Google Translate

joi, 11 februarie 2016

Mehedinti Blog online - Închis. Multumesc, tuturor! UPDATE. Top 4R + 1Tv. Posturi radio, Romania. Live, multa muzica buna, calitatea inregistrarii High Definition, publicitate zero! Auditie placuta!


Mehedinti Blog online - Închis.
Cu lumini si umbre... atât a fost să fie!
Multumesc, tuturor!
Admin 

 ==========================================



Smile... tomorrow will be worse.

------------------------------------------------------------------------------------------
 ======================================



 Alegerile locale vor avea loc în data de 5 iunie 2016, se arată pe site-ul SGG, urmând ca startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai 2016.
 ======================================
Carmen Iohannis, SUA

    Ponta: "Iohannis și-a prelungit vizita la Washington pentru Festivalul cireșilor; m-am liniștit, ne-a scos din izolare"!

►►►    sâmbătă, 2 Apr 2016
"Deci domnul Iohannis și-a prelungit vizita la Washington ca să asiste la Festivalul Cireșilor înfloriți și nu a avut timp de chestiuni plictisitoare și inutile (cum a făcut, de exemplu, președintele Erdogan care a avut întâlniri separate de peste o oră și cu Barack Obama și cu Joe Bidden — ce să facă domnul Iohannis la întâlniri, are o poza și un 'shake hands' cu Obama care i-a și spus ceva politicos, a fost la masă, gata — e suficient!). M-am liniștit, domnul Iohannis 'ne-a scos din izolare' așa cum a promis! Doar că dacă o ține în ritmul ăsta cu cheltuielile de deplasări externe trecem cu deficitul de 3% din PIB și nu ne mai salvează nici măcar tehnocrata doamna Dragu!", a scris Ponta, sâmbătă, pe Facebook.
Președintele Klaus Iohannis se află de miercuri până sâmbătă în Statele Unite ale Americii, unde a participat la Summitul securității nucleare, desfășurat la Washington.
Fabrica de hit-uri #StareaNatiei vi-l prezintă, astăzi, pe Klaus din Sibiu, cu șlagărul 
”Într-o viață anterioară”
===============================
Click here:
====================
http://www.radiocraiova.ro/asculta-live/



Click here:
==================== 
http://www.radio.org.ro/metronom/


Click here:
====================
http://www.radio.org.ro/romantic-bucuresti/

Click here:
==================== 
http://radioenigmaromania.ro/


 

Circula pe net! Război între masoni? Traian Băsescu: „ASSN este o cloacă, o GAȘCĂ DE MASONI”. ASSN a fost construită pe bazele existentei Academii de Științe Militare.


Introducere (Daniel Roxin): 
Faptul că oamenii Masoneriei au fost și sunt prezenți în viața politică a României la cele mai înalte nivele, nu mai este o enigmă pentru mulți. Fiecare guvern dintre cele pe care le-am avut după ’89 a fost înțesat cu masoni sau cu oameni cu legături în Masonerie.

Dacă România a fost îngenuncheată economic în acești 25 de ani, dacă sistemul de educație și de sănătate a ajuns unde a ajuns, dacă țara noastră a atins o culme a corupției pentru Europa, este și datorită masonilor, pentru că au avut și au în mână pârghii importante ale puterii și le-au folosit cum le-au folosit. Unii au ajuns deja în pușcărie…

Că, după cum am aflat pe surse, în sânul Masoneriei se dă un război între masonii care vor să fie loiali României și cei care sunt obedienți unor interese străine, este o altă poveste și încă nu știm cum o să se termine.

În acest context, declarația incendiară făcută de fostul președinte Traian Băsescu (și el înconjurat de mulți masoni) la B1 Tv, ne pune pe gânduri. Ce războaie se duc în culise pentru controlul asupra României?

Iată ce ne spune Comisarul.ro:

Dezvăluiri șocante și amănunte paralizante făcute de fostul președinte Traian Băsescu la B1TV despre așa-zisa Academie de Științe ale Securității Naționale, cunoscută și ca Academia lui Gabriel Oprea.
 „În 2015, și-au dat titluri de academicieni. Sunt o sectă de șmecheri, o cloacă, gașcă de masoni. Poate îi întreabă DNA pe cei de la ASSN de unde au banii. ASSN trebuie pulverizat!”, a afirmat fostul președinte la B1TV. Băsescu a dezvăluitASSN are un buget uriaș, de 34 de milioane de lei. Și că în 2015, înainte de a-și pierde funcția, Ponta a mărit rentele membrilor acestei așa-zise academii la nivelul valorii rentelor membrilor Academiei Române! Totodată, Traian Băsescu a spus că această construcție este un fel de sectă, un fel de lojă masonică a ȘMECHERILOR care acum au capacitatea de a influența deciziilor în România!

Conform surselor noastre, informația furnizată de fostul președinte este reală. Modificarea Legii56/2003, în baza căreia se stabilesc rentele Academiei, s-a făcut în iunie 2015. Numărul maxim de membri titulari ai ASSN este de 100 dar acest lucru nu a fost publicat până acum. De ce oare?

Ce este ASSN
Informațiile neoficiale spun că ASSN a fost înființată de un grup deja celebru în politică – Gabriel Oprea, George Maior și Vasile Dâncu, împreună cu încă câteva persoane din anturajul lor politic sau profesional. Noua jucărie a celebrului Grup de la Cluj a fost construită pe bazele existentei Academii de Științe Militare, unde s-a refugiat, pe post de președinte, George Maior, după ce și-a dat demisia de la SRI. Pentru că aceasta, așa cum arăta și denumirea, limita aria de acțiune a instituției, fondatorii s-au gândit să o reformeze și să facă din ea o cupolă peste serviciile secrete și ministerele de forță ale României, scrie bn24.ro.

Președinte de onoare al Academiei este George Maior, fost director SRI și ambasador în SUA, iar președinte interimar este fostul ministru al Educației, Remus Pricopie. Ce l-a recomandat exact pe Remus Pricopie să devină președintele acestei instituții, nu se știe.

Cu ce se ocupă Academia de Științe ale Securității Naționale?
Elaborează nici mai mult, nici mai puțin decât gândirea strategică a României în domeniul securității naționale.

Citește tot materialul aici: http://www.comisarul.ro/articol/cutremur/basescu-face-dezvaluiri-socante!-academia_695775.html

Sursa:  http://www.cunoastelumea.ro/razboi-intre-masoni-traian-basescu-assn-este-o-cloaca-o-gasca-de-masoni/
---------------------------------------------------------

marți, 9 februarie 2016

Mihai Fifor, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. Felicitari si mult succes!


Mihai Fifor a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD 
(fișă biografică) 

La 9 februarie 2016, senatorul Mihai Fifor a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, prin vot deschis, cu unanimitate. 

Mihai-Viorel Fifor s-a născut la 10 mai 1970, în municipiul Drobeta Turnu Severin.

În 1994, a devenit licențiat în Filosofie, din partea facultății de Litere și Istorie, Universitatea Craiova. Un an mai târziu, a obținut masteratul în ''Literatura română'', tot la Universitatea Craiova, conform www.senat.ro. Din 2003, este doctor în Antropologie Socială, Universitatea Craiova. În 2007, a urmat cursul de master în Managementul Afacerii Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative. În anul 2009, a urmat cursul ''Managementul afacerilor interne'' Colegiul Național de Afaceri Interne, Academia de Poliție Al. I. Cuza. În același an, a studiat ''Securitate și buna guvernare'' la Colegiul Național de Apărare.

A lucrat ca: cercetător științific principal, Institutul de Cercetări socio-umane ''C. S. Nicolaescu — Plopșor'', Academia Română (1994-2001); director la Centrul județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Dolj (2001-2005); manager la Muzeul Olteniei din Craiova (2005-2009; 2009-2012); secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor (2009; mai-decembrie 2012).

Din 2010, este președintele Organizației Municipale PSD Craiova.

La alegerile legislative din 9 decembrie 2012, a fost ales senator de Dolj, în colegiul uninominal 2 din Circumscripția electorală nr. 17.

La 4 februarie 2015, a devenit președintele Comisiei pentru transporturi și energie, funcție deținută până la 1 septembrie 2015.

Din data de 18 iulie 2013, este membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru aderarea României la spațiul Schengen. Este membru supleant, de la data de 7 februarie 2013, în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Între 20 decembrie 2012 și 4 februarie 2015, a fost secretar al Comisiei pentru administrație publică și organizarea teritoriului. Din 20 octombrie 2015, este membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.

Vorbește limbile franceză și engleză.

AGERPRES (Documentare — Horia Plugaru, editor: Cerasela Bădiță, editor online: Gabriela Badea) 
—  http://www.agerpres.ro/flux-documentare/2016/02/09/mihai-fifor-a-fost-ales-in-functia-de-presedinte-al-consiliului-national-al-psd-fisa-biografica--16-20-06
------------------------------------------------------------------------------------------

luni, 8 februarie 2016

Risipirea banului public. Trei partide inexistente în Parlament au primit ILEGAL subvenții de la bugetul de stat în valoare 7,5 miliarde lei




Trei partide inexistente în Parlament  
au primit subvenții de la bugetul de stat în valoare 7,5 miliarde lei.

 Mai multe partide care nu mai au de luni bune parlamentari primesc încă subvenții de la Autoritatea Electorală Permanentă.

“Despre ce sumă este vorba: 752.126,61 lei (7,5 miliarde lei pe „stil vechi”), peste câteva zile va fi vorba de aproape 900.000 lei şi din luna martie „trecem de milion” ş.a.m.d.”, scrie Cotidianul.

Beneficiarii sunt PPDD, Forța civică și PNȚCD.

Suma de 752.126,61 lei, reprezintă subvenţiile de stat pentru PPDD pe perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, pentru PNŢCD, pe perioada aprilie 2014 – ianuarie 2016 şi pentru Forţa Civică între august – decembrie 2014.

Potivit legii, partidele care nu mai există în Parlament nu mai au dreptul la subvenții.

Amintim că PPDD nu mai există în Parlament din 4 martie 2015. Singurul parlamentar PNȚCD, Ioan Mihăilă, a părăsit partidul în marie 2014, iar Forța Civică a dispărut în luna iulie 2014, când a fost absoribită de către PDL.

Cum acestea nu mai există ca partid parlamentar, această sumă a fost ilegal remisă de AEP.

Sursa:  http://www.b1.ro/stiri/politica/trei-partide-inexistente-in-parlament-au-primit-subventii-de-la-bugetul-de-stat-in-valoare-7-5-miliarde-lei-139847.html
-------------------------------------------------

sâmbătă, 6 februarie 2016

Drapelul lui Avram Iancu, scos la vânzare, adjudecat cu 105.000 de euro! In tara asta... ce nu se poate fura... se vande!


 
Drapelul lui Avram Iancu, care a fost scos la vânzare miercuri seară, la Bucureşti, într-o licitaţie Artmark dedicată lui Corneliu Vadim Tudor, a fost adjudecat cu 105.000 de euro de omul de afaceri Adrian Thiess, după cum a confirmat acesta, pentru MEDIAFAX.

Drapel de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, pictat pe piele, este considerat o raritate absolută, fiind datat jumătatea secolului al XIX-lea. Acesta a fost scos din nou la vânzare, miercuri seara, la Bucureşti, la casa de licitaţii Artmark, evenimentul având loc la peste doi ani de la conflictul dintre fostul lider al PRM Corneliu Vadim Tudor, decedat în 2015, şi Gheorghe Funar, care şi-au disputat acest steag.

Preţul de pornire pentru steagul lui Avram Iancu a început de la 5.000 de euro, lupta fiind foarte strânsă între licitatorii prezenţi la Palatul Cesianu Racoviţă din Bucureşti (sediul Artmark) şi persoane care au licitat online şi care nu au dorit să îşi dezvăluie identitate. Printre cei care au licitat la eveniment s-au numărat şi reprezentanţi ai lui Gigi Becali, dar şi ai autorităţilor locale din comuna ardeleană Horea.
În final, drapelul lui Avram Iancu a fost adjudecat pentru 105.000 de euro (la care se adaugă comisionul casei de licitaţii, n.r.) de o persoană care a licitat online şi a cărei identitate nu a fost dezvăluită de reprezentanţii Artmark. Potrivit informaţiilor MEDIAFAX, cumpărătorul steagului este omul de afaceri Adrian Thiess.

Contactat de MEDIAFAX, Adrian Thiess a confirmat că a cumpărat steagul lui Avram Iancu, precizând însă că nu vrea să îl ţină pentru el şi, în această chestiune, vor fi implicate în final peste 20 de persoane.
"Este un bun important al românilor şi nu l-am cumpărat eu pentru mine, ci împreună cu mai mulţi prieteni de-ai mei. I-am informat despre această idee, pentru că până la urmă dacă suntem buni români, cum credem fiecare dintre noi şi sunt convins că toţi suntem, trebuie să facem şi noi anumite gesturi la un anumit moment. Şi le-am comunicat acest lucru, le-am trimis un mesaj. Am o listă cu aproximativ 30 de persoane importante din România, oameni de afaceri, care au capacitatea de a face un gest mai deosebit. Aşa că decât să cheltui o sumă de bani importantă pe un lucru mai puţin relevant, mai bine eşti parte a ceva pentru istoria noastră. N-am luat o secundă în considerare să cumpăr acest bun şi să mi-l pun în casă (...). Eram convins că va fi cineva care va face acest lucru şi ideea a fost că dacă suntem mai mulţi şi putem face un gest să alocăm o sumă pentru acest lucru, este ok. Urmează evident să-l punem la dispoziţia mai multor muzee, care să-l expună în toată România, să-l vadă toată lumea (...) Nu l-am cumpărat eu pentru mine, a fost o chestiune la care probabil într-un final vom fi 20 şi ceva de persoane", a spus Adrian Thiess.

Acesta nu a dorit să dezvăluie identitatea persoanelor care vor fi implicate în această achiziţie. "Ei vor hotărî dacă vor să fie nominalizări sau nu. Sunt oameni importanţi, sunt oameni mai discreţi, sunt oameni care sunt foarte cunoscuţi. Pur şi simplu i-am informat foarte direct şi foarte scurt despre faptul că pot fi parte la o chestiune importantă. Au reacţionat foarte prompt, ceea ce sincer mă încântă extraordinar de mult. Puteam să-i invit la un weekend la Paris, la nu ştiu ce petrecere. Pentru mine personal este un lucru extraordinar, mă bucur că am putut să fac asta", a spus Thiess.

Întrebat dacă achiziţia drapelului lui Avram Iancu este un gest de imagine, având în vedere că Adrian Thiess şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei, acesta a răspuns: "Asta cu candidatura este o chestiune foarte relativă şi nu face parte din prioritatea mea în momentul de faţă".

Totodată, Adrian Thiess a spus că nu se consideră a fi un colecţionar, deşi a precizat că îi place arta. "Nu sunt un colecţionar, cred că toţi care participă la o licitaţie sunt colecţionari într-o formă sau alta. Sigur că îmi place arta, dar nu sunt un client al casei de licitaţii Artmark", a mai spus Thiess.

Pe de altă parte, prezent miercuri seară la licitaţia de la sediul Artmark, fostul senator Marius Marinescu a spus că este reprezentantul familiei lui Corneliu Vadim Tudor, din a cărui colecţie a făcut parte drapelul lui Avram Iancu.

"Este un succes aparent, pentru că acest steag are o valoare inestimabilă, fiindcă i-a unit pe români. Este simbolul naţiunii române. Am vorbit cu familia domnului Vadim Tudor şi cu un ochi râde şi cu unul plânge. Cu aceşti bani o să ducă mai departe visul domnului Corneliu Vadim Tudor, revista România Mare, iar cu un ochi plânge, fiindcă acest steag al lui Avram Iancu făcea parte din patrimoniul familiei. Speră şi familia ca acest steag să fie expus într-un loc public, unde toţi iubitorii de istorie să vină să îl admire, fiindcă sunt mulţi patrioţi în România", a declarat Marius Marinescu, pentru presa prezentă la licitaţie.

În octombrie 2013, drapelul lui Avram Iancu "făcea faţă conflictelor juridice", care în prezent au încetat. "Abia acum, în 2016, odată conflictul juridic încetat, îşi joacă adevărata şansă de a intra într-un circuit public, prin intrarea în colecţia unei instituţii culturale de prestigiu sau destinul de a aparţine unui român adevărat, încrezător în recuperarea simbolurilor identităţii naţionale", au explicat reprezentanţii Artmark, pentru MEDIAFAX, în luna ianuarie, când au anunţat că drapelul va fi scos din nou la licitaţie.


Totodată, în octombrie 2013, când a fost scos pentru prima dată la licitaţie de către Artmark, la un preţul de pornire de 10.000 de euro, drapelul lui Avram Iancu a făcut obiectul unei dispute între proprietarul său, Corneliu Vadim Tudor, şi Gheorghe Funar. Funar a spus la momentul respectiv că Vadim Tudor că nu are dreptul să scoată la licitaţie acest drapel, întrucât el ar aparţine PRM, partid căruia ar fi fost dăruit de către o persoană. De asemenea, Funar l-a dat în judecată pe Vadim Tudor, fapt pentru care steagul respectiv a fost retras de Artmark de la licitaţia respectivă.

În 14 septembrie 2015, Corneliu Vadim Tudor a decedat, iar Gheorghe Funar nu s-a mai îndreptat în privinţa steagului lui Avram Iancu şi împotriva moştenitorilor acestuia, fapt pentru care familia lui Vadim Tudor a decis scoaterea la licitaţie a drapelului, după cum au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Artmark.
Pe de altă parte, în octombrie 2013, Ministerul Culturii (MC), condus la momentul respectiv de ministrul Daniel Barbu, a anunţat că MC sau o altă instituţie publică ar putea să achiziţioneze acest "preţios obiect", în cazul în care se va confirma că steagul a aparţinut lui Avram Iancu. Această afirmaţie a rămas însă doar la stadiul de intenţie, nefiind demarată nicio procedură din partea Ministerului Culturii pentru achiziţionarea acestui drapel, au spus reprezentanţii Artmark, pentru MEDIAFAX.

Steagul a fi scos la vânzare în cadrul unei licitaţii dedicate lui Corneliu Vadim Tudor, care a avut loc miercuri seară, la sediul Artmark din Bucureşti.

La această licitaţie au fost scoase la vânzare aproape 500 de obiecte, între care s-a numărat şi un bust al lui Mihai Eminescu, care a decorat biroul lui Corneliu Vadim Tudor şi care a avut un preţ de pornire de 50 de euro. Acesta a fost cumpărat cu preţul de 300 de euro.

Totodată, au fost scoase la vânzare cu acest prilej mai multe manuscrise al lui Nicolae Iorga, care au fost adjudecate cu preţuri cuprinse între 175 de euro şi 300 de euro, o scrisoare a romancierului Victor Hugo şi o scrisoare a romancierului Honoré de Balzac, purtând semnătura olografă (fiecare adjudecată cu suma de 1.800 de euro) şi o depeşă transmisă de Împăratul Napoleon Bonaparte, purtând semnătura olografă (cumpărată cu 2.200 de euro).


Cine este Adrian Thiess

Membru al masoneriei, Adrian Thiess a fost candidat parlamentar la Aliantei DA si om de încredere al actualului ministru Vasile Blaga înainte ca acesta sa candideze pentru primaria Bucurestiului.
Pana in septembrie 2001, Adrian Thiess a fost consilierul personal al presedintelui Ion Iliescu.
În campania pentru Oprescu, activitatea lui Adrian Thiess a cuprins, între altele, si colectarea de fonduri, în jurul banilor strânsi pentru Oprescu aparând controverse despre adevarat destinatie la care au ajuns.
Adrian Thiess, Cornel Comsa si Victor Dumitriu, s-au ocupat de campania lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei.
Francmasonul Adrian Thiess s-a remarcat si ca un om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate.
Tatal Alexandrei Thiess are o firma care se ocupa de comertul online si detine canalul de televiziune TeleShop 24, post de televiziune care are ca obiect de activitate comertul.
Thiess este actionar si la firma Eurostar Catering Expres, operatorul national pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Sageata Albastra, rapid si accelerat.
Thiess mai detine împreuna cu sotia sa, Elena Delia Thiess, înca trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874.
Impreuna cu Mihai Craiu, Adrian Thiess a deținut cotidianul Puterea!
În urmă cu trei ani Adrian Thiess s-a remarcat atunci cand a organizat la Bucuresti o intalnire intre doi dintre cei mai importanti oameni ai Planetei: vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bildenbergm, si Richard Haass, presedintele Consiliului pentru relatii externe al SUA.
Cam atat despre CV-ul masonului Adrian Thiess. Un CV care contine toate ingredientele care definesc un om influent: mason, consultanta politica si electorala, mass media, afaceri.

Thiess a fost elevul lui Klaus Iohannis, la Sibiu, în timpul liceului.
Thiess a fost un apropiat al staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014.
Thiess este acţionar la firma Eurostar Catering Expres, operatorul naţional pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Săgeata Albastră, rapid şi accelerat. Thiess mai deţine împreună cu soţia sa, Elena Delia Thiess, încă trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874.
Adrian Thiess a declarat pentru Q Magazine, că va candida la Primăria Capitalei. “Cred că este momentul să fac pasul în faţă, să ies din umbră, unde am sprijinit victoriile altora, şi să lupt pentru propria mea victorie”, a declarat Thiess.

Sursa:  http://www.comisarul.ro/articol/uite-cine-a-cumparat-steagul-lui-avram-iancu!_693543.html
-------------------------------------------------------------------------------------

joi, 4 februarie 2016

BREAKING NEWS: PSD şi UNPR au semnat protocolul de colaborare la alegerile locale




PSD şi UNPR au semnat protocolul de colaborare la alegerile locale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi liderul UNPR, Gabriel Oprea, au semnat, joi, protocolul de colaborare la alegerile locale.


  • primul, referitor la alegerile locale: cele două partide lasă mâna liberă organizaţiilor locale să stabilească alianţe şi colaborări, inclusiv pentru candidaţi unici şi pentru majorităţi locale şi judeţene
  • al doilea, acordul pe cele două tururi: PSD şi UNPR resping modificarea legislaţiei electorale în anul electoral, ceea ce înseamnă că UNPR va respinge proiectul liberalilor ce prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin
  • al treilea punct, alegerile parlamentare: PSD şi UNPR vor decide condiţiile în care vor participa pe liste comune, după alegerile locale.
După alegerile locale vom face o evaluare. Ne vom aşeza la masă şi vom decide (...) Vom analiza după alegerile locale care este posibilitatea, forma care să conţină condiţiile optime pentru a participa în comun la alegeri (n.r. parlamentare), a spus Liviu Dragnea.
Liderul PSD a precizat că sunt şanse ca partidul să semneze un protocol şi cu ALDE, însă doar pentru alegerile locale.
Am discutat cu ALDE, sunt şanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE (...) Mă interesează să semnăm cu ALDE un protocol pentru alegerile locale, pentru cele parlamentare nu, a declarat Dragnea.
- See more at: http://stiri.tvr.ro/psd-si-unpr-au-semnat-protocolul-de-colaborare-la-alegerile-locale_70326.html#sthash.ykOmZXwV
Documentul are trei puncte:
  • primul, referitor la alegerile locale: cele două partide lasă mâna liberă organizaţiilor locale să stabilească alianţe şi colaborări, inclusiv pentru candidaţi unici şi pentru majorităţi locale şi judeţene
  • al doilea, acordul pe cele două tururi: PSD şi UNPR resping modificarea legislaţiei electorale în anul electoral, ceea ce înseamnă că UNPR va respinge proiectul liberalilor ce prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin
  • al treilea punct, alegerile parlamentare: PSD şi UNPR vor decide condiţiile în care vor participa pe liste comune, după alegerile locale.
După alegerile locale vom face o evaluare. Ne vom aşeza la masă şi vom decide (...) Vom analiza după alegerile locale care este posibilitatea, forma care să conţină condiţiile optime pentru a participa în comun la alegeri (n.r. parlamentare), a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat că sunt şanse ca partidul să semneze un protocol şi cu ALDE, însă doar pentru alegerile locale.

Am discutat cu ALDE, sunt şanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE (...) Mă interesează să semnăm cu ALDE un protocol pentru alegerile locale, pentru cele parlamentare nu, a declarat Dragnea.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/psd-si-unpr-au-semnat-protocolul-de-colaborare-la-alegerile-locale_70326.html#sthash.ykOmZXwV.dpuf
=================================


marți, 2 februarie 2016

Oficial oferta de energie electrică, pentru clienţii casnici. Prețul energiei electrice Digi de la RCS & RDS. De interes national! Asteptam de ceva vreme, a sosit!

 

RCS&RDS şochează piaţa de energie. 

Facturi la curent cu 13% mai mici pentru populaţie, în oferta Digi Energie

 
Energie electrica Digi de la RCS&RDS

Prețul energiei electrice Digi de la RCS & RDS


Compania RCS&RDS, cel mai mare funizor de cablu şi de sevicii de internet fix din România, a prezentat oficial oferta de energie electrică pentru clienţii casnici. Preţurile sunt chiar şi cu 29% sub cele reglementate la care plăteşte acum populaţia energia electrică. Mai mult, preţul Digi Energy este cu un neverosimil 25% mai mic decât ce oferă acum Enel clienţilor casnici care vor să renunţe la preţul reglementat de stat.

Digi Energy vinde consumatorilor casnici energie electrică la un preţ de 165 de lei MWh,fără TVA, la care se adaugă taxele şi tarifele reglementate de Autoritatea de Reglementare în Energie: tarifele de transport, distribuţie, serviciile de sistem, taxa pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, contravaloarea certificatelor verzi şi acciza, potrivit ofertei prezentate de companie pe site-ul său.

În plus, compania oferă reduceri pentru cei care sunt deja clienţi RCS&RDS şi pentru pensionari. Astfel, gospodăriile care au internet fix de la RCS&RDS sau cele care au cablu TV primesc o reducere de 10 lei/MWh, fără TVA, de unde rezultă un preţ pe kWh de 0,155 lei, fără TVA. Dacă este vorba despre pensionari care aleg să primească energie electrică de la RCS&RDS, reducerea va fi de 20 de lei, deci preţul pe kWh va fi de 0,145 lei. Reducerile se acordă pentru contractele de furnizare de energie electrică semnate pentru o perioadă de 12 luni şi dacă viitorul abonat Digi Energy nu va renunţa în această perioadă la serviciile de internet şi/sau cablu TV de la RCS&RDS.

Facturi mai mici cu până la 13%
Preţul energiei electrice furnizate de Digi Energy este mult mai mic comparativ cu cel practicat acum de cei patru furnizori tradiţionali de energie electrică şi reglementat de ANRE. Un calcul riguros este dificil de făcut, pentru că depinde de consumul fiecărei gospodării şi de tipul de abonament ales, iar furnizorii nu oferă în facturi, detaliat, cît reprezintă fiecare componentă din preţul energiei electrice. În general însă, după 1 ianuarie, preţul din factura de energie electrică de la Enel, CEZ, E.On şi Electrica, cu toate taxele incluse, este de 0,59 lei kWh, la un consum de 100 kWh lunar.


Preţul propriu zis al energiei şi tariful de furnizare înseamnă însă doar 45% din preţul final din factură (36% costul energiei, plus 9% tariful de furnizare), deci 0,265 lei. Oferta Digi Energy ar însemna 0,20 lei kWh pentru condiţiile standard (TVA inclusă) şi 0,186 lei pentru situaţia în care se aplică reducerea acordată celor deja abonaţi la internet şi/sau cablu.

Aşadar, Digi Energy ar veni pe piaţă, potrivit acestui calcul, cu un preţ cu 24% mai mic decât cel reglementat în cazul ofertei standard, şi cu 29% în cazul ofertei cu 10 lei reducere.
Dacă extindem comparaţia la preţul cu toate taxele, cel din factura pe care o primeşte consumatorul acasă, preţul la Digi Energy este cu 11% mai mic decât cel reglementat, la oferta standard, şi cu 13%, la oferta petru cei deja abonaţi la RCS&RDS.

Preţuri şocante pentru piaţa liberă: pînă la 25% sub preţul Enel din acelaşi tip de ofertă
O comparaţie cu preţurile concurenţei de pe piaţa liberă este mult mai simplă, şi arată agresivitatea cu care operatorul telecom atacă piaţa consumatorilor casnici. Şi Enel, cel mai mare furnizor de energie electrică din România pe zona de casnici, are o ofertă pentru gospodăriile care doresc să renunţe la preţul reglementat de ANRE, identică cu cea a RCS&RDS. Preţul este de însă de 197 lei MWh, pentru contracte încheiate pe 12 luni, şi de 195 de lei, pentru contracte pe doi ani. Ca şi în cazul ofertei RCS&RDS, la acest preţ se adaugă tarifele reglementate de ANRE – tarifele de transport, de servicii de sistem şi de distribuţie, contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, valoarea certificatelor verzi, accize şi TVA.

Preţul RCS&RDS este aşadar cu 15% mai mic la oferta standard decât cel al Enel, cu 20% dacă se aplică reducerea pentru cei care au un contract cu RCS&RDS, şi cu 25% dacă viitorii abonaţi la serviciile Digi Energy sunt deja abonaţi RCS şi sunt şi pensionari.

Pe site-ul Digi Energy nu apar detalii despre contractul de furnizare de energie electrică şi nici despre perioada de valabilitate a ofertei, iar la ora transmiterii acestei ştiri oficialii RCS&RDS nu au putut fi contactaţi pentru detalii. Compania a mai publicat însă informaţii referitoare la paşii care trebuie urmaţi pentru a încheia un contract de furnizare de energie şi la avantajele pe care le poate avea un consumator casnic de energie dacă schimbă furnizorul şi iese din sistemul reglementat de ANRE.

Ce trebuie să știi despre schimbarea furnizorului de energie electrică:
-se realizează conform „Procedurii privind schimbarea furnizorului de energie electrică de către clientul final”, aprobate prin Ordinul președintelui ANRE nr. 105/2014
-nu presupune înlocuirea contorului sau modificarea instalaţiei de racordare și nu implică niciun cost suplimentar de conectare sau contractare
-poate duce la scăderea preţului energiei electrice pentru dumneavoastră, în calitate de consumator, datorită faptului că poți beneficia de un preț mai mic pentru energia electrică activă comparativ cu prețul plătit către actualul furnizor, acest lucru înseamnă o valoare mai mică a facturii pentru energia electrică furnizată
Alegerea RCS & RDS ca furnizor de energie electrică îi aduce avantajul unui furnizor unic, atât pentru serviciile de televiziune, internet și telefonie, cât și pentru energie electrică.

RCS&RDS, din ce în ce mai prezentă pe zona de energie
La finele anului 2014 – ultima dată pentru care RCS&RDS a oferit date privind numărul de clienţi, compania de cablu controlată de milionarul Zoltan Teszari avea peste 1,8 milioane de abonaţi la net fix.

RCS&RDS a intrat pe piaţa energiei la sfârşitul anului 2012, în segmentul de producţie, când a achiziţionat primele parcuri fotovoltaice „la cheie”. Campania de achiziţii s-a încheiat în 2013, cu cel de-al şaptelea parc solar cumpărat la Cheresig, după ce statul şi-a redus considerabil schema de sprijin prin certificate verzi puse la dispoziţia investitorilor în acest sector. Dacă pe partea de producţie este un jucător mic, RCS&RDS a intrat puternic pe segementul de furnizare pentru persoane juridice. Doar în ultimul an, compania a semnat cu instituţii de stat aproape 100 de contracte de furnizare de electricitate, iar printre clienşi sunt BNR, ANCOM, Ministerul Apărării sau Ministerul de Interne. Compania a început să dezvolte şi propria sa reţea de distribuţie a energie electrice, deşi legislaţia actuală nu îi permite încă să o opereze singur.

Sursa:  http://atitudineseverin.ro/rcsrds-socheaza-piata-de-energie-facturi-la-curent-cu-13-mai-mici-pentru-populatie-in-oferta-digi-energy/
-----------------------------------------

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri