Google Translate

duminică, 6 octombrie 2024

ATENTIE la generalii care au luat-o razna.../ şi vor neapărat... RĂZBOI!


ATENTIE la generalii care au luat-o razna.../ şi vor neapărat... RĂZBOI! Șeful Statului Major al Forţelor armate poloneze anunță un război iminent: 'Suntem generaţia care va lua armele pentru a ne apăra ţara!'

Polonia va avea nevoie de o armată mult mai mare - lucru ce ar putea fi greu de realizat având în vedere populaţia sa în îmbătrânire - pentru a se apăra de ceea ce pare a fi un război cu care această generaţie se va confrunta inevitabil, a declarat un general polonez de rang înalt, citat de agenţia de presă PAP, scrie Reuters, potrivit Rador Radio România.
"Totul indică faptul că noi suntem generaţia care va lua armele pentru a ne apăra ţara. Iar nici eu şi nici oricare dintre voi nu intenţionăm să pierdem acest război", a declarat şeful Statului Major General al Forţelor armate, generalul Wieslaw Kukula, într-un discurs susţinut vineri la o academie militară - universitatea Forţelor Terestre - la Wroclav, potrivit PAP.
 
"Îl vom câştiga, ne vom întoarce şi vom continua să construim Polonia, însă ceva trebuie să se întâmple. Trebuie să construim forţe armate pregătite pentru acest tip de acţiune."
Kukula a subliniat că criza demografică va reduce ritmul recrutării
"Potenţialul adversarului este atât de mare încât trebuie să construim o armată mult mai mare, ceea ce înseamnă că trebuie să implementăm modelul serviciului general", a mai spus generalul polonez.
 
Serviciul general se referă la instruirea şi serviciul militar obligatorii, care nu sunt în vigoare în prezent.
Forţele armate ale Poloniei vor însuma peste 207.500 soldaţi până la finalul acestui an, ceea ce înseamnă că armata poloneză este a treia ca mărime din NATO, din punct de vedere al personalului, după Statele Unite şi Turcia, conform datelor Ministerului polonez al Apărării.
 
În iulie, Kukula a spus că Polonia trebuie să îşi pregătească forţele pentru un conflict la scară largă. Relaţiile Poloniei cu Rusia şi aliatul acesteia din urmă, Belarus, s-au deteriorat abrupt după ce Moscova a invadat Ucraina vecină, în februarie 2022.
 
https://www.stiripesurse.ro/eful-statului-major-al-fortelor-armate-poloneze-anunta-un-razboi-iminent-suntem-generatia-care-va_3453391.html

 

2 comentarii:

  1. Pe polacii ăștia îi mănâncă -n cur ca pe maimuță. Au mai fost desființați ca stat de vreo 3 ori în istorie.
    Erată: îi mănâncă -n cur ca pe Cezar maimuca 😜

    RăspundețiȘtergere
  2. Mobutu Seseko Kuku Ngbendu Bazavanga... aproximativ 😂6 octombrie 2024 la 23:08

    Noapte bună, noapte bună, iar axa Petrea ciobârlanul - Zdreanță să ne -o ia la toți în mână. Salutări de la Mobutu, cei doi să -i dea palme lu' mutu!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri