Google Translate

miercuri, 15 octombrie 2014

Guvernul va crește pensiile, salariul minim și va dubla alocațiile pentru copiii din familii sărace. Acestea sunt SUBIECTELE care ma intereseaza, NU elucubratiile nocturne, ale lui Traian Basescu&Co. România are nevoie de Victor Ponta președinte


În condițiile în care economia României se află pe plus, cu 2,6% creștere economică pe semestrul I 2014 față de semestrul I 2013, țara noastră deține a opta rată de majorare a Produsului Intern Brut (PIB) din Uniunea Europeană, unde economia românească a înregistrat o creștere de două ori mai mare decât media europeană și de peste 3 ori mai mult cu privire la nivelul zonei euro.

Distribuția echitabilă în urma beneficiilor aduse de creșterea economică este urmărită de Guvernul condus de Victor Ponta prin majorarea pensiilor, a salariului minim brut și prin dublarea alocațiilor pentru copiii din familiile sărace. Politica aparatului guvernamental este de a crea un mix puternic între stimularea economiei și măsurile de creștere a veniturilor populației.

Prin programul guvernamental, liderul PSD a promis dreptate până la capăt, astfel încât inechitatea socială cu care se confruntă românii să fie eliminată. Drept pentru care, Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunțat că pensiile vor crește anul viitor cu un procent superior ratei inflației, pe baza încasărilor la buget ce au fost peste previziunile din 2014.

Procentul de creștere a pensiilor va fi de 5% pentru anul viitor. Guvernul Ponta, pe lângă faptul că a dat pensionarilor banii tăiați de Guvernul Boc, a majorat veniturile pensionarilor astfel încât nivelul de trai să fie unul mai bun!

Desigur, Ministrul Muncii a menționat că va căuta împreună cu Ministrul Finanțelor o soluție care să creeze posibilitatea unei majorări mai solide pentru pensiile mai mici de 500 lei. Mai mult, aparatul guvernamental pledează pentru majorări diferențiate ale pensiilor, în condițiile în care există în sistem pensii suficient de mari, precum cele ale magistraților și ale militarilor, care nu mai au nevoie de o creștere  cu încă 5%.

Totodată, salariul minim pe economie va crește din 1 ianuarie 2015 cu 75 lei, de la 900 lei cât este în prezent până la 975 lei. În momentul în care Victor Ponta a preluat conducerea Guvernului, în 2012, salariul minim pe economie era de 700 lei. Însă acesta a fost crescut în mai multe etape de către aparatul guvernamental.

În plus, peste 1,1 milioane de copii vor beneficia de decizia luată de Executiv în ceea ce privește dublarea alocațiilor pentru copiii care provin din familii modeste. Este vorba de 500 000 de copii care provin din familii cu venituri reduse și peste 600 000 de copii din diverse sisteme instituționalizate.

Și astfel, Victor Ponta a demonstrat că își asumă responsabilitatea față de programul cu care a câștigat votul cetățenilor în 2012, prin creșterea importantă a economiei, prin majorările de pensii și salarii. Iar prin programul său prezidențial, liderul PSD va continua să repare greșelile guvernărilor trecute și va fi alături de pensionari și de grupurile vulnerabile.

În discrepanță cu prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, care a demonstrat de mai multe ori că nu are nicio pregătire pentru a ajunge Președintele românilor. Invitat într-o emisiune TV, Iohannis a marcat noi gafe și a arătat clar că nimic nu-l recomandă pentru funcția la care candidează. Chiar din contră, Primarul de la Sibiu ar putea fi un dezastru pentru România!

Candidatul PNL – PDL nu a știut să răspundă cât este salariul minim pe economie în țară, după ce moderatoarea l-a întrebat care este valoarea salariului minim, în contextul anunțului făcut de Rovana Plumb de majorare cu încă 75 lei a veniturilor românilor! Edilul de la Sibiu a evitat să răspundă la întrebare și singura sa reacție a fost „Așa și? La cât să crească?”.

       - See more at: http://www.obiectiv.info/veste-buna-ce-li-se-pregate-te-pensionarilor-pentru-2015_57046.html#sthash.3eWDx5lp.dpuf
---------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17 comentarii:

  1. Uai, mneata buna la ZOO+NOO !
    Ai the my pula, ear e mercuri, ear s-apropie jiaga-jiagaaa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai, tipu'de mai sus, e ala cu Sa traiti bine ? Ca nu mai pot deslusi bine, care-i 1 si care-i ala cu Dreptate pan'la cap !
    Ca, acusica, cu atatia acoperiti si inveliti, care colcaie p-aciulea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe surse: dupa ce IESE Dottore Denazificattore presedinte si revenim la statutul de tara, prim ministru va hi Goprea Cliporici, asta de a organizat si a asigurat, de curand , ordinea si disciplina la meciul de fotbal cu Bozgaria, unde s-au dus lupte grele, ca cum or dus rusii cand o cazut Berlinul si-or infipt steagul bolsevic in cladirea Raihstagcremwurstagmeohengladbah !
    Ceea ce e bine, pentru ca isi va pastra biroul lu cumatrul Dottore Plagiattore Acoperittore din Em o 100, iar conu Diusa de la Paduri nu va mai avea de facut, zilnic, atata naveta, cu mapa supt brat, la palatul MAI, pentru a loa avizele de la Cappo dei Tutti Capi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hop, hip, hep
    Al meu cep
    Intr-un ritmic jeoc
    Sa mi-l loati la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  5. „România are nevoie de Victor Ponta președinte!”
    DE CE atat de multa propaganda pentru Ponta din partea TUTUROR bloggerilor militari? Ce V-A dat, ce V-A promis, ce V-A facut????? Gretos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne-a dat NIMIC,
      dar ne-am saturat... de SMINTIT !!!

      Ștergere
    2. Da, da, in comparatie cu boc (boc=cacat in limba turca) care mi-a loat aproape tot, inclusiv onoarea si demnitatea militara de rezervist al SNAOPS, ca de aea am ajiuns asea de decadent, Domnul Vio e pentru mine ca cum ierea Zalmoxis pentru geto-daci, un fel de zeu suprem !
      Buey, kear daca n-a prea dat, dar macar n-a mai loat, n-a mai taiat, n-a mai desfiintat, n-a mai furat ca sa faca terene de fotbal in panta si parcuri in lanul de cucuruz, n-a mai inchis, n-a mai anulat, etc., cum o facut guvernele BBU !
      Nu ca nu ar avea timp...

      Ștergere
  6. Alt derbedeu dus cu alai la Denea !
    Hrebe, nu mai sta,
    Uite celula, colea !
    Doamne ajiuta !

    Buey, si ce-mi place 1000 e ca niciunul nu stie de ce-i ia potera, asea pe necacatelea !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, care sunteti interesati, dati navala ca a aparut noul nr. al zearului Obositorul Militarilor !
    Din pacate, lipsesc vizitele bi si trilaterale, de pretenie si colaborare, simpozioanele si grupurile de lucru interministeriale si interdepartamentale ! Cateva aplicatii, acolea, cu niste zmangaliti pe muiane, niste poze cu niste unii care cica surubaiesc la tehnica inceputului de sec 20, ca s-o mai mentina in viata, cateva audiente la domnul ministru, care le-a pasat la o cucoana, pen ca domnia sa e ocupat cu naveta zilnica, cu mapa la avize, la cumatrul Goprea Cappo dei Tutti Capi, niste poze foarte shto cu doamna comandant supershto de la Spitalul Militar din Bucurestan si niste bolmojeli despre abordarea psiho-coco a militarilor pe care ni le ofera, biansiur, tot o doamna, sefa de ditamai DEPARTAMENT de conziliere psiho-coco a tilicarilor si a fomeliilor acestora !
    Auzi buey, departament, nu cacat ! Care are cateva directii X cateva servicii /directie + sectii independente X birouri si compartimente la greu, toate utilate cu specialisti psiho-coco de belit pula la urs, la pace, iar la criza si razboi, de impins aerul cu kepturile ! Ca daca le dai pistoale, astia ori se impusca intre ei, ori se automutileaza, fara sa mai apuce sa strige "Incident" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai adunati cohortele de pochi, care vorbesc pe nas, cum plastic se exprima domnu Nea Cashiu ot Craeova, haitele de juristi, de consilieri si de specialisti in achizitii publice, de-a ajuns tau majurul de la Bedese sa vina cu ghemul de shfoara de acasa, ca dealtfel ramane cu dosarele necusute pana akizitioneaza astia ata si lipiciul, mai adaugati-i pe aia de la Serviciul Intern de Ciripoi si o sa va minunati cum de mai au loc pe statele de organizare P/R cativa aviatori, si aia fara avioane, de-or fo detasati tocmai la dracu-n Portugalea, sa se instruiasca pe niste harburi !

      Ștergere
  8. No ca acu' se caca pe cururile lor "princiare " si printul paul si printesa lia .Adevarul e ca au cam belit-o cu dna-ul din bv.Acu' nu stiu sigur ce beleste cacata aia de "printesa" imbuibata ....poate p'a mea:):)
    Mai antart cativa ani au mai belit-o ceva principese(romanake si asta) si cu politionerii americani....

    Deci atentie maaaare la dinastia misu' kingu de cacat

    Dooomnu' pmt vaz ca-ti place de ponta.Treaba matale,da' tare asa usior te abureste cu minciuna de zici ca ai dat in mintea copiilor pentru 2 bombonele....ca de adminu' nu zic nimic,el e "in timpul si din cauza serviciului" plus ca trebuie si gura la copii lui sa "mance o paine"
    PS vorba lu' pretenu' vostru mircea badea: tot ce am scris pana acum este un pamflet.....este cea mai usoara metoda permisa de lege pentru a deveni un nemernic(platit)si de a nu suporta consecintele.....deci este un pamflet:):)
    DC

    RăspundețiȘtergere
  9. ....dupa ditirambele trase de pmt pe linia lu' miki shpaga ete ca veni si randu' sobolanului rozaliu
    Care ditirambe propagandistice??? vedeti cu o pagina chiar doua in urma......asa e pmt-ule cand ti se vede deja orgasmul puterii pe muie....se vedeeee!!

    RăspundețiȘtergere
  10. sireacu' voiculescu!! are motiv sa fie invidios.Pana si tiganu' ala de marian iancu de la Poli' Timisoara a luat mai mult ca voiculescu.....pai cum adica sa ia altii mai mult ca voiculescu?? asa cevaaaa......
    io cre' ca pmt-ul va face scut in jurul lu' felix ca doar au lucrat impreuna...
    DC
    PS si asta-i un pamflet cum zice "pretenu' vost' " mircea badea

    RăspundețiȘtergere
  11. Io cre' ca pmt-ul e cu furtunu'n gura de nu poate raspunde
    DC
    ....ca ma tot uit la ceas
    oaiiiii ce bun ar hi dragnea de prim-menestru; ce veselie in Romanika:):) si pres, si prem-menestru,si 60% sparlament si consilii judeteme si primarii, tot ce vrei neneaca tot ce vrei.
    In aceasta ipostaza mai mult decat probabila, este sigur ca adminu' va fi reactivat ca director la ANP iar pmt-ul ca director cu propaganda al lui postelnicu'....ioi!!
    O mai hi ramas ceva de retrocedat sau de defrisat ca iote nu cherestoi attila a comis-o ci tocmai "romanul verde" sobolanul rozaliu
    cat despre pulime? da-i dreak ca aia nu conteaza
    DC

    RăspundețiȘtergere
  12. Baaa ce-i mai rade. 25 de bucati din prima.Parc-ar fi gillete mach 3
    PS maine o sa ploua.....basescu e de vina!!:):) va spui io pmt-ule!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  13. Pac, si suta cade! Cum o mai duceti , dragi pacienti? Sana, voio?

    RăspundețiȘtergere
  14. Muei, scoateti din magazie efecte, ca vine unul tare! Muei, asta-i nebun nebun, nu cacalici ca noi.
    Si are spume pe el de parca se pregateste de berbelit!
    La brutarie, bese la brutarie! Pana la bruta tre sa faca ,,decompresie'', asia ca ieou zic sa se ,,relaxeze'' la nebuni pana ii varuieste celula oval.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri