Google Translate

duminică, 10 noiembrie 2013

Romani treziti-va! Strict autentic. Este vorba despre... Romania. Colonizarea unei natiuni esuate


Romania de azi nu (mai) este o democratie nationala ci o ordine neo-feudala care a faramitat tara intr-o suma de baronate, de oligarhii sau de grupuri de interese locale si a transformat cetatenii in iobagi, in suspusi ai unor potentati parohiali.

Romanii de rand au renuntat la drepturile si libertatile cetatenesti in schimbul gratiei protectoare a oligarhilor locali. Spre a-si mentine puterea, amenintata de veleitati endogene si rivalitati exogene, potentatii abuzivi aflati la carma respectivelor baronate, la randul lor, au acceptat ori chiar au cautat arbitrajul corupt si coruptibil al unei conduceri centrale formate din "principi fara tara".

In ceea ce ii priveste pe cei din urma, spre a-si pastra statutul si a-si perpetua sistemul de privilegii garantat de el, acestia au „inchinat” teritoriul asupra caruia domnesc (dar pe care nu-l guverneaza) strainatatii, respectiv noilor imperii european si euro-atlantic.

Protectia externa (evident, generos compensata prin cedarea atributelor suveranitatii statale dar si a controlului direct asupra celor mai strategice active/resurse autohtone) este menita sa descurajeze sau sa contrabalanseze contestarile interne. In fapt, conducatorii (nominali) ai statului roman actual nu mai pot fi inscaunati fara avizul strainatatii si se mentin in scaun doar cu sustinerea ei.

Trebuie spus, totusi, ca atitudinea imperiala a UE sau SUA fata de Romania nu este atat rezultatul dorintei acestora cat efectul faptului ca romanii le-au tratat ca si cand ar fi imperii suzerane si astfel, inca o data, forma a creat continut. De asemenea, romanii au „invitat” actorii regionali si globali sa preia conducerea tarii, internationalizand luptele politice interne si lasand impresia, prin nevolnicia cronica a guvernarilor succesive, ca intr-un stat cu semnificatie strategica pentru acei actori, puterea este vacanta. Intr-un atare context si in atari conditii natiunea a devenit un teritoriu, poporul o populatie, statul o colonie, cetateanul un serb iar democratia o impostura.

Prima problema a Romaniei nu este, deci, coruptia ci feudalizarea; coruptia este produsul feudalizarii, al unei ordini feudale care functioneaza intr-un invelis institutional democratic ori al unui fond feudal arhaic inghesuit intr-o forma nationala moderna. Actualii conducatori asa-zisi nationali ai Romaniei nu pot rezolva cu adevarat problema coruptiei intrucat eradicarea acesteia ar presupune combaterea feudalizarii. Or, neo-feudalismul este nu doar izvorul coruptiei ci si baza statutului lor.

In incercarea de a castiga timp, conducatorii de azi ai tarii ne spun ca Romania se poate moderniza doar lasandu-se civilizata de Occident; adica pornind de la starea de colonie. O colonie in care ei sunt si raman "guvernatori" sau "vice-regi".

Cu alte cuvinte, Romania, ca stat national esuat, ar putea deveni stat national modern numai dupa ce va fi reeducata de metropolele occidentale. Astfel, independenta tarii ar fi abandonata, chipurile, nu spre a obtine garantii externe pentru pastrarea domniilor interne ci pentru a-i reciviliza pe romani si a-i readuce, pe un plan superior, la starea de natiune. Pe de alta parte, celor care deplang colonizarea Romaniei si cheama la actiune impotriva unui atare statut, li se spune ca lupta pentru decolonizare este prematura intrucat "misiunea coloniala” nu s-a incheiat si, deci, opera de civilizare prin colonizare nu este implinita inca.

Asadar, teza elitei actuale autoproclamat progresiste a Romaniei neo-feudale, este ca natiunea romana originara, nascuta ca forma fara fond si pervertita apoi de nefastul experiment national-comunist, nu a putut fi modernizata de regimul post-comunist ticalosit si astfel, a esuat. Cel din urma, in loc sa o europenizeze (prin europenizare intelegandu-se preluarea „adevaratului” model de democratie moderna apartinand vestului european si euro-atlantic), in ticalosia lui retrograda, a impins-o spre neo-feudalizare. Cu alte cuvinte, dupa colapsul comunismului real, la confluenta neo-comunismului de tranzitie cu capitalismul de cumetrie a aparut neo-feudalismul.

Cum un proces natural de trecere de la statul feudal anacronic la statul national modern ar lua un timp prea indelungat, pastrand si chiar agravand decalajele civilizationale dintre Romania si Occident, ni se propune - sau, mai bine spus, se impune - acceptarea statutului de colonie prin care Occidentul ne modernizeaza direct, rapid si eficient; respectiv se proclama renuntarea la independenta. In cele din urma, redevenita natiune, Romania se va emancipa sau se va autodetermina dinnou; de asta data ca stat-natiune component al Imperiului European de Apus numit UE.

Asta se intampla acum in Romania. Sa fie oare acesta unicul drum pe care poate merge Romania spre un destin mai bun? Aceasta mai ales in conditiile in care democratia occidentala este ea insasi in criza iar lumea occidentala, cuprinsa de egoism national, este ea insasi corupta? Este acesta oare drumul pe care si-l doresc romanii? In deruta lor suicidara multi sustin, din nenorocire, un asemenea curs. Multi dar nu cei mai multi.

Mai are, insa, importanta optiunea majoritatii romanilor? Cei care cred ca optiunea romanilor este diferita si se bat pentru ca ea sa fie luata in considerare sunt in acelasi timp lideri anti-sistem (sistemul combatut fiind cel neo-feudal si neo-colonial iar nu cel national si democratic, Europa imperiala iar nu Europa federala) si lideri nationali adevarati. Ei sunt combatuti pana la anihilare de adeptii „modernizarii Romaniei prin colonizare”.

Anihilarea are loc prin asasinare civica sau politica iar tehnologia folosita este asa-zisa "lupta totala impotriva coruptiei". O vedem zi de zi, ceas de ceas si in proportie de masa pe ecranele televizoarelor. Astfel, "industria anticoruptiei" care in prezent terorizeaza Romania, a transformat scopul - eradicarea coruptiei care, in realitate se poate realiza doar prin renationalizarea statului - in mijloc - adica in arma pentru lichidarea liderilor nationali, respectiv a celor care urmaresc renasterea natiunii romane prin forte proprii si modernizarea ei prin efort romanesc coerent.

Iata cheia care permite intelegerea criteriului de selectie unindu-i pe toti cei trimisi in masina de tocat a fabricilor celui mai corupt si mai anti-national sau anti-romanesc fundamentalism (talibanism) al "anti-coruptiei". Condamnarea (a se citi „eliminarea”) are loc nu in functie de faptul ca esti necinstit sau cinstit, ca faci parte din cercurile opozitiei sau din cele ale puterii, ca esti fanul Presedintelui sau sustinator al Guvernului, ca esti om politic, om de afaceri sau om de cultura, ca esti bogat sau sarac, ca te pierzi in masa, te situezi in clasa de mijloc sau te ridici in elita.

Cei urmariti si condamnati sunt cei care sunt, au potentialul de a fi sau capacitatea de a-i sprijini pe liderii nationali. Adica cei care refuza - explicit sau implicit, intentionat sau neintentionat, din motive corecte sau din motive gresite - atat feudalizarea cat si colonizarea Romaniei.

Din aceasta perspectiva miza nu mai este acum modernizarea sau feudalizarea ci supravietuirea sau disparitia natiunii romane ca natiune moderna de sine statatoare. Ca pierzand batalia romanii vor pierde totul, este indiscutabil. O atare disparitie nu va aduce, insa, vreun profit nici Occidentului. Dimpotriva. Numai de ar pricepe la timp aceste adevaruri cei ce mai pot face ceva; fie ei dinauntrul sau din afara sarmanei Romanii!

PS – Dupa terminarea redactarii acestui eseu mi-a parvenit o analiza publicata de Deutsche Welle (analiza a carei lectura a fost recomandata pe blogul personal chiar de catre Primul ministru Victor Ponta), potrivit careia „baronii locali sunt legitimi”, respectiv mai legitimi decat conducatorii de la centru ai statului roman. Concluzia este justa doar in conditiile unei ordini neo-feudale intrucat atunci, intr-adevar, „baronii locali” au un „contract social” direct cu poporul, care le este mai loial lor decat institutiilor centrale, in timp ce „principii de la centru”, lipsiti fiind de o „feuda” proprie (fiind, deci, „fara tara”) au exclusiv o legatura indirecta, mediata de cei dintai.

Pornind de aici, analistii germani recomanda sa se treaca peste suveranitatea statului roman, se subantelege „ilegitim”, spre a se lucra direct cu „baronii locali cei legitimi”, macar si pentru faptul ca astfel costul „inevitabilei” coruptii romanesti va fi mai mic.

Aparent in sprijinul proiectului de „descentralizare administrativa” a Romaniei, aceasta abordare nu are nimic comun cu ideea regionalizarii europene intr-o lume moderna si post-moderna, idee care nu urmareste regionalizarea Europei (cu desfiintarea statelor-natiune) ci europenizarea regiunilor (in scopul consolidarii statelor-natiune).

In acest sens, o buna regionalizare sau descentralizare nu trebuie sa aiba la baza, sa consacre si sa legitimizeze puterea oligarhilor locali ci, dimpotriva, sa o desfiinteze si sa o integreze in ordinea democratica nationala romana, precum si in cea transnationala europeana. Ceea ce sugereaza, de fapt, articolul publicat de Deutsche Welle este condamnarea Romaniei la un statut special de tip colonial in cadrul UE. Trist, foarte trist! Grav, foarte grav! Inacceptabil, cu totul inacceptabil!
Sursa: corectnews.com
======================

Colonizarea unei natiuni esuate (II)

Scris de Adrian Severin in 08 noiembrie 2013 la 15:41, in Politics.
==================================================
==================================================================
Cititi si:

Colonizarea unei natiuni esuate (I)

Scris de Adrian Severin in 07 noiembrie 2013 la 18:50, in Politics.
 
==================================================================
===============================================
============================
 
★★ Treziti-va romani!  ★★ 
 

 
====================================
==============================================
================================================================
 
 
ATENTIE! O PROPUNERE EXCELENTA!
SUSTINETI. DISTRIBUITI.
 
Şi totuşi ce e de făcut? Dacă se mai poate face ceva...
RăspundeţiȘtergere

Răspunsuri

 
  1. Mana pe par si la cap, ca la oina !
    Ștergere


  2. Se poate face ceva. De exemplu sa se prevada in legea electorala ca alesii trebuie ca inainte de alegeri sa depuna la tribunal lista cu angajamentele pe care si le asuma iar dupa primul an de mandat sa raspunda punctual la nerealizari. Daca nerealizarile depasesc 50% sa fie demis de drept. Procentul poate fi si altul, depinde de noi. Blogherii in loc sa ne intoxice cu moralisti cu dosare penale ar putea lansa si sustine o asemenea idee.
  3. ========================
  4. Crystal Clear Com :
    20:58:33, 09 Nov 2013 19

    dupa episodul in care a demonstrat cat de corupti sunt politicienii romani (deci, inclusiv domnia sa!), iata ca vine cu un text care exprima multe adevaruri despre politica romaneasca, care devoaleaza ceea ce este atat de evident! problema este ca nu mai are cine sa-l asculte, pentru ca oricata dreptate ar avea, a facut dovada faptului ca ,,banul e ochiul dracului "!
  5. Emanuel Herescu  /// Intortochiate explicatii.Forma formei fara forma.Problema fiind coruptia in sine.Functionarul public nu este multumit cu cat este platit. Chiar daca, pe alocuri, extrem de generos remunerat. Din contra, se vrea un varf, cu cat mai mult platit, cu atat isi aroga merite, creand ca i se cuvine. Nu doar leafa.Si iata cum,argatul se vrera a fi stapan. Impetindu-si 'doru' cu cei precum el.Ajungandu-se astfel la un cancer al societatii. Celulele organismului romanesc, cu rol de protectie, lasate astfel,ajung malingne.Secatuint bietul trup al bastinasului.. Ce mai tura -vura. Nereusitul acesta,neam de stie el ce, un clar exemplu. Din origini, nu l-ar vota nimeni. S-a 'transformat in 'severin'.Sa de bine auzului. Spre inselare. Reprezentand popualyia care nu l-a ales. Fiind prins cu matza-n sac. Avannd un ocean de neobrazare, fapt dealfel specific astora, sa creda ca ne mai poate prosti cu baliverne. Daca nu ar fi fost impletitura mai sus pomenita, coruptria in floare, demult era un nefiind. Alde zoaele astea , functionari, demnitari de cotetz, tot mai nadajduiesc in gandul CA Cetatenii EXISTA pt ei, si nu ei pt Cetateni. Daca n-ar fi coruptie, problema s-ar rezolca extrem de simplu. S-ar constata averile astora si sursa de venit.232% dintre ei si-=ar frange gatu' aici. Iei 2 lei si reusesti sa ai averi de 15. Sau ar trebui cu totii onorati cu Premiul Nobel intru ale economiei, sau cu premiul Rahovei.

========================================
============================================================

50 de comentarii:

  1. Consiliul Naţional al PSD, antrenament pentru anul electoral 2014: „Trebuie să câştigăm tot!“ |

    Conducerea PSD le-a transmis liderilor din teritoriu, prezenţi sâmbătă la Consiliului Naţional al partidului, că trebuie să iasă pe primul loc la alegerile europarlamentare din mai 2014 şi să câştige bătălia pentru alegerile prezidenţiale. Un singur lucru au uitat să spună liderii PSD: dacă vor avea candidat propriu sau dacă îl vor susţine pe Crin Antonescu pentru fotoliul prezidenţial.

    Peste 4.200 de social-democraţi au umplut sâmbătă Sala Palatului din Bucureşti pentru a asista la Consiliul Naţional al partidului. Formal, pe ordinea de zi a şedinţei figura prezentarea unui raport privind activitatea forului, validarea componenţei Comitetului Executiv Naţional şi a Biroului Permanent Naţional ale PSD. De fapt, actualii lideri ai PSD, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, dar şi foştii preşedinţi, Mircea Geoană şi Adrian Năstase, au ţinut discursuri mobilizatoare pentru liderii organizaţiilor din teritoriu.

    http://adevarul.ro/news/politica/consiliulnational-psd-antrenament-anul-electoral-2014-trebuie-castigamtot-1_527e43adc7b855ff56d6f15d/index.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian Severin e cel mai indicat sa ne dea lectii de onoare si demnitate. Urmeaza dl. profesor Adrian Nastase apoi intelectuali de marca precum Sorin Ovidiu Vintu si Jiji Becali (dupa ce iese). Stie Burcu ce oameni fini a avut sub cheie si asta e motivul ca-i scoate la inaintare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai dobitocule, nu Burcu sau Severin e problema!
      Iar daca veni vorba, chiorete, din tot ce scrie Severin, tu prin Romanica lui Pazvante Chioru nu recunosti a fi nimica? Ba boule, invata sa citesti, sa rumegi bine, si lasa impunsul unora si altora, animalule!

      Ștergere
  3. Uai, si ce tot urli ca disperatul sa ne trezim ! Ca m-am trezit, dreaq, de pe la ora 6 !
    Ciocu mic si lasa lumea sa doarma, nu te mai sparge in figuri !

    Sssstttt....

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi totuşi ce e de făcut? Dacă se mai poate face ceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mana pe par si la cap, ca la oina !

      Ștergere
    2. Se poate face ceva. De exemplu sa se prevada in legea electorala ca alesii trebuie ca inainte de alegeri sa depuna la tribunal lista cu angajamentele pe care si le asuma iar dupa primul an de mandat sa raspunda punctual la nerealizari. Daca nerealizarile depasesc 50% sa fie demis de drept. Procentul poate fi si altul, depinde de noi. Blogherii in loc sa ne intoxice cu moralisti cu dosare penale ar putea lansa si sustine o asemenea idee.

      Ștergere
  5. LA MULTI ANI bravilor artileristi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Da muei, ce mai tunuri avem in Romanistan!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dake nu sunt prea indiscret, asea cu dimineata-n cap, Adriean asta, de mai sus, nu-i tot ala care se indeletnicea, de zor, cu shpaga, prin Shparlamentul mUE ?
    Parke seamana....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eo care ma gandeam ca, deja, jioaca table cu Jiji Fekali...

      Ștergere
    2. Pese: ori ne trimite invataturile sale, din parnaie, da n-am sesizat eo !

      Ștergere
  8. Daca luam de bun titlul (o natiune esuata) atunci e bine ca ne colonizeaza altii daca noi nu am fost in stare sa evitam esuarea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună-i dimineața, people! @ cezarikă fără frică. să mă sugi de lingurikă! ca să-ți fie ziua bună. să mă sugi si de turbină.

    RăspundețiȘtergere
  10. ...kk pisu cu catelul ,
    tata zaua eu muncesc !
    ..poluez apa , aeru si mediu ,
    dar ma doar la..bascheti
    Luna plina-i viata mea,
    ..doare in cour de natiune,
    Ponticu , mi-a marit
    D-amoca ...penzia!!!
    Anda face versuri calpe ,
    Nespalata si desculta,
    din parcare ..pe trotuar
    tata zaua ..ea munceste !
    Kk pishu cu catelul.....!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa traga ARTILERIA ...di PUTA INFANTERIA !
    Lamulti ani ! Czar

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand veti avea si voi TUNURI AUTOPROPULSATE cu un echipaj de ..3(TREI-BAAAA! )oameni si care trag per minut 5 proiectile care cad toate in acelasi timp si acelasi loc ...mai vorbesc cu voi !!!
    Pana atunci ..KK pihu cu catelu...!! Czar

    RăspundețiȘtergere
  13. Băi Cezărel-futu-te-aş la gîlci niţel, tu doar ştii că pifanteria e regina, iar artileria e regele. Regele, la regină i-o trage la buci, de cosor să m-apuci!

    RăspundețiȘtergere
  14. PS: Cezare, muei Petrike, vreau pe koorul tău să fac o încadrare de-o furcuţă, linje-m-ai tu buey la puţă.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey tunare...tot la fel aveti UNITATEA DE PRECIZIE ...adica sa lo0viti DEALUL ...musai dupa vreo 20 de lovituri de ...reglaj ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu buey Maimukles, acu o reglăm cu precizie din prima, măsură cu măsură, astfel încît cînd de la mine "Pleacă lovitura", să ţi-o pun direct în gură.

      Ștergere
  16. Uoai tu... tu... tunarilor, v-o trageti, v-o trageti?

    RăspundețiȘtergere
  17. Uai, da ce mai trece timpul !
    Parca mai ieri ne felicitam...
    Eote, bre, un remembar:
    ==================================
    Anonim 10 noiembrie 2012, 19:18
    Baaa, azi de ziua Artileriei, le urez astora de si-au mincat viata prin poligoane, prin noroaie, ploaie si zapada-printre care ma numar si io, La Multi Ani! Si de ziua noastra, doresc de asemenea sa-i trag 2 ciocane lu Cezar maimuca...da nu de alea de foc. De alea gen "Singer"; stiti voi: Batut si _utut ca masina de cusut.

    Anonim10 noiembrie 2012, 19:29
    Muei, sa facem reglajul pe kurul maimucei! Intr-o furcutza-l incadram si la buci voios ii dam!

    PS. Vezi ca maimuca ie pretina cu cioarele alea de la Tm de aratara aia la tv cum zboara. Parca maimuca mai era prietena cu o cioara mica si lindika din Urziceni!?

    PMT10 noiembrie 2012, 19:51
    Extras din Imnul artileristilor damboviteni :

    "suntem frumoşii artilerişti de lângă gară
    pe care amintirea n-a încetat să-i doară
    şi pentru că situaţia e gravă
    hai camarazi, mai bem încă o salvă! "

    BRAVA buei, ia sa trag si eu o halba, in cinstea voastra ! Mai ales ca am avut si eu, prin familie, artileristi ! Doi ! Din care unul a fost comandant de regiment ! Surd si cu coaiele cat nucile de cocos !

    Oameni de isprava tunarii astia !

    Anonim10 noiembrie 2012, 20:24
    Da buei, de isprava! Pina si Nafpuleon fu hartilerist! Saracu coiosu tau! Cre ca i se trage de la atitea "Apucati, ridicati!" falcelele.
    Da, cica pifanteria ie Regina Armelor, iar hartileria ie Regele, ala de-o reguleaza cu ciocane...
    Buei maimuco, shobolan de transhee unde te pitish? Vino aciulea sa-ti frig un ciocan sa umbli cu izmenele bagate-n kur 1 an! Buei, Cezare/Znaibere, nu iau bani si-ti dau si garantie!

    Anonim10 noiembrie 2012, 20:28
    SA TRAGA ARTILERIAAAAA .....de puta infanteria!!! Czar


    Anonim10 noiembrie 2012, 20:28
    Pe.Se. -La multi ani !!


    Anonim10 noiembrie 2012, 20:32
    Multumim buei!!! Si vezi ce faci cu cioarele alea din TM ca dadura la TV ca cica-s conduse de-o cioara din Urziceni!

    Anonim10 noiembrie 2012, 20:34
    Bey la astia cu falcelele , suprema realizare este ca dupa 3zile de aranjat ..tunurile primele ......10 proiectile sa nimereasca...dealul !!??Buey nu radeti ca nu glumez..am vazut eu ca am fost cu ei la ,,lupta " Moama ce de prieteni mi-am factut dupa ce le-am prezentat constatarea mea!!!! Sniper one
    ======================

    Ce mai zboara timpul !
    Iaca ca trece si ziua tunistilor si vine Ziua Semegheului, pe 12 !
    Plin de evenimente sfarsitul de toamna este !
    Ioi !
    Frun pic de mue proaspata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi copii, dar de Mutănelu kăkăcios mai ştiţ ceva? Ori l-or fi îcor(n)onat ăia di Burkina Fîsso reje, că tot se lăuda iel că-i cu sînje albastru ca salamandra...

      Ștergere
    2. S-o dus baa! O sucombat....!!

      Ștergere
    3. ..o supt combat ..supt Vulvoi....

      Ștergere
  18. Trage ..intaiul.....si pleosc !
    Trage bateriaaaaa.......la loc comanda ! S-a terminat razbelul !!...hi..hi..hi..Czar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Artileria sprijina in lupta ..INFANTERIA ..cam asa :
      Trage bateriaaaaaa....si vjjjjj-pleosc ....
      Baaaa -tu-va in gura ...Nu IN CAPUL nostru.....mai incolo vreo 3 Km...!!!!

      Ștergere
    2. Cezărilă, buăi răpănilă, buăi, să-i pupi în kur pe artilelişti!!! Păi buăi, ăia ştie carte, nu ca tine de nu ştii să numeri pînă la 20 decît dac-ţi dai jos gumarii din ţurloaie-pupa-m-ai la koaie!

      Ștergere
  19. Buăi, una peste alta şi io peste Czar maimuca-pupa-mi-ar buca: Uăi să fim sănătoş cu tonţii, de la cel cu barba sură-Nea Bazileus, pîn" la ce cel cu ţîţa-n gură- Cezărel-koaie de purcel!!! ............
    ......Postează aciulea Enea Vasile, numa" subjecturi tari, da" cine să-l asculte şi comenteze? Bleeeaaaahhh!!! Cezar Mucilă care-i suje făr" de milă? Buăi, ia roiu la Nea Merin Caşcavalos, ori la ăla de-şi spune acu Kukurozi.com- cu-cu-rozi-mi-l-ai Cezare!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai, videti ca l-o apucatarea pe Nenea Bozea iara sa sondeze cu opinia !
    Dati-i omulu variante de opine, ca nu mai stie de-o facut bine, ori ba, cand o urlat la noi, des dimineata, ca sa ne trezim !

    RăspundețiȘtergere
  21. ,,Şi totuşi ce e de făcut? Dacă se mai poate face ceva...''

    S-o facem lata!

    Cu cine sa faci ceva? Cu Zgonea?! Asta-i la fel de prostan si inchipuit precum Visan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-l punem obar-sef pe Don Cur di Leu din Birtolomeu, ca el e specialist unu (si sofer) in latit !

      Ștergere
  22. Uai, oare ce-or mai face cele 7,4 meleoane ?
    Ce vremuri, bre, ce vremuri ! S-au dus timpurilii cand gaseai muie la fiecare colt de strada ! Curgea numa muie si miere p-aciulea, prin Romanistan !
    Actiune, bre: cand trecea fro zi fara sa-si asume boc (boc=cacat in limba turca) fro lege, ne ciuruia gaozarul sef ! Iar cand fro 7 meleoane il ciuruiau pe "tiganca imputita", ne-o tragea cecereul si Muica Macovrei !

    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: M-am saturat dreaq de aceeasi placa zilnica: privatizari de succesuri, cresterea taxelor, iobagizare nationala...

      Ștergere
  23. Uăi, să nu ziceţ, că Viurelu o sucomabt! Ar fi păcat k din fauna noastră să lipsescă tocmai kăcăciosu...Oricum, acolo unde-o fi el acu, să ştie că în cinstea lui beu o rachie, iar de tot o fi supărăcios, pe lumea ai"laltă să-mi sufle în flaut mie!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce zi faina, aciulea la mitici !
    Azi merea a dreaq de fain un gratar, la frunze uscate, ca iarba verde s-a cam dus !
    Acolea, niste pastrama, niste carnati de aia cul, de la sibieni, oleaca de mitilic de calitate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci dreq din claţă şi manifestează împotiva gazelor de şest şi pentru proştii ăştia ai mei d"aciulea dintr-un tîrg-kkum-aş în el, în care totul se vede în roz!

      Ștergere
  25. Muei, pun şi eu mâna pe par, dacă Ţezărelu îmi pune mai întâi scurmacele lui pe mătărîngă ca să-i ia pulzu. Dar mai întîi să se spale pe ele cu trietilenglicol-trage-i-aş-o la coorul golele ele şi să ma lese-ca să nu se ardă-să stuchesc în ele.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ase bre..hai fiti revolutionarii lu pazvante Chioru..cu demi URGUL in frunte ! ...ca parul vi-l dau ..sa-l mangaiati ..pe rand....ioy..ioy.....

    RăspundețiȘtergere
  27. dar unde a fost si domnia sa oare cativa ani??e domnule Severin?parca ai facut parte din aceeasi clica!nu??
    banii la tine au avut acelasi miros ca si la ceilalti din guvern sau ma insel?ce as mai juca oina cu voi sa va dau la ciomege de sa va sara fulgii de cacaciosi ce sunteti ca at dus tara la sapa de lemn si mai strigati si hotii mancati-asi ficatii la toti de banditi mati provocat sa va spal o tara ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, manca-ti-asi fecatu, nu mai tipa asea tare, ca te aozim !

      Ștergere
  28. trezește-te cezărele că e oara 9 să ne scarpini pi la OO, sugene-ai și trompa nouă!

    RăspundețiȘtergere
  29. Care OO ?
    Care trompeata ?
    Esti baiat ori esti fata ?
    de esti ..fata si baiat
    Ia de papa un KK-t !

    RăspundețiȘtergere
  30. AICI RADIO EREVAN.
    CEZARE, MUEI DRAGHE
    TE ROG SUFLA-MI IN BURLAN.
    CA BURLANUL ARE ZGURA
    LUA-MI-AI TU TZITZA UN GURA.
    FOAIE VERDE SI-O LALEA
    POTZI SA IEI SI ALTCEVA
    BAIETZII DE ITZI VOR DA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ZICE CEZAR PETRIKA-PUTZA MIKA PE ARMUIE-AS DA:
      "Cum arată Miss Univers 2013..."
      PAI BINE MUEI PETREUSH, VIN' LA MAMA SI BAGA-MI TARTACUTZA AIA A TA IN BORLAN DE VRAI SA VEZI CEVA INTERESANT. MUEI, O SA ZICI CA IESTI IN PESTERA MUIERII. DIN LOC IN LOC CITE-O STALACTITA, IAR DE-MI SUJI MAMA LINDIKUL, TE TRATEZI SI DE AMIGDALITA.

      Ștergere
  31. Am lipsit putin, ca m-am ras si m-am ferchezuit nitzel...Ce zicetzi, pot sa ma duc ast' seara la Disco?

    RăspundețiȘtergere
  32. La Mulţi Ani artileriştilor, atît cît oţi fi rămas!!! De asemenea să vă dea Ăl de Sus sănătate; Admin + tuturor celor care citiţi acest blog, cei din clubul Zoo + 9!
    În cinstea voastră şi desigur şi a mea, voi bea o tescovină cu cifra octanică de 55, iar dop"aia mă duc la cuibar, că de muine o luăm de la capăt.
    NB la Zoo + 9! Cezare, ia vezi tu că pe la 2 mă ciupeşte un purice de oauă. Buei, ia de-l prinde şi muine dimineaţă ni-l arăţi şi 9.
    Salveee!!! A plecat lovitura!!!! (Cezare deschide guraaaa!!!)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri