Google Translate

miercuri, 4 februarie 2015

Hopaa...! Sa tinem aproape! Elena Udrea: Vă promit un serial cu oameni din politică sau presă care s-au finanţat cu banii celor acuzaţi de încălcarea legii


Fostul preşedinte al PMP, Elena Udrea, a postat, marţi seară, un mesaj pe contul personal de Facebook în care susţine că va prezenta de miercuri  „un serial” cu oameni din politică sau presă care s-ar fi finanţat din banii celor acuzaţi în diferite momente de încălcarea legii.

„Cândva am spus că «justiţie până la capăt» este un principiu eficient doar dacă este însoţit de adevăr până la capăt”. Astfel îşi începe mesajul de pe Facebook Elena Udrea 
 „Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc.”,
continuă fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, care în finalul postării avertizează:
„De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei”.



Săptămâna trecută, Elena Udrea a fost pusă sub control judiciar, fiind acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere.


Procurorii precizează că, în declaraţiile de avere din anul 2010, contrar dispoziţiilor legale, nu apar menţiuni cu privire la împrumuturile primite de SC Euro Hotels International Co SRL de la persoana fizică Dorin Cocoş, deşi Elena Udrea declară încasarea de dividende de la această societate.

„Având în vedere obligaţia legală de a-şi declara averea, faptul că, în perioada  2009 – 2013, Udrea Elena Gabriela a declarat achiziţionarea mai multor bunuri imobile a căror valoare depăşeşte veniturile obţinute ca ministru, deputat sau din activitatea didactică, se prezumă că aceasta a utilizat veniturile din alte surse – împrumuturi, dividende, asumându-şi răspunderea pentru provenienţa acestora”, potrivit anchetatorilor.

Sursa: http://adevarul.ro/news/eveniment/elena-udrea-promit-serial-oameni-politica-presa-s-au-finantat-banii-celor-acuzati-incalcarea-legii-1_54d15889448e03c0fd414d16/index.html
----------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 comentarii:

  1. La ceor a e serialu bloandei din flescoi, ca- mi place serialele cu sex oase si tat oase?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii unul care ma tot intreaba daca sunt ori nu robort si asa mi-am amintit de roborta, aia cu numaratoarea. Parca n-am vazut-o la DNA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Șeful DNA cere sesizarea Parlamentului pentru încuviințarea
    arestării preventive a Elenei Udrea. • miercuri, 4 Feb 2015, 16:18 • Justiţie •
    -------------------------
    Șeful DNA cere sesizarea Camerei Deputaților pentru încuviințarea arestării preventive a fostului ministru Elena Udrea.

    Cererea are loc în dosarul privind fapte de corupție în legătură cu organizarea și finanțarea galei în care a boxat Lucian Bute.


    Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii anticorupție au dispus miercuri extinderea cercetărilor față de Elena Udrea, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

    "Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a transmis procurorului general al PÎCCJ referatul cauzei, în vederea sesizării 1. Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Elena Udrea pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. 2. ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu; tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene; folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite; luare de mită", se arată în comunicat.

    DNA precizează că faptele au legătură cu atribuirea și folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada 2010 — 2012.

    AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Georgiana Tănăsescu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DNA cere aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, după ce procurorii au extins urmărirea penală pe numele ei şi pentru luare de mită, în dosarul "Gala Bute".

      Avocatul Sergiu Andon a comentat acest subiect la România TV. "Dacă vreți... puteți să luați în glumă ce vă spun acum, dar eu spun jumătate în glumă, jumătate în serios. Aș face un apel către DNA să nu o aresteze pe Elena Udrea pentru că mai are multe de spus. Arestată nu cred că va mai fi atât de dezinvoltă... poate că da. Elena Udrea are ce spune. Se pare că încă mai are multe de spus", a zis avocatul Sergiu Andon într-o intervenție telefonică la România TV. Amintim că, în urmă cu o seară, Elena Udrea spunea că va face dezvăluiri importante despre mai mulți politicieni și jurnaliști.

      http://www.dcnews.ro/dna-cere-arestarea-elenei-udrea-ce-spune-sergiu-andon_466598.html#sthash.HeGojOwH.dpuf

      Ștergere
  4. Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
    ---------------------
    Adrian Sârbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi a ajuns miercuri dimineaţa la sediul Direcţiei Cercetari Penale din Capitală. Omul de afaceri este acuzat de instigare la evaziune fiscală şi spălare de bani, iar prejudiciul din dosarul Mediafax se ridică la patru milioane de euro.

    Adrian Sârbu a aşteptat acasă decizia magistratului Curţii de Apel. Poliţiştii i-au bătut la uşă la prima oră a dimineţii, i-au prezentat mandatul şi l-au ridicat.Adrian Sârbu este acuzat că le-a impus directorilor trustului controlat de el să caute soluţii pentru a evita plata taxelor către stat. Astfel, suspecţii din dosar ar fi conceput un lanţ de firme fantomă.

    Administratorii SC Mediafax Group, Eugenia Bălan şi Roxana Dorina Grigoruţă, au înregistrat cheltuieli nereale, în dauna bugetului de stat. Procurorii îl mai acuză pe Sârbu că a instigat la găsirea unor modalităţi prin care să beneficieze de banii nefiscalizaţi din firme şi a folosit bani care proveneau din circuite financiare fictive. Reţeta ar fi funcţionat din 2009 până în 2014.În vara anului trecut, procurorii au făcut primele percheziţii şi reţineri, iar la sfârşitul verii, ANAF a pus proprire asiguratorie pe conturile clienţilor Mediafax.

    Potrivit ANAF, măsura a fost luată din cauza datoriilor companiei, care se ridică la aproximativ 5 milioane de euro.În decembrie, procurorii au mai făcut o serie de percheziţii, cinci persoane au fost reţinute, iar trei dintre ele sunt în arest preventiv.

    http://stiri.tvr.ro/omul-de-afaceri-adrian-sarbu-a-fost-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile_56092.html#sthash.E6FlMnth.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  5. Băi ce ţară, băi ce ţară de coorupţi! Şi cînd îmi aduc aminte cum Viurelul nostru de la ZOO îi dădea limbi ţigăncuşei ăsteia blonde...Dar vorba aia românească: "corb, la corb nu-şi scoate ochii". Viurele taică să ne trăieşti şi căpăţîna să ne-o mîngîieşti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Targsorul este aproape de Urziceni asa ca ma pregatesc...va invit la...lins,sau la colastra.

      Ștergere
  6. Treci la supt ,cu deosebirea ca tu vei suge la javra !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputaţilor.
    Zgonea revine în ţară în această seară pentru a convoca şedinţa.
    --------------------
    Conducerea Camerei Deputaţilor se întruneşte mâine să decidă când se votează încuviinţarea arestării Elenei Udrea. Preşedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se întoarce în ţară chiar în această seară, să poată convoca şedinţa.

    Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputaţilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmând să se reunească joi, la ora 12.00 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitări a Justiţiei, au spus surse oficiale, citate de Mediafax.

    Valeriu Zgonea, însoţit de o delegaţie parlamentară, a participat marţi şi miercuri, la Bruxelles, la Săptămâna parlamentară europeană. Evenimentul a fost organizat de Parlamentul European şi de Parlamentul Republicii Letonia.

    Direcţia Naţională Anticorupţie cere aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, după ce procurorii au extins urmărirea penală pe numele ei şi pentru luare de mită, în dosarul "Gala Bute".

    Procurorii DNA au extins, miercuri, cercetările faţă de Elena Gabriela Udrea, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

    http://www.antena3.ro/romania/cererea-dna-de-arestare-a-elenei-udrea-a-ajuns-la-camera-deputatilor-zgonea-revine-in-tara-in-282217.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Vulvurelu, sa ne tii de ala chelu si ca semn ca ne iobesti pe la buci sa ciugoolesti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Udrea: Până s-ar întâmpla arestul preventiv,
    mai am timp să spun toate lucrurile pe care le știu.
    • miercuri, 4 Feb 2015, 19:03 •
    -------------------------
    Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, deputata Elena Udrea, care este acuzată de luare de mită în dosarul privind organizarea 'Galei Bute' și față de care procurorii Direcției Naționale Anticorupție au cerut încuviințarea arestării preventive, amenință că, până va fi arestată, va expune în Parlament 'tot ce se întâmplă acum în România'.

    Ea a declarat, miercuri, într-o emisiune la postul B1 TV, că ulterior declarația sa va fi înaintată tuturor ambasadelor din România.

    'Intenția lor, și sunt convinsă, este o tactică pe care am mai văzut-o, este să îmi închidă gura ca să nu spun nimic. Până s-ar întâmpla arestul preventiv, mai sunt câteva zile. Tot mai am timp să spun toate lucrurile pe care le știu. Cu siguranță că voi avea în plenul Parlamentului României o declarație, pe care o voi trimite tuturor ambasadelor', a afirmat Elena Udrea.

    Aceasta și-a exprimat nedumerirea față de faptul că a fost pusă sub acuzare fără să dea măcar o declarație prin care să își expună punctul de vedere. Ea a subliniat că tot 'ceea ce se întâmplă în ultimele patru zile" în cazul său este "strigător la cer'.


    'Faptul că, de patru zile, apar acuzații peste acuzații la adresa mea, faptul că, într-un dosar în care nu am fost chemată patru ani, în Gala Bute, în patru ani nu am fost chemată nici măcar să dau o singură declarație... Nici măcar în acest moment nu am dat nicio declarație, nu știu care sunt acuzațiile. Aud că sunt acuzată de luare de mită. Adică cum? Există cineva care spune că Elena Udrea a luat vreun ban? Exclus! Astăzi DNA face cerere de arestare împotriva mea în condițiile în care nimeni nu mi-a pus nici măcar o întrebare ca să lămurească și punctul meu de vedere în legătură cu acuzațiile care mi se aduc', a adăugat Elena Udrea.

    Fostul ministru consideră că situația în care se află a fost creată de generalul SRI Florian Coldea pe care îl acuză de 'interferențe majore în campania electorală' și dorința de a controla în acest moment puterea în România.

    'Ceea ce se întâmplă în acest moment este lupta mea cu generalul Coldea și ea nu a început acum. A început cu mult înainte. Nimeni nu poate contesta relația dintre domnul Coldea și doamna Kovesi. Relația foarte bună pe care o au. Sunt judecători și procurori care spun, sunt convinsă că unii vor începe să o spună și public, dar deja lucrul ăsta este cunoscut, că iau deciziile sub presiune și frica SRI', a precizat Udrea.

    Elena Udrea a mai arătat că își dorește o justiție "puternică" în România, însă a subliniat că 'oamenii care fac justiție au slăbiciuni omenești'.

    'Eu sunt un om care zece ani m-am luptat ca justiția să fie puternică, independentă, și să funcționeze în cazul oricărui cetățean din România. De-a lungul celor zece ani a fost o luptă între o tabără care și-a dorit lucrul acesta și o tabără care s-a opus acestui obiectiv. Eu cred că justiția trebuie să continue să fie puternică și independentă, însă, de multe ori, oamenii care fac justiție au slăbiciuni omenești', a mai spus Elena Udrea.

    AGERPRES/ (A—Cristian Lupașcu, editor: Vicențiu Purcărea)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA BULAUUUUU CU TINE JAPITZO!!!

      Ștergere
    2. Buey,
      Ce dracu are Ciutacu de cateva zile, de striga asa???
      Cine stie sa ne spuie si noua???
      Uauu, ce tare striga in platou la invitati !!!
      Ma-am sisperiat!

      Ștergere
  10. NB la ZOO + 9! Viurele, pe la 2 să mă înbeleşti la oo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai impotentule ,intai sa-ti faci datoria de barbat,dar vad ca nu prea ai cu ce si astepti ajutoare.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri