Google Translate

joi, 9 iunie 2016

Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL, spune Paleologu, despre excluderea sa


Paleologu, despre excludere:  
Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune că excluderea sa din partid face parte ''din suita de imbecilități piramidale ale conducerii liberale'', punctând că "autorii dezastrului" de la alegerile din Capitală rămân în funcții.

* Liberalii care au cerut demisia lui Bolojan și-au retras solicitarea; Paleologu și Bodea — propuși pentru excludere
 
"Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întâmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul, totodată, care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali — miniștri, primari, deputați și senatori — încă de la fondarea partidului în 1875", a scris Paleologu, joi, pe Facebook. 

El îi acuză pe Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Teodor Atanasiu și Cezar Preda că au dat Bucureștiul pe mâna PSD.

"Autorii dezastrului din Capitală rămân toți în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mâna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București, cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țării", consideră Paleologu.

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut, miercuri, în ședința Biroului Politic Național, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu și a senatorului Cristian Bodea. 

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că în acest caz vor fi respectate procedurile statutare.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Peia, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa:  http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/09/paleologu-despre-excludere-din-suita-de-imbecilitati-piramidale-ale-conducerii-pnl-08-21-35
------------------------------------------------------------------------------

12 comentarii:

  1. Cristian Bodea(PNL):
    Voi merge la BPN să se simtă şi ei cocoşi peste un coteţ dărâmat.
    ----------------
    Senatorul liberal Cristian Bodea a declarat azi că va merge la şedinţa Biroului Politic Naţional în care se va discuta propunerea de excludere a sa din partid, acuzând că, "după statutul copiat de la PCR, poate fi exclus şi dacă are barbă".

    "După statutul copiat de la PCR, pot să mă excludă şi dacă am barbă. Aşa că totul ţine de bun simţ şi liberalism. E un examen pentru partid, se va dovedi dacă L vine de la Liber. Dacă nu, am să le propun să schimbe iniţialele în PNO, de la Obedient. Voi merge la BPN ca să mă poată înfiera. Să se simtă şi ei cocoşi peste un coteţ dărâmat. Dar ştiu că Pilat din Deal a făcut deja judecata", a declarat Bodea, pentru Agerpres.

    Deputatul PNL Cezar Preda a cerut miercuri în şedinţa Biroului Politic Naţional excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea.

    http://www.evz.ro/cristian-bodeapnl-voi-merge-la-bpn-sa-se-simta-si-ei-cocosi-peste-un-cotet-daramat.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe faras... unul cate unul!
    SCANDAL ÎN PNL/Un senator a fost exclus, a SABOTAT din interior
    ----------------
    Senatorul Marius Obreja a fost exclus din cadrul organizatiei judetene PNL Covasna, el fiind acuzat ca a generat tensiuni si a "sabotat" din interior alegerile locale, potrivit Agerpres. Obreja a declarat ca hotararea de excludere nu i-a fost adusa la cunostinta si a refuzat sa comenteze.

    Presedintele PNL Covasna, Codrut Opait, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca decizia a fost luata joi seara, in cadrul sedintei Biroului Politic al organizatiei, cu o larga majoritate de voturi. Astfel, din cei 33 de membri, 30 au votat pentru excluderea acestuia, unul impotriva, iar doi s-au abtinut.

    Opait a mentionat ca intentia de a-l exclude, precum si motivele, au fost comunicate in prealabil conducerii partidului, care si-a dat acordul, iar decizia este "definitiva si irevocabila".

    RăspundețiȘtergere
  3. SCANDAL ÎN PNL CU CIOLOŞ:
    "Ne-a îngropat la Zalău!"
    -----------------------
    Supărare mare în PNL după ce liberalii au pierdut o primărie importantă din Ardeal după declaraţii ale premierului Dacian Cioloş. Şeful guvernului a făcut declaraţii duminică la Zalău, unde a votat, în replică la declaraţiile liberalilor. Toată lumea e supărată pe tehnocraţi, a spus Cioloş.

    Cioloş a declarat la Zalău că a votat “pentru oameni vizavi de care sper că pot să facă din oraşul ăsta mai mult decât este”.

    Declaraţia a fost văzută ca un semnal împotriva candidatului PNL care a condus 12 ani oraşul.

    Liberalii au pierdut categoric Primăria Zalău după această declaraţie a lui Cioloş.

    RăspundețiȘtergere
  4. Liberalii au pierdut Caraș Severinul:
    PSD a făcut alianță cu PMP și UNPR.
    ==================================
    Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, ales şi consilier judeţean la alegerile din 5 iunie, a anunţat, vineri, că va renunţa la această calitate şi a făcut cunoscute propunerile pentru conducerea judeţului, şi anume, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean va fi recomandat Silviu Hurduzeu, iar pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi vor fi propuşi Mihai Bona de la UNPR şi Ionuţ Popovici din partea Mişcării Populare.

    'Orice s-ar spune, nu pot să nu îmi manifest bucuria pentru faptul că PSD a câştigat acest scrutin pentru Consiliul judeţean. Cu cei 14 consilieri, vom intra în bătălia pentru preşedinţia acestei instituţii. Negocierile pe care le-am avut cu PMP şi UNPR au fost încununate de succes. PSD a dat dovadă, încă o dată, de deschidere pentru această instituţie şi pentru judeţul Caraş-Severin, aşa încât va ceda o funcţie de vicepreşedinte Partidului Mişcarea Populară şi o funcţie de vicepreşedinte UNPR-ului, cu care avem şi un protocol naţional mai amplu. Am făcut deja şi nominalizările. Decizia PSD este ca Silviu Hurduzeu să îndeplinească funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, iar Ionuţ Popovici - PMP şi Mihai Bona - UNPR vor fi desemnaţi de cele două partide pentru funcţiile de vicepreşedinţi', a declarat deputatul Ion Mocioalcă.

    În acest fel, PSD, alături de UNPR şi PMP, îşi va asigura o majoritate de 18 la 13 consilieri liberali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD, PMP și ALDE vor conduce Constanța
      ================
      Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa a hotărât susţinerea lui Learciu Dumitru Daniel (ALDE) şi Palaz Claudiu - Iorga (PMP) pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea poziţiilor de viceprimar în municipiul Constanţa, şi la nivelul judeţului, în consiliile locale, scrie Replica de Constanța.

      Propunerea PSD pentru preşedinţia CJC rămâne Horia Ţuţuianu.

      Claudiu Palaz a confirmat înţelegerea PMP cu PSD.

      http://www.flux24.ro/psd-pmp-si-alde-vor-conduce-constanta/

      Ștergere
  5. ... ... ...
    225,3 milioane de lei! Aproape dublu.

    – De unde vine diferența?!
    – Din faptul că producătorii, mână în mână cu spitalele, încadrează dezinfectanții la zeci de coduri CPV.

    „Bineînțeles că nu doar producătorii de dezinfectanți, ci și alți producători medicali, dar și mulți alții, din toate domeniile, folosesc același truc. Sunteți pe cale să aduceți în spațiul public o discuție care va arăta corupția din achizițiile publice din România”sursă a Gazetei Sporturilor care posedă un soft de analiză a licitațiilor publice. ... ...
    =========================
    Mai mult, aici:
    http://www.tolo.ro/2016/06/10/achizitiile-reale-de-dezinfectanti-diluati-sunt-duble-fata-de-cele-prezentate-de-autoritati-in-complicitate-cu-spitalele-condrea-folosea-86-de-coduri-diferite-in-seap/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... ...
      – Încă o dată, vă rugăm: de unde vine diferența între cifrele reale și cele comunicate publicului?

      – Din faptul că firmele și spitalele sau unitățile militare sau penitenciarele au folosit multe coduri CPV pentru a defini același produs: dezinfectanții!

      =========================
      Mai mult, aici:
      http://www.tolo.ro/2016/06/10/achizitiile-reale-de-dezinfectanti-diluati-sunt-duble-fata-de-cele-prezentate-de-autoritati-in-complicitate-cu-spitalele-condrea-folosea-86-de-coduri-diferite-in-seap/

      Ștergere
    2. „Achizițiile pe baza codurilor diferite CPV se face pentru ca tu, ca spital, să poți să te joci cu pragurile financiare și să nu faci licitații”Sursă a Gazetei Sporturilor

      E legal? ”Aparent, da. De fapt, bineînțeles că nu e legal”, spune omul.
      =======================
      idem

      Ștergere
    3. Calculatorul tace din nou.

      Apoi afișează cifra:

      4.600.000.000 în 2015.

      Cum se citește asta?!

      Un miliard de euro pe an!

      Acum cîteva luni, cînd săpam la investigația din sănătate, Bogdan Păltineanu, directorul de la Bagdasar Arseni, i-a spus, cu un aer superior, colegului Răzvan Luțac: ”Vedeți-vă de fotbal!”.

      Ieri, Bogdan Păltineanu a fost reținut de DNA pentru luare de mită.
      =======================
      idem

      Ștergere
  6. Inca unul... EXCLUS!
    ------------
    Pavel Badea, exclus din PNL.
    Organizaţia liberală din Craiova a fost dizolvată.
    --------------------------------

    Pavel Badea a fost exclus vineri seară din PNL după o ședință de partid cu scântei. Odată cu excluderea acestuia din partid, a fost dizolvată şi organizaţia municipală Craiova a PNL.

    Scandalul a pornit de la rezultatul nesatisfăcător de la alegerile locale din Craiova, foștii pedeliști încercând să înlocuiască un consilier PNL din cei șase care au primit mandat în Consiliul Local cu un alt candidat din fostul PDL. Discuțiile au degenerat, iar Pavel Badea și președintele organizației județene, Nicolae Giugea au început să-și spună cuvinte grele. Nervoși, peneliștii din aripa liberală au ieșit din sală. În absența lor, Biroul Permanent Județean a propus și votat excluderea lui Pavel Badea din partid pentru atitudine nepotrivită față de președintele Giugea. Dezamăgit, Pavel Badea, care demisionase cu o zi înainte din funcția de președinte al PNL Craiova, a precizat că nu va contesta decizia. ”Vineri, 10 iunie, am împlinit 49 de ani. Am primit cadou excluderea din PNL. Domnilor liberali,mult succes în continuare!”, a spus Badea, citat de gds.ro. ... ...

    Conducerea PNL Craiova va fi asigurată temporar de Ștefan Stoica de la fostul PDL.

    http://www.evz.ro/pavel-badea-exclus-din-pnl-organizatia-liberala-din-craiova-a-fost-dizolvata.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Hahaha... Rasu plansu/marca pdl... PDL... in actiune!
    A plecat de la primărie... cu tot cu clopot! :) :)
    =============
    Primarul care a plecat cu clopotul bisericii,
    după ce a pierdut alegerile. ”A zis că dărâmă şi gardul de la cimitir”.
    ============================
    Supărat că nu a fost reales pentru un nou mandat de edil, un fost primar a dat jos clopotul bisericii din sat, clopot pe care el în donase în timpul mandatului. Totul s-a întâmplat în Dolj, în comuna Robăneşti, satul Lăcriţa Mică.

    https://www.youtube.com/watch?v=V0uRdtgE_wo

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine nu-i cu noi e împotriva noastră...
    Paleologu și Bodea, excluși din PNL.
    ===================
    Biroul Politic Național al PNL a decis, miercuri, prin vot, să îi excludă din partid pe parlamentarii Theodor Paleologu și Cristian Bodea.

    "S-a discutat despre cele două excluderi, au fost supuse la vot. Cei doi colegi au fost excluși prin votul colegilor noștri și cam atât astăzi", a spus copreședintele Alina Gorghiu, miercuri, la finalul ședinței BPN.

    Chestionată dacă decizia luată în BPN va trebui validată de Consiliul Național de Coordonare al PNL, aceasta a spus: "O validare în CNC se va face la momentul la care se va ține acest Consiliu Național. (...) La momentul acesta votul a fost în Biroul Politic Național și propunerea va merge unde trebuie".

    Gorghiu a mai precizat că BPN nu are cum să revină asupra acestei decizii. "Biroul Politic Național, nu, dar Consiliul va fi suveran, nu știm ce se întâmplă acolo. Repet, regret că s-a ajuns la aceste concluzii", a spus copreședintele PNL.

    Propunerea în acest sens fusese făcută încă de săptămâna trecută. ... ...

    Sursa: http://www.cotidianul.ro/paleologu-si-bodea-exclusi-din-pnl-282979/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri