Google Translate

joi, 9 mai 2024

09.05.2024 PROTESTE MILITARI REZERVIȘTI
















 

203 comentarii:

  1. Bă leat, dacă n-ar fi fost atâtea orgolii în rândul pensionarilor militari, poate că nu s-ar fi ajuns până aici ca politicul să se pișe cu boltă pe noi. Totuși, " mai bine mai târziu decât niciodată".
    Bine că a participat și șeful ciobârlanului Țiuzăr și fostul meu vecin de cartier, Chelaru. Asta totuși dă o anumită importanță protestului.
    "Să vedem, cum zise orbul "...
    PS. Axa Zdreanță - Ciobârlanul să ne -o sugă pân ' ni s-o actualiza gradul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi lu camaradu care m-a atenționat că am rămas blocat în nomol.
    ==============================
    pmt9 mai 2024 la 18:05
    Un mare fâs ! Am stat în ploaie de pomană. Din vreo 200 de mii de rezerviști, din care vreo 20-25 de mii numa în București, dacă s-au strâns 1000 !!!
    Rușine. Jenant.
    Părea că suntem mai mulți, întrucât eram dispersați pe trotuarul ăla îngust, de sus de la giratoriu, până jos, pe turnantă. Vizibilitate aproape zero, întrucât traficul pietonal este aproape inexistent în zonă, iar cei din mașini se uitau mirați la grămada de moșnegi !
    Ăia de pe la Liga pulii se simțeau jenați că sunt în stradă. Mai guralivi au fost ai lui Zdrongaru, care s-a agitat și el cu portavocea p-acoalea !
    Generali din cartoane, fără sânge în puli. Și niște moșnegi bășinoși, care puțeau a mort, cu protezele în punguțe. Cică au fost niște unii ca să-i ducă lui Bășcaride o scrisoare, cu care deja s-a și șters la cur.
    Mai bine stăteam acasă și făceam o repriză de huța-huța !
    Vai capul nostru.
    Nici nu m-am mai obosit ca să merg în nuș ce marș.
    Numa texte răsuflate. Încă un mumu mumu, ca să nu uităm să him cuminț.

    Răspundeți
    Răspunsuri

    pmt9 mai 2024 la 18:11
    Pesea: suntem buni pe bloage și faisbuci ! Mă fut în ele grade. La toamnă mă duc să donez ținuta de oraș ălora de se costumează de Anul Nou, când merg cu colindul. Să nu mai aud de țoale militare. Las scris ca să mă ducă la Cuptior în treling și să nu mai pomenească nimenea că am fost coilinel !


    pmt9 mai 2024 la 18:25
    Peseaua: marii generali ai pulii s-au fofilat ! Au vorbit cu presa Dogaru, ăla de la Penitenciare și un agent de poliție ! Generali= ZERO ! Ăștia-s la Latrina 3, ca să ne povestească cum decurge treaba pe frontul din ukraina.
    Mă așteptam să-l văd pe Gropan că își dă foc la grade, că oricum nu mai valorează nici cât ale unui soldățoi neinstruit, cu gradul de fruntaș ! Ori pe Bălăcăreanu că-și mănâncă stelele, în direct ! Da, ăsta cred că a și uitat să mai vină la miting. Pe nea bășină ăla de utilitate publică, nici nu l-am văzut p-acolea, or o fi fost cu gluga pe cap și okelari de soare și nu l-am văzut eu !


    pmt9 mai 2024 la 18:27
    Așa că, ăștia care aț stat acasă puteți sta liniștiți, că se rezolvă.
    VOTAȚI FESENARII !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cică bășinoșii din câteva garnizoane au boicotat festivitățile de azi, de 9 mai...

      Ștergere
    2. https://www.radiocluj.ro/2024/05/08/rezervistii-clujeni-boicoteaza-evenimentele-militare-de-ziua-victoriei/

      Ștergere
  3. Chelaru e un general adevărat, însă prinde fluturi ! El ne povestește de schimbarea legii apărării, de reorganizarea armatei și înființarea corpului rezerviștilor !
    Aloooooo, generaleeee, noi vorbim ici șea de un câcat de articol, care să elimine discriminarea ! Lasă-ne cu filozofeala ! Ce zici niatale e pentru anii 2050, când vom fi din nou în comunism !
    Ăștia nu-s în stare și nu vor să ne pună pe toți într-un rând cu SG, iar politrucea ne vorbește de Infanteria Stelară !
    Alooooo, tot gargaragiu ai rămas tataie, ca pe vremea când veneai la adunările de partid ale SCMD, de pe vremuri, la Teatrul Masca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Chelaru vrea probabil să fim ca Garda Națională a amerlocilor 😁. Mai axat pe problemă a fost Nae Roman, deși s-a lăudat cam mult.

      Ștergere
    2. Pesea: a mai venit și Marele Nae Roman, ca să ne reamintească el ce comandant de neînchipuit a fost, de la gurile Siretului și până la marea cea mare !
      Doamne feri ! Alt politruc îmbâcsit.
      Mă doare pe mine în pulă de ce a comandat comunistul ăsta !
      De aia suntem o masă de tâmpiți și nu ne simțim bine până nu ne încordăm mușkii unii la alții !

      Jenant. Am frecat-o la rece, la propriu.
      Totuși, parcă am ieșit cât de cât din amorțeală.
      Să vedem ce urmează.

      Ștergere
    3. Pesea: măcar tre să recunosc că alde Roman și Chelaru sunt oameni de calitate. Nu niște gângăviți alde marele erou de la Nasirea, care și-a expus izmenele la Muzeul Tilicarului din Deșert.

      Ștergere
  4. Slavă Țiuzăr muci pe kept ce -i ca oaia de deștept și Zdreanță cățelul lui asemenea stăpânului !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pmt-ule a plouat, d'aia n-ai coborât sandwichurile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da :))) !
      Erau fro 3 tilicari p-acoalea, care ronțăiau niște pâine cu saliam, ca gușterii ! Sireacii, se temeau să nu le scadă cumva bărdăhanile. Acolo și-au găsit să molfăie. Tipul de tilicar care a împuțit, o viață întreagă, un scaun într-un birou și care a mâncat, de unul singur, din sertar, pe ascunselea.

      Ștergere
    2. Ești rău pmt-ule mulți dintre noi când eram cpt.Mr,lăsam soldele prin restaurante cu lautari si dansatoare pe mese!

      Ștergere
  6. Crecă ar treboi să revenim la preocupările noastre zilnice: muie Haxa Binelu (Cezar Bulă Muci pi Kept ce-i ca oaia de deștept & Zdreanță potaia lui, ce-are capul ca la cui).

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuțitaru-i mai prost decât poliția locală!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey frățicilor, trăsei o fugă pe bloaga lu' Cufurețu să vizionez și io emisiunea de labe 1 tv cu zavera noastră de azi. Bă te doare mintea ce puliticieni conduc azi țara! Falcă pedelistul, un libric pesedist și o prostovancă useristă Țoi, nume predestinat. Mai mult, era și unu Purice, ziarist, cred că adus de Zdreanță al nostru, care ne mușca de cur.
    Slabe șanse cu gradul...
    PS. Nu - l mai primiți aciulea pe Zdreanță da -i-am clanță, până nu -l dăm de purici cu Frontline!

    RăspundețiȘtergere
  9. Aici prostănacu are dreptate...

    https://www.cotidianul.ro/mircea-geoana-pune-tunurile-pe-clasa-politica/

    RăspundețiȘtergere
  10. Muie ciobârlanului Țiuzăr Bulă Muci pi Kept ce-i ca țapu de deștept și-un 💩 pentru Zdreanță potaia lui, ce-are capul ca la cui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 Ciobârlanul cred că a sărbătorit în avans actualizarea gradului și -acu-i muci. Doarme prin uscătorul de rufe, că nu cred ca nevastă -sa să -l primească în casă.

      Ștergere
  11. Cuțitaru-i mai prost decât prevede legea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cezar și cu Zdreanță să ia iute-o clanță!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma kak in blogul vostru...hi..hi..!!😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  14. Cuțitaru cufurit să ia muie înzecit și Zdreanță potaia lui suge pula calului!

    RăspundețiȘtergere
  15. Akoarde, cum, Ciobârlanul nu -i însurat? Așa se explică dragostea lui cu Zdreanță, care și ăsta -i fătălău. Și -o proptesc unul altuia ca "băieții". Curlangii...

    RăspundețiȘtergere
  16. Evenimentele Zilei de 10 mai în Istorie:

    - 10 mai 1866 – Carol I a depus jurământul ca Principe Suveran al României, în faţa Adunării Constituante. Domnitorul a jurat că va fi credincios legilor ţării, că va păzi religia românilor, integritatea teritoriului lor şi că va domni ca suveran constituţional;

    - 10 mai 1877 – Independenţa României (Parlamentul a votat legea pentru desfiinţarea tributului către Înalta Poartă, iar Domnitorul a promulgat-o; moţiunea votată de Cameră, cu 79 de voturi pentru şi două abţineri, se numea „Independenţa absolută a României“);

    - 10 mai 1881 – Carol I a fost încoronat Rege al României. Proclamarea regatului România.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ioi, doamne feri ! Borghiu asta e numa bună de Hacademie !
    Bă Alinuțo, să fac infract și nu alta :))) !

    RăspundețiȘtergere
  18. Hop, hop, hop și mnă dimineața !
    S-o loaț rapid la ceoc, ca să vă tae greața !
    Iar e uichend, iar e jaga-jaga !

    Pesea: bă camaraz, care te tot dai eu ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Ioi, az mi-o bagă Plachide !
    Ci fain ierea dacă mi-o băga mărită !

    JOS FESENARII PINILICI ! HUOOOO

    RăspundețiȘtergere
  20. Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit joi, 9 mai, la sediul MApN, cu reprezentanți ai conducerii unor structuri asociative ale personalului militar în rezervă și în retragere. La discuții au fost prezenți șeful Statului Major al Apărării, general Gheorghiță Vlad, secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Eduard Bachide, precum și șefi ai unor structuri centrale ale MApN.
    Discuțiile au abordat principalele preocupări și subiecte de interes pentru rezerviștii militari, referitoare la corelarea componentei corespunzătoare soldei de grad din pensia militară cu solda de grad a militarilor în activitate, modul de stabilire a impozitului lunar pentru pensiile militare de stat, situația ajutoarelor stabilite la trecerea în rezervă sau direct în retragere, conform prevederilor Legii nr. 284 din 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, soluțiile pentru creșterea calității asistenței medicale pentru personalul militar în rezervă și în retragere și membrilor familiilor acestora, precum și modalitățile de îmbunătățire a dialogului între instituția militară și structurile asociative ale rezerviștilor.

    Împreună cu șefii structurilor centrale ale MApN, ministrul Tîlvăr a analizat, în cadrul întâlnirii, toate propunerile și cererile formulate de reprezentanții structurilor asociative, fiind discutate și opțiuni realiste de soluționare a acestora.

    Angel Tîlvăr i-a asigurat pe invitați de întregul respect al instituției față de cadrele militare în rezervă și în retragere, de deschiderea necondiționată și permanentă a MApN la dialog, precum și de dorința de a găsi împreună soluții la problemele semnalate, de natura îmbunătățirii cadrului juridic aplicabil sau din domeniul drepturilor și beneficiilor cuvenite rezerviștilor și veteranilor de război sau ai teatrelor de operații.

    În final, ministrul apărării naționale a propus organizarea acestor consultări cu caracter periodic, pentru a putea asigura eficiență eforturilor de soluționare a problemelor ridicate.
    ====================================
    Gata, s-a dus in pulă si actualizarea SG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: de la supărarea cu SG, rapandulele au început s-o bată în cap (la o cafea) și despre:
      - modul de stabilire a impozitului lunar pentru pensiile militare de stat
      - situația ajutoarelor stabilite la trecerea în rezervă sau direct în retragere,
      - soluțiile pentru creșterea calității asistenței medicale pentru personalul militar în rezervă și în retragere și membrilor familiilor acestora
      - modalitățile de îmbunătățire a dialogului între instituția militară și structurile asociative ale rezerviștilor
      - rezultatul acțiunii razelor de lună, asupra galoșilor de gumă

      Adică s-a discutat despre tot și despre nimic !
      Asta e boala tilicarului românesc, se lasă prostit în doi timpi !

      Noroc cu Tîlhar și cu gașca lui de șefi, care au pus umărul cu responsabilitate ca să ne meargă din ce în ce mai rău, care ne-au asigurat de respectul lor și bla bla !

      Băăăăăă, n-auz, lasă-ne dreq cu respectul ăsta de 2 bani ! Dacă aveai respect pentru militarii rezerviști, trebuia să te dai cu curul de pământ atunci când s-a făcut proiectul ăla de lege, prin care SG s-au rupt în două !
      Atunci trebuia să iei atitudine în ședințele de guvern, ori în parlament și să dai cu șapca de pământ, ca să înțeleagă fesenarii că nu pot exista două feluri de remunerare pentru același grad !
      Aaaaa, te-au fentat înstelații, care fac legea prin ministerul dezbinării și ai mușcat-o și tu, din zbor ? Păi, atunci spune-ne și nouă bă neamule, cine e de vină !
      Acu, dupe ce ne-ai umplut de câcat, ne asiguri de respect, nu ?
      Vă-n gură de fesenari pinilici !
      Las că vă asigur și eo de respect, mintenaș, pe 9 iunie !
      JOS FESENARII !

      Ștergere
  21. Corect!
    Ar trebui sa ne focusăm pe chestiunea ajutoarelor apoi pe celelalte.
    Pas cu pas.

    "Au oamenii astia un talent formidabil de a dilua o problema arzatoare, cea a corelarii soldei de grad din componenta pensiei militare cu cea a personalului in activiotate, cu ajutoarele neacordate, prevazute de o lege abrogata de 7 ani, si cu impozitarea pensiilor militare."

    https://www.huhurez.com/2024/05/ce-au-discutat-reprezentantii.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  22. Martalogii parsi mai bine citesc și ce spun civilii despre chestiunea asta.
    Și nu doar pe aici.


    https://www.facebook.com/share/p/QW1r72ZbtE3yn6yt/

    RăspundețiȘtergere
  23. Oricum, fiecare e in lumea lui. 🤣
    Dincolo de vorbe cifrele vorbesc.
    E vorba de valoarea pensiei medii la civili și militari.
    Și civilii la astea se uită când vorbesc de pensii.

    Eu sunt doar realist și mai citesc și alte opinii nu doar ale martalogilor pârsi fost numărători de mormane de ajutoare. 😁

    RăspundețiȘtergere
  24. Eote ce zic ai lui Bozylea
    ===========================
    A N C M R R Filiala Județeană "Decebal" Mehedinți
    ·
    Azi am participat la protestul din fața M.Ap.N.
    Rezultatul, în sinteză - noi asociațiile, vom promova la parlament amendarea legii statutului și legea pensiilor militare, pentru actualizare, prin care să se anuleze prevederile ordonanței care a înghețat pensiile! Se vor lucra amendamentele și vor fi promovate Forumului până marți! MApN nu se va opune dar nu poate promova, că pe pensii este ministerul muncii, deci tot noi asociațiile trebuie sa ajungem la parlamentari, vizăm comisia de apărare, prin președintele ei.
    ===========================
    Ăsta e respectul Tîlharilor ! Noi nu ne opunem, dar nu vă putem ajuta, pentru că pe problema pensiilor e alt minister !

    Doamne feri ! Bă aceștia, aciulea nu e vorba de nicio problemă a pensiilor, e vorba doar despre eliminarea unei discriminări printr-un articol al unui proiect de lege !
    Adică, după ce Blachide ăla ne-a pus crosa la patină, de s-a opus eliminării discriminării, acu noi ministerul nu mai avem competențe pe pensii !

    Bă, schiuz mi, da generalii ăștia de pe la asociații trebă fugăriț, că-s mai tolomaci decât Țiuzăr ! Cine să se bată pentru drepturile noastre, Bălăceanu ? Care am auzit că-și înmoaie coaiele la băi, la Bălțătești, cu bilet luat moca de la Meapeneauă ? Moș Gropan, care mai mult e cu fața spre Ghencea 3 ? Tudor gură spartă, care numa succesuri a avut de când conduce forumul ăsta, de 2 bani ? Care generali bă ? Chelaru, care visează la Infanteria Stelară și Războiul stelelor ? Roman, care vine să se laude 5 minute cu cine a fost el ?

    JOS FESENARII ! Puneți mâna pe stampule, pe 9 iunie, și dați-le la cap la covrigarii gângăviți, care ne-au făcut casta de rușine !

    RăspundețiȘtergere
  25. Pmt are probleme cu pesedeaua.
    Pai ăștia sunt votați in principiu de aia mai amărășteni cu pensii mici.

    "Colonele, colonele, o sa vii in genunchi la mine"
    LOV

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa.l votam pe domnul Drulăă
    Macar stim sigur ca ne dă o lupa..s.o frecam😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  27. A avut dreptate Zdrongaru ! Nu pot să-l mai sufăr, că mi-a băut banii din cotizații, însă a avut dreptate când i-a îndemnat pe șefii ăștia de ligi de belit pula la urs să nu calce în interiorul ministerului !
    Zdrongaru dădea cu huo, la beșafon, în mijlocul manifestanților, iar generalii iereau la agape cu tîlharii, discutând despre biletele la tratament și despre creșterea calității respectului față de rezerviști !
    Te doare capul !

    RăspundețiȘtergere
  28. 10 mai 7o i I Chr - Asediul Ierusalimului. Trupele lui Titus, fiul imparatului roman Vespasian, incep un atac masiv asupra Ierusalimului și atacă al treilea zid de aparare a orașului dinspre nord-vest. Asediul s-a încheiat cu ocuparea orașului și distrugerea celui de- al doilea Templu al evreilor. La Roma inca mai exista in prezent Arcul de Triumf al lui Titus, inaltat pentru a celebra cucerirea Ierusalimului.

    RăspundețiȘtergere
  29. 10 iunie 1805 - A început Primul Război Tripolitanian, sau Războiul Coastei Barbare (10 mai 1801- 10 iunie 1805), cel dintai dintre cele două războaie purtate între Statele Unite și cele patru state nord-africane, cunoscute sub numele generic de „Statele Barbare”. Trei dintre acestea au fost provincii nominale ale Imperiului Otoman, practic autonome: Tripoli, Alger, și Tunis, iar al patrulea era Sultanatul independent al Marocului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Și mai sunt creduli naivi care ne asigură că problema SEVA rezolva ! Tre să hie de ăștia proaspeți prin rezervă, care, prin 2010-2015 se uitau la noi, care manifestam pentru drepturile ciuntite și se întrebau: ce pula noastră mai vor și boșorogii ăștia ?
    Las să vadă cum e cu lugu lugu, ciaka laka !
    4 ani m-am judecat cu Meapeneaua și m-am ales cu FIX PULA ! Deci nu cu nuș ce entitate civilă, ci cu ai mei m-am judecat !
    Îhî ! O pulă ! Ne-a tras-o apoi fesenara Olguța de ne-au sărit plăcile din gură ! Apoi strâmbul ăla zbârcit de Tudoase, alt fesenar îmbâcsit, de ne-a îngenuncheat de tot ! Acu fesenarii ăștia de tîlhar & covrigarul, ca să ne pună capacul !

    HUOOOO FESENARII ! La ștampile camaraz, la cap, la cap, ca la șărki !

    RăspundețiȘtergere
  31. 10 mai 1866 - S-a născut la Siminicea, Suceava, botanistul Emanoil Teodorescu considerat întemeietor al şcolii române de algologie şi al învăţământului universitar de fiziologia plantelor.

    RăspundețiȘtergere
  32. 10 mai 1871 - Franța semnează tratatul de la Frankfurt pe Main, dupa ce este infranta în războiul cu Prusia, fiind obligata sa cedeze Alsacia-Lorena de est si sa plăteasca 5 miliarde franci-aur ca despăgubire de război

    RăspundețiȘtergere
  33. Dl Bachide explica originea cuvântului aghiasmă. 👇

    Izvorul Tămăduirii este o sărbătoare dedicată Maicii Domnului, la originea acesteia se află o minune petrecută în apropierea Constantinopolului.

    De Izvorul Tămăduirii, se sfințesc apele, slujbă cunoscută sub denumirea de Aghiasma Mică. Termenul "aghiasmă" vine de la cuvântul grecesc "aghiasmos", care își are originea în cuvântul "aghios"(sfânt).

    https://www.facebook.com/share/p/qAkJ2fjXBzeLmjPu/

    RăspundețiȘtergere
  34. Ăștia de-au condus și conduc Romania = niște jegoși, hoți, nenorociți, toți o apă și -un pământ.
    Amintiți -vă numai faptul că până în 2007 exista Fondul Național de Pensii pentru civili care era Excedentar, deci bani căcălău. Pentru a-i prădui, bețivanul de Petrov și grecoteiul de Tăriceanu i-au trecut la bugetul de stat și gata, s-au dus pulii de suflet, civilii rămânând și futuți și cu banii luați. Nu mai vorbim la armată, care la fiecare rectificare bugetară era obligată să dea banii înapoi altor ministere mai șmechere. Am ajuns o țară de căcat din toate punctele de vedere. Mai ieri, covrigarul de Buzău și cu celălalt, popa Bolos, se lăudau că am primit 63 de miliarde de euro . Unde sunt banii, că -n țara asta nu se mai produce nimic?
    Jos cu burghezia proletară fesene!
    Multă clanță lor și axei Țiuzăr - Zdreanță!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este !
      Am ajuns cu o datorie publică record. Ne-au vândut cu totul, trădătorii !
      JOS FESENARII !
      MUIE VEȘNICĂ pidilicilor fesenari, metamorfozați în pinilici gângăviți !

      Ștergere
  35. 👍

    O bucurie să mă reîntâlnesc cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Dr. Jill Biden, la Casa Albă.


    https://www.facebook.com/share/p/1wqGu65Qro12yrPU/

    RăspundețiȘtergere
  36. Dincolo la Huhu Claudiu Marin lovește tare in brigadieri.

    Și pe aici avem câțiva brigadieri in Axa Raului care au o problema cu aristocrația din Axa Binelui.


    Claudiu Marin spunea...
    @brigadier
    Fii muncitor! Ca briagadir ai idei proaste.Fara miting, astazi nu mai discuta nimeni de amendamentul cu corelarea soldei de grad.

    10 mai 2024 la 08:44

    RăspundețiȘtergere
  37. Dincolo la Huhu Claudiu Marin lovește tare in brigadieri.

    Și pe aici avem câțiva brigadieri in Axa Raului care au o problema cu aristocrația din Axa Binelui.


    Claudiu Marin spunea...
    @brigadier
    Fii muncitor! Ca briagadir ai idei proaste.Fara miting, astazi nu mai discuta nimeni de amendamentul cu corelarea soldei de grad.

    10 mai 2024 la 08:44

    RăspundețiȘtergere
  38. A tras și Băhnăreanu o concluzie: activitate pregătită superficial, pe genunke, în care fiecare era cu pizda mă-si !
    În altă ordine, greu de citit comunicatul ANCMRR, scris de un fost secretar de pecerea, provenit din clasa muncitoare (Uzinele Grivița), absolvent de Ștefan Gorghiu la ff și cu bocoloreatul luat la 43 de ani !
    Ce mi-e Gorghiu, cu dicționarul ORTOPEDIC, ce mi-e tilicarul varșovist !
    Vai pula noastră, ce panaramă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: JOS FESENARII COVRIGARI !
      La vot camaraz, dați-le numa la cap cu ștampula, ca la șărki !

      ATENȚIE: nu se va rezolva nika cu SG ! Abureli și trageri de timp ! Va mai fi o rundă de lugu lugu, ciaka laka pe 7 iunie, când ne vor promite, din nou, tot respectul și că e ca și rezolvată problema, însă să mergem la vot !
      Fente a la Hagi !
      Reiau: dacă s-ar dori, problema ar putea fi rezolvată și azi, iar mâine ar putea fi dată la MO, cu aplicare de la 1 iunie ! Nu este vorba de text de lege, de dezbateri prin camere și jde avize ! Este vorba despre un rahat de articol, care să elimine discriminarea !
      E mimă. Pe mine nu mă mai fentează nimenea. Ieri a fost o oportunitate, pe care măreții generali ai nației au irosit-o !

      Ștergere
  39. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟏𝟎 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Ucraina a lovit rafinăria rusă Kaluga, la 1.500 km de linia frontului. Germania va cumpăra 3 sisteme PATRIOT pentru Ucraina. Rusia a lansat un alt val de drone și rachete asupra Ucrainei
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Israelul merge mai departe cu ofensiva din Rafah și fără ajutorul american. Și ministrul german al Apărării, Boris Pistorius, a declarat că ia în considerare restricționarea exporturilor de arme către Israel. Delegația de negociatori Hamas a părăsit Cairo: mingea este în curtea Israelului
    ☑️ Adunarea Generală a ONU ar urma să susțină vineri cererea de aderare a Palestinei
    ☑️ Putin propune ca Mişustin să fie numit din nou prim-ministru
    ☑️ Transnistria, tot mai conectată cu Europa: 80% din exporturi merg în UE
    ☑️ SUA adaugă 37 de entităţi chineze pe lista neagră, după incidentul cu balonul „spion”
    ☑️ România cumpără din SUA rachete AIM-9X Sidewinder Block II pentru aeronavele F-16, cu 70 milioane de dolari
    ☑️ MApN organizează vineri, 10 mai, ceremonii pentru celebrarea Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei, Zilei Uniunii Europene și Zilei Independenței Naționale a României
    ☑️ Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri şi se încheiei în 8 iunie, la ora 7.00, iar pentru audiovizual în 7 iunie, la ora 7.00
    ☑️ Cum a ajuns Klaus Iohannis candidat la șefia NATO, nedorit de nimeni

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-10-mai-2024-1-54712

    RăspundețiȘtergere
  40. Acu îi dau dreptate lu Azkoarde ! Dacă ne-o băga înainte de Înviorarea lu Cristi Tâmplaru, acu mai aveam o pulă, pe juma decalotată !
    Az iar e bine în Romunika !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stau cu cardosanul în mână, să văz cân se umflă ! Bine, aș putea sta și cu altceva în mână, da dânsa nu prea se mai umflă !

      Ștergere
    2. Pmt.Dă-i cu niște urzici,se umflă,ori cu o viespe....

      Ștergere
  41. Gata, rezolvarăm și cu SG ! La fel ca și cu Plx 199, ori cu modalitatea de supraimpozitare progresivă, când am luat, metodic, mumu mumu.

    Ăștia-s FESENARII !

    Pesea: râd milițienii de noi, că nu stem în stare de nika ! Cică, numa să ne dăm mari știm și să ne umflăm în grade !
    Părerea mea e că au dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  42. Izvorul Tămăduirii este o sărbătoare dedicată Maicii Domnului, la originea acesteia se află o minune petrecută în apropierea Constantinopolului.

    De Izvorul Tămăduirii, se sfințesc apele, slujbă cunoscută sub denumirea de Aghiasma Mică. Termenul "aghiasmă" vine de la cuvântul grecesc "aghiasmos", care își are originea în cuvântul "aghios"(sfânt).

    https://www.facebook.com/share/p/bcAWv6nu9STHPFmM/

    RăspundețiȘtergere
  43. Văd că și pe blogurile partenere sunt comentarii deosebit de prielnice pentru fesenarii pinilici !
    Numa cuvinte de laudă pentru activitatea de ieri !
    Inclusiv Băhnăreanu se simte mândru de realizările obținute, pe inutilitate publică !
    Îmi place, sunt în extaz ! Să vine Smurdu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar dvs cu cine votați daca nu sunt prea indiscret?
      Că nu va convine de nimeni.

      Ștergere
    2. Și ca să nu ziceți că pun doar întrebări răspund și eu.
      Votez cu un fiu de ofițer din Constanta.
      Îl votez pentru că se implica in chestiunile comunității.
      Nu prea îmi place că partidul său face alianță cu trotinetistii de la userea dar uneori trebuie sa faci și compromisuri.
      Băsescu cunoscut și că Traian cel Mare sau Corsarul Invincibil spunea că dacă vrei să faci politica trebuie sa fii în stare să mănânci broaște dimineața pe stomacul gol.
      Sau ceva de genu'.

      https://www.facebook.com/Bogdan.Bola

      Ștergere
  44. Martalogii pârsi puteau vota cu partidul domnului Rambo de exemplu.
    Dar nu au vrut, printre altele acuzând un membru fondator al acestui partid că face arogante cu demiurgi printre altele.

    https://www.napocanews.ro/2015/05/un-nou-partid-romanesc-partidul-national-pentru-patrie-este-o-initiativa-a-militarilor-in-rezerva-impotriva-escrocilor-din-fruntea-tarii.html

    RăspundețiȘtergere
  45. Băăă..ce rau imi pare..ca nu s.a rezolvat
    Mai cîstiga si m.Mares si ăi ca el - acolo 1500..2500..aveau bano de seminte
    Ci pacat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😅🤣😂😛😜🤪😝🤑
      Uitasem...sentialul..iscuzmi!!
      .

      Ștergere
  46. Le zice bine dl Claudiu Marin

    Martalogii din Axa Raului au mentalitate de brigadieri.
    Ei au o problema cu aristocrații din Axa Binelui.

    Claudiu Marin spunea...
    @brigadier
    Fii muncitor! Ca briagadir ai idei proaste.Fara miting, astazi nu mai discuta nimeni de amendamentul cu corelarea soldei de grad.

    10 mai 2024 la 08:44

    RăspundețiȘtergere
  47. reddog10 mai 2024 la 10:32
    Cu mă-ta !
    Ce te fute pe tine grija cu cine votez eu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai...vai...domnule pmt !!!
      Se poate să dați un asemenea răspuns domnului reddog?
      Cu vreo două-trei săptămâni în urmă va dădeați de ceasul morții că dispăruse reddogul de pe blog.
      Și acum când îl aveți în toată ,,splendoarea" lui, dumneavoastră îl tratați în felul ăsta?
      Pai se poate așa ceva?

      Ștergere
    2. Neimpresionant!
      Cunoaștem "marfa" 😁

      Ștergere
  48. Pe În Coiul Căcării, Cașcavete a publicat un articol despre activitatea de ieri. Cu poze și de la interior ! Dacă o fi de actualitate poza aia și nu de pe la vreo întâlnire mai veke ! În poză apare și Zdrongaru. Nici nu știam că s-a ușkit și el, la una mică.
    Adevărul e că, la un moment dat, nu i-am mai aozit beșafonul, în care scuipa de mama foculu. Da am zis că o fi dupe troiță să facă șușu, că stă prost cu prostata.
    Are dreptate și Cașcavea: rușine și jenant pentru generalii care cică ne reprezintă interesele. Dacă ăștia mai tinerei prin rezervă se lasă pe mâna boșorogilor ăstora de Zdrongaru, Gropan, Tudor, Băhnăreanu și alți crăcănați după care pute a bășini, o să rămână cu dânsele în mână ! Așa cum am rămas și noi, ăștia futați de piticania boc, bețivanul petrov și jarteaua fesenară a craiovei !

    RăspundețiȘtergere
  49. 10 mai 1877 - A fost înființat Ordinul Național Steaua României

    Ordinul național „Steaua României” este cel mai vechi ordin național; a fost creat în 1864 de Cuza Vodă și a fost acordat în acea perioadă într-un număr redus. După proclamarea independenței (1877), Carol I înființează acest ordin prin legea votată în 10 mai 1877. A fost abrogat în 1948 și reînființat în decembrie 1998. Au fost stabilite 5 grade pentru acest ordin: cavaleri, ofițeri, comandanți (comandori), mari ofițeri, mari cruci. Ordinul Steaua României este cea mai înaltă distincție oferită de statul român.

    RăspundețiȘtergere
  50. 10 mai 1903 - A avut loc dezvelirea statuii lui Ion C. Brătianu în Piața Universității din București.

    In 1948, dupa venirea regimului comunist la putere, monumentul a fost topit la fostele uzine Republica. Sculptura este opera artistului francez Ernest Dubois. Statuia lui Ion C Bratianu va fi reconstruita si amplasata in Piata Universitatii, langa Palatul Ministerului Agriculturii si Spitalul Coltea, vis a vis de Muzeul de Istorie al Municipiului Bucuresti”, potrivit unei hotarari luate in 2014 de Consiliul General al Municipiului Bucuresti ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suge-ne măciucile copil din flori a lui Bășinescu! După fotografia postată aici, sigur ești al lui, făcut în labă și aruncat pe gard .

      Ștergere
  51. A început campania. Oficial. Găsesc sub ștergătorul lunetei o fițuică cu REVIN LA PRIMĂRIE !
    Ioi, il iau repede ca să văd cine revine ! Cine altul decât borâtul de Evanghelea Almanahe ! Și eo care credeam că e încă la pârnaie !
    De parcă nu ne-ar fi ajuns un pușcăriaș, acu mai apăru unul !
    Bă, în ce țară de căcat trăim ? Toți borfașii, gușații și agramații dau din coate, la ciolane ! Ca să nu zic anagramații, ca deșteapta aia de Borghiu, care ne citează din dicționarul ortopedic !
    Bă, să fac infract miocardanic, nu alta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alt fesenar împuțit.
      Las că-ți dă și ție mandea la cap, pe 9 iunie, de o să-ți sune ca droanga de la patriarhie !

      Ștergere
  52. Pe surse martalogii pârsi votează cu Partidul Puiul Malefic.
    Zice că astia le-o baga. 😁

    https://m.ziare.com/alegeri/alegeri-partid-puiul-malefic-1869008

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pe surse, ci pe bune, axei Țiuzăr - Zdreanță îi dăm clanță

      Ștergere
    2. @ coteiul roșu-n rozetă
      Lu' mă-ta i-a băgat-o prin gard Maromet. Bășinescu Petrov i-a dat muie.

      Ștergere
  53. Ministrul Tilhar nu trebuia să fie în calitate de participant, ci să fie la covrigar in birou și să se zbată pentru eliminarea discriminarilor ! Că rezervistii tot ai lui sunt, nu ai lui Pulea Spătaru ! Da ce să-i ceri lu tîlhar, marele spețialist în Muzeul Satului, cu studii făcute la Universitatea Mondială Biosfera !
    Așa ministăr mai va ! Noroc că am citit pe saiturile astea că mai e pe la Meapeneauă. S-a remarcat cu NIMIC și CIOCU MIC !
    Exact ce le trebuie fesenarilor, ca să nu aibe bătăi de cap, ca cu consăteanul Dâncu !

    RăspundețiȘtergere
  54. 10 mai 1925 - S-a născut Ilie Verdeț, politician comunist român, fost prim ministru al Romaniei socialiste;(d. 2001).

    RăspundețiȘtergere
  55. Bă leat, vedeți că chiar amu, la ora 13, s-o băgat banu la BeCeRea.
    Slavă Țiuzăr muci pe kept ce -i ca oaia de deștept și Zdreanță cățelul lui cel cu capul ca la cui!

    RăspundețiȘtergere
  56. 10 mai 1939 - Se inaugurează în fața Fundațiilor Regale și privind către Palatul Regal statuia regelui Carol I de sculptorul Ivan Mestrovic

    Statuia regelui Carol I cîntărea 1 200 kg. Monumentul a fost distrus, iar statuia tăiată și topită în 1948 din ordinul autorităților comuniste din România, iar din bronzul ei a fost turnată statuia lui Lenin din Bucuresti, realizată de sculptorul Boris Caragea, care a stat în fața Casei Scanteii din 21 septembrie 1960 si pana in 3 martie 1990, cand a fost data jos de pe de pe soclu de o multime furioasa.

    RăspundețiȘtergere
  57. Bă Akoarde, lasă -l în durerea noastră pe ciobârlan! Nu -i de-ajuns că postează la el în budă, toate prostiile cu orckranienii? Vrei să ne spurce și -aici? Oricum, cu amerloci sau fără, rusnacii bat la hoholi că la sacul cu fasole.

    RăspundețiȘtergere
  58. 10 mai 1946 - Prima lansare cu succes a rachetei americane V-2 la White Sands Proving Ground

    V-2 (în germană: Vergeltungswaffe 2 – “Arma Răzbunării 2″; menționată în literatura sovietică/rusă ca Fau-2 (Фау-2), după pronunția germană a literei ”V”), al cărei nume tehnic este Aggregat-4 (A4), a fost prima rachetă balistică cu rază lungă de acțiune dezvoltată în timpului celui de-al Doilea Război Mondial în Germania, cu scopul expres de a fi folosită împotriva Londrei, iar mai târziu a Antwerpenului.

    RăspundețiȘtergere
  59. 10 mai 1947 - Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Harry Truman, a acordat regelui Mihai cea mai înaltă distincţie de război a SUA , in semn de recunoastere recunoaştere a contribuţiei României la cauza Naţiunilor Unite in razboiul antihitlerist

    RăspundețiȘtergere
  60. akord 7510 mai 2024 la 13:04

    :)))
    Să trăiască tacto care te-a făcut
    S-a futut cu mă-ta și ai apărut !

    RăspundețiȘtergere
  61. In pozele de pe cuiul catarii e unu cu șapcă alba care e leit Băsescu. 😁
    In spatele lui e unu care face semnul victoriei.

    Pe la comentarii cineva reproșează că aia rad cam mult pe acolo.
    Neacsum zice că nu-i bai, unii rad în tranșee și beau țuică.
    Poate știe de la Ciucă Nasirianul asta. 🤣

    https://in-cuiul-catarii.info/2024/05/10/protestul-succesuri-si-esece-20726#comments

    RăspundețiȘtergere
  62. Pe Cufureață@amin.rai s-a publicat o propunere de completare a nuș ce ordonanțe, care să-i includă și pe militarii din rezervă la plata SG, corespunzător cuantumurilor stabilite pentru cei din activitate !

    Asta e ! Ceva de genul ăsta trebă susținut, să se aplice cu celeritate, odată cu cei din activitate, nu aiureli și fantasmagorisme marca Chelaru și Roman, trimiși de fesenari la miting, ca să-i aburească pe moșnegi cu armatele de tip Infanteria Stelară !
    Ce pula mea de adunare mai trebuia pe la minister, nu înțeleg ! Tîlhar trebuia să ia o fițuică de asta în mapă, cu un articol de ăsta de completare și să fugă la covrigar, să i-l bage pe rât, ca s-o rezolve rapid ! Ia să fi fost vorba de mărirea indemnizațiilor și salariilor ălora de împut Casa Poporului cu miile, de zici că avem o populație cât China, să vezi cum se aproba ! Seara apărea și în MO, iar a doua zi era deja coadă la casierie !
    Vă-n gură de căcănari !

    Las că vă dă mandea, pe 9 iunie, cu ștampula peste bot !
    HUOOOO FESENARII, care ați distrus și ați bulibășit sistemul de pensii militare !
    RUȘINE !

    RăspundețiȘtergere
  63. 👍

    Ceremonia militară organizată cu prilejul sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei, Zilei Uniunii Europene și Zilei Independenței Naționale a României, Monumentul Eroilor Patriei, București

    Foto: Alex Badea

    #MApN #ArmataRomaniei

    https://www.facebook.com/share/p/ScSBYTrCjuNQeWDF/

    RăspundețiȘtergere
  64. Asta e aproape la fel de râu ca Pmt și Akord75.
    Moare cu inamicul de gat.


    „Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România. 29 septembrie, vot. Nu dormim, numărăm şi pe 30 anunţăm preşedintele României, care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani de zile, pe preşedintele Nicolae Ciucă”, a completat prim-vicepreşedintele PNL



    „Vă informează un om care are acces la toate sondajele!"


    https://m.ziare.com/rares-bogdan/rares-bogdan-pnl-alegeri-1869050?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  65. URA !
    SLAVA FESENARII !

    Pe blogul Cufureață@amin.veșnicapomenire este postată propunerea Meapenelei, privind rezolvarea problemei cu SG ! Propunere care se înscrie perfectăman în normele de tehnică legislativă !
    Simplu, corect și pe înțelesul tutulor !

    Ce tot a treboit s-o futeți și s-o răsfuteți, să râdă civilii de noi !

    BRAVO GENERALE CIUPU ANTON- care v-a turnat la toț în cur beton ! Ăsta da jeneral adevărat, nu textieri visători, alde Chelaru&Roman !

    SLAVA FESE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să dea dreq să nu băgaț alea două articole reparatorii înapoi în legi !

      Ștergere
  66. Cele 2 articole conțin, nici mai mult, nici mai puțin decât 61 de cuvinte și câteva semne de punctuație !
    Tîlvare, nici nu-ț trebă mapă ! Impăturește foaia cu cele doo art., pune-o în pujnări la kept - nu la cur, că nu-i fain, cheamă șoferiu și fuga la dl. Prim Ministru, onorabilul Marcel Ciolacu și, împreună, urjent la comisii ca să loaț avizele, pe loc ! Până pe 15 să hie gata, ca să intrăm în rând cu activii, de la 1 iunie !

    Hai, ușkeala, că așa se câștigă banu, nu toată zioa cu vizite și întâlniri !
    Cepeseaua dăjea se pregătește pentru tipărit noii fluturași !
    Simplu ! Bani sunt, dă-i în pulă ! Mai loaț de la nehaliții ăia de procurori, că am auzit că iar își măresc salariile și pensiile, pentru că s-a scumpit leușteanul la piață !

    SLAVA FESENEUL ! TRĂIASCĂ ȘEFII CEI MARI ȘI BUNI LA SUFLET !

    RăspundețiȘtergere
  67. Gata băăă...huhurezu junior ne.o bagă garantat
    Blog serios..comentatori seriosi..nu ca aciulea..pmt..centreaza..pmt da cu capul si..si nu inscrie
    Cap de cîlt dat cu rul-100😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă ciobârlane, te-ai trezit și tu dintre steclele cu Săniuța?

      Ștergere
  68. Ciobârlane, se cunoaște c-ai fost coleg/leat cu Nae Roman. Numai gargară aveți în voi, tu-vă -n urechi de șoșoi. Marele comandant Nae și cu axa Țiuzăr - Zdreanță, să ne -o belească și să ne skarkine la coaie.

    RăspundețiȘtergere
  69. Pe surse se aude că Pmt și Akord75 fac petrecere dacă le-o baga gl Cipu
    Va fi dezmăț pe melodia aia postată de rachetistul cu Volhoavele din orașul Stalin.
    Ca-n vremurile bune când numărau mormanele de ajutoare. 😁

    https://m.youtube.com/watch?v=Okbvc1TqSRw




    pmt10 mai 2024 la 14:01
    akord 7510 mai 2024 la 13:04

    :)))
    Să trăiască tacto care te-a făcut
    S-a futut cu mă-ta și ai apărut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pmt zice că că dacă i-o baga se sucește (că hoțul in instanta) și nu mai doneaza țoalele alea cu grade.
      Își pune gradele alea model sovietic (că astea românești sunt că niste cârpe) și face petrecere mare cu Akord75 că pe timpul când numărau mormanele de la burgheji. 😁

      Ștergere
    2. Plus că la petrecere se vor uita la videoclipuri cu tehnica capturată de ruși de la amerloci.
      Sa tot aibă Armata Română așa rezerviști de nădejde. 🤣

      Ștergere
  70. Axa serjănt Bulă alias Țiuzăr Ciobârlanul și cu Zdreanță cap de sulă, să ne pupe între buci și să ne skarkine la sulă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Scuze pentru repetiție...
      Erată: A se citi : Zdreanță cap de sulă, să ne pupe între buci și să ne lingă pe poolă

      Ștergere
  71. https://www.stiripesurse.ro/protest-de-amploare-in-polonia-fata-de-otrava-verde-mii-de-fermieri-si-au-strigat-nemultumirea-jos-green-deal-jos-ue-foto-video_3315155.html

    Brava polacilor, au sânge în instalație !

    RăspundețiȘtergere
  72. Blogger Leo spunea...
    CiripAcipu, a fost coleg de promoție cu ĂĂ..ÎÎ::la LM din Craiova și absolvent de 1512 arma infanterie. După un timp de iepureală pe câmurile de indtrucție și-a dat seama despre vocația lui pt. DREPT și uite așa și-a cumpărat o diplomă de la o renumită univ. privată ( FABRICĂ DE DIPLOME) unde -și dădea examenele prin telefon. ĂĂ...ÎÎÎ.. l-a ținut aproape și l-a avansat sistematic făcând parte din anturajul lui TOXIC.
    Prin urmare , dacă a zis el asta ( ATENȚIE că NU ȘTIM OFICIAL CĂ A ZIS) , atunci individul poate fi un vector de comunicare al DOCTORULUI ĂĂ..ÎÎÎ.
    Personal NU CRED NIMIC , îmi doresc AȘA SĂ FIE , dar dacă era ceva serios atunci o spunea chiar ĂĂ..ÎÎÎ... că tot a pus ochii pe candidatura la președenție.
    NU VĂ ÎNFLĂCĂRAȚI !

    10 mai 2024 la 17:29
    ==================================
    Huooooo !
    Păi dacă Ciripalezu ăsta o fo coleg cu Nea Eroul, treaba e ca și rezolvată !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: normal ar trebui să se implice, pentru că , mă gândesc, ar câștiga niște firfirei frumoși ! Și el și nevastă-sa !
      Bine, acu dacă se merge pe logisca lu Cașcavete ot Coiul Căcării, atunci i-ar tăia-o, de nu se vede, năucii care sunt ei năuci !

      Până la următoarea mișcare, SLAVA FESENEUL & PENELEUL !
      URA ȘĂFUL CipCiripu !

      Ștergere
  73. Coilinelu X, axa Țiuzăr ciobârlanul - Zdreanță să mă pupe -n pix10 mai 2024 la 18:47

    Don jenaral Mojiu, nu era nevoie de 61 de cuvinte pentru rezolvarea actualizării soldei de grad a rezerviștilor, ci de jumate, introduse doar în Legea 223, de fapt partea a doua din ce propune agariciul ăla de jurist al MApN.
    1) după normele de redactare a documentelor legislative, nu poți face aceleași propuneri în 2 legi distincte (Statut+ Legea pensiilor militare 223) având același obiect de interes ( creșterea /actualizarea sau dracului i-o spune a soldei de grad ;
    2) statutele Apeviștilor diferă de cele ale Milițienilor și pușcăriașilor, deci singurul numitor comun este L223.
    În fine, poate se rezolvă ceva cu solda de grad, dar eu unul sunt sceptic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa o fi, că nu mă pricep la kikițele astea ! Dacă e așa, ar trebui s-o știe și agariciul ăla de bainetar, care cică e nuș ce șef al nuș ce Direcții Juridice !

      Ștergere
    2. Pesea: și eu sunt sceptic ! Cred că e o fentă, ca să se arunce credulii după ea și să le mai rupă gura ăstora de se dau mari scule pe la sindicate !
      Abureală, ca de obicei.
      De fapt, pe blogul Cufureței a fost abureală tot timpul, încă de pe vremea când activa Securilă !
      Parcă acu ne prostea cu modul de calcul progresiv, exact invers de cum ne-au fript fesenarii Meapenelei !

      Ștergere
  74. 10 mai 2005 - O grenadă de mână este aruncată de către Vladimir Arutinian la aproximativ 20 de metri de președintele SUA, George W. Bush, în timp ce el ținea un discurs unei mulțimi la Tbilisi, Georgia, însă are o defecțiune și nu detonează

    10 mai 2013 - S-a născut în Auckland, capitala Noii Zeelande, printul Taufa’ahau Manumataongo Tuku’aho, al doilea în linia de succesiune la tron, in regatul Tonga.

    RăspundețiȘtergere
  75. Pentru martalogii pârsi.
    Că poate sunt interesați nu de alta.
    Pe lângă site-ul Politica Apocalipsei mai e unul, Politica Dezastrului.
    Scrie și despre dl gl Cipu.
    Cred că de acolo s-a inspirat Leo (cel cu "e MIMA")
    Moama, scriu ăștia niste cearceafuri de articole că îl fac să pălească de invidie chiar si pe dl Neacșu de la Cuiul Cățeii.

    https://politica-dezastrului.ro/articol/armata-societate-pe-actiuni-iresponsabile-1130

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catarii.
      Na, autocorectorul asta blestemat inventat de amerloci cum ar spune rachetistul cu Volhoavele. 🤣

      Ștergere
    2. Bă Zdreanță, de ce nu te liniștești? Mai dă -te-n sloboz tu-te-am în găoz de aurolac băsist, muist trist!

      Ștergere
  76. Păi măi potaie linge -ne-ai pe coaie, Miliția și pușcăriașii erau în planul de restructurare al unităților militare la intrarea în NATO? Nu! Atunci băi sulă belită, ce vrai? Citește răpciugosule Legea, tu -te-n gât să te foot ca Ileana mașina de cusut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti
      Aici vorbim de o lege în care erau incluși toți cei din SNAOPSN.
      Că atare trebuia respectată.
      N-o ardem cu miorlăituri semidocte de martalogi pârsi.
      Lăsând la o parte Miliția și vorbind strict de MApN unii au fost discriminați deoarece nu au beneficiat de aceste. ajutoare.

      Ștergere
    2. Asta că tot miauna martalogii parsi mereu despre discriminare.
      Așa în stilul fulguletilor de nea
      Știți ce zic. 😁

      Ștergere
  77. Observ că martaloagele pârse încearcă să pară mai istețe decât sunt
    Ușurel, sa nu v-o ia razna neuronul ăla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă prostălăule, la intrarea în NATO s-au desființat unități militare/MApN, iar peste 250.000 de oameni, că au vrut, sau n-au vrut au trebuit să plece, futu -te-n gât de jeg să te fut.
      Nu mai schelălăi tu după ajutoare , că și - așa ai luat -o la buci prin compensare. N-am auzit ca milițienii sau pușcăriașii ca alde tine să fie în restructurare.
      Parcă ți -am mai spus, dacă nu, ți -o spun acum: între tine și Nea Bozile , că tot te ascunzi în spatele lui, e diferență de școală, dar mai ales de caracter ca de la cer la pământ. De aia, tu vei lua muie permanent de la noi.

      Ștergere
    2. Nu-ți mai pierde timpul să-i explici prostalăului ! Are și el o ocupație, să dea cu copiatul pe la fel de fel de aiureli și să tot rumege rahatul cu plățile compensatorii ! Ce să-i explici tâmpitului. El o ține langa cu marțalogii și mai nuș ce căcaturi ! A terminat-o cu excursiile pe Google Maps !
      Dă-l dreacu de idiot, degeaba te agiți cu ăsta !

      Ștergere
    3. Comentează și el, atâta cât îl duce capul. Blogul e la liber, așa ca n-ai ce să-i faci !

      Ștergere
    4. Deocamdată cu miorlăitul și milogeala lacrimogenă sunt martalogii parsi.
      A, și cu discriminarea. 😁
      Dacă martaloagele pârse semidocte nu reușesc să înțeleagă un text simplu nu e vina mea.
      #lege #SNAOPSN #ajutoare

      Zât!

      Ștergere
    5. Că tot folosiți termenul pușcăriași pentru angajații din ANP.
      Pai și nea Bozile e tot pușcăriaș pentru voi degeaba i tot aburiți.
      Sau în armată militar e doar cdt unității?
      Zât!

      Ștergere
    6. Pmt
      Pai daca nu era la liber cu siguranță nu apăreau toate mizeriile martalogilor pârsi.
      Nu trebuie să mă credeți pe mine, recititi-va comentariile.
      Zât!

      Ștergere
    7. Pmt
      Pai daca nu era la liber cu siguranță nu apăreau toate mizeriile martalogilor pârsi.
      Nu trebuie să mă credeți pe mine, recititi-va comentariile.
      Zât!

      Ștergere
  78. Să dea dreq ! Numa ce aruncai fluturașul ăla, cu Vanghelea Almanahe, care ne înștiințează că se întoarce la primărie, că găsii altul ! Tot sub ștergătorul de la mașină !
    Zice unul pe nume Ilie Mario Rafael că: ATENȚIE, VIN LA PRIMĂRIE ! Deci, nu votați-mă și alea alea ! Ăsta ne amenință direct că vine !
    Mă doare în pulă unde merge și ce face Rafaelea ăsta, care dupe moacă crecă n-are mai mult de două clase- cât trenul, vorba lu Akoarde !
    Kestia tare e alta: candidatul este susținut de....LIVIU DRAGNEA pușcăriașul și Carmen Dan !
    Bă, v-aț tâmpit ? Alții nu mai există prin sectorul ăsta, care este, decât pușcăriași alde Popescu Pârnaie, Vanghelea Pârnaie și Livache Pârnaie, ăsta din urmă susținând candidatura unui viitor potențial Rafaelea ?

    Câtă nesimțire ! Îndată apar și șpăgaru de la Vaslui, care căra banii cu portbagajul gipanului, și șpăgarul de la Oradea, și curva lu Petrov, și Mazăre Jâmbatul Național și toți borfașii și pițipoancele habarniste, alde Borghiu, Olpuța și alte alea alea !
    Doar trăim în Romunica, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  79. 10 mai 1859 – Au început la Focșani, lucrările Comisiei Centrale pentru elaborarea legilor comune ale Principatelor Moldovei și Munteniei (Valahiei).

    Comitetul unionist din Iasi 1) Dimitrie Ralet, 2) Constantin Negri, 3) Anastasie Panu, 4) MihailKogâlniceanu, 5) Arhimandritul Neofit Scriban, 6) Manolachi Costache-Iepureanu, 7) Dimitrie Kracti, 8) Petru Mavrogheni, 9) Dimitrie Cozadini, 10) Constantin Hurmuzachi, 11) Dimitrie A. Sturdza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță, bag seamă că tu pe lângă buba-n cur mai ai și buba la cap...

      Ștergere
  80. Reddoagă, gândacul de bucătărie să îmi sugă kariciul mie

    RăspundețiȘtergere
  81. Pentru rachetistul cu Volhoavele.
    Au alergat multi după tehnologia germana
    Americanii au fost un pic mai rapizi.
    Dar și sovieticii au pus lăbuță aia mujica pe ceva până la urmă


    "Teams from the Allied forces—the United States, the United Kingdom, France and the Soviet Union—raced to seize major German manufacturing facilities, procure the Germans' missile technology, and capture the V-2s' launching sites. Von Braun and more than 100 core R&D V-2 personnel surrendered to the Americans, and many of the original V-2 team transferred their work to the Redstone Arsenal, where they were relocated as part of Operation Paperclip. The US also captured enough V-2 hardware to build approximately 80 of the missiles. The Soviets gained possession of the V-2 manufacturing facilities after the war, re-established V-2 production, and moved it to the Soviet Union"

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/V-2_rocket

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La focos cam asta zice.
      Parca vad ca iar se inflamează rachetistul din orașul Stalin. 😁

      Warhead
      1,000 kg (2,200 lb); Amatol (explosive weight: 910 kg)

      Ștergere
    2. Zdreanță și noi trăgeam cu LUNA și 8K14 , variante îmbunătățite ale lui V2, da -ne-ai prepuța înapoi

      Ștergere
    3. Probabil erau capturate de la amerloci.
      Prima dată au fost expuse în piața la Moscova.
      Va explica rachetistul cu Volhoavele. 🤣

      Ștergere
  82. Zdreanță, geoană, prostănacule, parcă ți -am explicat acum vreo două luni diferența între " warhead" și "fuze", adică între componenta de luptă și focos linge -ne-ai în dos, dar tu tot ca liliacul, Batman, Batman. Mare prostovan...

    RăspundețiȘtergere
  83. Îl rugăm pe fostul purtător de grade model sovietic sa ne mai repete cum fura amerlocii.
    Că vedem că repeta doar ce vrea el. 🤣
    I-am aratat mai sus că și sovieticii au pus lăbuță dar dumnealui Batwoman, Batwoman...
    Toarsu Akord75 care a luat mormane de ajutoare de la burgheji ne tot repeta chestia cu capturarea tancurilor amerloace de către armata Rusiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi cap roșu de pulă, mă-ta să ia cât mai repede mormanul de bani dat ca ajutor o singură dată.

      Ștergere
  84. @akord 75
    Îți pierzi vremea cu retardatul redgoangă alias "cap roșu de pulă". Ăsta, în afară de pulan, cătușe și coadă de lopată, nu cunoaște alte arme. Coada de lopată i-a lăsat-o tată-so Maromet moștenire.

    RăspundețiȘtergere
  85. https://m.ziare.com/protest-pensionari-militari/pensionari-militari-protest-impozit-venituri-mapn-contributivitate-1868980

    Unde dai și unde crapă...

    RăspundețiȘtergere
  86. https://www.stiripesurse.ro/sub-control-judiciar-intr-un-dosar-dna-iulian-dumitrescu-a-vorbit-fata-colegilor-de-partid-unii-ar-spune-ca-e-o-dovada-de-curaj_3315503.html

    Te doare mintea ce - a ajuns țara asta...

    RăspundețiȘtergere
  87. Axa Zdreanță - Țiuzăr la ora doo să ne -o sugă și să ne - nbeleascâ la oo

    RăspundețiȘtergere
  88. Cezar și potaia lui10 mai 2024 la 23:58

    Muie ciobârlanului Cezar Bulă Muci pi Kept ce-i ca țapul de deștept și una la Zdreanță potaia lui, ce-are capul ca la cui!
    Pentru ambii dobitoci:

    Să trăiască tac-to care te-a făcut
    S-a futut cu mă-ta și ai apărut !

    Să trăiască gardul unde s-a futut
    De era din piatră n-ai fi apărut!

    Dar era din plasă, șubred rău de tot
    Și-ai ieșit din pizdă prost și cam netot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Achiesez cu celeritate la aceste versuri, de o sensibilitate emoțională copleșitoare !
      Sigur cei doi limbrici sunt copleșiți de lacrimi de bucurie.

      Ștergere
    2. Asta cu Să trăiască mă-ta care te-a făcut, e pe bune. Am văzut-o într-un clip, mai sus, cântată de două pațakine. Nu sunt sigur, însă una candidează pentru un post de senator, iar una la consiliul local, întrucât AU VALOARE !
      Muine-poimuine le vezi cu pensii speciale și cu indemnizații de compozitor. Plus grupă de muncă pentru dat cu gura !

      Ștergere
    3. Îmi place și cavărul cu Să trăiască tac-to

      Ștergere
  89. anonim10 mai 2024 la 23:05
    Îmi place chestia cu Meapeneaua care nu se va opune, însă rămâne în sarcina tilicarilor să găsească un deputat, care să le-o bage la comisii !
    Păi ce deportaț să mai caute tilicarii bre, nu avem trimiș acolo, prin votul nost, pe Chelaru și Roman ? Ditamai generali ai României ?
    Numa să nu se tireze și ăștia, ca supergeneralul Bălăcăreanu, la băi pentru coaie, la Bolțotești, taman când se mitingea mai mult !
    Bă, voi kiar glumiț ?

    Și-m mai place cum se numește adunătura aia de tilicari, cică Asociația DIPLOMAȚILOR Militari !!! Ioi ! Bă, noi avem de toate alea, doftoroi, diplomaț, juriști, procorori și alț muiști triști și de aia am ajuns ce am ajuns, de ne terfelesc toți.

    RăspundețiȘtergere
  90. Trag o fugă până la haznaua oierului (prostalăul cu 3 kmp), poate a dat drumul, că mă taie o câcare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: ți-ai găsit-o ! Crecă e bombă ecologică înăuntru, da bainetaru se simte bine la interior !
      Ca de obicei, un tic tocea, pe care tot el și l-a comentat, într-o manieră de-a dreptul debordantă ! Un val de analize, subtil formulate, de genul: Hai Ukry. Și atât. Vă daț voi seama ce minte are și ăsta. Și ne mai mirăm, unii, că și-a pierdut, în prima fază, TABul, cu tot cu soldaț, iar în faza 2 IC+SM+funcția, de a ajuns pe statul anexa G, la oi.
      Se zice că contrastele se atrag, da eo bag sama că nu-i întotdeauna adevărat. Văz că și Bainetă cu Pârnaie se atrag, chiar de au acelaș numitor comun: bombalăi cu spume !
      Bă, cum pula calulu a terminat ăsta o școală ?

      Ștergere
    2. E ocupat,facem afaceri io-i dau mooi€ el o vinde!

      Ștergere
  91. Am fo la Moș Kalică, să-l salut ! Nu-i acasă, are pus un bilet pe ușe cu SUNT LA MITING, REVIN ÎN CÂTEVA ZILE.

    A reoșit și el să transmită de la fața loculu:
    ====================================
    Steaguri, muzici, chiote, tămbălău, lucru mare, şi lume, lume…

    Dup’o pregatire de foc (in care fiecare tragea pe net, si in piata, in ceea ce i se parea a fi mai important), un grup reprezentativ s-a prezentat la intilnire! Grup perfect REPREZENTATIV al celor de pe net si din piata: fiecare cu ‘zda mă-sii!

    Concluzia decidentilor... cea pe care o tot anticipam: “Lasa-i in plata Domnului, ca nici ei nu stiu ce vor!”.
    ==================================
    De acord, doar că, în loc de LUCRU MARE, a fost TREABA MARE !

    RăspundețiȘtergere
  92. Am fo asear să-m iai niște prezervative, dân Carfur. Plin de tilicari, co okii ieșiți ca la melc !
    Îi identifici după polorii și nădragii călcaț la dungă ! Ici un grup, colo un grup...toț dezbăteau mitingul ! Să nu vă închipuiț că frun mitic de ăsta a fost la manifestațiune !!! Nooo, au avut alte probleme urgente, exact în zioa mitingului, anunțată cu jde zile înainte !
    La asemenea rapandule, marca Viurel Kel, e bine să te caci în poloriile lor !
    Să vez ce mai clănțăneau printre rafturi. Zgura mă-ti de moșnegi tâmpiț !
    Noroc cu ăștia din provincie, de au venit de la Galați, de la Constanța-în număr mare și kiar de la Mehedinți și alea alea ! Ăstora din București le-a fost greu să-și pună curul în troloibuz. Na, ei or fo pe la eșaloane, nu se puteau amesteca cu pulimea din teritoriu.

    RăspundețiȘtergere
  93. Liber la cacastoare , dati navala cît îi hirtie parfumata cu trei straturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă, de ce minț, că fusăi acu la ceobănoiul bainetar și tot închis e. Se aude unul cum rașketează câcatu de pe pereți, la interior, însă nu vra să dășcuie, ca să ne cufurim ! L-am asigurat că mă cufiresc drept în bortă, fără stropi, da nu vrea ! Așa că-i trăsei o câcare la ușea de la intrare și, întrucât nu am avut hartie, i-am făcut cu deștele un 111 pe pareț !

      Ștergere
  94. Și-a publicat și Zdrongaru concluziile !
    A se reține că, numai datorită lui, au avut tilicarii acces la câcăstoarea Catedralei Neamurilor.
    În rest, lugu lugu, ciaka-laka !
    Pesea: tre să recunosc totuși că, din staful șefilor de asociații, a fost cam singurul care s-a spart în figuri, p-acoalea, cu beșafonul ! Până a dispărut și el.
    Au fost mulți și de la SCMD, din teritoriu. Mulți foarte bătrâni. Ăștia mai tinerei, doar așa, de decor.
    Dacă până miercurea următoare nu le-o bagă la comisii, pentru avize în regim de urgență și nu se pedalează agresiv pe completarea ordonanței ăleia, s-a dus dreaq și cu SG !
    Poa să facă Zdroangă jde mitinguri pe 7 iunie.

    RăspundețiȘtergere
  95. Hai bă Zdreanță, hai odată cu știrile dimineții 😂😂😂!

    RăspundețiȘtergere
  96. Alt prostan !
    ====================
    Blogger Marian spunea...
    Pentru ca am ieșit la pensie în decembrie 2022, sunt catalogat drept "ciucan". Să știți că nu toți "ciucanii" au pensiile alea foarte mari, așa cum se vehiculează pe blog.
    ======================
    Da, da, nu toț ciucarezii o au FOARTE mare ! Mai sunt care nu le au foarte mari, crecă fro 2-3 ! Da și ăia le au măricele, kiar dacă nu FOARTE mari !
    Bă pulea limbricea, păi dacă punem acu două copoane de coilinel alăturea, cu vekime de kașketă de aproape 36 ani- fără sporuri de belit pula la urs, ai să vezi care este diferența între un varșovist și un ciucan muist trist !
    În condițiile în care ambii au împuțit același scaun, în același birou, pe aceeași funcție - de împins aerul cu keptul pe holuri !

    RăspundețiȘtergere
  97. Na, că tre să mărg la Calfur, ca să cumpăr Corega și Listerin. Că de fro săptămână imi tot fixez placa cu ciungă și o țin în apă de la robonet, cu bicarbonat !
    Și baba vrea tampoane.
    Acu plec, numa să-m pun trelingu ăla aligant, că e plin de tilicari p-acoalea, cărora le-a băgat-o Blașchide

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpără și niște vată să avem pentru Țiuzăr și Zdreanță de băgat în nas și găoază!

      Ștergere
  98. "Leon
    Si pe mine ma surprinde, dar stiu ca pe net este mai usor de gasit forma neactualizata a L 80/1995, in care nu exista art. 9^1.
    Modificarea statutului cadrelor militare nu se aplica politistilor, pentru ca acestia au salarii de grad profesional si nu solde de grad.
    Cea mai convenabila este forma articolului 60 ^1, pe care o propune a fi introdusa in Legea nr. 263/2015, cu 2 alineate.
    Aceasta varianta este aplicabila tuturor
    pensionarilor militari si se poate materializa rapid, legea de aprobare a OUG nr. 26/2024 aflandu-se spre finalul procedurilor parlamentare..."
    __________
    Citatul de mai sus este preluat de pe Cufureață junior.
    Până la urmă s-a prins și micul securilă că cel mai comod și rapid mod de actualizare a gradului este introducerea unui simplu amendament în Legea 223/2015, nu 263 cum zice bufnițoiul.
    Ce să te mai scarkini în cur acum cu statutul apeviștilor, al milițienilor, al pușcăriașilor sau a cui kizda mă-sii o mai fi ,care nu bat de nicio culoare între ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte foarte corect. Mai adevărat nici nu se poate. Atâta timp cât modificarea/completarea la o lege nu este opozantă, ori în contradicție cu altă lege și este aplicabilă tutulor, fără discriminare, nu văd de ce ar treboi să ne skărkinăm și în cur !
      Ce tot o futeți cu L80. Băgaț rapid modificarea aia de completare la 223 și alimentaț cardosanele, de îndată !

      Ștergere
  99. M-am întâlnit cu 2 tilicari. Unul, mai bătrân, de la ANCMRR. Total nemulțumit de activitatea lui Bășânăreanu. Și alea alea, știț voi. I-am recomandat să le dea mumu mumu. Zicea că e legat de niște bilete la tratament anual, pe care numai prin ANCMRR le poate lua. Și că l-a mai ajutat de câteva ori să procure niște medicamente. Păi, atunci, i-am spus să ceoku mic ! Nici de Zdrongaru nu sunt mulțumiți tilicarii, nici de Gropău, iar pe Tudor îl și înjură ! Ăsta din urmă cică încă se crede la Regimentul de Zgardă, unde zbiera toată ziua la oameni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toată pulimea s-a dus la răzmeriță pentru actualizarea soldei de gard, ca în final să apară la Tâlhar cu bilete de tratament, ajutoare, întâlniri de lucru, adică de belit sărat și vată pentru Ciobârlanul la urs 🐻. Ferească Dumnezeu de vreo zaveră muine poimuine, că la noi trupa va fi mai ceva ca a orckranienilor care refuză ordinele de luptă și dezertează în masă.
      Apropo don jenaral, ai cumparat și vată pentru Țiuzăr și Zdreanță? Nu era musai să fie din bumbuci, putea fi și vată de sticlă...

      Ștergere
    2. Scuze, scrie di pi tilifon, iar postarea a luat -o razna....

      Ștergere
  100. Terminati cu prostiile
    Germany federal..cumpara 3,(trei)..catapulte de la SUA SI LE TRIMITR LA UKRY..CU AL NOSTRU FACE 4
    POATE SE MAI SIMT SI ALTII
    HAI UKRY...

    RăspundețiȘtergere
  101. NB
    Sabrina..va transmite..PULA..PULA...PULAAAA..CACASTOARE DESCHISA
    ERA invitatie pentru cei care fak caka normal nu..pi gura..
    Nu dau nume..PMT !!!😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe unde umbli bă pulake? Iar ai fost la pescuit de caras cu barbă? 😂

      Ștergere
  102. Oăi ci ni -i dor de Kișă Viurel ca să vină să mă skarkine la kel...😭

    RăspundețiȘtergere
  103. Daca nici asta nu stie cum sta treabaa.......

    RăspundețiȘtergere
  104. Arata bine fostul me coleg..de LM..01512 si de aplicatii si poligoane ..inclusiv rascolutia de la 1989
    Va dati seama cum arat eu....???!!!
    L-am vazut pe "cap mic" a bagat nasul intr-o filmare..noroc ca opewratorul a facut tremor ..si a schimbat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciobârlane, vorbești de Nae Lăzărescu, pardon, Roman?😂 Bă, s-a lăudat ăla de ziceai că e Napoleon în viață. Toți șoșoii sunteți așa? 😂
      Laudă - mă gură că diseară -ți dau friptură, sau mai bine -o pulă 😂

      Ștergere
  105. Bă ciobene, Procuratura Militară mai zice și că nu ați fost numai colegi de LM ci și de revoluție, trăgând cu alica după demonstranți 😜😂

    RăspundețiȘtergere
  106. Cezar cremenalu'11 mai 2024 la 14:20

    Cezărică puță mică, șterge-ți mucii di pi kept că vine porcuroru și cu gaborii să te ia la bulău hi, hi, hi😁
    Pesea: ce plm ai vrut să mânjești la tine pe blog???

    "CEZAR 13:26
    Are dreptate ..leo pork fracasie sic!!"

    Scrie și tu ca oamenii, nu ca maimuca hi, hi, hi 😄🤣😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce să te aștepți de la un tăntălău ! Auzi la idiot, cică 3 kmp înseamnă un pătrat cu laturile de 3 km !
      Cum dracu de i-au dat ăstuia armament și muniție pe mână, la Lovitura de Stat ? Zic unii că nici dupe 10 minute, ceobenu a tras toată muniția !

      Ștergere
  107. Bă Țiuz, e adevărat că la Răscoluție ai fo cpt. criminal ? Or e doar o cioacă...vorbesc ăștia prostii !

    RăspundețiȘtergere
  108. Față de om tâmp, cu șăpcălie de handilău și lapte de țap în șîpu ăla de vin spumant !

    RăspundețiȘtergere
  109. Să ne pișăm cu spume în sticla ta, măi drojdierule

    RăspundețiȘtergere
  110. Akoarde, stecla aia din mâna ciobârlanului nu -i cur șampanie, ie cu chișleag făcut din lapte de țap. Ce-mi place totuși la cheagul de Țiuzăr e ceapca aia dată probabil de Dominique Friț pentru servicii deosebite aduse comunității din Cimișoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))
      Se vede clar că e de căpătat ! Dacă nu cumva a șutit-o de pe la frun borac, prin parc ! Uitați-vă cât ditamai căpățâna de bovină are între urechi, iar șăpcălia aia abia de-i astupă vârful bostanului ! De la marginea tichiei mai are, pe puțin, încă fro 20 de cm până la oreki !
      Da eo crecă-i trucată, fotoșopată or ceva...

      Ștergere
  111. Țiuzăre, aloo, deschide dreaq odată căcăstoarea aia a ta că ne trece cufureala! Să pui și hârtie parfumată, să pun cariciul pe tine și toate cele trebuincioase!

    RăspundețiȘtergere
  112. Cezar viitorul bulangiu11 mai 2024 la 15:16

    Ciobârlane, să vorbești cu pretenarul tău reddickhead să-ți dea niște vaselină pentru rozetă, de aia de care folosește el. Cică nu prea sunt locuri la bulău și zice Putin că s-a eliberat un loc în fosta celulă a lui Navalnîi și te primește el acolo. Zice Putin c-a auzit de tine și că ești băiat bun, că ai dat cu glonțu-n populație prin '89.

    Pesea: bă da ce față de drojdier muist ai! Ai moacă bună pentru speriat copiii!

    RăspundețiȘtergere
  113. Futu.va în gura de pafaristi😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suge-i puța prietenului tău reddickhead😅🤣😂😛😜🤪😝🤑

      Ștergere
  114. Nu e treaba lui, e treaba noastră !
    Las că-l găbjăsc băjeții de la Politica Apocalipsii și aflăm noi, imediat, ce e și cu Ciripu ăsta !
    Auz la prostovan, cum urlă, că cică nu a fost infanterist !
    Deci pe gagiul ăsta nu-l deranjează că Ciripă abordează cam nașpy problemele pensionarilor, ci îl deranjează că unul a denaturat adevărul despre când ierea el puțoi prin LM !
    Bă, te doare frate !

    RăspundețiȘtergere
  115. Nea Bozil, schimbă apa la pești!

    RăspundețiȘtergere
  116. Bă da ci urât îi Ciobârlanul! Și -i chel că o puță de cățel...

    RăspundețiȘtergere
  117. https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/ucraina-un-stat-mafiot-si-corupt-care-ne-a-2360356.html

    Auzi Ciobârlane? Prietenii tăi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietenii lui, care o cam iau la ceok ! Azi le-a tras-o putin, ca pe toloacă ! Numa la cap, ca la Ruginoasa !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri