Google Translate

joi, 29 decembrie 2011

Atentie la sondaje. Cât adevăr? Câtă manipulare? Cui poate servi?


Mult comentatul sondaj de sfîrșit de an al IMAS vine mănușă, aparent, pentru cei de la putere, care au prins glas pe ultima sută de metri și s-au repezit să profețească, iar, moartea USL. În realitate, s-ar putea ca efectul să fie exact invers, iar sondajul să servească intereselor USL și nu celor ale adversarilor acesteia.


Plasată sub cota psihologică de 50%, USL ar trebui, după mintea sforarilor PDL, să fie demobilizată, ba chiar să se întărească puternic curentul de opinie din interior care militează pentru separarea celor trei partide.


Să trecem peste faptul că pedeliștii salută cu mare satisfacție datele prezentate de un institut, IMAS, pe care nu demult îl trînteau de toți pereții pe motiv că ar fi mașinăria de falsuri a lui Sorin Vîntu.


Să trecem și peste altă ciudățenie, anume dezvăluirea directorului IMAS, Alin Teodorescu, făcută la B1TV cu puțin timp înaintea sondajului, potrivit căreia Băsescu a picat anul trecut la 7% încredere și de atunci nu se mai poate ridica, în timp ce respectiva cercetare sociologică îl dă la 12,9%, adică aproape dublu.


Să luăm, deci, de bune datele sondajului și să ne imaginăm ce impact ar putea avea ele. Desigur, e posibil ca membri ai USL să fie amărîți de căderea în sondaje și chiar să dea tîrcoale partidelor din arcul puterii, considerînd că alianța nu mai are viitor.


E posibil, deși mult mai improbabil, ca alți membri să facă presiuni asupra conducerilor de partid pentru destrămarea USL și promovarea unor candidaturi separate. Deocamdată, Antonescu și Ponta nu vor să audă de rupere și își strunesc partidele destul de bine.


La fel de bine, însă, am putea asista la o mobilizare a membrilor PNL, PSD și PC tocmai din cauza scăderii în sondaje. Mult mai grav ar fi fost pentru alianță, credem noi, un sondaj măsluit care să scoată USL la 70%, mult peste zestrea reală; abia atunci s-ar fi putut vorbi de o demobilizare autentică, produsă de confortul cifrelor. Sociologii știu demult că cel mai mare risc e ca cifrele prea mari din sondaje să țină electoratul dur în casă, la vot, pe motiv că ”oricum cîștigăm”.

În 2007, spre exemplu, suspendarea lui Băsescu nu a dus la risipirea alegătorilor PDL, ci, dimpotrivă, la mobilizarea lor nebănuită.


Destinderea poate fi mult mai periculoasă decît disperarea.

Pe de altă parte, majoritatea uslașilor știu un adevăr incontestabil: migrația spre putere înaintea alegerilor nu este accesibilă decît unui număr redus de oameni. Tot mai redus.


UNPR, spre exemplu, care s-a dovedit casă bună pentru mulți oameni din USL, ar avea nevoie de minim 7% în alegeri doar ca să își mențină actualii parlamentari pe posturi. Or, formațiunea lui Oprea are cca.40% la nivel național, dar numai dacă stabilim procentul ca într-un banc celebru: 0,8% în Alba, 0,9% în Călărași și tot așa. În medie, însă, nu depășește 1%.


Nici PDL nu își va putea menține toți parlamentarii actuali, și nici chiar UDMR, în condițiile apariției a două noi partide maghiare.

Mai grav, Sulfina Barbu a anunțat oficial că noile colegii vor fi stabilite după rezultatele ultimului recensămînt, ceea ce va înseamnă un parlament mai subțire cu vreo 70 de aleși.

Concluzia e aspră: mulți chemați, puțini aleși. Puterea nu are locuri nici măcar pentru actualii oameni, darmite să îi mai înghesuie și pe stranierii de la USL.


Soluția, în acest caz, rămîne, cum spuneam, mobilizarea pe pozițiile actuale și readucerea USL la un scor corespunzător.
 (Dan Ioan Popescu – http://www.danioanpopescu.ro/)
Sursa:


Cu cat ne apropiem de anul electoral 2012,
cu atat batalia va fi mai crunta.
Imi este clar ca va fi un razboi dur, fara reguli.
Admin al acestui blog, va fi impartial.
Vom pune in pagina tot ce credem ca merita a fi cunoscut, comentat!
Important va fi sa nu ne patam onoarea, demnitatea, constiinta!
Admin

71 de comentarii:

 1. N-as minca nici pesmeti,nici mamaliga.Da' altceva n-am in traista !
  Asta dilema, nu aia din Hamlet.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ehee ...
  Nu prea ai de ales!
  Painea alba, prajiturile, sunt pentru boieri!
  S-ar putea ca nici mamaliga sa nu mai fie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ziceam de USL si PDL + restul lumii.

  N-ai de ales.Toate-s pisate !

  RăspundețiȘtergere
 4. Se cheama un vot negativ!
  Alegerea raului mai mic, nu-i asa?
  Cred ca ai dreptate. Cei mai multi, asa vor face! Problema este insa MOBILIZAREA electoratului, scoaterea oamenilor din casa! Multi nu inteleg asta si injura dupa! Aici cred ca trebuie sa contribuim si noi: la o cat mai buna mobilizare! De retinut ca multi, foarte multi, nu au acces decat la radio si/sau televiziunea publica! Eheee ... deja sunt probleme! Nu mai vorbim de mediul rural!

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu am crezut ca cea mai mare mobilizare la vot am vazut-o la primul tur al ultimelor alegeri.Se pare ca la urmatoarele va fi imbulzeala mai mare.Dar haosul organizat prin cumularea alegerilor si masurile ce urmeaza a fi luate vor fi fatale.
  Sper in alegeri anticipate. Altfel, ,,naspa''...

  RăspundețiȘtergere
 6. @ano 12:12 + 12:40 ,
  Daca iti este lene sa comentezi, nu este vina nimanui ca nu te intelege! Incercand sa descifrez din "putul gandirii tale" , se pare ca in final ti-am prins ideea. Dar te inseli amarnic! Aparitia pe LISTELE DE VOTARE a cat mai multor partide, este o TEHNICA de manipulare a prostimii, a celor putin sau deloc informati! Cine castiga? Ia ghiceste!

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu ma insel.Cei din orasele mari sunt mai putin ,,prosti''dar mai putin disciplinati in ,,executarea'' votului.Ruralul si diaspora vor face diferenta.
  .

  RăspundețiȘtergere
 8. Didi, imi cer scuze, dar m-ai enervat la primele doua postari! Scrie naibii si tu, mai pe larg, pe inteles ce vrei sa spui!

  RăspundețiȘtergere
 9. Ruralul si diaspora ...
  Doua "locatii", unde se poate FURA cel mai mult!

  RăspundețiȘtergere
 10. Calm.Eu ,cel putin,am timp suficient.Plec la treaba la 14.00
  Si chiar mura la gura n-are haz.
  Cert este ca nu vad de unde sa apara o personalitate care sa poata cutremura sandramaua politica existenta si sa faca sa renasca optimismul electoratului.Poate cei intorsi acasa au sa miste ceva. Poate.

  RăspundețiȘtergere
 11. ,,Doua "locatii", unde se poate FURA cel mai mult! ''
  Asta era ideea.Iar ,,urbanistii'' se duc la vot tare putinisi culmea cei care se duc parca-s ,,contra naturii''!

  RăspundețiȘtergere
 12. Atentie la Blaga!
  Am remarcat ca si cei din USL, ii canta in struna cu aprecieri, care de mai care laudative etc. etc. Atentie si la Isarescu! Alte personalitati care din motive mai mult sau mai putin cunoscute, pot accepta CANDIDATURI inalte!
  Puterea corupe, prietene!

  RăspundețiȘtergere
 13. Susnumitii nu prezinta interes.Conserve.

  RăspundețiȘtergere
 14. Vrei sa faci un exercitiu?
  Intreaba azi, primii 5 oameni pe care ii intalnesti: intre Antonescu si Isarescu la Presedentie, Ponta si Blaga - Prim ministru, pe cine voteaza! Mai ales in Bucuresti, daca esti din Bucuresti! Apoi sa ne spui si noua aici, ce ai aflat! Eu am facut experimentul! Nu spun rezultatul, deoarece nu vreau sa declansez artileria grea! Oricum, este bine sa incerce fiecare, macar in familie!

  RăspundețiȘtergere
 15. A fost lansata la apa o barja cu ,,defecti'' ,U.S.P.
  ,,De fapt ei s-au dus la judecatorie cu numele USB (uniunea social basista) dar le-au spus aia de la OSIM ca acronimul e rezervat pentru un protocol electronic, o gaurica de-aia de la calculator unde infigi chestii.... si-au bagat baetii un P in loc de B, P de la .... progres? sau popular? sau prostesc? sau altceva care incepe cu P... Au fost relativ fraieri, ca alte litere cu care poate fi confundat L cum ar fi D sau U. Daca mai era cineva care nu credea in caracterul mucilaginos al lui Cristian Diaconescu, acum nu mai e.

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10995534-uniunea-social-progresista-usp-lanseaza-astazi.htm

  http://www.ghimpele.ro/2011/12/astazi-se-lanseaza-uniunea-social-progresista-usp/

  RăspundețiȘtergere
 16. Dle,dar pe Isa cine sa-l sprijine in canditatura si campanie ?Vorbim chestii sau facem ,,un'' simula...re ?

  RăspundețiȘtergere
 17. Gata,ora 14.00 a venit ,Omul Negru nu-i gasit.

  RăspundețiȘtergere
 18. USL - USP !!!
  =============
  Marea golaneala!
  Desteptaciune/caracter de dambovita!
  Manipularea batranilor, tiganilor (in sensul nestiutorilor de carte), cat cuprinde! Sa vezi acuma voturi, pe la tara si nu numai! Bravos, natiune!

  RăspundețiȘtergere
 19. @Didi,
  Serviciu usor azi!
  Mi-a parut bine de conversatie!
  Sa lasam si pe altii sa continue!

  RăspundețiȘtergere
 20. Tatal PCR, mama FSN, puii:PSD, PNL, PDL...

  RăspundețiȘtergere
 21. "..........
  Ca multi frati dintr-o tulpina,
  Ca multi ochi dintr-o lumina..."

  RăspundețiȘtergere
 22. Vrem, vrem, vrem!
  Vrem sa vina maimucele!

  RăspundețiȘtergere
 23. "Gloriosul bilanţ pe 2011 al ministrului Economiei, Ion Ariton: toate obiectivele, amânate pentru 2012"-adevarul.ro
  Si voi mai vreti sa facem politica? Politica cui? Joaca de-a Parlamentul, joaca de-a economia, joaca de-a statul?

  RăspundețiȘtergere
 24. La cererea publicului...o poza cu mine cind eram tra vestit si-asa ramasei.

  RăspundețiȘtergere
 25. La ora asta Maimucele isi sug..pixul!!

  RăspundețiȘtergere
 26. Ce si-l mai linge/suge Czar, precum Grivei dulaul...

  RăspundețiȘtergere
 27. PLUGUSORUL RECALCULAT BY_________________Czar  Aho ,aho, mai nea Ilie,
  Recalcularea,dac"nu era,
  Plugusorul oare ,cum arata??
  Brazda adanca el tragea,
  Pe Matroz il preaslavea!
  Pe Oprica-l lauda !
  Statuie lui Boc facea !!
  Trageti brazda mai flacai,
  Sunati tare din zurgalai!
  Ne vaitam ca disperatii,
  Tocmai noi recalculatii !

  Caci in anii ce-au trecut ,
  Am avut vere ..avut!!
  Sacii plini ,caruta plina,
  Si ..la birt lasam faina!!
  Plugusor cu patru boi
  Si cu brazda ..lata,
  Te lasa batu-l-ar vina,
  Doar cu...trei si-o ..vaca!
  Manati mai cu voiosie,
  Trageti brazda in prostie,
  Brazda luuunga lunga....pan" la CEDO sa ajunga !!!

  RăspundețiȘtergere
 28. Maimuca travestita....
  Urata mai poti fi, nana!
  Vai, vai ... plecara maimucele simpatice ...

  RăspundețiȘtergere
 29. În pădurile din Republica Inguşetia din Caucazul de Nord, grănicerii au prins o vietate ciudată, asemănătoare „omului zăpezii", informează agenţia Interfax citându-l pe ministrul inguş al Muncii şi Dezvoltării Sociale, Bagaudin Marşani.
  „Creatura seamănă cu o gorilă, are cam doi metri, este probabil mascul, este foarte masivă. Însă gorila stă în patru labe, creatura aceasta stă dreaptă, ca un om", a povestit Bagaudin Marşani.
  Mârâie, scoate sunete stranii, mănâncă legume şi carne. Unii spun că este Yeti, omul zăpezii, alţii spun că este Cezar o maimuţă uriaşă. Cinstit, nu am mai văzut aşa ceva", a adăugat Marşani. Creatura este ţinută într-o grădină zoologică din localitatea Surhahi, în districtul Nazran, la 1.480 kilometri sud de Moscova.
  Mey Czar asta sigur este maimuca verde din Zair, purtatorul de SIDA. Asa ca fiti atenti! Czare sa te speli pe miini de fiecare data neica.

  RăspundețiȘtergere
 30. Mei, mei, mei ...
  Grea viata pe bietul Cezar!
  Mei, mei, mei ... dar si cand s-o scula el... Vai voua maimucelor! Va plang de-acum de mila!

  RăspundețiȘtergere
 31. Mei, mei sa ne fie recunoscator. Datorita maimucelor va avea o buna circulatie sanguina care-i va produce efectul de sculare a tuturor organelor externe-inclusiv al aceluia pe care i se sprijina basca.

  RăspundețiȘtergere
 32. Aici la congresul mondial al religiilor. La stinga var-miu Itzic, eu in mijloc cu mitra si-n dreapta varul Selim...

  RăspundețiȘtergere
 33. Aici cind eram comis voaieur la ING....

  RăspundețiȘtergere
 34. Aici cind imi prajeam ouale in tigaie. S-au cam ars ele dar au fost bune...

  RăspundețiȘtergere
 35. Si aici cind il tzucam pe botic pe tigri2...

  RăspundețiȘtergere
 36. Cezareee,
  Scoala muica, e plin de maimuce p'aicea!
  Ce dreak faci? Dormi? Esti plecat la sondaje?
  Las' ca vine amu pretinu Didi si ne spune rezultatu'!

  RăspundețiȘtergere
 37. Ce plecat la sondaje? E plecat cu pluta...pe Bega1

  RăspundețiȘtergere
 38. Vai, vai ...
  Sa nu se inece, sireacu'!

  RăspundețiȘtergere
 39. Baaa,
  Ce pluta, ce pluta ...
  Fi pe pace, asta-i plecat cu capu!

  RăspundețiȘtergere
 40. aici citeam "to be or not to be monkey?" de Wiliam Monkespeare.

  RăspundețiȘtergere
 41. Daca aveti suficienta rabdare puteti urmari un episod din ,,Eu si pensia contributiva''

  http://www.online24.ws/film-online-ice-age-4-promo-scrat-thanksgiving-clip-11048

  RăspundețiȘtergere
 42. ...si daca aveti si mai multa rabdare va va da Cezar ora exacta:
  http://www.youtube.com/watch?v=SBxfm4n1zK0&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 43. Mei, azi e ziua de nastere a Elenei! Chiar daca nu ne are ea la suflet, sa-i uram La Multi Ani c-asa-i frumos...

  RăspundețiȘtergere
 44. Elena daca citesti pe-aici sa nu care cumva sa-l intrebi pe Cezar "cit e ceasul"!

  RăspundețiȘtergere
 45. Elena, eu si intreaga familie iti dorim un sincer si calduros "La Multi Ani"!

  RăspundețiȘtergere
 46. As gusta ceva.Cred ca doi, trei generali UNPR-isti ar fi suficient.Gabitaaa !Gabita,lasa prostiile si treci inapoi la servit.
  Asta ma ca oboseste in ultima vreme. Cred ca-l dau la D.N.A. !

  RăspundețiȘtergere
 47. Tu asta maimutza!
  Ce fericit esti c-ai fost bagat in seama.Nu te mai poti opri acum.
  Saracul de tine ,ce "sclipitor" esti.Cat de inteligent!!

  RăspundețiȘtergere
 48. Maimucelor, la arme ..ratale dracului !
  SUNTEM OCUPATI !
  Comunicat Rtv.- Hotelurile de pe Valea Prahovei sunt pline precum cutiile cu sardele!!
  In tara ,la munte sau la.. mare ,nu mai gasesti un loc de cazare !!!
  PE DN.1,2,2,3......n se circula .bara la bara !
  Cine dracului O FII ? Romulanii abia pot sa-si plateasca intretinerea la bloc ,sa puna juma de markket pe masa...deci EXCLUS ! ATUNCI CINE ? SA FIE AGENTURILII......??????????? SNIPERUL ONE

  RăspundețiȘtergere
 49. PS> La neacsu-,,punct lovit daca esti chior"-cititi ,,dreptul de a manca ..rahat"" Snip. one

  RăspundețiȘtergere
 50. Aia-s ,,zlabii'' de-au tinut in spate pe aia ,,grasii''. Ati vazut in parcarile din statiuni automobile LADA?

  RăspundețiȘtergere
 51. @Snip. one,
  Lasa maimucele in pace!
  Nu fa deranj! Inca dorm, sunt la alaptat ...

  RăspundețiȘtergere
 52. Cezare, fratele meu mic, negru si paros, dar de ude credeai tu c-o sa-ti dea tie oprea penzia marita daca nu din propririle puse pe leafurile celor activi?

  RăspundețiȘtergere
 53. PS. Interesant ca nea Cashu n-a mai dat pe-aici. Ce s-o fi-ntimplat, o fi plecat cu uratul sau cu sorcova?

  RăspundețiȘtergere
 54. Cinste, biciuleti
  Iarba verde pa telechi
  Roada-n pom
  Boala-n domn!
  Tradus in limba romana: Cinste, sa va mearga bine treburile, sa aveti un an agricol bun, roada in pom si boala-n... STITI VOI CINE...
  La multi ani cu sanatate pentru toti de pe forum! Special, fara numar, pentru Dl. Burcu!
  Comisare, comisare,
  Ne-au prajit la buzunare
  Da in anul care vine
  Noi ne bizuim pe tine
  Cu dezvaluiri socante
  Comentarii palpitante
  Toti, ca si un singur trup
  Sa-i pitim putin la zdup
  Douazeci de ani, jumate
  LA MULTI ANI CU SANATATE!

  RăspundețiȘtergere
 55. Mai copii ia vedeti voi aici cum face gratarul Cetzaruh:
  http://www.youtube.com/watch?v=zjTIL_9Zzr0&feature=player_embedded#!

  RăspundețiȘtergere
 56. Multumesc mult si frumos pentru urari!
  Va urez si eu din tot sufletul numai de bine, Sarbatori Fericite si traditionalul La Multi Ani! Iar ca masa sa fie completa, inclusiv sau mai ales pentru cei "necajiti" (stiu ei care si de ce), PROMIT sa va dau si o VESTE FOARTE BUNA! Tineti aproape, nici nu stiti ce puteti pierde! Cu respect si multumiri, Admin

  RăspundețiȘtergere
 57. Ia uite la ei mai frate: "de-abia s-au culcat gainile si voi ati si-nceput"-asta parca o zicea popa Oshlobanu...Mei, mei parca suntem in 30 si nu 31, dar hai treaca de la mine...

  RăspundețiȘtergere
 58. PS. Cezare ciumpa, am vazut filmuletul ala cu tine...stii tu cu gratarul. Spune-mi te rog ce prajeai in virful batului aluia, cumva o bucata de banana?

  RăspundețiȘtergere
 59. Maimucelor, la aaaarme ..ratale dracului !!!
  SUNTEM OCUPAAAATI !!!!
  Comunicat IREAL- Rtv.- Hotelurile de pe Valea Prahovei sunt pline precum cutiile cu sardele!!
  In tara ,la munte sau la.. mare ,nu mai gasesti un loc de cazare !!!
  PE DN.1,2,2,3......n se circula .bara la bara !
  Cine dracului O FII ? Romulanii abia pot sa-si plateasca intretinerea la bloc ,sa puna juma de markket pe masa...deci EXCLUS ! ATUNCI CINE ??? SA FIE AGENTURILII......??????????? SNIPERUL ONE

  PS, La neacsu-,,punct lovit daca esti chior"-cititi- ,,dreptul de a manca ..rahat"" Snip. one

  RăspundețiȘtergere
 60. Cezare te vad! Scoate degetul din nas si nu mai fa bilutze; foloste-ti batista!

  RăspundețiȘtergere
 61. Stimati colegi,
  Stimati bloggeri fosti militari!
  ===============================
  Acest COMENTARIU nu este ca sa ne laudam!
  Este doar DEMONSTRATIA a ce se poate face si in lumea bloggerilor, care VOR SA FACA CEVA!
  Este VICTORIA obtinuta cu greu, dar OBTINUTA!
  Este un EXEMPLU. Daca vrem si actionam cu inteligenta, putem avea castig de cauza in tot ce ne propunem! Cititi aici:

  Bloggerii rezolva enigma Expoziţei organizată la Roma, "Aurul antic din România. Înainte şi după Traian". Avem un raspuns oficial ...

  http://romaniamegalitica.blogspot.com/2011/12/bloggerii-rezolva-enigma-expozitei.html

  ===================
  P.S.: Nu am uitat ce am promis!
  O veste FB pentru maine, iar alta mai putin B, dupa sarbatorile de iarna! Dupa Sf.Ion! Pana atunci, va promit si alte subiecte interesante!
  ===================

  RăspundețiȘtergere
 62. "URĂTURĂ… PENTRU CINE-I RĂU DE GURĂ (la mâncare, de sărbătoare)
  Vă dorim să vă distraţi
  Să petreceţi, să cântaţi
  Să dansaţi şi să mâncaţi
  Că bucatele-s gustoase
  Numai zgârci şi numai oase
  Iar sarmalele sunt mari
  Numai de-ţi pui ochelari
  Căpăţâni de usturoi…
  Ia pocniţi-vă-ntre voi!
  În meniu avem de toate
  Sărmăluţe îngheţate
  Cârnaţi la grătar cu frişcă
  Ardei iuţi, umpluţi, ce pişcă
  Cine-i muşcă, nu mai mişcă!
  Avem la tavă purcel
  Sau… ce-a mai rămas din el
  O cafea cu coniac
  (Coniacu-i în caimac)
  Mititei graşi cât un şnur
  Şi-mprejur, cartofi natur
  Nelipsita murătură
  Multă, multă udătură
  (Băutura ideală
  Recte, apa minerală!)
  Chifle cât mai îndesate
  Să aveţi cu ce vă bate
  Tot meniul la un preţ
  Ce îţi face părul creţ!
  Toate astea fiind zise
  Precizăm că-s interzise:
  Apa în consum prea mare
  (Preaviz la soţioare
  Să ne lase la pahare!)
  Certurile, doar acasă
  Fără semne pe sub masă…
  Atât am avut de spus
  Sus paharul, cât mai sus
  Cu Cotnari şi Odobeşti
  Uşa să n-o nimereşti!
  Aşezaţi-vă la masă
  Şi… petrecere frumoasă!
  Opriţi plugul, oameni buni
  Tras de-asemenea nebuni!"

  de Ananie GAGNIUC

  Hai La Multi Ani TUTUROR si in anul care vine s-auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere
 63. Corespondenta unora dusi cu capul:
  =================================
  Subject: [roarmy230] Ordonanta presedintiala - in atentia tuturor membrilor SCMD
  To:
  Date: Friday, December 30, 2011, 7:12 AM

  Doamnelor si domnilor colegi,

  Deoarece am constatat:

  · ca modelele noastre de contestatii publicate pe site-ul SCMD sunt preluate de toata lumea, inclusiv de slugile Puterii, care ne injura si care, odata ajunse la ananghie, nu au curajul sa ni se adreseze cinstit;
  · ca smecherii care vor totul de-a gata si nu sunt membri ai SCMD ne suna si incearca sa obtina si modelele de actiune in justitie care sunt proprietatea avocatilor nostri;
  · reparatii vor fi dobandite nu de toata lumea, gratie actiunilor in instante ale SCMD, actiuni care merg pana la CEDO, ci numai de catre membrii SCMD, in Comitetul Director s-a luat hotararea ca modelul de ordonanta presedintiala, pe care il vor depune la tribunal numai membrii SCMD, dupa deschiderea proceselor pe revizuire, precum si pasii de urmat in acesta chestiune, vizand ca obiectiv inghetarea pensiilor la nivelul lunii decembrie 2011, pana la finalizarea definitiva a actiunii la CEDO, sa fie transmise numai presedintilor filialelor SCMD.

  Membrii SCMD se vor adresa acestora pentru model si instructiuni, dupa 06.01.2012.
  Honor et Patria! Vae victis!
  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) Mircea DOGARU
  =====================
  Saracii, le plang de mila!
  Modele de contestatii, modele de actiune in justitie ... proprietate intelectuala !!!????
  Alooo, mergeti la prima Librarie cu carti, sector literatura juridica si va cumparati "colectii" intregi de asemenea "modele", utile inclusiv soacrelor, matusilor, unchilor si cui mai vreti voi!

  RăspundețiȘtergere
 64. UN AN MAI BUN, MAI MULT NOROC, MAI MULT CURAJ MAI MULTA RESPONSABILITATE SI SANATATE PE 2012 !

  RăspundețiȘtergere
 65. Mei, mei iar dormiti? Cezare scoala-te la planton tata!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite