Google Translate

marți, 21 iunie 2016

PNL fuzionează cu UNPR ?!? Demnitate. Onoare. Interes National. Spuneti voi... cum e cu tradarile la romani! Cu lipsa acuta... de caracter. Cu interesul meschin... al unora si altora.


PNL fuzionează prin absorbţie cu UNPR, anunţă România TV.

Decizia a fost aprobată marți într-un for de conducere al UNPR, 
dar trebuie adoptată și de Comitetul Executiv.

Ehee... ce vara-toamna... Fierbe la temperatura de furnal... mamaliga!

Stati aproape!  Căldură mare, mon cher!”!
------------------------------------------------------

5 comentarii:

  1. Premierul Dacian Cioloș a reafirmat marți că, până la sfârșitul mandatului Cabinetului pe care îl conduce, n-o să se înscrie în vreun partid politic și că nici nu-și va face partid.

    "Eu am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de prim-ministru în anumite condiții, mi-am luat un angajament clar și sunt pus să repet în fiecare lună lucruri pe care le-am spus la început și vreau să mai spun încă odată și sper să fie pentru ultima dată. Mi-am dat un cuvânt și îmi țin cuvântul respectiv: până la sfârșitul mandatului acestui guvern, am spus că n-o să mă înscriu într-un partid politic, că n-o să-mi fac un partid politic și că n-o să candidez la alegerile parlamentare. Asta pot să vă spun ceea ce pot să fac — ceea ce m-am angajat să fac", a declarat Cioloș la finalul unei întâlniri cu conducerea PNL, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

    Întrebat dacă nu este exclusă această posibilitate, după ce i se va termina mandatul, premierul a subliniat că nu știe, pentru că nu are proiecte ascunse sau vreo agendă secretă.

    RăspundețiȘtergere
  2. PNL negociază o fuziune cu UNPR. Ce condiţie pun liberalii
    -------------
    Liderul senatorilor UNPR, Haralambie Vochiţoiu, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că fuziunea cu PNL este una dintre variantele de negociere luate în calcul, în vreme ce lideri ai PNL susţin că UNPR trebuie să adere la criteriile de integritate ale liberalilor.

    ''Este o discuţie (fuziunea, n.r.). La ora aceasta, datorită faptului că se reaşează raportul de forţe în Parlamentul României – pleacă unii în administraţia locală, s-au încheiat alegerile locale, se reevaluează variante, se refac aranjamente pentru toamna care va să vie, toate partidele negociază cu toate partidele în Parlament. Bineînţeles că nici UNPR, a treia fosţă politică parlamentară, nu face excepţie. Liderul nostru a fost împuternicit să negocieze o alianţă parlamentară cu partidele parlamentare – PSD, PNL, ALDE.

    În acest moment se desfăşoară aceste discuţii'', a declarat Vochiţoiu pentru MEDIAFAX.

    El a precizat că miercuri, spre finalul zilei, va exista un rezultat al acestor discuţii pentru că ''poimâne trebuie să se închidă nişte majorităţi la nişte consilii judeţene - Timişoara, Caraş Severin şi Maramureş - şi, funcţie de ce stabilim la nivel central, acele înţelegeri se vor duce până la nivel local''.

    Potrivit senatorului UNPR, fuziunea este una din variantele luate în discuţie, dar nu singura, iar '''lucrurile sunt foarte fluide''. El a subliniat că alianţele preelectorale cu PSD rămân însă în picioare.

    Pe de altă parte, lideri ai PNL au admis pentru MEDIAFAX că fuziunea este o ''posibilitate'', dar au insistat că una dintre condiţiile prime este ca UNPR să îşi asume criteriile de integritate, ceea ce ar duce la tragerea pe linie moartă a lui Gabriel Oprea.

    ''Mai departe, UNPR trebuie să asume majoritatea parlamentară şi să se rupă de PSD. Mâine vor anunţa ei dacă sunt de acord cu aceste condiţii, plus majorităţile locale unde ne ajută'', au precizat aceleaşi surse.

    http://www.gandul.info/politica/pnl-negociaza-o-fuziune-cu-unpr-ce-conditie-pun-liberalii-15503170

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha.... Lungeste-mi Doamne... zilele...!
    Rusine! Rusine! Rusine!
    -----------
    Curtea de Apel Pitești a stabilit pentru 28 septembrie un nou termen în procesul casei lui Iohannis.

    Curtea de Apel Pitești a stabilit miercuri pentru data de 28 septembrie un nou termen în procesul privind casa din Sibiu pierdută de familia președintelui Klaus Iohannis.

    Contestația în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanței, din noiembrie 2015, prin care cei doi soți au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului se judecă la Curtea de Apel Pitești, a decis miercuri, 6 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție.

    Instanța supremă a admis o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului de la Curtea de Apel Brașov la o altă curte de apel din țară, decizia fiind definitivă.

    Potrivit presei locale, Klaus Iohannis reclamă în cererea de strămutare faptul că judecătorii din Brașov nu îndeplinesc condiția de independență și imparțialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, în cei 10 ani cât a durat procesul.

    Astfel, în urma articolelor apărute în presă, Carmen și Klaus Iohannis susțin că pe plan local s-a creat un curent nefavorabil lor, aspect de natură a afecta, cel puțin la nivel de aparență, imparțialitatea judecătorilor.

    Carmen și Klaus Iohannis au depus o contestație în anulare după ce au pierdut definitiv la Curtea de Apel Brașov un proces privind un imobil din centrul Sibiului.

    http://www.agerpres.ro/justitie/2016/06/22/curtea-de-apel-pitesti-a-stabilit-pentru-28-septembrie-un-nou-termen-in-procesul-casei-lui-iohannis-10-10-04

    RăspundețiȘtergere
  4. Si totusi...? Paguba-n ciuperci!
    UNPR-exit? Steriu fuzionează cu PNL??
    Gabriel Oprea... ar fi rămas pe drumuri?!?
    -----------------
    După două săptămâni de negocieri cu PNL, în care, în paralel, îi dădea lui LIviu Dragnea asigurări că nu negociază cu PNL, Valeriu Steriu l-ar fi anunţat pe preşedintele PSD... că a bătut palma pentru fuziune cu liberalii, susţin surse din conducerea social-democraţilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. PSD a divorţat cu scandal de UNPR:
    Urmează fuziunea PNL-UNPR.
    ==========================
    „Este clar că s-a stabilit fuziunea între UNPR și PNL. (...) Până la urmă PSD o să se chinuie singur, în continuare, şi la aceste alegeri parlamentare. Nu o să mai dăm locuri pe liste pentru că nu mai avem cui”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

    Valeriu Steriu, preşedintele UNPR, a acuzat în schimb PSD de tratament neloial pe parcursul campaniei electorale pentru locale.

    „Ce este interesant e că o propunere de fuziune eu am facut-o domnului Steriu. Acum o lună şi jumătate, pe care a declinat-o. Asta înseamnă că, probabil, de când a fost ales preşedinte a avut în minte această alianţă cu PNL”, a spus Dragnea.

    Liderul UNPR are altă versiune şi îi acuză pe social-democraţi că au fost primii care au trădat.

    http://www.flux24.ro/psd-a-divortat-cu-scandal-de-unpr-urmeaza-fuziunea-pnl-unpr/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri