Google Translate

luni, 21 mai 2012

Incredibil. S-a intamplat de Sarbatoarea Pastelui in Miercurea Ciuc! Circula pe net, dar merita!



Oamenii stau frumos, aliniati asteptand ca preotii sa le sfinteasca produsele (sunca, oua, cozonac, paine de casa, miel gatit, si palinca) ce urmeaza sa fie puse
pe masa de Paste.


Nimeni nu se imbulzeste, nimeni nu se agita, nimeni nu se baga in fata. Toata treaba asta s-a intamplat ... in Miercurea Ciuc.


Cred ca imaginile astea sunt un bun exemplu pentru ceea ce inseamna civilizatie. Nu se compara cu ceea ce vedem noi la televizor in zona Bucurestiului si a Moldovei, cand este vorba de biserica.


E posibil sa fie asa civilizati pentru ca majoritarii sunt ungurii in zona, e posibil sa aiba legatura cu catolicismul.


Chiar nu prea conteaza, important este ca asa ar trebui sa arate orice sfintire, civilizat, fara ingramadeala, fara mizerie…

Va sfatuiesc sa raspanditi aceste imagini, dati un like, un share, un +1. E important ca lumea sa vada ca se poate merge la biserica si civilizat. Chiar cred ca pozele de mai sus ar trebui sa fie o lectie .
============================
====================
REMEMBER
==========
Mehedinti Blogonline. Vine Pastele. Săptămâna Patimilor. Saptamana Mare. Traditii si obiceiuri

Mehedinti Blogonline. Pastele. Vine Pastele. Dar ... ce este Pastele? Easter. Easter is coming. ... But what is Easter?

Mehedinti Blogonline. Isus din Nazaret. Remember. Istoria evreilor în România

Mehedinti Blogonline. Hristos a Inviat!

Admin
=====================================



La Multi Ani, Elena!
La Multi Ani, Constantin!
La Multi Ani tuturor, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena!
Admin

154 de comentarii:

  1. Pentru buhaiul ala cu tzitze in loc de coarne de pe subjectul anterior, cu dedicatie din partea Legii 263, cap.V:
    "...........
    Dispoziţii generale

    Art. 6

    (1) În sistemul public de pensii sunt asigurate obligatoriu, prin efectul legii:

    I.

    a) persoanele care desfăşoară activităţi pe bază de contract individual de muncă, inclusiv soldaţii şi gradaţii voluntari;

    b) funcţionarii publici;

    c) cadrele militare în activitate, soldaţii şi gradaţii voluntari, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi siguranţei naţionale;

    d) persoanele care realizează venituri de natură profesională, altele decât cele salariale, din drepturi de autor şi drepturi conexe definite potrivit art. 7 alin. (1) pct. 131 din Legea 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi din contracte/convenţii încheiate potrivit Codului civil.

    II. persoanele care îşi desfăşoară activitatea în funcţii elective sau care sunt numite în cadrul autorităţii executive, legislative ori judecătoreşti, pe durata mandatului, precum şi membrii cooperatori dintr-o organizaţie a cooperaţiei meşteşugăreşti, ale căror drepturi şi obligaţii sunt asimilate, în condiţiile prezentei legi, cu cele ale persoanelor prevăzute la pct. I;

    III. persoanele care beneficiază de drepturi băneşti lunare, ce se asigură din bugetul asigurărilor pentru şomaj, în condiţiile legii, denumite în continuare şomeri;

    IV. persoanele care realizează, în mod exclusiv, un venit brut pe an calendaristic echivalent cu cel puţin de 4 ori câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi care se află în una dintre situaţiile următoare:

    a) administratori sau manageri care au încheiat contract de administrare ori de management;

    b) membri ai întreprinderii individuale şi întreprinderii familiale;

    c) persoane fizice autorizate să desfăşoare activităţi economice;

    d) persoane angajate în instituţii internaţionale, dacă nu sunt asiguraţii acestora;

    e) alte persoane care realizează venituri din activităţi profesionale;

    V. cadrele militare trecute în rezervă, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare ale căror raporturi de serviciu au încetat, din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi siguranţei naţionale, care beneficiază de ajutoare lunare ce se asigură din bugetul de stat, în condiţiile legii;

    VI. Abrogat.

    (2) Se pot asigura în sistemul public de pensii, pe bază de contract de asigurare socială, în condiţiile prezentei legi, avocaţii, personalul clerical şi cel asimilat din cadrul cultelor recunoscute prin lege, neintegrate în sistemul public, precum şi orice persoană care doreşte să se asigure, respectiv să îşi completeze venitul asigurat.
    Legea pensiilor actualizată prin:

    OUG 117/2010 - pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale din 23 decembrie 2010, Monitorul Oficial 891/2010;"

    Mai aurolacule, tu iti dai seama, conform handicapului mintal pe care-l ai, ca "primesti lunar ajutoare"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim
      Ai o mare problema de intelegere a unui text de lege.
      Compara ca sa intelegi puntul I, lit c) cu punctul V al art 6 din Legea 263/2010. Acesta din urma se refera la militari trecuti in rezerva fara drept de pensie, dar care primesc un ajutor social.
      Militarii activi intra la punctul I, lit c).

      Ștergere
    2. BIIINE ca m-ai ajutat ! Eu i-o zisesem asa mai ...plastic!!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Floarea Şerban, prima femeie general din Armata Română, trecută în rezervă în februarie 2010 de către preşedintele Traian Băsescu, a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat pentru armamente în Ministerul Apărării Naţionale.

    Până să fie trecută în rezervă, Floarea Şerban a condus Direcţia de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN. Funcţie de secretar de la Armamente a fost vacantă foarte mulţi ani, conducerea fiind asigurată de generalul maior Cătălin-Adrian Moraru, care are funcţia de locţiitor al şefului Departamentului pentru Armamente.

    Sursa: comunicat al Guvernului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E.....bine ! Un ATAM-ist nu s-o fi gasit pe acolo??

      Ștergere
    2. Au gasit un APVist...Racanule!Pifanule!

      Ștergere
  4. Oprescu, Irinel și Prigoană în campanie electorală.
    Trec pe lângă un cerșetor care trăgea dintr-o țigară și tușea. Oprescu se oprește, îl întreabă de ce fumează, se uită atent la el și îi spune :
    -Uite, ia cartea mea de vizita, vino la Elias la spital iți fac un consult și analize complete, nu îmi place cum arăți. Poate e nevoie de internare, te și internăm că nu e bine . Cerșetorul spune:
    - Vai domnul Oprescu, mulțumesc, dar nu am bani de consult și în plus, sunt bătrân, ce sa mai reparați la mine. Am copilul bolnav pentru el ar prinde bine un consult, e tânăr.
    - Nici o problema, veniți amândoi, nu vă costă nimic, e treaba mea.
    - Mulțumesc spune omul, o să vă votez.
    Irinel și Prigoană îi laudă generozitatea, iar el spune :
    -Lasa mă, ca si așa nu am mai făcut un consult de nu știu când, trebuie sa mai practic și eu. Ce vreți să fac practica pe Ponta sau Băsescu ? Așa daca moare nenorocitul asta cine observă? Un aurolac mai puțin. Si oricum, fac si eu un gest față de amărâții ăștia că m-au votat acu 4 ani de pomană.
    Merg mai departe, la un colț de stradă, un copil cerșea. Irinel îl întreabă de ce cerșește, iar copilul ii spune ca nu are ce mânca, mama i-a plecat în America cu un chinez, tatăl a murit de supărare,nu vrea nimeni să îl crească. Irinel ii întinde cartea de vizită și îi spune să îl caute, să îl ducă la o casă de copii,pe care o sponsorizează el. Copilul ii spune ca mai are un frate în aceeași situație, iar Irinel ii spune să vină amândoi.
    Oprescu si Prigoană îl laudă pentru generozitate, iar Irinel răspunde:
    -Ce vreți, mi se face mila când văd copii din familii destrămate. Și apoi, ce mare lucru si așa sponsorizez casa aia de copii ca sa mai scap de impozit, castig mai mult decât dau.
    Merg mai departe, pe un spațiu verde , un om rupea iarba și punea într-o plasă.
    - Ce faci mai acolo, întreabă Prigoana , rupi iarba? Noi dăm bani să o punem și tu o rupi ?
    - Ce sa fac domnul Prigoană , zice omul, nu o rup să dau la porci, o rup sa mănânc, nu am ce mânca . Cum mănânci măi, că eu vad că pui în plasă.
    - Păi duc și acasă la familie domnul Prigoană.
    - Dacă e așa, uite, ia cartea mea de vizită și vino la mine când poți, și mănânci pe săturate.
    - Și familia, ce fac cu ea ?
    - Vii cu familie cu tot.
    -Pai suntem mulți, am 8 copii.
    - Veniți toți daca am spus nu e nici o problemă ! Aveți liber să veniți toți ori de căte ori vă e foame.O să las vorbă la portar.
    - Mulțumesc domnul Prigoana, o să vă votez.
    După ce pleacă, ceilalți îl laudă, dar ii spun :
    - Mai Silviule, dar nu te-ai angajat cam mult? Campanie campanie, dar să vină cu toată familia de cate ori vrea să mănânce la tine, asta e risipă măi.
    - Ce vreți mai, așa sunt eu grijuliu cu spațiile verzi. Și nu e deloc risipă, dimpotrivă, e economie. Si așa îl plătesc cam mult pe cel care îmi tunde gazonul. Așa scap gratis.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai ,bancul asta timpit ii conceput de NEaCashu asa ca radeti....ca-i ordin!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciudata amicitia asta intre maimuta czar si Walter!Ciudat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mosul se intreba ca o baba, inseamna ca tot n-a inteles art. 6 din L 263/2010 si am explicat degeaba mai sus care este deosebirea intre punctele I si V.
      Poate inteleg cititorii d-lui Burcu!

      Ștergere
    2. Bai PulanoX lasa-ne! Eventual ia-i si pe Cezar Maimuca, Stelian Babuinul si du-te de fa-ti politica aia pe care o visezi! Ba rumane, tu ai tinut vreodata o sapa in mina? Duceti-va toti asti de va dati desteptii p.lii invirtindu-va, putorilor! Mai aveti si tupeu de a va da atotstiutori...La munca rapanilor nu la intins mina! E valabil pt. aia de au bucile curului lustruite din varii motive.

      Ștergere
    3. @Mosule
      Nu-ti ridica poalele in brau pentru ca nu te-am lasat sa dai o interpretare neghioabă art. 6 din legea pensiilor, pentru a induce ideea ca pensiile militarilor ar fi ajutoare sociale.

      Ștergere
    4. Nikk, Nikk scarpina-ma-n borta un pic!

      Ștergere
    5. Si pe fata si pe dos/C-ai obrazul tare gros../Cu tupeul tau porcos/Parca-ai fi baut sloboz.nikknikknikknikk

      Ștergere
  7. Mey,mey,maimuca tot maimuca!Lasa,nu da in fiert,in loc de ATAM-IST,te punem pe tine in rol de ATV-ist ,ca cica tot umbli tu cu mobra prin Timisoara,asa cica sa nu ravnesti la vreun ATV-ul,sa ti se faca rau.......cezarica sezi mumos,ca-ti da CV.un laptic de la tatisoara ei de-o kilotona!!!Ha,ha!

    RăspundețiȘtergere
  8. ATAM = Asigurare cu Tehnica ,Armament si Munitie!! ( asta pentru cei care nu aveau ..nevoie de asa ceva !!)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum sint membru de baza la UNPR .
    Trebuie sa-i lovesc pe toti care ma impiedica .

    RăspundețiȘtergere
  10. Ni_caca-ule iar ti-i rusine de numele de cetzarush ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostule, te dau in judecata daca ma mai asociezi cu Nikk !

      Ștergere
    2. Chipul babuinului cioplit in chirpici: lut, paie si kk de ciushdei, Czare de burlan sa ne iei!

      Ștergere
    3. Vezi, numai tu si planorul amenintati pe aici...

      Ștergere
    4. NU sunt cel caruia i te-ai adresat , dar fac parte din tabara opusa celor enumerati de tine, desi in 2010 pensia mea era f.buna iar acum a ajuns exceptionala.Despre ce funie vorbesti ? Voi, cei insiruiti de tine, raportati totul la BANI.Si tot voi urlati ca suntem nehaliti si fomisti, adica hotul striga prindeti hotul.Nu, draga necretinel, nu despre bani vorbim si nu hotarasti tu sau un alt anonim cand si cat i-a fost bine cuiva.Imi amintesc de tine, pe blogul lui Plano alias T_Rex ne-am cunoscut.Atunci te laudai ca esti mare director la o firma .DA, cred ca pazeai firma..

      Ștergere
    5. Este gashca Pitigoi,
      Dai in unul .tipa doi!
      Tipa tare din gargalodu,
      Este gasca lu Ranciogu!
      De-i intrebi :ce mai vor si ce-i mai doare?
      Toti raspund: bani -noi nuuu...doar mandrie si ..ONOARE !
      Vax victis!
      hArs Poetica.

      Ștergere
    6. Nikk, nu este vina mea pentru nedreptatea care vi s-a facut in privinta sporurilor.Dar este iritant faptul ca unora dintre noi, cei din gasca voastra ne reproseaza acest lucru.La data la care s-au pensionat Czar , Stelian si altii, eu unul eram preocupat de cariera nicidecum de pensie.Vezi azi pe vreun activ sa se implice in problemele noastre, nu , pentru ca au alte obiective.
      Ti-am raspuns cu respect , fara ironii - ma rog, mai putin gasca, doar pentru ca impartasim aceeasi parere in privinta camarazilor care au fost afectati de RRR.Chiar admir acest punct de vedere al tau si, mai ales, faptul ca il faci public.Este singurul lucru care il reprosez celor din ,,gasca,,- faptul ca nu dau dovada de solidaritate.
      PS- pe czar nu l-am confundat nicio secunda cu Plano,era o simpla mistocarie..sa inteleg ca nu agreezi umorul ??Ti-am mai spus acum doi ani ca esti cam scortos.

      Toate cele bune, revenim la Zooland.

      Ștergere
  11. Desi nu am scos nici un cuvint pe aici , vad ca mi se atribuie unele afirmatii/comentarii/pareri .
    Nu sint ale mele , si nici nu inteleg de unde au aparut !

    Faptul ca se continua "denigrarea" mea inseamna ca cele spuse de mine prin alte locuri/timpuri inca mai provoaca ingrijorari ... mai pot fi "de interes" pentru multi...

    Poate ca ar trebui sa apara si un punct de vedere al lui Plano 10 , deoarece vad comentarii (sub acest nume/sigla) care se cam "bat cap in cap" ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @mosule
      Punctul meu de vedere in ceea ce te priveste este exprimat de cateva ori aici si pe Roarmy230, sub avatarul care atesta autenticitatea contului WordPress.
      Daca vrei iti dau si IP PC-ului de unde postezi anonimele.
      In ciuda colaborarii de pe Plano10, m-au deranjat atacurile sub centură pe care le-ai facut sub anonimat.

      Ștergere
    2. Planoare, ce facusi trecusi la amenintari? Urmeaza represaliile?

      Ștergere
    3. Ti-am mai spus ... nu te-am atacat niciodata (mai ales "sub centura") , cu atit mai putin "sub anonimat" ... eventualele ätacuri" (mult mai corect ar fi ... "intepaturi") au fost "pe fata" ...
      Legat de autenticitatea contului WordPress ... mai verifica ce se posteaza sub "umbrela" acestui cont ...

      Legat de IP : despre IP dinamic ai auzit ?
      De ce crezi ca la "provider-ul" la care sint conectat as fi numai eu cel care as vrea sa "contracarez" actiunile lui Plano 10 ? Zona respectiva (in care se gaseste provider-ul a fost o zona "foarte bogata" in unitati militare ... bogata , deci , si in rezervisti cu diverse äpucaturi" .

      Ștergere
    4. deci ceea ce stie/intuieste toata lumea prinde si contur/si eventuale dovezi
      Mos alecu-28%=un spagar nenorocit!!!(adica fara noroc.. ha,ha!!)

      Ștergere
    5. Mai "rahat cu ochi' mos alecu-28% acum te dai IT-ist???
      Iar MINTI???Dak vrei hai sa discutam despre ID dinamic/provideri/etc!!
      Vrei???MINCINOSULEEEE!!!

      Ștergere
    6. Plano10,ma uimeste noua ta abordare si noul tau mod de a te adresa celor care au avut nefericita inspiratie sa-ti viziteze blogul.Ma numar si eu printre ei.Am fost un postac asiduu, din pacate.Acum vii si ne ameninti ca ne dai in vileag, te-am atacat- de fapt, ii spui doar mosului acest lucru- ca ai fost atacat sub anonimat.De ce nu ai spus aceste lucruri atunci?de ce nu l-ai dat in vileag la momentul oportun?
      M-ai deceptionat profund, Walter.Despre deontologia profesionala ai auzit? Ma gandeam ca poate si in meseria voastra exista niste obligatii...dar cand te inhaitezi cu indivizi de teapa celui ce-si spune corleone- citeste ultimele doua postari ale sale, cand te inhaitezi cu aceste exemplare..te mananca porcii.

      Ștergere
    7. La revedereeee....drum bun si sanatate~!!!

      Ștergere
  12. Interesanta coabitarea dintre maimuta si PlanoX.Care pe care? si-o fi schimbat PlanoX orientarea sexuala?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai,mai..astia isi poarta razboaiele pe toate bloagele, oriunde te uiti ,haita il ataca pe mos alecu.Parerea mea este ca avem de-a face doar cu trei membri ai haitei..planox si t_rex alias czar sunt unul si acelasi, nikk-a si stelipulea iarasi sunt de fapt unul, iar ultimul, dtpdv, este NOROCosul curdeleu,cel ce injura birjareste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si nu uita ANONIMUL ESTE RANCIOG....ca "ie multi"!!

      Ștergere
    2. Este gashca Pitigoi,
      Dai in unul .tipa doi!
      Tipa tare din gargalodu,
      Este gasca lu Ranciogu!
      De-i intrebi :ce mai vor si ce-i mai doare?
      Toti raspund: bani -noi nuuu...doar mandrie si ..ONOARE !
      Vax victis!
      hArs Poetica.

      Ștergere
  14. Mai mai,,nu te mai saturi de bani!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Sint curios si eu despre IP si providere . Spune tot ce stii curdelonule .

    RăspundețiȘtergere
  16. Curdeleule , daca "ANONIMUL ESTE RANCIOG" ce aveti cu mosul ?
    Sinteti tare "defecti" la mansarda ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt anonimul, dar cine dracu o fi ranciogul ?
      Astia s-au molipsit de la nicaca alias stelipulea..au obsesii.Toti ii ataca miseleste si, ciudat, NUMAI PE LA SPATE!Maimutelor si curdelei, tineti-va cozile jos ca sa nu fiti atacati.Stiti voi vorba cu cateaua si coada...

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      22 mai 2012, 12:11
      @/tigri2 - Te rog fii intelegator ! Iti dai seama ? Functiona ,,omul" de bine de rau cu un neuron - cam obosit ii drept ! S-a dus dracului si ala......de acum orice aberatie a lui mosul trebuie inteleasa si luata ca atare!! Doamne fereste!!

      Ștergere
    3. Tigri2, sper ca nu te amesteci in latrina lor!Sper din tot sufletul!Ma bazez pe onoarea ta de fost aviator.

      Ștergere
    4. @Anonim22 mai 2012, 20:09
      Mai anonim=kkt
      Tu vorbesti despre onoare?Este exact ceea ce nu ai si nu ai avut vreodata.ANONIMULE du-te in birou cu dogaru!!Doar sunteti aceleasi gunoaie de spagari....anonimi=gunoi

      Ștergere
  17. Baga tare , curdeleonule , arata-le tot ce stii tu despre IP si Providere ... ca tu stiai sa dai ordin maistrului sa schimbe sigurantele la statie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si el ce facea ? Destupa saniuta?

      Ștergere
    2. @anonimi=kkt
      Cu asemenea 'comentarii' de ranciogi da-i dreak cine-i mai baga in seama?

      Ștergere
  18. Intrebare pentru cunoscatori.
    Produsele din cosurile reformatilor unguri, aduse spre sfiintire in centrul orasului, sunt pentru consumul propriu sau pentru a fi impartite la biserica, asa cum procedeaza ortodocsii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pentru consumul propriu.Dar nu devia de la subiectul adus DE TINE in discutie.Raspunde!De ce ne ameninti Plano? Am fost buni si utili cat timp ti-am deschis blogul ?

      Ștergere
    2. Cu ce te-a amenintat bai zapaugule ? Sniper one

      Ștergere
    3. In urma cu vreo doi ani, intrebat fiind cel ce semna T_Rex , a raspuns ...Plano. Acum, intrebat fiind Plano, a raspuns T_Rex, alias Sniper one, Czar, maimuta, babuinul etc.Eciudat sau ..paranormal?
      zapaug sa-i spui plodului tau.Pifan nesimtit ce esti.

      Ștergere
    4. Mars la boscheti , tupeistule!! Sniper one

      Ștergere
    5. Mai penis captivus, tu esti doar o anexa..ia un produs indigen, original si fenomenal..SLOBOZ.

      Ștergere
  19. Bei nu va mai luati de mos Alecu ca io am fost al' anonim cu obraz putin. PulanoX, bei vezi ca vorbim cu RH sa te extradeze si pe taburetul electric sa te curenteze. Apropo...PlanoX in urma tratamentului ti-a mai crescut si tie ceva par pe dovleac, ori numai in nas, git si urechi, precum si in locurile intunecoase? Mei Plano ia vezi ca maimuca noastra, Czar stie un leac minune pt. alopecie asa cum iti trebuie tie. Cica babuinul s-a uns pe frunte cu miere de musca si pe ceafa groasa cu gainatz de ratza. Mierea trage si gainatzul impinge si parul la calcaie-ti ajunge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca esti cum ai zis!

      Ștergere
    2. @21:25.
      Comentariu de ranciog.Harciogule!

      Ștergere
    3. Mei Curdeleu, foloseste peria aia a ta cu care speli sticlele de Saniutza si pasta de dinti Cristal, ca-ti pute gura/curul ca la cal.

      Ștergere
    4. Sa-i dam cu Flit!

      Ștergere
    5. @Mosule
      Si te jurai ca nu ai deschis cont pe Roarmy230! Jura-te pe Dolhasca!

      Ștergere
    6. Plano 10, iubitzel vreau ca sa ne giugiulim nitzel. Iti mai aduci aminte era toamna, iar tu pe la Alutus erai manga. Si pe piciorul meu te-ai asezat ca singele din toata instalatia tu mi l-ai sculat. Pe urma n-a mai fost decit amor si ne-o trageam prin tufe, ca iepurii, de zor.

      Ștergere
  20. Mosul de la scularie
    Sa ii pupe pe chelie
    Si in cap si in sulica

    Pe Pulano si Stelica.

    ...Si pe Cezarica
    .../ dar numai pi.... Pulano !
    Nu si pi Pulica!
    ARS POETICA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...
      Esti cam prost bey baietzica
      Pupa-ne-ai in gaurica!

      Ștergere
    2. Cezarica fara frica/Ia de-aici o mititica/Cu miros de scortisoara/Cand iti intra flocu-n nara.

      Ștergere
    3. Mai rapane ciufulos/Care esti futut in dos/Eu ti-as trage-o si-ntre dinti/Uite-asa ca-n Mehedinti!

      Ștergere
    4. Domnule Cezar maimuca pupa-ne-ai buca, nu fa de ris oamenii din Mehedinti, ca indata iti dam ceva prin dinti.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  21. Asteptam curlonule ... spune-ne despre aipiuri si provaidere ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-ti spuna Curlandezul mai omule? Tu nu intelegi ca el e "pecialist" in Saniutze, Noroc, 2 Testicule-Ochii lui Dobrin si alte shlibovitze?

      Ștergere
  22. Totusi, lamauriti-ma si pe mine..cine e Ranciog ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei cine? E Czar cel pirlit travestit.

      Ștergere
    2. Eu cred ca suntem intr-un film cu prosti..unii se acuza ca si-au luat-o pe la spate, altii ca sunt sub acoperire ,anonimi si invizibili, altul latra cu sticla-n gura,ca s-a dat la beutura,iar maimuta belicoasa suge p--a pe sub masa.

      Ștergere
    3. Cine e RANCIOG??
      VEZI CA MA-TA STIE!!

      Ștergere
  23. Trage-l de chelie!Loveste-l la oua!

    Si lovitura finala: salutari de la Canacheu!

    RăspundețiȘtergere
  24. S-a umplut blogul de poeti ratati(fara ghilimele)adica un dobitoc cu aspiratii de 'poet'
    Saracul !! mai sunt saloane libere la aia 'veseli'??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel putin noi suntem ratati dpdv al creatiei artistice..tu esti RATAT de la fatare...

      Ștergere
    2. Pace, pace intre dobitoace. Dobitocul cel mai mare si mai greu este cine credeti? Curdeleu!

      Ștergere
  25. Ratzele!
    Unde-s ratzele?

    RăspundețiȘtergere
  26. In după amiaza zilei de ieri, 21 05 2012, de Sfinții Constantin și Elena, a fost planificată ședința comună a comisiilor de apărare și muncă ale Camerei Deputaților în care trebuia să se adopte forma finală a inițiativei legislative cu care se intra în plenul camerei.
    Termenul de depunere a raportului era stabilit pentru astăzi. Comisiile au reprogramat discutarea proiectului pentru saptămîna viitoare cînd speră să primească avizul favorabil sau nefavorabil al guvernului.
    Incă din data de 08 05 2010 Comisia de Apărare solicitase avizul guvernului Ponta pentru identificarea sursei de finantare, dar răspunsul n-a venit pîna ieri. Mai mult, Florin Georgescu, ministrul Finanțelor, l-a imputernicit pe secretarul de stat Gheorghe Gherghina să ceră, la termenul de ieri, amînarea dezbaterilor pentru două săptămîni pentru că masura are impact bugetar.
    Se apreciază ca ar fi nevoie de cca 60 de milioane lei numai pînă la sfîrșitul acestui an.
    Si reprezentantul Ministerului de Interne a solicitat amînarea discuției tot din motiv că nu există, deocamdată, sursa bugetară de susținere a inițiativei legislative.
    La ședința de luni au fost prezenți reprezentanți ai Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere şi Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. Sursa:
    Proiecul de modificare a OUG nr.1-2011 la mîna ministrului Florin Georgescu ~ Plano10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a ajuns harmata la cheremul lui Florin Ciorigescu zis si Mina Neagra.
      -------------------
      Domnule anonim nu esti cumva Nea Cashu? Ca parca-ti suna un tilifon in boznar...

      Ștergere
    2. @Anonim
      Lupus o sa-ti multumeasca pt publicitate.
      Informatia serii a adus-o Karadeniz din Constanta la comentariile pe acest post:
      re-re-re-revizuire

      Ștergere
  27. O VESTE ABSOLUT SENZATIONALA. BASESCU A APARUT DIN NOU IN FATA PROCURORILOR AMERICANI. SE REDESCHIDE PROCESUL BOUT SAU SE PREGATESTE PROCESUL BASESCU ? Coespondenta speciala Nipon PESS - Europe KIYOKO HORVATH

    http://devanewyork.blogspot.com/2012/05/o-veste-absolut-senzationala-basescu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert fugi de-acilea ca se trage! Nu vrem sa fii o victima colaterala. Cezar maimuca c-a fost infanterist trage cu pistolul de lipit, blondelul Curleonez trage ca de obicei la masea, iar PlanoX trage mitza de coada.

      Ștergere
  28. Senzational ar fi fost daca cerea azil politic.
    Iar incredibil ar fi fost daca ni-l trimeteau inapoi.

    Am glumit! Hi!

    RăspundețiȘtergere
  29. DECESUL BLONDELULUI !
    Calcat mereu de tanc, ciuruit de camazi acest militar cu un singur epolet reapare
    pe toate blogurile militare sau paramilitare !?! Singura speranta este moartea naturala.
    Sau alunecarea in adancuri.....ma referea la locul din fund de curte de unde posteaza.
    Pana si Isus Cristos a inviat doar odata !

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Don Corleone
    Cum puteai iesi la pensie cand nu ai lucrat o zi in toata viata ta.
    Cersitul nu se impoziiteaza ....iar manglitul poate duce la masa casa
    gratis dar nu pensie. Singura pensie pe care o poti primi dupa deces este
    cea de urmasi ....pentru puradei .

    RăspundețiȘtergere
  31. @plano1022 mai 2012, 21:47:
    Inteleg ca cele spuse la :


    "plano1022 mai 2012, 21:47

    @Mosule
    Si te jurai ca nu ai deschis cont pe Roarmy230! Jura-te pe Dolhasca!"

    deci spusele de mai sus reprezinta finalizarea "amenintarii" facuta la :

    "plano1022 mai 2012, 18:50

    @mosule
    ...
    Daca vrei iti dau si IP PC-ului de unde postezi anonimele.
    ... " .

    Daca atita te mai duce mintea ... este axplicabila asocierea ta cu akord !...

    RăspundețiȘtergere
  32. Akordule , ne-ai amenintat cu multe explicatii despre IP-uri si Provider-e !
    Asteptam !

    RăspundețiȘtergere
  33. Neatza buna la ZOO si pacientilor evadati de la Spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
  34. Este gashca Pitigoi,
    Dai in unul .tipa doi!
    Tipa tare din gargalodu,
    Este gasca lu Ranciogu!
    De-i intrebi :ce mai vor si ce-i mai doare?
    Toti raspund: bani -noi nuuu...doar mandrie si ..ONOARE !
    Vax victis!
    hArs Poetica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey vezi sa nu te hardem noi sub coada rapanila!

      Ștergere
  35. Presedintele comisiei de aparare:
    Costica CANACHEU

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnule Stelian P. , eu sint cel care si-a mai aratat emotiile care il cuprind atunci cind citeste comentariile dumneavoastra ...
    Inteleg ca preocuparile pe care le aveti va impiedica sa ne ajutati mai mult , dar acum , cind se cearta doi sustinatori (Plano 10 si Mos Alecu) ai nedreptatilor care ni se facusera , ar fi un bun moment sa veniti dumneavoastra cu argumente bine spuse care sa arate dreptatea care este de partea noastra .
    Interventiile domnilor Don Corleone si Sniper one sint foarte bune , dar ei sint coplesiti de emotivitate si nu reusesc sa prezinte si argumentele clare ale ideilor lor . De aceea ar fi necesara interventia dumneavoastra pentru a arata adevarul cu maiestria dumneavoastra de a spune adevarurile .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alooo, Socola v-a scpat un pacient din cushca!!!

      Ștergere
    2. Ni-no,ni-no,ni-no...

      Ștergere
    3. Nu ma pricep prea bine la problemele astea de IT. Stiu ca IP-ul meu are mereu primele doua grupe de cifre aceleasi (celelalte grupe se modifica la fiecare conectare) deci se poate face o asociere intre cel care posteaza si IP-ul sau. Concret, un administrator de blog care stie care sunt primele mele grupe de cifre poate sa ma identifice chiar daca semnez sau nu comentariile. Plano (sau CEZAR) este si a fost administratori de blog si cred ca are dreptate cind scrie ca stie cine il ataca.

      Ștergere
    4. Ca sa va convingeti de acest lucru, mergeti de cite ori va conectati pe net, la adresa pe care o dau mai jos. Ea va permite sa va masurati viteza de download si upload iar in stinga jos a ferestrei va apare IP-ul si furnizorul de servicii.

      http://www.speedtest.net/

      Ștergere
    5. Prieteni, in legatura cu IP-urile:
      ========
      IP-urile nu pot fi identificate de noi, "fite-cine", "oare-cine", chiar daca suntem Admin [administratori de bloguri]. Noi putem prin softurile free sau unii platite/cumparate, sa stim doar o insiruire de numere, eventual cu oarece/oarecare aproximatie ... locatia. De regula, in materia "distribuirii" net-ului, si aici sunt mari, ff mari diferente. Sa dau de pilda un exemplu concludent: eu sunt ABONAT Romtelecom: IP-ul meu din Dr.Tr.Severin, figureaza ca fiind din ... Bucuresti!!!! In concluzie, doua aspecte:
      1. Lasati dracului problema, nu va este de folos!
      2. IP-urile pot fi controlate/identificate oricand/oriunde, doar de ORGANELE ABILITATE si doar in baza unui MANDAT LEGAL! Asta in cazul in care... nu se comit ABUZURI. In rest, orice discutii doar de dragul discutiilor sau de dragul de a face pe desteptii, interesantii! Imi cer scuze, daca am suparat pe cineva! Admin!

      Ștergere
    6. Pentru Nea Stelian cel mai mare orangegutan: moshule vezi-ti de proteza ca oricum Cezar maimuca e cazut in freza...Chestia cu IP-urile, cum bine zice domnul Burcu nu este "la indemina" oricui!

      Ștergere
    7. Don Burcu - mare greseala ati facut! Nu trebuia sa le spuneti ,stiam doar noi si faceam pe smecherii !!
      Sa vedeti acum injuraturi ...ca le creste curajul ..academicienilor!!

      Ștergere
    8. Vezi mai boulica de taur ce esti, te invata meserie un POLITIST.Manca-ne-ai pitigoiul de pifan neinstruit ce esti.

      Ștergere
    9. completare....esti prost ,,Politistule" pentru ca Don Burcu nu-i politist !! In rest - da,m-a invatat ,ma invata meserie !
      Vai de dovleacul tau ,,Columbo" nici atata lucru nu ai fost capabil sa stabilesti ,d-apoi sa mai prinzi hotul care ti-a furat pistolul in timp ce tu infulecai la gogosi!!

      Ștergere
    10. Ma cuprind toate emotiile cand ma adresez lui Clantzanila zis stelipulea...m-am umezit ...
      Nea Stelica, amarasteanul asta care iti trimite epistole emotionante, de ce vorbeste in numele tuturor?? Repeta obsedant ,,noi,cei multi, cei care avem dreptate,,..in numele cui vorbeste??Si de ce nu te deranjeaza?

      Ștergere
    11. Boulica-cezarica- care mananca, vinde si inghite gogosi...lumineaza-ma, cine este COMISAR SEF Burcu Vasile ??

      Ștergere
    12. Anonim23 mai 2012, 16:32
      Fa un dus ca nu-i frumos sa iesi umed in public si daca inveti sa te adresezi civilizat s-ar putea sa-ti raspund.

      Ștergere
    13. Nea Steliane, nu te obosi...oricum NU MA INTERESEAZA.

      Ștergere
    14. Prostule (politistule- Columbo)) Comisar -sef = GraduL profesional(datorat functiei indeplinite) Don Burcul .-ii de-al Justitiei !!

      Ștergere
  37. Hi, hi, hi! Cred ca pe Stelian l-o fi muscat vreo capusa de-a luat-o razna batrinul in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este gashca Pitigoi,
      Dai in unul .tipa doi!
      Tipa tare din gargalodu,
      Este gasca lu Ranciogu!
      De-i intrebi :ce mai vor si ce-i mai doare?
      Toti raspund: bani -noi nuuu...doar mandrie si ..ONOARE !
      Vax victis!
      hArs Poetica.

      Ștergere
    2. Ei ce zici D.C. ...arta pura!! Adevar precum cristalul!!

      Ștergere
    3. Maimuco:
      "Este gashca Pitigoi,
      Da-le-ai pielea inapoi
      Si ca esti copil cuminte,
      Sa le-o dai si inainte,
      Inainte si-napoi c-asa-i datina la noi,
      Cezar mare maimutzoi!"

      Ștergere
    4. Nu stiam de ce a dat molima in capuse....mor pe capete!!

      Ștergere
  38. @Admin
    Nu am vrut sa spun ca identificare inseamna pentru administratorul de blog sa stabileasca datele personale ale celui care posteaza. Prima data am folosit expresia ASOCIERE apoi IDENTIFICARE in sensul ca IP-ul meu este acelasi cel putin in primele doua grupe de cifre.
    Le cer scuze celor care isi etaleaza cultura. Nu pot fi identificati. Injurati linistit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corega, colega, Mosh Proteza ti-am spus ca maimuca din leagan a cazut in freza!

      Ștergere
    2. Si totusi....ca sa va mai inveselesc (sper ca Plano - original nu se va supara ),Plano mi-a comunicat mie E-Maill-ul sub care postam la el ,chiar si ca Anonim (o mai faceam ,dar..nu des !!!) Era al dracului de ..corect!!Cum de stia? Intrebati-l pe el!!

      Ștergere
    3. @Stelian P.,@CEZAR, @all,
      =========
      Cu tot respectul pentru voi, am intervenit in discutia cu IP-urile deoarece NU doresc ca cineva sa creada ca ma preocupa pe mine, IDENTIFICAREA vizitatorilor sau comentatorilor de pe blogurile pe care le administrez! Aceasta decizie de a nu cere "semnaturi", (asta nu inseamna ca nu-mi plac "avatarurile" voastre... ba chiar imi doresc sa fie cat mai multe), face parte din "politica mea editoriala", atunci cand am anuntat public ca nu voi modera/cenzura comentariile! Sigur, au fost si situatii delicate, dar cu calm, intelegere si omenie, totul s-a rezolvat! Suntem deja impreuna de ceva timp si sper sa avem SANATATE sa continuam aceasta frumoasa "prietenie" virtuala! P.S.: Deseori mi se intampla sa intru in ARHIVA BLOGULUI, sa caut un banc, o gluma sau postarile unuia sau altuia dintre voi! Asta functie ... de ce imi amintesc, la ce lucrez la un moment dat, sau ... pur si simplu, am nevoie sa va ... recitesc! Multumesc, prieteni!

      Ștergere
    4. Monkey, pai prietenul tau Pulano10 e SeCurist!

      Ștergere
    5. Un se-CURIST iesit la pensie..care a dat in orbul gainilor ( daca i se face catre posteriorul maimutei).Din marele PULANO a ramas una buna moale...

      Ștergere
  39. Sigur ? Mai sa fie ...eu credeam ca-i de la FSB !Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  40. Admin, lasa-i ca hastia de-alde Mosh Proteza, Czar, Curleonu s.a. ca nu stie ei ce si cum cu e cu IP-urile. Uite ca sa-l destup nitzel la minte pe Czar maimucles ca el e printre maimucele simpatice-vedea-l-as in cushca la ZOO - o sa-i spun numai ca, pe NET exista programe de schimbare a IP-ului. Astfel, multi dintre vizitatorii externi cu care se lauda, nu erau decit "de-ai nostri" cu IP-ul schimbat! Cite injuraturi nu a luat maimuca "tocmai din Australia"...Ha, ha, ha!!!
    PS. L-as fi destupat pe Curleonul, dar am inteles c-a avut loc o refulare cu gainatz uman la Bv, asa ca nu vreau sa risc.

    RăspundețiȘtergere
  41. CEZAR
    Robert Horvath - Cine sapa groapa altuia.......

    Robert Horvath
    @Cezar
    Inteleg sentimentele tale umanitare dar uneori scopul scuza mijloacele.
    Sunt categoric impotriva pedepsei capitale....chiar pentru o musca.
    Totusi Plano si Coreolone trebuie trecuti prin fata plutonului de executie.
    Ei trebuie acuzati de crime impotriva bunului simt. si chiar mai mult.
    Ciuruirea lor va aduce bucurie printre militari si civili.....

    Robert Horvath
    @ L-as fi trecut in lotul Targoviste si pe Mos Alecu. Dar tinand seama
    de moartea falusului si de suferinta suferita,........ merita o o amanare de scurta
    durata. Trebuie sa ne aratam respectuosi pentru durerea altora si sa acordam falusului decedat onorurile cuvenite....chiar si cele militare.

    RăspundețiȘtergere
  42. Robert, numele falusului lui Mos Alecu era cumva Czar sau Curdeleone?

    RăspundețiȘtergere
  43. @ Curdeolone precis. A fost si este falusul unui minoritar blond calcat de tanc. Acest falus trebuie
    circumscris de la radacina. comform legii lui Moise si regulamentului militar .

    RăspundețiȘtergere
  44. Domnule Stelian P. va multumesc pentru precizarile pe care le-ati facut .
    Eu pe dumneavoastra va cred , si de acum voi sta la calculator numai cu hainele cele bune . Nu se stie daca nu cumva administratorul nu ma vede si ride de hainele mele .
    Este normal ca domnul Admin si domnul Cezar sa nege ca ei pot sa vada totul despre noi cei care le folosim blogurile . Daca noi aflam ce pot sa faca ei , nu ne mai aratam pe blogurile lor .
    Dar sa stiti ca nu pot fi de acord cu dumneavoastra intr-o problema .
    Ati spus despre domnul Cezar si despre acel Plano 10 ca sint oameni destepti si stiu cum este cu treburile acestea de internet . Domnul Cezar este , fara indoiala , un om destept pentru ca este unul de-ai nostri . El este destept pentru ca este din cei care au dreptate .
    Dar cum poate fi destept acel Plano 10 cind el nu este dintre noi , cei care avem dreptatea de partea noastra ? Din aceasta cauza eu cred ca ati gresit cind ati spus ca si Plano 10 este destept .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonime de la 16,49.M-ai dat pe spate.Initial mi-ai parut enervant, dar incep sa inteleg...In anii cat am fost activ si am avut oameni in subordine , elevi sau stagiari, le-am repetat continuu...IN ARMATA TREBUIE SA FII SUFICIENT DE DESTEPT CAT SA POTI FACE PE PROSTUL.Cred ca ti se potriveste de minune!

      Ștergere
    2. Anonimule - Te rog mai posteaza ! Spui ADEVARURI _ADEVARATE si scrii bine!!

      Ștergere
    3. PS. Anonim23 mai 2012, 16:49 Si Plano 10 Merita tot respectul ! Ne-a jutat (cu probleme legislative !) sa spunem si sa sustinem ADEVARUL !

      Ștergere
  45. Ha,ha ha ! Are ...armata in singe.
    Spre deosebire de huoOprea,care a umplut armata ,,de singe''.

    RăspundețiȘtergere
  46. Reiau rugamintea (?) catre Plano 10 si Akord , cu privire la atentionarea si promisiunea facuta (referitor la ID-uri si Provider-e) , de a-si indeplini promisiunile facute . Daca nu au posibilitati sa le indeplineasca sint rugati (?) sa anunte , pe cei care au crezut in ele , ca au facut respectivele atentionari si promisiuni doar din infatuare si "din bidonul de Noroc" .
    In acest fel toata lumea va sti sa trateze toate comentariile celor doi ca venind de la doi mincinosi !

    Este vorba despre
    "plano1022 mai 2012, 18:50

    @mosule
    ...
    Daca vrei iti dau si IP PC-ului de unde postezi anonimele.
    ... " .

    Si este vorba si despre :

    "Don Corleone22 mai 2012, 19:36

    Mai "rahat cu ochi' mos alecu-28% acum te dai IT-ist???
    Iar MINTI???Dak vrei hai sa discutam despre ID dinamic/provideri/etc!!
    Vrei???MINCINOSULEEEE!!! "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosule le dai prea mare atentie celor 2 vidanjori! Lasa-i in colo de ciocli! Mai bine hai sa bem o bere sa prindem o tzira de putere. Ai noroc Mosule ca te simpatizeaza unii anonimi si-ti pazesc spatele, ca altfel nici nu stii cind te-ai trezi in circa cu, Curleonul cel pungash, Stelianul si Czar babuinul buclucash!

      Ștergere
    2. Mosule, chiar mai crezi in basme si la varsta asta ?Astia mai ragaie cate o basina, ca la ei curul si gura sunt un singur organ, si dispar ca magarii in ceata...revin apoi sa se miroase sub coada , mai scapa o bala, mai isi expun partile intime si ..iar dispar.La Zoo ca la Zoo, norocul nostru ca nu platim intrarea.Curleonul cel mahmur, Stelianul, fost chiabur si czar, futut in cur!

      Ștergere
    3. @ scularie de Dolhasca
      Du-te nene si te trateaza la Sp 9 ca te-a cuprins delirul,vorba Anastasei.
      Asa rau ai ajuns de-ti dai replici sub anonimat?
      Nu mai e nevoie de niciun IP sau ID.Orice om care a citit cate ceva la viata lui isi da seama ca textele lui mos alecu si ale celor doi anonimi emana din aceeasi dibla.
      Nu inteleg cum poate adminul sa lase in acest spatiu public asemenea mizerii intalnite doar pe peretii wc-urilor din piata.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Nu va mirati cind cititi ce spun eu !
      V-am mai spus ca sint magar !
      Orice om care a citit cate ceva la viata lui stie ca magarii sint dobitoace ! Asta sint si eu : un magar dobitoc !

      Ștergere
  47. Bey colegi de la ZOO si de la Spitalul 9, uitati cum din Hamilton Ontario, din Nordul Friguros, ii transmit maimucei Czar un burlan gros de ros! Cezare daca esti cuminte iti spun si cum sa te deghizezi din maimuca in om, ca atunci cind faci pishu sa nu te mai tii de pom!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuca, uite ca sa vezi cum sta treaba cu IP-ul, voi posta la tine pe blogul Armya o cimilitura tocmai din Dallas-Texas. Fii atent si verifica totodata chestia asta!

      Ștergere
    2. Specialistule- nu ai nimerit-o ! Baga una din Tokio - Japan!!

      Ștergere
  48. Mos Alecu, pentru a te convinge de caracterul inetru al curdeleului in dezakord cu toata lumea- de parca ar fi necesar sa te mai convingi- arunca o privire pe blogul lui Lupus la articolul cu numirea juristei.Bravul ostean posteaza seara sub imperiul NOROCului care daduse garla peste el,- evident posteaza niste porcarii la adresa unor indivizi, iar dimineata urmatoare neaga totul!Curat murdar!Si mai are imensul tupeu sa vorbeasca despre onoare...

    RăspundețiȘtergere
  49. Cezare, cu acest apelativ sa i te adresezi lui tac-tu .Esti de o nesimtire crasa, mai ne ironizam, mai ne ridiculizam dar nu jignim.Prost este cel care te-a facut pe tine.Sa-ti fie rusine, nesimtitule!
    Dupa umilele mele cunostinte, grad profesional nu exista in Armata, aici exista doar grad militar,in consecinta, cu siguranta domnul in cauza nu este pifan.Iar eu poate ca sunt un biet civil..sau da-i lui pulano ID, IP-ul meu, sau ce vreti voi, ca sa ma deconspire...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CARE APELATIV ? NU INTELEG CE AI PATIT _ANONIMULE!!

      Ștergere
    2. PS. Don BURCU - nu-i (si nu a fost in armata)dar apropo ,Comisar ii grad de armata? Stii ce presupune notiunea de Grad profesional ? Esti dus rau! Czar

      Ștergere
    3. ""Vezi mai boulica de taur ce esti, te invata meserie un POLITIST.Manca-ne-ai pitigoiul de pifan neinstruit ce esti."" Tu esti asta ANONIMULE?

      Ștergere
  50. Pulano, ca sa te convingi ca nu sunt mosul vino pe TWO...

    RăspundețiȘtergere
  51. inca mai au tupeu sa comenteze tiganii tradatori gen corleone,tigir cezar stelipulea,etc.
    riscant jegosilor,riscant,extrem de riscant.
    izmanaru a plecat,dobritoiu membru scmd si dogaru prietenul lui voiculescu(cel care conduce guvernul din umbra) au venit.
    riscant spurcatilor sa mai comentati,foarte riscant.
    oricum,o sa apucati ziua,cand va trebui sa dati banii inapoi,si pana la ziua aia nu mai este mult.

    RăspundețiȘtergere
  52. Esti prea greu de cap sa intelegi.Primata neevoluata ce esti..

    RăspundețiȘtergere
  53. Si tu pe noi de sosete!

    RăspundețiȘtergere
  54. @20:42.
    Care face IHA-IHA?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri