Google Translate

marți, 11 iunie 2013

Victor Ponta, face to face with Angela Merkel. Cancelarul german: Germania doreşte să fie partener al României. Multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta vizita! Aveti tot respectul meu Doamna Cancelar Angela Merkel si Domnule Prim Ministru Victor Ponta!

 
Victor Ponta, face to face with Angela Merkel. The German Chancellor: Germany wants to be a partner for Romania. Victor Ponta, faţă în faţă cu Angela Merkel. Cancelarul german: Germania doreşte să fie partener al României
 
 
Premierul Victor Ponta a fost primit la Berlin de cancelarul Germaniei Angela Merkel. Aceasta este prima întâlnire dintre cei doi, după situaţia tensionată de vara trecută, când Angela Merkel a făcut declaraţii dure la adresa situaţiei politice din  ţara noastră.

Premierul Victor Ponta a sosit, luni seara, la sediul Cancelariei Federale din Berlin, pentru întâlnirea programată cu cancelarul german Angela Merkel. Premierul României a fost  întâmpinat cu un ceremonial militar.
 
 
 
 
 
 
 
Germania doreşte să fie un partener al României inclusiv în domeniul economic, pentru economia germană fiind însă foarte important să fie respectate standardele statului de drept şi să fie combătută corupţia, a declarat cancelarul german Angela Merkel,, înaintea discuţiei cu premierul Victor Ponta.

La rândul său, premierul Victor Ponta a afirmat că, după ani de criză, România doreşte să îşi recâştige stabilitatea şi să redevină un paretenr strategic al Germaniei, asigurând totodată că membrii coaliţiei de guvernare de la Bucureşti sunt hotărâţi să întărească statul de drept şi să combată corupţia.
 
 
 
 
Premierul Ponta a anunţat că vizita pe care o efectuează în Germania are ca scop o revenire a relaţiilor bilaterale la nivelul anterior, acestea suferind "o perioadă de îngheţ" în urma crizei politice de anul trecut.

Victor Ponta s-a întâlnit şi cu mari investitori din Germania interesaţi să investească în  ţara noastră.

Premierul Ponta i-a adus doamnei Merkel un cadou: un coş cu produse tradiţionale româneşti.


 
 
 
 
 
Prime Minister Victor Ponta was received in Berlin by the German Chancellor Angela Merkel. This is the first meeting between the two, after the tense situation last summer when Angela Merkel had made strong statements against the political situation in our country.

Prime Minister Victor Ponta arrived Monday evening at the Federal Chancellery in Berlin for the meeting scheduled with German Chancellor Angela Merkel. The Romanian Prime Minister was greeted with a military ceremony.

Germany wants to be a partner of Romania including an economic one, but for the German economy it is very important to observe the rule of law standards and to fight against corruption, the German Chancellor Angela Merkel stated, ahead of talks with Prime Minister Victor Ponta.

In his turn, Prime Minister Victor Ponta said that after years of crisis, Romania wants to regain its stability and resume its status as Germany’s strategic partner, ensuring that the members of the governing coalition in Bucharest are determined to strengthen the rule of law and to fight against corruption.

Prime Minister Ponta announced that the visit he was making in Germany aimed to restore the bilateral relations at the level previously held, since they have undergone a "freezing period" following last year's political crisis.

Victor Ponta met with Germany's biggest investors interested in investing in our country.

Prime Minister Ponta has offered Mrs Merkel a gift: a basket of Romanian traditional products.
 
==================================================================
========================================
====================

65 de comentarii:

  1. Exact la fel erau primiti la sultan si domnii fanarioti ... cind duceau haraciul ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Wau ! Cat ii de frumos!!
    In sfarsit avem pe cineva care ne reprezinta peste hotare si de care nu ne rusinam !
    Orizontul Ro se profileaza ..senin si frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wau ! Cat ii de frumos!!
    In sfarsit avem pe cineva care ne reprezinta peste hotare si de care nu ne rusinam !
    Orizontul Ro se profileaza ..senin si frumos!!
    Scuze!

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,Ion este în staţiune, la tratament şi află că, dacă mai plăteşte 4 milioane poate să-şi prelungească şederea. Trimite rapid o telegramă soţiei:
    - Trimite-mi 4 milioane să mi-o mai prelungesc.
    A doua zi, sosesc banii cu mandat telegrafic şi următoarea notă din partea Mariei:
    - Vezi că ţi-am trimis cinco milioane să îţi aranjezi şi grosimea!,,

    RăspundețiȘtergere
  5. Luati de aici , labagistilor ...//conumishu.files.wordpress.com/2013/04/merkel_nuda.jpg

    RăspundețiȘtergere
  6. NB la ZOO + 9! Uai Cezare, nu uita ca la 2 sa ma-nbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  7. In plan politic, la case atat de inalte, nici nu mai tin minte sa spun cand am trait ultima data emotiile ascultarii imnului nostru national, ceremonialul covorului rosu, prezentarea onorurilor militare ... eheee.... Bravo Domnule Ponta! Bravo Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, se zice "BRAVA DOMNULE PONTA"! BRAVA cum se zice magariului.

      Ștergere
  8. Na ca v-ati udat ca vazura-ti covorul rosu, garda de onoare si "fut-frumos la pensionari militari" de Ponta...
    Ati si uitat ca "invatacelul" Ponta l-a depasit deja in minciuni, tepe si potlogarii pe "maestru" basinescu? O sa va traga pe dunga patului, la toate orificiile, cat va guverna USL-ul!
    Nu-i bai, ca doar are 70% in parlament si face doar ce ii da voie guvernatoru' din deal... ca de aia "coabiteaza" si mananca rahat cu polonicul...
    Hai noroc si'un praz verde la toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa facem bai Corleone - si noi plangem dupa pedelaci ..Elena Udrea...las ca ajunge ea presedinte!! O sa fi si tu fericit!! La anu si la multi ani!!

      Ștergere
    2. Apropo de Nutica: acum ca-i libera si singurica poate ii facem un pustiu de bine cu o muie generalizata de la jumatate dintre pensionarii militari in timp ce ailalta jumatate i-o trag pe la spate, organizat si cu bilete de ordine...

      Ștergere
    3. Jaholl...ma inscriu la dat ..muie!!

      Ștergere
  9. Neatza Buna la ZOO + 9! Czare, muc mare merci ca m-ai inbelit la oaua.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Are dreptate distinsul membru de la 07:28 in privinta lui Ponta. Si mai e un aspect; daca kraut (nemtzalaii) s-au plins ca romanaki nu le-a dat toti banii, oare de ce Pontiacul, nu s-a plins de datoria istorica pe care o au mincatorii de varza cu cirnati la noi? Alea nush' cite miliarde din al 2-lea WW.

    RăspundețiȘtergere
  10. Zice lumea ca cele 18 mld de euro le-ar fi facut cadou ,in contrapartida cu averile confiscate in 23 august 1944,conditii impuse de armistitiu cu puterile aliate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunteti pedelaci IDIOTI! Cei 18 mld.le-a dat Base pt. a-l tine ..Guvernator !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai Cezarikule - limbrikule, pe cine faci tu PDLlaci, ai? Poate vrai o muie la trompeta si-un sloboz la nareta! Ia vezi, ca aciulea la Clubul ZOO + 9 e numai membri onorabili. Ce tot ai tragi cu PDL-aci, PSD-isti, PNL-isti si alti kkti? Nu ti-e clar ca toti e ouati din aceeasi familie de banditi a FSN-ului? Ia zi repede si degraba: Care au fost primii, dupa 89 la guvernare, care au legalizat furtisagul? Uai PULA, poti fi tu propagandistul pulii, la fel ca si Curdeleu, ca atita timp cit romanul nu traieste o tzira mai bine, ci de pe o zi pe alta, degeaba.
      PS. Hai norok muei Cezarika, iar in semn de pretuire sa iti dau o muie mika!

      Ștergere
    2. ..si eu pe tine!! Czar

      Ștergere
  12. INTREBATI-L PE MOTANUL KAKACIOS DIN URZICENI CA EL SE PRICEPE LA POLITICA. ASTA I-A LINS IN COOR PE TOTI POLITICIENII, INCEPIND CU PASCU, VC TUDOR, ELENA UDREA...TIGANUL E MAI TARE CA CT POPESCU. MERGETI PE MINA (LABA) LUI, AIA MOARTA CA SIGUR O SA VA FIE BINE.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai kkt de la 09.47 sa imi bei pula cu lapte.Tu esti idiot ,nu intelegi ca Pontacul,acuma trebuia sa aminteasca de datoria de razboi a Germaniei[petrol,servicii,etc ,cat despre confiscarea averilor etnicilor germani din '44 ,a fost facuta impotriva unor fascisti,alaturi de org fasciste maghiare,legionarii nostri,fascistii sarbi si bulgari,nu are nici o treaba cu comunismul instalat pe 30 decembrie 1947 ,o data cu abdicarea "fonfaitului"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei ce puti tot a rahat!!!!
      Mai spala-te printre carii, ca acolo salasluieste oxiurul-pupa-ne-ai coorul!
      Mei, ce legatura are ce-a postat ala de la 9,47 cu ce bazaconii ai zis tu mai sus? Esti defazat nene, rau de tot. Ia legatura cu Curdeleu, ca el stie cum se tragea cu AA-ul la defazaj, ori consulta un eleftrician, ca poate "dai la masa" pe undeva.

      Ștergere
  14. ..iar pe Ilenutza s-o cam lasati in pace,toti ravniti la "pasarica "ei dar cum -vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...incepeti sa huliti ,pula sa-mi belitzi.Tu-va-n gura de drogatzi.

    RăspundețiȘtergere
  15. ... si tu la pula noastra!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Care pasarica? Barza aia flescaita si puturoasa?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa va spun eu ca cunosc : NUTICA ii fata maaare ..exagerat de maaare ..cam ca o oala de sarmale !!

      Ștergere
    2. Wau ! Cat ii de frumos!!
      In sfarsit avem pe cineva care ne reprezinta peste hotare si de care nu ne rusinam !
      Orizontul Ro se profileaza ..senin si frumos!!

      Ștergere
  17. Pai da mai,cei cu putza mica zic ca pizda-i mare.Eram prin anul I de Sc.Militara,in Bucuresti la vizita medicala,dura o saptamana si in fata la "Capsa" am fost "agatzati" de doua fete Maaaaari.Dupa ce ne-au dus la hogeac cu respectele de rigoare:"tov elev pune-ti hainele in ordine sa nu zica lumea ca cine stie de unde iesi"[Taxa 1{un}leu minutul de "actiune"].S-a dezbracat domnisoara si am constatat ca toata era o pizda ,de la buric pana la cur,vazandu-ma ca ma uit lung a zis ca-mi face un discaunt dar ca sa o "lovesc"cat mai sus si in stanga ,ca pe dreapta are ceva hernie.Eu purtam 56 la cascheta ,cred ca era mai mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia avea si paduchi lati ..garantat ! Trebuia s-o barbieriti si apoi ii gaseati ..aerisirea..cu destul !!

      Ștergere
    2. 11 iunie 2013, 22:19
      tigri2 spunea...
      ...astia n-au nici creier,nici inima, nici"ficatzel",au doar PORTOFEL!

      12 iunie 2013, 07:29
      CEZAR spunea...
      ..din piele de ..ula! Cand il freaca se face geamantan sa-i intre pensia pe L-164!!

      12 iunie 20

      Ștergere
    3. Purtai 56 ca sa-ti incapa cucuiele pe care ti le-au facut caporalii pentru ca citeai gingiit.
      Oricum, si tu pari o pula de sus pina jos.

      Ștergere
    4. Sa te Kci imprastiat de ras..Iar ne fac generalii de KKO !
      Topic List < Prev Topic | Next Topic >
      sentinta < Prev Next >
      Posted By:
      henkegabriel
      Sat Jun 8, 2013 9:19 pm |
      Options





      sentinta


      Generalii MApN Maciuca si Tilinca condamnati la 4 ani de inchisoare cu executare prin sentinta definitiva a ICCJ

      28/05/2013 Actualitate militara, In zona barfei, Interne, Legislatie, Rezervisti
      Fostul comandant al Comandamentului Logistic ĂŽntrunit, Marin Măciucă, ĹŸi locĹŁiitorul acestuia Adrian Tilincă, au fost condamnaĹŁi definitiv de ĂŽnalta Curte de CasaĹŁie ĹŸi JustiĹŁie. Fiecare a primit câte patru ani de ĂŽnchisoare cu executare pentru săvârĹŸirea infracĹŁiunii de abuz ĂŽn serviciu.Prin Decizia penala nr.125, ICCJ respinge, ca nefondate, recursurile declarate de inculpatii MACIUCA MARIN, TILINCA ADRIAN, MARCU IOAN SI BUSCA MARIANA ĂŽmpotriva sentintei penale nr.732 din 7 mai 2012, pronuntata de ĂŽnalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Penala ĂŽn dosarul nr.1478/1/2007.
      Obliga recurentii inculpati la plata sumelor de câte 300 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare catre stat, din care sumele de câte 100 lei, reprezentând onorariile aparatorilor desemnati din oficiu pâna la prezentarea aparatorilor alesi, se vor avansa din fondul Ministerului Justitiei. Decizia este definitiva.
      Cei doi generali impreuna cu doi subordonati au fost trimiĹŸi ĂŽn judecată ĂŽn 2007 ĂŽntr-un dosar de corupĹŁie care viza falsificarea unor licitaĹŁii pentru cumpărarea unor uniforme militare.
      Mai multe detalii despre sentinta ICCJ din mai 2012 puteti citi aici: Generalii Maciuca si Tilinca, condamnati la 4 ani de inchisoare cu execut

      Ștergere
  18. Telegrama pentru TIGRI2:

    Tigri blana de samur. STOP
    Sa ne pupi direct in cur. STOP
    Un prieten. STOP
    ---------------------------------------------
    numar cuvinte = 12
    pret cuvint = 0.5 lei
    Total = 12 x 0.5 = 6 lei

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai pula de la 11.45,eu eram venit din LM iar in Sc.militara de la Boboc era alta viatza ,am crezut ca am nimerit in vreo statiune si apoi eu am fost numit comandant de b grupa ,noi nu faceam "caprarie" noi lucram cu "doxa" asa ca ...mai informeaza-te, pifane.Cat priveste "latzeii"stiu despre ce e vorba ,scapi de ei barbierindu-te si dand cu petrol de aviatie-vezi ca ustura al dracu' de tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Von KK, tu ai fost tractorist muei. Ce tot ne vinzi prostii? De pula sa ne tii!

      Ștergere
    2. Pai da : mergeam tare cu tracturu si-i brazdam lu ma-ta curu.Cand eram cu-aeroplanu ,ma-ta imi sugea ciocanu'.

      Ștergere
  20. RASPUS:Ba pe-a ma-ti .STOP-telverde.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai pui de tarfa din Sancraiu care bea pula cu paiu,mai mancati mult kkt ,tu cu muma-ta?

    RăspundețiȘtergere


  22. tigri2 spunea...
    ...cu doua degete si cu celelalte trei isi face cruce...
    12 iunie 2013, 09:08

    Flit spunea...
    @botcublanadesamur
    Caldarare, o cauti cu luminarea!
    12 iunie 2013, 10:04

    tigri2 spunea...
    @fLIT cu ciocu'turtit
    Mai draghe,ia du-te tu in pasaroiu ma-ti si vezi-ti de saracia si prostia ta,nu te mai lua de aristocratie,sarantocule!!!
    12 iunie 2013, 11:42

    Flit spunea...
    Tu aristocrat, blana plina de -----?!
    12 iunie 2013, 12:18

    tigri2 spunea...
    @Mai sarantocule,deocamdata prin venele mele curge sange de conte pe cand la tine curge sange de tzigan,in rest ,s-auzim de bine,mai ales EU.

    RăspundețiȘtergere
  23. Contele KISorcos este-un mare rapanos!
    Mai blana de samur asezata linga colti, sa nu te mai dai cu cherosen intre urechi, ca-i inutil. La tine lateii mor de miros.

    RăspundețiȘtergere
  24. Vad ca te precepi ca -z doara de la ma-ta i-am luat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bai ce ploua! Cezar suge-ma la oua!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai, mi-e dor de Tigri2 sa-i vaz capu de pisoi si sa-mi dea pielea-n-napoi. Si-apoi, cind termina motanul sa ma pupe-n cur tot anul sa mi se-ntareasca burlanul. Ca e conte de Gîlgău, dar e mare natarau.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mai kis oarca, tare-ti mai place moartele. Sa fii sanatos, sa le speli cu limbi la dos!

    RăspundețiȘtergere
  28. Blogger maiag spunea...

    mai traesti cezarica?
    mi e dor de timpeniile din capul tau nebunule.vipera neastaimparata si gugustiuc de serviciu al blogului,care esti,credeam ca dupa ce ai sustinut pe kakarau si pe daogaru ai tras niste concluzii pertinente dar se pare ca la carcasa ta goala nu functioneaza stimulii,sau posirca di sfecla sa fie di vina?

    12 iunie 2013, 13:10
    +++++++++++++++++++

    Bei, cam are dreptate MuyaG asta. Cezare, chiar asa: esti cumva gugushtiuc, ori maimuc?

    RăspundețiȘtergere
  29. Beeei, nu te mai lua de iubitul meu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, daca dai si lapti, da-i si lui Tigri2 de-un lapte batut!

      Ștergere
  30. Se sucarira oltenii

    „marți, 11 iunie 2013
    Acţiuni de protest


    Filiala 1 Craiova a SCMD, dezamăgită de reacţia clasei politice conducătoare care tergiversează adoptarea în Parlamentul României a legii reparatorii privind pensiile militare de stat, a ajuns la concluzia că singura soluţie este organizarea unei demonstraţii de protest în Piaţa Palatului Victoria la care să participe militarii în rezervă şi retragere afectaţi de aberantele măsuri ale guvernării Boc şi continuate de guvernarea Ponta.
    Filiala 1 Craiova a SCMD va participa la această acţiune de protest cu 200 de membri care îşi vor stabilil Cartierul General în Piaţa Victoriei (în corturi) de unde nu va mai pleca decât după soluţionarea problemelor militarilor.
    Cu această ocazie Filiala 1 Craiova a SCMD solicită sprijinul tuturor filialelor SCMD din ţară precum şi a celorlate organizaţii ale militarilor lezaţi de aberanta lege a pensiilor aflată în vigoare.


    Cu mulţumiri
    Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cati amarati (nemultumiti) sunt in tara asta, se umple repede cu corturi! Si asa, vorba turcilor, de munca este... ioc!

      Ștergere
    2. Sa nu uitati sa va luati si cupoanele de pensie sa tapetati corturile , sa vada toata lumea cum muriti voi de foame, cu de la 3000 in sus!!

      Ștergere
    3. Sa n-aveti grija ca de futut gasiti,anonimul de la 18.17 isi aduce tot personalul femeiesc din familie ca toate-s curve meseriase,centuriste de Padurea Baneasa.Dar sa va luati prezervative ca sunt pline de boli venerice ,de alea africane.

      Ștergere
    4. Bai PULA razbuzata, asta de la 18;17, mare dobitoc te-a facut ma-ta...Vorba aluia Muyag; mirosi a rahat de porc. Vai mama ta de prostovan.

      Ștergere
    5. Toti oltenii fura in piata ..cu cuponul de penzie in mamna!!

      Ștergere
  31. Blogger maiag spunea...

    cezarica asta esti tu,nu te dezicinemernicule,.omul prost,femeia bleaga,drumul lung si ,,zda larga,nu l eam suportat,esti un incult tzandaros cu pretentii de telectual,un parvenit de la tzara care vrea sa faca educatie la oraseni si el pute a balegar de porc,jignesti pe toata lumea,incapabil de a vb frumos,un maimutzoi gonflabil,manifestarea asta a ata este criza impotentei.te inteleg ca roiesc multi prosti in jurul meu si ii recunosc de la distantza,nu e nevoie sa vb prea mult ca te simt,fraer batrin si vesnic nemultumit,tu esti singurul vinovat de nerealizarile tale,nu te au platit pt istericalele din campania lui kakarau?se mai intimpla,si daugaru v a tras destule tzepe

    12 iunie 2013, 16:12
    +++++++++++++++++++++++++++++++
    Dreptate ochii mei vor sa te vada!!! Si pe Cezar sa-l vedem cind sta in cur si ca Grivei si-o ia cu limba la laba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar dupe ce-mi sugi TU -ULA!

      Ștergere

    2. CEZAR spunea...
      Fir-ai al dreak MuYag ..credeam ca te-au dat la export ca si carne de cal..in realitate magar ,magar!!~

      12 iunie 2013, 14:06


      12 iunie 2013, 16:16
      CEZAR spunea...
      Bai prostovane...te-au tinut la azil pana acum !
      MuYag narodule pe mine nu m-a pacalit Dogy..nu avea cum ..eu am scoala de ofiteri facuta dupa lic. militar!!
      PONTA cel mai bun prim-ministru ! 2014 Antonescu cel mai bun presedinte !
      Muriti pedelacilor..jeguri umane!!

      12 iunie 2013, 16:22
      CEZAR spunea...
      Da un exemplu -minte creata!

      12 iunie 2013, 16:23
      CEZAR spunea...
      Paduchiosule nu uita sa ..faci o baie..cu benzina baaaa! O tigara siun chibrit ai de la mine....

      12 iunie 2013, 16:30

      Ștergere
    3. Cezare, iubitule vin' la moshu sa tragi de putza, sa bei laptzi, c-a ta e cam slabutza.

      Ștergere
  32. http://radugolban.ro/vocea-presei/intalnit-cancelarul-german-angela-merkel-cu-premierul-victor-ponta

    RăspundețiȘtergere
  33. Beiii, ati auzit ca Tigri 2 i-a halit lui Curdeleu o mina? Urmeaza Maimukles. Pazea maimuca, ca motanul iti haleste buca.

    RăspundețiȘtergere
  34. @18:55
    Romanika, tara de kkt, cu populatie si conducatori pe masura. Mai urmeaza sa le dea si kioru, ungurilor HARCOV-ul si-i gata cu tara. Sa-l vedeti atunci pe motanelul kkcios, cum isi revendica titlul de "baronet" sugea-ne-ar sula incet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigano von Hurzicati - ramane cu tiganimea ca doar asta-i rasa lui nobila !!

      Ștergere
  35. Baa astia, suptorterii lui 2 Maidanezi, tu-va-n gitlej de boraci! A instituit ala cu nume de sex cenzura si-acu ati revenit la club ai?

    RăspundețiȘtergere
  36. Cezare sa-ti iau in bucium tot neamul tau femeiesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. @Only Coaiesar
    Parafrazand urmatoarea poezie patriotica ,a zilelor noastre:
    Tainuiti in geana noptii
    Ea-l intreaba pe baiat:
    Ce sa fac?Imi scot chilotii?
    Sau guma de mestecat?
    ...ar suna cam asa:
    Tainuiti in umbra stanei
    Capra-i zice lui Cezar:
    Sa arunc iarba din gura?
    Ori sa ridic coada,iar?

    RăspundețiȘtergere
  38. NB la ZOO + 9! Czare nu uita sa ma-nbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri