Google Translate

luni, 4 ianuarie 2021

ȘAPTE din ZECE polițiști vor să își SUSPENDE activitatea din cauza înghețării salariilor

 

FĂRĂ PRECEDENT: 🔴ȘAPTE din ZECE polițiști vor să își SUSPENDE activitatea din cauza înghețării salariilor

🔴Polițiștii sunt epuizați, se simt discriminați în raport cu alte categorii profesionale, spun că nu au fost protejați de superiori și se gândesc la proteste. Sunt concluziile unui sondaj făcut în rândul polițiștilor privitor la efectele epidemiei de Covid 19. La întrebări au răspuns mii de polițiști

🔴Sondajul a fost realizat de Sindicatul Europol prin mijloace electronice, utilizându-se o platformă de sondare. 4.837 de polițiști din 31 de județe și din București au răspuns întrebărilor privitoare la efectele pe care epidemia de Covid 19 le-a produs asupra lor.

🔴Conform rezultatelor, 94% din polițiști consideră că fără implicarea lor în activitățile de combatere a epidemiei Guvernul nu va mai putea aplica măsurile de prevenire stabilite. De asemenea, 7 din 10 polițiști sunt dispuși să suspende activitatea, ca formă de protest, în cazul în care nu se va reveni asupra înghețărilor salariale. Totodată, 8 din 10 polițiști au răspuns că nu au fost luate măsuri suficiente sau chiar deloc, de către șefi, pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul personalului.

🔴Nu în cele din urmă, 8 din 10 polițiști resimt puternic efortul și sunt mult mai epuizați ca urmare a activităților întreprinse pe durata epidemiei decât înainte.

 https://www.stiripesurse.ro/fara-precedent---apte-din-zece-politisti-vor-sa-isi-suspende-activitatea-din-cauza-inghetarii-salariilor_1575435.html

Un comentariu:

  1. Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză că, în prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor şi că după alegeri, „tot ce era promisiune a devenit agresiune”, concluzia sa fiind că „guvernarea Ţeparilor care mint, fură şi taie venituri nu poate scoate România din criză”.
    El a mai spus că Guvernul Dreptei îşi bate joc de 5 milioane de pensionari.
    „Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor şi promitea că le va mări pensiile cu diferenţa până la 40% în 2021. Realitatea lui Cîţu este că pensiile NU vor creşte decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de preţuri la alimente, medicamente şi utilităţi. V-au minţit, v-au păcălit!”, a afirmat liderul social-democraţilor, informează news.ro

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri