Google Translate

Dictionar WebDex online

marți, 10 noiembrie 2015

Premierul desemnat, Dacian Cioloș: 'Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a mă ridica la înălțimea încrederii acordate'. Mult succes!


Premierul desemnat Dacian Cioloș a dat asigurări, marți, că va face tot ce îi stă în putință pentru a se ridica la înălțimea încrederii acordate, el spunând că intenționează să deschidă Guvernul spre societate.

* Klaus Iohannis: Îl desemnez premier pe Dacian Cioloș
 
"Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și doresc să îi asigur pe cei care ne privesc de faptul că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a mă ridica la înălțimea încrederii care mi-a fost acordată. Trecem printr-o perioadă cheie pentru societatea românească. O perioadă în care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesită o prezență publică a Guvernului în așa fel încât să asigure puntea de legătură între diferite instituții ale statului și, aș spune mai precis, între politic și între societate", a afirmat Cioloș, la Palatul Cotroceni, după anunțul președintelui Iohannis privind desemnarea sa în această funcție.

Premierul desemnat a spus că intenționează să deschidă Guvernul și administrația guvernamentală spre societate și să lucreze îndeaproape cu Parlamentul.

"Am intenția să deschid Guvernul și administrația guvernamentală spre societate, să ascultăm și să pregătim decizii împreună. Totodată, în măsura în care Parlamentul va decide să dea mandat acestui Guvern, voi lucra îndeaproape cu Parlamentul, cu grupurile politice, chiar dacă vorbim de un guvern de tehnocrați, pentru a progresa împreună pe proiectele pe care o să le propunem", a susținut Cioloș.

El a anunțat că, în perioada următoare, își va concentra atenția și energia pentru a-și forma echipa cu care va merge în fața Parlamentului și apoi va discuta în detaliu despre proiectele pe care le are.

"Pentru mine, lucrul în echipă este esențial și de aceea, înainte de a comunica prea mult legat de intențiile pe care le am în această calitate în care am fost desemnat, vreau să îmi concentrez energia spre a-mi structura echipa, atât din punct de vedere al persoanelor și al celor pe care o să îi invit să facă parte din guvern, cât și al conceptului de program de guvernare", a spus Cioloș.

Prim-ministrul desemnat a adăugat că este conștient de faptul că se așteaptă de la viitorul guvern să fie în măsură să aibă urechea "aplecată" la cei care au idei.

"Sunt conștient de faptul că acest lucru se așteaptă de la viitorul guvern — să fie în măsură să aibă urechea aplecată la cei care au idei, nu doar pentru a ridica problemele cu care ne confruntăm, dar și pentru a identifica soluțiile pentru a merge mai departe și în același timp să aibă acest Guvern înțelepciunea și maturitatea să poată să lucreze cu Parlamentul, cu cei care sunt în măsură să ia deciziile care să ne permită să progresăm. Cred că acest mod de lucru ne va dovedi maturitate și ne va permite să schimbăm ceea ce este de schimbat în societate", a punctat Cioloș.

AGERPRES/(A — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Andreea Rotaru)

SURSA:  http://www.agerpres.ro/politica/2015/11/10/alerta-ciolos-voi-face-tot-ce-imi-sta-in-putinta-pentru-a-ma-ridica-la-inaltimea-increderii-acordate-17-30-22
-------------------------------------------------------

2 comentarii:

 1. Salariile tuturor bugetarilor ar putea creste cu 10% din luna decembrie.
  Propunerea neasteptata facuta de PSD.
  --------------
  Balamucul/scandalul pe salarii... pensii... a inceput!
  Mariri??? PNL/pdl... lupta pe fata: 'nu si nu'!

  RăspundețiȘtergere
 2. Premierul desemnat, Dacian Cioloș, anunță echipa de miniștri la ora 14,00.
  --------------------------
  Prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, va prezenta propunerile pentru membrii Guvernului, duminică, la ora 14,00, la Camera Deputaților, într-o conferință de presă, informează Biroul de presă al Guvernului.

  AGERPRES

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite