Google Translate

marți, 15 septembrie 2015

Incredibil! Se intampla in Romania! Cristi Danileț, nemulțumit că "moartea unuia"... îi umple wall-ul


Cristi Danileț, judecător în Consiliul Superior al Magistraturii, este nemulțumit de faptul că wall-ul său este invadat de informații care nu tratează "adevărata problemă a zilei", respectiv "refugiații", ci cele despre "moartea unuia". 

"Moartea unuia imi umple wall-ul. Nu mai gasesc nimic de refugiati, adevarata problema a zilei. Apropo: sa nu confundam un om de cultura cu unul care are memoria cifrelor si numelor. Primul traieste ce are in cap, al doilea scuipa ce are in cap si atat", a scris, luni seară, pe pagina sa de socializare, Cristi Danileț, fără însă a preciza la cine face aluzie.

- See more at: http://www.dcnews.ro/cristi-danile-nemul-umit-ca-moartea-unuia-ii-umple-wall-ul_484460.html#sthash.TON5OQjU.dpuf
---------------------------------------------------


https://www.facebook.com/cristi.danilet?ref=ts&fref=ts
---------------------------------------------------------

8 comentarii:

  1. Tat am borat pe desctop !
    Iar l-ai postat pe flaimucea asta de neterminat, de matz cu par ?

    Pese: eo cred ca problema zilei e shparcul asta sfincterit !
    Buei maimutoiule, ma cac pe uolul tau, daca atata te duce mintea ! Sa ma sterg la cur cu trei degete dupa care sa-ti umplu peretele cu 111, ca in gara din Fetesti ! Sa traiesti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Szijjarto s-a referit la o declarație făcută luni de către premierul Victor Ponta.

    ''Ceea ce am spus și spun mereu este că sunt împotriva discursurilor xenofobe (...) ideea să închidem granițele, că toți cei care vin sunt niște teroriști, sunt prostii de Evul Mediu și mă opun total acestei abordări. Dacă putem să primim mai mulți, o să primim, problema este de capacitatea noastră logistică de a trata acei oameni ca pe niște oameni, nu cum îi tratează vecinii noștri maghiari, cu bâta și cu înseriatul. Cu asta nu sunt de acord", a afirmat șeful executivului român, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu.

    Victor Ponta a adăugat că nu are semnale în sensul că refugiații și-ar schimba traseul prin România având în vedere că Ungaria a anunțat că închide granițele.

    Șeful diplomației ungare a menționat că 'remarcile extremiste și mincinoase' ale premierului român țin de criza politică internă din România și a precizat că Budapesta așteaptă scuze de la partea română.
    =======================================

    Ce ziceam eo ?
    Te-n pula mea si te scuza, pun-te in genunche si cere-le iertare, da-te cu capul de pereti, in direct la Emisiunea in Limba Bozgara, nu mai sta, ca-ti pun astia matele pe prepeleci, ca la nefericitii aia de la Ip, Traznea si Moisei !
    Stai sa vezi cum ne-o trage conu Szjjjzszjarto la mUE !

    RăspundețiȘtergere
  3. UPDATE Marin Ștefănel Dan a fost ales primar general interimar al Capitalei.
    -----------------------------------------
    Marin Ștefănel Dan (UNPR) a fost ales în funcția de primar general interimar în ședința de îndată a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), de marți.

    ''Voi avea toleranță zero față de cel mai mic act de corupție'', a declarat Marin Ștefănel Dan.

    Pentru desemnarea acestuia în vederea exercitării atribuțiilor funcției de primar general al Municipiului București s-au exprimat 40 de voturi, dintre care unul a fost anulat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, toleranta O mare de tipar ! Toti, dar aptsolut TOTI, cand ajiung la ciolan se declara un fel de Comisarul Corado Catani, ala de se lupta cu La Piovra italiana ! Ce mai, toti e justitiari pana in maduva, pana apuca sa puna botul o singura data !
      Dupa care, toti, dar aptsolut TOTI, cand urmeaza inevitabila incatusare, declara ca au incredere in justitie !
      Niste derbedei. Poa sa hie Stefanica asta mai curat ca apa oxigenata, ca tot il inghite Caracatita din Clocaria Generala a Capitalei !

      Ștergere
  4. B'mneatza, pe la ceoc nitel s-o loati, sa va tae greata !
    Bue, cand incepe constrictia gardulu ala, ca vrau sa ma inscriu si eo, ca voluntar, la batut pari !

    RăspundețiȘtergere
  5. Intrucat, in zilele urmatoare, urmeaza sa merg sa-mi fac ITPul, concomitent cu revizia la pleoasca si fortonase, sa nu scap ocazea de a aduce urarile de rigoare zilei de 19 sectembre, zi cu dubla semnificatie istorico-militara, astfel:


    UNU. La 19 septembrie este Zioa Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene, inplinindu-se 99 de ani de activitate
    =============================

    La 19 septembrie 1916, pe timpul executării manevrei de la Flămânda de către Armata 3, se realizează doborârea primului avion inamic de către o baterie de artilerie înzestrată cu tunuri antiaeriene propriu-zise (calibru 75 mm Deport), şi nu cu tunuri terestre adaptate.
    =========================================

    DOI. Tot la 19 sectembre se implineste un deceniu de activitate intensa a celui denumit Domnu CurdeLeu, in crasma din Birtolomeu muci mereu.
    ===========================================
    La 19 sectembre, acum un deceniu, brasoveanul pitestean Domn Cur de Leu Birtolomeu, fost Volhovist de Siberia si proaspat ejectat in rezerva ostirii, in asteptarea primei penzii militare de stat, a "spart" primul pet de vodca "Adio Mama", cu plata "pe caiet" ! Astfel, s-a deschis o noua pagina de glorie, in caietul cu datornici ai crasmei din Birtolomeu Gara-Linia 1 !
    Vremurile grele, din perioada de criza boc (boc=cacat in limba turca), nu l-au doborat, ba l-au intarit si mai mult, iar crasma din Birtolomeu a devenit a doua biblioteca nationala, pentru colectia impresionanta de caiete si registre de beut pe datorie, cu datele contabile ale acestui titan al raketelor antiaeriene !
    Insusi Demiurgul s-a inchinat in fata maestrului !

    La Multi Ani Artileristi, La Multi Ani Rachetisti !

    RăspundețiȘtergere
  6. Bue, ce-am borat tot, cand mi s-o pornit ecranul pe MHonlain, de-am dat cu muia-n Dani Letz cu par raretz, musteceora lui, flocii curului !
    Bue, ti-au umplut astia uolul cu stiri despre migratori ? Tu-i in gura de bagabonti, auzi bre, sa nu te tina la curent cu gardul ala, pentru migratori !
    Ce oameni bre, ce oameni !
    Fug, ca ear borasc !

    RăspundețiȘtergere
  7. Strategia privind imigrația pentru perioada 2015-2018 - pe ordinea de zi a ședinței Guvernului
    ===================================

    Doar strategia asta ne mai lipsea, ca in rest le avem pe toate !
    Cea mai cea strategie e aia de aparare a tarii, cu obiective si directii de actiune, cu sarcini si responsabilitati concrete, ca la Pecere !
    Avem tone de hartii, de strategii, de studii de fezabilitate, de planuri multianuale, de acorduri, etc., da nu avem avioane, nu avem invatamant, nu avem spitale, nu avem autostrazi, nu avem economie, nu avem nika !
    Doar pochii evolueaza exponential in colonia asta, iar astia n-au nicio strategie nationala !
    Ca sa nu mai zic ca avem si cateva cohorte de strategi, unul si unul ! Nici nush pe cine sa amintesc mai intai, ca sa nu-i jicnesc pe ceilanti, omitandu-i !

    Ura, hai liberare !
    Alah Akhbar !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri