Google Translate

joi, 13 septembrie 2012

Stop genocidului prin orice forma! Georgia Guidestones. Ghidul de piatra din Georgia (USA). Stonehenge-ul American.

 
Pe una dintre cele mai inalte coline din regiunea Elbert, statul Georgia (USA), sta un imens monument din granit. Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat in opt limbi diferite 10 ghiduri, sau porunci. Monumentul este recunoscut ca si Ghidul de piatra din Georgia sau Stonehenge-ul American. Desi relativ necunoscut majoritatii oamenilor, el reprezinta o legatura importanta cu Ierarhia Oculta care stapaneste lumea in care traim.
 
 
 
Originile acestui ciudat monument sunt invaluite in mister pentru ca nimeni nu stie identitatea persoanei, ori a grupului de oameni, care a comandat constructia lui. Tot ceea ce se stie cu certitudine este faptul ca, in iunie 1979, un strain bine imbracat a vizitat Compania de Prelucrare a Granitului din Elberton si a anuntat ca doreste construirea unui edificiu care sa transmita omenirii un mesaj. S-a prezentat ca fiind R. C. Christian insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. A spus ca reprezinta un grup de oameni care vrea sa ofere o directie umanitatii insa astazi, aproape doua decenii mai tarziu (1998)*, nimeni nu stie cu adevarat cine a fost R. C. Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. Cateva lucruri sunt evidente. Mesajul inscriptionat pe Ghidul de piatra din Georgia are de-a face cu domenii importante:
 
Instaurarea si stapanirea unui guvern mondial
Controlul populatiei si al reproductiei
Relatia mediului si omului cu natura
Spiritualitatea

"Am gasit in libraria publica din Elberton o carte scrisa de cineva care se numeste R. C. Christian. Am descoperit ca monumentul pe care acesta l-a comandat a fost in spiritul recunoasterii lui Thomas Paine si a filozofiei oculte pe care a imbratisat-o. De fapt, Ghidul de piatra din Georgia este folosit in cadrul ceremoniilor oculte si al celebrarilor mistice pana astazi. Din pacate, doar un singur lider religios din regiune a avut curajul sa vorbeasca impotriva Stonehenge-ului American, iar recent a fost mutat in alta parte cu locul de munca."
 
 
 
Mesajul Ghidului de Piatra din Georgia
=====================
Mentineti umanitatea sub 500.000.000 intr-un echilibru permanent cu natura.
Ghidul reproducerii cu intelepciune – imbunatatirea adaptarii si diversitatii.
Umanitate unita printr-o noua limba.
Folosirea pasiunii – credintei – traditiei – si a tuturor lucrurilor cu cumpatare.
Protejati oamenii si natiunile prin legi bune si instante drepte.
Lasati toate natiunile sa se autoguverneze rezolvandu-si disputele externe intr-o instanta mondiala.
Evitati legile marunte si oficialii nefolositori.
Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale.
Castigati adevarul – frumusetea – dragostea - cautand armonia cu infinitul.
Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.
 
Limitarea populatiei pamantului la 500 de milioane de oameni implica exterminarea a 90% din popolatia globului. Stonehenge-ul American face referire la instaurarea unei instante mondiale din umbra careia se va naste un Tribunal International si un guvern mondial. Ghidul de piatra pune acentul pe prezervarea naturii anticipand miscarea de mediu (ecologista) a anilor 1990, si referirea la "cautarea armoniei cu infinitul" reflecta efortul actual de inlocuire a credintelor iudeo-crestine cu o noua spiritualitate.


Mesajul Stonehenge-ului American prefigureaza deasemenea actualul programa de Dezvoltare Durabila. Ori de cate ori veti auzi folosindu-se termenul "Dezvoltare Durabila" veti putea sa il inlocuiti cu termenul "socialism" pentru a putea sa intelegeti ce inseamna cu adevarat. In cadrul programei "Dezvoltare Durabila" puteti citi intregul text al Cartei Pamantului care a fost compusa sub directiva lui Mihail Gorbaciov si Maurice Strong. In acest document veti gasi o accentuare a acelorasi probleme de baza: controlul reproductiei, guvern mondial, importanta naturii si mediului, o noua spiritualitate. Asemanarea dintre ideile inscriptionate pe Ghidul de piatra din Georgia si ideile expuse in Carta Pamantului reflecta originea comuna a amandurora.


Yoko Ono, vaduva lui John Lenon, a fost recent citata facand referire la Stonehenge-ul American,spunand:
"Vreau ca lumea sa stie despre pietre ( Ghidul de piatra din Georgia)…Ne indreptam catre o lume unde am putea sa ne aruncam in aer si pamantul sa nu mai existe poate … este un moment potrivit pentru reafirmarea noastra, cunoscand toate lucrurile frumoase din aceasta tara si pe care Ghidul de piatra din Georgia le simbolizeaza."
Care este adevarata insemnatate a Stonehenge-ului American si de ce mesajul pe care il transmite este tainuit? Deoarece confirma faptul ca a fost un grup de oameni secret care intentiona sa:
Reduca dramatic populatia globului.
Promoveze filozofia mediului.
Instaureze un guvern mondial.
Promoveze o noua spiritualitate.
 


Desigur, gruparea care a comandat construirea Ghidului de piatra din Georgia este una din multele grupari similare lucrand impreuna in slujba Noii Ordini Mondiale, a unui nou sistem economic mondial si a unei noi spiritualitati. Oricum, in spatele acestor grupari se afla forte spirituale intunecate. Fara a intelege natura acestor forte intunecate este imposibil a intelege desfasurarea evenimentelor in lume.


Faptul ca majoritatea americanilor nici nu au auzit de Ghidul de piatra din Georgia ori de mesajul inscriptionat reflecta gradul de control care exista la ora actuala asupra a ceea ce gandeste poporul American. Ignoram acel mesaj spre pericolul nostru.


The Age of Reason ( Varsta Motivelor) a fost o carte scrisa de Thomas Paine. Intentia ei a fost sa distruga sistemul de credinte ideo-crestin pe care s-a fondat republica noastra.
Gaura pe care o vedeti in blocul de piatra a fost facuta la locul amplasamentului astfel incat Steaua Nordului sa poata fi vizualizata in orice moment. Acesta reprezinta una dintre cele cateva cerinte stipulate de R. C. Christian pentru construirea Stonehenge-ului American si ilustreaza obsesia fata de aliniamentul stelelor, Soarelui si Lunii. Ocultistii venereaza des aliniamentul si miscarile corpurilor ceresti ca o parte a ceremoniilor religioase
=========================
================
 
 
 
Click here:
 
==============================
 
Azi incepem o serie de postari de maxim interes general!
Veti afla (promit) despre cum unii ("buricul pamantului"), ar vrea sa scape de noi,
sa ne imputineze cu forta, chiar recurgand la crime impotriva umanitatii.
Planurile sunt intocmite de mult timp.
Solutii deja puse in aplicare.
Altele, inca se cauta!
Azi, Ep.1.

104 comentarii:

  1. Ghidul de piatra din Georgia este un monument enigmatic din granit situat in regiunea Elbert, Georgia. De asemenea cunoscut sub numele de American Stonehedge, sculptura este de aproape 6 m inaltime si alcatuit din 6 placi de granit, cantarind in total aprox. 109 tone (240 000 pounds). Detaliul cel mai uimitor al monumentului insa nu este dimensiunea sa, ci mesajele gravate in el: Zece reguli pentru o „Epoca a Ratiunii”. Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondiala”, inclusiv pentru depopulare masiva, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate, etc. Autorii acestor reguli au cerut sa ramana anonimi in totalitate si, pana in prezent, anonimatul lor a fost pastrat in mod corespunzator. Cu toate acestea grupul misterios a lasat un text care sa explice motivele din spatele acestor reguli, un text care nu a mai fost discutat pana acum online. Cu aceste noi informatii, scopurile din spatele acestui ghid de piatra devin foarte clare, lasand putin loc pentru ipoteze. Ghidul de piatra descrie o lume „ideala” la fel cu cea imaginata si de societatile secrete oculte. Monumentul este prin urmare o dovada a unei legaturi existente intre societatile secrete, elita mondiala si presiunea pentru o Noua Ordine Mondiala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stand linistit in tinutul Elberton, Ghidul de piatra va creste probabil in relevanta in urmatorii ani.

    Facut din granit albastru in piramida, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte pe mai multe nivele: filosofice, politice, astronomice, etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin zece reguli de viata in opt limbi: engleza, spaniola,swahili, hindusa, ebraica, araba, chineza si rusa. Pe partea de sus a structurii este inscriptionat un mesaj mai scurt in patru limbi antice: babiloniana, greaca clasica, sanscrita, si in hieroglife egiptene. Este important sa observati ca aceste patru limbi antice sunt de o mare importanta in invataturile scolilor mister oculte precum este Francmasoneria si Rosicrucienii, organizatii despre care o sa discut mai tarziu.

    Cele patru pietre mari sunt aranjate intr-o configuratie de „roata cu zbaturi” care sunt orientate spre a capta migratia soarelui pe tot parcursul anului si de asemenea, arata pozitiile extreme de rasarit si apus ale soarelui in ciclu sau de 18.6 ani. Piatra din centru are doua caracteristici speciale: prima, Steaua de Nord este intotdeauna vizibila printr-un orificiu special forat de la Sud spre partea de Nord a pietrei din centru; a doua, alta deschizatura se aliniaza cu pozitiile de rasarit ale soarelui la momentul solstitiilor de vara si de iarna si la echinoctiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Versiunea in limba engleza a liniilor indrumatoare

    Cele zece ghiduri pentru o noua Epoca a Ratiunii sunt urmatoarele:

    1.Mentine umanitatea sub 500 000 000, intr-un echilibru perpetuu cu natura.

    2.Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind conformitatea si diversitatea

    3.Uniti umanitatea printr-o limba noua.

    4.Conduceti pasiunea –credinta –traditia -si toate lucrurile cu judecata temperata

    5.Protejati oamenii si natiunile cu legi cinstite si tribunale corecte

    6.Lasati toate natiunile sa guverneze internal rezolvandu-si disputele externe intr-un tribunal mondial.

    7.Evitati legile marunte si oficialii nefolositori

    8.Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale

    9.Pretuiti adevarul – frumusetea – dragostea – cautand armonia cu infinitul

    10.Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.

    Dupa cum puteti vedea, ghidurile fac apel la o reducere drastica a populatiei lumii, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial si fac o vaga aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Noua Ordine Mondiala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Depopulare, Maternitate Planificata si Eugenii
    ==================================
    Prima „porunca” este de-a dreptul socanta, pentru ca in esenta stipuleaza ca 12 din 13 persoane de pe Pamant nu ar trebui sa existe; practic asta ar insemna ca toata lumea de pe pamant sa dispara in afara de o jumatate din India. Daca populatia lumii de astazi este de 6,7 miliarde, inseamna ca este un surplus de 92.54 %. Sa ia astfel de cifre in considerare este inspaimantator. Dar apoi, cati oameni au supravietuit in filmul 2012? Nu multi. Cine au fost ei? Cei mai bogati oameni ai pamantului. Este asta programare predictiva?

    Ultima regula din Ghidul de piatra, „Nu fi un cancer pe pamant – lasati loc naturii – lasati loc naturii” este deosebit de ingrijorator deoarece compara viata umana cu un cancer pe pamant. In aceasta conditie a mintii este usor a rationaliza disparitia a aproape intregii populatii a lumii.

    Depopularea masiva este un obiectiv recunoscut de elita mondiala si multi oameni importanti au declarat-o intr-un mod deschis.

    In 1988, Printul Philip al Marii Britanii isi exprima dorinta ca, daca ar fi sa se reincarneze si-ar dori sa fie un „virus mortal” care sa reduce populatia lumii. Mai recent, Bill Gates a declarat „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni…cu tendinta de crestere la 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba buna cu vaccinurile noi de intretinere a sanatatii si a reproducerii, am putea reduce populatia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la suta.”

    Impreuna cu donatiile deductibile fiscal de sume enorme de bani pentru a ajuta la cauza depopularii, „intalniri secrete” ale elitei mondiale au avut pentru a se dicuta urmatoarele aspecte:

    „Unii din cei mai mari miliardari ai Americii s-au intalnit in secret pentru a discuta modul in care averea lor ar putea fi folosita pentru a incetini cresterea populatiei lumii si a accelera imbunatatiri in sanatate si educatie.

    Filantropii care au participat la un summit convocat la initiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat sa uneasca fortele pentru a depasi obstacolele politice si religioase la schimbare.

    Descris ca Good Club (Clubul bun) de catre unul dintre membrii, a inclus David Rockefeller Jr, „patriarhul” celei mai bogate dinastii din America, Warren Buffett and George Soros, finantatorii, Michael Bloomberg, primarul New York-ului, si mogulii media Ted Turner si Oprah Winfrey”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghidul de piatra din Georgia este un manifest modern Rosicrucian convocand (sau anuntand) o schimbare drastica a modului in care lumea este condusa. Monumentul este de o importanta mare in intelegerea fortelor care in ascuns modeleaza lumea de azi si de maine. Materializeaza in piatra legatura esentiala dintre societatile secrete, elita mondiala si agenda pentru o Noua Ordine Mondiala. Impingerea spre un guvern mondial, controlul populatiei si ecologism sunt chestiuni care sunt astazi discutate zi de zi in evenimentele curente. Era 1981 cand ghidurile de piatra au fost ridicate. Putem spune ca au fost facute progrese importante?

    Multe din regulile Ghidului de piatra fac sens pentru conservarea pe un termen lung a Pamantului. Dar intre cuvintele idealiste ale autorilor ghidului de piatra si modul real in care aceste politici vor fi aplicate maselor – de politicieni avizi de putere si lacomi – exista o mare diferenta. Citind printre randuri Ghidul de piatra cere de la mase pierderea multor libertati personale si sa se supuna unui control guvernamental total la nivelul a multor chestiuni sociale…nu mai vorbim de moartea a 92.5% din populatie…si probabil nu a celor ai „elitei”.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey nea Vasile !
    Ce pula crocodilului faci bre !
    Da-o'n Megalitica ma-si cu semnele astea ! Eo credeam ca aciulea e o noua atitudine bre !
    Ba cu Nicu Tesla, ba cu Sfinxu, ba cu nush ce pietre...

    RăspundețiȘtergere
  7. Acuma, pe bune: se putea sa nu aiba si americanii de nord un Stonehengi al lor ?
    Sa dreaq dea daca nu se intampla toate la astia, buey !

    RăspundețiȘtergere
  8. Auzi neica:

    "Mentineti umanitatea sub 500.000.000 intr-un echilibru permanent cu natura."
    -da fratelo, fro 500 de milioane-s numa tzaganii din Bombai si Ferentari, care e in echilibru perfect cu natura !
    Mai sunt cativa prin HarCov, care e in cel mai mare echilibru cu natura de acolo, taie la codrii ca la frizerie !

    Cica: "Ghidul reproducerii cu intelepciune – imbunatatirea adaptarii si diversitatii".
    Sa vine la noi, mo, sa vada inmultire exponentiala, mo ! Ca la iepuroi, dau tzaganii din buci ca masina de cusut ! Si toti is adaptati la diversitati, mo !

    Ia, ia: "Umanitate unita printr-o noua limba".
    Eo propun ca noua limba sa fie a lu' Curdeleu, ca-i moale si usoara ca hartia ZEWA !
    Numa limba lui ne poate uni !


    RăspundețiȘtergere
  9. Cica se face "o vaga aluzie la EUGENIE"

    Uai, cat pe ce sa m-apuc de hahait ca boul, cand am citit chestia cu eugenia !
    Noroc ca nu m-am tzapat ca broasca in bordura si am consultat DEXul !

    "EUGENÍE s. f. Teorie care preconizează ameliorarea populațiilor umane prin măsuri genetice (alegerea părinților, sterilizarea, interzicerea procreării etc.), folosită de rasiști și fasciști; eugenetică. [Pr.: e-u-] – Din lat. eugenia. "

    Hai, pe bune, cati dintre noi stiau ca EUGENIA asta e si altceva decat reclama aia la eugenie, cu VIOREL !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eo cred ca noua ne-ar treboi cateva mii de tone bune de eugenie de asta !
      Livrata la liber, si prin parlament, si prin HarCov, si la curtea regelui Cioaba !

      Ștergere
    2. Indeosebi la ceseme, cecere, denea, penea, daniletzi, macovetzi, vadimetzi si cotrocesti ! sa nu uitam secemedeii, ca si ei merita cate o eugenie la muye !

      Ștergere
    3. Bey PMT,
      Mi-am propus sa nu te mai laud, vazand ca unii se uita chioras la noi, dar nu pot nana! Esti prea talentat, cu mult, foarte mult peste media! Tre sa fi prea al dreak sa nu recunosti asta! Asa ca ... bravo PMT, ai un 10 de la noi! Omu de la bloc cu babele!

      Ștergere
  10. Buey, eo cred ca sufar de condens, prin suprapresiune, la dibla, uai !
    In timp ce tot o dau cu cultura megalitica pe aciulea, altii si-o trag de sar scanteile ca de la flex !

    Iaca:

    CEZAR spunea...
    13 septembrie 2012, 12:00

    Cu toata interventia brutala si INTERESATA A strainatatii in treburile interne ale Ro - ar fi fost nevoie de foarte putin ca poporul raman sa-si impuna definitiv vointa :
    1. Iredentistii (gen Motanul KAKAcios sa nu asculte ordinile venite de la pista Orban)
    2. Retardatii -gaozarii -tigancile imputite (gen Muyago -Toanta )sa dea dovada de minimul simt civic si sa vina la vot ! Doar atat !!"

    Si asta pe bloage serioase, unde sunt numai fosti purtatori de haina militara de o inalta probitate morala !

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai omule cu episodul 2, ca asta cu chetroaiele americane s-a fumat !
    Pacat ca nu pot sa va arat eu niste poze cu Stonehengiul din sectorul 5, la cativa pasi de Parlament, de Em 100 si de Marriot !

    Un munte de gunoaie controlat, bantuit de zeci de fiinte bibede care sapa zilnic dupa dovezi, de pute tot cartierul a duhoare de lesuri si gunoaie in stadiul 2 de descompunere !

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnu Don Curdeleu, un pic de muye cu gheata, serviti ?
    Sau dvs va cultivati acuma si nu raspundeti la provo !

    RăspundețiȘtergere
  13. NB la 9 !
    Gata, culcarea, ca umbla baba cu eugenia in mana pe hol si zice ca ma face la sex daca nu inchid dreaq odata netul asta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata!
    Prieteni, sunt profund tulburat!
    ================================
    Ieri,am inceput/reluat o DOCUMENTARE mai veche,
    despre Noua Ordine Mondiala, sa vad ce si cum mai este ...
    adusa la zi, cum ar veni vorba! Asa am dat peste un SCANDAL monstru in Lume,
    care vad ca a facut prin primavara ceva ... usoare valuri si prin Romania!
    Oameni buni, inca o data, am inteles de ce ne tin IDIOTII astia CAPTATA ATENTIA cu toate prostiile din lume, mai mici sau mai mari: NU trebuie sa avem TIMP sa vedem/auzim/meditam asupra marilor NENOROCIRI, abatute asupra oamenilor. Ne manipuleaza si dezinformeaza minut cu minut, 24 ore din 24. Ne mana ca pe vite, doar in directiile care vor ei. Va promit sa revin cu un MATERIAL incendiar, dupa ce ma odihnesc si eu cateva ore! Nu multe!
    Spor la comentarii si o zi buna!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar fi interesant sa va dati si voi cu parerea....
      Despre ce SCANDAL URIAS ar putea fi vorba??? Un SCANDAL ... planetar, care sa afecteze ... milioane si milioane de ... bipezi, "trestii ganditoare"!; [ mai putin ganditoare si mai mult trestii!]; [... brejii şi năvlegii, lămuriţii şi întunericiţii, râvnacii şi trândavii, barzii şi pizmaşii,cârtitorii şi slugoşii; trestii gânditoare şi bestii gânditoare în devălmăşie - scria frumos cineva, candva prin ziarul Gandu ].
      Hmmmm...., de nervi, nici sa dorm nu pot!
      Arza-i-ar focul, sa-i arza!

      Ștergere
    2. Nea Vasile,
      Ia-n pune mana la frunte, ai temperatura cumva ?
      Au, ai visat urat ?

      Eu cred ca te bantuie apocalipsa de pe cardul de sanatate, sa dea dreaq daca nu !

      Hai, fa nanitza frumos, poate trece buba !
      Ce simpatic e....auzi, cica bipezi ! Pai daca te citesc patrupezii de la ZOO, te-ai facut la comentarii de bine ! Auzi, cica sa-si dea cu parerea ! Pai daca te miroase astia de la 9, te-ai umplut de glorie !

      Omu ? Sigur n-ai fo plecat de-acasa, pe la fro paranghelie ceva, de-ai mancat ceva alterat ?
      Sau poate-ai cumparat ceva stricat ! Mai ai ambalajele ? Ia-n uita-te la termenul de expirare !

      Doamne feri...

      Ștergere

  15. Septembrie - Răpciune 2012

    14 V (+) Inaltarea Sfintei Cruci (Post)

    RăspundețiȘtergere
  16. Neatza buna-buna-i o pula ! Ca numa eugenii am visat toata noaptea !

    Ba apocalipsa cu cardul de sanatate, ba cu tesla pe la coaie, ba cu eugenia de sterilizat coaiele...
    Doamne feri, ce m-am zvarcolit !

    RăspundețiȘtergere
  17. Buey, azi cica e sarbatoare mare ! Am auzit si eu babele pe la geamuri si-am cautat pe net !
    V-am pus mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  18. Buey, va propun sa-l lasati asa cum e pe admin, ca-i "profund tulburat" !

    A intrat intr-un fel de transa alde Petrache Lupu of Maglavit !
    Noua Ordine, scandaluri mondiale, nenorocire generala, captarea atentiei, eugenie planetara...

    Uai, umblati in liniste azi, poate se odihneste si-si revine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate s-o fi integrat si el in ..absolut!Ca aia a lu Bivol-Aru.

      Ștergere
  19. Neatza buna la ZOO +9!
    Buey fratilor da despre harmasariul ala di pi haeroportul din Denver SUA, ala caruia Maimuca Czar ii face la sula masaj cind intra-n sevraj ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da...ala e al Treilea Vultur al Apocalipsei ! Chiar aeroportul, prin constructie, vazut de sus, seamana cu o pula cu doua coaie uriase !

      Tot aeroportul e plin de simboluri falice ! Ceea ce inseamna putere !
      Mergi pe la noi si ai sa vezi numai crapaturi, totul seamana cu o pizda uriasa, plina de moloz !

      Ștergere
    2. Bey, gata ...
      M-am trezit si v-am prins!
      Voi rareori treceti si mai cititi "megalitica" ...
      Bey, despre aeroprtul "ii bun o pula", am scris demult...
      Ia luati voi d'aicea, apoi ... comenturi:
      sâmbătă, 1 octombrie 2011:
      ==========================
      Denver International Airport, Colorado, USA. Constructii megalitice moderne, purtatoare de mesaje al caror simbolism trebuie sa ne puna cel putin pe ganduri
      =======================================

      http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2011/10/denver-international-airport-colorado.html

      Ștergere
  20. Invataturili lu Cezar -Imperator catre Tigri 2-Motanul Kakacios:
    CEZAR spunea...
    13 septembrie 2012, 20:22
    Prostovane..prostovane ...pista baci spune la tine ca tari natang mai hesti..
    Dupe vot si inlaturarea naparcii portocalii ..URMAU ALEGERI LIBERE IN CARE PUTEAM SA_L ALEGEM PE DOMNUL DAN DIACONESCU - care-i om din popor cu halicopter la scara si Iaht in fundul curtii ! Ne dadea 20.000 de euroi in palma..fir-ai al dracului de prostovan carele esti cu toti bozgoroii tai ! Traiasca si infloreasca domnul Dan Deaconescu ca seamana cu tiganii de Hurziceni!! Slinder TMP !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Daca pe alte bloage intalniti o vaca idioata cu nume de Tanta sa nu cadeti in groapa - Este natangul de motan KAKAcios sub acoperire ..de fuste!!!

      Ștergere
    2. MISOGIN IMPUTIT PE CARE L-A FATAT O VACA IDIOATA!

      Ștergere
  21. Buna dimineata lighioane si nu numai!
    Generale LinDikMik- PMT, la 9 e liniste ?
    Io propui sa schimbam firmamentul...sa-i spunem Zona CrePutzulara, sau veniti cu propuneri.ZooFreeLand e expirat, perimat.Astept propuneri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ca stindard sa punem niste..chei, Cheile Bicazului, spre exemplu,spre a nu fi simbol falic,ci simbol neaos cu trimitere catre Sfantul Graal.

      Ștergere
    2. E liniste o pula la 9 ! Vreo 2 se dau cu capul de cantul usii, unul isi roade degetul mic de la un picior, doi latra unul la altul...si asta numa de cand l-o apucat pe tov.Vasile sa posteze cu CARDul 666, cu Apocalisa, cu Stonehangiu, Sfincsu...
      Iar cand vad astia si palma aia rosie din poza de mai sus, cu STOP GENOCIDE, fac spume buey ! Tzipa ca scapetii ca ei nu vor eugenie !

      Ștergere
    3. Buey, te-ai apucat asa de capuletele tau sa imparti cardurile?

      Ștergere
    4. Uala .... baaaaaaaaa .....
      Chemati fratilor smurdul ....
      Bey, cat eram de "nacajit", acum rad ca proasta'n p_a!
      Bey, pornirea a fost in tromba! I-auzi neamule:
      >>>>>>>>> Zona CrePutzulara !!!!!
      Iar ce urmeaza ... cititi, cititi, recititi!
      E de coma, de profunda si ireversibila coma!
      Coma ... de ras, se sub-intelege, nu-i asa?
      Bey, ai dreak mai sunteti nana!

      Ștergere
  22. Buna dimineata stimati pacienti si dragi...animale!
    Muei,voi aveti piscina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, am o troca plina cu namol adus din Techiorghiol.Da n-am loc in ea din cauza lui Czar.

      Ștergere
    2. Baga-ti baba ,sa vezi cum ii face LOC....!!

      Ștergere
    3. Crezi??? La cat de idiot e..s-ar sui pe ea..

      Ștergere
    4. Uai, de cand a inceput sa publice asta numa sobecte de astea de cultura, nimicutza n-am mai auzit de Doane Curdeloane !
      Ori o da din muci in muci, ori aspira cultura prin toti porii lui si nu mai are timp de palavra!

      Tre sa fie ceva, ca nu disparea el asea brusc...

      Ștergere
    5. Ti-o FUTE BAAAA!!!

      Ștergere
    6. 10,49.
      Da, BAAAA..posibil s-o confunde cu ma-ta, care e cu cratima!

      Ștergere
  23. Na,il da pe incrincenat in reluare.
    Asta-i zdrelit rau la capulete!
    Cica azi are iinprogram ,,o vizită de lucru la Bruxelles, în cadrul căreia se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, domnul José Manuel Durão Barroso, cu vicepreședintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justiţie, Drepturi Fundamentale și Cetățenie, doamna Viviane Reding, şi cu preşedintele Consiliului European, domnul Herman Van Rompuy. ''

    Eu zic sa-i uram ,,drum bun!''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drum lung si cale batuta, cu cine se-ntalneste sa il futa!

      Ștergere
  24. De la sindicalistii militari din IASI

    ARME DE ZAPACIRE IN MASA PENTRU MILITARI

    (Un comentariu la postul “D-l ministru Dobritoiu,un raspuns prin care ne mentine (doar) speranta ?!”)

    La inceput a fost ''toleranta zero''fata de cei ce-au incalcat si incalca legea;
    Apoi,promisiunea conform careia ,...imediat vor fi abrogate ''toate legile boc care au nedreptatit romanii'' ;
    Apoi ,M.Ap.N are resurse ,dar nu au celalalte structuri si se asteapta uniformitatea ;
    Apoi ,este nevoie de ...culegeri de propuneri pt.o comisie care sa faca ce ?...;
    Apoi ,nu sunt resurse financiare pt.acest an ,''functionam dupa bugetul boc''nu ???!!!...,ca de aceea am luat conducerea guvernarii...;
    Ceea ce este jenant pt. Dl.Dobritoiu este ca ,lipsa de respect si responsabilitate pentru lege ,este aruncata pur si simplu in cazul nostru ,pe votul de la alegeri ...ca la curve (scuze) ,daca ne votati ...vedem la anul ,daca nu iesim noi...,la revedere ...,ca si cum suntem milogii societatii ...???!!!...,deci ce conteaza ca anastase a furat legea in parlament ,ce conteaza ca a promulgat-o un impostor si ipocrit ,demis de popor ,dar nu de'' politicieni'',ce conteaza hj (hotarari judecatoresti n.n.) definitive si irevocabile ,ce conteaza haosul si ilegalitatile comise de seful mafiei nastase ,etc...;
    Da ,trebuie sa-i spunem acestui domn ,ca noi nu ne vom plimba ''ca la cotroceni'',s-ar putea (cu bunavointa d-lui Dogaru si a tuturor filialelor din tara),sa il trimitem acasa,direct de la minister ;
    Daca nu a fost si nu este in masura sa gestioneze o astfel de situatie,extrem de simpla si legala , decat prin santaj ,nu este admis sa conduca aceasta institutie;
    Suntem plictisiti de vorbe si filosofia parteneriatelor strategice si NATO ,de sustenante ,de predictibilitate ,etc...si de tot soiul de termeni care nu spun nimic ;
    La salariul si afacerile pe care le are dl.Dobritoiu ,nu il mai intereseaza respectul principiului obiectiv al legii ."

    Exact cacatul pe care il mancam si eu de zori ieri pe-aici, ca sa nu raman in urma la molfait !

    Cum politica-i o curva de lux in rromanica, la fel si ministrul nu poate fi decat o mare-mare curva ! Indiferent care ministru si la care minister !

    Numai ca, eu, ma exprimam un pic mai plastic, asea mai colorat ! Nu stiam de colegii de la IASI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca-i mai aud pe lideri: nu ne vom lasa pana ce nu-i vom vedea dupa gratii la ZOO sau la 9 ! Toti, si poc, si roborta si lupu si seful casei de pensii si toti comandantii de cemejeuri care au dat date false, si huoprea izmenarul, si postasul...toti uai !

      Toti frate, toti erau in boxa acuzatilor !

      Imediat vom face, urgent vom anula, de indata vom schimba ! Revolutia era totala !

      Stai ca incepe iar campania pentru alegeri ! Sa vezi cum flutura curvele iar proiecte de ordonante, hotarari, legi reparatorii, meritorii, salvatorii si binefacatorii !

      Ștergere
    2. BRAVO IASIule !
      Gata, in viata mea nu ma mai leg de sholdani ca-s mucificati zi si noapte, ca onor KiurdiuLeo al nostru de Bartolomeo !

      Ștergere
  25. Mai du-te mai in pizda ma-ti ,chiar nu te-ai plictisit rumegand acelasi kkt de vrei trei-patru luni.ma fut in gura ma-ti de ratan imputzit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea omu, unde dreaq ai stat pitit !
      Hai in piscina, pana nu ne pune guvernul bir pe ea !

      Ștergere
    2. Buey 09,55...Mai acus vro 45 de ani nu ne-am intalnit pe la Tinere Mladite???Ca potential aveai..pacat de involutie..!

      Ștergere
  26. Uai, usor prin casa cu mersul si mai incetisor cu clapacitul la taste, sa nu-l treziti pe admin !

    Asta s-a culcat la 4:57 am, buey ! A bantuit toata noaptea dupa apocalipse, s-o'nervat tare ca-i deranj mondial nush pe unde si, fara sa-si dea seama, a adormit !

    Usior, acusica mai rabdati si voi cu tema asta cu genocidul ! (Uai, "genocidul" nu-i licoarea aia de saniutza pe care o zmangleste Curdeleu la Bartolomeu ? Sau aia-i "adio mama" !).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey LinDikMik, io crez ca sefu a fost lovit de ..flacara violet.Trebe sa luam legatura cu Mihaela,dragostea mea sa vedem cum anulam efectele.Doamne feri de mai rau!

      Ștergere
  27. Muei,oamenii e nervosi,ca banii e putini,preturile e mari,copii vor noul aifon,chiorete ne da muie si huooOprea-i disparut.

    RăspundețiȘtergere
  28. Invataturili lu Cezar -Imperator catre Tigri 2-Motanul Kakacios:
    CEZAR spunea...
    13 septembrie 2012, 20:22
    Prostovane..prostovane ...pista baci spune la tine ca tari natang mai hesti..
    Dupe vot si inlaturarea naparcii portocalii ..URMAU ALEGERI LIBERE IN CARE PUTEAM SA_L ALEGEM PE DOMNUL DAN DIACONESCU - care-i om din popor cu halicopter la scara si Iaht in fundul curtii ! Ne dadea 20.000 de euroi in palma..fir-ai al dracului de prostovan carele esti cu toti bozgoroii tai ! Traiasca si infloreasca domnul Dan Deaconescu ca seamana cu tiganii de Hurziceni!! Slinder TMP !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici TMP este abrevierea de la Timisoreanul-Muystul-Pulii?

      Ștergere
  29. Heeeeey, ce-i cu linistea asta p-aci?
    Ati cetit despre „flacara mov ” si deja faceti pe voi?
    Generale PMT-Mi-oIei,stocul la hartie igienica se incadreaza in necesar-de-cacar?

    RăspundețiȘtergere
  30. Buey, adminu chiar ca s-a tembelit la scerofitica !
    A aruncat doua apocaliptice pe aciulea si ne-a lasat sa agonizam, azi in zi de sfanta inaltare !

    Ce om, buey, ce om...

    RăspundețiȘtergere
  31. Pe intercraci 10 aveti unica sansa a vietii de a vedea cel mai tare film de dupa "Greu ii de ucis kioru-4" !
    Se denumeste Secretele lu' Don Leovendal !
    Cum incepe filmul, cum aflam de dottore care a plagiat !
    Apoi, un grup de haraboi cu niste baltage, e hotarati sa faca o plimbare la cotrocestiul lor !

    Tocmai cand sa inceapa nunta, kioru da ordin sa se traga obloanele, ca statul a fost lovit la drept si multimea tipa ceva cu JAVRA ORDINARA !

    Dupa care apare personajul principal, unul cu o barba de zici ca-i parul lu' Dogaru de pe vremea cand nu avea bani de tunsoare !

    Intre timp, o sa vedeti cum baietii muskulosi de la Cipandeil sug un os, la umbra cortului batran !
    Dupe care mahomedu ii trage o limba, in semiintuneric, lu mahomeada... iar magarul tot repeta "Dogy- DRUM BUN -II BUN O PULA"!

    Filmul se inchide spectaculos cu galeria de fotbal a lui Dinamo, care scandeaza frenetic: pe ei, pe ei, pe mama lor acum ! Muie steaua, muie rapiduuuu...!

    Bun filmul !
    Vizionare placuta, are doar 6 minute !

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce mai putem noi afla de pe netul liber si democrat !

    De exemplu, una dintre cele mai lungi postari a unui administrator de jurnal !

    Iaca:

    "vineri, 14 septembrie 2012

    Subiecte îngropate – Istorie călcată în picioare

    Publicat de Neacsu la 9/14/2012 10:04:00 AM

    Reacţii: Niciun comentariu"

    Am ramas perplexus ! Tare frate ! Profund !

    RăspundețiȘtergere
  33. Uai, sigur nu a inceput apocalipsa si eu nu stiu ?

    RăspundețiȘtergere
  34. Buey, apocalipticul a venit !

    Intru si pe Armiya si, cand dau clix pe titlu, ca sa citesc articolul, m-a aruncat direct la 10 intercraci !

    Clar, 666 e pe-aproape !

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu ma mai uit pe niciun blog "afiliat" la ZOO + 9, ca cine stie ce surpriza mai am !

    RăspundețiȘtergere
  36. Vezi ? Asa imi trebuie daca n-am avut parte de "clasa zero" !

    RăspundețiȘtergere
  37. Uai, sigur adminu nu are fro cerere scrisa pentru 9 ?
    Ca parca asea da semne ! S-a trezit razand...

    RăspundețiȘtergere
  38. Cea mai mare gluma pe ziua de azi din Tara lu'Dorele !

    Au pus astia carti in metrou, pentru "citit" sau pentru poze (care nu stie a citi) pe timpul calatoriei !
    Ca sa nu se "rataceasca", au fos legate cu lanturi de barele de sustinere din vagoane!

    Hai ghici !
    Oare ce s-a intamplat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-au sutit buey, cu tot cu lanturi:
      - unii ca sa le vanda
      - altii sa atate focul la iarna, ca ziarele-s scumpe
      - altii pentru inlocuirea hartiei de sters la cur, lipsa de prin gospodarii

      Iar lanturilii, deja sunt la fier vechi si, inclusiv baute !

      Te pui cu miticii de capitala ?

      Ștergere
  39. @PMT au KKT,anonim sau sinonim
    Mai,kkt cu oki ,vezi sa nu-mi descarc pula-n cariile ma-ti si-n toate cavitatile tale de impotent,de ce esti "paracios"?

    RăspundețiȘtergere
  40. Ati vazut compasul de pe lespedea din aeroportul din Denver ?
    Cine ghiceste 3 insemne de arma din sistemul national de aparare, care seamana leit cu compasul masonilor, are o lada de bere de Solca de la mine !

    Cine ghiceste care unitate militara din bucuresti are gardul cu simbolurile de Hanuka la partea de sus, mai are o lada de bere !

    Ca punct de orientare va dau urmatoarele elemente:
    -geniu,
    -ingineriu,
    -scoala de pompieri pompagii ingineri
    -Vasile Milea, gard in gard cu Regimentul 30 Garzi si Protocoaie !

    RăspundețiȘtergere
  41. Sa ne urinam pe berea ta,tu crezi ca citeste cineva ce scrie in preambul,cine ,toti idiotii astia care scriu pe aici,sau seful lor PMTul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uai, aicea citeste numa plotonerii de la 10 clase in sus ! Tu chiar credeai ca citeste cineva "preambulul"?
      Doamne feri ! Vrei sa ne pierdem locurile de la 9 ?

      Ștergere
  42. Unde crucea ma-ti este acel bolovan mai cufuritule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucegi, uai ! Ii zice Sfincsu', si mai e unul in Georgia ! Iar cel mai fain e in tara lu'Dorele, in sectoru' 5 din capitala ! Magnific !

      Ștergere
  43. Gata, m-am facut ! Ma cac pe ea pensie !
    Cica, zice guvernul, ca cine toarna pe banditii care desfasoara activitati ilicite, sunt platiti regeste !
    Pai numai ce activitati am eu pe la sereleurile din jurul blocului, traiesc ca boierul 10-15 ani, fara penzie, numa din parat !

    Mare guvern avem !
    Ne-am scos din subterana !

    RăspundețiȘtergere
  44. Da bahtalo mo chaurea ,ca dashtept te-a mai kkt ma-ta,mai bine te kk pe urzici.

    RăspundețiȘtergere
  45. Auzi frate ce ne da Vasile a Petrei pe megalitice:

    "De Râsu' plânsu' ! Oamenii de stiinta, habar nu aveau! Un asteroid periculos, a trecut joi pe langa Terra"

    Noroc cu Curdeleu, muci de Bartolomeu ca ne-a tras de avertizare !

    Sa-mi bag pula, pe langa ce bolovan am trecut joi !
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai nea Vasile, lasa-ma spre epiderma mea, ca tre sa merg la mama viu, sa-i sparg lemnele pentru iarna, nu gata descompus de deces !

      Ștergere
    2. da a trecut aaaaaaproape de 3x distanta pamant- luna

      Ștergere
  46. Da da eu tocmai orbitam pa dincolo de luna(de la "saniutza" cred ca mi se trage)si brusc ma lovi bolovanul ala in cap...asteroid cum ii ziceti voi,si uite asa i-am deviat traiectoria daaaa.. savantii astia ie prosti ca n-au vazut impactul
    Baaa cand m-am trezit eram pravalit pe scari un etaj mai jos de ap unde stau si aveam un ditamai cucui ,da' am salvat omenirea?...am salvat-o ce peleul meu!!(poate am bafta si ma vazura satelitii shpion ca dak ie ase va trimit poze pa feisbuk
    PS cre ca imi schimb neicu' sa ma cheme si pa mine "superman"HA? ce zici mai pulica putza mica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey pretine !
      Esti mai tare decat zece Stonehenge la un loc !

      Acusica, ca te-ai bagat iar si n-ai crepeat pen' nush ce gara, este viata totala, buey !

      Ștergere
    2. Bey DON,
      Cu comentu' asta, l-ai dat gata pe PMT!
      Ai un 10(zăce) de la mine!
      Bre, esti tare ca Stone cand vrei!

      Ștergere
  47. Baa pulica mica te mai miri ca de ce n-am scris io pa blogul asta de kkt joi.Iote d'aia ca v-am salvat pulifricilor.Ie drept ca la un moment dat o trecut o racheta pe langa mine(era pula ala de dogaru)...da,s-a fasait repede si-a intrat in vrie....pula mea daca prostu' bea numai vinoase angelli si alte kkturi dulci,n-are putere la motoare n-are ,asta e .Io am zis ca e mai curand o "artificie" ca asa pare dupa cum se epuiza instant...noroc cu CD al SCMD ca-i mai da cate o muie pt resuscitare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, te eobesc sincer, sa moara Cezaru meu cu tigri 2 la un coltz de coi !

      Ștergere
    2. Cand te bagi tu, e cacum s-ar baga astia cu vidanja Buey ! Suge tot !
      Chestea e ca ne pomeneste astia pe toate bloagele, cat da dastepti suntem ! Se uita amerikanii la noi, mai taman ca rromanula pretul motorinei !

      Ștergere
  48. erata(ca e la moda)
    CD al SCMD-SRL IA MUIE NU DA.
    ca de dat ii dau eu....Oare ce-o mai face ELENA cea impartiala si cu curu in mai multe luntrii,ca de mult n-am mai avut "contact"
    In perioada asta m-am ocupat mai mult de Alinutza Gorghiu ca e mai uscata si mai buna,da io nu vreau sa neglijez pe nimeni.
    Ma duc un pic s-o "contactez"pe ELENA.Sper sa mai poata vorbi dupa "contact"sa n-o doara falcile saracutza

    RăspundețiȘtergere
  49. erata la erata(ca e la moda)...only for stupid people(am si traducerea pt cezar )

    RăspundețiȘtergere
  50. @TPM
    ce ai zis de rromulani??Iti place startrecu obositule?

    RăspundețiȘtergere
  51. erata la erata la erata.....am vrut sa zic "pula mea"(pentru cezar politicianu' pot traduce cu a 4-a erata)

    RăspundețiȘtergere
  52. ,,rat-ai dracului de Intelectuali ! Se mandreste armata cu voi ! Ce ne-am face daca nu ati exista-PMT si Dom Cur....
    Erata : Don C a baut tot Wahit Spirul cu care freca obositele alea de raschete...inainte de vizita maresalilor din CCCCP ! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  53. Invataturili lu Cezar - Imperatore , catre Tigri 2-Motanul Kakacios si DoM Cur De leone !!
    CEZAR spunea...
    13 septembrie 2012, 20:22
    Prostovane..prostovane ...pista baci spune la tine ca tari natang mai hesti..
    Dupe vot si inlaturarea naparcii portocalii ..URMAU ALEGERI LIBERE IN CARE PUTEAM SA_L ALEGEM PE DOMNUL DAN DIACONESCU - care-i om din popor cu halicopter la scara si Iaht in fundul curtii ! Ne dadea 20.000 de euroi in palma..fir-ai al dracului de prostovan carele esti cu toti bozgoroii tai ! Traiasca si infloreasca domnul Dan Deaconescu ca seamana cu tiganii de Hurziceni!! Slinder TMP !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, tre sa recunoastem!
      E tare si asta! Musteste de talent... neostoit!
      Cin sa fie? Cin sa fie ... Slinder TMP !!?!!

      Ștergere
  54. Haidie bre....
    Ce ziceti, azi se mai poa' ... sa radem un pica???
    C-o sa vina Adminu cu "nenorocirea" aia ...
    De-o sa-nghetam kk-ul in noi!
    Si-atunici ... de unde atata ras???
    Cine o sa mai poa'??

    RăspundețiȘtergere
  55. Plotonere, rade-te ! Ai tot dreptul !
    Asta ne trebo !Asta am cautat, asta am gasit !
    Penzii egale, plotoner=general cu o stea !
    Slinder !

    RăspundețiȘtergere
  56. Admin, Romania Megalitica14 septembrie 2012, 15:04
    Bey DON,
    Cu comentu' asta, l-ai dat gata pe PMT!
    Ai un 10(zăce) de la mine!
    Bre, esti tare ca Stone cand vrei!

    Da, sunt gata ! de o juma de ora incerc sa ma sterg la cur, dupa emotia produsa de curdeleu, si nu reusesc ! Tot cu degetele la borta cu cacat ! M-a dat gata !

    RăspundețiȘtergere
  57. Vedeti ca s-a "publicat " Ep.2 din rromania sifilitika !
    Apocalipsu, buey !
    Cica painea s-a ieftinit ! Carnea-i pe de-a MOCCA !
    Numa aciulea si acum aflati adeverul !

    Prosti mai suntem !
    Vine unu si-si arunca rahatul, iar noi pe el !

    RăspundețiȘtergere
  58. Ioka nemu: a aparut trei coi !
    Brava bre!

    RăspundețiȘtergere
  59. @PMT
    ,,... are o lada de bere de Solca de la mine ...''.Mai exista bere SOLCA?
    Lasa pariul,da adresa !

    RăspundețiȘtergere
  60. Buey ce articol pe Armya ! Mama......TMP

    RăspundețiȘtergere
  61. Cum m-a lasat fumatul !
    Ieream prin 2000 trei. La unspe am aprins o tigarE. Ieream in curtea aism, unde si dormeam, printre boscheti. S-a dus, ca luceaferul diminetii de mai ! Noroc ca mai aveam o seacose cu chistoace, stranse de la grupa colegiului national de aparare a patriei! Am fumat-o toata ! Cu filtre cu tot ! Atuncea am simteat o durere in pept! Si una in cur ! Simultan! De atuncea nu mai fumez tigarE! Numa etnobotanice !
    Si ce bine ne simtem ! La 9!

    Din cand in cand imi aduc aminte de 2000 trei !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri