Google Translate

miercuri, 8 mai 2024

COMUNICAT PRIVIND PARTICIPAREA LA MITINGUL DIN 9 MAI 2024


 

In legătură cu invitația adresată de unele asociații ale rezerviștilor militari de a lua parte, în ziua de 9 mai 2024, la un miting de protest împotriva discriminării la care sunt supuși, din partea reprezentanților puterii, militarii și polițiștii în rezervă și în retragere, Consiliul Executiv al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, reunit în ședință extraordinară on-line, exprimă următoarea poziție de principiu:

Ne confruntăm, mai ales după intrarea în vigoare a Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu o adevărată bătaie de joc la adresa cadrelor militare în rezervă și în retragere.

Convinși, prin educația primită în familie și în școala militară, că problemele militarilor și polițiștilor pot fi rezolvate prin dialog și consultare reciprocă, în anii care au trecut de la adoptarea legii menționate, am încercat prin memorii, scrisori, proteste etc., atât la nivelul Asociației, cât și în mod individual, precum și prin acțiuni în justiție, să obținem repararea nedreptăților și discriminărilor la care suntem supuși de cei care ne conduc, fără a trece la acțiuni de protest în stradă.

Se pare însă că reținerea noastră de a apela la astfel de manifestări a fost interpretată ca o slăbiciune, ceea ce le-a permis celor care ne hotărăsc soarta, să continue seria acestor discriminări, care au culminat cu poziția susținută de curând de reprezentantul Ministerul Apărării Naționale împotriva amendamentului adoptat recent de Comisia de apărare, ordine publică și securitate națională a Camerei Deputaților în privința alinierii soldelor de grad ale rezerviștilor la cele ale cadrelor active.

Față de o asemenea atitudine, de neînțeles, a conducerii M.Ap.N., mai ales în condițiile dificile cu care ne confruntăm în prezent, apreciem că este de datoria noastră să ne exprimăm adeziunea la mitingul organizat în ziua de 9 mai în București și să recomandăm camarazilor noștri să participe, în număr cât mai mare, la această acțiune de protest, în strânsă colaborare cu camarazii noștri din armată.

Considerăm că este de datoria fiecărui membru al Asociației noastre, să-și manifeste, de această manieră, indignarea față de atitudinea intolerantă și lipsită de orice perspectivă pentru noi a autorităților de decizie din țara noastră, în această problemă, cu efecte dezastruoase asupra încrederii în cariera militară și cu consecințe imprevizibile asupra ordinii publice și siguranței naționale.

Credincioși jurământului față de țară depus la începutul carierei, recomandăm camarazilor noștri, care vor putea și vor dori să ia parte la miting, să poarte stegulețe tricolore, pentru a demonstra că, în pofida unor atitudini lipsite de respect față de rezerviști a guvernanților noștri, noi ne iubim patria.

Se interzice prezența participanților la acțiune în uniformă militară.

CONSILIUL EXECUTIV AL A.N.C.M.R.R. din M.A.I. 

SURSA:  https://rezervisti-mai.ro/2024/05/07/comunicat-privind-participarea-la-mitingul-din-9-mai-2024/

91 de comentarii:

  1. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟖 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Rusia a lansat un baraj de rachete și drone asupra Ucrainei noaptea trecută, țintind infrastructura energetică. Armata Ucrainei rezistă la Chasiv Yar, regiunea Doneț, valurilor de asalt rusești
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. Israelienii au cerut în acordul de pace „ostatici vii", iar Hamas a adăugat „sau morți", lucru care a dus la neacceptarea lui de către Netanyahu. SUA au amânat livrarea către Israel a 10.000 de bombe de aviație, pentru a nu fi folosite în Rafah. Șeful CIA, Bill Burns, sesește miercuri în Israel pentru discuții cu premierul Netanyahu. Peste 150.000 de palestinieni au fost evacuați din estul orașului Rafah în zonele umanitare, în timp ce Israelul pune presiune militară pe Hamas. Ministrul apărării Yoah Gallant a declarat marți seara că acțiunea militară se va opri doar când un acord de eliberare a ostaticilor va fi semnat sau organizația Hamas va fi eliminată
    ☑️ Norvegia acordă Republicii Moldova un ajutor de 30 de milioane de euro și încheie un acord de colaborare în energie
    ☑️ 8 mai, Ziua Victoriei în Europa
    ☑️ Xi Jinping a vizitat Serbia la împlinirea a 25 de ani de la bombardamentul NATO asupra ambasadei chineze din Belgrad, după care merge la Budapesta
    ☑️ Ministrul britanic al Forţelor Armate, Leo Docherty, efectuează o vizită în România
    ☑️ Preşedintele Iohannis, în SUA: România este deschisă să discute despre trimiterea unui sistem Patriot în Ucraina

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-8-mai-2024-1-54698

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zdreanță cel de pe cocioc, te rugăm s-o iei la ceok

      Ștergere
  2. Acum , daca venira si militienii , ne.o baga toata?
    Ce zici camarade de la P/C..?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vouă, de pe axă sigur v-o bagă. Groasă și lungă cât mâneca cojocului 😂

      Ștergere
  3. Bă camaraz, fusăi până la fața loculu, unde o să fie MUIne ăștia cu deranjul. E bine ales locul, se vede perfect birăul lu Tîlhar ! Și a lu Bășcăride de la calitatea vieții, care trebă desființat deîndată.
    JOS FESENARII PINILICI !
    TRĂIASCĂ ȘĂFII BUNI LA SUFLET CARE NE REPARĂ RK, ÎN NICI DOO LUNI !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e bani nenea, nu e bani. Deficit mare la bunjet, an electoral cu pomeni, deci canci soldă de grad mărită. O s-o luăm bine belită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă -i adevărat ce zice trotinetistul ăsta neterminat, atunci aici sunt banii voștri de solda de grad. Rugați -i pe Mickey Mouse, Guffy văru lu' Zdreanță și pe Donald, poate vă lasă și vouă ceva acolo, măcar de -o maslină 😁

    https://r3media.ro/guvernul-ciolacu-donatie-de-1-miliard-catre-netflix-si-disney-doua-dintre-cele-mai-woke-companii-media-din-lume/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să vine Cheoveși cu cătușili ! La fel de șmek de șmek era și fesenarul ăla de Dragnea Pârnaie !
      Am așea, o presimțire că vom termina canalul București-Dunăre, cu toți bandiții ăștia de-au năruit România. În loc de bromură la ceai, or să primească câte o pastea de ecstăzii. Pentru avânt revoluționar, la dat cu târnăcoapa !

      Ștergere
  6. Eo voi scanda: Groapă și cu nea Zdrongaru au băgat spaima-n Tâlvaru ! Eș afarăăăă, Zdreanță ordinarăăă !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mojiule, mai bine strigă asta:

    "ȚIUZĂR BULĂ MUCI PI KEPT, E CA OAIA DE DEȘTEPT ", iar Reddog aliatul lui are capul ca la cui !
    😂

    RăspundețiȘtergere
  8. AXA Reddog & Petrică, iute, iute să ne-o lingă !

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe surse, MUIne cică e liber pentru personalul din eM o 100. E un fel de SRL, de pe vremea împușcatulu. Pentru o eventuală discuție cu răzvrătiții, cică a fost desemnat un loCOItinent-COIlinel, de la cazarmare, care va nota cu celeritate cerințele rezerviștilor, pe care o să le prezinte deîndată șefilor.

    SUSȚIN MITINGUL, DIN BALCON !
    Pe ei, pe ei, pe mama lor acu !
    (Dogy și cu Cezărel, să-mi dea barba-n caricel !)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: numai dacă-l văd pe Viurel Kel Hurzicel, cobor și eo în stradă, ca să mă iubesc nițel în gura lui.

      Ștergere
    2. Ai pus creponata să ne pregătească sandwichuri?

      Ștergere
    3. O raniță (rubzac).

      Ștergere
  10. Noi stem rupț în cur de sireaci ce stem și ne spargem în figuri ca să donăm bombardele Ucrainei. Nu vor să înțeleagă rapandulele astea că rezboiul a fost dăjea pierdut de orcraci.

    Pesea: pe surse, am aflat că muine, în prima linie a manifestanților, vor fi câteva sute de generali în rezervă și în retragere, inclusiv generalii din parlament !
    Pe ei !

    RăspundețiȘtergere
  11. Părerea unui țivil despre jeneralii rumâni, în speță Grumaz. Poate l-ați cunoscut 😁...

    "Maximov Vladimir
    8 ore în urmă
    General de general! Vai mama noastra cu asa generali.La televizor sau in ziare toti sunt toba de carte si practica ca si bravul general ă,ă,ă,ă CIUCĂĂĂĂĂ. Toti au luptat, se vede cel mai bine pe fețele si burțile lor, grasi de plesnesc, ei lupta cel mai bine cu fripturile si vinurile asortate. Generalii care au tot fost pe la cursuri cu anii, cand au mai lucrat? Acelasi lucru si cu puzderia de doctori si doctorese din toate institutiile statului, mai ales in cele de aparare, cand ati mai lucrat bă daca v-ati ocupat timpul cu studii, peste studii, doar pentru a lua sporul de doctor in "frecat menta la serviciu" v-a interesat doar sa trageti chiulul si sa munceasca altii pentru voi. Pentru celeritate va rog sa cautati pe net si sa va uitati in cv-urile generalilor si al altor gragaragii, care au peste 30 de ani de studii, si doar cativa ani de munca, dar care ne tot dau sfaturi si pareri care n-au nicio legatura practica si cu realitatea interna si internationala din zonele de conflict."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Niște căcănari cursangii. Pe vremea mea erau câteva cursuri. De companii, de batalioane, pentru atamiști, examen pentru gradul de maior și examenul suprem, pentru gradul de coilinel ! Ulterior a apărut și cursul pentru cdt. de rejimente. Vorbesc de CIT. Mai iereau câteva, de scurtă durată, pentru geniști. Pe veston se purta doar cucul, nu ca ăștia, de zici că-s un pom de crăciun !
      Rușine. O să vedeți și mâine. Aceleași persoane.

      Ștergere
  12. Măi Akoarde Curvoazier, ce ai cu omul? Mareș ăsta, prietenul ciobârlanului a știut când, cui și cât să împingă. Sunteți invidioși.

    RăspundețiȘtergere
  13. Akoarde, poate ăla cu poliția aeriană o fi userilă Nicu Falcoi, Zdreanță să ne pupi pe coi...

    RăspundețiȘtergere
  14. Țiuzăre, ciobârlane, unde ești? Și -acu baineta o mai lustruiești? Mai bine vino cu Zdreanță să ni le ții în biuze și să le - ncălzești .

    RăspundețiȘtergere
  15. Akord75

    M nu este Iulian Mares.
    Știu asta pentru că eram activ cândva pe Huhurez.
    Iulian Mares este colonel MApN și s-a pensionat în 2014.
    Și a fost în Congo nu în Mali.

    M in schimb este colonel de la pompieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt de la arma penitenciare pentru cine nu știe. 💪✌️🦅🇹🇩

      Ștergere
  16. trebă dat la falcă și acestui lumbricoides ascarys userides

    RăspundețiȘtergere
  17. Rambo a fost la arma care da senzația. 👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus secretar la pecerea.
      Aia care băgau spaima-n burgheji.

      Ștergere
  18. Burebista a fost la arma poliție. 👍

    RăspundețiȘtergere
  19. A apărut mesajul la Huhu.
    Deja Akord75 are tente din astea de trotinetist userist.
    Adică ii cam place postura de victimă plângăcioasă. 🤣


    akord 758 mai 2024 la 17:53
    Eu am postat asta la Huhureaza.Cine pune pariu ca nu apare?
    Huhurezu se intreba cine-o mai fi si M asta.Am incercat sa explic foarte pe scurt

    "Mda !
    A aparut M= "luptatorul" din Mali (1998)si de la" lucrator la obiectivul" M.100 Bucuresti acum "veteran" TO cu toate drepturile si indemnizatiile adaugate la pensie neimpozabile dar indexabile, Iulian Mares= supranumit si "M_șalul" ....."supremul" stiu ele clantele ce stiu.......Oskarul e de la sine inteles pe langa conditii grele/vatamatoare/radiatii/sanatate afectata la impins aerul cu pieptul pe holuri
    *plecat din 2017 cu o "nenorocita pensie" de 12.000 lei net,ajuns acum la.....faceti voi socotelile ca eu ma duc sa vomit"

    RăspundețiȘtergere
  20. Zdreanță, taci și ia o clanță

    RăspundețiȘtergere
  21. Breaking News!
    E posibil sa participe la miting și Pmt.
    In popor este cunoscut ca cel care a băgat spaima-n Falcoi.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.libertatea.ro/stiri/lege-mobilizarea-condamnatilor-ucraina-adoptata-rada-suprema-4882481

    Zdreanță ai belit sula la urs 🐻. Ia-l de toartă pe Țiuzăr ciobârlanul și împreună, "cu cântec înainte marș" , pe front la orckranieni!

    RăspundețiȘtergere
  23. Axa Țiuzăr ciobârlanul - Zdreanță da -i-am clanță, să nu uite la ora doo să ne -o sugă și să ne -nbelească la oo

    RăspundețiȘtergere
  24. Cum se travestesc patrioții ucrainieni în femei rujate,fardate și încearcă sa treacă granița la noi...Ia-i în gazdă Caesare!

    RăspundețiȘtergere
  25. Evenimentele Zilei de 9 mai în Istorie:

    - 9 mai 1877 – Declarația de Independență a României;

    - 9 mai 1950 – Robert Schuman, ministrul de externe al Frantei, a propus formarea C.E.C.O.

    RăspundețiȘtergere
  26. 9 mai 1895 - S-a nascut Lucian Blaga, poet, dramaturg, filozof şi eseist român; (d. 1961)

    9 mai 1939 - S-a nascut Ion Ţiriac, campion de tenis român, om de afaceri.

    9 mai 1978 - Fostul prim-ministru italian creștin democrat Aldo Moro (n. 1916), a fost ucis după 55 de zile de la răpire de către grupul terorist “Brigăzile Roșii” (Brigate Rosse), o organizatie terorista extremista italiana de sorginte marxista .

    9 mai 1979 - La cea de–a XII–a ediţie a Campionatului european de gimnastică de la Copenhaga, Nadia Comăneci câştigă, pentru a treia oară consecutiv, titlul european absolut şi intră în posesia trofeului – performanţă unică în istoria competiţiei.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bnă dimi și hop, hop, hop !
    Az, de 9 mai, să o loaț la ceok !

    Pesea: nu prea am timp de aroganțe, că mă pregătesc pentru Marele Deranj al Tilicarilor de Pretotindeni ! Mi-am scos un scaun în balcon, tre să desfac o măsuță pliantă și să-mi montez telescopul, pentru observația înstelaților șapcalii ! Că am și telescoapă, cumpărat pentru un nepot, ca să observe galaxiile, însă el pula, se uita dupe gagici, pe stradă !
    Cam frig, cam bate vântul, da noi nu ne speriem ! Smardoi să fie !
    Vă transmit de la fața loculu, din balcon ! Tîlhar dăjea a venit, că s-a ridicat bariera la PC4 !
    Moaaaaa, pe ei !
    Îndată îmi potrivesc și vocea pentru scandări: ȚIUZĂR BULĂ MUCI PI KEPT, E CA OAIA DE DEȘTEPT, IAR DOGY PRETINU LUI, ARE CAPUL CA LA CUI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: poate vine și Viurel Kișărel, că el întotdeauna a venit. Am și pentru el câteva scandări: VIURICĂ RAPANDULĂ ARE-UN CAP DE ZICI CĂ-I PULĂ !

      Ștergere
    2. Sa sugi p..p..pixul lu Axa Binelui..nemernicule
      Ne distragi de la batalie...ia un borcan cu rul-100

      Ștergere
  28. Pe surse se aude că mâine le-o baga martalogilor pârsi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Citatul zilei

    "Voieşti să cunoşti lucrurile? priveşte-le de aproape. Vrei să-ţi placă? priveşte-le de departe." - I. L. Caragiale (''Reflecţii şi maxime''

    Agerpres.ro

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu deja am ajuns la locul faptei.
    Sunt cu ochii pe balcoane, poate îl văd pe camaradul Pmt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi o ..pula beelita...caci si.a tras fesul sa nu fie recunoscut

      Ștergere
  31. 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐔𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐓̦𝐈𝐈 – 𝟗 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒
    ☑️ Războiul din Ucraina. Amiralul Rob Bauer, președintele Comitetului Militar NATO: Ofensiva Rusiei este limitată, nu e prea târziu pentru Ucraina. SUA au anunțat noi ajutoare militare pentru Kiev. Ungaria se opune planului NATO de sprijinire a Ucrainei pe termen lung. Rusia a atacat cu drone Odesa, Ucraina a ripostat asupra Belgorod
    ☑️ Războiul Israel-Hamas. În cea mai directă amenințare de până acum, Biden spune că Israelul va trebui să aleagă între operațiunea Rafah și armele americane. SUA au amânat livrarea către Israel a 10.000 de bombe de aviație, pentru a nu fi folosite în Rafah
    ☑️ 9 Mai – Ziua Europei. Data marchează aniversarea momentului istoric reprezentat de „Declarația Schuman”, care a propus ideea unei noi forme de cooperare politică în Europa, care ar face ca războiul dintre națiunile Europei să fie de neconceput
    ☑️ Rusia organizează pe 9 mai, la ora 10.00, Ziua Victoriei la Moscova cu 9.000 militari şi doar 75 de mijloace tehnice
    ☑️ Suntem o ţintă constantă a atacurilor cibernetice ruseşti, spune ministrul de externe din Republica Moldova
    ☑️ Statele UE au convenit ca veniturile din activele ruseşti îngheţate să fie folosite pentru a ajuta militar Ucraina
    ☑️ Militarii rezerviști, protest la București pe 9 mai
    ☑️ 9 mai, România aniversează Ziua Victoriei şi Ziua Europei. Drapelul UE va fi proiectat pe faţada Palatului Parlamentului. Arcul de Triumf va fi iluminat joi în albastru
    ☑️ Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă
    ☑️ Deficitul bugetar al României nu scade, ci crește, ceea ce este îngrijorător
    ☑️ Președintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership Award din partea Atlantic Council
    ☑️ Iohannis vrea mai mulți militari NATO în România

    https://monitorulapararii.ro/titlurile-diminetii-9-mai-2024-1-54704

    RăspundețiȘtergere
  32. Pe haznaua lu Cufureț@ +.yad se dezbate aprins o invitație alu Bașcalide, de întâlnire la o discuție cu răscoluționarii, înainte de mitingul de az. Lăsând la o parte faptul că comentariile sunt la nivelul de gâgă, cu tente vizibile de psyho-cucu la balcon, se pot contura cel puțin două concluzii:
    PRIMO: în caz că acceptă mascarada asta de întâlnire, s-a dus în pulă toată agitația de până acum, legată de actualizarea SG, la nivelul celor în activitate.
    Nuș ce ar mai fi de discutat și de analizat. Se știe foarte clar că soldele de grad au fost rupte în două și că soluția de a repara nemernicia fesenarilor este foarte simplă ! Să se întâlnească ca să ce ? Ca să se tragă, din nou, de timp și să ne aburească că nu sunt bani ?
    SECUNDO: pe ei, pe ei, pe mama lor acu ! Tot nu se rezolvă nika, dar măcar mitingul își atinge scopul, în anumite privințe, așa cum a fost gândit, adică să le dea mumu mumu fesenarilor exact în ziua când începe campania, iar Parlamentul se ocupă cu mime de ziua Europei și alte alea alea !

    În ambele situații se va obține PULA, PULA, PULA (citat din Opere Alese-Țiuzăr Muci pi Kept, vol.1, Ed. Bainetaru Oier).
    Din 2017, când ștoarfa aia fesenară de la craiova ne-a venit de hac, au fost jde momente prielnice de a fi reparați ! Cu fesenarii la conducere însă am mers din rău în mai rău.
    Să nu vă faceți iluzii că nuș ce căcaturi de discuții pe la Meapeneauă, cu nuș care căcăcios de Bășcaride spița a 7a, ar rezolva ceva. Și nici că un fâsâit de miting, cu niște moșnegi bășânoși, ar pune presiune pe guvernanți ca să repare această măgărie-marca fesenară ! Din nou, fesenarii !

    Am mai fost noi păcăliți, dacă vă aduceți aminte, cu marea adunare de la CCA, la care a venit doar Georghe Simion, de la Haur, care, pur și simplu, s-a oripilat pe el în izmene când a auzit că în parlament există dăjea o lege reparatorie în proiect, însă niște bagabonț o țin ascunsă ! Moaaa, ce mai rezolva el SiMUIon problemele, ce-și mai rotea nunceagurile în fața prostovanilor creduli !

    Eo sunt pentru miting, că nu degeaba mi-am făcut benăr dintr-un cearceaf cu mUE FESENARII !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o facem poștă pe olteanca bagaboantă!

      Ștergere
    2. Pesea: și mai e unul, marca Cașcavete, care le tot trimite ăstora din Meapeneauă niște scrisori, cu întrebări tip handilău, la care primește-pe bună dreptate, răspunsuri pe măsură !
      Auzi, cică aț făcut bre vreo simulare ? Păi ce te fute grija bă ce fac ăia. Și, dacă au făcut ei simulări d-astea, ce, nu au voie ? Sau, sunt ei obligaț să-ț spună ție ce-au simulat p-acolea, prin biroaie ?
      Doamneeeee, s-a umplut grădina lu Dumnezeu !

      Ștergere
    3. Pesea: adică, cum ar veni, prăzarul cică se crede dăștept și pune întrebări capcană !
      Pune o pulă, că nici ăia nu sunt veniți cu pluta pe Lacul Morii- Dâmbovița.

      Ștergere
  33. Să trăiți!

    Particip și eu la miting pentru militarul (încă activ) cu scrisoarea plina de durere.

    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ora 9,50.
    Liniște în zonă. Câteva babe cocârjate se îndreaptă către bisericuța de la intrare în Cratedrala Mînuirii Neamurilor, unde probabil se săvârșește vreo pomenire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: probabil că a început dezbaterea cu Bășcaride. Înseamnă că delegația bășânoșâlor crăcănaț a intrat pe la PC1, sub acoperire.

      Ștergere
  35. Acu am vorbit cu Viurel Kișă Kel, să văz dacă vine la miting. Mi-a tăiat-o scurt că nu se poate el coborî la nivelul ăsta, mult sub demnitatea lui de cumandur, erou în viață, prifesor, administratore de Cefereu și demiurg. Ba chiar a țipat la mine, supărat că am uitat că unui fost pecerică& activ șoptirică nu-i stă bine cu mitingeala !
    Na, ce să zic și eu, doar am vrut să văd dacă vine, ca să-l invit ici șea, în balcon, la o cafea fierbinte.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ora 10,10
    Liniște profundă la eM o 100. La fel și pe trotuarul din fața Catredalei. Doar babe.
    Câțiva securiști, de la O&T, filează. Cică beau cafea, la șaormeria de pe colț. Mai e unul în parcarea din spate de la Meriot. Ușor de identificat. I-am făcut cu mâna, unuia, însă s-a întors cu spatele. Când se mai întoarce, o să-l salut regolamentar. Mărg să-m iau cașketa, aia albastră, de la ținuta de gală, de la promoție, ca să creadă că-s și eu de la secu, sub acoperire.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sunt la Catedrala Mântuirii Neamului și cineva de la un balcon mi-a făcut un semn cu mâna.
    Avea și un banner.
    "LOV ne-a ciuruit"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s eo, e în falș ! Al meu e cu Țiuzăr Bainetă Are Bicicletă !

      Ștergere
  38. Dezbateri aprinse pe bloguri ! Toți dau indicații prețioase, în loc să fie în tren, spre locul de miting. Mă uit la Cufureț@yad.amin, care conduce detașat în dezbateri: Brenda, Viurel, xmax, Alexandru, Curnel Basculă, Căcălin, NINO NINO la balcon, Rezervistul, Leon, Camaradul, Leo, M, etc. !
    La fel va fi și prezența la miting: jenantă spre rușinoasă. Mai mult de la clapele calculatorului. Acolo stem noi viteji în lupta cu FESENARII !

    RăspundețiȘtergere
  39. 10,40
    Au apărut câțiva moșnegi, cam derutați. Au șăpci albastre, crecă-s de-ai lui Zdrongaru. Cred că se duc la una mică, la o crâșmă de aciu. Ori la păcănele, că e plin de jocuri de noroc.

    RăspundețiȘtergere
  40. Pe surse: cică punctul principal de adunare s-a stabilit în Parcul Izvor, înspre intrarea în camera deportaților.
    Mi se pare corect și conform cu RIF, capitolul Deplasarea subunităților pe jos.
    DEplasarea spre eM o 100 se va face cu cântec. Se va cânta DRUM BUN, DRUM BUN Fesenarii, DRUM BUN Peneleu !

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunt la miting.
    Am dat peste multi năuci care nu cunosc legile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suge pula..rozi cuantumul avantajos de ami de zile...porkule

      Ștergere
  42. 11,10
    Ploău ușior. Pustiu total. Câțiva moșnegi derutați.
    Pe surse: falanga principală se formează la Gara de Nord, în față la Coloane. Mai e o falangă care se formează în fașă la AM, care va mărșălui pe Panduri, prin spate pe la Meriot și va izbi direct în PC2, unde este și registratura. Se pare că Tîlhar cu ai lui s-au retras la etajul 6 și au blocat lifturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: toate televiziunile cu ceoku mic. Nici n-ar avea ce să difuzeze. Când au venit ciobanii și s-au urcat pe gardurile Cășii Poporulu, se buluceau să transmită în direct. La tilicari ce să transmită ?

      Pesea: mai importantă e știrea că DNA l-a trimis în judecată pe Țârcovnicul Înalt Preacufurit Tudoasă.

      Ștergere
  43. Hai..PMT..trimite creponata cu caruta cu sanvisuri..cu icre rosii..ca lesinam drakului
    Intra cu rsalonul 2 ca.i prindem ca pe shobolani pe tălhari..

    RăspundețiȘtergere
  44. 11,30
    Jenant.
    Se anunță punerea în mișcare a falangelor dinspre Parcul Izvor și AM.
    Câțiva moșnegi se pupă, se strâng în brațe. Cred că este pentru ultima dată când se mai întâlnesc vii. Următoarea sigur la Ghencea 3, după cum arată. Dacă am ajuns să ne luptăm cu de ăștia pentru pensii, atunci vai capul nost. Cei mai tineri, ciucanii, cu pensii de pensii și indemnizații de muiști triști au dureri în pule de mitingul ăsta. Doar niște bășinoș de varșoviști și câțiva curioși, din care juma sunt de la O&T, falanga filaj.

    RăspundețiȘtergere
  45. Am făcut o solicitare la CPS a MApN.
    Din simulările mele reiese că dacă se actualizează solda de grad ieșim pe minus.

    RăspundețiȘtergere
  46. Mojiule, fii atent acolea la demonstrațiune! Ochiu și timpanu mărite pentru transmisiunea live. Lasă -l în căcat pe Țiuzăr care bagă numa strâmbe...

    RăspundețiȘtergere
  47. Ies cu potaia la caca-pișu. Poate mă întâlnesc cu Iulică Mareș. Am înțeles că are și el o potaie, căreia îi strânge caca în punguță. Poate se oferă să-mi colecteze și mie caca, că nu mai am punguțe. Și nici bani, că abia muine me-o bagă !
    Trag cu okiul la bagabonț !

    RăspundețiȘtergere
  48. Am făcut și eu o cerere, ca să trecem pe contributivitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, împarte un 💩 la 35 și vezi cât o să -ți iasă

      Ștergere
  49. Akoarde, bă, ești la miting? Vezi să nu-ncurci drumul și să cazi în hruba de la Plosca de Aur 😁!

    RăspundețiȘtergere
  50. Băi, nu la CPS e mitingul ? Că eu aștept aici de o jumătate de oră să ne adunăm, dar văd că nu e nimenea ! Doar niște unii care ies și intră cu covrigi, cu plăcinte și șaorme, luate de aici, din Drumul Taberei !
    Unde dracu e mitingul ăsta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi Merine, acolo sunt Direcțiile Financiară și cea de Cadre și Învățământ ! Mitingul e la SMG, ce dracu cauți acolo ?
      Dar, dacă tot ești acolo mai fă o solicitare la CPS, să-ți mai facă o simulare, că poate poate o să-ți dea pe plus și ție !

      Ștergere
  51. Să-l facem poștă pe Bachide!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai scrie-n numele meu c-o foot pe mă-ta de ziua ta!

      Ștergere
  52. Incepe tu..suge.i lupa😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  53. Am făcut și eu o cerere, ca să mă pună în dioramă la Antipa lângă Huhurez.

    RăspundețiȘtergere
  54. Ma kak in metingul vostru...hi..hi..!!😅🤣😂
    Vreau Plx-199!!
    Mai guitati rusofili scirbosi ..
    Dati.le in gura...😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  55. Țiuzăr, ție sigur ți-o bagă. Groasă și lungă cât mâneca cojocului 😂

    RăspundețiȘtergere
  56. Gata, s-a rezolvat cu solda de grad!
    Țiuzăr și cu Zdreanță or s-o ia mărită, lungă, groasă și belită.

    RăspundețiȘtergere
  57. 9 mai 2004 - Ahmat Abdulhamidovici Kadîrov (n. 23 august 1951), fost muftiu sef al Republicii Cecene Icikeria în anii 1990, a fost asasinat. La începutul celui de-al doilea razboi de eliberare cecen, si-a tradat poporul,și a fost rasplatit de ocupantii rusi cu functia de președinte marioneta al Republicii Cecene, începând cu 5 octombrie 2003, după ce condusese administrația din iulie 2000.

    La 9 mai 2004, a fost asasinat de luptatorii pentru independenta ceceni in capitala Groznii, într-un atentat cu bombă în timpul unei parade de comemorare a victoriei sovietice în al doilea razboi mondial. Fiul său, Ramzan Kadirov, care condusese miliția tatălui său în timpul conflictului cecen, i-a devenit succesor în martie 2007 în funcția de președinte al republicii.

    RăspundețiȘtergere
  58. Un mare fâs ! Am stat în ploaie de pomană. Din vreo 200 de mii de rezerviști, din care vreo 20-25 de mii numa în București, dacă s-au strâns 1000 !!!
    Rușine. Jenant.
    Părea că suntem mai mulți, întrucât eram dispersați pe trotuarul ăla îngust, de sus de la giratoriu, până jos, pe turnantă. Vizibilitate aproape zero, întrucât traficul pietonal este aproape inexistent în zonă, iar cei din mașini se uitau mirați la grămada de moșnegi !
    Ăia de pe la Liga pulii se simțeau jenați că sunt în stradă. Mai guralivi au fost ai lui Zdrongaru, care s-a agitat și el cu portavocea p-acoalea !
    Generali din cartoane, fără sânge în puli. Și niște moșnegi bășinoși, care puțeau a mort, cu protezele în punguțe. Cică au fost niște unii ca să-i ducă lui Bășcaride o scrisoare, cu care deja s-a și șters la cur.
    Mai bine stăteam acasă și făceam o repriză de huța-huța !
    Vai capul nostru.
    Nici nu m-am mai obosit ca să merg în nuș ce marș.
    Numa texte răsuflate. Încă un mumu mumu, ca să nu uităm să him cuminț.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesea: suntem buni pe bloage și faisbuci ! Mă fut în ele grade. La toamnă mă duc să donez ținuta de oraș ălora de se costumează de Anul Nou, când merg cu colindul. Să nu mai aud de țoale militare. Las scris ca să mă ducă la Cuptior în treling și să nu mai pomenească nimenea că am fost coilinel !

      Ștergere
    2. Peseaua: marii generali ai pulii s-au fofilat ! Au vorbit cu presa Dogaru, ăla de la Penitenciare și un agent de poliție ! Generali= ZERO ! Ăștia-s la Latrina 3, ca să ne povestească cum decurge treaba pe frontul din ukraina.
      Mă așteptam să-l văd pe Gropan că își dă foc la grade, că oricum nu mai valorează nici cât ale unui soldățoi neinstruit, cu gradul de fruntaș ! Ori pe Bălăcăreanu că-și mănâncă stelele, în direct ! Da, ăsta cred că a și uitat să mai vină la miting. Pe nea bășină ăla de utilitate publică, nici nu l-am văzut p-acolea, or o fi fost cu gluga pe cap și okelari de soare și nu l-am văzut eu !

      Ștergere
    3. Așa că, ăștia care aț stat acasă puteți sta liniștiți, că se rezolvă.
      VOTAȚI FESENARII !

      Ștergere
    4. Mojiule, schimbă foaia că nea Bozil a curățat piscina!

      Ștergere
    5. Bine băăă..bine..dar sanviciurile cu icre asortate rosu cu negru..unde.s?
      Le.a vîndut creponata pe scarile motropoliei?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri