Google Translate

joi, 5 noiembrie 2020

MANIFESTATII S.C.M.D. – 4 NOIEMBRIE 2020

 


MANIFESTAȚII S.C.M.D. – 4 NOIEMBRIE 2020

-         In atenția tuturor celor interesați –

joi, 5 noiembrie 2020

-------------------ATENTIE,  REZERVIȘTI --------------------

Pentru S.C.M.D. este limpede ca ”strategii” de la M.Ap.N., vinovati fata de noi inca din 2010, ne pregatesc o surpriza similara cu aceea facuta pensionarilor civili. Acestora li s-a dat o lege, fara obiect definit, in 2018 cu aplicare in 2021, adica niciodata, fiindca se lucreaza deja la o noua lege. Noua ni se baga pe gat ”amendamentele M.Ap.N.” la Legea 223/2015, sustinute si de tucalarii de serviciu ai ministrului Apararii, cu aplicare din 2026, adica la pastele cailor, intrucat lucreaza in secret la o noua lege care sa ne decupleze cu totul pe noi, cei vinovati ca ne-am nascut, cand ne-am nascut, de camarazii in activitate.

Fata de cele de mai sus, C.N.R. al S.C.M.D. a decis anul trecut sa facem lobby in Parlament, printre deputati si senatori, indiferent de culoare politica, pentru revenirea, prin amendamente, la forma initala a Legii 223/2015. Manifestatia din 25 octombrie, de anul trecut, a incununat aceasta actiune, majoritatea parlamentara de atunci fiind de acord. Dar Guvernul a cazut si am reluat actiunile, o mare pondere avand-o, pe langa Bucuresti, filiala 1 Constanta si dl. vicepresedinte al zonei 2 SCMD – cdor. (r) Ilie Truta. Drept dovada, majoritatea parlamentarilor care au initiat amendamente in sprijinul rezervistilor au fost si sunt senatori si deputati de Constanta.

Razboiul nostru cu reprezentantii M.Ap.N., inceput in Camera Deputatilor, in decembrie 2019, la Comisia de Munca, continuat si castigat in martie a.c. la Comisia de Aparare a Senatului, inca in derulare astazi la Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, a dus in urma negocierilor, la o noua forma a amendamentelor pe care le sprijinim si pentru care facem lobby pe langa deputati, inclusiv in strada, in aceste zile.

Toti deputatii, indiferent de culoare politica, au fost si sunt contactati de filialele S.C.M.D., care le inmaneaza oficial tabelul cu amendamente si documentele probatorii anexate. Oficial inseamna cu confirmare de primire, cu numar de inregistrare la ministerul, prefectura sau biroul teritorial al deputatului ori senatorului destinatar.

Domnul cdor. (r) Ilie Truta ne-a anuntat incheierea operatiunii, cu Braila, ieri 4 noiembrie, in intreaga Zona 2 (sud-est). Tot ieri, au incheiat operatiunea pe Zona 4 (sud-vest) filialele coordonate de dl. vicepresedinte col. (r) Butiu Marin.

La fel pentru Zona 6 si filialele bilingve, dupa cum ne informeaza dl. vicepresedinte col. (r) Adrian Deac de la Targu Mures.

Cu o activitate deosebita, pe langa vechiul Guvern si pe langa deputatii si senatorii locali, Filiala 2 Targu Jiu, ne informeaza prin dl. presedinte col. (r) Munteanu Vasile, ca a inclus in actiune si Prefectura si a asociat demersului filialele locale ale ONG-urilor rezervistilor. La Ramnicu Valcea, actiunea se incheie astazi, sub coordonarea presedintelui de filiala, dl. col. (r) Dumitru Copaceanu. Restul filialelor continua actiunea.

La Bucuresti, conform aprobarii, a avut loc mitingul din fata Ministerului de Interne, d-lui Vela cerandu-i-se sa inceteze, sub pretextul ”reformei”, indepartarea profesionistilor, desfiintarea gruparilor mobile de jandarmi, etc. si sa nu mai sprijine demersurile ticaloase ale juristilor si finantistilor de la M.Ap.N., impotriva rezervei. Asa cum s-a intamplat peste tot in tara, documentele au fost inregistrate la minister cu nr. 53422/04.11.2020.

A urmat marsul protestatarilor spre Camera Deputatilor la mitingul de acolo, cerandu-se presedintelui Camerei sa admita supunerea la vot a amendamentelor propriilor colegi si sa respinga, in prezent si pe viitor, orice presiune si manipulare din partea M.Ap.N. Documentele au fost inregistrate la Registratura Generala a Camerei Deputatilor cu nr. 1354/04.11.2020. De aici, manifestantii s-au deplasat spre sediul M.Ap.N., ocupand, pentru prima data, trotuarul dinspre Hotel Mariott, din fata intrarii principale in minister. Speriati, trepadusii ministrului, prin vocea ”autorizata” a unui oarecare col. Opris, au cerut delegatiei S.C.M.D. sa lase documentele fara inregistrare oficiala. Intrucat stim dintr-o veche practica, noi cei din S.C.M.D., ca nici scrisorile inregistrate si trimise personal ministrului, nu ajung la acesta (vezi cazurile rapoartelor noastre catre ministrii Corneliu Dobritoiu si Mircea Dusa) dupa ce a incercat, in zadar, sa explice posibilitatile de inregistrare, seful delegatiei noastre dl. gl.fl.aer. (r) Iosif Balan, vicepresedinte/secretar general (i) al sindicatului, a refuzat, pe buna dreptate, sa lase documentele. Daca prin subordonatii, supraplatiti pentru asta ai ministrului, nu se poate, intrucat, indiferent de culoare politica, ministrii Apararii sunt manipulati si strict controlati, exact de calaii nostri, S.C.M.D. se va adresa d-lui gl. (r) Nicolae Ciuca, prin superiorii domniei sale, presedintele si premierul Romaniei. Oricum, a avut dl. ministru ocazia sa auda ieri, pe viu, opiniile pe care le au rezervistii despre promisiunile facute si neonorate in ceea ce ne priveste.

Televiziunile si radioul au fost prezente. S-a filmat, s-au luat interviuri si, ca de obicei, de cand s-a instaurat ”democratia progresista”, s-a pus batista pe tambal!

Actiunile SCMD vor continua pentru ca acum este momentul! Pana in alegeri!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

3 comentarii:

  1. 🔴Militarii în rezervă protestează împotriva modificării pensiilor
    -------------
    🔴Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) anunță o serie de proteste, în următoarele zile, cu privire la modificarea Legii pensiilor.
    ------------------

    RăspundețiȘtergere
  2. 🔴PMT și tuturor/toți ceilalți vechi COMBATANȚI de pe acest BLOG: 🔴A VENIT vremea/sa vrem... 🔴sa ne adunam din nou! 🔴Sunați ADUNAREA.../🔴dați de veste! 🔴🔴🔴DUMNEZEU, CU MILA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rezervistii militari au fost umiliți de Olguta Vasilescu,fiindu-le ,,inghetate,,pensiile de serviciu,astfel se face ca au fost ajunși din urma și depășiți de alte categorii de salariați care nu au trecut la viata lor,prin privatiunile vietii de militar !!!Este un ,,joc,,periculos pentru cei cu putere de decizie și trebuie sa revină grabnic la situația inițială..!Niciunde în lume,militarii nu sunt tratați astfel...!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri