Google Translate

duminică, 8 noiembrie 2020

In ATENTIA REZERVISTILOR - pensionarilor militari

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) a anunțat azi în cadrul unei conferințe de presă că partidul său este de acord cu condiționalitățile impuse candidaților la aceste alegeri parlamentare de Biserica Ortodoxă Română:
---------------------
”Am observat că voci credibile din Biserica Ortodoxă au transmis un mesaj către alegători, mă refer aici la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, care stabilește niște criterii pe care consider că politicienii care își respectă țara și prețuiesc alegătorii ar trebui să le îndeplinească.
----------------------
Îi asigurăm că în ceea ce privește Partidul Mișcarea Populară colegii noștri nu au o problemă în a respecta Biserica și nu au o problemă în a ține cont de regulile care sunt firești într-o societate democratică așa cum e a noastră care respectă tradițiile.”
, a spus europarlamentarul Eugen Tomac, șeful PMP la întâlnirea cu presa. ---------------------------


Când și noi REZERVIȘTII/pensionari militari vom avea măcar una/ori câteva VOCI... de luat în seama??? PROBLEMA este gravă... și trebuie sa ne frământe! Trebuie găsite SOLUȚII!

Un comentariu:

  1. Țâfnos e nana și Ciuca asta!🔴Divergențele între MApN și pensionarii militari se accentuează în pofida intensificării dialogului
    21 oct 2020 / 20:06
    ------------------------
    🔴Ieri, 20 octombrie, a avut loc o nouă întâlnire între ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, și reprezentanți ai Forumului structurilor asociative ale personalului militar în rezervă și în retragere.
    --------------------------
    🔴Deși MApN nu a făcut încă publică desfășurarea întâlnirii, aceasta a fost intens mediatizată pe rețelele de socializare, după ce președintele în exercițiu al Forumului, Col. (rtr.) Marian Tudor, a postat azi pe pagina de Facebook a grupului Romil București un mesaj privind derularea evenimentului.
    -----------------------------
    🔴Conform mesajului, întâlnirea a fost inițiată de ministrul Ciucă și a avut ca scop discutarea aspectelor legate de proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii nr. 223/2015 (PL-x 199/2020).
    --------------------------
    🔴Discuțiile s-au axat pe faptul că există diferențe semnificative între prevederile propuse de pensionarii militari pentru acest proiect de lege și cele susținute de ministerul apărării, care au fost deja înaintate parlamentului.
    -----------------------
    🔴Potrivit autorului postării, discuțiile nu au condus la niciun rezultat, iar aceasta se datorează faptului că, în ciuda multiplelor modificări solicitate de pensionarii militari pentru PL-x 199/2020, ministrul apărării susține în continuare varianta transmisă parlamentului, acceptând doar ca, în art 59 al proiectului, să fie eliminată formularea „după data aplicării în integralitate a legii cadru 153/2017” (n.a. cu referire la actualizarea pensiilor militare) și să se introducă data concreta “1 ianuarie 2021”.
    -------------------------
    🔴Foarte interesantă este și reacția pe care ministrul Ciucă a avut-o atunci când a fost informat că propunerile pensionarilor militari au fost înaintate și vicepreședintelui Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, deputatul Radu Babuș: 🔴🔴🔴 “în acel moment dl. ministru s-a ridicat, mi-a comunicat că discuția s-a încheiat și mi-a transmis ca de acum încolo să ne soluționeze problemele domnul deputat Babuș”, se precizează în mesaj.
    -----------------------
    🔴🔴🔴Președintele Forumului concluzionează în postarea sa că, foarte probabil din considerente politice, ministerul apărării nu a dorit rezolvarea problemelor, ci impunerea unei variante pe care însă rezerviștii nu o pot accepta.
    --------------

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri