Google Translate

luni, 18 aprilie 2016

Traian Băsescu, acuzatii grave la adresa SRI și DNA: "Florian Coldea e creierul, Laura Codruța Kovesi execută". Incredibil, unde am ajuns!


Băsescu ACUZĂ: 
Niște creiere de la SRI au dus la creșterea mișcărilor extremiste, 
Coldea e creierul, Kovesi execută 
 
Niște creiere de la SRI au gândit acțiunea pentru compromiterea clasei politice cu arestările și au dus la creșterea mișcărilor extremiste, a declarat duminică seară la România TV fostul președinte Traian Băsescu.

Cei care o fac o fac conștient, a precizat Traian Băsescu.

Ceea ce a fost Corneliu Vadim Tudor a fost o joacă de copii, va fi vai de noi, a susținut fostul președinte.

Analiza se face la vârful SRI de către generalul Coldea, iar execuția o face Kovesi la DNA, nu mai știe nimeni, a acuzat Băsescu.

Există o sectă a Securității naționale în instituțiile statului, a susținut Băsescu, care i-a dat drept exemple în Guvern pe Vasile Dâncu și Adrian Curaj.

Secta aceasta s-a format în timpul mandatului meu, dar nu am sesizat, pentru că nu a fost agresivă. E prezentă în Guvern prin dl. profesor Dâncu şi prin dl. profesor Curaj.  E prezentă în ambasade, academicianul Mihalache tocmai pleacă. E prezentă în ANAF, în ANI, oriunde se pot lua decizii importante. Pe de o parte se protejează între ei şi duc o luptă puternică cu politicul. Iar rezultatul e o creştere foarte rapidă a extremismului naţionalist şi ajungem să punem candidaţi cu o tuşă puternică a naţionalismului extremist în abordările lor. Pentru că asta place la popor, a precizat Băsescu.


Acest spectacol cu arestările săptămânal în Parlament a indus în populație că tot Parlamentul e corupt, ceea ce e fals, a mai afirmat fostul șef al statului.

Nu mi-e frică de DNA sau de Parchetul General, pentru că ştiu ce am făcut şi credinţa mea e că toate acţiunile mele s-au încadrat în lege. Eu mă întreb de ce am ajuns la candidaţi de tip Marian Munteanu, faţă de care am o poziţie neutră. De ce am ajuns să fim ţara care găzduieşte o întâlnire la vârf a naţionaliştilor europeni? De ce se înfiinţează tot mai multe partide naţionaliste? Cred că am răspunsul: pe de o parte sunt realităţile clasei politice existente, pe de altă parte exagerările unei decizii de a curăţa abuziv clasa politică, cu cătuşele arătate în fiecare zi. Populaţia nu o să mai vadă alt orizont decât acela al naţionalismului. Există nişte creiere care ordonă şi nişte instituţii care execută această luptă anticorupţie cu discreditarea clasei politice. SRI este implicat, categoric creierele sunt de la SRI. Este o sectă a securităţii naţionale, răspândită în toate instituţiile statului, care are un lider nevzut în SRI, un executant care e DNA şi care are ca obiectiv discreditarea instituţiilor politice. Creierele sunt din România şi sunt oameni care deţin informaţia şi oameni care deţin cătuşele, a afirmat Traian Băsescu.

Acest proces săptămânal ce solicitare a arestării unui parlamentar a dus la convingerea că tot parlamentul e format din corupţi. Ceea ce nu este adevărat. Sunt şi oameni care îşi fac treaba, vin cu proiecte de lege. Sunt mulţi. DAr când ai grijă să serveşti săptămânal una două cereri de arestare se creează impresia că este o instituţie care trebuie să dispară. Numele "creierelor" le pot intui, dar e clar că analiza se produce la vârful SRI, condus de generalul Coldea, şi execuţia la DNA, controlat de doamna Kovesi. Nu mai ştie nimeni, e decizia lor. Dar Direcţia de Apărare a Constituţiei din SRI trebuia să dea demult o analiză cu ce înseamnă distrugerea instituţiilor politice, a susținut Băsescu.

Sursa:  http://www.flux24.ro/basescu-acuza-niste-creiere-de-la-sri-au-dus-la-cresterea-miscarilor-extremiste-coldea-e-creierul-kovesi-executa/
-----------------------------------------------
Click here:

Traian Băsescu, atac la adresa SRI și DNA: Florian Coldea e creierul, Laura Codruța Kovesi execută (VIDEO)

================================== 

 Traian Băsescu: În România se instalează la putere o ''sectă a securităţii naţionale'' coruptă

 ==================================

 

Traian Băsescu: Există o SECTĂ a securităţii naţionale care vrea să împingă românii spre naţionalism extremist

5 comentarii:

  1. Moment istoric:
    clasa politica, chemata la lupta contra serviciilor.
    --------------
    Un mesaj crucial postat pe Facebook, azi, de către Traian Băsescu:

    ”Este oare adevărat acest film ?
    Pe fondul credibilităţii scăzute a Parlamentului, începînd cu 2015, Statul Român pare a fi într-un proces rapid, de capturare de către o „sectă a securităţii naţionale”, bine susţinută de acoperiţii din presă.

    “Secta securităţii naţionale“ este formată din unii şefi ai instituţiilor de forţă ale statului şi din justiţie, doctori plagiatori în ştiinţele securităţii şi în ştiinţe juridice, academicieni secreţi în securitate naţională beneficiind de rente viagere, participanţi la cursuri de securitate naţională, toţi bugetari bine plătiţi, risipiţi în toate instituţiile statului în funcţii cheie. Ei reuşesc să facă aproape irelevantă activitatea şi decizia politică acum, dar foarte probabil şi în viitor.

    Avem un guvern în care “secta securităţii naţionale” este bine reprezentată prin domnii miniştri Vasile Dîncu, Petre Tobă şi Adrian Curaj, dar în egală măsură secta este bine reprezentată la preşedenţie, în ambasade, ANAF, ANI, DIPI, Parlament, ministere, agenţii guvernamentale. Sunt oameni care se sprijină şi se protejază unii pe alţii .

    Mai mult, asaltul asupra Parlamentului cu solicitări frecvente de arestare a parlamentarilor în baza unor denunţuri pentru fapte presupus a fi săvîrşite cu 3,4,5,6…10 ani în urmă (atenţie, nu vorbesc de anchetarea lor,care trebuie făcută, ci de arestarea preventivă nejustificată), destul de multe infirmate de judecători. Este o metodă eficientă de discreditare a Parlamentului şi de neutralizare a acestuia, lucru esenţial pentru ca „secta” să poată acapara puterea. Indiferent de rezultatul din instanţă, pentru ”sectanţi” importantă este avalanşa mediatică pe care o generează dezbaterea arestării fiecărui parlamentar alături de încătuşarea filmată din faţa DNA pentru că asta prăbuşeşte încrederea în Parlament. Din păcate, aşa cum se întîmplă şi în multe alte ţări, parlamentarii nu sunt simpatizaţi de popor, iar astfel de practici aduc bucurie poporului. Eu citez din art.61 din Constituţie “Parlamentul este organul reprezentativ supreme al poporului roman…” Şi dacă se distruge complet credibilitatea Parlamentului poate fi el înlocuit cu generali, procurori şi “academicieni” ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cu ce se ocupă Direcţia de Apărare a Constituţiei din SRI, n-o avea nici o analiză ?

      Eu afirm fără reţinere că în Parlament sunt destui oameni oneşti care, din păcate, sunt amestecaţi în vîrtejul cererilor frecvente de arestare şi etichetaţi la grămadă ca fiind corupţi.
      Este un proces extrem de periculos pentru democraţie dar si pentru siguranţa naţională pentru că aceşti numiţi, spre deosebire de oamenii politici, nu răspund în faţa poporului precum politicienii, la fiecare patru ani. Ei doar îşi imaginează veşnicia pe funcţiile în care au fost numiţi, iar planurile, intenţiile şi deciziile “sectei” sunt în general bine acoperite de secretul de stat sau de secretul investigaíilor.

      Este evident că, pe fondul slăbiciunilor clasei politice, în România se instalează la putere o “sectă a securităţii naţionale” coruptă, avidă de putere, nelegitimă în exercitarea puterii, răspîndită în toate structurile statului şi care şi-a propus să substituie clasa politică şi cu tendinţa de a influenţa şi justiţia.

      Dacă politicienii vor continua să tremure de frică, nu peste mult timp, această “sectă a securităţii naţionale “ va deveni stăpîna tuturor pîrghiilor statului, inclusiv a acelora care implică decizii politice .

      În paralel cu o necesară luptă împotriva corupţiei, în România se desfăşoară o formidabilă luptă a şefilor instituţiilor de forţă ale statului, toţi numiţi, toţi bugetari, pentru acapararea puterii în detrimentul instituţiilor politice legitim alese. Avantajul numiţilor este acela că ei au informaţia şi cătuşele şi îşi permit aplicarea discreţionară şi selectivă a legii, în timp ce aleşii au ca singură armă cuvîntul dar, pentru mulţi şi dezavantajul propriilor fapte determinate de modul cum au fost finanţate pînă în 2014 inclusiv, campaniile electorale.

      Ștergere
    2. Există riscul ca statul capturat de “secta securităţii naţionale” să facă irelevante chiar şi alegerile locale, legislative şi chiar pe cele prezidenţiale, pentru că “secta” îşi doreşte puterea şi controlul deciziilor politicienilor. Iar cei care nu pot fi controlaţi, sunt eliminaţi.
      Marea întrebare este ce ar face “secta securităţii naţionale” în cazul unor grave crize de securitate în regiune, a unei grave crize economice a ţării, sau în cazul unei posibile crize existenţiale a UE ? Măcar oamenii politici au meritul că au dus ţara în NATO, în UE şi au consolidat relaţia bilateral cu SUA . Oare unde ar duce-o “secta “ dacă ar rămîne singură controlînd decizia politică ?

      Efectul politicii de discreditare la grămadă a oamenilor politici şi a instituţiilor politice va fi apariţia partidelor exremiste radicale cu lideri carismatici şi puternici care vor încuraja naţionalismul exacerbat, izolaţionismul naţionalist şi cu certitudine, reorientări strategice în politica externă. Şi toate acestea în numele respectării voinţei poporului suveran.
      Ţara a mai fost condusă de “organe” care la revoluţie, pentru a-şi apăra privilegiile n-au ezitat să tragă în poporul pe care pînă atunci declarau că îl slujesc, nu au ezitat să aresteze mii de oameni nevinovaţi pe care ajunseseră să-l hrănească pe cartelă, în timp ce, în casele lor, oamenii vorbeau în şoaptă…
      Precizez! Susţin acţiunea fermă a statului împotriva corupţiei şi susţin modul ferm, legal şi fără abuzuri a acţiunii justiţiei. Susţin faptul că România are nevoie de instituţii puternice, pe care de altfel le-am şi construit, capabile să protejeze ţara şi pe cetăţenii ei. Aceste instituţii însă nu au dreptul să încerce a-şi extinde influenţa, la adăpostul secretului de stat, al secretului anchetelor sau al activităţilor de combatere a terorismului, dincolo de prevederile Constituţiei, încercînd să controleze instituţiile politice, să se substitue acestora sau să controleze judecători.
      Sau este doar o ficţiune ?
      PS 0 – În această postare subiectul nu este combaterea corupției ci funcţionarea instituţiilor statului.
      PS 1 – Oricum, o dezbatere publică pe subiect poate fi utilă. Ştiu care sunt riscurile de imagine, ştiu ce va face propaganda “sectei”. Îmi asum .
      PS 2 – Mult timp am avut dubii că un astfel de proces nedemocratic s-ar petrece în România. Acum sunt aproape sigur că el se desfăşoară şi mă simt obligat să-mi fac publică îngrijorarea.
      PS 3 – Toţi cei care au furat trebuie să dea banii înapoi, chiar dacă denunţătorii sunt protejaţi de lege”.

      http://inpolitics.ro/moment-istoric-clasa-politica-chemata-la-lupta-contra-serviciilor_18433256.html

      Ștergere
  2. Ion Cristoiu aruncă BOMBA: Traian Băsescu va candida la Primăria București! Jurnalistul a explicat de ce AMÂNĂ fostul preşedinte MOMENTUL DEPUNERII CANDIDATURII.
    ---------------------
    Jurnalistul Ion Cristoiu a aruncat o bombă în această dimineaţă, pe blogul său. Acesta a anunţat că fostul preşedinte Traian Băsescu va candida din nou la funcţia de primar general. Acesta prezintă în detaliu argumentele care susţin candidatura lui Băsescu la Primăria Bucureşti. Câteva declaraţii făcute ieri de Traian Băsescu trădează intenţia certă acestuia de a se înscrie din nou în cursa electorală, dar există un motiv bine determinat pentru care fostul preşedinte amână momentul în care va face anunţul oficial.

    Ion Cristoiu a explicat pe propriul blog care sunt declaraţiile şi gesturile făcute de Traian Băsescu şi motivele pentru care aceste lucruri trădează intenţia certă de a candida la Primăria Bucureşti. Iată argumentele pentru care jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat ca certă şi indibutabilă o candidatură a lui Traian Băsescu.

    Gîndul de Breaking news, luni, 18 aprilie 2016
    Traian Băsescu va candida la Primăria București!

    Evenimentul zilei din dimineața asta reproduce următorul text postat de Traian Băsescu azi noapte pe Facebook:
    „La RomâniaTv a revenit întrebarea pe care o primesc ori de cîte ori întîlnesc un ziarist sau un politician, cu privire la candidatura la Primăria Capitalei.

    Cu certitudine o să fac ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician care a obţinut două mandate de parlamentar, două mandate de Primar General al Capitalei şi două mandate de Preşedinte al României.
    În decizia mea am ţinut cont şi de faptul că sunt preşedintele unui partid nou, Partidul Mişcarea Populară (PMP), în care peste 85 la sută din membri nu au mai făcut politică pînă acum.
    Decizia mea legată de candidatura la Primăria Capitalei este luată de multă vreme, dar nu consider oportun să o fac publică acum”.

    Încă prudent, Evenimentul zilei n-are curajul de a spune lucrurilor pe nume:
    Traian Băsescu va candida la Primăria Bucureștilor.

    Dînd această știre, mă bazez exclusiv pe textul de pe Facebook, recunoaștere voalată c-a decis să candideze, pentru că:
    Mișcarea Populară e un partid nou, care trebuie promovat printr-o candidatură spectaculoasă precum cea a lui Traian Băsescu.
    E specialist în victorii electorale.

    Argumentelor date de textul de pe Facebook le adaug următoarele fapte:


    Duminică seara, la România Tv, Traian Băsescu a evitat să-l atace pe Marian Munteanu. Pe de o parte pentru că nu vrea să-și ostilizeze electoratul naționalist- ortodox, pe de alta, pentru că Traian Băsescu are interesul ca PNL să nu renunțe la candidatura lui Marian Munteanu. Cu un PNL avînd acest candidat, Traian Băsescu și-a asigurat voturile electoratului PNL.

    Tot duminică seara, Traian Băsescu l-a atacat dur pe Nicușor Dan. Asta deoarece Nicușor Dan e cel mai primejdios adversar al lui Traian Băsescu.

    De ce nu anunță acum candidatura?

    Pentru că așteaptă ca Marian Munteanu să-și depună candidatura.

    După opinia mea, PNL nu va renunța la candidatura lui Marian Munteanu.

    De ce?

    Pentru că liderii PNL știu de candidatura lui Traian Băsescu. Și preferă să-l sinucidă pe Marian Munteanu decît unul de-al partidului. Candidatura lui Marian Munteanu e gîndită ca pregătirea marii mutații spre Naționalism a PNL pentru parlamentare.

    http://www.evz.ro/ion-cristoiu-arunca-bomba-traian-basescu-va-candida-la-primaria-bucuresti.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Serviciile românești sunt părtașe fie prin neimplicare fie prin implicare partizană la declinul României. Alături de ei sunt cei din justiție. Până când cele doua structuri nu vor fi aduse în parametrii normali in care acestea funcționează în orice democrație consolidata România va regresa continuu.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri