu


Sondaj: Alianţa PSD-UNPR-PC
ar putea obţine jumătate din mandatele României în Parlamentul European.

Alianţa PSD-UNPR-PC ar putea obţine jumătate din mandatele României pentru Parlamentul European, arată o cercetare sociologică realizată de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI), potrivit RomâniaTV.

Conform unui sondaj realizat de CSCI în perioada 23-26 aprilie, alianţa PSD-UNPR-PC ar putea beneficia de un avantaj considerabil la alegerile europarlamentare din 25 mai, reuşind să obţină 42% din voturi.

De asemenea, potrivit sondajului, Partidul Naţional Liberal (PNL) ar putea obţine 15%, Partidul Democrat-Liberal (10%), Partidul Mişcarea Populară (9%), UDMR (6%), Mircea Diaconu (4%), PPDD (3%), iar alţii - 11%.

Simularea realizată de CSCI arată că la distribuirea mandatelor, dintr-un total de 32 care revin României, 16 ar putea merge la alianţa PSD-UNPR-PC, 6 la PNL, 4 la PDL, 3 la PMP, 2 la UDMR, iar ultimul mandat i-ar putea reveni lui Mircea Diaconu, candidat independent.

Cercetarea sociologică realizată de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI) a fost realizată prin metoda CATI, pe un eşantion de 1.100 de persoane. Marja de eroare a sondajului este de ±3%.

Tot în cadrul aceluiaşi sondaj CSCI, publicat astăzi, se notează că pe primul loc în topul încrederii se află Sorin Oprescu (39%), urmat de Victor Ponta şi Klaus Johannis (38%), apoi de Călin Popescu Tăriceanu (36%), Mihai Răzvan Ungureanu (22%), Crin Antonescu (16%) şi Elena Udrea (15%).


Sursa:
http://adevarul.ro/news/politica/sondaj-alianta-psd-unpr-pc-putea-obtine-jumatate-mandatele-romaniei-parlamentul-european-1_535eaeb60d133766a82d4cc5/index.html
=======================================================================
==========================================================
=================================================

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu
 
Moscova a îndemnat Washingtonul
să "tempereze retorica" pe tema crizei ucrainene.
 
"Comentând acuzaţiile lui Hagel cu privire la o aşa-zisă mobilizare masivă de trupe ruseşti la graniţa cu Ucraina şi manevre de destabilizare, ministrul rus l-a îndemnat pe interlocutorul său să contribuie la temperarea retoricii",
potrivit unui comunicat al Ministerului rus al Apărării.
 
Şoigu "a dezminţit categoric afirmaţiile despre prezenţa unor grupuri de sabotaj ruseşti în sud-estul Ucrainei", potrivit aceleiaşi surse.
================================
=================================================
====================================================================

Un comentariu:

  1. Două lucruri s-ar putea face pentru a mai da peste bot partidelor politice. Românii să meargă în număr mare la vot și fie voteză unul din cei 8 independenți fie anulează voturile.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri